Suomeen saapuu toukokuussa puhumaan Ruotsissa ääriliikkeeksi rankatun järjestön edustaja

Helsingissä pidetään keväällä monikulttuurisuustapahtuma, jonne on kutsuttu puhujiksi Ruotsissakin islamistiksi rankattu henkilö.

Helsingissä toukokuussa 2020 järjestettävässä “Nordic Diversity Forum“-tapahtumassa on mielenkiintoisia vieraita. Siellä puhutaan monikulttuurisuudesta ja valkoisten harjoittamasta rasismista. Mutta keitäpä löytyy puhujina. On muuan uusruotsalainen Kitimbwa Sabuni. Järjestäjät eivät varmasti tiedä nyt ihan tarkkaan kenet ovat kutsuneet tapahtumaan.

Mikä mies on Sabuni?

Kuvahaun tulos haulle kitimbwa sabuni
Sabuni.

Sabuni on burundilainen, muuttanut nuorena Ruotsiin. Hän kuuluu moniin puuhakerhoihin, mm. Afroruotsalaisten valtakunnanjärjestöön ja ennen kaikkea: Muslimien ihmisoikeuskomiteaan (Muslimska Mänskliga Rättighetskommittén MMRK). Hän oli myös puuhakerhon  puheenjohtajana 2011. Nimestään huolimatta se ei ole sellainen oikea “ihmisoikeusjärjestö”, jossa ajetaan ihmisoikeusasioita… tai no, ajetaanhan siellä islamistien asioita.
Muslimien ihmisoikeusjärjestö on monien mielestä rankattava kovan luokan ääri-islamilaiseksi järjestöksi.

Yksi tällaisia mielipiteitä esittänyt taho on doku.nu:n toimittaja Magnus Sandelin, joka on johtavia ruotsalaisia jihadistitutkijoita. Sandelin julkaisi viime syksynä artikkelin, jossa kirjoitti, että tällä ihmisoikeusjärjestöllä on sellaisia yhteyksiä, että se voidaan hyvällä syyllä rankata ääriliikkeeksi ja ne henkilöt, jotka ajavat järjestön asiaa, ääri-islamisteiksi. (Artikkelin julkaisi myös Göteborg Posten)

Sandel mainitsee mm. tapaus Ali Berzengin. Berzengi tuomittiin Svean hovioikeudessa 2005 viiden vuoden vankeuteen eri terroririkoksista ja terrorismin rahoittamisesta. Oikeudessa tuli toteennäytetyksi, että Berzengi oli lähettänyt ainakin 200 000 kruunua Irakiin Ansar al-Islam-nimiselle terrorijärjestölle, joka järjesti useita verisiä pommi-iskuja, joissa useita satoja kuolleita ihmisiä. Lisäksi oikeudessa näytettiin toteen, että Berzengillä oli ollut tiivistä kirjeenvaihtoa ko. terroriorganisaation kanssa ja hän olikin eräänlainen viestinvälittäjä eri tahojen välillä. Lisäksi Berzengillä oli luultavsti hyvät yhteydet Osama Bin Ladeniin, tai ainakin tämän lähipiiriin. Ali Berzenginillä on tekemistä Muslimien ihmisoikeusjärjestön kanssa sen verran, että ihmisoikeusjärjestö kutsui Berzengin vuonna 2010 pidettyyn seminaariin.

Samassa seminaarissa puhujina oli myös muuan Munir Awad!

Vuonna 2012 Awad tuomittiin Tanskassa 12 vuoden vankeuteen Kööpenhaminaan suunnitellusta terrori-iskusta.

Ja vain pari vuotta aiemmin hän siis oli osallistunut Muslimien ihmisoikeusjärjestön seminaariin, jossa hän puhui Ruotsin terrorilainsäädännöstä.

Kuulostaa aika hyvältä vai mitä?

Nyt tuon Muslimien ihmisoikeusjärjestön yksi puuhapettereistä Kitimbwa Sabuni on siis tulossa puhumaan Helsinkiin. Hänen puheenvuoronsa on otsikoitu “Multiculturalisms promise of happiness”. Monikulttuurisuuden lupaus onnellisuudesta vai miten sen suomentaa.

