Mitä suuremmaksi kehitysmaista tulleiden tulijoiden määrä nousee sitä varmemmin alkaa kantaväestön nuorten sorto

street-2805643_960_720

Mitä suuremmaksi nousee kolmansista maista tulleiden tulijoiden määrä sitä systemaattisemman vainon kohteeksi kotimaiset nuorukaiset joutuvat. Esimerkiksi Espoossa on meneillään suuntaus, jossa tulijat hyökkäävät suomalaisten nuorten kimppuun pelkästään siksi, että uhrit ovat suomalaisia.

Ruotsissa on noussut valtava kohu tapauksesta, jossa ruotsalaista nuorukaista pahoinpideltiin ja rääkättiin tuntien ajan. Joukko afrikaanoja retuutti ruotsalaista nuorukaista ympäriinsä ja tältä vietiin vaatteetkin päältä. Lopulta päällekarkaajat kusivat uhrinsa suuhun. Afrikaanot kuvasivat tapahtuman ja lataisivat sen vieläpä nettiin kaikkien katsottavaksi.
Video löytyy netistä, mutta en itse viitsi julkaista sitä, sillä verenpaineet on muutenkin korkealla ja mustien ihmisten näkeminen nostaa paineita entisestään.
Tapahtuma ei ole mikään yksittäistapaus vaan se vaan sattui nousemaan julkisuuteen. Tällaisista alistusryöstöistä on tullut kaava. Ne eivät siis ole enää mitään yksittäistapauksia vaan ruotsalaiset nuorukaiset ja jopa ihan pikkulapset joutuvat jatkuvien systemaattisten ryöstöjen ja päällekarkausten uhreiksi.
Teon kuvaukset ovat aina samakaltaisia. Lauma kehitysmaista tulleita nuorukaisia ottaa kohteekseen yleensä nuoremman tai jollain tavalla heikomman henkilön, joka on yksin liikenteessä. On tapauksia, jossa marakattilauma on itse ollut 15-vuoden ikäluokkaa ja alistusryöstön kohteeksi on otettu jopa alle 10 vuotiaita lapsia. Uhri valikoidaan sillä perusteella, että hän näyttää ruotsalaiselta.
Ryöstön kulku menee monesti siten, että uhria ensin pahoinpidellään ja syljetään kasvoille. Uhri saatetaan pakottaa pikkuhiljaa riisumaan vaatteet päältä ja tapahtumaa kuvataan usean tekijän toimesta. Ryöstö etenee hitaasti. Tekijät ikään kuin nautiskelevat tapahtumasta ja uhrin kärsimyksistä. Jokaisen riisutun vaatekappaleen jälkeen saatetaan huutaa sellaista wouwou-huutoa, jollainen on monissa kehitysmaissa tapana jonkun jännittävän tapahtuman yhteydessä. Kannattaa huomata se, että ryöstö ei ole perinteinen nopea pystyryöstö tyyliin ”kädet ylös, tämä on ryöstö” vaan uhria todellakin alistetaan teon aikana ja teko itsessään saattaa kestä useita kymmeniä minuutteja.
Uhrilta viedään kaikki arvokas; puhelimet ja korvakuulokkeet, mahdollisesti rahat. Kannattaa huomata, että uhrilta viedään myös kengät ja vaatteet. Koulureppu kirjoineen kaadetaan yleensä katuojaan ja silmälasit särjetään.
Kun teko sitten on ohi niin uhri uhkaillaan hiljaiseksi ja alistamisesta kuvatut filmit jaetaan nuorten käyttämiin sosiaalisiin medioihin. Uhrin kaikki tuttavat ja kaverit näkevät alistusfilmin ja se aiheuttaa uhrille niin paljon häpeää, että hän vain yksinkertaisesti muuttuu ilmaksi. Uhri ei halua, että asia on kaikkien huulilla. Uhri ei kerro asiasta kuin poikkeustapauksissa vanhemmilleen. Ja vaikka kertoisikin niin vanhemmat eivät voi tehdä asian eteen yhtään mitään, sillä koska tekijät tulevat kehitysmaista niin asian ottaminen koulussa esiin on veitsenterällä tanssimista rasismisyytösten takia.
On olemassa satoja tapauksia, joissa alistusryöstäjät ja uhri käyvät samaa koulua. Uhri on erehtynyt kertomaan asiasta opettajalle. Tässä tapauksessa opettajisto kääntyy uhria vastaan ja asettautuu tekijöiden puolelle. Ilmaan laitetaan epäilys uhrin mahdollisesta rasismista. Tämä hiljentää kenet tahansa tehokkaasti.
Tällainen ilmiö syntyy mitä suuremmaksi jonkun tietyn alueen ja sen ympäristön kehitysmaista tulleiden tulijoiden määrä kasvaa. Niin kauan kuin kehitysmaiden tulijanuorukaiset ovat tiettyyn pisteeseen asti vähemmistönä niin homma saattaa sujua normaalisti. Kun kehitysmaiden nuorukaiset ovat vähemmistössä he saattavat olla normaaleja nuorukaisia ja leikkiä paikallisten lasten kanssa. Mutta kun väestön prosenttiosuus ylittää tietyn kulminaatiopisteen niin kehitysmaiden nuorukaiset liittoutuvat keskenään kantaväestöä vastaan. Alkaa kantaväestön lasten ja nuorukaisten sorto.
Vaikka asiasta ei ole mitään tutkimuksia niin ilmiön näkee esimerkiksi Tukholmassa kunhan vain viitsii pitää silmänsä auki. Esimerkiksi julkiseen liikenteeseen on syntynyt oma käyttäytymismallinsa, jossa ruotsalaiset nuorukaiset yrittävät liikkua mahdollisimman huomaamattomasti. Esimerkiksi vaikkapa Vällingbystä Sollentunaan menevä bussi numero 179, joka kukee Tenstan ja Rinkebyn läpi. Ruotsalaiselle yksin liikkeellä olevalle nuorukaiselle olisi puhdasta tyhmyyttä matkustaa vaikkapa Spångasta Sollentunaan tuolla bussilla. Hän joutuu mihin vuorokauden aikaan tahansa kiusaamisen kohteeksi Tensta-Rinkeby-välillä.
Ruotsalaiset nuorukaiset oppivat kulkemaan vaihtoehtoisia reittejä. He oppivat olemaan julkisissa kulkuvälineissä kuin ilmaa. Katsokaapa vaikka metrossa, jossa istuu yksinäinen ruotsalainen nuorukainen ja vaunuun astuu kolme tai useampia tulijoita. Ruotsalainen nuorukainen tässä tilanteessa vetää korvakuullokkeensa entistä syvemmälle korviin ja hän tekee kaikkensa, että häntä ei huomattaisi.
Kuvakaappaus - 2019-09-21 20-28-24
 
