Päivän Rasmus: Äärivasemmistolaiset rasisminvastustelijat tekevät taas perättömiä ilmiantoja ihmisistä

Rasmuksessa on taas vauhti päällä. Facebook-ryhmään kuuluvat rasisminvastustelijat tehtailevat perättömiä ilmiantoja mm. verottajalle. Esimerkkitapauksessa muuan turvapaikka-aktivisti on suivaantunut Perussuomalaisten Ano Turtiaiselle ja kertoo tehneensä verottajalle nimettömän ilmiannon.

Kuvakaappaus 2020-01-30 00-20-53
 
Suomalaisissa valtamedioissa on viime aikoina puhuttu paljon erilaisista perättömistä ilmiannoista. Esimerkkinä on mainittu Silakka-liikkeen johtajaa kohtaan anonyymikeskustelupalstalla esitetty kehotus tehdä nimettömiä eli perättömiä lastensuojeluilmoituksia.
Vähemmälle huomiolle on jäänyt se, että esimerkiksi rasisminvastusteluryhmä Rasmuksen jäsenet harjoittavat systemaattista ihmisten kiusaamista mm. aiheettomilla ilmiannoilla verottajalle. Lisäksi rasmuslaiset soittelevat silakka-liikkeen tavoin ihmisten työnantajille ja luultavasti rasmuslaiset tekevät itsekin lastensuojeluilmoituksia eri mieltä olevista ihmisistä, jotka rasmuslaisten mielestä ovat “persupaskoja”, kuten esimerkissä mainitaan.
https://www.facebook.com/groups/RASMUSGROUP/permalink/2927619753915896/
 

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Rasmus = Musras

Rasmuslaiset voisivat keskittyä mielummin coronaviruksen torjuntaan niin heistä olisi jopa jotakin hyötyä.

Puna Pete

Paremminkin voisivat keskittyä pelaamaan Coronaa 🤣

Voi noita lapsosia

Eikö Turtiainen ole kansanedustaja, mihin työmatkaan tuo tyttönen viittaa? Mutta onpa sairasta, jos on tosiaan noin tehnyt. Pitäisikö tehdä huoli-ilmoitus hänen mielenterveydestään tyttösen paikkakunnan sossulle? Ei ole pääkoppa ihan kunnossa, tuskin on aikuinenkaan kyseessä.

Leena fossiili Vantaalta

Onpa todellisia raukkajaskoja. Ei paljon päätä pakota kun teetätetään viraomaisilla töitä turhanpäiten.Kuulkaahan silakat, edestänne tulette löytämään mahdollisisa samanlaisia perättömiä ilmiantoja. Ette kuitenkaan ole niin nimettömiä että ei tunnistaisi.

Jagr

Todella kuvottavaa porukkaa nää kuvottavalle haisevat silakanraadot. >Oikeat silakat paskantaa moisten saatanan sikiöiden päälle. Hyi vittu.

Anonymous

Missä silakkaliike? Missä poliitikkojen pöyristyminen? Heidänhän piti taistella tällaista käytöstä vastaan.

Seppo

Nuorena meidän porukasta erottu oma porukka jotka kävi noissa antifanttien juhlissa, pääosin punavuoren ja eiran porukkaa Helsingistä.
Muistan kyllä heidät ja missä asuvat, täysin rahahunaja marinoituja kakaroita joists kyllä yks treenasi capoeiraa…nössöjä ryhmäapinoita suurin osa.
Että pitää näitä ilmoituksia laittaa bumerangina heille myös, sieltä lôytyy varmasti huumeita verestä niin isiltä, äipältä kuin pikku paskaltakin.

Fatwantarkistaja

Capoeirakaveria hieman katson ylöspäin. Satakiloinen kun vielä olisi, kuten meikä… Ei vaan, näyttää helpolta, mutta ei ole.

Fatwantarkistaja
Anonymous

Naurettavaa balettia.
karate-do harrastaneena tiedän jo sen verran että tuolla Capoeira balelttitanssilla noilla ei ole mitään saumaa muuta kun jossain hinttien latotansseissa.

Anonymous

Taekwondosta potkut+nyrkkeilystä kädet niin rupee olee pystyottelu kunnossa. Taikka yhellä lajilla potkunyrkkeily/muay thai. Judo heittoja jos osaa niin on hyvä boonus kadulle, varmasti sattuu kun iskeentyy asfalttiin… Tai vaihtoehtosesti opettelee jonkun puukkotappelu lajin niin jättää samalla muutaman ruumishuoneelle kun apinat käy kiinni 10v1 itiksen metrossa

Minä

Ilmoitus pari päivässä, pitää hengen korkealla ja masennuksen loitolla.

Anonymous

On siellä todella fiksu porukkaa, muuta voi sanoa. Tulee mieleen lapset hiekkalaatikolla 🧒🏼😙

Fatwantarkistaja

Taisin tehdä Beasta lasun. Ei voi tietää, kun pikku päissään näpyttelen. Saattoi se mennä verottajallekin erityistilintarkastuspyyntö. Maailman vanhin kosto soittaa verottajalle, lastensuojelu heti toinen. Puolisollekin voi soittaa ja kertoa panosta, ette pedot sitä vielä ole keksineet?

