Alaikäisiin kohdistuneet ryöstöt uusi trendirikos Ruotsissa

Aikaisempaan juttuun viitaten niin tässä vähän tilastoa. Alaikäisiin kohdistuneissa ryöstöissä on tapahtunut valtava loikkaus. Voidaan puhua todellisesta trendirikoksesta.

Skärmbild (95)

Vuonna 2010 tehtiin 1 602 rikosilmoitusta, joissa uhreina oli alle 18-vuotias henkilö. Sen jälkeen oli tyyntä  myrskyn alla kunnes toissa- ja viime vuonna homma on saatu rullaamaan kunnolla.

Viime vuonna vastaava luku oli jo 2 484 tehtyä rikosilmoitusta. Vuonna 2018 ryöstöjä tehtiin 1 896 joten vuodesta 2018 oli nousua viime vuoteen peräti 31 %.

Henkilöryöstö eli pystyryöstö on perinteisesti ryöstö, jossa henkilöltä viedään kadulla, huoneistossa, discossa tms uhkaamalla rahaa ja omaisuutta.

 

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

18 thoughts on “Alaikäisiin kohdistuneet ryöstöt uusi trendirikos Ruotsissa

 1. Jenkkimalliin ovat menossa. Tavalliset ihmiset alkavat varustautua. Kansankodin Keskustelevat Konstaapelit toteavat sovinnollisuuden olevan huuhaata ja vaihtavat sen nollatoleranssiksi.

  21
  1
  1. Suomessapa ei varustauduta jenkki tyyliin. Aseet on pitkälti kerätty pois ja lupaa uudelle ei ihan niin vaan saa.

   12
   1. Totta, lailliset ”mutkat” ja muut pienet ruutiaseet taitavat olla pois laskuista.
    Mutta juuri kamppailulajien piiristä löytyy tarvittaessa yhtä sun toista tylppää mutta tehokasta. Vaatii vaan harjoittelua.

    1. Eiköhön niitä aseita saa laittomastikin. Jossakin vaiheessa voi suomen kansa vielä yllättää tämän nykymenon kannattajat.

 2. Kyllä monikulttuurisuus on rikkaus! Lähtee tilastokäyrät nousuun! En ymmärrä miten olemme tulleet toimeen ilman näitä skandinavian pelastajia! Ja tämä oli sitten sarkasmia.

  31
 3. Nimeomaan tuohon tähtää eu asetiukennukset, joita PAKOTETAAN myös suomen päätyyn otettavaksi.
  Eli lailliset aseet pois kansalta että ei voi puolustautua ählyjä vastaan kun nuo alkaa urakalla ampuilemaan, sillä nuo välittää paskat jostain aselaintiukennuksesta kun käytävät laittomia aseita, eu näköjään haluaa että laiton asekauppa räjähtää käsiin sitä sitä se tulee tekemään.

  Edelleen, tämä liittyy aika hyvin ählyihin ja on eu pakottama paskalaki suomeen.

  Eikä ole tosiaan ainoa asia mitä se kultainen eu suomea pakottaa tekemään mikä koskee ählämeiden silitystä ”ihanassa” eu:ssamme.

  1. Kukaan ei tohdi nytkään kulkea metsästysaseen kera kadulla. 80-luvulla ja kännissä, muttei aikoihin enää.

 4. Tuli tossa taas Myyrmannissa käytyä. Kehitysmaalaistamisen vauhti on saatanallinen. Lasten kanssa en sinne enää edes mene. Itikseen en mene enää itsekään.

  21
  1. Ja viereiseen taidemuseoon oli auennut kunnon vasemmistonäyttely villerantoineen kumppaneineen. Oli kkk-huppuista Halla-ahoa, aivonsa seinälle ampuvaa Trumpia ja muuta ”kannanottoa”. Mitähän jos vain poltettaisiin rahat tynnereissä?

   13
   1. Oikeassa maassa tuon näyttely tekijä istus helvetti linnassa, mutta suomi on kaukana maasta jossa oikutta olisi muuta kun mädillä silakoilla ja muilla helvetin ilmastohulluilla ja suvakeilla.
    Täytyy alkaa ettimään onko mitään mahdollisuutta muuttaa pysyvästi pohjois-koreaan, siellä sentään oikeus toimii eikä perkeleen suvakit hypi missään.

    1. Saa L. Anderssoninkin pukea Stalinin vaatteisiin. Loukkaa tiettyä porukkaa, mutta laillista sekin. Jos vain toinen olisi kielletty, eläisimme totalitaarisessa maassa.. tai jotain.

 5. Oikeudessa käsitellään tapausta, jossa ”kemiläisperhe, Ruotsista tulleine sukulaisineen” piti 49-vuotiasta miestä kotiorjanaan kaksi vuotta. Värähteleekö muilla tutka? Voisiko tämän perheen nk. taustat selvittää, laittaa nimet ja kuvat nettiin?

  10
   1. Mummu varoitti minua jo pikkulapsena, että pysy kaukana mustalaisista, ne varastaa ihmisiä, lapsiakin. Tämänkaltaiset puheet tuomittiin aikoinaan rasistisina, sillä eiväthän mustalaiset tällaista tee.

  1. No tuon takiahan ruotsalaiset ovat kaikissa sodissammekin aina piileskelleet suomalaisten miesten selkien takana, sieltä huudelleet ”ryssille”, kun käsite kunnia ja sisu on pelle svenssoneille täysin tuntematon.

   ”Hakka peele suomenpoika, ettei ryssät meite voita!”

   Jopa suomalaisissa naisissa ja lapsissakin on aina ollut enemmän ”miestä”. En tosin tiedä, josko enää tänä päivänä. Vasemmisto vapaine kasvatuksineen vei kansan lapsilta sisun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.