Antirasismia käytetään ääri-islamismin levityksen välineenä

Millä asialla Suomessa hääräävä eräänlainen rasisminvastustelupataljona Nordic Diversity Trainers oikein on? Ja ennen kaikkea mitä ja kenen asiaa se ajaa?

Kuvakaappaus 2019-11-08 08-47-16
 
Helsingissä järjestetään 20. toukokuuta jonkinlainen monikulttuurisuusgaala Nordic Diversity Forum, jossa teemana on monimuotoinen ja monikulttuurinen Pohjola. Tapahtumassa puhutaan positiivisia asioita monikulttuurisuudesta ja kaikkea sellaista mitä aiheen ympärillä nyt yleensä pyörii; kuinka kantaväestö saataisiin pois rasismista ja sen sellaista.
Puhujia on useita ja yksi on mielenkiintoinen. Ruotsissa asuva Kitimbwa Sabuni. Sabuni ei ole ihan kuka tahansa tavallinen rodullistettu rasisminvastustelija.

Kuvahaun tulos haulle kitimbwa sabuni
Kitimbwa Sabuni
Sabuni on burundilainen, muuttanut nuorena Ruotsiin. Hän kuuluu moniin puuhajärjestöihin, mm. Afroruotsalaisten valtakunnanjärjestöön ja ennen kaikkea: Muslimien ihmisoikeuskomiteaan (Muslimska Mänskliga Rättighetskommittén MMRK). Sabuni on ollut järjestön puheenjohtaja 10-luvun alussa ja oli mukana perustamassa järjestöä.
Nimestään huolimatta se ei ole sellainen oikea ”ihmisoikeusjärjestö”, jollaiseksi ihmisoikeusjärjestöt kuvitellaan ja jossa ajetaan hyvää tarkoittavia ihmisoikeusasioita vaan… tai no, ajetaanhan siellä islamistien asioita.
MMRK on eräänlainen savuverho. Valeasu. Järjestö ajaa sellaisia asioita kuin rasisminvastustelu ja tasa-arvo. Tässä antirasismityössään käytetään hyväksi ruotsalaisia idealisteja (ja nyt siis myös suomalaisia) joiden kautta levitetään sanomaa.
Kuulostaako sekavalta? MMRK siis käyttää tuota antirasismia työkalunaan päästäkseen yhä vaikutusvaltaisimpaan asemaan. Mitä enempi se poseeraa erilaisissa tilaisuuksissa ja medioissa kertoilemassa rasisminvastaisesta työstään niin sitä enempi sillä on vaikutusvaltaa.
Kuten sanoin niin tuo ihmisoikeusjärjestö ei ole mikään oikea ihmisoikeusjärjestö vaan puhtaasti ääri-islamilainen järjestö. Kannattaa huomata, että järjestö on yksin Ruotsissa hyvin kiistelty. Yksi tällaisia mielipiteitä esittänyt taho on doku.nu:n toimittaja Magnus Sandelin, joka on johtavia ruotsalaisia jihadistitutkijoita. Sandelin julkaisi viime syksynä artikkelin, jossa kirjoitti, että tällä ihmisoikeusjärjestöllä on sellaisia yhteyksiä, että se voidaan hyvällä syyllä rankata ääriliikkeeksi ja ne henkilöt, jotka ajavat järjestön asiaa, ääri-islamisteiksi.
(Artikkelin julkaisi myös Göteborg Posten)

“Tällä ihmisoikeusjärjestöllä on sellaisia yhteyksiä, että se voidaan hyvällä syyllä rankata ääriliikkeeksi ja ne henkilöt, jotka ajavat järjestön asiaa, ääri-islamisteiksi”

 
Sandel mainitsee mm. tapaus Ali Berzengin. Berzengi tuomittiin Svean (Tukholman) hovioikeudessa 2005 viiden vuoden vankeuteen terroririkoksista ja terrorismin rahoittamisesta. Oikeudessa tuli toteennäytetyksi, että Berzengi oli lähettänyt ainakin 200 000 kruunua Irakiin Ansar al-Islam-nimiselle terrorijärjestölle, joka järjesti useita verisiä pommi-iskuja, joissa useita satoja kuolleita ihmisiä. Lisäksi oikeudessa näytettiin toteen, että Berzengillä oli ollut tiivistä kirjeenvaihtoa ko. terroriorganisaation kanssa ja hän olikin eräänlainen viestinvälittäjä eri tahojen välillä. Lisäksi Berzengillä oli luultavasti hyvät yhteydet Osama Bin Ladeniin, tai ainakin tämän lähipiiriin.
Ali Berzengistä kirjoitettiin esimerkiksi viime keväänä Expressenissä, jossa kerrotaan miten turvallisuuspoliisi SÄPO:n mukaan miekkonen on potentiaalinen turvallisuusuhka.
Ali Berzenginillä on tekemistä Muslimien ihmisoikeusjärjestön kanssa sen verran, että ihmisoikeusjärjestö kutsui Berzengin vuonna 2010 pidettyyn seminaariin. Toisin sanonen kutsujana on ollut nyt Helsinkiin monikulttuurisuudesta puhumaan tuleva Kitimbwa Sabuni. Sabuni on totta kai tiennyt kuka Ali Berzengi on. Berzengi on kutsuttu ihmisoikeusjärjestön puhujaksi juuri sen takia mitä hän edustaa.
 
