PS:n Tavio: Vihreiden poliittinen virkanimitys uhkaa turvallisuutta – Tavio vaatii keskustaa kaatamaan hallituksen

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio katsoo, että vihreät ovat tekemässä täysin poliittista virkanimitystä, jos valitsevat omiensa keskuudesta epäpätevän hakijan sisäministeriön johtoon kansliapäälliköksi.

Yhdenvertaisuusvaltuutettuna toimineella Kirsi Pimiällä ei ole aiempaa kokemusta sisäministeriön hallinnonalalta.
Vihreät ovat tätä ennen usein todenneet vastustavansa poliittisia virkanimityksiä.
Tavio muistuttaa, että yhdenvertaisuusvaltuutettu Kirsi Pimiä on aiemmin näyttäytynyt usein ideologisesti vihreänä ja maahanmuuttoon erityisen myönteisesti suhtautuvana. Pimiä on muun muassa hyväksynyt vihreiden lainsäädäntösihteerin kansalaistottelemattomuuden palautuslennolla. Vihreiden lainsäädäntösihteeri tuomittiin sakkoihin yrityksestä estää palautuslentoa. Yhdenvertaisuusvaltuutettuna Pimiän mielipide tapauksesta oli, että kansalaistottelemattomuus kuuluu demokratiaan ja kansalaiset tekevät itse arvionsa, luottavatko viranomaisiin.
(Lähde: https://www.vihrealanka.fi/juttu/”ilmapiiri-on-muuttunut-ihmisoikeuksien-kannalta-haasteellisemmaksi”)
– Ihmisiä kansalaistottelemattomuuteen ja palautuslentoja estämään kannustanut henkilö on selvästi epäsopiva valinta poliisista ja maahanmuutosta vastaavaksi virkamieheksi, Tavio kommentoi.
– Erityisesti ihmettelen, miten hallituskumppani keskusta voi sallia näin kyseenalaisen virkanimityksen. Vetoan keskustan puheenjohtajaan Katri Kulmuniin, että vihreiltä edellytettäisiin virkoihin pätevimpien henkilöiden valitsemista, Tavio sanoo.
– Jos vihreät aikovat nimittää puhtaasti omat henkilönsä pitkäaikaisiin johtovirkoihin pätevämpien hakijoiden ohi, niin tämän tulisi olla keskustalle jo riittävä peruste kaataa hallitus, Tavio toteaa.
Ville Tavio, kansanedustaja (ps.)

Subscribe
Notify of
guest
30 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tommy the Who

Järkevä kommentti Taviolta. Virheitten touhu on kommunististen keskuskomiteoiden puuhastelun tasoa.

Timo

Vihervassareita on syytä epäillä rikoksen suosimisesta,
“Pimiä on muun muassa hyväksynyt vihreiden lainsäädäntösihteerin kansalaistottelemattomuuden palautuslennolla. Vihreiden lainsäädäntösihteeri tuomittiin sakkoihin yrityksestä estää palautuslentoa. Yhdenvertaisuusvaltuutettuna Pimiän mielipide tapauksesta oli, että kansalaistottelemattomuus kuuluu demokratiaan ja kansalaiset tekevät itse arvionsa, luottavatko viranomaisiin.”
sillä kyseessä on lainvastainen toiminta tämän PIMEÄN taholta, jolloin tämä rikos estää ko henkilön nimittämisen tähän sisäministeriön kansliapäällikön virkaan, sillä tällöin jopa poliisi kuluisi hänen hallintonsa alla – mikä toden totta on aivan absurdi ajatus.
Onkohan takana DEMLA, värisuora sehän vaikuttaa mm KO/KHO:ssa;
‘Harjaa Talosi arappipunalla’
https://intermin.fi/ministerio/johto-ja-organisaatio/osastot-ja-yksikot

Teuvo Tärpätti

Juujuu, mutta kun vihervassarien rikokset ja väkivalta ovat premium, eli sitä hyväksyttävää sellaista. Hyvän asian puolesta, tottakai.

