Punainen risti: Turvapaikka-aktivistit käyttävät yksintulleita seksuaalisesti hyväkseen

afghan_sittdemo_mynttorget_1_650
Yksintulleet osoittavat mieltään pakkopalautuksia vastaan Tukholmassa.

Ruotsissa yhä useampi yksintullut nuorukainen ajautuu prostituutioon, rikollisuuteen ja orjatyöhön. Asia tulee ilmi SVT:n uutisessa. Taustalla on Punaisen ristin tutkimus.

Kyse on eräänlaisesta kierteestä, joka alkaa kun yksintulleen lapsen ikä veivataan Maahanmuuttovirastossa ylöspäin. Ts. lapsi ei yhtäkkiä olekaan enää lapsi vaan aikuinen. Tästä seuraa, että kuntien elatusvelvollisuus aikuisia lapsia kohtaan loppuu. Siihen asti lapset ovat asuneet esimerkiksi sotalasten orpokodeissa. Aikuisena pitäisi elättää itse itsensä.
Punaisen ristin mukaan yksintulleiden on vaikea löytää asuntoja, koska mikään taho ei ota vastuuta hankkia heille asuntoja. Tässä tilanteessa moni yksintullut sitten jämähtää suhteeseen vanhojen mummojen ja pappojen kanssa. Nuorukaiset joutuvat ikään kuin asuntoa ja ylläpitoa vastaan hoitelemaan batiikkinoidan seksihaluja. Toinen vaihtoehto olisi puiston penkki.
Niin ikään kerrotaan rikollisjengien houkuttelevan yksintulleita riveihinsä. Tällainen paperiton henkilö on helppo tapaus, sellaisen voi vaikka tappaa kun joku homma on valmis. Kukaan ei kaipaa paperittomia. Niin ikään Punaisen ristin mukaan yksintulleita käytetään ravintoloissa orjatyövoimana. Palkaksi saa nukkua ravintolan lattialla.
Punainen risti haluaakin nyt, että joku kantaa vastuuta näiden nuorukaisten elämistä.

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Särmääjä

Eikö se juuri ole ton salakuljetus ja ihmiskauppajärjestön itsensä tehtävä nussia ja hyysäta maahantunkeutujia? Ainakin tähän asti on ollut.

Anonymous

Hahahhaaahaahaaahahhaaa. Hahahhaaa. Hahahaha.

Sosialistikoijarit

Sosiaalidemokraatit etunenässä haalivat afgaaneja Ruotsiin keinolla millä hyvänsä. Nyt on kiitoksen aika: melkein puoli MILJOONAA jäsentä/kannattajaa ovat hylänneet puolueen ja menneet joko Vasemmistoon tai Sverigedemokraatteihin.
Sossujen kannatus on alimmillaan 40 vuoteen (jolloin mittaukset alkoivat):
https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/svt-novus-s-pa-historiskt-lag-niva

Minä

Muistan kuinka muutama vuosikymmen sitten sossujen valta vaikutti ikuiselta ja kannatus meni lähemmäs 50 % – joku 40-45 oli ihan tavallinen.

Yeah.

Eli voidaan siis lopettaa sanan “yksintullut” käyttämisen, sillä ei kukaan noista yksin tullut. Ryhmämatkalaisia. Nyt noita saa kutsua oikeilla nimillä: Rikollinen mieshuora.

Vastinetta rahalle

Vanha sanonta “Ei ole olemssa ilmaista lounasta” pitää tässäkinkohtaa paikkansa. Aktivistit maksavat turvisten ylläpidon sekä suoraan että epäsuorasti. Ja tokihan rahalle pitää saada vastinetta. Ja mieluummin todella runsaasti.

Minä

Pätäkkää patukkaa vastaan?

Nestori Lundahl

Sama meno Suomessakin.
SPR:n työntekijät (vapaaehtoiset?) touhuavat “turvapaikanhakijoiden” eli nykyisten “siirtolaisten” kanssa mielin määrin.
Luvataan henkilökohtaista apua henkilökohtaista palvelusta vastaan.
Pelkkää huoraamista puolin ja toisin!
Jos joku “turvapaikanhakija” haluaisi tienata hyvät rahat, niin kirjottaisi kirjan noista touhuista. Siitä tulisi taatusti bestseller.

Puolueeton

Seksityö voi olla mukavampaa kuin raataa rakennuksella. Samalla iäkäskin voi edelleen nauttia elämästään. Jos on äärisuvaitsevaisuutta, on näköjään äärisuvaitsemattomuuttakin, jossa pilkkasanat sinkoilevat.