Samaisessa seminaarissa puhujana oli myös muuan Munir Awad. Tuttu mies? Eikö? Kyllä pitäisi.

Kuvakaappaus 2019-11-08 09-04-58
Munir Awad
Awad on libanonilaistaustainen uusruotsalainen terroristi, joka on  pidätetty useissa maissa terrori-iskujen valmisteluista. Ainakin 2009 hän oli kiinni muutaman kuukauden Pakistanissa epäiltynä yhteyksistä pakistanilaisiin terrorijärjestöihin. Aiemmin 2007 hänet otettiin kiinni Somaliassa kenialaisten joukkojen toimesta. Awadia pidettiin vangittuna Etiopiassa epäiltynä terroriasioista.
Vuonna 2012 Awad tuomittiin Tanskassa 12 vuoden vankeuteen Kööpenhaminaan suunnitellusta terrori-iskusta. Ja vain pari vuotta aiemmin hän siis oli osallistunut Muslimien ihmisoikeusjärjestön seminaariin, jossa hän puhui Ruotsin terrorilainsäädännöstä. Kutsujana ja järjestänä nyt Helsinkiin puhumaan tuleva Kitimbwa Sabuni.

“Vuonna 2012 Awad tuomittiin Tanskassa 12 vuoden vankeuteen Kööpenhaminaan suunnitellusta terrori-iskusta”

 
Helsinkiin on nyt siis tulossa puhumaan henkilö, jolla on kiistattomat yhteydet ääri-islamisteihin ja terroristeihin. Hän ajaa kiistattomasti ääri-islamismia. Helsingissä Sabunin puheenvuoro on otsikoitu “Multiculturalisms promise of happiness”. Monikulttuurisuuden lupaus onnellisuudesta vai miten sen suomentaa.
Ruotsissa Sabuni ei pääsisi puhumaan tällaisiin tilaisuuksiin juuri sen takia, että hän on kiistelty ja tunnettu henkilö. Jossain ei-muslimien monikulttuurisuustapahtumassa Sabunin vierailu aiheuttaisi liikaa kysymyksiä.
Miksi Sabuni on kutsuttu Helsinkiin? Luultavasti tuo Nordic Diversity Forum ei ole perehtynyt Sabunin taustoihin sen tarkemmin vaan menee sillä, että Sabuni on tunnettu muslimien ”oikeuksien” ajaja. Sabuni näkee rasismia kaikkialla. Siis Ruotsissa, joka on maailman ei-rasistisin valtio. Muutama vuosi sitten Sabuni loihe lausumaan kuinka muslimien ihmisoikeuksia loukataan jos islamilaiset seurakunnat eivät saa lisää valtionapurahaa. Niin ikään hänen mielestä on rasismia, koska muslimeille ei ole tarjolla uskontonsa mukaisia korottomia pankkilainoja.
_______________________
Harmillista, että tällainen harrastelijatoimittelija joutuu kirjoittamaan tällaisista asioista, jotka kuuluisivat suurten mediatalojen kovapalkkaisille tsöörnälisteille.

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Hienoon porukkaan on futismies Keke Armstrong lupautunut mukaan.

John MacMunne

Keke tuu pois sieltä jooko?

Acc358

Tätä tapahtumaa varmasti hehkutetaan valtamediassa ja se pääsee ykkösaiheeksi TV-uutisiin. Joku toimittaja saisi pokkana kysellä diversiteettifoorumin puhujilta, olisiko diversiteetille tarvetta muuallakin, vaikkapa myös muslimimaissa. Potkuthan tuollaisesta kysymyksestä tulisi, mutta jos on muutenkin lähdössä niin sitten …

Aappa

Kevyt unelma-aivopesuseminaari. Lippu 334 euroa (ilman päivällistä), joten tuskin tuonne kukaan tavan tallaaja eksyy.

