Turvapaikka-aktivistien Silakkatapaaminen vs. Silakat uuniin mielenosoitus

Kuvakaappaus 2020-02-01 14-41-59

Turvapaikka-aktivistien Silakkaliike pitää parhaillaan Perusssuomalaisten vastaista mielenosoitustaan Helsingissä. Paikalla Kansalaistorilla on toista sataa ihmistä.

Osallistujat kertovat olevansa mm. vasemmistoaktivisteja. Lisäksi paikalla on kymmeniä tunnettuja turvapaikka-aktivisteja. Puheissa on jo heti alkuun vaadittu isis-terroristien hakemista kotiin, koska kaikilla on yhtäläinen ihmisoikeus. Niin ikään tunnetut uussuomalaiset todistavat väkevästi suomalaisten rasismia.
Yksi puhuja, joka kertoi olevansa jonkinlainen maahanmuuton tutkija, kertoi asuttavansa ja paijaavansa irakilaisia miehiä. Naisen mukaan irakilaiset ovat mukavia ja aivan samanlaisia ihmisiä kuin suomalaiset ja heillä on oikeus asua Suomessa siinä missä suomalaistenkin.
Monissa muissakin puheissa on vaadittu solidaarisuutta pakolaisia kohtaan ja monikulttuurisuuden ylistystä.
Lähistöllä pidetään myös vastamielenosoitus SILAKAT UUNIIN.Vihapuheessa seuranta menossa.
https://dlive.tv/VihapuheFM
Paikalta näkyy livekuvaa ainakin Miki Sileonin kanavalta.
https://www.youtube.com/watch?v=8z9fEyCDVvU&feature=emb_title

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Nimi

”Silakat uuniin” 🤤😲
👌🤣😆😂👏

Anonymous

Noilla vastamielenosoituksilla yleensä vaan todistaa oman typeryytensä.
Antaa idioottien osoittaa mieltään räntäsateessa jos haluavat. Typerää mennä viereen huutamaan ja hakkaamaan rumpuja kuten antifantit. Todistaa vaan olevansa samalla tasolla.

Anonymous

Olen kyllä samoilla linjoilla , ei kannata ..,pienellä paskalla on tapana jäädä taakse>0 kalat. Huomasi Hs jo ihan riittävästi näitä 😉 >o jengiläisten jonkunlainen pressa oli isolla jutulla julkaisussa, vakuutti ettei liike ole poliittinen 😉

Anonymous

Kaikenlaisille trolleille kuten silakat paras lääke on 100% ignore.
Miten typeriltä ja noloilta nuo olivatkaan näyttäneet yksin räntäsateessa. Tuo liike olisi kosahtanut omaan typeryyteensä. Kukaan ei olisi mennyt seuraavalla kerralla.
Nyt vastapuoli meni heittämään bensaa liekkeihin ja antamaan noille jotain merkitystä antamalla niille huomionsa. Typerää.

M

Onko ”Silakat uuniin” Juneksen ja Tiinan oma mielenosoitus?

jippos123

Noi silakat vain kiltisti odottelavat koska niiden lemmikit leikkaavat niiltä päät irti. Samanlaisia kehareita kuin ne mulliturvat joita he paapovat ja palvovat. Kunhan aika koittaa niin silakat saavat samalla potkun persiille kun kähtävät heitetään helvettiin täältä raiskailemasta ja loisimasta.

Äh, ei jaksa

Pari tuttua naista siellä oli. En jaksa ottaa vakavasti. Ikuisia hörhöjä ja maailmanparantajia. Ahdistuneisuushäiriöitä ja masennusta. Alpakkakeississäkin olivat matkassa. Ihan hyviä ihmisiä, mutta keski-ikäisinä jäänyt vain päälle se ahdistus. Silloin vouhkasivat maailmanrauhaa ja hoilasivat liisa tavia. Nyt silakkaa ja alpakkaa. Silti eivät ole kiinnostuneita, mitä nämä tarkoittaa. Kun se nyt vain kuuluu määrätynlaisen naisporukan huutaa silakkaa ja rasismia ja amnestya ja ilmastoa. Sitten mennään ottamaan viiniä ja linkitetään silakkakuvia someen.

El Comandante Cero

Piparminttu Pipsaa haastateltiin. Myöskin iltasanomissa vai iltalehdessä tunnettua pahoinpitelystä tuomittua julkisuudessakin kansan- ja luokkavihollisten likvidoinnilla fantasionutta Antti Rautiaista. Btw. UMV:ssa oli yläkulmasta otettuja valokuvia tilaisuudesta, arviot 1000-800 osanottajasta sisältää roimasti kuolleita sieluja.

Ilmari

Samahan se oli silloin kun väitettiin, että Prideen osallistui 100.000 ihmistä, vaikka Senaatintorille ei mahdu kuin korkeintaan 30.000 ja silloinkin pitää olla todella tiiviisti.

Röyhkimyslaitoksen Paskalakit

Ja 612 – Vapauden puolesta soihtukulkue arvioitiin jollain tuhannella alakanttiin.
Ei ole pelkkä urbaanilegenda tai vitsi että poliisi ei osaa laskea.

