Ympärileikkaamaton mies taudinkantaja?

Rauhanomainen keskustelu, jossa hillitsee itsensä, eikä ala suoltamaan eetteriin paskaa, voi toisinaan johtaa hyvään tulokseen.

Pätkä tulee eräältä keskustelupalstalta, jossa aloituksessa kysytään mitä mieltä ollaan ympärileikkauksista. Keskustelu jatkuu lähi-itätaustaisen naishenkilön vastauksen ympärillä.
Skärmbild (86)
– Ketään ei pakoteta ympärileikkaukseen jos ei itse halua. Islamissa se on suositus, mutta ei pakko. Ymmärrän, että asia on tuntematon ruotsalaisille (kuten paljon muutakin), mutta monissa paikoin maailmaa miehet ympärileikkauttavat itsensä hygienisistä syistä eikä uskonnon tai kulttuurin takia.
Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että on puhdasta maalaisjärkeä ympärileikata. Esinahka on epäpuhdas ja vahingoittaa naisten terveyttä. En voisi ikinä kuvitella olevani aviossa miehen kanssa, jota ei ole ympärileikattu. Jumala on tehnyt meidät täydellisiksi ja puhtaiksi, mutta meidän pitää hoitaa itseämme esimerkiksi leikkaamalla kynsiä ja hiuksia. Esinahka kuuluu samaan kategoriaan.

– Millä tavalla esinahka on epäpuhdas ja vahingoittaa naisten terveyttä?

– Se aiheuttaa esimerkiksi kohdunkaulansyöpää viruksesta, jota miehet levittävät.

– Enpä ole koskaan kuullut puhuttavan tuollaisesta. Onko olemassa jotain tieteellistä näyttöä asialle että esinahkaiset miehet ovat taudinkantajia?

– Kyllä, asiahan on yleisesti tunnettu. Naisten ei tarvitse edes tehdä uutta solututkimusta jos eivät vaihda kumppania. Tässä linkki, ympärileikkauksen ja naisten lisääntyneen terveyden välinen yhteys (Linkki).

 
 
 

Subscribe
Notify of
guest
38 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Nahka
Nahka
10.2.2020 13:05

Kuinkahan paljon ympärileikkaus tai leikkaamattomuus kiihdytti tai jarrutti aidsin leviämistä mustassa Afrikassa?
Kuraanin ideoista käyttökelpoisin lienee kehotus raittiuteen. Muusta en niin tiedä.

Tätäkö mimmi tarkoitti?
Tätäkö mimmi tarkoitti?
11.2.2020 00:00
Vastaa...  Nahka

Kyllä ympärileikkaus varmaan suojaa taudinaiheuttajilta, kun leikkaa 18 cm taaempaa ja syvemmältä 😬

karri
karri
10.2.2020 13:09

Hiukset, kynnet, esinahka, -Samaa kategoriaa, hmm. Ympärileikataampa vielä naamasta huulet niin ei huuliherpeksestäkään enää harmia. Hiphurraa!

On ne tyhmiä
On ne tyhmiä
11.2.2020 11:39
Vastaa...  karri

Naisten alapään huulet niillä ainakin kuuluu saman kategoriaan. Eipä leviä länsimaisten leikkaamattomien miesten taudit, koska ei sellanen pilattu värkki kellekään kelpaa.

Dickie
Dickie
10.2.2020 13:21

esinahalla on tietty tarkoitus, eikä se edes kasva takas kuten kynnet.Esinahan tarkoitus on suojella herkkkä pippelinpäätä. ja tarkoitus on, että se vedetäään taakse kun aletaan pano honmiin, jolloin myös feeniksen paksuus kasvaa..ja saaa sitä saatana kikkeliäkin pestä, kuten esinahkaakin ei sen ole pakko olla dirty

Anonymous
Anonymous
10.2.2020 21:54
Vastaa...  Dickie

Lääkäri Kiminkinen kertoi, että alokkaita neuvotaan jopa armeijassa miten pippeli pestään jos kotona ei ole osattu – tai iletty neuvoa. Siis liikkuvat taakse ja eikö pesulle.

Carwash ja Culliwash
Carwash ja Culliwash
11.2.2020 04:32

Joo ja varsinkin matuille, kikkelinpesukursseilla ja kikkelinpesubroshyyreissä.
Onhan näistä puhuttu jo kauan, googlaa.

Noniin
Noniin
12.2.2020 13:05

Alapesu kun voi tarkoittaa joillekin jalkojen pesua.

Anonymous
Anonymous
10.2.2020 13:29

Onko naisten ympärileikkaus myös hygieeniakysymys?

