Turvapaikka-aktivistit käyttävät vainojen uhrien muistopäivää hyväksi agendassaan

afghan_sittdemo_mynttorget_1_650
Sama asia?

Monet someselaajat ovat huomanneet, että useat kovan luokan turvapaikka-aktivistit ovat päivittäneet someen eilisen päivän aikana juttuja keskitysleirien vapauttamisista 75 vuotta sitten.

Eilen siis vietettiin vainojen uhrien muistopäivää. Muistopäivän tarkoituksena on muistaa Saksan suorittamien vainojen uhreja sekä muitakin eri vainojen kohteeksi joutuneita tahoja. Varsinkin ruotsalaiset turvapaikka-aktivistit ovat kirjoittaneet suuret määrät tekstiä someen. Tekstien sisältö on sama: Meidän pitää muistaa 75 vuotta sitten tapahtuneet vainot ja muistuttaa tulevia polvia, että vastaavaa ei tapahdu enää.
On hyvä, että syyttömien murhaamista muistetaan. Asia saa kuitenkin hyvin kummallisen piirteen kun turvapaikka-aktivistien teksteissä juutalaisvainoja verrataan suoraan Ruotsin suorittamiin mm. afgaanien pakkopalautuksiin. Turvapaikka-aktivistien mielestä henkilöiden palautus, joilla ei katsota olevan turvapaikan tarvetta, on siis täysin verrattavissa juutalaisvainoihin.
Asia muuttuu entistä kummallisemmaksi kun turvapaikka-aktivistit kertovat, että ilmassa on 30-luvun natsihenkeä. Aktivistien mielestä Sverigedemokraattien Jimmie Åkesson on suoraan verrattavissa Adolf Hitleriin ja SD:n paikallistason johtajat ovat jotain eichmanneja ja göringejä. Tavalliset ihmiset, jotka äänestävät sverigedemokraatteja, ovat sitten niitä perusnatseja.
Turvapaikka-aktivistit vertaavat toisin sanoen suoraan natseja tämän päivän svergiedemokraatteihin.
Kuka sanoisi näille turvapaikka-aktivisteille, että kannattaa hengittää syvään ja lopettaa hyperventiloiminen. Kukaan ei ole murhaamassa ketään, ketään ei vainota eikä ilmassa ole mitään merkkejäkään 30-luvusta.
Jos taas kyse on tietoisesta asioiden vääristelystä niin silloin turvapaikka-aktivistit joutuvat entistä oudompaan valoon.

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jones

Ja juutalaiset ovat tämän takana, eivätkä salaa sitä millääntavalla.
http://www.jchelsinki.fi/sites/default/files/Hakehila_2_2015_web%20sivut%201%2C%203%2C%204.pdf
–”Kun seuraa tämän päivän keskustelua esimerkiksi Afrikasta Eurooppaan heiveröisillä paateilla Välimeren yli pakenevien ihmisten auttamisesta, nousee oma historiamme vääjäämättä mieleen.”
Ja videolla sama asia.
https://youtu.be/F2JQYPY7ueU

Anonymous

Päätelmäsi ontuvat jälleen kerran.
Ryssän propagandavideota en ilkeäisi linkittää tänne, mutta hyvä kun tuli taas ilmi mikä taho se on, joka yrittää luoda eripuraa länsimaiden sisälle juutalaisvastaisella öyhötyksellä.

Anonymous

Tämä vaan tuo tolkun ihmisille esille kuinka kaheleita nuo punavihernatsit oikeasti onkaan.
https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikkopaunio/220951-kuva-jonka-maailman-vihreat-haluaisivat-havittaa/
Die Grune Partei (Vihreät) perustettiin Offenbachissa vuonna 1979. Sen perustivat karkeasti ottaen kaksi poliittista ryhmää: 1) marxismiin pettyneet äärivasemmistolaiset ja 2) vanhat natsit.

ike

Aika kumma miten vähän tätä punavihreän liikkeen syntyhistoriaa tunnetaan. Se johtuu tietenkin siitä että toimittajista ainakin 75 prosenttia on ajatusmaailmaltaan punavihreitä. Luulevat silti kertovansa maailmasta totuudenmukaisesti. Sitä se aivopesu teettää.

