Oulussa syytteet vanhuksen raiskaajalle

asasasas

Oulun käräjäoikeudessa aloiteltiin istunto ns. pyykkituparaiskauksesta, jossa etiopialaista Nahom Hagosia syytetään  86-vuotiaan vanhuksen raiskaamisesta.

Kyseessä on viime syksyinen tapaus 14.10. kun Nahomilla pullotti puntissa. Syytteen mukaan Nahom kohtasi kerrostalon pyykkituvassa vanhuksen. Afrikaano uhkasi naista veitsellä ja piti kättä tämän suu edessä estäen naista huutamasta. Mies kaatoi naisen kuivaushuoneen lattialle ja raiskasi vanhuksen.
Syyttäjän mukaan teko on törkeä ottaen huomioon uhrin suuren iän ja sen, että afrikaano käytti teossa veistä väkivallan uhkaamiseen. Lisäksi raiskaus aiheutti naiselle ruumiinvammoja, mm. luun murtuman.
Nahomille vaaditaan 4 vuoden 6 kk vankeutta. Mies on vangittuna Oulun vankilassa.
Oulun lääninvankilasta tulleen vihjeen mukaan Nahom on ollut jonkin aikaa eristyksessä ns. liskolla, mutta tiettävästi on sittemmin siirretty normaalille suljetulle osastolle.
Korjaus: Nahom on etiopialainen, eikä eritrealainen, kuten virheellisesti kirjoitin.

Subscribe
Notify of
guest
30 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Inzzi

Onko SIPI järkyttynyt vai eikö se pidä tätä poikkeuksellisena?

Hähhähhäääääääää

Jos kaikki laajennettua seksuaaliymmärrystä harjoittavat laitetaan vankilaan, niin kuka ihmeessä laittaa pirun hyvät safkat jatkossa ja keksii raketteihin uusia toimintoja!

pensavero ylös - vihreät yhteydet

Väärinkäsitystä koko juttu. Tumma mies koitti rasiteerata nuoren naisen, mutta kaamos ja pimeys johti erheeseen. Eli turha kohu.

Suomi Finland

Tuossa on kyllä sellainen voimavara että oksat pois.
Ja Hämeenlinnan murhamiehen vanhemmat:
– Hänellä oli elämässä kaikki hyvin. Turkissa asuvat miehen vanhemmat eivät edelleenkään voi uskoa, että heidän poikansa todella on kuollut. Tämä on kamalaa.
Niin. He eivät varmaankaan usko, että heidän poikansa teki itsemurhan palautettuaan ensin kunniansa.

Acc358

Kuvassa on nuori tavallisen oloinen tummaihoinen mies. Näin tuli uutisen lukija sai viestin, että vaikka joku hymyilee, kantaa ristikorua eikä ole rosvon näköinen, hän voi silti raiskata 86-vuotiaan vanhuksen. Siis kannattaa olla varuillaan, jos tuntomerkit täsmäävät tämänkin näköiseen henkilöön.

peräpää

Kohta valtamedia kirjoittaa, että oli kohtelias ja mielyttävä naapuri, joka aina tervehti.

Ei mistään mitään

Niin. Ja vanhus loi merkitseviä katseita nuorukaiseen kesken pyykinvenytyksen ja oli pukeutunut vähintäänkin provosoivasti. Ja tarttui nuoren miehen paidanreunasta kiinni, kun tämä yritti viime tingassa paeta pesutuvasta. Ja jälleen kaikki on taas maahanmuuttajan vika. Törkeää. Tässä maassa ei ymmärretä MISTÄÄN MITÄÄN.

mie vaan

Siis korkean iän.

Ilmaiset Barbarat jo rajalla

”Kaikki kelpaa keittiöjakkarasta käkikelloon”
Pätee sekä mitä tulee Ruotsin/Suomen migraatiopolitiikkaan että tulijoitten seksikohteisiin.

Pieni ja luova ote

Ei mitään, mutta tämä oli kyllä päivän paras. Että käkikellotkin.

hemis

Toivottavasti linnan kundit tunnistavat tuon elukan. Kyllä sille oma sakki nauraa pilkallisesti.