Luultavasti tuo Nordic Diversity Forum ei ole perehtynyt Sabunin taustoihin sen tarkemmin vaan menee sillä, että Sabuni on tunnettu muslimien “oikeuksien” ajaja. Sabuni näkee rasismia kaikkialla. Siis Ruotsissa, joka on maailman ei-rasistisin valtio. Muutama vuosi sitten Sabuni loihe lausumaan kuinka muslimien ihmisoikeuksia loukataan jos islamilaiset seurakunnat eivät saa lisää valtionapurahaa. Niin ikään hänen mielestä on rasismia, koska muslimeille ei ole tarjolla uskontonsa mukaisia korottomia pankkilainoja. Kitimbwa Sabuni on Ruotsin Liberaalipuolueen puheenjohtaja Nyamko Sabunin veli.

Näin toimivat hyödylliset idiootit. Monikulttuurisuusseminaarin muutkin osallistujat olisivat varmasti tutkimisen arvoisia, mutta tehkööt joku muu loput.


Lisäys: Tapahtuma peruttiin koronan takia.

Notify of
guest
50 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
rocky

Muslimien ihmisoikeusjärjestö kuullostaa yhtä uskottavalta kuin Kairon hiihtosuunnistajat.

Läskipäät

Tuo on juuri sitä porukkaa kun on satoja vuosia hiihtänyt omassa paskassaan ja ampunut kaikkea liikkuvaa kailottaen uskonnollisia iskulauseita,
me tarvitsemme heitä kipeästi länsimaihin,
muuten pisa tuloksemme alkaa laskea.

Raaka Ile

Muslimit ajavat omia oikeuksia saa ja asiaansa, siinä mielessä hiihtosuunnistajien Kairon yhdistys on ihan järkeenkäypä ideana.
Muslimit eivät ikinä tosissaan puhu ihmisoikeuksista kuin silloin harvoin ja valitun ajankohdan vallitessa kun vääräuskoisia voidaan kusettaa maximaalisella hyödyllä.

urpå

Sanoisin Marxistimaalisella hyödyllä. Jaffan popula nauraa karrella kun Awadit sanoo miten asiat hoidetaan. Phyh!

Anonymous

Nyt lukee näin:
Kitimbwa Sabuni
Sweden, chairperson of the Afro-Swedish Organisation “AfroSvenskarna”, writer and public speaker
Topic: ”Removing limitations for diversity to boost business and the economy”

Imaami

Hussein Abdirahman Husu 1978 Uusimaa
2018: 32.728eur ja palautusta 115eur
2017: ei tietoja
2016: ei tietoja
2015: ei tietoja
2014: ei tietoja
2013: ei tietoja
2012: ei tietoja
2011: ei tietoja
2010: ei tietoja
2009: ei tietoja
eli vasta 2018 on ruvennut maksamaan ellei ole ollut kirjoilla muualla kuin uudellamaalla?

Stevie Ihme

Siinä on taas suomalainen saanut painaa niska limassa töitä että on riitänyt verovaroista helliä kun yksi huseeraa.
Onneksi on kommuninismi… Eiku.

m1xa

“Removing limitations for diversity to boost business and the economy”
Ei vittu LOL!!

Anonymous

Tarkoittaa ”Removing limitations for islamic monoculture to boost muslim population and islamization”
Eli tavoite on islamilainen persereikävaltio.

Syöpäläinen

Näkyyhän tuolla olevan mukana Ruotsista myös Victoria Kawesa,Feministikt Initiativ-puolueen entinen johtohahmo.Myös tämän tapauksen tekemiset ja taustat ovat mielenkiintoiset.Kovasti on kaveria esim.Rashid Musan kanssa,Paavo tietänee tämän vekkulin.Jännää että feministi kaveeraa islamistin kanssa,Tätäkään akkaa ei pitäisi päästää Suomeen!Taustalla on syytöksiä väistöskirjaa koskevasta plagioinnista,ruotsalaisen miehen pahoinpitelyä,puolalaisen siivoojan palkatta jättäminen.Olen itse vakavasti sairas,löytyisikö Paavolta aikaa vinkata järjestäjille tämän nätisäkin touhuista?

Pseudonyymi

Onko ”Rashid Musa” lyhennys käsitteestä ”Rasisti Muslimi”?