Läpä

Missä #TIITISEN LISTA? Mikä on #ARVOPRESIDENTIN motiivi suojella maanpettureita? Haloskan nimi ymmärrettävästi löytyy listalta eikä #OIKEUSVALTIOn #PERIAATE kuulu itseänsä vastaan todistaminen. En pysty tunnustamaan saulin vaalimia #LÄNTISIÄ ARVOJA tai edes #EUn ARVOJA

Nestori Lundahl

Keskustahan ei hallitusta kaada.
Siinähän Kaikkonen menettäisi salkkunsa, ja uutta ei tule – ikinä.

Tapiola

Pelottavasti vaikuttaa siltä, että silakkahallitus on jo saunonut . Kepuun vetoaminen, ainakaan vielä ei onnistu.

Kaitsu

Ituhipit fanaatikot toteuttaa kaikin keinoin omaa ideologiaansa, kuola poskella. Ilman minkäänlaista todellisuudentajua.

hieno homma

Niillä perkeleen mekkoeinareilla ei ole eikä koskaan tule olemaankaan minkäänlaista kosketusta todelliseen elämään. Vihervasemmiston oikea paikka olisi syvimmässä korvessa ilman minkäänlaisia kulkuyhteyksiä 😠🎱🎱

Fatwantarkistaja

Niin, sieltähän pääsee metrolla keskustaan ja palveluiden äärelle. Ei maalla bussikaan kulje, eikä autoa tarvitse yksikään.

hieno homma

AN-224, siinä vastaus. Mahtuu matut kyytiin mätine silakoineen ja voisihan mukaan poimia sardiinit purkitettuna…🤔🎱🎱

Aappa

Sisäministeriön kansliapäälliköksi valinnan ykköskriteeri on valehtelutaito. Intiimistä kanssakäymisestä matujen kanssa saa plussaa.

Tuukka Grenberg

Olen saanut ymmärtää että tämä vihreä uusi valtakunnankansleri yhdessä sisäministerin kanssa olisi haaveillut ja kaavaillut Suomeen Euroopan suurinta matujen hoiva ja vastaanottoyksikköä. Uutta aaltoa kun selvästi pukkaa ja juuri siksi viherkommarit haluavat tärkeisiin virkoihin ajoissa aatteen kyllästämät fanaatikot.
EU:n virallisten laskelmien mukaa kun Suomeen mahtuu vielä vaatimattomat 50 miljoonaa matua.

Fatwantarkistaja

Kyllä mahtuu, ei tee tiukkaakaan. Mieluummin saisivat harventaa tulijoiden maissa väestötiheyden Suomen tasolle. Keinot eivät minua kiinnosta, ei kiinnosta EU:ta, hallitusta, silakoita, Jari Taposta tulijoiden aiheuttamat haasteetkaan. Sileeksi vaan ***tana.

Fatwantarkistaja

Nunavut https://fi.wikipedia.org/wiki/Nunavut Suomen väestötiheydellä vetäisi 34083053 muslimipakolaista, jos oikein laskin jäljellä olevien oluiden vähentäessä laskukykyä. Täytetään se paikka ihan ensin ja ulistaan sitten vasta Suomen harvaanasutuksesta. Sen ei tulisi edes EU:lle kuulua, kuinka vähän meitä on. Liittovaltiolle se ehdottomasti kuuluu ja väestönsiirrot myös. Muistakaa, mitä teki Stalin: https://fi.wikipedia.org/wiki/Neuvostoliiton_v%C3%A4est%C3%B6nsiirrot Aivan lässy jätkä, EU tekee kaiken ihan oikein, myös väestönsiirrot.
68% kansalaisista haluaa tämän kansan hävitettävän maan päältä. Yllättävän pieni luku, kun 14% on natseja ja fasisteja. Pitäisi vastustella tehokkaammin.

Särmääjä

Tottakai vihreiden täytyy saada omat kaverinsa virkoihin ettei tarvi siirtää syrjään ketään jos ei maistu tarpeeksi kiimasesti isisläisten auttaminen Suomeen keinolla millä hyvänsä. Keskustan kannattajatkin on galluppien mukaan hallituskummpaniensa valehteluiden ja rikolllisen toiminnan tukemusen ottanu ihan lungisti niin ei muuta kun kohti uusia kieroiluja.

