Gävlessä kolmisenkymmentä autoa poroksi parissa yössä

Skärmbild (37)
Viimeyön autotallipaloa.

Tällä kertaa systemaattiset autopalot näyttävät vaivaavan Gävlen kaupunkia. Parina viimeisenä yönä autoja on palanut poroksi useita kymmeniä.

Tapahtumapaikka on Sätran kaupunginosa. Toissa yönä poltettiin viitisentoista autoa. Paloja tapahtui viidessä eri palopaikassa eli kussakin sytytettiin aina 2-4 autoa tuleen.
Kaikki paloryppäät sytytettiin muutaman minuutin sisällä klo 04.00 aikoihin, Asiaa tutkitaan tuhotyönä ja poliisi etsii todistajia, ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teoista.
Viime yönä samoilla kulmilla sytytettiin taas uusia paloja. Ensin sytytettiin muutama auto parkkipaikalla puolen yön aikaan ja hieman ennen yhtä sytytettiin tuleen rivitaloautotalli. Tallipalossa tuhoutui ainakin puolenkymmentä autoa ja peräkärry ja parkkipaikkapalossa 4-5 autoa.
Näissäkään paloissa ei ole tehty kiinniottoja. Polisen
Skärmbild (39)
 
Kaiken kaikkiaan kahden yön aikana on tuhottu liki 30 autoa. Kaupungissa on laitettu pystyyn jonkinlainen hätätoimikunta tilanteen takia. Mitä se käytännössä tarkoittaa, sitä ei toistaiseksi tiedetä.

10 thoughts on “Gävlessä kolmisenkymmentä autoa poroksi parissa yössä

 1. Tämä on sitä nykyajan porotaloutta.

 2. Onneks olkipukki säästy viime jouluna. Mutta siitäkin oltiin huolissaan kun on kestäny liian monta vuotta ehjänä että mitä tapahtuu Gävlen maineelle?

  1. Aivan perseestä koko palopaikka. Uuniinkaan se ei sovi se pukki. Mennään muualle.

 3. Parkkipaikalla on nyt porotokka. Paikalla on jo saamelaisia moottorikelkkoineen joikhaamassa. Heräävät varmaan sitten kun huomaavat, ettei taivaalla näykään revontulia.

 4. Eteen päin sanoi ruotsin viimeiset mummot lumessa, kun tuon autogrillin bongasivat.
  Aamen…

 5. Johan nyt. Taas kerran on hieman 🔥🚗
  Miten se nyt näin pääsi käymään.

 6. Ruotsi lienee kohta mailman ensimmäinen autoton yhteiskunta.

  1. Äläs nyt. Kohta on Suomikin kun ollaa autoilua kovasti kieltämässä. Ilmastonmuutoksen takia.

   1. Ilmasto muuttuu, muutu sinäkin! Hevosta et saa, etkä mopoa.. kävele perunasäkki olallasi myymään niitä tuottehia, joita et saa enää kasvattaa. Milläs muullakaan rahaa teet, kun et saa käydä töissä?

Comments are closed.