Anonymous

Nyt ei ole aikaa kuolla, nyt täytyy elää. Tekemistä riittää. Vakavasti parantumaan!! Kesäkin tulee kohta.

fatwantarkistaja

Miksi järjestäjille pitäisi mitään vinkata. He haluavat terroristeja, antaa heidän saada niitä. Jos ulisemme, he ehkä peruvat monokulttuurisimmat, mutta palaavat kostamaan. Ellei suojelupoliisia kiinnosta jihadistien pippalot, ei mahda minkään. Tietysti toivoisin jonkun menevän vaikka burka päällä nauhoittamaan noiden suunnitelmat, että mistä ja milloin kannattaa pysyä kaukana.

Helena

Paineet kohdistuvat Suomeen kun Tanska aloittaa rajatakastukset estääkseen em ääriaineiston saapumisen maahansa.

1/2

Valitettavasti ovat Tanskan rajatarkastukset lähinnä symboolisia koska niitä tehdään vain 1-2 kertaa viikossa. Jos jonkinlaista tulosta haluttaisiin vartioitaisiin kaikkia rajoja 24/7.
Korruptio kyllä kertoo milloin tarkastuksia tehdään jotta niiltä vältytään.

Tapiola

Onpa paksua settiä
Ainakaan tuota muniria ei pidä päästää maahan. Tietääkä Armstrong mihin ja keiden kanssa pyydetty?
PVL:n maahantuloakin on rajoitettu. Olenkin jo ihmetellyt, eikä yanarin osaamiselle löydy laukaisualustaa.

Vaimo 1/2 suomalainen, lapset 1/4 suomalaisia

Munir pitää päästää, Mounirilla on suomalainen anoppi!

Tapiola

Sekin vielä, no mitäpä ei nurkan takana olisi kun vähiten toivoo.

Klarsyn

Ozan Yanar maltillisuuttaan korostanut kulttuurimuslimi esiintyy nyt todella epäilyttävässä seurassa. Ja Keith Armstrong, eipä olisi uskonut. Monikultturisteille näyttää diversiteetti kelpaavan hinnalla millä hyvänsä, kun voi ihmisoikeuksien varjolla vaatia erityiskohtelua ja millaista ääriajattelua tahansa. Vähemmistöryhmät etsivät onnellisuutta enemmistön kustannuksella.

Kolleke Fun Fest

Kyllä se viherstallarin arvolle sopii. Pitää muistaa että vihreät on natsipuoleen perillinen. Ja aatekin on monin osin yhteenkäypä kansallissosialismin kanssa. Punainen kommari, vihreä kommari, punavihreä kommari, samas punavihernatsismia erivärisessä paketissa.

Anonymous

Miksei özani janari mene omaan maahansa rasistiseen ja monokulttuuriseen Turkkiin vastustamaan rasismia ja edistämään multikulttia?

Anonymous

Liian vaarallista. Turvallisempaa täällä nauttia sopeutumiseläkettä ja puhua paskaa.

fatwantarkistaja

https://www.globalis.fi/Maat/Turkki Ainoastaan 99,8% porukasta on monikulttuurin omaksuneita, loput natseja. Asialle toivottavasti tehdään pian jotakin. Johan piti 12-vuotiaiden raiskaustenkin laillistua, vaan tässäkin joku fakin äärioikeistolainen löi kapuloita rattaisiin, eikä tuo toteutunut. Presidentiltä vaadinkin toimenpiteitä rasismin kukistamiseksi. EU-kelpoisuus on ihan itsestänne kiinni, arvon turkkilaiset.

h44

Kannattaa vinkata foorumin muille puhujille asiasta. SUPO varmaaan tietääkin jo asiasta, jos ei muuten niin nyt kun julkaisit tämän artikkelin.

fatwantarkistaja

En asettaisi mitään odotuksia Supon suuntaan. Kai ne tietävät, jos joku kertoo, muuten lienevät yhtä onnettomia tavan poliisin kanssa: “Emmää saa tätä konetta päälle, tuukko huamena uuestaan?”

Ilmari

Kyllä järjestäjät varmaan tietävät Sabunin taustat ja juuri sen takia ovat hänet kutsuneetkin. Kaikki suomalaiset tietenkään eivät tiedä mutta jo se että Ozan Yanar on kutsuttu puhujaksi, on riittävä varoitusmerkki kenelle tahansa normaalille ihmiselle.

Suomi on jo liekassa

Terrorimunilla on suomalainen konvertiitti-anoppi. Hienoa! NOT.

Solmu

“Kantapeikko” näyttää juutalaiselta, kuten useat muutkin vasemman reunan näkyvässä roolissa olevat.