Nyt tällainen ilmiö on syntymässä Espooseen. Viime aikoina on tippunut vähän sieltä sun täältä tietoja, joissa kerrotaan kehitysmaista tulleiden nuorukaisten vainoavan suomalaisia nuoria. On erilaisia päällekarkauksia ja joitakin piirteitä alistusryöstökulttuurin synnystä on olemassa.
Tätä ilmiötä ei voi enää kitkeä, sillä kuten sanoin se syntyy automaattisesti kun kehitysmaista tulleiden prosenttiosuus ylittää tietyn kulminaatiopisteen. Ainoa keino mitä vanhemmat voivat tehdä on opastaa lapsia muutamilla seikoilla:

  • Lapsen ei ikinä pidä kaveerata kehitysmaista tulleiden henkilöiden kanssa sellaisessa tilanteessa, että hän on itse vähemmistöasemassa. Tarkoittaa siis esimerkiksi sitä, että suomalaisen nuorukaisen ei pidä oleskella vaikkapa nuorisotiloilla, kirjastoissa tms paikassa jossa on paljon nuoria ja jonne kokoontuu kehitysmaista tulleiden nuorukaisten laumoja.
  • Suomalaiselle nuorelle pitää kertoa, että olemalla wanna-be eli eräänlainen mielistelijä, ei saavuta kiusaamattomuusasemaa vaan sillä hakeutuu satavarmasti kiusatun asemaan.

