Ohisalo haluaa yksintulleita "lapsia" Kreikan leireiltä Suomeen

Skärmbild (94)

Sisäministeri Maria Ohisalon eilistä lausuntoa on ylistetty turvapaikka-aktivistien piirissä. Ohisalo kertoo, että Suomeen pitäisi hakea Kreikan pakolaisleireiltä alaikäisiä perheettömiä lapsia.

Kannattaa heti alkuun pitää mielessä, että ne eivät ole minkään turvapaikan tarpeessa, eivät tule yksin ja ovat kaikkein vähiten lapsia. Esimerkiksi Ylen eilen julkaisemassa artikkelissa sisäministeri kertoo haluavansa, että Suomi ottaa vastaan perheettömiä alaikäisiä turvapaikanhakijoita.
– Ajattelen, että Suomella hyvinvoivana valtiona on mahdollisuus ja velvollisuus auttaa näitä lapsia. Olisi erittäin perusteetonta, että se määrä olisi nolla, sisäministeri Ohisalo sanoo.
Ohisalon lausunnot ja Ylen artikkeli perustuu luotuun kuvitelmaan, että leirillä olisi perheettömiä lapsia. Mitään ikiä näille lapsille ei sanota, mutta artikkelissa kerrotaan, että Turkista Kreikkaan Aigeianmeren yli olisi pulikoinut ihan pikkulapsia.
Palataanpa taas maanpinnalle. Lähteekö joku 10-vuotias tai jopa nuorempi lapsi yksin, ilman sukulaisia tai ketään aikuista kävelemään toiselle puolen maapalloa. Pallero laittaa jalkaa toisen eteen kuin Forrest Gump konsanaan, unirätti kainalossa tuoden turvaa tallustaa eteenpäin tavoitteena Eurooppa. Maksaa salakuljettajille muutama tuhat dollaria ja päätyy lopulta traumoineen jollekin kreikkalaiselle pakolaisleirille.
Ei tietenkään. Jokainen täyspäinen ihminen ymmärtää, että pikkulapset eivät kuljeksi pitkin maapalloa yksinään. Yhdelläkään pikkulapsella ei ole sellaisia elämän tietotaitoja, että lapsi osaisi hahmottaa suunnitelman matkustaa jostain Afganistanista vaikkapa Suomeen. Miten luku- ja kirjoitustaidottomat lapset muka osaisivat suunnitella reittinsä? Miten mistään mitään tietämättömät lapset osaavat muka hahmottaa ilmansuuntia Suomeen ja matkustaa jonkun rekka-auton taka-akselin päällä oikeaan ilmansuuntaan.
Ne eivät ole lapsia, eivät tule yksin eivätkä tarvitse mitään turvapaikkaa. Kyse on samanlaisesta ilmiöstä kuin Ruotsin yksintulleet. Ensin ne olivat lapsia, sitten nuoruaisia, sitten nuoria aikuisia ja sen jälkeen pelkästään enää yksintulleita.
Valtamedia on näyttänyt harvinaisen vähän oikeita kuvia näiltä leireiltä. Siellä on aikuisia miehiä, jotka ovat mellakoineet rajusti, koska eivät pääse eteenpäin Eurooppaan lihapatojen ääreen. Miehet ovat polttaneet telttoja ja rikkoneet paikkoja, koska heidän vaatimuksiin ilmaisesta loppuelämänkestävästä ylläpidosta ei olla vastattu.
Turvapaikka-aktivistit haluavat nyt näitä vaateliaita miehiä veronmaksajien elätettäväksi.

Subscribe
Notify of
guest
68 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Se on yhtä vaille

Voi sen saatana. Kyllä on nuo libresse-hallitukset kutaleet saatanan sekaisin. Että ihan 25v lapsukaisia hakemaan. Mistä vitu*ta noilla riittää tarmoa noihin aivotuhnuihin. Suomalaiset vanhukset pyörii samoissa paskavaipoissaan viikon ja nuo vaan hamuaa tänne lisää elätettäviä, vaikka omissakin olisi autettavia.

peräpää

Ohisinisalo tietää mitä tekee.
Parta pitää olla ajettu eikä saa juurikaan raiskailla tulomatkalla.
Kyllä se siitä.

