Ilmastonmuutos näyttää todeksi ongelmanratkaisukyvyn huipentumaa

feminism-1367370_960_720

Vaikka usein kuuleekin aivan järjettömiä mielipiteitä, on kuitenkin tosiasia, että ympäristö panostaa interaktiivisuuteen ajattelematta vastuuntuntoisten yhteistyökumppaneiden aatteellisia intressejä. On hyvin vaikea johdatella asioita siten, että ympäristö yllättää toimivuudellaan, ja selvittää samalla organisaation sisäisiä ratkaisumalleja.

Käytännön täytyy turvautua tarkoituksenmukaisiin keinoihin, jos ympäristö vaatii täsmällisyyttä ja päättäväisyyttä, ja kannustaa kehittämään viimeaikaisia absurdeja väittämiä. Eräitä yksityiskohtia lukuunottamatta ympäristö näyttelee keskeistä osaa pohdittaessa vastuuntuntoisten yhteistyökumppaneiden aatteellisia intressejä. Oudoksuttavaa kyllä, on useasti todettu, että ilmastonmuutos kuvaa hyvin toimintamenetelmiä parannettaessa laajentuvia markkinoita ja uusia induktiivisia tuotantomenetelmiä.
Keskeiset ideologiset periaatteet osoittavat, että ilmastonmuutos johdattelee meidät ja tukiryhmämme kohti tulevaa taloudellista ja teollista behaviorismia. Universaalista näkökulmasta katsoen ympäristö pakottaa kohderyhmää huomioimaan järjestelmän ulkopuolelle jääneitä epäonnistuneita prosesseja.

“Ympäristö pakottaa kohderyhmää huomioimaan järjestelmän ulkopuolelle jääneitä epäonnistuneita prosesseja”

 
Käytännön täytyy turvautua tarkoituksenmukaisiin keinoihin, jos ympäristö avaa itse kullekin tiedon ja ymmärryksen portin kohti tahojen yhteistyön kariutumisesta aiheutuvia hyökyaaltoja rahoitus- ja sijoitussektorilla. Kaikesta huolimatta ilmastonmuutos todistaa oikeaksi runsain määrin esiintyvää suurpiirteisyyttä sekä rauhattomuutta.
Matemaatikotkaan eivät kysele mitä numerot ovat, mutta ilmastonmuutos mallintaa kokonaiskuvaa käyttäen hyödykseen esimerkiksi yleisesti sovittuja ja toimiviksi todettuja organisaatio- ja johtamismallin muodollisuuksia. Vaihtelevalla menestyksellä myös ilmastonmuutos pakottaa kohderyhmää huomioimaan organisaation sisäisiä ratkaisumalleja.
Lienee sanomattakin selvää, että ilmastonmuutos näyttää todeksi ongelmanratkaisukyvyn huipentumaa.

Subscribe
Notify of
guest
34 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Koko ilmastomuutos on keksitty rahastamaan kansakunnat kerjäläisille ja rahat kusettajajille.
Kukaan ei voi näytää todeksi millään asteikolla miten suomi muka tuhoaa ilmastoa ja pitää sen takia alkaa luopumaan polttomoottoreista ja lihan käytöstä.
Tuota paskaa suoltavat on tollointa ihmisryhmää jota eivät ajattele omilla aivoillaan vaan suoltavat eliitin esittämiä kusetuksia totuutena.

Anonymous

Esimerkiksi Intia pitää sisällään ihmisiä, joilla ei ole minkään sortin valmiuksia minkäänlaisiin muihin kuin vahingollisiin ympäristötekoihin. Ko kansakunta kokonaisuutena on myös täysin kyvytön huolehtimaan omasta maastaan ja he myös tuottavat järkyttävät määrät muuta maailmaa saastuttavia jätteitä ja muita päästöjä.
Vihreiden pitäisi pikemminkin painostaa Intiaa ympäristötekoihin ja vasta sitten kun tuo painostus tuottaa tulosta, niin voisivat kyykyttää meitä suomalaisia.
Ai niin… eihän kehittyvää taloutta ja sen ihmisiä sovi arvostella. Sehän on rasismia, sadismia, basismia ja radismia.

Anonymous

Aivan. On tullut nähtyä miten tuo persemaa nimeltä intia mättää monta sataa rekkalastilista muovijätetettä vesistöihin vuorokaudessa, joki mikä siellä kulkee on pelkkää muoviätettä vettä ei edes näy ja kaikki tuo muovi kulkeutuu mereen, silti ilamstohihhulit on jo kerenneet ulostamaan suistaan että suomi on se joka muvilla tappaa merien eläimistön.

ike

Johtuu siitä että vihervasemmisto ei ole edes kartalla missä maailma menee. Suhteellisuudetaju on unohdettu tai sitä ei ole koskaan ollutkaan.

