Tukholmassa kaksi pommia muutaman minuutin välein

Kuvakaappaus 2020-01-21 15-41-21

Tukholmassa saatiin kokea viime yönä kunnon pommitoimintaa. Husbyssä ja Kistassa tapahtui kaksi räjähdystä muutaman minuutin välein parin sadan metrin etäisyydellä toisistaan.

Sotatoimet alkoivat Husbyssä Tönsbergsgatanilla 02.30 ja 300 metrin päässä Kistassa Kvarnbackin koulun edustalla muutama minuutti tästä. Kistassa asuva Pt-median asiantuntija kertoo, että heräsi yöllä räjähdyksen ääniin:

– Kello oli puoli kolme kun heräsin räjähdyksen ääneen. En osaa sanoa mistä suunasta ääni tuli, tosin luin myöhemmin, että räjähdys tapahtui Husbyssä. Avasin ikkunan ja polttelin tupakkaa kun lähistöllä räjähti taas. Nyt pystyin paikantamaan äänen Husbyn suuntaan, koska ikkuna on siihen suuntaan. En jaksanut lähteä katsomaan, sillä monikulttuurisuudessa ei ole mitään nähtävää, asiantuntija kertoo.

Husbyn räjähdys oli voimakkaampi. Yksi henkilö vietiin sairaalaan. Vammojen kerrotaan olevan lieviä. Kymmenkunta muuta henkilöä tarkistettiin paikanpäällä. Molempien räjähdysten ympäristöstä on talot evakuoitu asukkaista.

Husbyn räjähdys tapahtui kerrostalon kolmannessa kerroksessa ja rikkoi ainakin 2-4 huoneiston ikkunat ja etuseinää. Alla filminpätkää Husbyn räjähdyksen jäljistä.

 

Alla kuvaa Kistan räjähdyksestä.

82869770_171439264131339_6883431642990611236_n

 

Husbyn pommi oli suunnattu suoraan tiettyyn huoneistoon, jossa asuu muuan multikriminelli uusruotsalainen. Kistan pommi taas oli kohdistettu rappukäytävään. Kohde ei ole vielä tiedossa. Mielenkiintoinen sivudetaljee Kistan pommitalon evakuoinnista on se, että yksi mies kieltäytyi lähtemästä kodistaan evakkoon. Poliisi vei miehen putkaan.

Poliisi tutkii räjähdyksiä yleisenä vaaran aiheuttamisena eikä ketään ole otettu kiinni epäiltynä teoista.

Muuan mies kertoo tunnelmia Husbystä:

– Asukkaat ovat kyllästyneitä. Jatkuvat pommit, murhat ja yrittäjiin kohdistunee rikokset sekä yleisesti kiristynyt ilmapiiri saa aikaan sen, että ihmiset mökkiytyvät ja kyräilevät toisiaan. Ihmiset pelkäävät liikkua ulkosalla ja jumittavat kotonaan.

– Poliisi ei saa näidenkään räjähdysten tekijöitä ikinä kiinni vaikka kaikki husbyläiset tietävät jo nyt keitä tekojen takana on. Pommimiehet kulkevat rehvakkaasti ympäri toria ja kaikki tietävät keitä he ovat. Kukaan ei uskalla sanoa mitään, koska silloin saa omalle ovelleen pommin. Poliisi on saanut jo nyt varmasti useamman nimettömän vinkin, mutta mitään ei tule tapahtumaan. Poliisi ei saa mitään aikaiseksi.

– Mitäkö tästä seuraa? Ei mitään kummempaa kuin uusi pommi ja muutama murha. Tämä on arkipäivää. Tämä ei ole mikään ”vaihe” elämässä näillä nurkilla vaan tämä on elämää. Elämä Husbyssä on murhia, pommeja, rikoksia. Se on monikulttuurisuutta, muuan mies väittää.

Husby-Kistassa pidetään tänä iltana jonkinlainen asukaskokous räjähdysten takia. Mitä se käytännössä tarkoittaa ja mitä siitä seuraa, ei luultavasti yhtään mitään. Mahdollisesti asukkaat laittavat pystyyn jonkinlaisia yöpartioita, mutta jää nähtäväksi.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

23 thoughts on “Tukholmassa kaksi pommia muutaman minuutin välein

 1. Aaah, sitä monikuttuurisuuden rikkautta ❤️❤️❤️
  Saakohan swedustanialaiset ikinä tarpeekseen?
  Toivon, että stupido lähtee hurreihin kokemaan sitä rikkautta sirpalepommin muodossa…

  84
  1. Pojat vaan eivät ole huomanneet, että uudenvuoden juhlat ovat ohi. Ei tässä mistään vakavasta pommituksesta ole kyse.

   1
   2
 2. No jo oli ilkeästi sanottu niinkin rikkaasta asiasta kuin mitä monikulttuuri on. Joku voisi pian ajatella, ettei se monikulttuuri olekaan mitään rikkautta. Voi kauheaa?! Eivät kai ny sentään Ruotsidemokraatteja aio äänestää??