Aappa

Hassua, ottaen huomioon että lähes ainoastaan palleroiset vihaavat juutalaisia.

Djussuhvi

30-luvulla eräs Josif tappoi 10-12 miljoonaa ukrainalaista. Hyvä jos joku muistaisi näitäkin.

SakariKaulaote

Josif oli kommunisti ja kohta on täälläkin kommunismi.
Ei mulla muuta.

Fabuuz

Varmaan juutalaisia länsimaissa vihattaisiin jos olisivat murhaajia, raiskaajia ja pakolaisiksi tekeytyneitä sossuelättejä. Mutta se homma on ihan muitten käsialaa.. Ja KETKÄKÖHÄN niitä juutalaisia tänä päivänä vihaavat ja vainoavat? Se pelko ja antisemitismi jota juutalaiset tuntevat ei liity valkoisiin tai kristittyihin millään tavalla. Tässä jotenkin on vihervasemmisto hyvin hyvin huolissaan lampaista, säälimällä susia. Ei ole suvakkia tyhmempää otusta planeetalla..niin ulapalla että morjenssss.

Anonymous

Vaikka Holokaustin uhriluvusta on olemassa monta teoriaa niin nykyiset turvapaikkaturistot eivät ole kokeneet ollenkaan vainoa, Juutalaiset ovat ja kannattaa aina muistaa että Juutalaisuus ei ole sama asia kuin Sionismi ja Netanjahun kaltaiset tappajat….

M

”juutalaisvainoja verrataan suoraan Ruotsin suorittamiin mm. afgaanien pakkopalautuksiin”
Ehkä he ajattelevat, vaikkeivät sanokaan, juutalaisten karkotuksia kansallissosialistisesta Saksasta. Ensinhän saksalaiset yrittivät päästä eroon juutalaisista karkottamalla. Se ei onnistunut, koska heitä ei olisi oikein haluttu huolia mihinkään. Vain harvat pääsivät esimerkiksi Yhdysvaltoihin, jossa oli hyvin tiukka seula, koska juutalaisia epäiltiin kommunisteiksi. Monet pakenivat Ranskaan eli ojasta allikkoon.
Onhan tässä nyt hyvin analoginen tilanne. Esim. afgaanit pakenevat Iranista, mutta heitä ei haluttaisi huolia mihinkään. Mistä sitä ennalta tietää, vangitaanko heidät Iranissa kuten juutalaiset aikoinaan Saksassa? Olisihan se varmaan parempi, jos he saisivat Ruotsista kansalaisuuden, asuinpaikan ja elatuksen. Käsittääkseni Iranin afgaaneilla ei ole virallista kansalaisuutta Iranissa.

Fatwantarkistaja

Käsittääkseni Paavo ei ole Eestin kansalainen. Ei voi tietää, kidutetaanko, vainotaanko, pakkotyöllistetäänkö, muista kauheuksista puhumattakaan Paavoa Ruotsissa, jos hän sinne menee käymään, joten Bahamalta pitäisi saada oma saari, jossa on paljastissisiä nuoria neitoja pudottelemassa rypäleitä kitaan. Ihan varmuuden vuoksi noin tulee toimia.
Vapauttakaa Paavo!

mie vaan

Kaikki muslimit ovat vainoajia. Vainoavat kristittyjä ja juutalaisia ja haluavat tappaa heitä, kuten koraani kehoittaa. Näiden tilalle tulisi ottaa muslimien vainoamia kristittyjä Afrikan maista ja muualta, sekä lähettää muslimit pois täältä, koska heistä on vain haittaa ja vaaraa meille. Kristityt kotoutuvat, muslimit eivät. Kristityt tekevät työtä, kuten Raamattu kehoittaa, muslimit eivät tee työtä mielellään vääräuskoisille vaan loisivat palveltavina mielummin. Kristityt eivät raiskaa, muslimit raiskaavat jne. jne.