Lapa

Totta, heitä riittää, kommunismihan on juutalainen suuntaus. Eikö ne ole jo moneen kertaan jo kertoneet yhteistyön muslimien kanssa olevan luontevaa koska molemmat ovat Euroopassa sorrettuja vähemmistöjä. On halalia, kosheria ja teosofista pedofiliaa. Eiköhän se ole itse syy, jos vähän peilaa juutalaistaustaisen “eliitin” tekosia historiassa nykypäiviin. Mutta siitä puhuminen on suvaitsemattomuutta.

jrty

Luulisi valtamedian jo revittelevän otsikoita! Eiku….

Klarsyn

Etsin tietoa tästä tohtori Faith Mkweshasta. On näitä asenteellisia tutkijoita, joka näkee rasismia kaikkialla. Todellisuutta hän ei tunnusta, Plan-järjestöä vastaan hyökkäsi, kun teki mainoksen 12-vuotiaan äitiysvaatteista, koska todellisuus Lähi-idässä ja Afrikassa usein on tällaista, lapset naitetaan vanhoille miehille neljänsiksi vaimoiksi. Kun tosiasioista kerrotaan miten ne ovat, niin uhriutuu siitä, että lasten hyväksikäytöstä kerrotaan kuten asiat on.
Ongelma hänelle on se, miten rodullistettuja Suomessa kohdellaan, joutuvat kokemaan ulkopuolisuutta ja turvattomuutta. Tärkeilevä ja itsekeskeinen tutkimusote ei näe kuin kapean kaistaleen yhteiskunnasta, missä me elämme. Syyttävä ja halveksiva suhtautuminen suomalaisiin niin kollegoihin yliopistolla (rasismia) kuin tavallisiin suomalaisiin on tullut ilmi tohtorin kannanotoissa.
Hän ei näe, miten paljon uudet kauheat asiat ovat aiheuttaneet suomalaisissa pelkoa, glooming-ilmiö, lisääntyneet raiskaukset, naista halveksiva ja alistava uskonto; olisi syytä nostaa katse piehtaroinnista rasismin ympärillä laajemmin yhteiskuntaan, ja huomata, miten pahasti maahanmuutto on särkenyt ja hajottanut yhtenäistä Suomen kansaa, miten paljon turvattomuutta ja pelkoja se on tuottanut. Miten vähän tulijat antavat meille arvoa, miten herkästi he syyttävät, miten paljon he toisaalta odottavat meidän ymmärtävän heitä, venyvän erityishuomionosoituksiin, meistä voi sanoa kaikkea ikävää, heistä ei mitään.

Särmääjä

Emer Costello on brittien Labourin paikallinen suvakkiämmä, jonka toilailuja ei jaksa edes alkaa etsimään sen paremmin. Onkohan tämä nyt jonkinlainen vastaveto Scandzalle ja Awakeningille paitsi että tähän myydään lippuja Tiketissä ja siellä on mukana terroristejä https://www.tiketti.fi/nordic-diversity-forum-2020-maxim-helsinki-lippuja/65719

fatwantarkistaja

254€! Tuleekohan musta varmasti terroristi, jos menen kuuntelemaan. Saanko pommivyön ja kartan johonkin päiväkotiin. En ***tana maksa tuommoista summaa, ellei sille saa kunnon vastinetta.
Vitsit sikseen, toivottavasti joku täyspäinen poliisi soluttautuu joukkoon ja hoitaa näille kovat tuomiot eristysselleissä. Onkohan niitä edes tarpeeksi? Järjestäjätkin tasan edistävät tiettyä uskon.. ideologiaa, sinne vaan koppiin. Tosin sieltä päästyään ovat entistäkin kiihkomielisempiä kommunisteja, minkäs sille lain mukaan mahtaa?

aasi

Kaikki yhteistyökumppanit kuten Hard Rock Cafe boikottiin.

Eetos Arkko

Voisin käydä portailla kyykkypaskalla, pitäisi ehkä ensin syödä pari litraa puolukoita niin tulisi kunnon turaus 😀

Aplodit

Ozan Yanar putosi onneksi eduskunnasta, Maailmassa on sittenkin edes hiven oikeudenmukaisuutta 😀

KehMaaMus

Tutkimuksen mukaan suomalaiset ovat maailman onnellisin kansa ja se onnellisuus on senkun kasvanut siitä kun viimeksi mitattiin 5 vuotta sitten. Sen täytyy johtua musumatuista! Ruotsin onnellisuus on sen sijaan laskenut entisestään verrattuna edelliseen mittaukseen, senkin täytyy johtua samasta syystä?
Mitäpä jos siirrettäisiin tämä luonnonvara kokonaan Suomeen koska Suomi osaa sitä paremmin hyödyntää ja kansan onnellisuus senkun kasvaa mitä enemmän sitä tulee?

