Turvapaikka-aktivistit käyttävät vainojen uhrien muistopäivää hyväksi agendassaan

afghan_sittdemo_mynttorget_1_650
Sama asia?

Monet someselaajat ovat huomanneet, että useat kovan luokan turvapaikka-aktivistit ovat päivittäneet someen eilisen päivän aikana juttuja keskitysleirien vapauttamisista 75 vuotta sitten.

Eilen siis vietettiin vainojen uhrien muistopäivää. Muistopäivän tarkoituksena on muistaa Saksan suorittamien vainojen uhreja sekä muitakin eri vainojen kohteeksi joutuneita tahoja. Varsinkin ruotsalaiset turvapaikka-aktivistit ovat kirjoittaneet suuret määrät tekstiä someen. Tekstien sisältö on sama: Meidän pitää muistaa 75 vuotta sitten tapahtuneet vainot ja muistuttaa tulevia polvia, että vastaavaa ei tapahdu enää.

On hyvä, että syyttömien murhaamista muistetaan. Asia saa kuitenkin hyvin kummallisen piirteen kun turvapaikka-aktivistien teksteissä juutalaisvainoja verrataan suoraan Ruotsin suorittamiin mm. afgaanien pakkopalautuksiin. Turvapaikka-aktivistien mielestä henkilöiden palautus, joilla ei katsota olevan turvapaikan tarvetta, on siis täysin verrattavissa juutalaisvainoihin.

Asia muuttuu entistä kummallisemmaksi kun turvapaikka-aktivistit kertovat, että ilmassa on 30-luvun natsihenkeä. Aktivistien mielestä Sverigedemokraattien Jimmie Åkesson on suoraan verrattavissa Adolf Hitleriin ja SD:n paikallistason johtajat ovat jotain eichmanneja ja göringejä. Tavalliset ihmiset, jotka äänestävät sverigedemokraatteja, ovat sitten niitä perusnatseja.

Turvapaikka-aktivistit vertaavat toisin sanoen suoraan natseja tämän päivän svergiedemokraatteihin.

Kuka sanoisi näille turvapaikka-aktivisteille, että kannattaa hengittää syvään ja lopettaa hyperventiloiminen. Kukaan ei ole murhaamassa ketään, ketään ei vainota eikä ilmassa ole mitään merkkejäkään 30-luvusta.

Jos taas kyse on tietoisesta asioiden vääristelystä niin silloin turvapaikka-aktivistit joutuvat entistä oudompaan valoon.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

20 thoughts on “Turvapaikka-aktivistit käyttävät vainojen uhrien muistopäivää hyväksi agendassaan

  1. Päätelmäsi ontuvat jälleen kerran.

   Ryssän propagandavideota en ilkeäisi linkittää tänne, mutta hyvä kun tuli taas ilmi mikä taho se on, joka yrittää luoda eripuraa länsimaiden sisälle juutalaisvastaisella öyhötyksellä.

   13
   8
  1. Aika kumma miten vähän tätä punavihreän liikkeen syntyhistoriaa tunnetaan. Se johtuu tietenkin siitä että toimittajista ainakin 75 prosenttia on ajatusmaailmaltaan punavihreitä. Luulevat silti kertovansa maailmasta totuudenmukaisesti. Sitä se aivopesu teettää.

   27
 1. 30-luvulla eräs Josif tappoi 10-12 miljoonaa ukrainalaista. Hyvä jos joku muistaisi näitäkin.

  46
 2. Varmaan juutalaisia länsimaissa vihattaisiin jos olisivat murhaajia, raiskaajia ja pakolaisiksi tekeytyneitä sossuelättejä. Mutta se homma on ihan muitten käsialaa.. Ja KETKÄKÖHÄN niitä juutalaisia tänä päivänä vihaavat ja vainoavat? Se pelko ja antisemitismi jota juutalaiset tuntevat ei liity valkoisiin tai kristittyihin millään tavalla. Tässä jotenkin on vihervasemmisto hyvin hyvin huolissaan lampaista, säälimällä susia. Ei ole suvakkia tyhmempää otusta planeetalla..niin ulapalla että morjenssss.

  27
  1
 3. Vaikka Holokaustin uhriluvusta on olemassa monta teoriaa niin nykyiset turvapaikkaturistot eivät ole kokeneet ollenkaan vainoa, Juutalaiset ovat ja kannattaa aina muistaa että Juutalaisuus ei ole sama asia kuin Sionismi ja Netanjahun kaltaiset tappajat….

  3
  13
 4. ”juutalaisvainoja verrataan suoraan Ruotsin suorittamiin mm. afgaanien pakkopalautuksiin”

  Ehkä he ajattelevat, vaikkeivät sanokaan, juutalaisten karkotuksia kansallissosialistisesta Saksasta. Ensinhän saksalaiset yrittivät päästä eroon juutalaisista karkottamalla. Se ei onnistunut, koska heitä ei olisi oikein haluttu huolia mihinkään. Vain harvat pääsivät esimerkiksi Yhdysvaltoihin, jossa oli hyvin tiukka seula, koska juutalaisia epäiltiin kommunisteiksi. Monet pakenivat Ranskaan eli ojasta allikkoon.

