Vasemmisto: Poliisin Malmön ratsiat rasismia

Malmön Vasemmistopuolueeen nuorisojaoston mielestä poliisin viime viikolla pitämät isot ratsiat olivat puhdasta rasismia. Politiikot vetävät kotiin likaisia pisteitä yrittäessään keksiä uusia tiukennuksia maahanmuuttopolitiikkaan.

Nuovasemmistolaisten Facebook-päivityksessä Vasemmistonuorten Malmön johto kertoo, että heidän mielestään rikollisuutta käytetään nykyään keppihevosena.

– Politiikot syyttelevät ihmisiä, jotka ovat paenneet Ruotsiin paremman elämän toivossa, niistä ongelmista joita ovat itse aiheuttaneet. Kun nuorukaiset kuolevat jengiväkivallan seurauksena niin vetävät politiikot kotiin likaisia pisteitä ehdottamalla kovempaa ja tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa. Mutta milloin me nuoret saisimme päättää, että säilytetäänkö meidän leikkipuistot tai erotetaanko opettajia säästöjen takia. On puhdasta teeskentelyä puhua integraatiosta kun näkee, että nuorten sosiaalisesta turvallisuudesta säästetään.
Nuorvasemistolaisten mielestä poliisi aiheuttaa suurta turvattomuutta, varsinkin kun ratsioita ja etsintöjä tehdään maahanmuuttajataustaisilla alueilla:
– Ei ole mikään salaisuus, että poliisi ja vartijat aiheuttavat suurta turvattomuutta rodullistetuille henkilöille. Monet heistä kokevat, että ovat jatkuvasti epäiltynä jostain ja joutuvat jopa ihan poliisiväkivallan uhreiksi. Ja tämä vain siksi, että he ovat rodullistettuja. Operaatio Rimfrost (viime viikon poliisioperaation nimi) on juuri tämän tyyppistä rasismia puhtaimmillaan. Seurauksena (operaatiosta) on se, että koko lähiö näyttäytyy entistä epäilyttävämmältä, joka leviää syvemmälle yhteiskuntaan.
Nuorvasemmistolaisten mielestä operaatio vain legitimoi rasismia:
– Segregaatio, jota Malmössäkin on, tullaan nyt siunaamaan rasistisilla ennakkoluuloilla sekä politiikkojen että poliisien taholta. Poliisi ei siksi koskaan tule parantamaan lähiöiden turvallisuutta, koska he itse edustavat juuri tätä rasistista sortoa ja vainoa.
Nuorvasemmistolaisten mielestä nuorukaisiin pitää satsata enemmän ja rasismiin pitää tarttua entistä jyrkemmällä kädellä. Kovemmilla otteilla rikollisuutta ei voiteta vaan rasismivapaalla yhteiskunnalla.

Subscribe
Notify of
guest
36 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Los6666

Kuvastaa näiden vajakkien pahemmanlaatusta psykoosia…
Todellisuudesta ollaan täysin irrallaan ja runkataan sitä omaa mieltä olemalla niin saatanan hyvää ihmistä.

Anonymous

No mahtaako pitää paikkaansa, että muslimipuolue ja vasemmisto alkavat vaaliliittoon? Eräänä agendana islaminfobian kriminalisointi. En kerta kaikkiaan jaksa edes yrittää ymmärtää näitä kommateita. Alkaa vain särkeä päätä.

ike

Olen lopettanut jo kauan sitten. Olen sitä mieltä että ei voi ymmärtää sellaista joka ei ole loogista ja ymmärrettävää.

K.L.

No katsopa kuvan neitosia..mitä voi odottaa heiltä?Ingenting!

Hade Aning

Vasemmiston tulkinnat syistä ja seurauksista alkavat lähentyä valistuksen aikaa edeltäneiden vuosisatojen ajattelutapoja.

Suomi Finland

Näin on. Luulisi Ruotsin hirvittävän rasistisen maineen jo kiirineen kauas kehitysmaiden kovaan ytimeen ja siellä ihmiset olisivat järkyttyneitä uskonveljiensä karusta kohtelusta ja luonnollisesti kaikki keharit kroolaisivat tälläkin hetkellä mieluusti johonkin täysin toisenlaiseen maahan kuin rasistien vallassa olevaan Ruotsin sortovaltaan.

Moonman

Täysin käsittämätöntä ajatuksenjuoksua taas. Mutta unohtiko vihervasemmisto nyt, että päinvastaistakin on jo koitettu: Oliko se viime vai edellisvuonna kun kovan luokan gangstereille tarjottiin ilmaiseksi luksus-asunnot jostain keskustan kattohuoneistosta, joissa kävi siivoojakin. Järjestelyn tarkoitus oli kai jollain logiikalla lopettaa rötöstely-kierre. No ei auttanut. Eli nyt vasemmisto on sitä mieltä ettei huumeita ja laittomia aseita saa edes yrittää kerätä pois kaduilta. Tuloksena on oikea Li andersonin unelma-yhteiskunta.

