Suomi hakee luultavasti kaikki isis-terroristit kotiin

Namnlös

Helsingin Sanomien mukaan Suomi järjestelee kaikkien isis-terroristien palauttamista Suomeen. Kotiinhaku koskee kaikkia Suomen kansalaisia, lapsia, naisia ja miehiä. Tähän mennessä kotiin on haettu kaksi lasta.

Artikkelin mukaan kurdihallinto on muutaman vuoden ajan järjestellyt oikeudenkäyntejä kiinniottamiaan isis-taistelijoita vastaan, mutta tähän asti ulkomaalaisia ei ole tuomittu. Kurdit ovat nyt turhautuneet, sillä mitään kansainvälistä rikostuomioistuinta ei ole saatu aikaan eikä maat, joiden kansalaisia leireillä on, ole saaneet aikaan mitään edistystä pattitilanteessa.
Koillis-Syyrian epävirallisen hallinnon edustaja Omar Abdulkarimin mukaan kurdihallinnolla on todisteita siitä, että suomalaiset jihadistit ovat osallistuneet rikoksiin. Rikosten laatua ei ole tarkennettu eikä suomalaisten määrää. Mutta naisia ja lapsia arvellaan olevan kolmisenkymmentä. Miesten lukumäärä ei tule esille, mutta voi olettaa määrän suurin piirtein samoihin.
Omarin mukaan vankileiristä on tullut isiksen uusi pääpesä. Al Holissa on 70 000 naista ja lasta.
_______________
Melko selvältä näyttää, että kaikki jonkun Länsi-Euroopan maan kansalaiset haetaan leireiltä kotiin. Koskee siis myös Suomea.
Aktivistien mukaan ihmiset ovat syyttömiä kunnes toisin todistetaan. Heidän mukaan isiksessä mukana olleiden henkilöiden mahdolliset rikokset pitää tutkia ja jos rikoksia nousee esiin, siitä pitää tuomita.
Kysymys kuuluukin, että miten on ylipäätään mahdollista tutkia toisella puolen maapalloa tapahtuneita asioita? Googlettamalla?
 

Subscribe
Notify of
guest
67 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Goobeli

Näin tulee käymään varmasti! Varusmiehet komennetaan kantamaan punaista mattoa kävelevien kunniakansalaisten matkatavaroita. Meillähän on työvoimapula, niin kyllä nämäkin kultakimpaleet, insinöörit ja kirugit pitää saada meille elätettäväksi. Lähtöpaikassahan he voisivat joutua ”tilille” tekosistaan.
Kyllä Puppeli Pekka ja muut petturit hoitavat tämänkin porukan tänne, jotta itse saavat ääniä heiltäkin vaaleissa & lahjusrahaa kotoutusbusineksesta sekä mukavaa hyvin palkattua puuhailua viher-bolsevistisille suvakkimursuille.

mm

luultavasti oletettavasti, melko selvältä näyttää kirjoittajan mielestä olettakaa lisää

Viherosaston viisaus

Vastaako homppeli ja muut omaneduntavoittelijat vahingoista omalla terveydellään, vai miten ajattelivat tällä kertaa kantaa vastuunsa?

Noi tuhoo tän maan

Toi kirottu sairas hallitus pitäis kampee sivuun vaikka väkisin.

