Peter Springare: Klaanit hallitsevat ongelma-alueita

Swebb-tv:n lauantaihaastattelussa on mukana kuuluisa poliisi Peter Springare, joka kertoo mm. että poliisi neuvottelee nykyään klaanien kanssa.

Peter Springare tuli kuuluisaksi muutama vuosi sitten julkaistessaan Facebookissa päivityksen, jossa hän kertoi, että Örebron 24 murhasta tai murhan yrityksestä epäillyistä 22 oli ulkomaalaisia. Tekstistä lähti liikkeelle valtava ketjureaktio, jota ei voinut enää millään hallita. Springare kertoo, että hänellä oli kyllä takana kansan tuki. Jopa poliisijohdosta läheteltiin hänelle joitakin meilejä, joissa kiiteltiin hänen ulostuloa ja rohkeutta kertoa asioista.
– Kuitenkin jostain syystä valtamedia, Aftonbladet ja Expressen etunenässä, kirjoitti, että olen natsi, rasisti, muukalaisvihamielinen ja kaikkea sellaista. Mutta minä vain kerroin miten asiat ovat.
– Monet kuvittelivat, että toin esille maahanmuuttajien suuren osuuden törkeissä rikoksissa siksi, että olisin jotenkin halunnut nostaa maahanmuuttajat tikun nokkaan. Mutta minä tosiaankin vain kerroin miten asia on, miltä tilasto näyttää, Springare kertoo.
Springare kertoo, että rikollisuuden ja maahanmuuton yhdistäminen on kuitenkin tabu. Siitä ei yksinkertaisesti puhuta. Tilanne on samanlainen poliisivoimien sisällä, mutta erityisen vahva tabu on yleisesti mm. politiikkojen keskuudessa. Mitään erityistä syytä hän ei osaa kertoa miksi näin on. Springare arvelee, että ei ehkä haluta loukata maahanmuuttajia.
Springaren mukaan poliisijohdossa yleisesti on suuri poliittinen korrektius, jossa pidetään tärkeinä sellaisia asioita kuin monikulttuurisuus, arvopohja, tasa-arvo ja LGBT-asiat, nämä laitetaan rikollisuutta vastaan kamppailemisen edelle. Springaren puheesta saa käsityksen, että poliisin voimattomuus johtuu pelosta. Poliisit pelkäävät, että heistä tehdään ilmoituksia liiallisen väkivallan käytöstä.
 
Springaer kertoo, että on edelleen sitä mieltä, että lisääntyvä rikollisuus ja maahanmuutto kulkevat täysin käsikädessä. Lisäksi hän liittää asiaan klaanirikollisuuden.
– On täysin virheellistä puhua jengirikollisuudesta, sillä kyse on oikeammin rikollisista, jotka kuuluvat eri klaanehin ja tämä muistuttaa täysin mafiaa. Monilla alueilla näillä klaaneilla on ilmiselvä väkivaltamonopoli.
– Klaanit siis hallitsevat ja he pitävät huolen, että kukaan ei uskalla puhua poliisille mitään. He yksinkertaisesti sanovat ihmisille, että ei kannata puhua poliisin kanssa. He näyttävät kuka päättää ja tämä on hyvin hyvin vaarallinen kehityssuunta.
Springaren mukaan poliisi on alkanut myös sovittelemaan klaanipäälliköiden tai muiden vaikutusvaltaisten henkilöiden kanssa rikoksista.
– Ollaan alettu keskustelemaan klaanipäälliköiden kanssa, heidän kanssaan käydään sovittelevaa keskustelua heidän ehdoillaan kun kyse on rikoksista. Ja tämä jos mikä on kauhistuttavaa. Näin poliisi ikään kuin antaa legimiteetin klaaneille ja muille oikeuskäsityksille, kuten sharia-laille. Sen sijaan, että näille keskenään sodassa oleville klaaneille luettaisiin lakia niin heidän kanssaan sovitellaan asioita.
Springare kertoo, että asia oli viime syksynä paljon esillä.
– Tuli esille, että ollaan alettu sovittelemaan sen sijaan, että laitettaisiin enemmän resursseja rikostutkintaan Ruotsin rikoslakien mukaan. Selvisi, että poliisi menee esimerkiksi laittomassa uhkauksessa osapuolten väliin ja yrittää saada sovun aikaan. Rikostutkijat ottavat osaa tällaiseen toimintaan ja se on täysin käsittämätöntä. Poliisissa on jopa henkilöitä, joiden mukaan poliisiviranomaisten pitää sopeutua tällaiseen monikulttuurisuuteen ja uusiin oikeuskäsityksiin, jotka he ovat tuoneet tullessaan. Kun Ruotsin poliisi toimii näin niin meillä on samalla hetkellä rinnakkaisyhteiskunta, Springare kertoo.
Springare kertoo myös, että Ruotsin nykyinen rikollisuus; autojen poltot, renkaista tehdyt palavat barrikaadit, automaattiaseilla kadulla ammuskelu tulee sotaa käyvistä maista.
– Tällainen toiminta on tuttua sotatoimimaissa, eikä Ruotsin poliisi osaa käsitellä sellaista asiaa, koska se ei kuulu ruotsalaiseen kulttuuriin.
 