Suomi Finland

Noille saisi kunnon peppukivun aikaan uudella poliisin sloganilla:
Ruotsin poliisi.
Sinne missä rikolliset ovat.

ike

Onhan se niin että lapsia ei saisi päästää päättämään tärkeistä asioista. Omistaankin vain rajoitetusti. En oikein ymmärrä esim tätä Gretan tapausta. Ei ole käynyt edes koulua loppuun, kuitenkin meilläkin on ihmisiä, jopa hallituksessa jotka suhtautuvat hänen sanomisiinsa vakavasti. On selvää että kaikki kokemus puuttuu. On myös selvää että näillä myötäjuosijoilla myös puuttuu. jos ei kokemus, niin ainakin älykkyyttä. Tuntuu olevan kaksi tuollaista pääasiaa, natsismi ja vihapuhe, jolla taloudellinen eliitti yrittää lykätä tulevaa. Myös tuo väittämä että esim. suurin osa tiedemiehistä on sitä mieltä että ilmastonmuutos on totta ja ihmisten aiheuttamaa. Yrittäkää nyt edes perehtyä tosiasioihin. No tuohon otsikkoon. Malmön Vasemmistopuolueeen nuorisojaoston mielestä poliisin viime viikolla pitämät isot ratsiat olivat puhdasta rasismia. On siis niin että lainvalvonta on rasismia. Jos tuolta samalta ryhmältä kysytään vaikka 30 vuoden jälkeen niin luulen että on ääni kellossa muuttunut. Juuri sen takia tarvitaan vanhempia ihmisiä, säilyttämään suhteellisuudentaju. Nuoret aina ovat radikaaleja. Tietämättömyys ja kokemattomuus antaa melkoisen voimantunteen.

Anonymous

Juuri näin. 👍

kanander

Tänään julkaistun tutkimuksen mukaan peräti 75 prosenttia 19-vuotiaista somaleista saa toimeentulotukea Suomessa.

Winston Smith

Tulevaisuuden suomalainen värjöttelee soppajonossa ja kuuntelee minareetista kantautuvaa rukouskutsua. Connecting People.

ike

Miten voidaan ajatella tällaisesta maahanmuutosta että siitä tulee suomalaisen työvoiman lisä tai korvaaja. Tulee vain loputon suo johon on jo uponnut rahaa niin paljon että ei tarvitsisi valittaa hoitajien puutteesta tai vanhustenhoidosta, nythän yritetään palvella koko maailmaa tasapuolisuuden nimissä. Maailma kun ei kuitenkaan ole tasapuolinen. Pitää aina muistaa että on aika paljon yhteiskuntia jotka ovat väestöltään pienempiä kuin Suomi ja kuitenkin niillä menee hyvin. Koko ongelmaa ratkotaan nyt väärästä päätä. Ei pidä tuijottaa siihen että väestö vähenee, vaan siihen kuinka hyvin se pienenevä väestö pystyy elämään. Ylimenovaiheessa voi olla ongelmia mutta ne voiaan ratkaista kun keskitytään oikeisiin asioihin. Työstä pitää saada kunnon palkkaa. Ei kai ole järkevää että koulutamme sairaanhoitajia esim Norjaan tai Britanniaan, sitten etsitään halpatyövoimaa esim. filippiineiltä. Työstä täytyy maksaa kunnon palkka, se tulee kansantaloudellisesti kuitenkin järkevämmäksi kuin kouluttaa työntekijöitä muihin maihin.

