Helsingborgissa räjäytettiin imaamin auto

Skärmbild (60)

Helsingborgissa viime yön tapahtunut pommi-isku sekoittaa mukavasti pakkaa. Kun tähän asti on lähdetty siitä, että pommi-iskut ovat rikollisten keskinäisiä välienselvittelyjä niin viime yönä tapahtuneessa räjähdyksessä räjäytettiin imaamin auto ilmaan.

Pommi viriteltiin helsingborgilaisen moskeijan pihalle parkkeerattuun autoon klo 00.30 aikaan. Auton omistaja on kyseisen Al Salam-moskeijan imaami.
SVT:n uutiset kertoo, että se on saanut haltuunsa valovontakameranauhat, joista näkyy kuinka kaksi henkilöä kävelee imaamin autolle ja pätkivät siitä ikkunat rikki. Sen jälkeen autoon heitetään jonkinlainen pommi.
Poliisi tutkii asiaa vahingontekona, mutta ei näe mitään yhteyttä Helsingborgissa kuluvan viikon aikana tapahtuneisiin muihin pommi-iskuihin.
Tässä tapauksessa on melko selvää, että kyseessä ei ole mikään rikollisten välinen toimi. Koska imaami ja moskeija on shia-suuntainen niin on melko varmaa, että pommimiehet löytyvät jostain lähistön sunni-moskeijoista.
Moskeija Google street viewissä.
[googlemaps https://www.google.com/maps/embed?pb=!4v1580398204487!6m8!1m7!1sz2OTKZS8U0AKoZYT2QHE0w!2m2!1d56.01659249021365!2d12.72810643930214!3f98.84540432305741!4f1.506428681343337!5f0.7689930642415708&w=600&h=450]

33 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Minä
Minä
31.1.2020 11:45

Kehitys kulkee suvakkien haluamaan suuntaan. Islamilaisten maiden kulttuuri valtaa alaa ja sitä suvakit pitävät sellaisena ruotsalaista kulttuuria parempana monikulttuurina.

Särmääjä
Särmääjä
31.1.2020 04:32

Miten noiden islamistimoskeijat eroaa jostain rikollisjärjestöistä?

Aappa
Aappa
31.1.2020 00:11

Eikö kuitenkin voitaisi humanitarismin nimissä järjestää keräys aasin ja kärryn hommaamiseksi imaamille?

Anonymous
Anonymous
31.1.2020 00:04

Tämän uutisen lukeminen ei aiheuttanut raivokohtausta.

Nike Lauta
Nike Lauta
30.1.2020 23:49

”Nyt on raja ylitetty.” Olen valmis marsille…lääp…lääp… 🤣

Bar Baari
Bar Baari
30.1.2020 22:56

Joissakin suomalaisissa medioissa näyttää olleen tarjolla näkemys, jonka mukaan maahanmuuton aiheuttamat ongelmat ovat vähäisiä, koska ammuskelut ja räjäytykset ovat vain rikollisjengien välienselvittelyä !

hieno homma
hieno homma
30.1.2020 22:23

Ei millään pahalla, vaan tuo niiden perseestä oleva uskonto alkaa pikkuhiljaa VITUTTAA. Eikä pikkuhiljaa vaan oikeasti 🤗🎱🎱

Anonymous
Anonymous
31.1.2020 12:03
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Suvaitsevaisuuteni juuri ja juuri riitti 1973 muutaman sadan chileläisen vasemmistoälykön vastaanottoon.
Vietnamin venepakolaiset jo olisivat kuuluneet Ranskan ja USAn vastuulle.
Sen jälkeiset seikkailijat ovat parhaimmillaan ravunsyöttinä Välimeressä.

Arvuuttaja
Arvuuttaja
30.1.2020 20:42

Imaami on vaihtamassa autoa, mutta kun ei saanut riittävää hyvitystä vanhasta, niin päätti myydä sen vakuutusyhtiölle.
Jos islamin lahkojen kiista on tuollaista, niin voidaan Suomeenkin odottaa verisiä koitoksia jehovien ja helluntailaisten välillä.