Rade Kartsi

Ajatuspähkinä: Pekka siis käy neuvottelemassa ja haettaa psykopaatteja Suomeen ja sen välittömät kustannukset nousevat helposti yli miljoonan, pitkällä aikavälillä useita miljoonia plus rikoksia, ihmishenkiä ja -terveyksiä sekä kyseistä aivopaskaa pesiytyvän, ja niin edelleen.
Pekka tekee tämän myös laittomasti. Ei voi nimittäin katsoa sen olevan laillista että Pekka diilaa ”epävirallisen hallinnon” eli suoremmin ja oikeammin sanottuna LAITTOMAN HALLINNON kanssa.
Tuo laiton militanttien kurdikyhäelmä haluaa mahdollisimman helposti päästä eroon mujahideen rikollisista koska ei ole munaa toteuttaa kenttäoikeudenkäyntejä. Luultavasti pelkäävät ainakin myöhempiä mujahideenien kostoja ja toisaalta kansainvälisen yhteisön kloonipekkojen tuomitevia kommentteja ja asenteita ja tämähän olisi esteenä heidän ”Kurdistan” tavotteilleen!
He pyrkivät siis samalla saamaan ulkomailta legimiteettiä separatismilleen – ja juuri tätähän paskapekka tekee ja antaa!
Jos asetelman vääryyttä on vaikea ymmärtää niin voi leikillisesti miettiä että mitäpä jos Suomessa, vaikkapa venäläispopulaatio tai romanit olisivat ottaneet haltuunsa Kaakkois-Suomen tilanteessa jossa Suomi olisi sotaisassa sekasorrossa tai sodan hiipuessa ja rupeaisivat siellä kunkkuilemaan. Sitten nähtäisiin kun eri maitten ulkoministerit ja ties mitä rupeaisivat diilaamaan niiden separatistiromanien tai -venäläisten kanssa. Samalla tietäisimme että heillä on aikomus luoda Kaakkois-Suomesta uusi oma etnovaltio, toiveena vielä vallata vanha Karjalakin ja enemmänkin tälle luonnottomalle valtiolleen.
On selvää että kyllä vituttais katsella sellaista jos suomalaisilla olisi sotilaalliset ym. resurssit sidottuina ja vähissä.
Toisaalta ymmärrän että myös Syyrian OIKEA JA LAILLINEN hallinto pitää mujahideen psykopaatteja (kersoineen) ongelmana jonka ratkaisu on liian kallista, vielä sodan heikentämässä maassa. Parasta olisi vain pikaoikeudenkäynti ja isot montut, mutta Syyriankin on huomioitava mitä jeesusteleva kansainvälinen yhteisö sanoo, jottei yhteistö mene liian solmuun.
On kyllä saatanan hankala olla päättäjänä Syyriassa, täytyy sanoa.
Israel-USA ja kansainvälinen liittolaisten, eli roistojen vauras koneisto kun tekee kaikkensa että Syyria saadaan paloteltua, heikennettyä ja nuketettua (heikkoja nukkehallitsijoita mitä manipuloida). Vittumainen on tämä maailmanjärjestys joka pitäisi ajaa kumoon. Sitä ei voi tapahtua ennen kuin tunnistaa ongelmien juuret. Tätä ei tee esim. pohjoismaalaiset valeoppositiot.

Hade Aning

Poliittiset päättäjät tekevät näitä asioita täysin välittämättä veronmaksajien enemmistön mielipiteistä. Miksiköhän he eivät välitä siitä mitä sellaisesta pidemmän päälle seuraa ?

Goobeli

Ei siitä seuraa mitään ainakaan näille lois-poliitikoille itselleen. Lahjusrahaa ja hyviä suojatyövirkoja tulee vaan enemmän ja kansa äänestää samat vajakit päättämään asioista seuraavissakin vaaleissa. Tietenkin ennen vaaleja Pasilan trollitoimisto ja muu paskamedia kertovat näiden poliittisten loisten ihmeteoista ja kansa näkee heidät jälleen valtakunnan pelastajina.

Anonymous

Ei siitä seuraa niille nykyään mitään, taitaa olla päinvastoin että mitä enemmän vittuilevat kansalaisille sitä isommassa asunnossa saa asustaa.

Kahdet standardit

Porvarihallituskaudellahan Helsinki puuhasi ihan oikeasti palaaville ISIS-jihadistiveteraaneille etuilukaistoja palveluihin ja asuntojonoihin, etteivät nämä radikalisoituisi odottaessaan muiden esim. kantasuomalaisten tapaan asuntoa jne.
Rikosten tekemisestä palkitaan pölhökustaiden maassa. Sen sijaan suomalaisia huono-osaisia köyhiä, nälkäisiä, työttömiä potkitaan päähän minkä keritään.