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ruplapete

Katsos,
https://civilkurage.org/2017/03/05/peter-springare-polis-och-frimurare/
Media hallitsee molempia osapuolia, niinkuin sionistit aina tekevät, ja argumentaatio pysyy aina poissa taustavoimista keskittyen oireisiin

Ruplapete

Swebb TV taitaa olla aito, Ei sionistinen projekti, aika hyvä sellainen, mutta YouTubessa Ei saa puhua sionistista, koska omistavat sen

Acc358

Youtube bannasi Swebb TV:n vuonna 2019, mutta perui bannin pian. Vastauksena SwebbTV aloitti lähetykset Vimeon kautta. Nyt sitten ovat palanneet Tubeen.
https://voiceofeurope.com/2019/08/swedish-talk-show-shut-down-by-youtube-pressures-from-government-suspected/

Ruplapete

Ei mediassa tai eduskunnassa saa puhua pankkisysteemista, saapasta tulee persuuksiin jos tekee. Samoin median omistuksesta.
Hommalla tietty sama logiikka.
Muistamme miten Anna Hagwall kohdeltiin Ruotsissa.

Acc358

Homma ilmoittaa tekevänsä viranomaisten kanssa yhteistyötä ja luovuttavansa mitä tahansa tietoa käyttäjistään viranomaisille.
“Teemme yhteistyötä viranomaisten ja muitten mahdollisten yhteistyökumppaneiden kanssa varmistaaksemme, että toimimme lainmukaisesti. Voimme julkaista mitä tahansa tietoa sinusta viranomaisille tai muille yhteistyökumppaneille mikäli katsomme sen tarpeelliseksi..”
https://hommaforum.org/index.php?action=register
Tämä on hyvin erikoinen poliikka. Ainakin lehdillä on ollut lähdesuoja, johon vedoten ne ovat voineet kieltäytyä paljastamasta lähteitään ellei kyseessä ole vakava rikos.
“Lähdesuoja on lain toimittajalle turvaama oikeus pitää tietolähteet salassa myös poliisitutkinnassa ja oikeudenkäynnissä, jollei kyse ole laissa määritellyn vakavan rikoksen selvittämisestä. ”
https://stt.fi/tyylikirja/toimittajan-etiikka-ja-juridiikka/poikkeukselliset-haastattelutilanteet/lahdesuoja/

Ruplapete

” Tämä on hyvin erikoinen poliikka”
-totta, vaikkei oikein tiedä Mitä se tarkoittaa. Jussi Halla-ahokin itse totesi taannoin, että oikeuslaitokseen tulee luottaa.
-Ei tule, Suomen oikeuslaitos on Suuri Vitsi. Ja tietysti Mestari itsekin on samanlainen Vitsi kuin muutkin puolueet ja tai poliitikot eduskunnassa.

acc358

Tuli kirjoitusvirhe, piti kirjoittaa “politiikka”
Pidän erikoisena toimintatapaa eli politiikkaa, jonka mukaan ovat yhteistyössä viranomaisten kanssa ja antavat mitä tahansa tietoa käyttäjistään viranomaisille. Tulee mieleen sana “yhteistoimintamies”.
https://www.suomisanakirja.fi/yhteistoimintamies
Erikoiseksi tämän yhteistoiminnan tekee se, että Hommaa pidetään vapaampana foorumina kuin valtamediaa.

Ruplapete

Homma on valtamedian jatke, sinne tuodaan tarkoituksellisesti valtamedian uutisia ja paljon. Ja jengi uskoo myöskin valtamedian feikki kyselyihin ja kannatuslukuihin.
Kun valtamedian uutinen sopii narratiiviin, siihen uskotaan kympil. Mutta…
Valemedia valehtee AINA. silloinkin kun se sopii narratiiviin. Näin hommalaisia huijataan.

Aappa

Asiantuntijoita (ns.) on kahdenlaisia: unelmateoreetikkoja ja todellisuuden myöntäviä – valtavirta ensin mainittuja.

Valtsu

Kai se on jotenkin lohdullista, että edes joku sanoo totuuden, vaikka mitäpä tuolla enää on väliä.

pete pikajuoksija

Jos diktaattori kaadetaan, niin tilalle ei kehity demokratiaa vaan levoton klaanivaltio.
Jos kansallisvaltion raja-aidat kaadetaan, niin tilalle ei kehity monikulttuurista demokratiaa vaan levoton klaanivaltio.

Jetsulleen

HYVIN SANOTTU!