kun yksi akenda pöllii varastaa kansan vallan

viimeinen maraatoni kirjoitukseni lupaan sen
HS-analyysi: Yhteistyö oikeistopopulistien kanssa mursi poliittisen tabun Saksassa ja sai
kansan kaduille: ”Hänet valittiin myös natsien äänillä”
FDP:n edustajaThomas Kemmerich. Vasemmistoa edustava aiempi pääministeri Bodo Ramelow hävisi vaalin Kemmerichille yhdellä äänellä.
Sitä en tajia miksi tämän *VASEMMISTOLAISEN* OLISI PITÄNYT VOITTAA
Voisiko joku selitää miksi ihimsiä yritetään** pakotaa Vasemmistolaisikisi** tällä tyylillä
siis tajutakaa se pointti he häviäjät ovat jumalauta** vasemmistolaisia**
joila on kytköksiä äärivasemmistoon automaatisesti saksassa anifoihin ymm
nämä vanhat puolueet ovat niin helisemässä
että kaikki heidän poliitiset vastustajat leimataan nazeiksi
outoa he itse eivät kunniota enään kansanvaltaa
ja toimivat täten itse kuin jotain yksipuolue järjestelmää vativina diktaatoreina saksassa
muistaakseni juuri nazi saksassa ja stalinin venäjällä juuri kaikki muut puolueet kieletiin
että diktaatorit saavat rajatoman vallan haluisit tai et
Angela merkel tavalaa jatkaa heidän perintöään
aivo pesuun turvautuen diplomaatisesti valtamedian kanssa
hitusen maltillisemmin vasuri kavereittensa kanssa
syylistämällä ilman oikeaa faktaa muita eli voiitajia nazeiksi
kuten hesari lööpisään*
”Hänet valittiin myös **natsien** äänillä”lööpissä
*tahatomasti muka * tai sitten täysin poliitisesti motivoituneena propagandana
eli näiden liberaalien touhut muistuvat ennemänkin nazismia
yksipuolue yksi oikea mielipide järjestelmää ilman kansan ennemistön tahtoa
kuin siitä syytetyt tahot
mielipuolisella nazi syylistämisellä
heti kun **eu n kätyri vasemmistolais liberaali elitisti diktaatorit **
savat takkinsa vaaleissa valtamedian kanssa
miksi he tekevät näin
sikisi että he ovat pöliineet koko demokratia käsityksen
koskemaan vain heidän akendansa liberaali vasemmistolaisia ihmisiä
ja oikeisto konservattivit eivät edusta heistä demokratian kunnioutusta ylipäätään demokratiiaan kuuluvia asioita ei edes silloin kun he voittavat sen maan kansan ennemistön tahdolla vaaleja haluten päästä juuri eroon
näistä vahoista poliitikioista järjetömästä poliitiikasta liberaali vasemmisto puolueista
jotka ovat juuri ennemistön mielestä uhkasta sen maan demokratiaa kohtaan
eli juuri päinvastoin miten valtamedia asiasta kertoo
koska he yksipuoliseti käyttävät näiden faanatiko häviäjien komenteja yksipuoliseti näissä propaganda jutuisaan kysymättä voitajien mielipidettä
ylipäätään koko heidän syylistämistä nazeiksi
se on heitä kohtaan HS än syylistämistä ilman että voisivat puolustatua
siltä milään tavalla julkisesti koska se estetään valtamedian puolelta
esim vaika HS Lööppi **nazit** käyvät kuumana Hesarille
muttei sitten kerrota sellaista oleelista asiaa **että miksi **
ehkä juuri siki että lööpissä syylistetään joitain ihmisryhmää
ilman faktoja nazeiksi surutta
eli näin kieroa mediapeliä valtamedia harjoitaa nykyään
kysessä on opetettu psykologinen taktikka i yliopistoissa he siis opetavat tätä taktiikaa siellä
journalisti opiskelijoille eräänlaineen liberaali vasureiden informaatio sodan väline
joka lähtölohtaisesti perustuu valehteluun tiedom pimitämisen tai sen tiedon vääristämiseen poliitisesti mieluisaan suuntaan
ja demonisoimalla valtamedian poliitiset vasustajat ties miksi
ainoastaan yksipuolisella pina liberaali viher vasureiden näkökanoilla
ja ne muut öööö,,,mihis ne mielipiteet ollaan** siivottu ** esim YLE HS MTV3 IL IS
Ja kaikien Suomen valtamedioiden
**luotetava** puolueeton** lähdetietomedia CNN
loistava kommentti hesarissa asiaan
Väärin äänestetty, väärin suhmuroitu, väärin politikoitu, kansa on väärässä??
Ottamatta kantaa tuohon Saksan Afd puolueen rooliin, niin on tuo demokratia sitten ihmeellinen asia. Milloin se on huonoa USA:ssa, milloin Puolassa, milloin missäkin, mutta Suomessa ei koskaan.
Suomessahan on kaikki niin demokraattista. Paitsi yhteistyö perussuomalaisten kanssa?
On myös demokraattista valita vain naiset hallituksen johtoon ja on demokraattista valita puoluetoverit avustajiksi ja virkamiehiksi. On myös demokraattista päättää kuka saa sanoa ja mitä ja kuka olla väärässä ja kuka oikeassa puheissaan.
On se demokratia kummallinen asia??

Minä

Vasemmistolaiset in valittu myös stalinistien äänillä.

Suomi FInland

Voi helavata.
Tuolla logiikalla sellaiset maat, joissa asuu ainoastaan ‘rodullistettuja’ henkilöitä, ei pitäisi olla rasismia lainkaan ja siksi niiden tulisi olla oikeita rauhan tyyssijoja, joissa vallitsisi sopu ja urkuharmoonia.
Ja sellaisista maista ei luonnollisesti tarvitse lähteä etsimään itselleen parempaa elämää.
Mikä siis voi mennä pieleen?