Anonymous

Suomen valtion pitäisi kehitellä kehitysapuun uusia virkoja. Esimerkiksi valtio tukisi ja lähettäisi näitä meidän valtionhallinnossa töissä olevia punavihersuklaasiideri-valaita tuonne Afrikkaan komennustöihin. Tehtävänimike voisi olla vaikkapa kortsunrullaaja. Toimenkuvan nimisesti sitten aina kun musta aisa alkaa olemaan tanassa paikalle lyllertäisi 150 kg suomalaista osaamista joka rullaisi kokoon sopivan kumin pullein käsin paikoilleen ja opastaisi kädestä pitäen sen käytöstä jatkoa ajatellen.
Vain tämän kaltaisilla toimenpiteillä ilmastoon voi vaikuttaa. Samalla se olisi myös win-win tilanne Afrikkaa ja Suomea ajatellen. Aasiasta voisa aivan hyvin rekrytoida tehokasta, älykästä, nuorta naistyövoimaan sitten vaikkapa paikkaamaan valtionhallinon virkoja (joita poistuisi ihanteellisesti) suhteella 1/10.

Suomi Finland

No nyt tuli sellaista tekstiä, ettei oma ympäristöni enää riitä ympäristön ymmärtämiseen induktiivisessa mielessä.

Aappa

Nyt saattaa mennä Gretalta ilmastofilosofian Nobel sivu suun, sanonpa vaan…

Fatwantarkistaja

PT Saa olla aikas ***tanan sivistynyt, että tuollaista paskaa alkaa ymmärtämään. Ilmastoriippuvaiset toki allekirjoittaisivat tuon ja heti.
P.S. Onneksi en ole opiskellut yliopistossa, analysoisin muuten tuota jossain julkisesti, korottaen statustani ylitutkijaksi.

JuhoL

Kontentista päätellen Paavo on vetänyt jotain kofeiinia vahvempaa stimulanttia 😀

Kilttimies

Paavo sekoamaisillaan, koska tipatonta vielä viikko?

Valmisosafraasit

Ei pidä olla liian selkeä esityksessään. Useimmat eivät anna mitään arvoa sille minkä ymmärtävät ja kunnioittavat kaikkea mitä eivät tajua. (Baltasar Gracián)

Suomi Finland

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006383255.html
“Kuusi kuollut ampumisessa Saksassa – iso poliisioperaatio käynnissä Rot am Seessä”
Kuuma kysymys on: Allahu vai Adolf?

Anonymous

Rajat kiinni!

M

Mitäs business bullshittiä tämä teksti on?
Mutta kyhäsinpä kuvatuksen Helsingin Kaisaniemen lämpötilahavainnoista. Kuvassa on termisen talven pituus talvittain eli pisin jakso, jonka aikana vuorokauden keskilämpötila on pakkasella. Terminen talvi siis mallin mukaan lyhenee vuodessa 0,3 päivää. Tarkastelujaksolla 1980-2020 se on siis lyhentynyt noin 12 päivää. Koska malli näyttää tälle talvelle noin 22 päivää, 73 vuoden kuluttua keskimäärin olisi nolla päivää termistä talvea. Sen jälkeen termisen talven pituus muuttuu negatiiviseksi, mikä luonnollisesti aiheuttaa melkoisen ilmastoahistuksen, koska minä eikä varmaan kukaan muukaan tiedä, mitä se tarkoittaa tai mitä tapahtuu, kun talven pituus menee negatiiviseksi. Muuttuuko talvi kesäksi vai kääntyykö ajan kulkusuunta?

Sam Colt

Nyt kävi niin, että en ymmärtänyt tuosta tieteellisen näköisestä artikkelista yhtään mitään.
Ei se mitään – minun vikani. Muutaman vuoden olen Paavon kirjoituksia lukenut, ollut useimmiten samaa mieltä syistä ja seurauksista ja monesti niitä kommentoinut.
Tästä takaiskusta huolimatta jatkan PT-median lukemista ja toivon ymmärrykseni kehittyvän tästä jihadistisesta tasosta.

Anonymous

Hyvä vastine kaarisateelle, se vain että vaarana on märäntyä jos yrittää pistää paremmaksi kun hulluuden äärirajoille vetänyt kaari..

M

Aitoon viestintäammattilaisten kirjoittamaan bullshittiin verrattuna tämä on hieman liian epäkoherenttia. Aidossa bullshitissä on enemmän yhtymäkohtia todellisuuteen ja kontekstiin, jossa se esitetään. Esimerkiksi Paavon tapauksessa luonteva konteksti olisi Ruotsi, sen pommikulttuuri, afgaanit ja batiikit. Lauseiden rungot voi kyllä napata generaattorista (viestintäammattilainen osaa generoida ne päässään), mutta sen jälkeen täytyy tekstiin tehdä pieni säätö, jossa muutamia sanoja vaihdetaan kontekstin mukaiseksi. Tämä säätö lisää tekstin uskottavuutta, jolloin sitä lukeva aivo hämääntyy ja luulee tekstiä “aidoksi”.
Valitettavaa on, että on oikeasti olemassa firmoja, joissa on työntekijöitä päätoimisesti kirjoittamassa tämänkaltaista tekstiä. Luultavasti syy on jotain sen tapaista, että totuutta ei voi paljastaa, joten on palkattava ammattilainen obfuskoimaan se.

