Järvan alamaailmassa viittä vaille täysi sota

EOxWAVSX0AAYRB_
EOy3JsWXkAA0-5Q

Järvan alamaailma valmistautuu täyteen sotaan. Viimeöiset pommit ovat saaneet uusruotsalaiset gangsterit liikkeelle. Lähipäivinä tapahtuu ja ruumiita tulee.

Tukholmassa Husbyssä ja Kistassa viime yönä räjäytetyt pommit saivat aikaan isoja vaurioita. Yllä kuvassa Husbyn Törnbergsgatanilla räjäytetyn pommin jälkiä. Pommi räjäytettiin kerrostalohuoneiston ulkopuolella. Rakennuksen kantaviin elementteihin on tullut halkeamia ja koko rakennus on evakuoitu ihmisistä romahtamisvaaran takia.
Alla kuvassa Kistan sorögatanin räjähdysjälkiä. Pommi oli viety kerrostalon rappukäytävään ylempiin kerroksiin. Tässäkin tapauksessa rakenteet saivat vaurioita, mutta räjähdys ei ollut niin voimakas kuin Husbyn pommi.
Tosiasiassa molemmat räjähdykset tapahtuivat Husbyn alueella, mutta koska suurin osa medioista puhuu Husbystä ja Kistasta niin käytetään tässäkin yhteydessä niitä.
9oXiaQn_d
 
Järvan alamaailman kerrotaan olevan nyt liikekannalla ja sotatoimia valmistellaan. Monet pelkäävät henkensä puolesta eivätkä gangsterit uskalla olla kodeissaan pommien ja luotien pelossa. Monet ajelevat ympäriinsä autoilla, jotta heitä olisi vaikeampi jäljittää. Ihan tarkkaa kuvaa tapahtumien taustoista ei ole, mutta jotenkin räjähdykset kuitenkin liittyvät toisiinsa ja aiempaan Östermalmin pommiin.
Puhutaan, että jotkut tavallisetkin ihmiset ovat lähteneet evakkoon jos on tunnettua, että samassa rapussa tai naapurissa majailee tunnettu gangsteri. Vaara on nyt ilmeinen, sillä on tunnettua, että pommeja saatetaan joskus kiireessä viritellä väärien ovien taakse.
Kuvakaappaus 2020-01-21 22-05-57
 
Seurataan tilannetta.

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
PastoriNikulainen

Sillälailla TAAS hurrit riehuu kuin apinat. Saako noista taloista enää soivia pelejä tekemälläkään, vai tuleeko purkutuomio veronmaksajien piikkiin (eli matujen elättäjien piikkiin) ???
Noh, ei auta itku työmarkkinoilla. Pääasia, ettei tuo apinanraivo leviä tänne hölmölään saman kulovalkean lailla.
Aamen…

Pum_pum

Hyvä pointti. Mitäköhän mieltä nämä evakkoon/poismuuttoon joutuvat ovat siitä että heidän edelle jonoon kiilaa valehtelevia, raiskaavia Afghaaneja sekä muuta loistokasta muslimimateriaalia joka vaatii koko elämän jatkuvaa sossuelätystä..

Aksu

Leviää varmasti, odottaahan vain kun ruotsista pukkaavat pommimiehet suomeen. Ruotsi on aina saanut paremmin asiansa loppupeleissä järjestettyä. SD voitto saattaa tuon sinetöidä…

Anonymous

Tornioon on jo tilattu ylimääräisiä laukunkantajia huume- ja nuuskakasseille.
Myös rajapuomi on rasvattu tai poistettu kokonaan ettei loukattaisi uusruotsalaisten sotavainopakolaisten herkkiä tunteita saamalla heidät tuntemaan maahantulonsa erityisen ei-toivotuksi vakavaksi tapahtumaksi.

h44

Omaa hautaansa kaivavat. Meteli alkaa olla niin kovaa että väki Ruotsissa alkaa heräillä jopa vasemmistossa.

Hurren

Joo, ja juuri vierittivät kaikki ekonomiset vajeet/tappiot/hirmukustannukset ikääntyvien kantaruotsalaisten syyksi. He kun nääs elävät liian kauan ja juuri HE, eivät muualta maahan loisimaan tulleet, ovat kaiken paskan syy. Vasemmisto kehtaa. Vasemmisto ei häpeä mitään.