Bar Baari

Psykoanalyytikko Erich Fromm kirjoitti aikoinaan ihmisen pyrkimyksistä:
“Me pyrimme karttamaan vapautta yhtymällä toisten kaltaistemme joukkoon, tulemalla osaksi autoritääristä yhteisöä, kuten keskiajalla. Tähän on kaksi eri tietä. Ensimmäinen tie on alistuminen toisten valtaan tulemalla passiivisiksi ja myöntyväisiksi. Toinen tie on tuleminen itse toisia alistavaksi yksilöksi.”
Tuon tietäen, pari tarjolla olevaa autoritaarista uskomusaatetta voivat pyrkiä jyräämään suvaitsevaisen demokratian.

Aappa

”Me pyrimme karttamaan vapautta yhtymällä toisten kaltaistemme joukkoon”
Vapauteenhan se pyrkimys tuossa on, eikä vapauden karttamiseen.

Anonymous

Taustatietona Erich Frommista mainittakoon, että oli Frankfurtin koulukuntaan kuulunut kulttuurimarxisti (juutalainen kuten lähes kaikki näistä).
Ihmisille on usein epäselvää, mitä kulttuurimarxismi on ja mihin se pyrkii, niin tässä lyhyt tiivistemä:
1. Rasismi syytösten luominen
2. Jatkuva muutos hämmennyksen luomiseksi
3. Seksin ja homoseksuaalisuuden opettaminen lapsille
4. Koulujen opettajien auktoriteetin heikentäminen
5. Valtava maahanmuutto identiteetin tuhoamiseksi
6. Kohtuuttomaan juomiseen kannustaminen
7. Kirkkojen tyhjennys
8. Epäluotettava oikeusjärjestelmä, joka on puolueellinen rikoksen uhria vastaan
9. Riippuvuus valtiosta tai sen tuista
10. Median hallinta ja sen “tyhmentäminen”
11. Perheiden rikkomisen kannustaminen
Naisen ja miehen perinteisen suhteen rikkomiseksi:
– hyökkää isän auktoriteettia vastaan, kiellä isän ja äidin roolit ja väännä pois perheiltä heidän ensisijainen roolinsa lasten kasvattajina
– poista erot tyttöjen ja poikien koulutuksessa
– poista kaikenlainen miehen hallinta (tästä syystä naisten läsnäolo armeijaan)
– julista naiset sorretuksi luokaksi ja miehet sortajiksi
Munzenberg tiivisti Frankfurtin koulukunnan pitkän aikavälin tähtäimeksi: “Teemme länsimaista niin korruptoituneita, että ne haisevat.”

Anonymous

Yhtään Erich Frommin kirjaa ei ole tullut luettua. Ainoastaan tiivistelmiä hänen ajattelustaan, mutta ihmettelen miksi haluat viedä tämän sivuraiteille.
Oletko itse avannut yhtään kirjaa?

Bar Baari

Fromm kuului kyllä Frankfurtin koulukuntaan, mutta ainakin tuosta pikku kirjasta “Pako Vapaudesta” jäi mieleen pikemminkin psykoanalyyttisiä tulkintoja kuin Kulttuurimarxismia agiteeraavia asioita.
Se tuntui puolustavan ihmistä aatteita vastaan. Muita hänen kirjojaan en ole lukenut.

Bar Baari

Euroglobalismi & Kulttuurimarxismi & Islamismi: siinä taitaa olla varsinainen epäpyhä allianssi, jonka kanssa pohjoismainen demokraattinen hyvinvointivaltio on vielä k*se*sa.

Särmääjä

Vihreet, vasemmisto ja sdp on aika luonnollisia toininta-alustoja erilaisille islamisteille ja epämääräsille kehitysmaalaisille. Ne kun ajaa niiden asiaa ihan vakavalla naamalla missä tahansa tilanteessa. Ne isis-leirin ämmätkin voisi ihan hyvin olla jotain vihreiden aktiiveja tai niiden kavereita. Ainakin jossain ylen haastattelussa kuulostivat ihan samalta kun vihreiden kansanedustajat. Ja paljon kertoo sekin että yle käy mielumnin haastattelemassa terroristeja aavikolla kun vaikka toisinajatteljoita Helsingin kadulla.

pöh

Odotettavissa toukokuulle lämpenevää kiihottumista, lännestä voimistuvaa jihad tuulta.

Ei saa sanoa extremistiä extremistiksi

Musunaiset yrittivät lypsää ruotsalaiselta S- poliitikolta vahingonkorvausta kunnianloukkauksesta, joutuivatkin maksamaan melkein 200.000.
S-poliitikko menetti kuitenkin työnsä kun raukkamainen Sossupuolue heitti hänet ulos ennenkuin tuomio ehti tulla.
https://www.expressen.se/gt/hermansson-anklagas-for-fortal-nu-faller-domen/