Nirri veke

Pitää potkia takaisin, virkakiusaajien lapsien pitäisi alkaa liukastella koulumatkoilla?

Jk

Suomen hallitus varsinkin nämä vihreät haaviston ja ohisalon johdolla ovat niin vaarallista porukkaa suomalaisille ja suomelle että olisi oikeus ja kohtuus suomen kansaa kohtaan jotta tämä tuholais hallitus vaihdettaisiin ikäänkuin päikseen kokonaisuutena näihin terroristeihin niin vaikka saisimme paskaa tilalle niin pääsisimme suuremmasta uhasta tällä tavoin eroon.

Anonyymi

He katsovat tulevaisuuteen! Kun kehitysmaista tuleva porukka suurenee, heidän äänestäjäkuntansakin suurenee ja punavihreä vallankumous etenee! Suomalaisten pitäisi pikku hiljaa herätä tähän lähestyvään katastrofiin!

Hade Aning

Tuota kautta muotoutuva punavihreä tulevaisuus tarkoittanee köyhien määrän lisääntymistä ja siitä seuraavia lieveilmiöitä.

Anonymous

Se on hyvä että haetaan, saadaan sitä työvoimaa Suomeen. Suuri Johtaja Orpokin kaipaili joku aika sitten 120 000 uutta työntekijää tekemään Kokoomuksen työt puoleen hintaan ala’ ”pilua 30 mk”…

Psykopaatit

Kokkareiden äänestäjät ovat se porukka joka oman edun saamiseksi ovat valmiita keittämään köyhien lapsista vaikka eläinrehua, ahne paska ei ole ihminen.

vaadin Veijo Baltzaria kulttuurineuvokseksi

Veijo Baltzar
Veijo Baltzaria epäillään nyt myös törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen hyväksikäytöstä – uusia uhreja löytynyt
Yle
Tarja Halonen nimitti rikoksesta tuomitun Veijo Baltzarin kulttuurineuvokseksi – arvonimen voi myös menettää vankeusrangaistuksesta
Tarja Halonen myönsi Veijo Baltzarille arvonimen 2011 – Iltalehti
juuri asken tarja halosen teekuppi kädessä särkyi puristuksen voimasta
kuten koko SDP puolueen vaipat pöksyissä olevilta
Veijo Baltzarin poliitikko kavereilta
jonne heidän *varu skandali vaippoihinsa* juuri laskeutui haiseva rantu
jonka he pimitävät ystäviltään ja medialta
Veijo Baltzarin mainetta suojellen
omat housut pilalla ruskeasta rannusta takapuolella tai kosteasta läikästä etupuolella
tämä SDP puolue vetää kyllä erikoista Ääri sairas pervoa sakkia puoleensa
joita he kuitenkin paapovat kielet ruskeana palkituiuna näistä urotöistä ties millä tittelellä
minäen usko SDP poliitikoja että he muka eivät tietäsi mitään Veijo Baltzarin touhuista
sama juttu kun jane fonda tiesi Weinsteinistä
mutta feministi aktivistina ei sanonut mitään Hänen toiminastan saatika olisi tehnyt mitään
olihan jane fonda weisteinin kymmen vuotunen kaveri
kuten A studio ymm KOLLEEGA TOIMITTAJAT
palkitun Valtamedia toimittaja raiskarin Arin tapauksessa
hys hys media pimennys asiasta 100 prossaa
me tiesimme vain hänen hehkutuksetaan jutujen aikana
kuinka **palkittu* upea ihminen raiskari toimittaja on
kavereita ei kärytetä asenteella
kuin edeleen joku salainen mafian sääntö
tai tätä toimita valtamediasa voi verrata siihen
ihme miten he liberali vasuri journalistit -poliitikot
palkisevatkin pahimpia pedofiileja raiskareita ja valehtelijoita
se yhtäkö on kyllä todella outo enkä uskalla edes ajatella sen syvipiä syitä
jihuu
SDP n ansiosta vaippa kauppan kate kasvaa ja muu teolisuus on lakossa
Veijo Baltzaria epäillään nyt myös törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta
Iltalehti
Veijo Baltzaria epäillään myös raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksualisesta hyväksikäytöstä
Demokraatti.fi

