Miksi Oulun pyykkituparaiskaajalla on vasemmistotatuointi kämmenselässään?

Oliko Oulun pyykkituparaiskaaja poliittisesti aktiivinen vasemmistolainen? Nimittäin hänen oikeaan kämmenselkään on tatuoitu etiopialaisen marxismi-leniniläisen organisaation Tigray People’s Liberation Frontin logo.

Tigray People’s Liberation Front om Etiopian pohjoisen Tighrayn-maakunnan etnisten tigrejen jonkinlainen vallankumousjärjestö. Järjestön poliittinen suuntaus on marxismi-leniniläinen. Järjestöstä enemmän englanniksi Wikipediassa.

Suomessakin näitä tigre-heimoon kuuluvia henkilöitä asustaa reilu tuhat. Nyt sopii kysyä, että oliko Hagos Nahom mukana oululaisten vasemmistolaisten illanistujaisissa kunniavieraana, koska on niinkin radikaali vasemmistolainen, että tatuoi käteensä symboleja.

Nahom on muutenkin kunnostautunut tatuoinneissa (Kuva alla). Vasemmassa kädessä on joku iso tatuointi, mutta en saanut kuvasta selvää mitä se mahdollisesti kuvastaa. Tatuointeja näyttää olevan myös sormissa siinä kohtaan, johon useimmiten tatuoidaan joku ”love” tai ”hate”.

DSC_17051-1024x6841-1-990x556

 

Miten Nahomin tuomio etenee, jos oikeudesta rapsahtaa syyttäjän vaatimat 4 v 6 kk. Jos Nahom on ensikertalainen hän istuu tuomiostaan automaattisesti puolet eli 2 v 3 kk. Mies on ollut vangittuna 2019 lokakuusta alkaen, joten hän vapautuu tammikuussa 2022.

Kun tuomio on lainvoimainen hänet sijoitetaan luultavasti joko Kuopion lääninvankilaan, jossa on oma erillinen osasto seksuaalirikollisille. Vaihtoehtona voi olla Vaasan lääninvankila, jossa niin ikään perinteisesti istuu seksuaalirikollisia. Kun tuomiosta on lusittu 2/3 niin pääsee lomille, jos vankeusaikana ei ole tapahtunut mitään erityistä. Nahom läpsyttelee lomille oululaisiin pyykkitupiin ensimmäisen kerran 2021 heinäkuussa.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

14 thoughts on “Miksi Oulun pyykkituparaiskaajalla on vasemmistotatuointi kämmenselässään?

 1. Haluaisin Li Anderssonin ja Maja Henrikssonin vastaukset tuohon kysymykseen, ja siihen miksi on tuotu maahan vaikka tämä tatuointi.

  96
 2. Rikoksen tapahtumapaikan osoitteen perusteella voi helposti päätellä, että tämä kehari asui Oulun kaupungin vuokratalossa. Tarkoittanee siten myös sitä, että kehari on ns. kiintiöpakolainen, eli löytänyt tiensä Ouluun maahanmuuttoviraston valintana esim. Italiasta? Kiintiöpakolaisten valintaan osallistuvat myös elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten (ELY) ja/tai kuntien edustajat sekä suojelupoliisi.
  Lienee sitten tatuoinnilla ollut paljonkin vaikutusta tähän onnistuneeseen valintaan riippuen kuntien edustajien taustoista?

  61
 3. Iltapaskalla ja Paskasanomillakin on Photoshop sormet käyneet kuumina kun tämänkin Afrikaanon naama pitänyt peittää. Suvakkimedia suojelee maturikollisia kaikin mahdollisin keinoin.

  47
 4. Kuulin huhun että tatuointi olisi pitänyt olla vasemmassa kämmenselässä, mutta tatuoija oli ollut raketti-insinöörin veli ja kun tatuoija ja tatuoitava olivat istuneet nenät vastakkain niin raketti-insinöörin veli oli arvellut että kyllä se varmaan tämä käsi on vasen käsi koska se on samalla puolella minun käden kanssa. Yleensähän raketti-insinöörien maissa, kun halutaan olla tieteellisesti varmoja oikeasta ja vasemmasta, niin silloin heitetään lanttia.

  21
 5. Hitto, musta mies taas panopuuhiissa…
  Kauanx tätä pitää kestää tavallisen tunnolisen kansalaisen?

  20
 6. Ei ollut kerinny vielä päästä demareiden tai vasemmistoliiton kuntavaaliehdokkaaksi.

  30
 7. Luultavasti vähintäänkin raiskauksia jopa murhia entuudestaan otuksella takanaan, hänhän selvästi esittelee noita sinelmiään ,ehkä järjestö on suojellut erityisesti vanhustenraiskaajia ja menettänyt asemaansa tuolla. Ihmeen paljon tuopapaskaa on sitten suomeen valunut, viittaa järjestäytyneen ihmiskaupan jaostoon joka käyttää tuontii äärivasenmisto agendaa , nämähän on meillä hyvin verkottuneita .

  16
 8. Liiii äkkiä hoitamaan aateveli vapaaksi!
  Onko Liiiiillä sama tatuointi persposkessä?

 9. Kaikkien tulijoiden taustat tunnetaan ja silti tuollaisia raiskareita maahamme rahdataan ?

 10. Kyllä charlien enkelit osaa ,anteeksi, nehän onkin Sipulin enkeleitä!
  Sipulin enkuloiden mielestä, heidän väkivalta on sitä parempaa väkivaltaa ,
  ja pas–a puhe sitä parempaa pas–a puhetta,ja raiskaukset niitä parempia raiskauksia!

  Oli se pas–a sitte vaikka puna-vihreää, niin se haisee ja pitää pyyhkiä pois,
  tässä tapauksessa mieluumin hiekka- paperilla tai rälläkällä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.