Alaikäisiin kohdistuneet ryöstöt uusi trendirikos Ruotsissa

Aikaisempaan juttuun viitaten niin tässä vähän tilastoa. Alaikäisiin kohdistuneissa ryöstöissä on tapahtunut valtava loikkaus. Voidaan puhua todellisesta trendirikoksesta.

Skärmbild (95)
Vuonna 2010 tehtiin 1 602 rikosilmoitusta, joissa uhreina oli alle 18-vuotias henkilö. Sen jälkeen oli tyyntä  myrskyn alla kunnes toissa- ja viime vuonna homma on saatu rullaamaan kunnolla.
Viime vuonna vastaava luku oli jo 2 484 tehtyä rikosilmoitusta. Vuonna 2018 ryöstöjä tehtiin 1 896 joten vuodesta 2018 oli nousua viime vuoteen peräti 31 %.
Henkilöryöstö eli pystyryöstö on perinteisesti ryöstö, jossa henkilöltä viedään kadulla, huoneistossa, discossa tms uhkaamalla rahaa ja omaisuutta.
 

18 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Voi kun sulosii!... Yäkh.
Voi kun sulosii!... Yäkh.
14.2.2020 15:07
Vastaa...  Karmeeta

No tuon takiahan ruotsalaiset ovat kaikissa sodissammekin aina piileskelleet suomalaisten miesten selkien takana, sieltä huudelleet ”ryssille”, kun käsite kunnia ja sisu on pelle svenssoneille täysin tuntematon.
”Hakka peele suomenpoika, ettei ryssät meite voita!”
Jopa suomalaisissa naisissa ja lapsissakin on aina ollut enemmän ”miestä”. En tosin tiedä, josko enää tänä päivänä. Vasemmisto vapaine kasvatuksineen vei kansan lapsilta sisun.

Värisee, värisee...
Värisee, värisee...
13.2.2020 22:08

Oikeudessa käsitellään tapausta, jossa ”kemiläisperhe, Ruotsista tulleine sukulaisineen” piti 49-vuotiasta miestä kotiorjanaan kaksi vuotta. Värähteleekö muilla tutka? Voisiko tämän perheen nk. taustat selvittää, laittaa nimet ja kuvat nettiin?

Varoitettu on
Varoitettu on
14.2.2020 14:46
Vastaa...  Fatwantarkistaja

Mummu varoitti minua jo pikkulapsena, että pysy kaukana mustalaisista, ne varastaa ihmisiä, lapsiakin. Tämänkaltaiset puheet tuomittiin aikoinaan rasistisina, sillä eiväthän mustalaiset tällaista tee.

Valtsu
Valtsu
13.2.2020 18:12

Tuli tossa taas Myyrmannissa käytyä. Kehitysmaalaistamisen vauhti on saatanallinen. Lasten kanssa en sinne enää edes mene. Itikseen en mene enää itsekään.

Valtsu
Valtsu
13.2.2020 18:29
Vastaa...  Valtsu

Ja viereiseen taidemuseoon oli auennut kunnon vasemmistonäyttely villerantoineen kumppaneineen. Oli kkk-huppuista Halla-ahoa, aivonsa seinälle ampuvaa Trumpia ja muuta ”kannanottoa”. Mitähän jos vain poltettaisiin rahat tynnereissä?

Anonymous
Anonymous
13.2.2020 19:21
Vastaa...  Valtsu

Oikeassa maassa tuon näyttely tekijä istus helvetti linnassa, mutta suomi on kaukana maasta jossa oikutta olisi muuta kun mädillä silakoilla ja muilla helvetin ilmastohulluilla ja suvakeilla.
Täytyy alkaa ettimään onko mitään mahdollisuutta muuttaa pysyvästi pohjois-koreaan, siellä sentään oikeus toimii eikä perkeleen suvakit hypi missään.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
14.2.2020 04:13
Vastaa...  Anonymous

Saa L. Anderssoninkin pukea Stalinin vaatteisiin. Loukkaa tiettyä porukkaa, mutta laillista sekin. Jos vain toinen olisi kielletty, eläisimme totalitaarisessa maassa.. tai jotain.

Anonymous
Anonymous
14.2.2020 12:26
Vastaa...  Valtsu

Eikös tuo ole sitä ”maalittamista” parhaimmillaan?

Anonymous
Anonymous
13.2.2020 17:43

Nimeomaan tuohon tähtää eu asetiukennukset, joita PAKOTETAAN myös suomen päätyyn otettavaksi.
Eli lailliset aseet pois kansalta että ei voi puolustautua ählyjä vastaan kun nuo alkaa urakalla ampuilemaan, sillä nuo välittää paskat jostain aselaintiukennuksesta kun käytävät laittomia aseita, eu näköjään haluaa että laiton asekauppa räjähtää käsiin sitä sitä se tulee tekemään.
Edelleen, tämä liittyy aika hyvin ählyihin ja on eu pakottama paskalaki suomeen.
Eikä ole tosiaan ainoa asia mitä se kultainen eu suomea pakottaa tekemään mikä koskee ählämeiden silitystä ”ihanassa” eu:ssamme.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
14.2.2020 04:09
Vastaa...  Anonymous

Kukaan ei tohdi nytkään kulkea metsästysaseen kera kadulla. 80-luvulla ja kännissä, muttei aikoihin enää.

Niinpä niin
Niinpä niin
13.2.2020 16:05

Kyllä monikulttuurisuus on rikkaus! Lähtee tilastokäyrät nousuun! En ymmärrä miten olemme tulleet toimeen ilman näitä skandinavian pelastajia! Ja tämä oli sitten sarkasmia.

Hade Aning
Hade Aning
13.2.2020 15:12

Jenkkimalliin ovat menossa. Tavalliset ihmiset alkavat varustautua. Kansankodin Keskustelevat Konstaapelit toteavat sovinnollisuuden olevan huuhaata ja vaihtavat sen nollatoleranssiksi.

Kamppailulajeja suositellen
Kamppailulajeja suositellen
13.2.2020 19:49
Vastaa...  Hade Aning

Suomessapa ei varustauduta jenkki tyyliin. Aseet on pitkälti kerätty pois ja lupaa uudelle ei ihan niin vaan saa.

Hade Aning
Hade Aning
13.2.2020 21:37

Totta, lailliset ”mutkat” ja muut pienet ruutiaseet taitavat olla pois laskuista.
Mutta juuri kamppailulajien piiristä löytyy tarvittaessa yhtä sun toista tylppää mutta tehokasta. Vaatii vaan harjoittelua.

ike
ike
14.2.2020 06:37
Vastaa...  Hade Aning

Eiköhön niitä aseita saa laittomastikin. Jossakin vaiheessa voi suomen kansa vielä yllättää tämän nykymenon kannattajat.