Tämänpäiväinen pommi Norrköpingistä

Skärmbild (13)

Tämänkertainen pommi-isku tulee Norrköpingistä, missä Hagebyn ongelma-alueella sijaitsevan kerrostalohuoneiston ovelle viritettiin pommi.

Tapahtuma-aika oli klo 06.15. Useita henkilöitä loukkaantui lievästi, mutta mitään varsinaisesti vakavampia vahinkoja ei tullut. Koko talo evakuoitiin räjähdyksen jälkeen ja pommiryhmä etsi mahdollisia räjähtämättömiä pommeja.

Räjähdyksen jälkeen rapussa syttyi tulipalo, joka saatiin sammumaan.

Räjähdys oli voimakas. Rappukäytävään tuli suuria vaurioita ja lähes kaikkien huoneistojen ovet on rikkoontunut. Myös ikkunoita rikkoontui.

Poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä/ yleisenä vaaran aiheuttamisena, ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

Tietojen mukaan osoitteessa asuu No Surrender-moottoripyöräjengin päällikkö. Nimen perusteella mies on kotoisin muualta kuin Ruotsista. Ehkä Jugoslaviasta.

On hyvin luultavaa, että tällä pommilla on jotain tekemistä syksyllä tehdyn tuplamurhan kanssa.

Joka tapauksessa ruotsalainen vihervasemmisto on vakuuttunut, että pommien, autopalojen ja murhien takana on äärioikeisto.

 

”Olen melko varma, että pikkuhiljaa tulee esille, että suurimman osan räjähdyksien ja autopalojen takana on ryhmiä, joilla on yhteyksiä äärioikeistoon. Satavarmaa.”

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

18 thoughts on “Tämänpäiväinen pommi Norrköpingistä

 1. Satavarmaa on, ettei Fredrikillä ele ollenkaan munia. Pelkkää feministivisvaa valuu lahkeesta.

  54
 2. ”Olen melko varma, että pikkuhiljaa tulee esille, että suurimman osan räjähdyksien ja autopalojen takana on..”

  Joku varmaan vaan jyräyttänyt tavallista tuhdimmat aamupaskat.

  20
  1
 3. Taitaa kestää ennen kuin uutisen otsikko on, että tänään ei räjähtänyt Ruotsissa yhtään pommia. No, sekin voisi olla ankka, jos toimitus ei ole tarkkaavainen.

  23
   1. Eikun kaikki samaan karttaan. Jos mahtuu. Mahtuu jos tekee ison kartan.
    Siis PPPPP eli pommit, pyssyt, puukot, palot, pakkopanot.

 4. Mikä on ollut se tekijä Pohjoismaissa ja länsimaissa yleensä mikä on synnyttänyt nykyisen kaltaisten henkisesti jälkeenjääneiden ja tunnevammaisten, ultrasinisilmäisten, äärimmäisen lapsellisten ja totaalisen umpisokeiden ”itsetiedostavien moraalisäteilijä” massat?

  Vaikka nuo edellä kuvatut älyllisen elämän irvikuvat ovat pieni vähemmistö koko kansasta, on heidän osuutensa pelottavan suuri, punaviherkommareita on n. 10-30% ikäluokasta riippuen. 70, 80 ja 90 luvulla syntyneissä näitä vaikuttaisi olevan kasvava määrä mitä lähemmäs 2000 lukua tullaan. Sitten taas osuus lähtee laskemaan.

  18
  1. 50 ja 60 luvulla syntyneissä tuntuu olevan enemmistönä nuivat .

   7
   1
  2. Mikä on ollut se tekijä Pohjoismaissa ja länsimaissa yleensä mikä on synnyttänyt nykyisen kaltaisten henkisesti jälkeenjääneiden ja tunnevammaisten, ultrasinisilmäisten, äärimmäisen lapsellisten ja totaalisen umpisokeiden ”itsetiedostavien moraalisäteilijä” massat?

   ILMASTONMUUTOSSSS!!!

 5. Jos nyt tuollaisen MP- kerhon johtaja tai jäsen kuolisi attentaatissa, niin en minä kyllä kyyneltä sen johdosta tirauttaisi. Pikemminkin voisin ottaa vaikka kaljatuopillisen kriminaalin jugoslaavin hengenmenon kunniaksi. En tosin silloin, jos tuo tapahtuisi hänen kotimaassaan.

  Meille ei ainakaan kaivata ulkomaalaisia rötöstelemään. Jos alamaailma kerran on pakko olla, niin olkoon kotimaisia. Ja 100%. Ei 99%.

 6. Surullista. Valkoisilla ja Euroopalla ei ole tulevaisuutta. Eliitti on tappanut valkoiset.

 7. Fredrikin kaltaiset ihmisen irvikuvat olisi pitänyt ”roiskia lakanoille” jo tekovaiheessa…

  8
  2
 8. Fredrik on kadotettu sielu pastorille heti kättelyssä. Ei jatkoon, kysykää vaikka herralta.
  Aamen….

 9. Olssoni ei tiedä mistään mitään. Puuttini se oli, kuka maatanne pommittaa. Kannattaa ulista sille ja vaatia sitä tuomittavaksi kansainvälisessä tuomioistumessa. Sulkekaa niiltä myös laivaliikenne Itämerellä ja sitä rataa. Ei taida jätkä uskaltaa. Pelle ja luuseri.

 10. Ruotsi on menetetty täysin. Pommit räjähtelee sekä 🔥🚗, lisäksi myöskin 🔪 heiluu vähän väliä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.