Raaka Ile

Tutkimuksista kun ikävä kyllä tehdään sellaisia niin että se miellyttää tilaajaa.
Ruotsissa en kyllä asuisi edes ilmaiseksi ja kohta varmaan joutuu evakuoimaan koko suvun Suomesta jonnekin missä valkoiset kristityt saavat olla rauhassa

Pohjanmaa vielä henki kulkee

Sellaiset paikat alkavat uhkaavasti vähentymään. Pohjanmaalla vielä selviää.

Anonymous

Joku saattaa muistaa, miten osallistuja Faith Mkwesha aiheutti Turun yliopistossa sekopäisyydessään surrealistisen kaustin, kun hän syytti sukupuolentutkimuksen laitoksen feministejä homonationalistisesta gangsterismista, kun hän hän ei suostunut määrittelemään pronominiaan kolonialistisella kielellä.
https://www.suomenuutiset.fi/turun-yliopistossa-rasistinen-vainoriita-sukupuolentutkijat-sattivat-toisiaan-mielikuvituksellisin-termein-homonationalistista-gangsterismia-ajallista-rotuerottelua/

Ruotsi tuhoaa itse itsensä ja nyt Suomikin?

Työväenopistoa muistuttavat islamistiset organisaatiot ja opintopiirit rakentavat varjoyhteiskuntaa kaikessa rauhassa valtion antaman tuen avulla eikä sitä tukea kontrolloida. Pääpiruna toimii https://www.folkbildningsradet.se/
Valtio maksaa siis siitä että tulee murennetuksi ja islamisoiduksi pala palalta.
Hyvä esimerkki yhteiskunnan hajoittajasta on esim. Ibn Rushd johon mm. Sveriges Unga Muslimer kuuluu, https://www.ibnrushd.se/
”Folkbildningsrådet (FR) verkar sakna den kompetens som behövs för att göra rimliga bedömningar av om Ibn Rushd eller andra lever upp till de demokratiska motprestationer som finansieringen borde kräva. Bidragen kan nämligen ses som en uppmuntran att sprida en viss aktivistisk tolkning av islam vars uttalade syfte är att etablera ett ”muslimskt parallellsamhälle”. ”(Expressen)
”Ibn Rushd har i tio år systematiskt bjudit in antisemitiska och jihadistiska föreläsare och predikanter till de ”Muslimska Familjedagarna” utan att Folbildningsrådet reagerat. Budskap som Kammarrätten i Stockholm så sent som i fredags i en prejudicerande dom funnit Sveriges Unga Muslimer (SUM) återbetalningsskylda av utbetalat statsbidrag. SUM är en av Ibn Rushd medlemsorganisationer.”(Expressen)

Kansallismielinen

Kyllä on luotettavan ja viisaan näköinen.