Anonymous

Suomeem on tavalla tai toisella saatava homopressa, suurmoskeija, eduskunta on liian valkoinen, vihapuhelaki, liha kiellettävä, kaksoiskansalaisuus sallittava virkoihin jotta saataisiin vaikkapa altaayelle ( vai mikä mullah se oli) pääsy suomen valtion salaisiin asiakirjoihin, isis leiri tänne, ps puolue kiellettävä, kehitysavun määrää lisättävä merkittävästi, veroja nostettava, laittomille siirtolaisturisteille kaikki. Lisäksi koko hallituksen sekä presidentin täysi tuki silakka liikkeelle. Vaikka oikea paikka olisi käräjäsalit kyseiselle kurasakille.

Särmääjä

Al taee on jo varmaan alottanu pressanvaalikampanjansa telttailemalla laittomien kanssa. Siinä olis kova vastus sönkkö-Rinteelle ja kumppaneille kun aletaan etsiin taas uutta kärkiehdokasta.

Ulf Al-Hack

Ymmärtääköhän Ohisalo olevansa viemässä Suomea tielle, jonka päässä odottaa sota, meteli ynnä veriset vaatteet.

Anonymous

Ei se akka mitään ymmärrä, edes HÄVETÄ!

Ingen Gripen

Svenssonit näyttää tien. Kehitysmaalaisten laajamittainen maahanmuutto kurjistaa ja polarisoi yhteiskuntaa.
Yhä useampi tavallinen ihminen alkaa varustautua ryöstöyritysten ja ahdistelujen varalta.

MIÄS-Possu

Taisi naisilta karata mopo käsistä, tuossa ei ole mitään muuta logiikkaa kun että nyt yritetään jostain syystä tunkea nimenomaan NAISIA johtoon joka paikkaan, niin päästään taas amerikkalaislehtiin spräädäilemään ja tärkeilemään ku ollaan niin VITUN EDISTYKSELLISIÄ ETTÄ! Möhlikää nyt sitten, te tyhmät lehmät, oikein kunnolla niin tämä naurettava femakko-episodi jää historiaan nolona huumoripläjäyksenä. TURPA KII JA KEITTIÖÖN SIITÄ!

M

“Pimiän mielipide tapauksesta oli, että kansalaistottelemattomuus kuuluu demokratiaan”
Mikähän olisi Pimiän mielipide kansalaistottelemattomuuteen esimerkiksi kansallissosialistien harrastamana?

Anonymous

Olisiko että kuopan reunalle?

El Comandante Cero

Syy miksi Pimiä pitää saada kansliapäälliköksi on selvä. Nyt varaudutaan vallanvaihtoon, ilmeisesti vihreissä tiedetään että Jussi Halla-aho on seuraava sisäministeri. Tosin voidaan aina tarkistaa kansliapäällikön toimenkuvaa vaikka ministerin kahvinkeittäjäksi. Vihreiden märkätoiveuni on asuttaa tänne EU:n kaavailemat 62 miljoonaa hoitovajeen korjaajaa.

hienohomma

Tämä todellakin oli ituhippien päämäärä ja samalla helvetinmoinen pelko vaikutusvallan kapenemisesta 😂

Anonymous

Tämä hallitus ajaa kovaa vauhtia kohti Ruotsin tietä. Kiitos äänestäjien siitäkin. On se kumma että pitää taas jatkaa samalla äänestyslinjalla. Eikä muutu paremmaksi.

Ei helvetti

Tämä ohisalo on yksi perkele, akka meinaa paaluttaa vihreää ajatusta läpi valtiohallinnon ja virkamieskunnan. No seuraava hallitus purkaa, joskin voi olla vaikeaa jos käärme luikertelee liian syvälle.

hieno homma

Näin on 👍🎱🎱

kanander

Pimiä on valittu. Sisäisen turvallisuuden ministeriö on nyt naisitettu pahimmalla mahdollisella kaksikolla. Sille ei suomalaisten etu paina mitään.

hieno homma

Se on erityisen vittumainen toteutunut skenaario 🤔🎱🎱