Anonymous
Anonymous
10.2.2020 13:33

Ehkä on parempi ettei kehitysmaista tulla kertomaan terveysvinkkejä länsimaihin. Länsimaista kun on viety sitä terveysosaamista esim. afrikkaan ja näin kehitetty afrikan väestöräjähdys.

Pillu piiloon
Pillu piiloon
10.2.2020 13:42

Kyllähän näistä asioista lääketieteellistä statistiikkaa löytyy jo pitkältä ajalta:
Paljonko esim.. esiintyy kohdunkaulan syöpää nunnilla verrattuna tavallisin muijiin ja säkkimatameihin?

Minä
Minä
15.2.2020 09:53
Vastaa...  Pillu piiloon

Nunnat pitää luokitella tavallisiksi muijiksi, jos lähellä on munkkiluostari.

Valtsu
Valtsu
10.2.2020 13:53

Oli varmaan ihan hyvä idea leikellä 600-luvulla autiomaassa ilman peseytymismahdollisuutta.

Aappa
Aappa
10.2.2020 14:09

Pienenä off-topiccina niin vaimon nalkutuksen lopettamisesta on myös saatu hyviä, jopa 100 % onnistuneita tuloksia pään irti leikkaamisella.

Anonymous
Anonymous
10.2.2020 15:02

Saatana että olen kurkkua myöten täynnä näitä paremman uskon länsimaihin kohdistuvaa vittuilua.

Saakelin idiootit
Saakelin idiootit
11.2.2020 11:41
Vastaa...  Anonymous

On ne tosin selkeesti ÄO:ltaan vajavaisia sen kyllä huomaa kaikesta. Suvakit samaa kastia.

jippos123
jippos123
10.2.2020 15:55

Onhan kuu-uskovaiset muutoinkin herkkiä uskomaan kaikkea paskaa. Parhaana esimerkkinä heidän propfeettansa on aivokuppaa kärsinyt maantierosvo joka oli lisäksi pedofiili.
Ei mulkun silpomiselle ole lääketieteellisiä perusteita ellei esinahka ole liian ahdas. Taitaa perimmäinen syy ”hygienilla” ratsastamiseen näillä rättipäillä olla se, ettei ne saatanan poloiset osaa edes pestä ”sissijuustoa” molostaan ettei se menisi runkkaamiseksi.
Elukka on elukka, ihan sama monellako jalalla se kulkee.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
10.2.2020 17:06

Kamalin ja epäsiistein on kunnon karvareuhka naisella.
Annetaan esinahkojen vaan olla kunkin kyrpiissä ihan rauhassa suojaamassa munanpäätä.
Aamen…

M
M
10.2.2020 18:52

Ei ollut äkkiseltään vilaisten tuossa Lancetin jutussa mainintaa, oliko hakuehdoissa vaatimuksia vakioinneille. Kun vertaillaan koko maailman väestöä ja tiedetään, että ympärileikkaus ja elinolosuhteet ovat kulttuurisidonnaisia, otanta on helposti vinoutunutta. Toivottavasti olivat tehneet jotain suppilotestejä yms., ei jaksa kiinnostaa sen vertaa.

Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
10.2.2020 19:25

Vitun ymnpärileikkaus, paskat! Samantekevää, mutta naisten silpomisen saisivat perkeleet jättää tekemättä. Jaa niin, mutta kun se kuuluu kulttuuriin, saatana.

Voi.. voi
Voi.. voi
10.2.2020 20:09

Kyllä sinne lainapeitteen alle välillä jää sitä ”tahko juustoa” Mutta senhän saa pesemällä pois, ja jos ei pese heti niin se perhana kuivuu lainapeitteen, ja herkku mutterin väliin.
Pt:n jutun kun luki niin siinä näköjään kerrotaan tulevasta ruotsin uudesta laista. Saa nähdä mitä nämä ählämit keksii sitten kun kaikki ruotsalaiset ukot on ympärileikattu

Anonymous
Anonymous
10.2.2020 20:23

Jutkut omaa ihan yhtä sairaita haluja kun muslimit, molemmat leikkelee kurkut auki eläviltä eläimiltä, ja jutkut leikkelee lapsilta esinahat kun taas muslimit tytöiltä alapäät.
En tajua miten jokut fanittaa jutkuja.

Anonymous
Anonymous
10.2.2020 22:14
Vastaa...  Anonymous

Joka uskonto on pelkkää satua ja aiheuttaa vajakkien tekemiä rituaalimurhia ja muuta paskaa.
Kertokaapa hyvä asia ihan mistä tahansa uskonnosta, niitä kun ei ole ainoatakaan.