Fatwantarkistaja

Hyvä ihminen ei halua maahamme ammattiraiskaajia piste

Vittuuntunu Stadilaine

Jos täst’edes tehdään näin: eräästä henkilöstä käytetään tästä hetkestä eteenpäin ainoastaan nimitystä MUNATON NILLITTÄJÄ. Hänen nimeään ei mainita eikä häneen viitata millään muulla nimityksellä kuin MUNATON NILLITTÄJÄ.
Vaikka monilla on omat mielipiteensä ”hyvistä rivipoliiseista”, niin olisi silti tärkeää tehdä ero normaaleihin työtään tekeviin poliiseihin ja poliittista propagandaa harjoittaviin puolueellisiin MUNATTOMIIN NILLITTÄJIIN, eikö?

Tapiola

Oikein.

Klarsyn

Silakkaliikkeen kokoontuminen Kansalaistorilla sateenkaarivarjoineen ja kalamaskotteineen on kuin koko kuva sivistyksemme tasosta tänä pahana ja pähkähulluna aikana. Ihmisoikeudet ja rasismin vastaisuus, leimasanojen huutelu, viholliskuvien vahvistaminen, oman erinomaisuuden vakuuttelu on jotenkin niin vaivaannuttavan kumbayah-henkistä lapsellista uhoa, että säälillä ja myötähäpeällä sitä seuraa.
Sitä kuin odottaa jotain asiaa, eikä pelkästään rasismi-syytöksiä, syrjäyttämisestä puhumista ja joistakin abstrakteista ihmisoikeuksista tyhjän jankkaamista . Vähän konkreettisempia avauksia, please, ei henkilökohtaista nillitystä haukkumisista ja uhri-kokemuksista tunnetasolla.
Tutkija sosiologi oli huippu ”Aikuiset miehet jahtaa pieniä lapsia”; ja suomalaiset Lontoossa ja irakilaiset Rovaniemellä ovat samanlaisia, haluavat vain hyvää elämää itselleen ja lapsilleen. Ymmärsikö tämä nainen, mitä mielikuvia lause ”aikuiset miehet jahtaa pieniä lapsia” kansallismielisten mielessä nostattaa. Ymmärtääkö kulttuurien erilaisuutta ja yhteensopimattomuutta?
Jahtaavatko aikuiset suomalaismiehet Lontoossa pieniä lapsia? Sosiologiaa kannattaisi sosiologin harjoittaa tosiasioita yhteiskunnallisessa durkheimilaisessa hengessä mieluummin kuin muuttoliiketutkimuksia monikulttuurisuuden innoittamana.

Anonymous

Nämä tämmöiset liikkeet kuten silakka ,vetää aina puoleensa kaikenlaisia pervoa ja vonkaajaa, mukana on sexuaalisuudesta epävarmoja nuoria naisia ,muu sukupuolisia ja sitten sexuaalisuudesta satavarmoja setämiehiä , maahantunkijoita joista osa etsii ankkurinaista tarpeisiinsa ,kuin yhärihylsyjä vaihtelevine tarpeineen joita en ala tässä kuvailla. Epäilemättä joukossa on poliittisia provokaation ammattilaisia, vihavas liikkeestä nuo onkin tuolta poimittavissa helposti seasta. Lisänä on sekaantuneet ikuiset hilluja mummut ja sedät joille puuhastelu ääriliikeen liepeillä on liikuntamuoto ja nuoruuden lähde. Tuossa katsoin hupaisan isooon Hs eilisaska haastattelun näistä,siihen oli ympätty kaikenlaista jopa suoraa mainontaa. Liikkeitä masinoidaan nyt kiireen vilkkaa, samoin kuin vihavas pyrkii miehittämään virkapaikat hallinnon, jotenkin minua käy sääliksi nuo helposti hyväksikäytetyt, monin tavoin epävarmat ihmiset tuolla hillumassa, mutta sääli kaikkoaa kun tietää mihin anarkistiset liikkeet pahinmillaan on pystyneet ,tuolta 70luvulta saakka jos saavat tukea.

”Communicate the way you want with Riot – a universal secure chat app entirely under your control.”
Laittakaa huoneen nimi tai linkki tänne niin teidät löytää.

Anonymous

Suomen sekulaarit maahanmuuttajat ry luokittelee silakkaliikkeen viharyhmäksi.
https://www.extrauutiset.com/sekulaarit-maahanmuuttajat-luokittelevat-vasemmistonuoret-viharyhmaksi/

Fatwantarkistaja

Nonni. Kaikki silakat ovat terroristeja. Jok’ikinen on. Yhtään poikkeusta ei ole, eikä tule.

john doe

Tuntuu olevan pääsääntöisesti 50+ ikäisten selkääntaputtelu- ja askartelukerho, jota vihervassarit taustalla ohjaavat ja pitävät hölmöinä idiootteina ajamassa heidän agendaansa.

Joku vaan

Vastamiekkari on hyvä että järjestettiin. Puheet muuten ihan ok, mutta olisivat jättäneet pois ton ”silakat uuniin”, se ei oilein kuullostanut hyvältä…

pöh

Silakkaa nyt laitetaan uunissa, pannulla, savustimessa jne..
Tyhmiä on lähinnä ne härskiintyneet sillit jotka valtsee ”liikkeensä” nimeksi silakat…

Lee Andersson

Imbesillin haju on kuvottava.

Anonymous

Hänen pitäisi pestä se useammin, mutta ei kovin vahvoilla aineilla ne voi vahingoittaa värkin omien bakteerien tasapainoa , lämmin vesi suihkuttelu wc käynnin yhteydessä sekin on usein riittävä ,kuukautisaika sitten vielä tarkenmin .