  54
 3. No se on tätä nyt sverige. Ruotsi humanitaarisena suurvaltana tuhosi itse sen ruotsin, mistä monet muut maat ja kansat olivat ihastuksissaan sekä kateellisia. Nyt se lopun alku on menossa. Kun fakta on se, että muslimit saavat vallan esim poliitiikassa 20 – 50 vuoden aikana, sharialaki naiset säkkeineen on realismia.

  49
  1. En usko. Ei Ruotsi miksikään kalifaatiksi muutu mutta kylläkin yhä vittumaiseksi paikaksi elää ja asua.

   Teollisuus ja suurkapitalistit pistävät musutukselle stopin jossakin vaiheessa. Eiväthän he tarvitse kouluttamattomia mulkeroita joita saatiin luvatun huippukompetenssin sijasta. Ja osaavat mulkerotkin vaatia lisää palkkaa joka mutkassa ja suoralla.

   Ja jos nyt niin kuitenkin kävisi niin toivottavasti sallitaan turkoosinsiniset säkit keltaisella ristillä.

   7
   7
   1. ”Teollisuus ja suurkapitalistit pistävät musutukselle stopin”

    Eikös se Scanian johtaja juuri viime vuonna kritisoinut ja heti tuli potkut? Keitä siis ovat ne, jotka uskaltavat laittaa stopin eivätkä saa potkuja?

    30
   2. Kun pökkyrä on jo housussa, ei teollisuus ja kapitalistit, kokoon katsomatta, voi asialle mitään. Pöksyt on pistettävä oikeasti pyykkiin, tai jos siihen ei kykene, niin on vaan käveltävä jalat harallaan ja näyteltävä, ettei mitään ole sattunut. Autosave-moodi puuttuu elävästä elämästä, joten klikkaamalla ei pysty palaamaan aikaan ennen kokemusammattilaisia. Niitä on siellä satoja tuhansia.

 4. Yksi paukkuhan siinä oli jo aika lähellä paikallisen YLEn torppaa. Siinä olisi sitten fillarikommunistilla lyhyt matka mennä tekemään valeuutinen tapahtuneesta.

  38
 5. MV!!?? noita ruotsalaisia oikein vaivaa?
  Ei siellä -80 luvulla kerrostaloja räjäytelty maantasalle jokapäivä.
  Aamen…

  28
  2
 6. al-k-holin ruotsinsomali terroristi leiriläiset voisivat muuten palata somaliaan, mutta Ruotsissa huolestuttaa Somalian turvallisuustilanne 😀 😀 😀

  22
 7. Suomen parhaassa keskustelussa asiasta julkaistiin peräti neljä (4) mielipidettä !
  Vaikenemis- ja viivemedian vastuullisuusliturgiat ovat varmaan vitsi jo niiden toimitusten sisälläkin.

  21
 8. Näyttää siltä, että Ruotsin poliisi on lopultakin saanut tarpeekseen: Tuumasivat, että nyt on kaikki rajat ylitetty.

  Se mitä tapahtuu, on todellakin seuraavaa: nyt Ruotsin poliisi teollistaa pitsantuotannon, pullanpaiston ja kahvinkeiton vähän niin kuin Auscwitzissa teollistettiin joukkomurhaaminen. Sen jälkeen ganstat ovat polvillaan.

 9. YLEnannon suvaitsevainen naistoimittaja sen jo ratkaisi: johtuu siitä, ettei ole tulevaisuuden näkymää.
  Siis yhteiskunnan syytä…Sama toimittaja, joka vittuili L. Huhtasaarelle pressavaalitentissä.

  Näissä karkeloissa ei inhota muu, kuin se, että sama tulee Suomeen. Rutsalaiset tilasivat ja saivat.

  12
  1. Siis ei ole sitä esteetöntä näkymää moskeijaan, sehän selittää kerrostalojen räjäytykset kivasti.
   Shariapurkupartiot käyvät purkamaan väärät rakennukset joissa vääriä tai ainakin jotain väärää tehneitä asukkaita.
   Joten Ruotsi on turvallisempi kuin koskaan ja monikulttuurisuus on rikkautta jolla kaupunkisuunnitteluun saadaan jännää värinää.

 10. Onko kellään tietoa siitä, että moniko Ruotsalainen ei pääse työmaalleen aamuisin näitten räjähdyksien myötä. Oletan, että noilla räjähdys alueilla asuu myös tavallisia työtätekeviä ihmisiä. Tämän luokan sotatoiminta täytyy olla psyykkisesti raskasta tavalliselle tallaajalle.

 11. Erään suomalaisen median uutisointi ja sen valikoitu kommentointi tuntuisi tarjoavan seuraavanlaista päättelyketjua: ”koska pommien räjäyttely on vain ja ainoastaan rikollisjengien välienselvittelyä, niin oleskeluperäinen maahanmuutto sinänsä ei lisää rikollisuutta Ruotsissa”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.