Puolueeton

Nykyisille vallanpitäjille tulisi tehdä selväksi, että nämä ovat täydessä vastuussa palautettujen tekemistä henkirikoksista. Jos henkirikoksia pääsee tapahtumaan, tulee rangaista myös niitä, jotka ovat vastuussa rikoksen syntymiseen johtaneesta politiikasta ripumatta siitä, mitä tämän hetken laki sanoo.

Fatwantarkistaja

Nyt syyllistyit jo maalittamiseen. Alkaa selviämään, miksi se halutaan rikoslakiin.

Anonymous

Isisin maalittaminen rikos Suomessa, mitä ne meistä maailmalla ajattelee?

Anonyymi

Kauhea meteli nousi ja laittomasti maassa olevien palautus (jos siitä edes tapahtui, koska Irakiin ei vieläkään voida palauttaa) laitettiin jäihin. ”Ei koskaan enää”, taisi Ohisalo vaahdota, mutta se ei koske suomalaisia nuoria naisia, jotka turvapaikanhakijat/maahanmuuttajat ovat tappaneet. Kukaan poliitikko ei ole järkyttynyt Hämeenlinnan tyttöraukan kohtalosta; taisi hänkin olla aivopesun uhri kun luotti liikaa ihmisten ja kulttuurien samankaltaisuuteen.

Anonymous

Suomi? Nykyinen 2% hallitus ehkä.

Minä

Ei Suomen kansalaisia kyyditä kotiin muutoinkaan, vai halutaanko konsulinkyydillä pelastaa kaikki rikolliset.
Turha sanoa, että eivät olisi syyllisiä, sillä jo terrorijärjestön tukemiseksi sinne menneet ovat syyllisiä pelkästään sen vuoksi. Eipä se tosin ole merkittävää, että oliko syyllinen vai ei – kun ei Thaimaasta haluttu pelastaa sairastunutta kantasuomalaista, on aika omituista, että näitä terrorijärjestön kannattajia haetaan yksityiskyydillä Suomeen.
Olkoot oman onnensa seppiä ja saakoon tuomionsa Syyrian oikeusistuimissa. Se on normaalia. Ei USA:ssa rikoksista epäiltyjä kansalaisia rahdata Suomeen, vaan ne tuomitaan USA:ssa, eikä valtio ota asiaan mitään kantaa.
Tässä näkyy ruman karkeasti, miten nuo suvakkien lemmikit ovat kiinnostavampia kuin kantasuomalaiset. Sormien läpi katsotaan terrorismin tukeminen ja monissa tapauksissa terrorismin harjoittaminenkin.

Hoitoon

Suvakit tukevat omien kansalaisten tappamista ja ovat yhtä syyllisiä tekoihin kuin fyysiset toteuttajat.
Suvakit ovat murhaajia ja maanpettureita.

Särmääjä

Suomi oli ainoo joka toi tänne niitä EUn taakanjakomatuja ja nyt on taas ainoona tuomassa kaikki päänkatkojalaiset tänne. Suomi alkaa oleen fanaattisuudessaan kärkimaa maailmassa pahimman paskaporukan hyysäämisessä. Saako meillä poliitikot näistä jotain seksuaalista tyydytystä keskivertoa enemmän vai onko täällä vaan vastuunkantovietti ihan sairaalla tasolla? Monia maita joudutaan pakottaan toimiin törkeesti kansallisen etunsa vastasesti eikä niitä silti kiinnosta mutta Suomea ei edes tarvitse ikinä. Meidän hallinnot tekee sen aina vapaaehtosesti. Kai ne tuo muidein maiden jengin tänne kun omat loppuu.

Tupa Jumi

Pussisilmä maksaa uuskommareille euroopan tuhoamisesta.

