Päivän pommi Helsingborgissa

Skärmbild (47)

Pommi-iksut jatkuvat. Tällä kertaa tapahtumapaikkana oli Helsingborg ja kohteena pari autoa.

Tapahtumat alkoivat klo Ödåkran lähiössä klo 04.30 aikaan. Hälytyskeskus sai useita soittoja voimakkaasta räjähdyksestä. Räjähdys oli tapahtunut omakotitalon pihalla. Pommi oli viritetty siten, että se tuhosi kaksi autoa ja kolmannesta ikkunat. Ihmisiä ei loukkaantunut räjähdyksessä.

Asiaa tutkitaan normaalina yleisenä vaaran aiheuttamisena, ketään ei ole otettu kiinni epältynä teosta. Pommiryhmä haravoi aluetta. Polisen

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

25 thoughts on “Päivän pommi Helsingborgissa

 1. Normaalina? Ketään ei ole otettu kiinni?

  Nämä sanat ja fraasit alkavat jo olla niin jokapäiväisiä, että kansalaisetkin vain kohauttelevat olkapäitään ja jatkavat turtuneina arkipäiväistä elämäänsä – niin kauan kuin jatkavat. On se prkl että tätä ei Ruotsissa saada loppumaan, ehei, vaan se leviää joka puolelle.

  Ja Suomessa jaksetaan pillittää ”jokaisen ihmisarvosta”…vaikka juurikin nuo räjäyttelijät eivät anna toisille ihmisille minkäänlaista arvoa.

  85
   1. Juu siinä meillä sisäministeri. Siinä mielessä että , ajaa puolueineen täysin jo maassa olevien laittomien sekä tulevien siirtolaisten asiaa.

    23
    1. Ministeriössä on otettu vaieten vastaan ,raaka murha ”irtopää” tapaus Hämeenlinnassa , suvakki-yhteisö on vaiennut myös tapauksen ,kuten valevaltamedia ,mitkä on tunnot pimeän ministeriön uumenissa, juuri piti helpottaa laittoman väen oloa maassa jos on onnistunut piileskelmään riittävän kauan . Onko annetut uhrit islamille olleet tarpeen vihvas piireissä ,ehkäpä vihaa on nostatettu ja vihaliikeitä perustettu ,tämäkin on kääntynyt paikoin kierotuneessa suvakkimielessä uhrin viaksi ,kuin monta nuorta naista on kuollut kuinka monta elämään on pilattu vieraiden rikkollisten maahantulon jälkeen , kun näkee ministerien kelmeät vihan täyttämät kasvot ymmärtää saatanan lähettäneen heidät .

     22
     1. Naisia ja tyttöjä on tuhottu satoja vähintään pedofiiliuskoisten sotilaskarkureiden, sotarikollisten, mielisairaaloista ja vankiloista vapautettujen, sarjaraiskaajien ja ties keiden toimesta. Terroristisessa tarkoituksessa lapsia kiduttaneita unohtamatta.

      He kaikki ovat Ohisalon mielestä valioyksilöitä, joihin Suomen saastainen rottaväki tulee viipymättä vaihtaa. Koko hallitus on tätä mieltä ja miksei olisi. Kansasta suurin osa on äänestänyt holokaustin puolesta, joten let’s do it!

      P.S. Ehkä kärjistin, ehkä Ohisalon naamasta luin hänen ajatuksensa.

  1. Luultavasti talossa kuitenkin asui joku gangsteri ja kyseessä oli maksumuistutus tai muu kostotoimi.

   32
   1. On kyllä ihme jos ei pikkuhiljaa sellainen kaupankäynnin ala kuin aitakauppa ala tehdä tulosta.

    30
    1. Niin, ei kai niitä heti pommittaa kannata, mutta ellei löydy käteistä. Tämä ei ollut kehotus.

 2. Oliko se pari vuotta sitten kun poliisi, mm supo ilmoitti arvionsa, että ruotsin kaltainen jengirikollisuus lieveilmiöineen on suomessa viiveellä. Mitenköhän mahtaa mennä täällä? Että lyödäänkö täälläkin pizzat pöytään? Vai miten reagoidaan? Pyydetään anteeksi?

  50
  1. Sinne kai joku natsi (vihreä) tuli päsmäröimään (Supoon), joten ongelma on sillä hoidettu. Jengeihin ei puututa ellei se ole valkoisten?

 3. 80 vuotta sitten Ruotsi säästyi pommeilta. Nyt on heidän vuoronsa saada jännitystä elämäänsä. Ganstat saavat varmasti apua tehokkaiden pommien rakentamiseen moniltakin tahoilta ja nyt ei tarvita pommikoneita kun ganstoja riittää jokaisessa kaupungissa ihan omasta takaa.

  Ruotsin poliisin kannattaisi hakea tehokkuutta menneisyydestä, mikäli mielivät saada asiat hallintaansa. Mutta feminismin syöpä on syövyttänyt poliisijohdon ja poliitikkojen aivot sellaiseen kuntoon, että tulosta ei tule, ellei vastapuoli itse yht’ äkkiä syty kahvista, pullasta ja pitsasta jollain hyvin mystisellä tavalla.

  Ehkäpä poliisi kääntyykin monikulttuuri-ideologian mukaisesti noitatohtorien puoleen?

  31
 4. Eipä taaskaan puuttunut tiukkoja tilanteita ja suoraa toimintaa ruotsin viikonloppuna.
  Ja mitä tekevät suvakit ja batiikkinoidat? Elävät unelmassa haarukset kosteina toinen sormi suussa ja toinen perseessä.
  Aamen…

  22
 5. Ruotsissahan on kai näitä oikeita rikollisia ja kunnon kovanaamoja entisen Jugoslavian alueelta tulleena varmasti jo 3. polvessa ja nyt alkaa olemaan sitten näitä tummempia moniosaajia samoilla kulmilla.