Anonymous
Anonymous
10.2.2020 22:21

Oliko paha juttu kun kerroin että jutkut on niitä jotka vuolee esinahat joka lapselta ilman mitään syytä, näköjään tietämätöntä väkeä.

Anonymous
Anonymous
10.2.2020 23:13

No, juu, noihan se on pitää herneelle pääkopassa vauhtia.

GLGL
GLGL
11.2.2020 02:13

Yksi päivä tässä mietinkin, että milloinkahan Toiviainen iskee silmänsä Paavoon. Kai sinulla on vasara siinä serverin kyljessä, jolla voi mäiskiä kovalevyt lukukelvottomaksi?

ed karvinen
10.2.2020 23:05

Itse olen leikattu jo nuorena miehenä tulehduksen takia ja voin sanoa että monet naiset nuoruudessani olivat ihan tyytyväisiä. +100 … kunnes menin avioon. Ettei ole koiraa karvoihin katsominen. 🙂

Anonymous
Anonymous
11.2.2020 00:05

PT-media taas kadonnut Murkut.org sivuilta.
Tietääkö Paavo miksi?

Anonymous
Anonymous
11.2.2020 03:19

Taisipa tulla vähän paskapuhetta sieltä ja kunnolla 💩

Esinahka
Esinahka
11.2.2020 04:43

On täysin yhdentekevää kuka lähtee ja kuka tulee sillä Kaikki eduskuntapuolueet ovat ulkoisessa ohjailussa eli kuuluvat erään tietyn (((porukan))) hallitsemaan järjestelmään.
Persut mukana näytelmässä -ainut mitä tuo (((porukka))) oikeasti pelkää on yli puoluerajojen ulottuva, aito (aseellinen tai aseeton) kansannousu. Muille touhuille kultapossukerho nauraa paskaisen röhönaurun.
Edustuksellinen demokratia (sic!) on syöpä johon Suomi kuolee. Jokainen itselleen rehellinen ihminen joka tuntee järjestelmän ymmärtää ettei poliittisen pelastautumisen mahdollisuutta ole ollut enää vuosiin. Siitä öyhöttäminen kannattaa lopettaa jos ei halua antaa kultapossukerholle lisää aiheita paskaiseen röhönauruun.
Kannattaa alkaa varautumaan viimeiseen näytökseen ja unohtaa Halla-ahot ym. tyhjäntoimittajat joiden ”suomen pelastaminen” on jäänyt ja tulee jatkossakin jäämään pelkkien puheiden tasolle.

Anonymous
Anonymous
11.2.2020 19:25

Minäkään en usko jutkujen salaliittoon, mutta se ei estä vihaamasta tuota ryhmää yhtä paljon mitä islamistejakin.
Minä olen elämäni aikana jopa joutunut käytämään nyrkkiä jutkuun joka tuli ilman mitään syytä muutama vuosi sitten repimään takista kun kuulemman pukeuduin kuin uusnatsi(mikä en ole) tykkään vain pitää pää kaljuna ja pukeutua maastovaatteisiin kun käyn hanakasti kalalla ja joskus ei jaksa vaihtaa vermeitä kun käyn kaupalla kalaltatulon jälkeen, ei auttanut selittelyt, olisi jutku lyönyt minua nyrkillä jos en olisi ite tintannut ensin.
Annan sentään sen verran arvoa tuolle jutkulle että ei ilmoittanut kellekkään, jos olisi ollut islamisti niin varmaan olisin ollut samalla viikolla ilman päätä.

Liberaali konservatiivi
Liberaali konservatiivi
13.2.2020 10:08

Henkilö joka uskoo juutalaisten salaliittoon uskoo muuhunkin yhtä järkevään, kuten koronaviruksen olevan amerikkalaisten järjestämä ja 5G tappaa lintuja lennosta…

Alasmeno menee liian hitaasti
Alasmeno menee liian hitaasti
11.2.2020 04:50

Oli miten oli, Steeffani ja Morkani ovat kaikista mukahuolestumisistaan huolimatta päättäneet päästää 2020 VIELÄ ENEMMÄN matuja Ruotsiin kuin mitä 2019 onnistuttiin haalimaan.
Tulossa on terrorismistään ja varasliigoistaan tunnettuja maita ja jopa Etelä-Amerikkalaisia huumekartelleja? La la la la la Bamba!
https://www.expressen.se/ledare/missbruket-av-det-svenska-asylsystemet-fortsatter-/