PS:n Tavio: Vihreiden poliittinen virkanimitys uhkaa turvallisuutta – Tavio vaatii keskustaa kaatamaan hallituksen

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio katsoo, että vihreät ovat tekemässä täysin poliittista virkanimitystä, jos valitsevat omiensa keskuudesta epäpätevän hakijan sisäministeriön johtoon kansliapäälliköksi.

Yhdenvertaisuusvaltuutettuna toimineella Kirsi Pimiällä ei ole aiempaa kokemusta sisäministeriön hallinnonalalta.
Vihreät ovat tätä ennen usein todenneet vastustavansa poliittisia virkanimityksiä.
Tavio muistuttaa, että yhdenvertaisuusvaltuutettu Kirsi Pimiä on aiemmin näyttäytynyt usein ideologisesti vihreänä ja maahanmuuttoon erityisen myönteisesti suhtautuvana. Pimiä on muun muassa hyväksynyt vihreiden lainsäädäntösihteerin kansalaistottelemattomuuden palautuslennolla. Vihreiden lainsäädäntösihteeri tuomittiin sakkoihin yrityksestä estää palautuslentoa. Yhdenvertaisuusvaltuutettuna Pimiän mielipide tapauksesta oli, että kansalaistottelemattomuus kuuluu demokratiaan ja kansalaiset tekevät itse arvionsa, luottavatko viranomaisiin.
(Lähde: https://www.vihrealanka.fi/juttu/”ilmapiiri-on-muuttunut-ihmisoikeuksien-kannalta-haasteellisemmaksi”)
– Ihmisiä kansalaistottelemattomuuteen ja palautuslentoja estämään kannustanut henkilö on selvästi epäsopiva valinta poliisista ja maahanmuutosta vastaavaksi virkamieheksi, Tavio kommentoi.
– Erityisesti ihmettelen, miten hallituskumppani keskusta voi sallia näin kyseenalaisen virkanimityksen. Vetoan keskustan puheenjohtajaan Katri Kulmuniin, että vihreiltä edellytettäisiin virkoihin pätevimpien henkilöiden valitsemista, Tavio sanoo.
– Jos vihreät aikovat nimittää puhtaasti omat henkilönsä pitkäaikaisiin johtovirkoihin pätevämpien hakijoiden ohi, niin tämän tulisi olla keskustalle jo riittävä peruste kaataa hallitus, Tavio toteaa.
Ville Tavio, kansanedustaja (ps.)

Subscribe
Notify of
guest
30 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tommy the Who
Tommy the Who
22.1.2020 15:10

Järkevä kommentti Taviolta. Virheitten touhu on kommunististen keskuskomiteoiden puuhastelun tasoa.

Timo
Timo
23.1.2020 03:08
Vastaa...  Tommy the Who

Vihervassareita on syytä epäillä rikoksen suosimisesta,
”Pimiä on muun muassa hyväksynyt vihreiden lainsäädäntösihteerin kansalaistottelemattomuuden palautuslennolla. Vihreiden lainsäädäntösihteeri tuomittiin sakkoihin yrityksestä estää palautuslentoa. Yhdenvertaisuusvaltuutettuna Pimiän mielipide tapauksesta oli, että kansalaistottelemattomuus kuuluu demokratiaan ja kansalaiset tekevät itse arvionsa, luottavatko viranomaisiin.”
sillä kyseessä on lainvastainen toiminta tämän PIMEÄN taholta, jolloin tämä rikos estää ko henkilön nimittämisen tähän sisäministeriön kansliapäällikön virkaan, sillä tällöin jopa poliisi kuluisi hänen hallintonsa alla – mikä toden totta on aivan absurdi ajatus.
Onkohan takana DEMLA, värisuora sehän vaikuttaa mm KO/KHO:ssa;
’Harjaa Talosi arappipunalla’
https://intermin.fi/ministerio/johto-ja-organisaatio/osastot-ja-yksikot

Teuvo Tärpätti
Teuvo Tärpätti
24.1.2020 14:51
Vastaa...  Timo

Juujuu, mutta kun vihervassarien rikokset ja väkivalta ovat premium, eli sitä hyväksyttävää sellaista. Hyvän asian puolesta, tottakai.

Läpä
Läpä
22.1.2020 15:39

Missä #TIITISEN LISTA? Mikä on #ARVOPRESIDENTIN motiivi suojella maanpettureita? Haloskan nimi ymmärrettävästi löytyy listalta eikä #OIKEUSVALTIOn #PERIAATE kuulu itseänsä vastaan todistaminen. En pysty tunnustamaan saulin vaalimia #LÄNTISIÄ ARVOJA tai edes #EUn ARVOJA

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
22.1.2020 16:59

Keskustahan ei hallitusta kaada.
Siinähän Kaikkonen menettäisi salkkunsa, ja uutta ei tule – ikinä.