Kaiken kaikkiaan lapselle tärkeintä on oppia olemaan kovapäinen, sillä uhreiksi joutuu aina ne heikoimmat, jotka eivät osaa sanoa mitään vastaan.

Subscribe
Notify of
guest
48 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kilttimies

Kertomus on aitoa vihapuhetta. Herätti nimittäin yhden ainoan tunteen ja se ei ole empatia…

Katarina

Meidän on alettava suurena joukkona vastustaa vihatekoja. Ei ole rasismia eikä natsismia vastustaa näitä joukkopahoinpitelyjä ja joukkoraiskauksia. Mikäli turvapaikanhakija on osallisena tällaisessa, meidän on vaadittava näiden karkottamista maastamme. On saatava laki, jonka mukaan jokainen tänne muualta tullut väkivaltarikoksiin syyllistynyt karkotetaan maastamme välittömästi ja pysyvästi. Tietenkin se vaatii myös aiempien erinomaisesti toimineiden rajatarkastusten käyttöönottoa, että barbaarit saadaan jatkossakin pysymään maamme ulkopuolella, mutta nehän meidän olisi mahdollista ottaa käyttöön vaikka heti.
Meidän isänmaallisten on painotettava tässä ongelmassa nimenomaan rikollista käyttäytymistä, mitä emme hyväksy ja vaadittava tälle rikollisuudelle ankarat sanktiot. Vankiloissamme en soisi heitä elätettävän, kunnes heidät päästettäisiin jatkamaan barbariaansa, vaan ulos maastamme! Tämä toimisi myös jatkossa näyttönä muillekin Suomesta unelmoiville rikollisille, että heidän kannattaisi Suomen sijaan valita jokin maa, jossa rikollisuutta suvaitaan paremmin. Meidän ei ole mikään pakko suvaita tänne tulleiden rikollisuutta! Tätä aihetta on pidettävä esillä ja pommitettava eduskuntaa, jotta nämä väkivaltarikolliset saadaan ulos maastamme, siis meidän maastamme.

Karu totuus

Merkille pantavaa on, että tuo jutussa kuvattu toiminta on juuri sitä, mitä myös Suomen hallitus ja ylin poliisijohtomme lämpimästi kannattavat.
Perustelut tälle väitteelle on helppo löytää: kumpikaan näistä mainituista tahoista ei ole käytännössä tehnyt yhtään mitään tämäntyyppisen toiminnan estämiseksi. Päinvastoin, kaikki heidän toimintansa on tähdännyt siihen, että kantasuomalaisten mahdollisuudet estää tällaisia jutussa kuvattuja julmuuksia olisivat mahdollisimman vähäiset.
Ja varmemmaksi vakuudeksi hallitus pyrkii vielä koko ajan haalimaan maahan lisää noita ulkomaalaisia rikoksentekijöitä ja koulukiusaajia.

Anonymous

Muistanko oikein, että joka neljäs asukas espoossa on maahanmuutto taustainen? Joka tapauksessa suomen nuoret saavat turpaansa. Ei intti kiinnosta kun pelottaa ja ahdistaa. Mitään itsepuolustus taitoja ei opetella tai salilla käydä.

Äänestäkää vasemmistoa!

Entäs se ”espoolaisten nuorten terrori” suomalaisia lavatanssijoita vastaan? Nuorten etnisyyttä ei uutisoinneissa mainita.
Ensin teljetään ovet. Sitten poltetaan elävältä?

Anonymous

Tarvitseeko tätä nyt edes sanoa mutta viimeistään nyt jokainen vastuullinen vanhempi laittaa lapsensa itsepuolustusharrastuksen pariin.
Sanoin saman jo 2015 vyöryn alkaessa. Takaan ja vannon että lapsesi tulee joko kiittämään sitä että laitoit tai kiroamaan sinut jos et laittanut.

luuserit helvettiin

On se nyt helvettiä,jos omassa maassaan ei enää pärjää ulkomaalaisten rosvojoukkojen takiab ?

sairasta
Yes all women

Ja suomalaiset sekä ruotsalaiset naiset nauttivat tästä kehityksestä.