Anonymous

Ensin luin että Vi i Ung Gängster Malmö…

pöh

On se rasismia kun ei turvaa hakevat saa räjäytellä kerrostalojakaan rauhassa, hyi poliisi!

Anonymous

Ennen jos joku maa olisi alistettu tottelemaan vammaisten kersojen satuja, olisi n´syttynyt sisällissota.
Nyt Suomi ja moni muu euroopan maa on alistettu täysin yhden aivovammaisen kersan satuja tottelemaan.
Näkee kyllä koko ajan miten vajaita kersat on ajattelultaan, ei toki kaikki mutta isoin osa sillä monilla noilla on täysin sukoituneet vanhemmat ja koulut suoltaa monikulttuurin unelmaa.
Eu on syöpäkasvaimista pahin, syöpä tappaa ihmisen mutta eu tappaa koko euroopan.

Anonymous

No, sinähän et näe eu:ssa mitään pahaa vaikka veisivät sisäelimesi.
Johan sitä taannoin kerroit että ei ola britannialle mitään vaikutuksia kun eroavat eu syövästä.
Oliko jurrissa vai vieläkö ole samaa mieltä. sillä tuo oli täysin järjetön juttu minkä tuolloin kerroit.
Tuon kouluja käymättömän vammaisen ruotsalaiskersan kertomuksen pohjalta brysselissä on tehty jo paljon säädöksiä koskien eu maita ja ilmastomuutosasioita, tuota saatanata ei britannia joudu kokemaan eivätkä enää ikinä joudu maksamaan brysselin persereikään euron, euroa.

Anonymous

Ehkäpä, mutta eipä tarvitte maksaa eu:lle enää mitään.
Eikä ole ihan pienistä rahoista kyse mitä britannia on bryselin eliitille joutunut maksamaan.

Anonymous

Se on kuule parempi vaikka polttaa 12 miljardia kun ojentaa ne kusipäille brysselissä.

Ilmari

Googlatkaa dog and minaret. Saa hyvät naurut kun koira vihaulvoo minareetin mölinää

Kuukerin Nelli teki lasikukon

Ei voi muuta kuin ihmetellä, että ketkä näitä nykyajan nuorisoa aivopesee ruotsalaisessa yhteiskunnassa. Tämän luokan poliittinen toiminta häiritsee rikospoliisin toimintaa. Kaikkihan sen tietää, että ruotsalainen on aivan kädetön mitä tulee rikos tutkintoihin, ja lisää epämukavuutta rikos tutkijoille antaa nämä vihervasemmisto / feministit.
Se käsitys mikä minulla on muiden pohjoismaiden rikospoliisien työstä, ei näissä maissa löydy tällaista häiriköintiä rikospoliisin työstä. Korjatkaa jos olen väärässä.

Anonymous

Kyllä. Ollaanko tässä ns vaarallisella tiellä?

M

Luulin että Rimfrost kohdistui rikollisiin mutta vissiin siis olikin ihan umpimähkäisesti rodullistettuja valittu kohteeksi.

Mr.Reese

Jos olisi kohdistettu rikollisiin niin aseita, räjähteitä ja laittomia substansseja löytynyt tuplasti minkä nyt.
Vihervasemmiston pitää järjestää nyt tukikonsertti tai vastaava, joilla osaajille saadaan uudet tussarit ja räjähteet.

Anonymous

Hyvä esimerkki siitä miksi multikultti ei toimi.
Teet niin tai näin niin homma kusee ja musta pekka jää käteen.
Ainoat voittajat ovat markkinavoimat, monikansalliset korporaatiot, islamisaatio sekä huijarit ja rikolliset jotka esittävät hädänalaista. Suurin häviäjä on tavallinen kansalainen eli 90% väestöstä.

Hähhähhäääääääää

Latinalaisamerikkalaisista maista porukka yrittää vaeltaa USA:han, koska heidän maissaan rehoittaa työttömyys, korruptio, rikollisuus ja väkivalta. Kuinkas, mites ja tuota tuo “rodullistettu” käsitetään noissa maissa!

Voe perkeleen hullut

Tuolle käytökselle voisi joku psykiatrian erikoislääkäri nimetä ihan oman taudinkuvan. Saattaisi nopeuttaa hoitoon pääsyä.

Anonymous

Totta kai se oli tällaista. Mitäs muutakaan. Se on tämän päivän suurin ongelma Suomessakin.

Särmääjä

Ratsioita siis pitäisi tehdä myös ruotsalaisten lapsiperhe ja eläkeläisalueille vai onkohan ratsiat itsessäänkin paha asia. Ruotsin polpo tekee vuodessa yhden ainoon hyvän teon niin se on näille jo holokausti.