Anonyymi

Itävalta ilmoitti kylmästi, ettei ota vastaan ensimmäistäkään EU:n tarjoamaa turvapaikanhakijaa. Suoraselkäistä toimintaa. Miksi media meillä ei nyt paheksu ja kirjoita, että Itävalta sulkeutuu kuten Suomelle vastaavassa tapauksessa ilman muuta tapahtuisi? Miten käy Itävallan maineelle ja brändille? Kansalaiset kiittävät, mutta EU kostaa, tavalla tai toisella.
Pitäköön isot maat Saksa ja Ranska huolen kehitysmaista tulevista, kun niitä niin tänne Eurooppaan haluavat, että sovitut artiklat ja direktiivit joutavat rikottaviksi. Schengen- ja Dublin-sopimukset ovat kevyttä kamaa kun kielletään pumpulipukot ja muoviset aterimet!

NWO

Onnea Suomi (dressman äänellä)

SetäVihainen

Kai niille on kaikille jo valmiina täyskalustetut kämpät Helsingin uudessa pilvenpiirtäjässä? Ja ajat sossuun varattuna? Entäs valmiiksi ladatut maksukortit, bussiliput, puhelinliittymät sekä lahjakortit elektroniikkaliikkeisiin? Uudet henkilöllisyydetkin pitää saada, niin pikavippifirmat saavat ”uusia” asiakkaita. Suomalaisia, aitoja, lapsia pitää nyt potkia vittuun päiväkodeista sillä nyt tilalle tulee LAATUKAMAA!
KIITOS, TOLKUN IHMISET, KIITOS!

SetäVihainen

Ainut hyvä tässä asiassa on se että persujen kannatus nousee tämänkin emämunauksen kautta ihan uusiin huippulukemiin. Vielä kun vasemmisto saisi läpivietyä veden myymisen ulkomaille, ja sen myötä saataisiin VESISIIRTOMAKSUJA niin nuo suomenvihaajapellet saataisiin ikiajoiksi vallasta pois.

Anonymous

Jyväskylän vettä ei voi myydä kun ei vettä voi omistaa mutta sen voi lahjoittaa pois jos istuu sen päällä.

Anonyymi

Jyväskylässä on jo nyt Suomen kallein vesi. Pahalta näyttää vihervasemmiston ylivalta Touko Aallon johdolla kaupunginvaltuustossa! Hulevesimaksu viime vuonna taisi olla vasta alkusoittoa uudelle caruna-tyyppiselle katastrofille!

EKok

Uusliberalistit Suomen luonnolliset monopolit haluaa luovuttaa ulkomaille raha-automaateiksi.

Sam Colt

Tämä H-Pekan lempiprojekti tuo kustannuksia suomalaisille veronmaksajille.
Tehkäämme alustava budjetti:
Pekan matkustelu projektin yhteydessä xx euroa
Taistelijaperheiden kuljetus Suomeen xxx euroa
Perheiden ylläpito, hoito ja vartiointi 24/7 xxxx euroa
Taistelijoiden oikeudenkäynnit + todistajat xxxxx euroa
Taistelijoiden oikeusavustajat valtion maks xxxxxx euroa
Taistelijoille maksettavat koppikorvaukset xxxx euroa
Todennäköisesti ketään ei näytön puutteessa tuomita edes KKOn jälkeen. Suomalaiset saavat pari seuraavaa sukupolvea pelätä, mitä nuo valaistuneet suunnittelevat ja tekevät.
Rouva Kalmasilmän hallitus ei rahaa säästele näyttäessään koko Euroopalle, että meillä (sh..)oikeus toimii.
Sotekin saa sen aikaa odotella. Ja hävittäjät tietysti.

Suomi FInland

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006390823.html
”Kirjeenvaihtajan kommentti: Donald Trumpin tyyli voisi toimia Suomessakin, mutta sen paras osaaja on kuollut”
Nyt on kyllä Mikko Marttinen kirjoittanut sellaista paskaa, että oksat pois. Siinä sitä kuollutta miestä riepotellaan oikein olan takaa. Ja samaan hengenvetoon haukutaan Perussuomalaisia.