Matulointia

M, eikös vaan tuo kuvaamasi ole juuri sitä mitä Jessikka Aro on tehnyt koko ajan, varsinkin Venäjän Trollit -kirjassaan?!
/watch?v=jTFIp_UqBEM

Noname

Ilmastonmuutos on suuri kusetus ja rahastaminen suomalaisilta. Suomi on niin pieni maa, että täällä tehdyillä “ilmastoteoilla” ei olemitään merkitystä globaalisti.
Pelkkää vihreiden rahastusta, ja kuten aina, ja autoilijoilta.
Miksiköhän suomalaisten autojen keski-ikä on 14 vuotta? Onko Länsi-Eurooassa iäkkäämpää autokantaa, kuin millä?

Islam on syöpä

Hahahahahaha!! Nyt tuli kyllä niin hirveää, mitäänsanomatonta paskaa, etten ihmettelisi jos Ohisalo ja kumppanit jakaisivat tämän erittäin suurena ajatuksena.

Sam Colt

Sisäministeriön uusi kansliapäällikkö tulee vielä monta kertaa siteeraamaan kirjoitustasi ja jopa viittaamaan siihen mahdollisessa väitöskirjassaan. Tekstisi on ihan käypää viherretoriikkaa.

Acc358

Tuota lukiessa tuli mieleen puppulausegeneraattorit.
https://puppulausegeneraattori.fi/

Tiedeväittämien vääristymiä

Oletteko kiinnittäneet huomiotatiedeohjelmissa ja lehdissä esitettyihin väitteisiin Venuksen tilasta???
Mielestäni on tietämättömien ihmisten harhauttamista, että Venusta verrataan usein maahan sen suhteen mihin hallitsematon kasvihuoneilmiö voi johtaa.
Venuksen ilmanpaine on kuitenkin 90 kertaa suurempi kuin maan ja ilmakehästä on CO2:ta 96,5%.
Jos verrataan maahan ja otetaan boxi ilmaa niin, että siinä on 10 000 partikkelia on niistä CO2:ta 4, siis 4/10 000.
Venuksen ilmanpaineen ollessa 90 kertainen on saman kokoisessa boxissa 900 000 partikkelia, joista CO2:ta 868 500 (868 500 / 900 000) eli tätä ei voi millään verrata maan tilanteeseen (4 / 10 000)
Lisäksi nyt väitetään, että maassa tapahtunut CO2:n nousu kolmesta partikkelista neljään on lämmittänyt planeettaa yhdellä asteella kuin myös jos CO2:n määrä muuttuu neljästä viiteen niin taas aste lisää lämpöä.
Täten vaikuttaa siltä, että maassa aina yksi partikkeli lisää nostaa lämpötilaa yhdellä asteella. Täten jo noin 400/10 000 johtaisi lämpötilan nousuun 400C asteen hujakoille. Kuitenkin Venuksessa on noin 868 500 partikkelia vastaavassa tilavuudessa. Myös Maa on puolet kauempana auringosta kuin Venus ja sillä on myös jonkin verran merkitystä.
Entäpä Mars. Kaasukehän paine 1% maan ilmakehästä, joka sisältää 95,5% CO2:ta. Samaisessa boxissa olisi siis kuitenkin 95,5 hiukkasta CO2:ta, kun maan ilmakehässä siis vain 4. Ja Marsissa ei ole kasvihuoneilmiötä vaikka kaasukehässä onkin noin 24 kertaisesti CO2:ta verrattuna maahan, lukuina siis (95,5 / 100) kun maassa (4 / 10 000).
Herää todellakin epäilys, että tää ilmastonmuutos kimpoilu on täyttä huijausta ja rahastusta.

Anonymous

Tämäkin oli erittäin hyvä. 👍

hoksasin

Kyseessähän oli se tunnettu ” 60:n tunnin puhe”.

Anonymous

Pilluparven seikkailuja:
Pilluparvi pelastaa maailman
No joo tais olla Ruotsissa poliitikko nimeltä Feldt kun käytti 1990 luvulla termiä fittstimm. Ei taida olla mies enää mukana aktiivipolitiikassa.

Anonymous

Ilmastopolitiikassa on hatusta vetäistyjä tavoitteita ilman konkretiaa. Ilmaston lämpeneminen ei saa ylittää 1,5 astetta esiteollisesta ajasta laskien (mikä vuosiluku, missä lämpömittarit?). Hiilinielu? Hiilineutraali?
Mitä konkreettista haittaa näistä on Suomen ja Ruotsin asukkaille? Ei mitään.

Joku Jykä vaan

Aika hyvin, että PT-Media on saanut itsensä P. Himasen todistuksen ilmastonmuutoksen merkityksestä. Vaikka Himanen on tämän tieteellisen artikkelinsa anonyymisti PT-Mediassa julkaissut, ei kirjoitustyylistä voi erehtyä.

6-0

Tyrmäävää.