Anonymous

Niin. Eihän siitä kauankaan ole kuinka feministit ylen jutussa vittuilivat suomalaiselle miehelle. Eli että kuinka pojat ahdistuvat suomalaisen isän mallista. Kukkasia, pinkkiä alusvaatetta ja muuta sellaista. Samaan aikaan oaremmassa kulttuurissa tehdään kunniamurhia jne. Ristiriita ja kaksinaismoralismi on niin räikeätä näillä että oksat pois.

Katarina

Feministi ei ole nainen, vaan idiootti! Älä yleistä feminismiä kaikkiin naisiin, on täällä sentään totuuksista perillä oleviakin naisia.

pöh

No kyllähän suurin osa naisista ei nauti tästä islam invaasiosta yhtään.
Heidät on vain media, poliitikot, poliisi, syyttäjät ym hiljentäneet, jos sanoo mitä ajattelee niin tulee tuomio..

Anonymous

Ja rappukäytävässä tai missään käytävässä ei kannata väistää pitää vaan kävellä suoraan pahki oli kyseessä ämmälauma tai gänstäporukka.

Ei pysty ymmärtämään

Ja Ohimosalo (koska nauta ottaa niin pirusti päähän) junailee lisää näitä tänne. Kyllä siinä on sairas tapaus.

Htx

Ohisalon tapaus käy jälleen uudesta esimerkistä, miksi oli grande virhe antaa naisille äänioikeus. Nimetkää niitä onnistuneita naispoliitikkoja, jotka ovat toimineet oman kansansa hyväksi. Ei taida löytyä??

Ilmari

Golda Meir oli sellainen.

Htx

Hänkin sortui omaan erehtymättömyyteensä. Ennen ns. Yom Kippurin sotaa 1973 Israelin tiedustelu oli havainnut merkkejä Syyrian ja Egyptin hyökkäyksestä. Meir ei uskonut kenraaleitaan ja Israel yllätettiin pahoin. Koko maan olomassaolo oli hetken vaakalaudalla puolustuksen romahdettua Suezin Bar Lev-linjalla Siinailla. Golanilla vältyttiin katastrofilta vain arabien heikon sodankäyntitaidon ansiosta: Genesaretin eteläpäässä oli tie avoin Syyrian tankeille ajaa Galileaan. Israelin ilmavoimat uhrautui ja huolimatta Egyptin vahvasta ohjuspuolustuksesta, egyptiläisten hyökkäystä kulutettiin ja hidastettiin rohkeilla ilmahyökkäyksillä ennen reserviläisten liikekannalle saamista. Israelin tappiot olivat melkoiset, USA kyllä lennätti ilmasillalla uutta kalustoa Saksasta Israeliin, mutta millä korvata koulutetut sotilaat? Niin että en pidä Meiriä kelpoisena esimerkkinä onnistuneesta naispoliitikosta. Kuten Saksan Merkel, myös Israelin Meir ajoi maansa kuilun partaalle.

Anonymous

Mä olen palvellut faitterina sen Jom Kippur -sodan jälkeen Siinailla. (Vanha ukko jo nykyään). Olen lueskellut iippojen sodista ja sun analyysi on oikea, iippoja vähän kusettettiin aluksi. Mutta selvittivät sen sodan ja olemassaolonsa mahdollisuuden kuitenkin.
Vuonna 1967 käytiin Kuuden päivän sota. Siitä mulla on kirja: Daavid ja Goljat. Iipot kusetti arabeja oikein kunnolla, esim. tuhosi niitten lentovoimat jo kentille. Hienoa!
Ählyt ilmeisesti oppivat ja maksoivat pottuina Jom Kippurissa, mutta siihen kanavan ylitykseen niittten taktiikka sitten lopahtikin.

