Tukholman käräjäoikeus vangitsi miehen Östermalmin pommi-iskusta

Kuvakaappaus - 2020-01-13 22-04-13

Tukholman käräjäoikeus vangitsi perjantaina päivällä 35-vuotiaan ruotsalaisen miehen epäiltynä Östermalmin 13.1. maanantaina tehdystä pommi-iskusta.

Gyllenstiernsgatanilla viime viikon maanantaina aamuyöstä räjäytetty pommi tuhosi kerrostalon. Kymmeniä huoneistoja on täysin remonttikunnossa ja koko rappukäytävään on edessä täysremontti. Ikkunoita rikkoutui monen sadan metrin säteellä. Räjähdyksen voimasta kertoo se, että lähistöllä olleet autot siirtyivät useita metrejä.
Teon motiivia on arvailtu. Aiemmin linja oli se, että pommi oli suunnattu todistajansuojeluohjelmassa käytettyyn turva-asuntoon. Poliisi ei kuitenkaan ole vahvistanut motiivia suuntaan tai toiseen. Iltapäivälehti Expressenin mukaan asuntoa olisi käytetty Östermalmin ”yläluokan” huumevälitysasuntona ja pommi olisi jonkinlainen reviirin merkkaus. Voi olla.
Joka tapauksessa tietojen mukaan Husbyn ja Kistan tiistaiset pommit liittyvät jotenkin asiaan. Joko kyseessä on turva-asunto ja todistajan pelottelu tai sitten juttu liittyy huumevelkoihin. Nimittäin Husbyn pommin sanotaan olleen muistutus henkilölle, jolla oli isoja huumevelkoja.
Yhtä kaikki käräjäoikeus vangitsi asiasta epäiltynä 35-vuotiaan William Karlssonin. Hän on johtava henkilö Bandidoksen sivuhaaran Support team X Stockholmin piirissä. Miehellä on rankka rikostausta murhan yrityksistä monenmoisiin pahoinpitelyihin ja kaikkiin rikoslaissa mainittuihin rikoksiin. Epäilty on siis kantaruotsalainen, ei maahantulija. Mies kiistää teon.
 

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Yhtä kaikki asia on nyt niin että kaikki rajat on ylitetty, poliisi on erittäin vihainen ja käytävä dialogi ja diskuteeraus tulee olemaan erittäin vakavasävyistä. Varokaa MP jengit! Ja matut.

Kilttimies

Pakko lainata rakkaan vihollisen, eli suvaitsevaiston sanontaa: YKSITTÄISTAPAUS <3

Tuumailija

Eli Ruosin poliisi on menettänyt täysin otteensa ja kaiken väriset rikolliset tekevät mitä lystäävät. Täytyy sanoa että Suomen poliisi on paremmin kartalla rikollisten touhuista ja on huomattavasti tehokkaampi pienemmillä resusseilla. Osa syy on varmasti Ruotsalaisten liian paapova asenne, koska suurin osa on kuitenkin noita ruskeita/ mustia ja rasismin ja työnsä menttämisen pelko on valtava pomo puolella. 2015 jälkeen tosin oli Suomessakin vaarana että ”vieraskoreus”ja rasismin pelko pilaa poliisin sinänsä järkevän työskentelyn. Helsingissä tämä oli nähtävissä noissa telttaleirien tapahtumissa.Onneksi järki alkoi voittaa ja vihervasemmiston paskanjauhaminen jätettiin vähemmälle huomiolle.Ehkä siellä se kuuluisa lamppu syttyi jonkun tahon päänupissa.

Sama

Siis Ruotsin.

sleepy

Paavo. Se hämeenlinnan tapauksen verilammikkokuva paljastui aidoksi.
Hämeen sanomissa oli kuva samasta ovesta, missä näkyy vielä valunutta verta ja kuvatekstissä kerrotaan, että se rappukäytävän lammikko oli käyty siivoamassa pois.
https://www.hameensanomat.fi/kanta-hame/hameenlinnan-murhaepailty-on-kuollut-kertoo-poliisi-tata-se-tarkoittaa-tutkinnalle-1029543/
Eli se oli oikeasti leikannut sitä päätä irti sellaisella innolla, että veret valuivat asunnosta rappukäytävään asti… tai sitten tyttö koitti viimeisillä voimillaan paeta ja on saanut vain oven auki, mutta ei päässyt kauemmas.

Anonymous

Homospedestanin polpo varmasti ottaa kovat toimet käyttöön nyt Bandidosia vastaan ja tilaa koko jengille quattro stagionit.Tuplajuustolla.

Jag mår illa

Kuukausia on tikattu porukkaa luodeilla, poltettu autoja ja räjäytelty ympäri Ruotsia Kööpenhaminaa unohtamatta ja mitä saa aikaan poliisi: pidättää yhden kantaruotsalaisen. Irvokasta.
Ei sillä, etteikö kuuluisi häkkiin jos on pommiin syyllinen.

Torvet soimaan

Toisilla on toiset oikeudet kuin toisilla. KANTARUOTSALAINEN ei täällä räjäyttele, se tehdään heti selväksi. Jämptisti ja voimalla. Auktoriteetilla. Kauniisti. Puhtaasti. Juuri niin kuin se kuuluu lain ja järjestyksen mukaan tehdä. Ruotsin poliisi puolustaa yhteiskuntaa rohkeasti ja henkeään säästämättä kantaruotsalaisia rikollisia vastaan. Uljasta! Asiaan voi tietenkin liittyä sellainenkin aspekti, että vaikka muualla räjäytellään, RIKKAIDEN ASUINALUEILLA EI RÄJÄYTELLÄ. Torvet.

Hähhähhäääääääää

Voiko tätä tulkita muuten kuin näin: Kaikkien rikoksien takana Ruotsissa on äärioikeistolainen VHM/SD-rasistisika.

Lopettakaa pissiminen

Östermalmilla myydään kokkelia, Rinkebyssä myydään kokkelia.
Hienostoalueella ei haise kusi mutta syrjäytymisalueella haisee. KUKA käy siellä kusella? VHM?
LOPETTAKAA SE HETI, ILKIMYKSET!
https://www.expressen.se/gt/krim/larmen-inifran-skuggsamhallet/

Anonyymi

Kun ruotsalainen poliisi joskus saa jonkun rötöstelijän kiinni, niin se on takuulla Börje tai Sven. Oletteko panneet merkille, että ruotsalaisissa rikossarjoissa tv:ssä roistot ovat aina entisistä itäblokin maista tai Balkanila, joskus Suomesta, mutta ei koskaan tummempaa pigmenttiä omaavia tai arabeja? Viimeisessä Beckissä oli kiinalaiselta näyttänyt mies, jonka sukunimi oli Simon Järvi; sekin roisto tuli muistaakseni kosovolaisen roiston ampumaksi…

Anonyymi

Siis Balkanilta.