Anonymous

Luin jutun, oli kyllä sellaista paskaa mitä kirjoittaa toimittelija jolla ei ole omaa tahtoa, joka joutui ottamaan propagandatoimittajan työn vastaan että pystyy maksamaan asuntolainan lyhennykset eikä vaimo jätä kun on ”töissä” ja äiti kertoo naapureille ”se meijän poika on Ilta-Sanomissa töissä, se on vakituinen työpaikka ja joskus suattaa piästä vaikka päätoimittelijaksi. Minä tiesin että poeka on lahjakas kun se jo teininä liittyi Kokoomuksen nuorisopartioon ja sitten loikkasi Vihreisiin, voi että”….

Saddam Hussein

”On helppo ajatella, että Trumpin resepti toimii vain Amerikassa, jossa koulutustaso on matala ja esiintyminen faktoja ja asiasisältöjä tärkeämpää.”
Tässä on kaikkien Aasinsiltojen äiti.

Fatwantarkistaja

Ajatuksella ei edes pysty lukemaan tuollaista. Enemmän juorulehtitasoa moinen vinkuminen asioista, joita ei oikein ymmärrä ja joille ei mitään voi. Urheilijatoimittaja ryhtynyt vasemmistolaiseksi politiikkatoimittelijaksi ja jälki on sen mukaista. Plussana se, että tämä hyväksyy sen tosiasian, että Trump saattaa jatkaa. Miinuksena se, että ainoastaan persut haukutaan maan rakoon, muista puolueista ei mainita ketään edes näön vuoksi. Omaa agendaa ei siis piilotella mitenkään. Ei tarvitsekaan, mutta lukijoita sillä saisi hämättyä.

Anonymous

Sotilasvalan veivoittamien suomen kansalaisten on velvollisuus puolustaa maataan, jos todetaan esimiesten olevan siihen jostakin syystä kyvyttömiä. Silloin toimitaan valan perusteella ilman käskyä.

Acc358

Terroristien kuljetus Suomeen on hyvin uskottava skenaario. Yksityiskoneella tietysti ja kaikille hienot asunnot. Hoivaa ja palvelua. Uudet vaatteet ja kalliita lastenrattaita. Suomalaisten oikeustajun vastaisia toimia tasaisena virtana. Ja valtamedia tukee propagandalla.
Kuka hyötyy? Suvakkipäättäjät hyötyvät, koska näin saadaan suomalaiset alistumaan. Sopivin annoksin kun hierotaan suomalaisten naamaan paskaa, niin kyllä nöyrtyvät. Henkinen selkäranka murtuu. Annoskokoa on suurennettava joka kerta. Jos annosta ei suurennettaisi, suomalaiset tottuisivat siihen ja käsittely ei tehoaisi.
Näin saadaan nöyriä hallintoalamaisia.

al

Suomi (hallitus) on tuomassa kotiin kristittyjä murhanneita Israelin palkka-armeijan (ISIS) sotilaita?! Eikö kukaan uskalla vastustaa Israelia ja heidän lobbareitaan?

Anonymous

Hiljaa, Volodja!

KJ

Itse en fanita Israelia ja tiedän että sitä vastustaa todella moni. En nyt kuitenkaan lennä Itkumuurille spreijaamaan siihen hakaristia, koska luulisin että viimeinen paikka minkä näkisin olisi Golanin kukkulat hieman ennen kuin luoti olisi päässäni.
Jos olisi valtaa, niin erottaisin Suomen Israelin vaikutuspiiristä. Meidän epäpyhä ja sairaskin liitto saa vain hullumpia ja hullumpia ulottuvuuksia. Kohta vaihtorahaksi käy sekeli. Mutta olen antisemitisti. Sen vuoksi voin vastata näin.
Sanotaan, että Mossad on maailman tehokkain tiedustelupalvelu ja ymmärtääkseni lobbareita treenataan paljon ennen lähtöä kohdemaahan.
Miten itse ajattelit torjua Israelin lobbyt?