Htx

Vielä tuosta Jom Kippurin sodasta:
Minulla on myös se mainio kirja Daavid ja Goljat. Siinä Israelin etevyys ilmavoimien ja panssariyhtymien yhteistyössä käy hyvin ilmi. Toisaalta tulevan katastrofin siemenet kylvettiin Kuuden päivän sodan voitoissa. Israelin panssarijoukkojen itsevarmuus ja ylimielinenkin asenne johti Jom Kippurin sodassa kohtuuttomiin tappioihin vaunujen hyökätessä Siinailla päin egyptiläisiä. jotka käyttivät taitavasti Neuvostoliitosta saamiaan 9M14 Malyutka (AT-3 Sagger) pst-ohjuksia.
Siinai on taistelumaastona avointa ja vaunut olivat varomattomasti edetessään helppoja saaliita pst-ohjuksille. Joidenkin arvioiden mukaan Israelin maavoimat menetti jopa 800 vaunua tai muuta taisteluajoneuvoa ohjusten tuhoamina. Ohjusten torjumiseksi oli käytössä parikin konstia: tiheä tykistökeskitys ohjusampujien oletettuihin asemiin ja saatettiin myös ohjustulta havaitessa ampua oman vaunun eteen sirpalekranaatti nostamaan suojaavaa pölypilveä.
Lähteet: Rabinovich, Abraham, The Yom Kippur War: The Epic Encounter That Transformed The Middle East, Random House, p.140;
PTUR suhoputnih voisk”, G.N.Dmitriev, Arhiv-Press, 1997, pp.10(Russian:ПТУР Сухопутных войск / Под ред. Г. Н. Дмитриева. — Киев: Архив-Пресс, 1997.

Niskojen nakkelua

Mielenkiintoista tekstiä tämä (Htx). Olen nainen, mutta en ole feministi. Miehillä ja naisilla on erilaiset vahvuudet, poikkeuksia tietenkin löytyy. Naiset voivat paineen alla ratkaisevissa tilanteissa vetäistä helpommin niin sanotusti tunteelle. Ehkä Golda Meirille kävi näin. Ikävää vain, että vastuullisessa asemassa se voi tarkoittaa ihmishenkien menettämistä. Myös kiusaus nakella niskojaan on naisilla tunnetusti suurempi kuin miehillä. Niskojen nakkelusta voi tulla ihan pääasia, vaikka se ei edistäisi mitään mihinkään. Kunhan saa nakella ja näyttää, että hallitsee :).

Katarina

Htx on ilmeisesti omassa elämässään kohdannut epäonnea naismarkkinoilla, ja siitä tuo katkeruus naissukupuolta kohtaan. Sääli. Epäonnistuminen rakkauselämässä on traumaattista, mutta mahdollisuudet pärjätä siinä voisivat parantua, jos asenne toista sukupuolta kohtaan hieman tuosta kehittyisi positiivisemmaksi. – Tällaisena Htx edustaa juuri sitä, millaisena äärisuvakit näkevät tai ainakin esittävät isänmaalliset miehet, naisten hakkaajina ja vihaajina. Htx voi hyvinkin olla myös trolli, äärisuvakki, joka on tullut tähän ketjuun ”suorittamaan hyviä tekojaan pahoja isänmaallisia vastaan”.
Onneksi näitä tapauksia on vähän, ja normaalin suomalaisen miehen itsetunto Miehenä on vahva. Syytäkin siihen on, koska suomalainen mies on Mies (joitain poikkeuksia lukuunottamatta).
Mitä tulee poliitikkojen ansioituneisuuteen, ainakaan minä en näe esim. Sipilää, Kataista ja Stuppia yhtään sen älykkäämpänä ja parempana valintana päättämään yhteisistä asioistamme kuin mitä ovat nykyiset ministerimme.

Vaikka kuinka paljon

Margaret Thatcher, Marine Le Pen, Laura Huhtasaari, Riikka Purra, Jenna Simula, Tiina Wiik jne. jne.