John MacMunne

Raiskaaminen on ihmisoikeus (tosin vain pakolaisille), mutta leirillä oleminen ja eläminen ilmaiseksi on epäinhimillistä. Siksi heidät tulee tuoda suurimpiin kaupunkeihin asumaan, sillä muu olisi epäinhimillistä.

pk

Ohisalo varmaan haluaa että kauniit suomalaiset nuoret tytöt raiskataan ohisaloa on varmaan kiusattu koulussa jonka takia hän haluaa että hänen kiusaajien kaltaiset tytöt tulevat raiskatuiksi.

TUHONTIE

Ohisalo ottakoon kotiinsa nää “lapsukaiset” ja hellinköön niitä siellä. Rahaa ku on ni maksa kulutkin, me muut tuskin niitä halutaan nähdä.

M

Mitenhän jos vastaava yhteisen omaisuuden jakaminen toteutettaisiin asunto-osakeyhtiössä? Miten kauan hallitus saisi jakaa yhtiön rahaa ulkopuolisille? Miten paljon hallitus voisi lahjoittaa varoja hyväntekeväisyyteen?

Jones

Kummasti joitakin kiinnostavat lähi-itäläiset ja tuntuvat olevan heidän kulttuuristaan kovastikkin kiinnostuneita. Jos näin on, menköön heidän maihinsa, ja pitäkööt ne tulevat lapsoset siellä.

ike

Kulttuurista viis. Äänestäjiä hamuavat. Tietävät että vihervasemmiston kannatus on kohta niin pieni että ei ole asiaa sotkemaan suomen polittiikkaa.

ike

Loppuu se ihmisten kuppaaminen suomessakin, mutta ei vapaaehtoisesti. Se täytyy lopettaa.

Klarsyn

Huonolla politiikko-onnella saimme sisäministeriksi köyhyystutkijan, jonka myötätunto kohdistuu globaalista ns. hädästä kärsiviin ja talouspakolaisiin. Suomalaisten veronmaksajien riesaksi hän on taas hankkimassa lisätaakkaa.
Lapsiköyhyys on Suomessa sangen yleistä, mutta suomalaislapsille kuuluvat rahat sisäministeri siirtää mielellään nuorille yksintulleille miehille, joita ei voi lapsina pitää villeimmissäkään unelmissa.
Suomen asiat, suomalaisten turvallisuus, sananvapaus, kansalaisoikeudet ja kulttuurinen suoja ei tätä naista kiinnosta, hän asettaa maahanmuuton islamilaisista maista etusijalle. Edellisessä sisäministerissä oli paljon toivomisen varaa, mutta tämä menee roimasti hänen alapuolelleen.

Suomi Finland

Kyllähän se olisi kivaa auttaa ihan jokaista, mutta kun sitä rahanpaskaa ei vaan ole, niin kyllä se niin on, että noiden Eurooppaan pyrkivien asiat pitää ratkaista jollakin muulla keinolla kuin päästää heidät vapaasti tulemaan. Ohisalon pitäisi tajuta, että tuo automaatti on ikuinen ja niitä tulijoita vaan on liikaa ja lopulta ongelmat, joita asiasta meille aiheutuu, kasautuvat ylivoimaisiksi.
Sympatiapisteitä ei voi hankkia ottamalla lähi-itäläisiä kulttuuri-ihmisiä poseerauskiimassa ja samalla kyykyttää omat kansalaiset entistäkin syvemmälle. Kun resurssit ovat rajalliset, niin toisen helliminen on pyllistämistä jollekin toiselle.
Ja kun se ei ole kiinni vaan siitä, että rahaa kuluu ihmisten auttamiseen. Kaupan päälle tulee aimo annos rikollisia ja rikollisuutta. Autot palavat ja pommit paukkuvat. Meidän ei pidä alkaa toimia koko maailman sosiaalitoimistona.

Naiset pilaa Suomen

Hemmetin idioottinaiset tota paskaa ja muita virheitä etenkin äänestää.
Suomalaisista naisista yli puolet on täysiä kuspäitä.