  Onhan tässä nyt hyvin analoginen tilanne. Esim. afgaanit pakenevat Iranista, mutta heitä ei haluttaisi huolia mihinkään. Mistä sitä ennalta tietää, vangitaanko heidät Iranissa kuten juutalaiset aikoinaan Saksassa? Olisihan se varmaan parempi, jos he saisivat Ruotsista kansalaisuuden, asuinpaikan ja elatuksen. Käsittääkseni Iranin afgaaneilla ei ole virallista kansalaisuutta Iranissa.

  1
  3
  1. Käsittääkseni Paavo ei ole Eestin kansalainen. Ei voi tietää, kidutetaanko, vainotaanko, pakkotyöllistetäänkö, muista kauheuksista puhumattakaan Paavoa Ruotsissa, jos hän sinne menee käymään, joten Bahamalta pitäisi saada oma saari, jossa on paljastissisiä nuoria neitoja pudottelemassa rypäleitä kitaan. Ihan varmuuden vuoksi noin tulee toimia.

   Vapauttakaa Paavo!

 5. Kaikki muslimit ovat vainoajia. Vainoavat kristittyjä ja juutalaisia ja haluavat tappaa heitä, kuten koraani kehoittaa. Näiden tilalle tulisi ottaa muslimien vainoamia kristittyjä Afrikan maista ja muualta, sekä lähettää muslimit pois täältä, koska heistä on vain haittaa ja vaaraa meille. Kristityt kotoutuvat, muslimit eivät. Kristityt tekevät työtä, kuten Raamattu kehoittaa, muslimit eivät tee työtä mielellään vääräuskoisille vaan loisivat palveltavina mielummin. Kristityt eivät raiskaa, muslimit raiskaavat jne. jne.

  16
 6. Turvapaikka-aktivisti on hieman harhaanjohtava nimi, koska kysehän ei ole esim afgaanien tapauksessa pakolaisuus.

  Elatuspaikka-aktivisti toimii paremmin.

  17
 7. Mahdollinen false flag isku Turun synagoogan tuhriminen, olisivatko silakat olleet asialla.

  11
 8. Minulle jutkut on samaa kastia kun islamistit, minulle riittää se että kummatkaan noista ei välitä eläimien elämästä joka eläimeltä pitää leikata kurkku elävänä auki ja pyllistellä omalle satuolennolleen.
  Eläin pitää lopettaa ilman kärsimystä, jotka sitä ei tee, eivät ole edes ihmisiä. joten päätelkää siitä ihan rauhassa mitä mieltä jutkuista olen.
  Tässäkään ei ollut mitään tappouuhkauksia mihinkään suuntaan, mutta aika varmaa on että pave poistaa kirjoitukseni takuulla, sen verran suvakismi on tuossa kasvanut.
  Kohta pave on kuten historiassa, takaisin vihreäksi muuttunut ituhippi.

  7
  2
  1. En poista koskaan asiallisia kommentteja. Tämä oli kuin oma mielipiteeni. Juutalaiset ja muslimit eivät minunkaan mielestäni välitä vittuakaan eläimistä. Kuten ei poikalasten sukuelimistäkään, joita molemmat silpovat.

   Tällaiset ”uskot” pitäisi hävittää kokonaan maailmasta ihmisyyden nimissä.

   13
   1
 9. Absurdimmaksi touhu menee kun Ruotsissa on ollut juutalaisten vainon muistamistilaisuus vuonna 2015, johon juutalaiset eivät olleet tervetulleita sillä paikalla olevat vassarit ja palestiinalaiset olisivat todennäköisesti käyneet päälle. Eli ratsastetaan heidän kärsimyksellään mutta samaan aikaan jos tulevat omaan tilaisuutensa niin turpaan tulee.
  https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4723332,00.html
  https://www.thedailybeast.com/swedish-anti-nazi-activists-fail-to-invite-jews-to-kristallnacht-rally
  https://www.thelocal.se/20151110/swede-defends-anti-nazi-event-without-jews
  Kaksinaismoralismi kukkii aina kauneiten vasemmalla.

 10. En vähättele tuota mutta toisen maailmansodan aikaan tapettiin siviilejä valtavissa siviilikohteiden pommituksissa Saksan alueella sodan lopussa, ja joilla ei sodan lopputulokseen ollut mitään merkitystä, myös liittoutuneiden toimesta. Ja kuka uhrien määrän tietää (pieniä arvauksia jotka menevät alakanttiin) Ja myös venäläisten raakoja tekoja ja murhia siviileihin Saksan alueella, Saksan romahtaessa, ei koskaan puhuta noin yleisesti kielteiseen sävyyn. Myös Saksalaisia sotilaista tapettiin valtavia määriä kiduttamalla nälkään ”leireillä” ja siitä seuranneihin tauteihin. Ne olivat suoraan verrattavia etnisiin puhdistuksiin joilla tehtiin ikään kuin Saksa heikoksi, etteivät vaan nouse vastarintaan uudestaan. Teot ikään kuin hyväksytään juuri siitä syystä että juutalaisia tapettiin valtavia määriä, kuin kosto olisi ollut oikeutettu myös siviileihin. Se oksettaa tämän päivän propagandan takia.

  3
  1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.