Tukholmassa kaksi pommia muutaman minuutin välein

Kuvakaappaus 2020-01-21 15-41-21

Tukholmassa saatiin kokea viime yönä kunnon pommitoimintaa. Husbyssä ja Kistassa tapahtui kaksi räjähdystä muutaman minuutin välein parin sadan metrin etäisyydellä toisistaan.

Sotatoimet alkoivat Husbyssä Tönsbergsgatanilla 02.30 ja 300 metrin päässä Kistassa Kvarnbackin koulun edustalla muutama minuutti tästä. Kistassa asuva Pt-median asiantuntija kertoo, että heräsi yöllä räjähdyksen ääniin:
– Kello oli puoli kolme kun heräsin räjähdyksen ääneen. En osaa sanoa mistä suunasta ääni tuli, tosin luin myöhemmin, että räjähdys tapahtui Husbyssä. Avasin ikkunan ja polttelin tupakkaa kun lähistöllä räjähti taas. Nyt pystyin paikantamaan äänen Husbyn suuntaan, koska ikkuna on siihen suuntaan. En jaksanut lähteä katsomaan, sillä monikulttuurisuudessa ei ole mitään nähtävää, asiantuntija kertoo.
Husbyn räjähdys oli voimakkaampi. Yksi henkilö vietiin sairaalaan. Vammojen kerrotaan olevan lieviä. Kymmenkunta muuta henkilöä tarkistettiin paikanpäällä. Molempien räjähdysten ympäristöstä on talot evakuoitu asukkaista.
Husbyn räjähdys tapahtui kerrostalon kolmannessa kerroksessa ja rikkoi ainakin 2-4 huoneiston ikkunat ja etuseinää. Alla filminpätkää Husbyn räjähdyksen jäljistä.
[wpvideo 7G8OsP0N]  
Alla kuvaa Kistan räjähdyksestä.
82869770_171439264131339_6883431642990611236_n
 
Husbyn pommi oli suunnattu suoraan tiettyyn huoneistoon, jossa asuu muuan multikriminelli uusruotsalainen. Kistan pommi taas oli kohdistettu rappukäytävään. Kohde ei ole vielä tiedossa. Mielenkiintoinen sivudetaljee Kistan pommitalon evakuoinnista on se, että yksi mies kieltäytyi lähtemästä kodistaan evakkoon. Poliisi vei miehen putkaan.
Poliisi tutkii räjähdyksiä yleisenä vaaran aiheuttamisena eikä ketään ole otettu kiinni epäiltynä teoista.
Muuan mies kertoo tunnelmia Husbystä:
– Asukkaat ovat kyllästyneitä. Jatkuvat pommit, murhat ja yrittäjiin kohdistunee rikokset sekä yleisesti kiristynyt ilmapiiri saa aikaan sen, että ihmiset mökkiytyvät ja kyräilevät toisiaan. Ihmiset pelkäävät liikkua ulkosalla ja jumittavat kotonaan.
– Poliisi ei saa näidenkään räjähdysten tekijöitä ikinä kiinni vaikka kaikki husbyläiset tietävät jo nyt keitä tekojen takana on. Pommimiehet kulkevat rehvakkaasti ympäri toria ja kaikki tietävät keitä he ovat. Kukaan ei uskalla sanoa mitään, koska silloin saa omalle ovelleen pommin. Poliisi on saanut jo nyt varmasti useamman nimettömän vinkin, mutta mitään ei tule tapahtumaan. Poliisi ei saa mitään aikaiseksi.
– Mitäkö tästä seuraa? Ei mitään kummempaa kuin uusi pommi ja muutama murha. Tämä on arkipäivää. Tämä ei ole mikään “vaihe” elämässä näillä nurkilla vaan tämä on elämää. Elämä Husbyssä on murhia, pommeja, rikoksia. Se on monikulttuurisuutta, muuan mies väittää.
Husby-Kistassa pidetään tänä iltana jonkinlainen asukaskokous räjähdysten takia. Mitä se käytännössä tarkoittaa ja mitä siitä seuraa, ei luultavasti yhtään mitään. Mahdollisesti asukkaat laittavat pystyyn jonkinlaisia yöpartioita, mutta jää nähtäväksi.

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Los6666

Aaah, sitä monikuttuurisuuden rikkautta ❤️❤️❤️
Saakohan swedustanialaiset ikinä tarpeekseen?
Toivon, että stupido lähtee hurreihin kokemaan sitä rikkautta sirpalepommin muodossa…

pensavero ylös vihreät yhteydet

Pojat vaan eivät ole huomanneet, että uudenvuoden juhlat ovat ohi. Ei tässä mistään vakavasta pommituksesta ole kyse.

Suomi Finland

No jo oli ilkeästi sanottu niinkin rikkaasta asiasta kuin mitä monikulttuuri on. Joku voisi pian ajatella, ettei se monikulttuuri olekaan mitään rikkautta. Voi kauheaa?! Eivät kai ny sentään Ruotsidemokraatteja aio äänestää??

Anonymous

No se on tätä nyt sverige. Ruotsi humanitaarisena suurvaltana tuhosi itse sen ruotsin, mistä monet muut maat ja kansat olivat ihastuksissaan sekä kateellisia. Nyt se lopun alku on menossa. Kun fakta on se, että muslimit saavat vallan esim poliitiikassa 20 – 50 vuoden aikana, sharialaki naiset säkkeineen on realismia.