Onko imaami järjestänyt sotatilan
Onko imaami järjestänyt sotatilan
30.1.2020 20:05

Näyttä, ja kuulostaa kuin Mainilan laukaukset 1939. Tästä alkaa sitten Arabiväestön oma sisällis-sota Ruotsissa. Ehkä jo tulevana pyhänä shiiat / sunnit kapinoivat Skånen kaduilla aseineen. Nyt on suvaitsevaisilla naisilla oiva tilaisuus pestata itsensä lotta toimintaan Skånen tulevalle rintamalle..
Uskokaa pois kohta alkaa tapahtua

Übersturm
30.1.2020 22:44

Toivotaan, että tosiaan alkaa tapahtumaan. On nimittäin ollutkin vähän tapahtumaköyhää aikaa…
Lisää vaan pommien pauketta ja tuliaseiden laulua. Pääsevät Svedu-pellet ja -pallet nauttimaan ihquu monikulttuurisuuden autuutta.
Shia-sunni -sota Ruåttissa olisikin ihan hyvä idea ja maksan mielelläni muutaman euron lipaskeräykseen jolla rahoitetaan täysiä lippaita sotaisalle paskasakille keskinäisiin taistoihin.

Anonymous
Anonymous
30.1.2020 19:51

Cool

Mr.Reese
Mr.Reese
30.1.2020 19:35

Alan vähitellen kallistua suvaitsevaiston puheille kuinka tänne tulee vain osaajia, siis esimerkiksi, jos tarvitsen pommimiestä, niin eipä aiemmin löytynyt moisia. Nyt on jo ja tervettä kilpailuakin esiintyy. Asiakas valitsee siitä päältä parhaan tarjouksen.

Veli Otra
Veli Otra
30.1.2020 19:08

Eikös Ruotsin poliisi ole koko ajan toimittanut et nämä on niitä jengien välisiä yhteenottoja. Nyt oli kohteena vain jengin pomo.

Arvi
Arvi
30.1.2020 18:38

Oli jengien välisiä riitoja. Nyt selvisi, että jengit ovatkin uskonnollisia jengejä.

Anonymous
Anonymous
30.1.2020 18:17

Johanon vtu. mitähän tästä sitten seuraa, kostoa luultavasti oliko hyväkin auto? Miten muuten ruotsissa autovakuutus pelaa kun tuolla palaa ja räjähtelee vähän päästään kulkuneuvoja, ajatella ruotsi ole sentään aikanaan edelläkävijä autojen turvallisuudessa. Täällä pääkaupunkiseudun lähiössä imaami ajaa tienoon hulpeilmalla möhkömaasturi bemarilla kauniissa kesämekossaan olipa vuodenaika mikä tahansa ,kova herkuttelija näkee usein kaupassa ja vain paras kelpaa miekkoselle . Mahtaako seurakunta kustantaa imaamin auton, meneekö autoetua ,tuskin ? Fatfat tästä saattaa kyllä tulla tekijöille kärsittäväksi, voihan se olla että poliisi aktivoituu ja syylliset jää kiinni ?

Anonymous
Anonymous
30.1.2020 23:03
Vastaa...  Anonymous

Vtu.päätutkija.
Hs pääkirjoitus tänään ”ruotsia vaivaa poikkeusellinen räjädysten aalto” edelleen otsikoidaan kuin luononvoimat olisi kyseessä, räjähdykset ei synny ilman tekijää/ räjähteitä ja pohjolassa poikkeuksellista moraalin puutosta (yleistyvää) kyllä. Milloin ensinmäinen jopa sata+ uhria vaatinut attentaatti sitten tulee, yksi alakerran kämppä räjähtäessään rikkoen ikkunoita voi synnyttää hormimaisen palon kerrostalossa, tämän tietää jokainen edes tulityökurssin käynyt . Mitä sitten kun se tapahtuu, ei varmaan vastuunkantajia löydy, ihmettelen suuresti miten vaisuja paloviranomaiset on asian suhteen ja ajantasalla olevista asukastiedoista yleensä ,eihän kellään ole edes tietoa määristä tai kansallisuuksista ,sitä vähää kuin yhteyksistä rikolliseen majoitukseen. Paloviranomaisen tehtäviin ei kuulu pelkkä sammutus vaan myös ennaltaehkäisy ,en syytä heitä muusta kuin passiivisuudesta ..,ainakin julkisuuden osalta, kannattaisi nostaa vähän äänenpainoja sielläkin ,vaikka leimakirves varmasti pelottaa urakehitystä ajatellen.Suoranainen ihme ettei suurpaloa ole vielä syntynyt attentaattien seuraksena.