PSn äänestäjä

Purra arvostelee kovin sanoin Sanna Marinin (sd) hallituksen aikeita tuoda lapsia Kreikan pakolaisleireiltä Suomeen. Purran mukaan Kreikassa olevat perheettömät alaikäiset turvapaikanhakijat ovat ”ankkurihenkilöitä”
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/66984e99-7bd9-4e8a-8fba-89a3793cc837 – On selvää, että olot leireillä ovat ala-arvoiset. Mielikuvapolitiikkaa on kuitenkin puhua Suomen velvollisuudesta etenkin alaikäisiä kohtaan ja uutiskuvissa esittää pieniä taaperoita, kun tosiasia on, että kyse on paljon vanhemmista ankkurihenkilöistä, joita vanhemmat lähettävät edellään Eurooppaan nimenomaan tekemään turvapaikan saamisesta ja perheenyhdistämisestä helpompaa

karri

Noilla ämmillä on oikeasti päässä parantumaton vikatila. Ei mene sitten millään jakeluun että:
“Aivan yksin tulleet” (vrt. aivan yksittäistapauksia) alaikäiset partanaamat eivät ole sotalapsia, orpoja tai muutenkaan avuntarpeessa.
2015 jotenkin kävi sääliksi Suomalaisia ihmisiä jotka olivat neuloneet lapsille villasukkia ja leiponeet pullaa ja muutenkin lahjoitelleet leluja ja vaatteita ym. valmistautuneet ruotsista tulevien “aivan yksintulevien” alaikäisten hyysäämiseen, puolustusvoimat mukaanlukien??
Polttelivat sitten niitä lahjoituksia vokkien edessä eikä edes lämpimikseen, vaan vittuillakseen hyväuskoisille.
Puurokin oli kuulemma pahaa, sanoi eräskin sotalapsukainen TV-uutisissa, jolla ei vissiin villasukka mahtunut 45-koon saappaisiin.
Onko mitään opittu edes muutamanvuoden takaa? EI. Koko saatanan eduskunta helvettiin. Kukaan ei kyseenalaista “partalapsia” joita solutetaan ala- ja yläasteille, jopa päiväkoteihin!!!!!!

Timppa

Kuka näitä päättäjiä äänestää meille? Nekö pöljät joilla ei ole internettiä käytössä? ÄO on alle 100 ; ei pysty ottamaan asioista selvää mutta äänestän kuitenkin “työväenpuolueita” kuten isäni ja isoisäni. Nämä vasemmistopuolueet eivät ole enää olleet oman kansan, eikä työläisten puolella pitkään aikaan vaan siellä pyörii kaikenlaisia globalisteja, halpatyövoimanhankkijoita ja … ehkäpä sellaista porukkaa jotka haluavat tuhota (liian hyvin pärjäävät) itsenäiset maat.

T

Ainoa looginen syy miksi vihreät haluavat näitä “lapsia” tänne on että he toimivat tulevaisuudessa vaalikarjana. Sama syy oli demokraateilla tuoda 1/3 Meksikoa Yhdysvaltoihin. Esim Kalifornia on muuttunut vahvasta republikaanien tukialueesta demokraattiosavaltioksi maahanmuuton ansiosta.

T

Hyvä pointti….USAssa maahanmuutto selittyy pääosin logiikalla vaikka pitkällä juoksulla siitä olisikin enemmän haittaa kuin hyötyä.
Demokraatit haluavat äänestäjiä ja republikaanit halpatyövoimaa.

Sam Colt

Ideologiaa lienee sekin suunnaton viha suomalaista miestä kohtaan. Niin suuri että suomalaiset naisministerit ml Haavisto liittoutuvat islamistien kanssa.
Entä yle? Näyttää uutisissa kuvia lapsista, jotka eivät varmasti ole yksin tulleet hiekka-aavikoilta Kreikan saarille. Jos nyt ylen kuvat ylipäätään olivat sieltä. Toimittaja Kurosen raportointi on epäluotettavaa.

M

“he toimivat tulevaisuudessa vaalikarjana”
Sellainen usko olisi äärettömän naiivia, mutta kunhan vain totean, että mitään vaalikarjatoiveita on tietysti turha elätellä.

Suomi Finland

No nehän järjestävät itse itsensä avuntarpeeseen pakkautumalla niille siirtolaisleireille. Elämä kotimaassa ei varmasti ole ollut kivaa, mutta varmasti se leiriolot voittaa.
Ovat maksaneet itsensä kipeiksi niille pirun salakuljettajille ja haluavat sen vuoksi raivokkaasti (huom: en käytä ilmaisua ‘epätoivoisesti’, koska moinen lohkaisu yrittää vain kerätä siirtolaisille säälipisteitä) päästä etenemään määränpäähänsä.

Särmääjä

Olisin enemmänkin yllättyny jos vihreet ei olisi haalimasssa tänne lisää paskasakkia.