Suur Ruotsi

Klaaneista laillisia
(Myös) Euroopassa valtioiden hajaantumis- ja yhden­tymis­kehitys on syklistä. Välillä mennään kohti pieniä hallinto­alueita, välillä suuria. Eipä montakaan sataa vuotta ole siitä, kun pelkäs­tään Saksan alueella oli satoja eri ruhtinas­kuntia ja muutto­liike niin vähäistä, että naapuri­alueiden asukkaat eivät välttämättä täysin ymmärtäneet toistensa kieltä.
Ruotsi on edelläkävijä
Olemme taas menossa kohti hajaannusta. Tätä kehitystä ei voi pysäyttää. Valtiot toinen toisensa perään eroavat EU:sta, maakunnat valtioista (esimerkiksi Katalonia) ja maakuntien sisällä jopa kaupungit jaetaan osiin eri klaanien kesken.
Ruotsi on hajaan­tumis­kehityksen johtava maa Euroo­passa. Tämän ansiosta se saa etu­lyönti­aseman myöhemmin hajaan­tuviin valti­oihin nähden. Vain poliit­tinen ymmärtä­mättö­myys tulevasta kehityk­sestä voi aiheuttaa sen, että Ruotsi menettää sitä Euroo­passa odottavan suur­valta-aseman.
Ruotsin laajen­tuminen tulee seuraamaan historiasta tuttuja reittejä. Tanska, Suomi, Norja, Viro, Puola, Pietari. Siinä laajen­tumisen suunta Ruotsin kuningas­kunnalle.
Suur-Ruhtinaat
Nämä klaani­päälliköt tullaan alistamaan Ruotsin kuninkaan alaisuuteen ja he maksavat suojelu­maksuna veroa kruunulle. Klaani­päälliköt ja heidän järjestäy­tyneet aseelliset joukkonsa tulevat olemaan se etu­linja, joka valloit­taa uusia maita hänen majes­teettinsa vallan alle.
Suur-Ruotsi
Käykäämme rinta rinnan yhdessä Ruotsin klaani-kuninkaan johdolla valloit­tamaan uusia maita Suur-Ruotsille, joka ulottuu Jää­mereltä Uralille!
Uraa!
Uraa!!
Uraa!!!

Ruplapete

Ruotsin tarina on sama kuin Libanonissa tai Jugoslaviassa. L-Saksa ja Usa tuhosi Jugoslavian, Usrael Libanonin. Soros taustalla ainakin Jugoslaviassa.
Niin ne sionstimaat operoi. Ja sitten Nato lopulta pommittaa ne paskaksi, jos liekki Ei syty tarpeeksi. Voisi kysy Barbara Spectrelta, mitä mieltä menosta ollaan?

ike

Poliisi neuvottelee nykyään klaanien kanssa. Ei nämä mitään neuvottelijoita tottele, älykkyys kun on mitä on, eivät sovi sivistysvaltioon ennenkuin siitä on tehty kehitysmaa. Ei sitten kukaan ihmettele mistä pitää maailmanloppuun asti neuvotella. Jossain vaiheessa täytyy asettaa raja jolloin ei enää neuvotella vaan toimitaan laillisen järjestyksen ja oikeuden puolesta. Se aika tosin on jo ruotsissa mennyt ja suomessakin hyvin lähellä.

Jälkipolvi

Vankkaa yhteiskuntarauhaa ja keskiluokkaista vaurautta tulevat perustason maailmanhalaajat vielä haikeina kaipaamaan.

John MacMunne

Ruotsin poliisin pitäisi saada konsultaatiota OMON:ilta; tällä erikoisjoukolla on hyväksi havaitut toimintatavat, joita keharitkin oppivat kunnioittamaan (viimeistään teho-osastolla…)

Juha Sipilä

Olen klaanissa.

Tukholmaa miehitetään

Ensimmäisen kerran 15 vuoteen Tukholmasta muuttaa POIS porukkaa enemmän kuin sinne muuttaa. Lapsiperheet ovat saaneet tarpeekseen.
Ne jotka Tukholmaan muuttavat ovat 19-29- vuotiaita. Ananas-parta- viikset- kombinaatioita joilla klaanijäsenyys?
https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/fler-flyttar-fran-stockholms-lan

Ei kiitos

Katsokaapa kuvia Syyriasta. Ennen ei olla tyytyväisiä ennenkuin meillä on samannäköistä ja kaikilla on tasavertaisesti yhtä kurjaa, kenelläkään ei ole työtä ja kaikki on mäsänä, ei kiveä kiven päällä.
https://www.google.com/search?q=syria&tbm=isch&ved=2ahUKEwjzs43tl8TnAhVP6CoKHbK-DRYQ2-cCegQIABAC&oq=syria&gs_l=mobile-gws-wiz-img.3..0i67l2j0l2j0i67.32691.37080..37721…0.0..0.128.826.6j3……0….1…….1..41.5Oms8YoDUpw&ei=2tQ_XvPeH8_QqwGy_bawAQ&bih=909&biw=768&prmd=minv&rlz=1C9BKJA_enSE678SE678&hl=sv

Acc358

Kiitos linkistä. Tässä lyhyempi versio: https://preview.tinyurl.com/s9hk2p9
Syyria oli vielä 2011 ihan siisti paikka.