Anonymous
Anonymous
30.1.2020 23:09
Vastaa...  Anonymous

ps.pahoittelen kirjoitusvirheitä tohkeissani kun väliin olen ,eikä minulla ole oikolukijaa käytössä ja vielä lievähkö lukihäiriö näemmä vanhenmiten riesana.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
31.1.2020 01:05
Vastaa...  Anonymous

No hyi ***tana, joku **tun transu siellä hiippailee imaamina. Pitääköhän se jotain pridekulkuetta kaiken aikaa. Onneksi meillä on Pekkaniska

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
30.1.2020 18:06

Hopsan!
Olihan imaami kyydissä, olihan!

hieno homma
hieno homma
30.1.2020 22:29
Vastaa...  Nestori Lundahl

Toivottavasti tämä vääräuskoinen pervo olisi ollut kyydissä….

Sauna teiltäkin
Sauna teiltäkin
30.1.2020 17:56

Lienee ollut su(u)nniteltu teko.

Juha Sipilä
Juha Sipilä
30.1.2020 17:56

Olen shokissa.

Aziz
30.1.2020 22:02
Vastaa...  Juha Sipilä

Olisikohan imaami saarnannut liian länsimielistä aatetta.
Sitä ei katsota tietyissä piireissä kovinkaan kevyesti.

Anonymous
Anonymous
30.1.2020 23:58
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Vtu.päätutkija. Kummat näistä sitten on se vaarallisempi ryhmä? Olen tätä vuosia pähkäillyt kyllä, shiiat selvästi on poliittisesti erittäin aktiivisia ,meilläkin Sdp on näiden kanssa yhteistyössä palestiina ”huivimummoja” avoimesti spd puoleessa,en kyllä ymmärrä edes mahdollista yhteyttä sosialismiin kun on kyse islam uskosta ? Olen vuosia kehittellyt ilman tukea mittaria, eräänlaista alkometrin tapaista vekotinta jolla mitata ”maltillinen” ja ns.malttamaton muslimi (päämäärät voi olla samatkin) noh, mittari ei valmistu ilman Nasan tukea ainakaan ja sitrasta on turha kysyäkään..,annan toimitukselle vapaat kädet ottaa yhteyttä minuun jos löytyy tukijoita mittari hankkeeseeni, tällä olisi laajalti käyttöä ,sovellutukseni olisi jossain välimaastossa verenpaine ja kännykän kuin sykelaitteen kanssa ,ehkä kuvallista reakointia käyttävä laite, kuten sanottu on vielä vaiheessa..;) Ps .läpimurto on lähellä kuitenkin uskon 😉

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
31.1.2020 00:58
Vastaa...  Anonymous

Scaniaan ajonestolaite, eikä kuljettaja enää saa paniikkikohtausta.

Anonymous
Anonymous
31.1.2020 02:28
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

En kyllä menisi näin helppoon minkään uskon osalta ,olen kristin uskoinen enkä kulje sandaaleissa , täällä meilläpäin imaani ajaa kyllä bemarilla mekko päällä läpi vuoden vrt,WTC kts. rahoitus, ei pankkiryöstäjälläkään ole huppu päässä ympäri vuoden 😉 Kandeis ehkä tutustua koraaniin..Juice L.lainaus

Pera
Pera
31.1.2020 09:05
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Semmoinenkin näennäinen täysmaallistuminen on pelkkää harhaa. Heti jonkun pienen vastoinkäymisen jälkeen, esim nainen jätti, sossuraha viivästyi tai lääkäriin ei päässyt heti, niin esiin pulpahtaa se pinnan alla kupliva hullu muslimikiihko. Noi on hämääjiä jokainen. Muslimi ei maallistu eikä kotoudu koskaan missään ikinä.

Anonymous
Anonymous
31.1.2020 14:01
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Vtu.päätutkija. Näkökanta tuokin, mutta nyt mittarini kehitystyö muslimin mielentilan mittaukseen, sai aimo harppauksen eteenpäin,
tänäaamuna huomasin nimittäin minulta puuttuvan joitain komponenttejä vehkeestä, siis minulla onjo verenpainemittari ,kännykkä ja sykemittari ,tarvitsen projektiini muutamia osia valheenpaljastus laitteesta . Jos jollakulla on sellainen ja raskii luopua yhteiskuntarauhan hyväksi tuosta, minuun voi ottaa yhteyttä maksan ainakin lavallisen Karjala juomaa tuosta heti.

Anonymous
Anonymous
31.1.2020 11:50
Vastaa...  Anonymous

On noilla pieni ero.
Fanaattinen muslimi haluaa katkaista kaulasi, koska olet vääräuskoinen.
Maltillinen muslimi haluaa fanaattisen muslimin katkaisevan kaulasi.