Tapiola
Tapiola
22.1.2020 17:14
Vastaa...  Nestori Lundahl

Pelottavasti vaikuttaa siltä, että silakkahallitus on jo saunonut . Kepuun vetoaminen, ainakaan vielä ei onnistu.

Kaitsu
Kaitsu
22.1.2020 21:55
Vastaa...  Tapiola

Ituhipit fanaatikot toteuttaa kaikin keinoin omaa ideologiaansa, kuola poskella. Ilman minkäänlaista todellisuudentajua.

hieno homma
hieno homma
22.1.2020 22:04
Vastaa...  Kaitsu

Niillä perkeleen mekkoeinareilla ei ole eikä koskaan tule olemaankaan minkäänlaista kosketusta todelliseen elämään. Vihervasemmiston oikea paikka olisi syvimmässä korvessa ilman minkäänlaisia kulkuyhteyksiä 😠🎱🎱

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
23.1.2020 01:11
Vastaa...  hieno homma

Niin, sieltähän pääsee metrolla keskustaan ja palveluiden äärelle. Ei maalla bussikaan kulje, eikä autoa tarvitse yksikään.

hieno homma
hieno homma
25.1.2020 16:36
Vastaa...  Tapiola

AN-224, siinä vastaus. Mahtuu matut kyytiin mätine silakoineen ja voisihan mukaan poimia sardiinit purkitettuna…🤔🎱🎱

Aappa
Aappa
22.1.2020 17:09

Sisäministeriön kansliapäälliköksi valinnan ykköskriteeri on valehtelutaito. Intiimistä kanssakäymisestä matujen kanssa saa plussaa.

Tuukka Grenberg
Tuukka Grenberg
22.1.2020 17:54
Vastaa...  Aappa

Olen saanut ymmärtää että tämä vihreä uusi valtakunnankansleri yhdessä sisäministerin kanssa olisi haaveillut ja kaavaillut Suomeen Euroopan suurinta matujen hoiva ja vastaanottoyksikköä. Uutta aaltoa kun selvästi pukkaa ja juuri siksi viherkommarit haluavat tärkeisiin virkoihin ajoissa aatteen kyllästämät fanaatikot.
EU:n virallisten laskelmien mukaa kun Suomeen mahtuu vielä vaatimattomat 50 miljoonaa matua.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
23.1.2020 01:16
Vastaa...  Tuukka Grenberg

Kyllä mahtuu, ei tee tiukkaakaan. Mieluummin saisivat harventaa tulijoiden maissa väestötiheyden Suomen tasolle. Keinot eivät minua kiinnosta, ei kiinnosta EU:ta, hallitusta, silakoita, Jari Taposta tulijoiden aiheuttamat haasteetkaan. Sileeksi vaan ***tana.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
23.1.2020 01:46
Vastaa...  Fatwantarkistaja

Nunavut https://fi.wikipedia.org/wiki/Nunavut Suomen väestötiheydellä vetäisi 34083053 muslimipakolaista, jos oikein laskin jäljellä olevien oluiden vähentäessä laskukykyä. Täytetään se paikka ihan ensin ja ulistaan sitten vasta Suomen harvaanasutuksesta. Sen ei tulisi edes EU:lle kuulua, kuinka vähän meitä on. Liittovaltiolle se ehdottomasti kuuluu ja väestönsiirrot myös. Muistakaa, mitä teki Stalin: https://fi.wikipedia.org/wiki/Neuvostoliiton_v%C3%A4est%C3%B6nsiirrot Aivan lässy jätkä, EU tekee kaiken ihan oikein, myös väestönsiirrot.
68% kansalaisista haluaa tämän kansan hävitettävän maan päältä. Yllättävän pieni luku, kun 14% on natseja ja fasisteja. Pitäisi vastustella tehokkaammin.

Särmääjä
Särmääjä
22.1.2020 17:22

Tottakai vihreiden täytyy saada omat kaverinsa virkoihin ettei tarvi siirtää syrjään ketään jos ei maistu tarpeeksi kiimasesti isisläisten auttaminen Suomeen keinolla millä hyvänsä. Keskustan kannattajatkin on galluppien mukaan hallituskummpaniensa valehteluiden ja rikolllisen toiminnan tukemusen ottanu ihan lungisti niin ei muuta kun kohti uusia kieroiluja.