Anonymous

Kyllä se 2015 on hyvässä muistissa. Samat on elkeet nyt. Eli sympatiaa kerätään lapsijutuilla sekä kuvilla. Mutta mikä sitten olikaan totuus? No sen näemme päivittäin esim ostareilla. Tai sanotaan suoraan. Raiskaus yms tilastoissa. Onko virheet saaneet ” kentältä ” viestiä, että harmittaa kun ei saa kikkeliä. On nimittäin niin usein esim iltakurassa juttua ollut, että kuinka naiset elävät puutteessa jne. Ja sehän tiedetään aina keskellä saharan autiomaatakin kamelin ja ahmedin keskinäisessä jutustelussakin, että sellaiset maat kuin suomi ja ruotsi. Siellä odottaa naisen syli.

PSn äänestäjä

SAS pani näytteille skandinaaveja pilkkaavan rasistisen videon
Mitä on skandinaavisuus, ei mitään, kaikki on kopioita
https://onemileatatime.com/controversial-scandinavian-airlines-ad/
SAS poisti videon hädissään, VIDEO NÄKYY MM. LINKISSÄ yllä
Scandinavian Airlines uploaded a new ad to YouTube on Monday, and just over a day later, the ad is no longer publicly listed, after the video got nearly 50x as many “thumbs down” reactions as “thumbs up” reactions.

Anonymous

Joo ihan uskomatonta paskaa. Siinä sitä propagandaa oikein isolla rahalla tehtynä.

Suomi Finland

Voi vittu. Katsoin myös tuon videon. Tuolla asenteella mikä tahansa joukkue missä tahansa joukkuelajissa lunastaisi kestävän kiinnityksen jumbosijalle. Emmemeoomittäännn nemuuttvaanonniinkooviiiii.

Acc358

Kiitos videolinkistä. En kestänyt katsoa sitä loppuun asti. Video on sairas. Video on sairaan kulttuuriin tuote. Oletan, että tuo on ruotsalaisten tekemä. Odottavatko nuo, että itseään vähättelemällä saavutetaan muiden kunnioitus. Tuon videon nähneet halveksivat ruotsalaisia entistä enemmän.

Fatwantarkistaja

Toivottavasti kieltävät koko paskan. Savuttaa ihan saatanasti noiden koneen. Greta näkee ja itkee, miksei kukaan setämies helly.

Verottaja

Ja kohta saamme lukea miten natsien silmätikuksi joutunut SAS on talousvaikeuksissa RASISMIN takia.. Ei haittaa yhtään. Suvakki Airlines lentäköön helvettiin.

Anonymous

Taisi olla aika paha kun tuli niin kiire poistaa. Ei enää linkkikään pelaa.

Anonymous

Kiitos vaan Paavolle ja muille äänestämättä jättäneille.
Tämä hallitus tulee hyväksymään tuon läpihuutojuttuna. Koko kuvio varmaan sovittu jo etukäteen.
Eikä tässä vielä kaikki.

Anonymous

Millainen mies jättää tässä tilanteessa äänestämättä puoluetta joka on ainoa joka edes yrittää torpata naisten, lasten, vanhusten, vammaisten ja muiden heikompien tappamista ja raiskaamista?

Anonymous

Aika moni äänesti mieluummin vappusatasen puolesta…

Inflaatio

Mikä se on tällä hetkellä..onko se jo pudonnut vappufemmaksi? Entäs onkos sitä jo näkynyt..? Taitaa lopputulos olla niin että eläkeläiset jäävät tästä SDP:lle SATASEN VELKAA per naama.

Anonymous

Jos tätäkin palstaa lukee eikä äänestä, niin aika kummaa on ajatuksenjuoksu. Mä äänestän, että voi edes näyttää keskisormea valtaeliitille. Jos ei äänestä, niin se menee vastustajan hyödyksi. Ja siihenhän ne valassaolevat pyrkiikin.

Anonymous

Perussuomalaiset ovat kenttäkelpoisin puolue. Tämä pitäisi ollaa aivan selvää!

Kerro!

No mitä puoluetta OLISIT äänestänyt JOS olisit äänestänyt? Tai kukaties ei sinulla ole enää Suomen kansalaisuutta…?

