Päivän pommi Helsingborgissa

Skärmbild (47)

Pommi-iksut jatkuvat. Tällä kertaa tapahtumapaikkana oli Helsingborg ja kohteena pari autoa.

Tapahtumat alkoivat klo Ödåkran lähiössä klo 04.30 aikaan. Hälytyskeskus sai useita soittoja voimakkaasta räjähdyksestä. Räjähdys oli tapahtunut omakotitalon pihalla. Pommi oli viritetty siten, että se tuhosi kaksi autoa ja kolmannesta ikkunat. Ihmisiä ei loukkaantunut räjähdyksessä.
Asiaa tutkitaan normaalina yleisenä vaaran aiheuttamisena, ketään ei ole otettu kiinni epältynä teosta. Pommiryhmä haravoi aluetta. Polisen

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pirtsakka

Normaalina? Ketään ei ole otettu kiinni?
Nämä sanat ja fraasit alkavat jo olla niin jokapäiväisiä, että kansalaisetkin vain kohauttelevat olkapäitään ja jatkavat turtuneina arkipäiväistä elämäänsä – niin kauan kuin jatkavat. On se prkl että tätä ei Ruotsissa saada loppumaan, ehei, vaan se leviää joka puolelle.
Ja Suomessa jaksetaan pillittää ”jokaisen ihmisarvosta”…vaikka juurikin nuo räjäyttelijät eivät anna toisille ihmisille minkäänlaista arvoa.

karri

Olet täysin oikeassa.
Tässä lyhyt ja ytimekäs kysymys, sekä vastaus Suomen sisäministeriltä, S u o m e n sisäminister S u o m e n sisämin….Saatana!
https://oikeamedia.com/o1-130209

Anonymous

Juu siinä meillä sisäministeri. Siinä mielessä että , ajaa puolueineen täysin jo maassa olevien laittomien sekä tulevien siirtolaisten asiaa.

Anonymous

Ministeriössä on otettu vaieten vastaan ,raaka murha ”irtopää” tapaus Hämeenlinnassa , suvakki-yhteisö on vaiennut myös tapauksen ,kuten valevaltamedia ,mitkä on tunnot pimeän ministeriön uumenissa, juuri piti helpottaa laittoman väen oloa maassa jos on onnistunut piileskelmään riittävän kauan . Onko annetut uhrit islamille olleet tarpeen vihvas piireissä ,ehkäpä vihaa on nostatettu ja vihaliikeitä perustettu ,tämäkin on kääntynyt paikoin kierotuneessa suvakkimielessä uhrin viaksi ,kuin monta nuorta naista on kuollut kuinka monta elämään on pilattu vieraiden rikkollisten maahantulon jälkeen , kun näkee ministerien kelmeät vihan täyttämät kasvot ymmärtää saatanan lähettäneen heidät .

Fatwantarkistaja

Naisia ja tyttöjä on tuhottu satoja vähintään pedofiiliuskoisten sotilaskarkureiden, sotarikollisten, mielisairaaloista ja vankiloista vapautettujen, sarjaraiskaajien ja ties keiden toimesta. Terroristisessa tarkoituksessa lapsia kiduttaneita unohtamatta.
He kaikki ovat Ohisalon mielestä valioyksilöitä, joihin Suomen saastainen rottaväki tulee viipymättä vaihtaa. Koko hallitus on tätä mieltä ja miksei olisi. Kansasta suurin osa on äänestänyt holokaustin puolesta, joten let’s do it!
P.S. Ehkä kärjistin, ehkä Ohisalon naamasta luin hänen ajatuksensa.

Catilina

Toiminta siirtyy omakotialueille ja maalaiskartanoihin. Niissä on maksukykyisempiä suojeltavia.

Anonymous

On kyllä ihme jos ei pikkuhiljaa sellainen kaupankäynnin ala kuin aitakauppa ala tehdä tulosta.

M

Miksi toiminta ei siirtyisi pientaloalueille maksukykyisempien asiakkaiden pariin?

Fatwantarkistaja

Niin, ei kai niitä heti pommittaa kannata, mutta ellei löydy käteistä. Tämä ei ollut kehotus.

Anonymous

Oliko se pari vuotta sitten kun poliisi, mm supo ilmoitti arvionsa, että ruotsin kaltainen jengirikollisuus lieveilmiöineen on suomessa viiveellä. Mitenköhän mahtaa mennä täällä? Että lyödäänkö täälläkin pizzat pöytään? Vai miten reagoidaan? Pyydetään anteeksi?

Aappa

Keskusteluapua voisi ehkä kehittää.

Fatwantarkistaja

Sinne kai joku natsi (vihreä) tuli päsmäröimään (Supoon), joten ongelma on sillä hoidettu. Jengeihin ei puututa ellei se ole valkoisten?