Acc358

Ehkä tilannetta parantaisi, jos viranomaiset eivät käsittelisi nimettömiä ilmiantoja.
Ilmiantaminen on tavallaan oman käden oikeutta. Ilmiantajat voivat kokea olevansa uhreja ja siksi kokevat ilmiannon oikeudekseen. Ilmianataja haluaa rangaista kohteitaan. Tästä asiasta on blogissa “Alkon kassalla” kirjoitus “Uhriajattelu johtaa omankädenoikeuteen”.
https://alkonkassalla.blogspot.com/2020/01/uhriajattelu-johtaa-omankadenoikeuteen.html

Uus-uskovainen

Rukoilen joka ilta Jumalallista väliintuloa. Ihan hyvin jän voisi sotkea suohon mokomat kähvänät. Amen.

GLGL

Ei Jumala uskalla. rasmuslaiset uhkaavat ilmiannolla saatanalle.

Irmeli

Toivottavasti joku on ilmoittanut tämän rasmusreppanan vihakirjoituksen eteenpäin…

Lee Andersson

Olen antanut itseni ymmärtää että perätön ilmianto olisi rikos, jopa sellainen johon syyttäjän pitäisi omatoimisesti puuttua?
Nyt ei ainakaan enää näy kuka tuo olmiantaja kommunisti on?
Toivottavasti Paavo on lähettänyt kuvakaappauksen eteenpäin asianosaisille ja poliisille?

mie vaan

Jos olisi oikeusvaltio niin aiheeton ilmoitus verottajalle ilkivaltatarkoituksessa sakkoa tai vankeutta max 3kk. Aiheeton lastensuojelu ilmoitus sakkoa tai vankeutta, vaan kun ei ole oikeutta, niin mieleltään nyrjähtäneet voivat kiusata ihmisiä. Suomesta on tullut paska, kommunistinen maa. Pois täältä on päästävä.

Voipaavo

Kyllä se on rikos. Ei n vain vaikea saada kiinni. Tämä rasmus komukka olisi lautasella jos vai nimeä ei olisi sutattu…

Xxcxx

Kun rasmusta lukee, tuntee suomalaisena olonsa surkeaksi. Kaikki miehet ovat juntteja, käytös huono.
On aivan totta, että meillä voisi olla parempaa käytöstä ja ystävällisyyttä. Ennakkoluuloton Rasmus tosin heijastaa ja nimen omaan edustaa kaikkia huonoja puolia yhteiskunnassamme.
Ei ymmärretä, ei hyväksytä – virheestä olet huono ihminen.
Marokkolaiset yms taas niin ihanaa käytöstä yms. Varmaan hieno yhteiskunta. Mitä nyt vähän saattavat katkoa kauloja kulttuurin nimiin. Sekin tietty vain suomalaisen sorron ja ylivallan vuoksi.
Ihminen voi kehittyä vain kuuntelemalla ja keskustelemalla: Rasmuksesta se puuttuu.
Omaa paremmuutta vain halutaan esittää.

Tonto

Mistähän tuo kansanedustaja mahtaa olla kotoisin ja saako kilometrikorvauksen laskuttaa myös kotipaikkakunnalla käynnistä? Siitähän tulee helposti tuollaisia kilometrimääriä, jos koti on vaikkapa 400 km päästä Suomen Perslävestä eli Helsingistä.

Stevie Ihme

Yrittäjä ei laskuta vain kodin ja työpaikan välimatkasta vaan myös kun ajaa omalla autolla esim. työkeikoille Helsingistä Inariin tai Naantalista Kapelskäriin tai peräti Kairaan.
Comprende?

Sam Colt

Kansanedustajan työpaikka on vähintään vaalipiiri, valiokunnan tms jäsenelle laajempikin.
Vertaa kaupparatsuun, jonka työpaikka on myyntipiiri – pari pitäjää tai koko maailma.
Tarkka ajopäiväkirja poliitikon kulkemisista voi olla demokratialle vierasta, mutta kansanedustaja voi maksaa kulkemisensa palkastaan. On se sen verran hyvä.
Enemmän kuin Turtiaisen ajeluista olen huolissani hallituksen lentelyistä pitkin maailmaa. Niillä kun on tuo ilmastovaikutuskin.

Immo

Rasmuksen Facebook ryhmästä voisi tehdä ilmoituksen Facebookille, koska se on selvästi politikoiva ryhmä ja se EI OLE sallittua Facessa. Eli nyt joukolla ilmiantamaan ryhmää niin päästään siitäkin.

Orakin poika Harak

Mitenköhän Bean omat kilometrikorvaukset lienee, jos asia noin pahasti hakusessa? Kodin ja työpaikan välisellä etäisyydellä ei ole mitään väliä, ei kilometrikorvauksia siitä makseta.

Anonymous

Kaunosielu.
Voihan olla ettei tämä Bea ymmärrä koko käsittettä kilometrikorvaus ,syynä voi olla sekin ettei ole ollut työelämässä vielä laisinkaan ? Ihmettelen aina tämä uuden analistisukupolven heikkoa yleistietämystä ja sitä etteivät he nettisukupolvena kykene tarkastamaan juurikaan intämisiään, kotikasvatuksessa on jotain perusteellisesti pielessä ?