M

Aiotko siis suorittaa jonkinlaisen vallankumouksen lähiaikoina? Vaikka ei kannattaisikaan demokratiaa, eikö kannattaisi silti äänestää vähiten huonoa vaihtoehtoa? Sillä ei kai kukaan kuvittele, että olisi olemassa jokin täydellinen vaihtoehto, joka toteuttaa kaikki omat mieltymykset tai on samaa mieltä kaikesta? Demokratia nyt vain on se asia, jonka kanssa joudumme elämään, vaikka se ei olekaan täydellinen. Kannattaako jäädä odottamaan viisasta diktaattoria? Kuinka kauan häntä joudutaan odottamaan? Mistä sellainen viisas diktaattori edes tulisi? Kuka olisi se diktaattori, joka ei ole valtaeliittiä ja jolle valta ei nouse päähän ja joka ei ala toteuttaa jotain omia fantasioitaan, väkivaltaisia puhdistuksia yms. valtaan päästyään? Vai olisivatko nämä parempi vaihtoehto kuin demokratia?

Anonymous

“M”
Oletan että tarkoita tuolla “vähiten huonoa vaihtoehtoa”, persuja.
Mitenkän se auttaa ko puoluette jos eivät meinaa nousta hallitukseen vaikka ääniä saisivat miljoonia, halla-aho kun ei hallitukseen mene ei edes pakolla.
Ja miksi menisikään, sillä sinne ei ko puolue pääse sillä sen torpaa hallituspuolueet, kuin pikkukersat hiekalaatikolle, “ei me noiden kanssa aleta”…
Nähty jo, kustiin äänestäjien äänestyslipuille nauraen ja otettiin pudonnut keskustan mulkut hallitukseen, eikös ole mukavaa kun hallituksesta tipput, sureat äänet saanut on ilman mitään järkeä persujen tilalla hallituksessa vaikka ko puolue sai paljon enemmän ääniä kun keskusta.
Joten äänestä mitä haluat, hallitus päättää ketkä lehtereillä istuu.

Anonymous

Siellä on siis ankkurilapsia joiden ainoa tavoite on perheenyhdistämisen kautta saada koko perhe/suku/klaani suomalaisten veronmaksajien elätettäviksi. Näin tuo ralli toiminut jo 30 vuotta.
Tämä porukka voi koska tahansa mennä takaisin kotimaahansa tuolta leiriltä jos vain haluaa.
Mihin suomalainen voi mennä jos ja kun ei enää viihdy kotimaassaan näiden tulokkaiden takia?

T

Kyllä oli tuskallista luettavaa. Pyrin pysymään positiivisena muistuttamalla itseäni että on Suomessa ollut asiat huonomminkin, kuten vaikka sodan aikana.

Moonman

Satakoon vaikka pommeja helsinkiin ennemmin kun lisää kehitysmaalaisia kaduille saalistamaan veronmaksajien riesaksi. Pommituksen jäljet joutuu korjaamaan vain kerran, rikastajiin uppoaa loputtomasti rahaa sukupolvesta toiseen, maailman (maan) loppuun asti. Ja Ohisalo: “Ajattelen, että Suomella hyvinvoivana valtiona on mahdollisuus ja velvollisuus” -eli aina kun tulee sellainen fiilis, niin haetaan lisää elätettäviä. Vähät suomalaisista köyhistä lapsista ja vanhuksista.

Suomi Finland

Niin. Härskisti pistetään oman maan kansalaisia ahtaammalle ja jätetään vanhukset sänkyihin makaamaan, että päästään elättämään nuoria kehitysmaalaisia moraaliposeerauskiimassa.

Acc358

/// Ohisalo: ”Ajattelen, että Suomella hyvinvoivana valtiona on mahdollisuus ja velvollisuus” ///
Ohisalo ei huomaa, että hän voisi itse auttaa omilla rahoillaan. Hänellä itsellään on mahdollisuus auttaa. Hän ja hänen kanssaan samoin ajattelevat voisivat lahjoittaa rahaa, joilla sitten voisivat hankkia hyvän elämän lapsukaisille jostain Välimeren maasta. Kelpaisiko Marokko, Algeria, Tunisia tai vaikkapa Turkki.

The Truth

Ohimosuoli on unohtanut, että Suomella 106 miljardia euroa velkaa. Urkin aikana ei ollut velkaa 1980-luvulla. Suomi ei ole hyvinvointivaltio, mutta ei ihan vielä ole Ruotsin veroinen monikulttuurinen painajainen.