Suomi Finland

80 vuotta sitten Ruotsi säästyi pommeilta. Nyt on heidän vuoronsa saada jännitystä elämäänsä. Ganstat saavat varmasti apua tehokkaiden pommien rakentamiseen moniltakin tahoilta ja nyt ei tarvita pommikoneita kun ganstoja riittää jokaisessa kaupungissa ihan omasta takaa.
Ruotsin poliisin kannattaisi hakea tehokkuutta menneisyydestä, mikäli mielivät saada asiat hallintaansa. Mutta feminismin syöpä on syövyttänyt poliisijohdon ja poliitikkojen aivot sellaiseen kuntoon, että tulosta ei tule, ellei vastapuoli itse yht’ äkkiä syty kahvista, pullasta ja pitsasta jollain hyvin mystisellä tavalla.
Ehkäpä poliisi kääntyykin monikulttuuri-ideologian mukaisesti noitatohtorien puoleen?

PastoriNikulainen

Eipä taaskaan puuttunut tiukkoja tilanteita ja suoraa toimintaa ruotsin viikonloppuna.
Ja mitä tekevät suvakit ja batiikkinoidat? Elävät unelmassa haarukset kosteina toinen sormi suussa ja toinen perseessä.
Aamen…

KJ

Ruotsissahan on kai näitä oikeita rikollisia ja kunnon kovanaamoja entisen Jugoslavian alueelta tulleena varmasti jo 3. polvessa ja nyt alkaa olemaan sitten näitä tummempia moniosaajia samoilla kulmilla.
Huumeet ja aseet tuovat rahan pöytään ja eri jengit ovat väkisinkin törmäyskurssilla.
Täältä PT-mediasta olen näitä lukenut, tutkinut ja laskenut sitten yhteen 1+1.
Humaaniin Suomeen tällainen väkivalta saapuu varmaan jo vajaan 20 vuoden kuluttua. En tiedä kuka kansallisuus täällä ekana alkavat räyhäämään räjähteillä, mutta ainakaan täällä eteläisessä-Suomessa isohkossa kaupungissa moni yöntimo ei tule toimeen hiekkojen kanssa ja he myyvät huumeita ihan julkisesti. Ajavat autoillansa kyttäyspaikalle, vaikka siellä olisi poliisi.
Sellaista täällä ja mistä ne autot on saaneet!? Niin ja onko ne piirtänyt ajokortit itselleen vai… Huumerahoilla ostaneet ja silti kuormittavat Kelaa. Ihan sairaaksi mennyt.
Suurkiitos Paavolle että olet ottanut asiaa esille. Helmikuussa kiitämme oikein fyrkalla taas.
Yritämme tehdä jonkunlaista seuraamis-pakettia tästä vuodesta lähtien ja kun saamme jonkun tietokonetuntijan tai jotain, niin aiomme julkaista jossain tilastoja. Kamun veli on poliisi ja hän on alustavasti suostunut vihjaamaan kansallisuuksista. Knock on Wood.

Fatwantarkistaja

Tämähän se on oikea paikka julkistaa, jos jokin on.

Anonymous

Poliisi ei sanonut tapahtunutta ”normaaliksi” yleisen vahingon aiheuttamiseksi. Tuo ”normaali” on Paavon oma tulkinta uutisesta. Mikä toki on luonnollista näinä alkavan sisällissodan päivinä.

Hade Aning

Niin varmaan onkin, että sisällissodan kaltaista tilaa ei juuri noista syistä tule, Poliisivaltio taitaa olla sitten ainoa vaihtoehto yhteiskunnan toimivuuden turvaamiseksi. Erään uutisen mukaan poliiseiksi ei vaan ole riittävästi kelvollisia hakijoita.

KJ

Niinpä. Rikollisten välisiä kaupunkisotia kyllä on vaikka missä, eikä mene kauan, kuin Suomessakin on miliisi kentällä.
Moniosaajat eivät integroidu ja kun nämä lisääntyy tavalla, missä osaajat haukkuvat heitä vastaanottaneet hallitukset valmiiksi haltuunotetuiksi, on ne silloin kaupunkisotia. Ne ovat hallituksia vastaan, Ne ovat kapinoitsijoita, ketkä hallitukset yleensä vangitsee.
To be continued…

Qroquius Kad

Paavo, mikä mahtoi olla vikana tässä kohtaa jo julkaistuksi tulleessa kommentissani niin, että sen poistit?

Qroquius Kad

Yritänpä siis uudelleen:
Muslimi on puoli viideltä vasta valmistautumassa unilleen ja sitä ennen hänen on räjäytettävä jotain. Eihän hän muuten saa unta vääräuskoisten päivän mittaan töissään aiheuttamassa metelöinnissä.