Alaikäisiin kohdistuneet ryöstöt uusi trendirikos Ruotsissa

Aikaisempaan juttuun viitaten niin tässä vähän tilastoa. Alaikäisiin kohdistuneissa ryöstöissä on tapahtunut valtava loikkaus. Voidaan puhua todellisesta trendirikoksesta.

Skärmbild (95)
Vuonna 2010 tehtiin 1 602 rikosilmoitusta, joissa uhreina oli alle 18-vuotias henkilö. Sen jälkeen oli tyyntä  myrskyn alla kunnes toissa- ja viime vuonna homma on saatu rullaamaan kunnolla.
Viime vuonna vastaava luku oli jo 2 484 tehtyä rikosilmoitusta. Vuonna 2018 ryöstöjä tehtiin 1 896 joten vuodesta 2018 oli nousua viime vuoteen peräti 31 %.
Henkilöryöstö eli pystyryöstö on perinteisesti ryöstö, jossa henkilöltä viedään kadulla, huoneistossa, discossa tms uhkaamalla rahaa ja omaisuutta.
 

Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Hade Aning

Jenkkimalliin ovat menossa. Tavalliset ihmiset alkavat varustautua. Kansankodin Keskustelevat Konstaapelit toteavat sovinnollisuuden olevan huuhaata ja vaihtavat sen nollatoleranssiksi.

Kamppailulajeja suositellen

Suomessapa ei varustauduta jenkki tyyliin. Aseet on pitkälti kerätty pois ja lupaa uudelle ei ihan niin vaan saa.

Hade Aning

Totta, lailliset “mutkat” ja muut pienet ruutiaseet taitavat olla pois laskuista.
Mutta juuri kamppailulajien piiristä löytyy tarvittaessa yhtä sun toista tylppää mutta tehokasta. Vaatii vaan harjoittelua.

ike

Eiköhön niitä aseita saa laittomastikin. Jossakin vaiheessa voi suomen kansa vielä yllättää tämän nykymenon kannattajat.

Niinpä niin

Kyllä monikulttuurisuus on rikkaus! Lähtee tilastokäyrät nousuun! En ymmärrä miten olemme tulleet toimeen ilman näitä skandinavian pelastajia! Ja tämä oli sitten sarkasmia.

Anonymous

Nimeomaan tuohon tähtää eu asetiukennukset, joita PAKOTETAAN myös suomen päätyyn otettavaksi.
Eli lailliset aseet pois kansalta että ei voi puolustautua ählyjä vastaan kun nuo alkaa urakalla ampuilemaan, sillä nuo välittää paskat jostain aselaintiukennuksesta kun käytävät laittomia aseita, eu näköjään haluaa että laiton asekauppa räjähtää käsiin sitä sitä se tulee tekemään.
Edelleen, tämä liittyy aika hyvin ählyihin ja on eu pakottama paskalaki suomeen.
Eikä ole tosiaan ainoa asia mitä se kultainen eu suomea pakottaa tekemään mikä koskee ählämeiden silitystä “ihanassa” eu:ssamme.

Fatwantarkistaja

Kukaan ei tohdi nytkään kulkea metsästysaseen kera kadulla. 80-luvulla ja kännissä, muttei aikoihin enää.

Valtsu

Tuli tossa taas Myyrmannissa käytyä. Kehitysmaalaistamisen vauhti on saatanallinen. Lasten kanssa en sinne enää edes mene. Itikseen en mene enää itsekään.

Valtsu

Ja viereiseen taidemuseoon oli auennut kunnon vasemmistonäyttely villerantoineen kumppaneineen. Oli kkk-huppuista Halla-ahoa, aivonsa seinälle ampuvaa Trumpia ja muuta “kannanottoa”. Mitähän jos vain poltettaisiin rahat tynnereissä?

Anonymous

Oikeassa maassa tuon näyttely tekijä istus helvetti linnassa, mutta suomi on kaukana maasta jossa oikutta olisi muuta kun mädillä silakoilla ja muilla helvetin ilmastohulluilla ja suvakeilla.
Täytyy alkaa ettimään onko mitään mahdollisuutta muuttaa pysyvästi pohjois-koreaan, siellä sentään oikeus toimii eikä perkeleen suvakit hypi missään.

Fatwantarkistaja

Saa L. Anderssoninkin pukea Stalinin vaatteisiin. Loukkaa tiettyä porukkaa, mutta laillista sekin. Jos vain toinen olisi kielletty, eläisimme totalitaarisessa maassa.. tai jotain.

Anonymous

Eikös tuo ole sitä “maalittamista” parhaimmillaan?

Värisee, värisee...

Oikeudessa käsitellään tapausta, jossa “kemiläisperhe, Ruotsista tulleine sukulaisineen” piti 49-vuotiasta miestä kotiorjanaan kaksi vuotta. Värähteleekö muilla tutka? Voisiko tämän perheen nk. taustat selvittää, laittaa nimet ja kuvat nettiin?

Varoitettu on

Mummu varoitti minua jo pikkulapsena, että pysy kaukana mustalaisista, ne varastaa ihmisiä, lapsiakin. Tämänkaltaiset puheet tuomittiin aikoinaan rasistisina, sillä eiväthän mustalaiset tällaista tee.

Karmeeta

Ruotsalaisia miehiä:comment imagecomment image
Ei ihme että maata ja lakia ei valvota.

Voi kun sulosii!... Yäkh.

No tuon takiahan ruotsalaiset ovat kaikissa sodissammekin aina piileskelleet suomalaisten miesten selkien takana, sieltä huudelleet “ryssille”, kun käsite kunnia ja sisu on pelle svenssoneille täysin tuntematon.
“Hakka peele suomenpoika, ettei ryssät meite voita!”
Jopa suomalaisissa naisissa ja lapsissakin on aina ollut enemmän “miestä”. En tosin tiedä, josko enää tänä päivänä. Vasemmisto vapaine kasvatuksineen vei kansan lapsilta sisun.