Päivän pommi Helsingborgissa

Skärmbild (47)

Pommi-iksut jatkuvat. Tällä kertaa tapahtumapaikkana oli Helsingborg ja kohteena pari autoa.

Tapahtumat alkoivat klo Ödåkran lähiössä klo 04.30 aikaan. Hälytyskeskus sai useita soittoja voimakkaasta räjähdyksestä. Räjähdys oli tapahtunut omakotitalon pihalla. Pommi oli viritetty siten, että se tuhosi kaksi autoa ja kolmannesta ikkunat. Ihmisiä ei loukkaantunut räjähdyksessä.
Asiaa tutkitaan normaalina yleisenä vaaran aiheuttamisena, ketään ei ole otettu kiinni epältynä teosta. Pommiryhmä haravoi aluetta. Polisen

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pirtsakka
Pirtsakka
26.1.2020 12:19

Normaalina? Ketään ei ole otettu kiinni?
Nämä sanat ja fraasit alkavat jo olla niin jokapäiväisiä, että kansalaisetkin vain kohauttelevat olkapäitään ja jatkavat turtuneina arkipäiväistä elämäänsä – niin kauan kuin jatkavat. On se prkl että tätä ei Ruotsissa saada loppumaan, ehei, vaan se leviää joka puolelle.
Ja Suomessa jaksetaan pillittää ”jokaisen ihmisarvosta”…vaikka juurikin nuo räjäyttelijät eivät anna toisille ihmisille minkäänlaista arvoa.

karri
karri
26.1.2020 15:54
Vastaa...  Pirtsakka

Olet täysin oikeassa.
Tässä lyhyt ja ytimekäs kysymys, sekä vastaus Suomen sisäministeriltä, S u o m e n sisäminister S u o m e n sisämin….Saatana!
https://oikeamedia.com/o1-130209

Anonymous
Anonymous
26.1.2020 17:06
Vastaa...  karri

Juu siinä meillä sisäministeri. Siinä mielessä että , ajaa puolueineen täysin jo maassa olevien laittomien sekä tulevien siirtolaisten asiaa.

Anonymous
Anonymous
26.1.2020 18:58
Vastaa...  Anonymous

Ministeriössä on otettu vaieten vastaan ,raaka murha ”irtopää” tapaus Hämeenlinnassa , suvakki-yhteisö on vaiennut myös tapauksen ,kuten valevaltamedia ,mitkä on tunnot pimeän ministeriön uumenissa, juuri piti helpottaa laittoman väen oloa maassa jos on onnistunut piileskelmään riittävän kauan . Onko annetut uhrit islamille olleet tarpeen vihvas piireissä ,ehkäpä vihaa on nostatettu ja vihaliikeitä perustettu ,tämäkin on kääntynyt paikoin kierotuneessa suvakkimielessä uhrin viaksi ,kuin monta nuorta naista on kuollut kuinka monta elämään on pilattu vieraiden rikkollisten maahantulon jälkeen , kun näkee ministerien kelmeät vihan täyttämät kasvot ymmärtää saatanan lähettäneen heidät .

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
27.1.2020 01:30
Vastaa...  Anonymous

Naisia ja tyttöjä on tuhottu satoja vähintään pedofiiliuskoisten sotilaskarkureiden, sotarikollisten, mielisairaaloista ja vankiloista vapautettujen, sarjaraiskaajien ja ties keiden toimesta. Terroristisessa tarkoituksessa lapsia kiduttaneita unohtamatta.
He kaikki ovat Ohisalon mielestä valioyksilöitä, joihin Suomen saastainen rottaväki tulee viipymättä vaihtaa. Koko hallitus on tätä mieltä ja miksei olisi. Kansasta suurin osa on äänestänyt holokaustin puolesta, joten let’s do it!
P.S. Ehkä kärjistin, ehkä Ohisalon naamasta luin hänen ajatuksensa.

Catilina
26.1.2020 12:23

Toiminta siirtyy omakotialueille ja maalaiskartanoihin. Niissä on maksukykyisempiä suojeltavia.

Anonymous
Anonymous
26.1.2020 12:43

On kyllä ihme jos ei pikkuhiljaa sellainen kaupankäynnin ala kuin aitakauppa ala tehdä tulosta.

M
M
26.1.2020 15:48

Miksi toiminta ei siirtyisi pientaloalueille maksukykyisempien asiakkaiden pariin?

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
27.1.2020 01:36
Vastaa...  M

Niin, ei kai niitä heti pommittaa kannata, mutta ellei löydy käteistä. Tämä ei ollut kehotus.

Anonymous
Anonymous
26.1.2020 12:56

Oliko se pari vuotta sitten kun poliisi, mm supo ilmoitti arvionsa, että ruotsin kaltainen jengirikollisuus lieveilmiöineen on suomessa viiveellä. Mitenköhän mahtaa mennä täällä? Että lyödäänkö täälläkin pizzat pöytään? Vai miten reagoidaan? Pyydetään anteeksi?

Aappa
Aappa
26.1.2020 15:03
Vastaa...  Anonymous

Keskusteluapua voisi ehkä kehittää.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
27.1.2020 01:39
Vastaa...  Anonymous

Sinne kai joku natsi (vihreä) tuli päsmäröimään (Supoon), joten ongelma on sillä hoidettu. Jengeihin ei puututa ellei se ole valkoisten?