Sirkka-Reijo

No pakkohan ne on korvata uusilla ne kaikki jotka ovat täällä vankilaan joutuneet. Ja se yksi pieni poikapoloinen joka Suomalaisen naisen pään irrottamisen jälkeen ei nähnyt muuta keinoa, rasismin takia, kuin tappaa itsensä. Se on aivan kauheaa kun Suomalaisten rasismi ja islamofobia pakottavat 7-8 vuotiaan lapsen epätoivoiseen tekoon! Nyt meillä on mahdollisuus korvata tämä muslimeille edes jotenkin, ottamalla 6-7.000 pikkupoikaa tänne hoivaamme. ..ja heidän suht. pienet perheet myöskin.. Tästä pitää olla ylpeä!

Maire-Kullervo

Ni. Karmea on suomalainen suvaitsemattomuus ja rasismi. Kyllä iljettää. Onneksi tuli tämä uusi päänavaus. Hyvä Sirkka-Reijo, toivottavasti olet ehdolla eduskuntaan ensi vaaleissa! Täältä tulee varma ääni.

pöh

Tietäähän ne hörhöt itsekin ettei sieltä mitään lapsia tule, mutta olisi rasismia olla uskomatta lapseksi vaikka olisi puolenmetrin parta ja pallit roikkuisi välistä.
Lapsista puhutaan vain siksi että eihän kukaan kehtaa vastustaa lasten auttamista.
Hesarin kommenteissakin joku väitti että kreikan leirillä on ihan yksintulleita vauvoja.
Ei ole järjellä sijaa noissa suvakkipiireissä.

Suomi Finland

Siittiöidenkin tuominen olisi hieman parempi idea. Niiden mukana ei tule vierasta kulttuuria, joka muka on rikkautta, mutta onkin jotain aivan muuta.
Sitäpaitsi ne siittiöt voisi valuttaa vessanpöntöstä alas ja niille voisi vilkuttaa, että ‘terve menoa’.
Tuo homma tosin loppuisi kuin seinään, kun YK:ssa asiasta suivaantuneina säädettäisiin kaikkia (paitsi paskastanioita) velvoittavat siittiöysoikeudet. ‘Jokaisella ei valkoisella siittiöllä on oikeus tulla hedelmöitetyksi… ja plääplää…’

Fatwantarkistaja

Siittiö pöntössä on abortti! Tilataan ählyiltä tynnyrillinen spermaa. Muslimit runkkaavat kilpaa hyvän asian puolesta ja suvakit voivat nauttia sen Eduskuntatalon rappusilla. Lopputulos on, mitä on.

Overbored

Vauvoista puheenollen. Muistan hyvin sen videopätkän jossa välimerellä botski täynnä muslimeita matkalla eurooppaan nostamaan sossurahoja, sitä lähestyi jonkun valtion merivartiosto ja silloin yksi uljas, kunniakas sossumuslimi otti vauvan/pikkulapsen ja roikotti laidan yli. “tulkaa lähemmäs vaan niin tämä lapsi lentää yli laidan” Semmoista hellää lapsirakkautta islamilaisittain. Mikään ei saa estää muslimimiehen sossurahoja, ei mikään!

Anonymous

Juuri oli iltalehdessä itäsuomen hovioikeuden lievä tuomio raikauksesta ,nuorelle homosexuaalia statuksella tulleelle irakille, joka oli nussinut ensin huumattua 14 vuotiasta tyttöä suuhun wc tiloissa ,tyyppi vaati vapauttavaa tuomiota hovilta koska on homona ilmoittautunut turvikseksi suomeen ja irakissa homoilusta saa tuomion. Miksi irakin sotajoukoilla oli mukaan suuret määrät homoja suomeen tullessa ? Homoja pidetään sotajoukkojen mukana lähi-idässä yleisesti, eräänlaisia kenttähuoria. Tuota on varmasti käytetty myös turvapaikka perusteena ja osa sotilaista heteroita oikeasti . Homous on kuitenkin islam maissa hyvin yleistä ja näkyvää, nämä homojen katolta heittämiset joista on kerrottu julkisuudessa ,ovat useinmiten mustasukkaisuus riitoja ja samalla tapaa katolta voi lentää ilman mattoa myös naisihminen . Toki väkivaltaiset hillujat voi imuumin tai muun kiihottuneen käskystä tappaa ihan kenet käsketään .