jouduin raapimaan aivoni verille

kiitos sitä ylen
Herätys: Joka seitsemäs lapsi syntyy ulkomaalaistaustaiselle äidille,
yle kertoi juuri haastatellen burkapäistä muslmi äitiä
että tämä suomalaisten kansanvaihto islamisti mukuloihin
on suomen vauva kadon pelastus
en ymmärrä enään mitä noiden ylen
kantasuomalaisten ihmisten
kansan viholpisten vajakki liberaali vasemmistolaisten journalistien päässä liikuu
2
voi kantasuomalainen majja kun sait keskenmenon
mutta lohdutuksena minä islamisti matu nainen
olen synnytanyt 3 kakaraa sinunkin puolestasi
ja lähden juhlimaan viimeisimmän mustan ei geeneiltään kantasuomalaisen luojan kiitos
lapseni ristiäisiä ylen kahvitus lämpiöön
he maksavat ristiäis juhla menoni suomalaisten verovaroista
jouko jokinen on viimeisimmän nimeltää mohamed abdulin
todella suomalaisutta kuvaavan muislimi lapseni kummisetä
josta ei voi tulla teemu selänettä
koska muslimeilta on heavy musikkii ja jääkikkon peluu kieletty koraaniin vedoten
+ kaikki muut asiat jotka vähääkään auttaisivat kehitystä
islamin koraanin opeista sen primitiivisyydestä pois
länsimäiseen sivistykseen
toivon vain ettei lapseni tee joskus pommi atentaatia
syntisten suomalaisten euroopalaisten pop heavy konsertiin
kuten tuttavani lapsi nuori muslimi mies
toisen polven maaha muutajan lapsi
teki huume päiten britaniassa
muistatko tapauksen upeaa TOIMINTAA TUTAVANI LAPSELTA
Vai mitä ylen journalistit
Ai niin tunsin myös jihadisti johonin
upea paketti ehtaa ääri islamia toisessa polvessa
ei kotimaasaan vaan britaniassa
ikävää kun he eroavat Eu sta
se hankaloitaa jihadismin leviämistä vapautuneesti siinä maassa
No onhan meillä vielä sentää alustoja kasvaa
kuten suomi ja ruotsi ymm Ranska saksa
ja eu uskovaiset liberaali vasemmiton
varasinkin suomen SDP n Vihreiden vasemmiton politikko idiootit mahdolistavat sen
heidän puolueilaan on parhaat meriitit maahan muuttaja poliitikojensa toimista
Antiseminismiä talous huijjareita lapsiin sekaantujia ymm insestiä
ja mamujen tekemistä kantasuomalaisten murhista raiskauksista
he SDP läiset ministerit
vaikenevat totaalisesti miehekään feministi naiselisen tagya rohkeasti
jep siitä pisteet Cime fife Läpsyllä SDP Sannalle
Ei nyt tohdi niitä antaa tilanteen kireyden takia ISIS sannalle
muuten SDP n kanntaus voisi pudota alle 10 prosentiin hurjasta 15 prosentista
jonka turvin he riehuvat ilman enmistön mandaatia yksistään meidän mamujen
työttömien synnytys koneiden puolesta
hei puna viher vasuri ministerit,,,,, kutsu ,,,
nähdään lapseni mohamed abdulin ristiäisissä ylellä jos Allah suo

PastoriNikulainen

Hui. Tässähän alkaa ihan pelottamaan pastoriakin.
Ties mikä “Adolf Hitler…”…kakkonen sieltä tänne on hiippailemassa suvakkien yöunien menoksi.
Aamen…

Aappa

Ikuinen koroton laina on kiva kuluttajan näkökulmasta.

Anonymous

Kannattaa tarkkailla ,koska meitä väärämielisiä tarkkaillaan. Outoja ilmiöitä on myös maahan- tunkeutumisen vastustajaksi ymmärretyllä suomimedilla .mm SU/Ps (suomen uutiset) on tehnyt kummia uudistuksia kommentointiin ja sivujen toiminta on outoa. ,voi olla että mtu.tus myönteinen hallitus on ottamassa palliotetta puolueesta jälleen ,tapaus Soini on muistissa vielä ,tapahtuuko tuo uudestaan, toivottavasti ei sentään ,mutta selvää on että neuvonpitoa ja hallituksen hiljaista ohjausta on nähtävissä ,vallan koirasta puudeliksi on kovin lyhyt matka . Ruotsidemokraattien vaikeudet ja kormuutus näyttää toistuvan suomessa kuten kaikki paska mitä ruostsissa ylipäätään tapahtuu.

Tapiola

Minä en ole varsinainen persu, enkä Asyli tai Skekuli mutta kaikilla on hyvää asiaa.
Ihan vaan kysyn, mitä kummallista täällä on https://www.suomenuutiset.fi/
Vankkaa asiaa kun lähtee rullaamaan sivua alas.

Anonymous

Vtu.päätutkija .
Toimiiko peukut sulla Su sivuilla sitten ,mulla ei toimi , paljon häviää kirjoituksia ps.testi osoitti peukutus ongelman myös naapurin koneella ,voi olla että joku digi juttu meni pieleen uudistuksessa ,josta ei kyllä paljon kerrottu mitä se sisältää . Huonompi juttu puolue lehdelle jos ei kerro syitä ,näkyi muuten kadonneen kysymys syistä ? Epäilen vahvasti banni systeemin käyttöä tai jotain ulkoistusta ,kestän kyllä ja vaihdan kanavaa jos terve vaatii ,mutta näin ns. länsimaassa toivoisi “turhaa” totuutta .Voihan se olla niinkin että nettioperaattori on tehnyt taikojaan ?