Ilmari

Miksi täällä pilkataan? Mikä ihmeen prostituutio? Kyseessä on aikuisten välinen toiminta.
Ajatelkaa tänne kirjoittavat miehet: pääsette kypsän naisen seksihoitoon ja hän vieläpä elättää teidät! Voidaan tietysti haukkua vaikka ulkonäköä mutta oikeasti he ovat ikäisekseen ihan normaalin näköisiä naisia.
Ainoa mikä minua ärsyttää on se, että nämä naiset yrittävät selitellä, että kyseessä on ikään kuin äiti-lapsi-suhde. Nyt kyllä ymmärrän heitäkin. He eivät uskalla kertoa, mistä on kysymys, koska Ruotsissa jo miehen ja naisen välinen seksisuhde on jo lähtökohtaisesti hieman epäilyttävä.

Fatwantarkistaja

Puolueeton Mummot raiskaavat lapsia. Seksityötä se toki on, mutten puolustelisi.

Anonymous

Niin tulisi, jos sen joku suostuisi julkaisemaan ,joka tapauksessa kirjoittajan henki ei olisi edes kamelinpaskan arvoinen julkaisun jälkeen .

Vittuuntunut Stadilainen

“Punaisen ristin mukaan yksintulleita käytetään ravintoloissa orjatyövoimana. Palkaksi saa nukkua ravintolan lattialla.”
Kannattaakohan kaksi kertaa miettiä ennen kuin menee syömään noihin ravintoloihin. Hygienia noissa tuskin on paljoa työolosuhteita parempi.

Ilmari

Jollain kanavalla oli dokumentaarinen sarja Tanskan terveystarkastajista. Jotkut ravintolat jäivät kiinni epähygieenisistä tiloista. Oli rotanpaskaa lattialla, tiskit pestiin vähän sinnepäin,vihanneksia ja lihaa pilkottiin samalla alustalla. Joka ainoan tällaisen ravintolan ulkopuolella luki Halal.

M

Taisi olla täällä se kuva jonkin halal-kaupan takapihalla olevasta rullakosta, jossa oli joku puolikas lehmän ruho sellaisenaan ilman mitään suojakuoria. Rullakothan ne kiertävät kuorma-autojen lavoilla, joilla kuski kävelee kuraisilla kengillä

jippos123

Mitäpäs jos nämä keharit aikuisina kantaisivat ihan itse vastuun itsestään?

M

Ei mitenkään yllättävää. Niin monessa paikassa näitä juttuja on näkynyt, että melkoinen ihme olisi, jos kaikki olisikin valeuutista.

Anonymous

Läheltä nähneenä voin kertoa tapauksen, missä turvanhakija irakimies sai yhteiskunnalta asunnon ja ihmeteltiin jatkuvaa lajikumppanien ravausta kämpässä ja vain parvekkeella silloin tällöin vilahtavaa hyvin naisellista miestä, tästä ilmoitettiin sitten eri kanavia ja mieshuora katosi ,ajeli muuten päänsä ensin, minua kävi tyyppi miltei sääliksi kyllä. Toiko nämä sotilaat ja poliisit mitä suomeen isossa bumsissa tuli mukanaan “kenttähuorat” jotka sitten varmaan kaikkein huonoimassa asemassa oikeasti olikin, ihmettelen kyllä tuota kultuuria jossa homot lentää katolta ilman mattoa ja sitten kuitenkin on hyvin yleistä tämä näiden käyttäminen. Noissa maissa työssä ollut tuttu irakissa siis ,sanoi turkkilaisen systeemin olevan aika näkyvää, vaikka uskonto sanoo toisin. Sitäkin ihmettelen kuinka härskisti nämä käyttää omiaan hyväkseen tilaisuuden tullen, alana laiton majoitus pimeä orjatyövoima jne . Ihmiskauppa on huumekaupan ohella nopeiten kasvava rikollisuuden ala ja sitten vielä vähintääkin epäsuoraan tuettua yhteiskunnan taholta.Nämä ns.avustusjärjestöt on kyllä jo itsessään melkoisia pervomagneetteja ,minne mennäänkin ensin paras pystyssä oleva hotelli käyttöön ja sitten parhaat huorat ,mieltymysten mukaan . Onhan näitä peitelty ja tullut julkikin, suuret “hyväntekijät” saa usein paljon pahaa aikaan. Ps mafian tuloista on iso osa ihmiskaupasta niin lähetys kuin vastaanottopäässä, mafia on pyörittänyt jopa vokkeja Italiassa ,mitä mieltä sitten pitäisi olla moniala yhtiöstä joka pitää vokkeja ja harjoittaa työvoiman vuokrausta itä-euroopaa myöten, minusta tuossa ei kumpikaan käsi pese toistaan. Sosiaali-bisnes ihmisillä verovaroin on kasvava teollisuuden ala sekin =ihmiskauppa.

Ei löytynyt 100 neitsyttä ja paratiisia

Tuosta tulee kyllä paha vamma sieluun, kuvitelkaa että 50-60 vuotias ylipainoinen suvakki hajareisin matun päällä ja hinkkaa haisevaa tavaraansa kaverin naamaan.