Htx

Thacther oli oman aikansa Sipilä: pääministeri, joka sekoitti maansa työmarkkinat ja sai aikaan pitkän kaunan työmarkkinaosapuolten välille (hiilikaivostyöläisten liiton nuijiminen maan rakoon). Siksi olikin ihme, että viime joulukuun äänestyksessä, joka oli tosiasiassa Brexit 2.0, työväenpuolueen pitkävihaiset kuitenkin äänestivät konservatiiveja saadakseen Brexitin. Thactherin kaudella Englantiin saapui valtava määrä siirtolaisia entisistä alusmaista (mm. Pakistan, Jamaika, Kenia). Enoch Powell oli kuuluisassa puheessaan ”Rivers of Blood” varoittanut maahanmuuton tuhoavan sen kohdemaan, mutta ei Thacther kuunellut Powellia, joka oli julistettu rasistiksi yms. Sipilän hallitus piti rajan auki muukalaisten vyöryä maahamme 2015.
Marie LePen on vielä kysymysmerkki, hän ei ole päässyt käyttämään valtaa ja näyttämään mikä hän on naisiaan. Sama koskee myös mainittuja Perussuomalaisten naisia ja Tiina Wiikiä. Vaikka sen mitä olen seurannut, niin Riikka Purra on erittäin lupaava poliitikko. Hän jos pitää linjansa, niin hänestä voi tulla esimerkki kansallista etua ajavasta naispoliitikosta.
Niin että edelleenkään ei viittaamallani listalla ole nimiä…

pöh

Eipä se naisten äänioikeus paljoa vaikuta, enemmän vaikuttaa se että äänestäjät ei yhtään ota selvää mitä äänestävät.
Kuunnellaan yksi valhetentti ja sitte äänestetään kun joku vasemmistovalehtelija ”on niin mukavan oloinen”..
Sitte ootellaankin sitä vappusatasta seuraavat 4-vuotta.

Hentu

Kuulin tuosta suuhun virtsaamis tapauksesta mikä on tapahtunut Ruotsissa. En löydä linkkiä mistään. Missä päin Ruotsia tapaus on tapahtunut.? Käsittääkseni Ruotsin oikeusministeri tai sisäasiainministeri on jotenkin kommentoinut asiaa. Ruotsin valtamedia ei minua kiinnosta, koska siellä kallistetaan varmasti tämä asia uhrin syyksi.

Lue leveästi niin löydät totuuden

Turhaan sinä Ruotsin valtamediaa sorsit, valtamedia eli SVT haastatteli tätä uhria eilen TVssä. Kaikki lehdet kirjoittivat tästä. Myös erään koulun oppilaita haastateltiin, pojat pelkäävät tulevansa ryöstetyiksi ja nöyryytetyiksi. Ryöstöjä tapahtuu keskellä kirkasta päivää eikä vain iltaisin tai öisin.
Tässä kuitenkin EI- valtamedian linkki:
https://samnytt.se/video-invandrargang-misshandlar-och-urinerar-pa-svensk-pojke/

Hammas hampaasta

Ruotsissahan on jo ihan ministeritasolla julkisesti kerrottu että oikeat uhrit näissä tapauksissa ovat AINA suuhunkusijat ja päähänpotkijat. Kaikki muu olisi rasismia. Mutjoo, ihan ”normaalia” laumakäyttäytymistä, noin hyeenatkin tekee. Auttaisiko pullakahvit, halipusut tai jopa sossurahojen kymmenkertaistaminen? Ei. Hyeena on hyeena.
…odotamme innolla ministereiden puheenvuoroja sen jälkeen kun on tapahtunut hirvittävä viharasistinen supermegarikos ihmiskuntaa ja moraalia vastaan, kun valkoiset nuoret tekevät keenerille tai muslimille tasan saman.

Anonymous

Mutta PVL paha, koska sehän osoittaa kantaväestön järjeytymisen, sellaista ei tule suvaita.

Klarsyn

Jeesus sanoi: Totisesti minä sanon teille, kaikki mitä olette tehneet yhdelle näistä minun vähimmistä veljistäni, sen te olette tehneet minulle”. Tekijät löytyvät poliitikkojen joukoista, nämä herrat ja rouvat potkivat omia kansalaisiaan maassa. Poliitikot ottavat vastaan vieraista barbaari-kulttuureista säälimättömiä raakalaisia, jotka pelkureina valitsevat heikompia väkivaltansa kohteeksi. Poliitikot eivät suojele omiaan, ja samaistuvat epäkypsien maahanmuuttajasuojattiensa pahaan oloon ja syyttävät maanmiehiään. Kristillinen kirkko on unohtanut Jeesuksen, ja kulkee poliittisen eliitin viitoittamaa hyvesignaloinnin tietä. Lapset, heikot ja vanhukset on unohdettu, poliitikkojen takia heitä saa kohdella halventavasti ja armottomasti.

