Malmön Rosengårdissa iso ratsia

Skärmbild (51)

Malmön poliisi piti tiistaipäivän aikana suuren operaation maahanmuuttajataustaisessa ongelmalähiössä Rosengårdissa. Operaatioon osallistui yli 50 poliisia ja päivän aikana on ratsattu satoja autoja sekä tehty kotietsintöjä tunnettujen gangsterien asuin- ja liiketiloihin.

Operaatio kuulu valtakunnalliseen Operaatio Rimfrostiin (Kuura), jonka avulla järjestäytynyttä rikollisuutta yritetään hilitä. Poliisi kertoo, että päivän aikana Rosengårdissa on tarkistettu satoja autoja ja tehty kotietsintöjä rikollisten asuntoihin ja heidän hallussaan oleviin liiketiloihin.
Lisäksi poliisi on penkonut tunnettuja kerrostaloja, joissa on välitetty huumeita. Talojen ullakoita ja kellareita on ratsattu huumekoirien avulla kun on etsitty huumekätköjä. Niin ikään huumeiden kauppapaikkoja on ratsattu.
Operaatioon osallistui myös tulli- ja muita viranomaisia. Kannattaa katsoa muutama kuva SVT:n uutisista, jotta operaation laajuus hahmottuu.
Poliisin mukaan yksi henkilö otettiin kiinni.