Tuumaaja

Tämä on juuri tällainen vihervasemmiston fasistinen aivopieru, luodaan tunteisiin vetoava savuverho aina tilaisuuden tullen.
Tavallinen suomalainen joutuessaan ulkomailla sairauden tms. vuoksi huonoon asemaan, ei takuulla tuoteta takaisin kotimaahan charter lennolla. Jos menee ja kuolee ulkomailla, niin silloin saa kyydin sinkkiarkussa suurlähetystön myötävaikutuksella, mutta koko revohkasta tulee sitten mukava lasku omaisille.
Kuitenkin tuotetaan ulkomaille vapaaehtoisesti tihutöihin lähteneitä, oman kansalaisuutensa lähtiesssään kieltäneitä väkisin takakisin suomeen ja veronmaksajien piikkiin.
Kun heistä ei ole ongelmaa siellä niin tuodaan heidät tänne jotta saataisiinn ongelmia syntymään ja sen siivellä taas palkattya hyväveliverkoston kautta turhia kynänpyörittäjäakateemikkoja ratkaisemaan sitä.
Juuri tähän tähtää myös työperäisen maahanmuuton savuverho ,tässä ei ole millään tasolla realiteeti kohdillaan ja suuri joukko ei edes tajua että heitä kustaan silmään ihan julkisesti, silti he pitävät sitä hyvänä asiana.
Normaalit ihmiset käsittävät että työperäinen maahanmuutto on tarkoitettu ensisijaisesti yritysten tarpeisiin, jolla he saavat mahdolisuuden palkata korkean koulutus-ja osaamistason omaavia henkilöitä, joita ei välttämättä suomesta löydy tai saavat jonkin kilpailuedun muassaan.
Kun maassa vallitsee yli puolen miljoonan henkilön työttömyys, ei ole tarvetta tuoda yhtään ylimääräistä henkilöä ulkopuolelta työvoima”reserviin”, täällä on jo reservissä porukkaa.
Ei se kongon poika tai kurdipartaläpsy muutu automekaanikoksi jos on ollut kotikylässään pyöränkorjaaja, korkeamman koulutustason omaa amiskasta päässyt nuori ajoneuvoasentaja.
Ohisalo vetoaa että miksi ei otettaisi tänne hyvinvointiin muualta, kun kerran on varaa. Sen kun näkisi että hän investoisi oiekasti näihin ja luopuisipuolesta palkastaan, osakesalkustaan ja maksaisi samalla tavalla veroja ilman vähennyksiä kuten muutkin, niin kokisi sen hyvinvoinnin autuuden.
Jonkainen maahantunkeutuja maksaa sen 4000€ /kk veronmaksajille ja päälle vielä kaikki muut sosiaalietuudet paskapaperista autoon väliltä, tällaista ei tarjota yhdellekkään kantaväestöön kuuluvalle heikompiosaiselle.
Siksi nämä eivät halua integroituakkaan vallitsevaan kulttuuriin, koska sitä’ ei heiltä vaadita, ei mitään ylläpidon vastineeksi. Myöskään kulttuurilliselta taustaltaan he eivät osaa olla kiitollisia että heidät on päästetty tänne, koska ei tarvitse kiittää vääräuskoisia ja sosiaalisten etuuksien vuoksi 90% tänne on läpsytellyt.
Ainoastaan 10% porukasta on oikeasti tarve lähteä omasta maastaan poliitisista tms. syistä, loput tulee cargona siinä sivussa koska on luotu tällainen mätä ja vuotava järjestelmä jota kukaan ei halua valvoa (paitsi puola, unkari, romania etc.)
Joku tietty puolustaa että tekeväthän he halvemmalla töitä kuin muut, mutta ottaako tämä tietty huomioon sen, ettei niistä palveluista makseta veroja. eläkkeitä yms. ja kuitenkin koko ajan juoksee täysi ylläpito taustalla, siksi on varaa tehdä “halvemmalla” kun taustalla on veronmaksajien maksama tulo josta ei tarvitse maksaa veroa eikä tuoda killinkiäkään itse siihen pottiin takaisin.
Loppupelissä poliitikot vetoavat kansainvälisiin sopimuksiin, mutta siellä ei puhuta mitään siitä kuinka paljon etuuksia näille pitäisi myöntää ja säilyykö yhdenvertaisuus tässä asiassa kantaväestöön nähden?
Muutkin maat suomea ja ruotsia lukuunottamatta ottavat näitä vastaan, mutta nämä eivät viihdy niissä maissa, koska elanto pitäisi omalla työllä ensisijaisesti hankkia ja palkkatyöhön pääseminen taas edellyttää kielen sekä käytöstapojen omaksumista, palkasta joutuu myös maksamaan normaalit kulut valtiolle takaisin.
Avustus näissä maissa on rahallisesti nimellinen ja se riittää välttämättömimpään, maksimissaan valtio kustantaa asumisen määräajaksi jotta pääsee omilleen, ja tämä ei ole minkään sopimuksen vastaista.