Suomi Finland
Suomi Finland
26.1.2020 13:33

80 vuotta sitten Ruotsi säästyi pommeilta. Nyt on heidän vuoronsa saada jännitystä elämäänsä. Ganstat saavat varmasti apua tehokkaiden pommien rakentamiseen moniltakin tahoilta ja nyt ei tarvita pommikoneita kun ganstoja riittää jokaisessa kaupungissa ihan omasta takaa.
Ruotsin poliisin kannattaisi hakea tehokkuutta menneisyydestä, mikäli mielivät saada asiat hallintaansa. Mutta feminismin syöpä on syövyttänyt poliisijohdon ja poliitikkojen aivot sellaiseen kuntoon, että tulosta ei tule, ellei vastapuoli itse yht’ äkkiä syty kahvista, pullasta ja pitsasta jollain hyvin mystisellä tavalla.
Ehkäpä poliisi kääntyykin monikulttuuri-ideologian mukaisesti noitatohtorien puoleen?

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
26.1.2020 14:57

Eipä taaskaan puuttunut tiukkoja tilanteita ja suoraa toimintaa ruotsin viikonloppuna.
Ja mitä tekevät suvakit ja batiikkinoidat? Elävät unelmassa haarukset kosteina toinen sormi suussa ja toinen perseessä.
Aamen…

KJ
KJ
26.1.2020 16:03

Ruotsissahan on kai näitä oikeita rikollisia ja kunnon kovanaamoja entisen Jugoslavian alueelta tulleena varmasti jo 3. polvessa ja nyt alkaa olemaan sitten näitä tummempia moniosaajia samoilla kulmilla.
Huumeet ja aseet tuovat rahan pöytään ja eri jengit ovat väkisinkin törmäyskurssilla.
Täältä PT-mediasta olen näitä lukenut, tutkinut ja laskenut sitten yhteen 1+1.
Humaaniin Suomeen tällainen väkivalta saapuu varmaan jo vajaan 20 vuoden kuluttua. En tiedä kuka kansallisuus täällä ekana alkavat räyhäämään räjähteillä, mutta ainakaan täällä eteläisessä-Suomessa isohkossa kaupungissa moni yöntimo ei tule toimeen hiekkojen kanssa ja he myyvät huumeita ihan julkisesti. Ajavat autoillansa kyttäyspaikalle, vaikka siellä olisi poliisi.
Sellaista täällä ja mistä ne autot on saaneet!? Niin ja onko ne piirtänyt ajokortit itselleen vai… Huumerahoilla ostaneet ja silti kuormittavat Kelaa. Ihan sairaaksi mennyt.
Suurkiitos Paavolle että olet ottanut asiaa esille. Helmikuussa kiitämme oikein fyrkalla taas.
Yritämme tehdä jonkunlaista seuraamis-pakettia tästä vuodesta lähtien ja kun saamme jonkun tietokonetuntijan tai jotain, niin aiomme julkaista jossain tilastoja. Kamun veli on poliisi ja hän on alustavasti suostunut vihjaamaan kansallisuuksista. Knock on Wood.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
27.1.2020 01:49
Vastaa...  KJ

Tämähän se on oikea paikka julkistaa, jos jokin on.

Anonymous
Anonymous
26.1.2020 17:16

Poliisi ei sanonut tapahtunutta ”normaaliksi” yleisen vahingon aiheuttamiseksi. Tuo ”normaali” on Paavon oma tulkinta uutisesta. Mikä toki on luonnollista näinä alkavan sisällissodan päivinä.

Hade Aning
Hade Aning
27.1.2020 21:21

Niin varmaan onkin, että sisällissodan kaltaista tilaa ei juuri noista syistä tule, Poliisivaltio taitaa olla sitten ainoa vaihtoehto yhteiskunnan toimivuuden turvaamiseksi. Erään uutisen mukaan poliiseiksi ei vaan ole riittävästi kelvollisia hakijoita.

KJ
KJ
28.1.2020 00:18
Vastaa...  Hade Aning

Niinpä. Rikollisten välisiä kaupunkisotia kyllä on vaikka missä, eikä mene kauan, kuin Suomessakin on miliisi kentällä.
Moniosaajat eivät integroidu ja kun nämä lisääntyy tavalla, missä osaajat haukkuvat heitä vastaanottaneet hallitukset valmiiksi haltuunotetuiksi, on ne silloin kaupunkisotia. Ne ovat hallituksia vastaan, Ne ovat kapinoitsijoita, ketkä hallitukset yleensä vangitsee.
To be continued…

Qroquius Kad
Qroquius Kad
26.1.2020 21:41

Paavo, mikä mahtoi olla vikana tässä kohtaa jo julkaistuksi tulleessa kommentissani niin, että sen poistit?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
26.1.2020 23:34

Yritänpä siis uudelleen:
Muslimi on puoli viideltä vasta valmistautumassa unilleen ja sitä ennen hänen on räjäytettävä jotain. Eihän hän muuten saa unta vääräuskoisten päivän mittaan töissään aiheuttamassa metelöinnissä.