Hähhähhäääääääää

Sitten Pekka naakka lensi maahan saakka, riemuissansa lauloi kvaak kvaak kvaak.

Anonymous

Homopekka pitäisi saada katsomaan tuota kuvassa olevaa vehjettä. edestäpäin.

Anonymous

Pekka tykkää enemmän siitä veljestä vieressään..

Hähhähhäääääääää

Jos islamistit saisivat vallan Pohjoismaissa, niin kuka silloin puolustaisi homojen ihmisoikeuksia!

Kotimaani oli Suomi

”Kaikki kelpaa keittiöjakkarasta käkikelloon”
Pätee sekä mitä tulee Ruotsin/Suomen migraatiopolitiikkaan että tulijoitten seksikohteisiin että mihin vaan roistoon mitä maailmalta satutaan löytämään.

Anonymous

Kiitos kaikille jotka jätti äänestämättä.
Persut oli muutaman tuhannen äänen päässä pääministeripuolueen paikasta.

Anonymous

Vai mitä Paavo?

hemis

Marinin hallitus päätti joulukuussa kotouttaa Al-Holista vain lapset. Nyt sitten luvataan ”riikyyti” aikuisille. Vankileirille työntyy nyt muitakin Isis-terroristeja ilmaisen lentolipun houkuttelemana.
Hallitus käänsi takkinsa noin kuudessa viikossa.

Tommy the Who

Voi vittu, sanon minä.

Yassar Arafat

En vaan ymmärrä Kurdeja siinä suhteessa, että odottavat muita maita noutamaan roskansa pois.. Nyt kun kansanmurhia on tapahtunut myös kurdien hallitsemilla alueella, niin miksi Kurdit ei myös tuomitse tuota roskasakkia jonka ovat vanginneet. Tuntuu siltä, että Kurdit pelkää länsimaiden reaktiota, jos nyt alkaisivat jakamaan ”oikeutettuja kuolemantuomioita” Onhan sekin yksinkertaisesti selvää, että nämä terroristien lapset ovat lyöneet Kurdeille seinän vastaan.
Eli: Monet länsimaat ei halua ottaa näitä isisterroristeja vastaan. Jos Kurdit alkaa jakamaan ”oikeutettuja kuolemantuomioita, niin silloinhan näitten isisterroristien lapset jäävät Kurdien riesaksi.! Tämmöstä politiikkaa ei varmasti Kurditkaan hyväksy.
Tästä isistaistelioiden sotahankkeesta on tullut semmonen ”oravanpyörä” koko maailmalle.

M

Eihän Irakkaan ota vastaan karkotettavia Suomesta. Onko Suomella muka joku luovutussopimus olemattoman kurdivaltion kanssa?

Mukka on Penaton

Ei ota Afgaanitkaan. Syyhän on se, että nämä hyysättävät kuuluvat väärään uskonlahkoon kotimaassaan. Sama pätee Irakissa. Ja onhan tämä Suomen touhu myös erikoista, ja outoa. Poliisi viranomainen hakee käräjäoikeudesta moottoripyöräjengi cannonballin lakkauttamista koska on rikollinen järjestö. Samalla kuitenkin ulkoministeri Haavisto haalii Syyriasta naisia jotka kuuluvat myös rikolliseen järjestöön (isis) Jopa Supon ”nokkamies” on varoittanut Arkadianmäelle näistä isis-naisista hän kieltää, että näitä isis morsiammia ei saa ottaa maahan.
Uskon vaan, että ulkoministeri Haaviston presidentti haaveet jäävät jäihin, jos vain kansalaiset vaivautuu äänestämään seuraavissa presidentti vaaleissa.

KJ

Nämä ”lapset” ovat jo niin aivopestyjä, että lukkojen taakse. Junes Lokan videolla joku haastatteli ranskaksi kai tuolla leirillä olevia lapsia, niin lapset sanoivat yks kantaan, että kun pääsee normaalien ihmisten maahan niin aikovat vallata ja tappaa kaikki vääräuskoiset.
Haavisto ei oikein mieti loppuun näitä. Nuo ”lapset” ovat jo kasvaneet siihen ikään, että hoo Pekka morsmaikkunsa kanssa eheytyisi lentäessään katolta. No ehkä se olisi lähtölaukaus sille, että humaanein valtio ei olekaan se paras vaihtoehto. Sitä odotellessa sitten.