  Huumeet ja aseet tuovat rahan pöytään ja eri jengit ovat väkisinkin törmäyskurssilla.

  Täältä PT-mediasta olen näitä lukenut, tutkinut ja laskenut sitten yhteen 1+1.

  Humaaniin Suomeen tällainen väkivalta saapuu varmaan jo vajaan 20 vuoden kuluttua. En tiedä kuka kansallisuus täällä ekana alkavat räyhäämään räjähteillä, mutta ainakaan täällä eteläisessä-Suomessa isohkossa kaupungissa moni yöntimo ei tule toimeen hiekkojen kanssa ja he myyvät huumeita ihan julkisesti. Ajavat autoillansa kyttäyspaikalle, vaikka siellä olisi poliisi.

  Sellaista täällä ja mistä ne autot on saaneet!? Niin ja onko ne piirtänyt ajokortit itselleen vai… Huumerahoilla ostaneet ja silti kuormittavat Kelaa. Ihan sairaaksi mennyt.

  Suurkiitos Paavolle että olet ottanut asiaa esille. Helmikuussa kiitämme oikein fyrkalla taas.

  Yritämme tehdä jonkunlaista seuraamis-pakettia tästä vuodesta lähtien ja kun saamme jonkun tietokonetuntijan tai jotain, niin aiomme julkaista jossain tilastoja. Kamun veli on poliisi ja hän on alustavasti suostunut vihjaamaan kansallisuuksista. Knock on Wood.

  23
 6. Poliisi ei sanonut tapahtunutta ”normaaliksi” yleisen vahingon aiheuttamiseksi. Tuo ”normaali” on Paavon oma tulkinta uutisesta. Mikä toki on luonnollista näinä alkavan sisällissodan päivinä.

  1. Ei ole näköpiirissä sisällissotaa. Pommit eivät kohdistu ”sivullisiin” ihmisiin vaan ovat gangsterien välisiä välienselvittelyjä. JOS pommit kohdistuisivat sivullisiin ikäänkuin sissisotamuotona niin silloin sisällissotaa voisi odottaa.

   1. Niin varmaan onkin, että sisällissodan kaltaista tilaa ei juuri noista syistä tule, Poliisivaltio taitaa olla sitten ainoa vaihtoehto yhteiskunnan toimivuuden turvaamiseksi. Erään uutisen mukaan poliiseiksi ei vaan ole riittävästi kelvollisia hakijoita.

    1. Niinpä. Rikollisten välisiä kaupunkisotia kyllä on vaikka missä, eikä mene kauan, kuin Suomessakin on miliisi kentällä.

     Moniosaajat eivät integroidu ja kun nämä lisääntyy tavalla, missä osaajat haukkuvat heitä vastaanottaneet hallitukset valmiiksi haltuunotetuiksi, on ne silloin kaupunkisotia. Ne ovat hallituksia vastaan, Ne ovat kapinoitsijoita, ketkä hallitukset yleensä vangitsee.

     To be continued…

 7. Paavo, mikä mahtoi olla vikana tässä kohtaa jo julkaistuksi tulleessa kommentissani niin, että sen poistit?

  1. Mulla on muutama käytäntö, joka perustuu muutamaan perusasiaan:

   Ensinnäkin näitä kommentteja lukee monenlaiset suvakkopoliisit, jotka noukkivat sieltä viestejä, joita voisi ilmoitella poliisille vihapuheena.

   Toiseksi, MINÄ olen vastuussa niistä poliisille joutuneista ”vihaviesteistä”, ei viestin kirjoittaja. Tästä on ennakkopäätöksiä. Ilja Janitskinin tapauksessa oli muutama syytekohta, jossa lukija oli kirjoittanut MV-lehteen ”vihaviestin”. Janitskin sai sitten siitä tuomiota, koska oikeuden mukaan hän oli vastuussa lehden ylläpitäjänä viestikentän sisällöstä.

   Näin ollen joudun harkitsemaan millaisia viestejä julkaisen. Mielestäni täällä saa julkaista melko kovaa tekstiä, mutta joskus vain yksinkertaisesti päätän, että tällainen tai tuollainen viesti saattaisi mennä oikeuteen ”vihakommenttina”. Yleensä viestissä on enemmän tai vähemmän solvaavaa tekstiä, tai raakaa yleistämistä. Ja muslimimuslimi-jankutuskaan ei välttämättä ole oikeuden mukaan ”sallittavaa” kirjoittelua.

   Se on kuitenkin aivan varmaa, että minä en lähde yhdenkään kommentin takia poliisilaitokselle kuultavaksi.

   Joten toivottavasti ymmärrät, ja muutkin ymmärtävät, että kirjoittaa saa kyllä kovaa tekstiä, mutta mieluummin jätettäisiin ala-arvoiset solvaamiset, ja yleisesti solvaamiset jonnekin muualle.

 8. Yritänpä siis uudelleen:

  Muslimi on puoli viideltä vasta valmistautumassa unilleen ja sitä ennen hänen on räjäytettävä jotain. Eihän hän muuten saa unta vääräuskoisten päivän mittaan töissään aiheuttamassa metelöinnissä.

  1. Annan tämän viestin olla aamuun asti, jotta näet mitä vastaan. Näissä pommeissa ei ole kyse islamista eikä muslimeista vaan gangstereista.

   Kuten aiemmin kirjoitin niin joudun itse arvioimaan mikä saattaisi olla oikeudessa ”vihakommentti”. Tässä ollaan rajoilla, ja en lähde itse oikeuteen testaamaan rajoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.