Anonymous
Anonymous
22.1.2020 17:30

Suomeem on tavalla tai toisella saatava homopressa, suurmoskeija, eduskunta on liian valkoinen, vihapuhelaki, liha kiellettävä, kaksoiskansalaisuus sallittava virkoihin jotta saataisiin vaikkapa altaayelle ( vai mikä mullah se oli) pääsy suomen valtion salaisiin asiakirjoihin, isis leiri tänne, ps puolue kiellettävä, kehitysavun määrää lisättävä merkittävästi, veroja nostettava, laittomille siirtolaisturisteille kaikki. Lisäksi koko hallituksen sekä presidentin täysi tuki silakka liikkeelle. Vaikka oikea paikka olisi käräjäsalit kyseiselle kurasakille.

Särmääjä
Särmääjä
22.1.2020 18:46
Vastaa...  Anonymous

Al taee on jo varmaan alottanu pressanvaalikampanjansa telttailemalla laittomien kanssa. Siinä olis kova vastus sönkkö-Rinteelle ja kumppaneille kun aletaan etsiin taas uutta kärkiehdokasta.

Ulf Al-Hack
Ulf Al-Hack
22.1.2020 18:00

Ymmärtääköhän Ohisalo olevansa viemässä Suomea tielle, jonka päässä odottaa sota, meteli ynnä veriset vaatteet.

Anonymous
Anonymous
22.1.2020 20:11
Vastaa...  Ulf Al-Hack

Ei se akka mitään ymmärrä, edes HÄVETÄ!

Ingen Gripen
Ingen Gripen
22.1.2020 20:25
Vastaa...  Ulf Al-Hack

Svenssonit näyttää tien. Kehitysmaalaisten laajamittainen maahanmuutto kurjistaa ja polarisoi yhteiskuntaa.
Yhä useampi tavallinen ihminen alkaa varustautua ryöstöyritysten ja ahdistelujen varalta.

MIÄS-Possu
MIÄS-Possu
22.1.2020 18:17

Taisi naisilta karata mopo käsistä, tuossa ei ole mitään muuta logiikkaa kun että nyt yritetään jostain syystä tunkea nimenomaan NAISIA johtoon joka paikkaan, niin päästään taas amerikkalaislehtiin spräädäilemään ja tärkeilemään ku ollaan niin VITUN EDISTYKSELLISIÄ ETTÄ! Möhlikää nyt sitten, te tyhmät lehmät, oikein kunnolla niin tämä naurettava femakko-episodi jää historiaan nolona huumoripläjäyksenä. TURPA KII JA KEITTIÖÖN SIITÄ!

M
M
22.1.2020 19:39

”Pimiän mielipide tapauksesta oli, että kansalaistottelemattomuus kuuluu demokratiaan”
Mikähän olisi Pimiän mielipide kansalaistottelemattomuuteen esimerkiksi kansallissosialistien harrastamana?

Anonymous
Anonymous
22.1.2020 20:52
Vastaa...  M

Olisiko että kuopan reunalle?

El Comandante Cero
El Comandante Cero
22.1.2020 20:58

Syy miksi Pimiä pitää saada kansliapäälliköksi on selvä. Nyt varaudutaan vallanvaihtoon, ilmeisesti vihreissä tiedetään että Jussi Halla-aho on seuraava sisäministeri. Tosin voidaan aina tarkistaa kansliapäällikön toimenkuvaa vaikka ministerin kahvinkeittäjäksi. Vihreiden märkätoiveuni on asuttaa tänne EU:n kaavailemat 62 miljoonaa hoitovajeen korjaajaa.

hienohomma
hienohomma
24.1.2020 02:13

Tämä todellakin oli ituhippien päämäärä ja samalla helvetinmoinen pelko vaikutusvallan kapenemisesta 😂

Anonymous
Anonymous
23.1.2020 03:10

Tämä hallitus ajaa kovaa vauhtia kohti Ruotsin tietä. Kiitos äänestäjien siitäkin. On se kumma että pitää taas jatkaa samalla äänestyslinjalla. Eikä muutu paremmaksi.

Ei helvetti
Ei helvetti
23.1.2020 05:28

Tämä ohisalo on yksi perkele, akka meinaa paaluttaa vihreää ajatusta läpi valtiohallinnon ja virkamieskunnan. No seuraava hallitus purkaa, joskin voi olla vaikeaa jos käärme luikertelee liian syvälle.

hieno homma
hieno homma
25.1.2020 17:20
Vastaa...  Ei helvetti

Näin on 👍🎱🎱

kanander
kanander
23.1.2020 13:43

Pimiä on valittu. Sisäisen turvallisuuden ministeriö on nyt naisitettu pahimmalla mahdollisella kaksikolla. Sille ei suomalaisten etu paina mitään.

hieno homma
hieno homma
25.1.2020 17:22
Vastaa...  kanander

Se on erityisen vittumainen toteutunut skenaario 🤔🎱🎱