Ilmari

En ymmärrä, miksi Ylen toimittaja hyppää yhtä mittaa leirillä haastattelemassa. Sitten hän ilmestyy studioon kertomaan, miten kurjasti asiat ovat leirillä.

Anonymous

Ja kuinka itkuisella äänellä hän tuon tehtävänsä hoitaa.
Pohjois-Koreassa on vastaavanlaisia lausuntataiteilijoita.

M

”miten on ylipäätään mahdollista tutkia toisella puolen maapalloa tapahtuneita asioita”
Suomen viranomaisilla ei ole minkäänlaisia valtuuksia esim. kerätä todisteita ulkomailla. Toisaalta sitä ei tarvitsekaan tehdä, koska todisteet ovat jo aikaa sitten vanhentuneet. Eihän tuolla ole sodan aikana ollut mitään poliiseja tai muitakaan, jotka olisivat voineet kerätä todisteita, jotka kelpaisivat oikeudessa. Tutkiminen on täysin kuolleena syntynyt ajatus. Siksi ihmisoikeusprofessori Martin Scheinin varmaan kirjoittikin, että nämä rikokset ”arvioidaan parhaiten Suomessa.” Ei siis tutkita, syytetä eikä tuomita. Vain arvioidaan. Hän kirjoitti myös että rikolliset tulee saattaa vastuuseen. Se on helppo kirjoittaa, koska se ei tule toteutumaan. Ei sodanaikaisissa kaoottisissa oloissa minkäänlainen kunnollinen oikeusjärjestelmä voi toimia. Siellä on ollut kymmeniä tai satoja rosvojoukkoja, jotka ovat kierrelleet ja tappaneet täysin tuntemattomia vastaantulijoita. Ei tällaisia rikollisia saada kiinni muuten kuin itse teosta nappaamalla.

PastoriNikulainen

Homoille ja lepsoille nyt vaan aina kaikki erilaisuus on jostain ”kummasta” -syystä aina pop juttu. (Ei tosin niille ajatteleville ja `fiksuhkoille` homoille ja lepsoille”., jos niitä nyt montaa nykymaailmassa enää on jäljellä tätä menoa…)
Homo-pekka nauttii selvasti oikein muumio-puolitangossa tästä, ellei sitten ihan kyrpä tarkemmin sanottuna pystyssä jo ole.
Aamen ja hallelujaa vaan taas kaikelle tälle älyttömyydelle….

Tuomio

P-Pekka joutuu toivottavasti valtakunnan oikeuteen teoistaan.

saatanan perkele

Tuota ruskean reiän sankaria ei kiinnosta paljoa muut asiat. Kuvitelkaa jos tuo vielä aikoo presidentiksi, ei helvetti.

Hauki

Jotain outoa vihreiden toiminnassa on koska luulisi että peräreikä-Pekka nimenomaan ei halua maahan porukkaa jonka uskonnon ja elintapojen mukaan homot kuuluu leikata hengiltä tai heittää katolta alas.

Isra-Hell

”mitään kansainvälistä rikostuomioistuinta ei ole saatu aikaan”
Eikä varmaan saadakaan, koska koko Lähi-Itä -operaatioon liittyy liian paljon mustaa elinkauppaa ja vastaavaa.

sepi

Olen järkyttynyt.

Anonymous

Kurdit eivät yksin pysty oikeusistuinta hommaamaan sinne. Ovat vaan tyytyväisiä kun maat hakevat omat rikollisensa pois.
Toisaalta noista kolmestakymmenestä en kantaisi niin suurta huolta, paljon enemmän on tulossa kesään mennessä ja viimeistään syksyllä se on taas edessä. Ja jokainen niistä on potentiaalinen pommimies.