Se on yhtä vaille

Sehän se vittumaista onkin, kun nuo paskat pannaan ns. eri pakettiin. Eli lusivat liskolla suojassa heiltä jotka sen oikean rangaistuksen tuollaisille antaisivat.

Anonymous

Harmi homma vaan, kun saisivat hiukan oikeudenmukaisemman tuomion osastolla. Suomen oikeuslaitos kun tuppaa aina antamaan näille liian pienet tuomiot ja varsinkin silloin kun on väriä näyttämöllä.

peräpää

Mikään rangaistus ei ole riittävä tuolle kultamulkulle.
Tai toivotaan, että hänet raiskataan aamuin illoin sen kaksi vuotta, jonka istuu. Istuu jos pystyy.

Trumppi sai sandaalista ja mummo mustaa nahkasikaria

Mitäpä näiltä voi vaatia, ei yhtään mitään. Telkkarissa näytettiin miten raivostunut keharijoukko poltti Trumpin kuvaa ja yksi otti sandaalin jalastaan ja läpsi sillä Trumppia naamalle.
Nämäkö nostavat Ruotsin ja Suomen nousuun ja paikkaavat hoitovajeen? Kenen idea? Hirteen!

Ingen Gripen

Yleensä niin kommenttisalliva Iltasellainen ei yllättäen tätä uutista uskaltanutkaan sallia.

99 % pilaa sen 1% maineen.

Toivottavasti joku ystävällinen sielu päästä tuonkin saastan päiviltä. Kansalaiset, viranomaiset ja koko yhteiskunta kiittää.

On siinä niin typerät naiset

Paitsi Ohisalo, Kulmuni, Marin, SomaLi ja Baja-Maja.

Juha tolonen

Sipilä teki Oulusta Suomen raiskauspääkaupungin.

Anteri Salkio

Se Kempeleen Seireeni vetäisi samalla tapin irti kepun kirkkoveneestä.

KJ

Jossain suvakkien seinällä varmasti ollaan täydellisessä leukalukossa kun mietitään oikeutusta sosiaalisurffaajan päätökselle tehdä tällaista. Saavat sen lopulta järkeiltyä jotenkin, että pesutupavuorot on ollut sekaisin, eikä suklaasilmä ole voinut lajityypilliseen tapaansa jättää asiaa siihen.
Kerroin tästä yli 70-vuotiaalle pariskunnalle, niin hiljaiseksi veti. Näille pitäisi kusettaa että täällä on kuolemaantuomio. Naisten teloitusryhmä ampuu tai sitten saa hirttää itsensä lähimpään koukkuun. En usko että mikään taho haluaisi jatkaa asian vatvomista ja kysellä ihmisiltä että miksi se hirtti itsensä.
Tiedän myös aika pahan jutun jossa vanha nainen meinasi päästä groominkiin kaupan eteisessä mutta se nainen oli huutanut ja kaikki kaupassa oli auttanut. Moniosaajat juoksivat karkuun, eikä ketään tavoitettu. Yllätys.

Johan nyt on kumma

Siis mitä ihmettä??? Eikö näitä vanhuksia voi jättää rauhaan??? On se kumma, jos ihminen ei voi kaupassa käydä tulematta raiskatuksi. Kaikille naisille Suomessa valtion kustantamat elinikäiset pippurisumutteet, jos näitä ihmisiä ei lähetetä takaisin kotimaihinsa!

Anonymous

Työvoimapulan paikkaajalla oli seksuaalinen hätätila päällä. Pesukoneen letku olisi varmaan kelvannut polkemiseen mutta sattui vanhus olemaan harmillisesti paikalla.

Aappa

Jostain mystisestä syystä ainoastaan kehitysmaalaisilla nuorukaisilla on kaikki mahdollinen osaaminen mitä Suomessa tarvitaan.

Tämä riittää nyt

ARRRGH. Pois tällainen osaaminen Suomesta.

murre riepunen

Mikäli vankila johon matu ehkä joutuu on pesula, vankilanjohtaja voipi määrätä tummahipiäisen pesulaan töihin, ihan piruuttaan…

Sirpa-Tuula

Mustan miehen spontaani rakkaudenosoitus on vaan niin paljon parempaa kuin mihin rasistit ikinä pystyvät!

Anonymous

Mitähän tämäkin tekee Suomessa?