Kohta hajoaa

Tuota akkaa ei muut asiat näköjään kiinnosta, oikea matuministeri. Eikö noissa omissa ongelma kersoissa olisi ihan tekemistä.Nuoria jää kiihtyvällä vauhdilla heti aikuisikään tullessa heti eläkkeelle kun pää ei kestä nykymaailmaa. Ei olisi uskonut että jopa kepusta tulee vihervasemmiston aisankannattaja, mutta kiima ministerin virkaan ajaa jopa omien periaatteiden ohi.

Anonyymi

Arvotaan seuraava numero… Tässä alkaa taas melkoinen lotto, kun katsotaan kuka pääsee Suomeen ikuisen elatuksen ja sosiaaliturvan piiriin. Kaikkia kun ei voida ottaa. Nyt lapsettomat ministerinaiset ja muut synnytystalkoisiin yllyttäjät voisivat näyttää esimerkkiä ja adoptoida leireiltä näitä lapsukaisia. Ei tarvitsisi edes itse vaivautua raskauteen, synnytykseen, imettämiseen ja pikkulapsi-iän huonosti nukuttuihin öihin, kun tulisi ns. valmis paketti ja sädekehän loisto seuraaviin vaaleihin sen kuin kirkastuisi!

Onko mahdollista?

Onko nyt käynyt niin että Suomen hallitus on vielä pöljempi kuin Ruotsin?

Irmeli

Noita yksintulleita “taaperoitahan” on Ruotsissa pilvin pimein. Suurin osa on Afgaaneja jotka myös tekevät raskaitakin rikoksia laumoina, joina kaduilla vaeltavat. Röyhkeys on silmiinpistävä, kai kuvittelvat että maa on nyt heidän kun ovat läpsyt ovenrakoon saaneet. Suvakkiarmeija puolustaa, kuten saimme lukea esim suuhun kusi jutussa, joku idioottipolitikko sanoi että nämä ovat vaan toivottomia nuoria, että ymmärrä ja hyyssää viis siitä mitä tekevät, syy on aina uhrin. Siihen suuntaan täälläkin ollaan menossa. Suomihan ei osaa itsenäiseti mitään tehdä, muiden maiden apinointi ja käskyjen vastaanottaminen onkin “vahvuutemme” valitettavasti, se on myös tuhon tie. Kuka kantaa vastuun jos tänne tuodaan noita samoja riehujia kun naapurissa ja rikokset senkun lisääntyy….Ohisaloko vai koko hallitus, jonkun se täytyy kantaa sillä meillä ei ole velvollisuutta antaa vieraiden tänne kuulumattomien/sopeutumattomien ihmisten ryöstää ja raiskata itseämme.

just joo

Tämähän on tuttu kuvio aiemmasta. Tässä kuva jolla mainostettiin Calaisin “viidakko” leirillä asuvien lapsukaisten hätää jokunen vuosi sitten :
https://www.swindonadvertiser.co.uk/resources/images/5595478?type=responsive-gallery-fullscreen
Ja tässä kuva lapsukaisista joita leiriltä sitten lopulta pelastettiin Britanniaan:comment image

Anonymous

Ohisalo on ihan kiimoissaan.

Evplasse

Vain koronaviirus tulee pysäyttämään tämän vaeltelun toivo sen nopeasti iskevän leireille

jalkajousi

Jos jokin puolue pyrkisi tekemään Suomesta ekologisen luontaistalouden, se onnistuisi parhaiten ottamalla maahan mahdollisimman suuren määrä tukia tarvitsevia ihmisiä. Kun saajakohtaiset tukisummat lopulta pienenisivät olemattomiin, pitäisi ruokaa alkaa kasvattaa ja pyydystää itse.
Se taas ei koskisi vihreätä Nomenklatuuraa.