Särmääjä

Ruotsistanin isot kaupunkilähiöt ei ole mitään muuta kun näiden matujengien taistelun ja terrorismin leikkikenttiä. Niillä ei ole mitään muuta tarkotusta ja eikä niillä ole mitään muuta tulevaisuutta kuin ehkä valtion tai kaupunginvaltuustojen propagandassa, mutta kun ne ei oikeesti ole edes niiden hallinnassa eikä tule koskaan enää olemaankaan.

Anonymous

Siellä se villinlännen meininki jatkuu vaan taas kerran. Ruotsi on pian tuhoutunut.

Rahat loppu

No ei Ruotsi mutta ghettoalueet ovat kohta sökönä. Ja Ruotsin talous.
Nyt jo SVT kertoo miten 115sta maksa-tai haimasyöpäpotilaasta ainoastaan 25 sai leikkaushoitoa lakimääräisen ajan kuluessa, loput 90 joutuivat odottamaan niin kauan ettei mitään ollut enää tehtävissä vaan he joutuivat leikkauksen sijasta saattohoitoon kuolemaan.
Kaikki rahat ja resurssit menevät suureen MUSTAAN reikään joka tulee päivä päivältä yhä kalliimmaksi.

Valtsu

Nyt vaan lettipullaa, dallaspullaa, voisilmäpullaa – kaikki keinot käyttöön.

John MacMunne

Syökää pullia, se kasvattaa kul…
…makarvoja!

Xxcx

Pt ei ole ajantasalla… https://www.expressen.se/kvallsposten/detonation-i-trappuppgang/
Tai näistä menee jo sekaisin, ehkä tuo oli jo.
Ei iskenyt Järvassa.
YLE teki oikein uutisen, aaltoja tulee, aaltoja menee

Xxcxc

Ja Norrköping päälle – seuranta on jo täysipäiväistä työtä

kanander

Ylen 20.30 uutisissa ei ollut pienintäkään vihjettä siihen, ketkä näitä pommi-iskuja tekevät. Mamu-gangsterit ovat aina “asialla”, eivät Pelle ja Kalle.

Matut sotii

Juu jopa YLE on alkanut uutisoimaan noista paukuista. Noh noista on tullut Ruotsin arkipäivää ja kiinnostus lopahtaa pian. Pommit ja räjähdykset kun kuuluvat nykysin Ruotsalaisten arkipäivään kuin aamupaskalla käynti. Niihin on vain totuttava niin kaun kuin sosiaalidemokraatit ja vihreät ovat vallan kahvassa, koska pommit liittyvät vahvasti maahanmuuttoon ja siitähän ei saa edes keskustella järkevästi. Keksitään naurettavia tekosyitä ja valheita kuten Ruotsin pääminsteri taannoin satuili. Tai oikeasti uskovat noihin satuihin, koska se järkevä aivotoiminta on sammunut aikoja sitten.

Kajander

Muakin aina harmittaa kun naapureiden takia multa katoaa seinii ja parveke, eihän tollases mölys pysty edes nukkuu. Taas päivä pilalla, saatana.

Imaami

Jakaan mielipiteeni Ranskan presidentin Emmanuel Marconin kanssa. Syy on ilmastomuutoksessa. Rakennetaan lisää moskeijoita, imaamit manaa pahat henget pois.

Uusin pommi

Norrköpingissä pamahti pommi asuintalossa, useita lievästi loukkaantuneita:
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/explosion-i-bostadshus-i-norrkoping-flera-skadade

Syrjäytysmisalueet kantisten pelastus

Luojan lykky että suurin osa matuista asuu nimenomaan syrjässä ”syrjäytymisalueillaan”!
Miltä näyttäisi Tukholman keskusta jos he asuisivat siellä? Joka aamu roikkuisi parvekkeita irti seinistä, ikkunoita mäsänä, kattotiiliä lennellyt huit helvettiin, seinissä isoja reikiä ja roskaa ja lasia kaduilla?

Seppo

Käyttäisivät ydinaseita jotta saataisiin vasemmisto kliimaksin huipulle

Hähhähhäääääääää

Eikö sitä perkele jo viimein ymmärretä että ei rikokset ole lisääntyneet vaan ilmoituskynnyksen madaltuminen on syynä rikosten esille tuloon.

Laffen

Sionistit, eli Soros, Eu ja usrael kuljettavat teroja Europpaan.
Siinä se syy terrorismiin.

Anonymous

Tekstitv:ssä oli, että iipot ampu muutaman terroristin rajalla. Että on tosi tyhmä väite, että ne niitä tänne kuskaisivat. Päässä on kusta kun tollasta esittää.

Esa

Kyllä se siitä rauhoittuu kunhan koulut alkavat.