M. Kero

En usko. Ei Ruotsi miksikään kalifaatiksi muutu mutta kylläkin yhä vittumaiseksi paikaksi elää ja asua.
Teollisuus ja suurkapitalistit pistävät musutukselle stopin jossakin vaiheessa. Eiväthän he tarvitse kouluttamattomia mulkeroita joita saatiin luvatun huippukompetenssin sijasta. Ja osaavat mulkerotkin vaatia lisää palkkaa joka mutkassa ja suoralla.
Ja jos nyt niin kuitenkin kävisi niin toivottavasti sallitaan turkoosinsiniset säkit keltaisella ristillä.

M

“Teollisuus ja suurkapitalistit pistävät musutukselle stopin”
Eikös se Scanian johtaja juuri viime vuonna kritisoinut ja heti tuli potkut? Keitä siis ovat ne, jotka uskaltavat laittaa stopin eivätkä saa potkuja?

Fatwantarkistaja

Tehdas, pääkonttori, kaikki on helppo siirtää Kiinaan?

metalman

Kun pökkyrä on jo housussa, ei teollisuus ja kapitalistit, kokoon katsomatta, voi asialle mitään. Pöksyt on pistettävä oikeasti pyykkiin, tai jos siihen ei kykene, niin on vaan käveltävä jalat harallaan ja näyteltävä, ettei mitään ole sattunut. Autosave-moodi puuttuu elävästä elämästä, joten klikkaamalla ei pysty palaamaan aikaan ennen kokemusammattilaisia. Niitä on siellä satoja tuhansia.

Riku Rantala

MUT NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!

Rasse

Yksi paukkuhan siinä oli jo aika lähellä paikallisen YLEn torppaa. Siinä olisi sitten fillarikommunistilla lyhyt matka mennä tekemään valeuutinen tapahtuneesta.

Antti-Fantti

Pari paukkua hui.

PastoriNikulainen

MV!!?? noita ruotsalaisia oikein vaivaa?
Ei siellä -80 luvulla kerrostaloja räjäytelty maantasalle jokapäivä.
Aamen…

pöh

al-k-holin ruotsinsomali terroristi leiriläiset voisivat muuten palata somaliaan, mutta Ruotsissa huolestuttaa Somalian turvallisuustilanne 😀 😀 😀

Hade Aning

Suomen parhaassa keskustelussa asiasta julkaistiin peräti neljä (4) mielipidettä !
Vaikenemis- ja viivemedian vastuullisuusliturgiat ovat varmaan vitsi jo niiden toimitusten sisälläkin.

Joustellen

Noin paljon joustettiin jo? Oho.

Suomi Finland

Näyttää siltä, että Ruotsin poliisi on lopultakin saanut tarpeekseen: Tuumasivat, että nyt on kaikki rajat ylitetty.
Se mitä tapahtuu, on todellakin seuraavaa: nyt Ruotsin poliisi teollistaa pitsantuotannon, pullanpaiston ja kahvinkeiton vähän niin kuin Auscwitzissa teollistettiin joukkomurhaaminen. Sen jälkeen ganstat ovat polvillaan.

Anonymous

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Anonymous

Villi länsi se vain jatkuu. Onnea vaan Ruotsille 🚗🔥🔥🔪

Kilttimies

YLEnannon suvaitsevainen naistoimittaja sen jo ratkaisi: johtuu siitä, ettei ole tulevaisuuden näkymää.
Siis yhteiskunnan syytä…Sama toimittaja, joka vittuili L. Huhtasaarelle pressavaalitentissä.
Näissä karkeloissa ei inhota muu, kuin se, että sama tulee Suomeen. Rutsalaiset tilasivat ja saivat.

Anonymous

Siis ei ole sitä esteetöntä näkymää moskeijaan, sehän selittää kerrostalojen räjäytykset kivasti.
Shariapurkupartiot käyvät purkamaan väärät rakennukset joissa vääriä tai ainakin jotain väärää tehneitä asukkaita.
Joten Ruotsi on turvallisempi kuin koskaan ja monikulttuurisuus on rikkautta jolla kaupunkisuunnitteluun saadaan jännää värinää.

Juupeli

Onko kellään tietoa siitä, että moniko Ruotsalainen ei pääse työmaalleen aamuisin näitten räjähdyksien myötä. Oletan, että noilla räjähdys alueilla asuu myös tavallisia työtätekeviä ihmisiä. Tämän luokan sotatoiminta täytyy olla psyykkisesti raskasta tavalliselle tallaajalle.

Anonymous

Ja yksi pamaus Annelundissa Malmössä 21.1.
Tänään 22.1. Norköpingissä paukkui.

Bar Baari

Erään suomalaisen median uutisointi ja sen valikoitu kommentointi tuntuisi tarjoavan seuraavanlaista päättelyketjua: “koska pommien räjäyttely on vain ja ainoastaan rikollisjengien välienselvittelyä, niin oleskeluperäinen maahanmuutto sinänsä ei lisää rikollisuutta Ruotsissa”.