Suomi Finland

Turvapaikka-aktivisti on hieman harhaanjohtava nimi, koska kysehän ei ole esim afgaanien tapauksessa pakolaisuus.
Elatuspaikka-aktivisti toimii paremmin.

El Comandante Cero

Mahdollinen false flag isku Turun synagoogan tuhriminen, olisivatko silakat olleet asialla.

Anonymous

Tai epäpoliittiset kahelit.

Anonymous

Minulle jutkut on samaa kastia kun islamistit, minulle riittää se että kummatkaan noista ei välitä eläimien elämästä joka eläimeltä pitää leikata kurkku elävänä auki ja pyllistellä omalle satuolennolleen.
Eläin pitää lopettaa ilman kärsimystä, jotka sitä ei tee, eivät ole edes ihmisiä. joten päätelkää siitä ihan rauhassa mitä mieltä jutkuista olen.
Tässäkään ei ollut mitään tappouuhkauksia mihinkään suuntaan, mutta aika varmaa on että pave poistaa kirjoitukseni takuulla, sen verran suvakismi on tuossa kasvanut.
Kohta pave on kuten historiassa, takaisin vihreäksi muuttunut ituhippi.

Jetsulleen näin

On point!

hemmopaskiainen

Absurdimmaksi touhu menee kun Ruotsissa on ollut juutalaisten vainon muistamistilaisuus vuonna 2015, johon juutalaiset eivät olleet tervetulleita sillä paikalla olevat vassarit ja palestiinalaiset olisivat todennäköisesti käyneet päälle. Eli ratsastetaan heidän kärsimyksellään mutta samaan aikaan jos tulevat omaan tilaisuutensa niin turpaan tulee.
https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4723332,00.html
https://www.thedailybeast.com/swedish-anti-nazi-activists-fail-to-invite-jews-to-kristallnacht-rally
https://www.thelocal.se/20151110/swede-defends-anti-nazi-event-without-jews
Kaksinaismoralismi kukkii aina kauneiten vasemmalla.

Kaksinaismoralismia

En vähättele tuota mutta toisen maailmansodan aikaan tapettiin siviilejä valtavissa siviilikohteiden pommituksissa Saksan alueella sodan lopussa, ja joilla ei sodan lopputulokseen ollut mitään merkitystä, myös liittoutuneiden toimesta. Ja kuka uhrien määrän tietää (pieniä arvauksia jotka menevät alakanttiin) Ja myös venäläisten raakoja tekoja ja murhia siviileihin Saksan alueella, Saksan romahtaessa, ei koskaan puhuta noin yleisesti kielteiseen sävyyn. Myös Saksalaisia sotilaista tapettiin valtavia määriä kiduttamalla nälkään ”leireillä” ja siitä seuranneihin tauteihin. Ne olivat suoraan verrattavia etnisiin puhdistuksiin joilla tehtiin ikään kuin Saksa heikoksi, etteivät vaan nouse vastarintaan uudestaan. Teot ikään kuin hyväksytään juuri siitä syystä että juutalaisia tapettiin valtavia määriä, kuin kosto olisi ollut oikeutettu myös siviileihin. Se oksettaa tämän päivän propagandan takia.

Big l

Ei kannata muistuttaa noita vaahtoajia hengityään…josko vaikka tukehtuisivat, kuolis hapenpuutteeseen tai päästä katkeis verisuoni. Noi lorvimispaikka aktivistit on ihan jees…esim jäämeren pohjassa, krematoriossa tms paikassa. Joten ei muistuteta niitä hengittämään. Jos säkällä päästäis osasta eroon.