Ruplapete

Kuka on poliittisen eliitin taustalla Paavo? Kuka ohjailee taustalla, miksi sortoa halutaan?
Onko lapio lapio, vai tuleeko valehdella?
Orwell, Huxley, Quigley? Mites ne sanoivat? Puhuivatko he totta vai Ei?
Kaikki nykyhulluus on vain sattumaa?

Jewsus

Jeesus opetti myös että aina kun muslimi lyö sinua nyrkillä naamaan, käännä hänelle myös toinenkin poskesi.

Klarsyn

Jeesuksen opetus posken kääntämisestä on tarkoitettu kuvainnollisesti, älä anna tulla provosoiduksi kiistan jatkamiseen, vaan sovittele. Islam syntyi vasta 600-luvulla sen jälkeen kun kristinusko oli ollut olemassa jo vuosisatoja. Kristinuskossa on aina opetettu, että kansakunnilla on rajat, ja kansat elävät omien rajojensa sisällä (kun lähdettiin pakoon Egyptiin, tultiin rauhan jälkeen kotiin). Pahuudelle alistuminen ei ole kunniaksi Jumalalle, heikkojen puolustaminen on ollut aina kristinuskon keskeistä sisältöä. Islam toimii aivan toisin, heikkoutta käytetään hyväksi, lapset ja naiset ovat toisen luokan kansalaisia. Yhdeksänvuotiaita voi viisikymppinen ukko naida.

Acc358

Hyvä kirjoitus. Jokaisen koululaisen tulisi tietää tällaiset asiat. Jo peruskoulusssa tulisi opettaa lapsia varautumaan maahanmuuttajaväkivaltaan. Lasten tulisi tietää, jotta osaisivat varoa.
Saamme odottaa kauan, ennen kuin koulu opettaa lapsia varautumaan. Jo nyt olisi tarvetta tiedolle. Eräs mahdollisuus olisi laadukas verkkosivusto, jossa olisi kuvattu mahdollisia väkivaltatapauksia. Tällainen verkkosivusto tulisi perustaa sensuurin ulottumattomiin.
Suuhun virtsaaminen ja muu vastaava on äärimmäistä nöyryyttämistä ja alistamista. Ja nyt kysymys. Ketkä ovat ideologiansa alistamia ja katsovat alistettuina olevansa oikeutettuja alistamaan. Mikähän uskonto voisi olla kyseessä?
Onko tietoa näistä Ruotsin suuhunvirtsaajista. Edustavatko tätä uskontoa?

Moonman

Harmi vaan että peruskoulussa valehdellaan nuorille ja opetetaan juuri päinvastaista valheellista narratiivia että maahantunkeutujat ovatkin niitä uhreja. Sen ikäiset harvoin osaavat kyseenalaistaa ylhäältä annettuja totuuksia, kunnes omalle kohdalle osuu se ryöstö/pahoinpitely/nöyryytys/raiskaus. Missä vaiheessa koulu opettaisi varautumaan? ei ikinä. Se vaatisi vasemmisto-hegemonian täydellistä korvaamista, johon opetushallituskin kuuluu. Sen sijaan on jo viitteitä että lapsiaan varoittavat vanhemmat ovat vaarassa menettää lastensa huoltajuuden. Pitäisi olla juuri sellainen verkkosivusto missä on kuvaukset tilanteista, niiden dynamiikka ja keinoja välttää joutumasta niihin. Lisäksi sivustolla voisi olla kartta jossa on dataa millä alueilla prosentuaalisesti mitäkin tekoja tapahtuu eniten.

KJ

Olin käymässä eräässä S-marketissa maanantaina niin pankkiautomaatilla oli valkoinen tyyppi kahden yöntimon kanssa. Yöntimot käskivät sen huonolla suomella nostamaan rahaa enemmän. Heidän äänensä nousi kun tämä normaali ihminen sanoi että ei pysty nostamaan kuin 200€ päivässä.
En viitsinyt puuttua tilanteeseen. Nuorempana ehkä olisinkin kysynyt homman nimeä. Nykyään pääsee helposti putkaan kun alkaa kyseenalaistamaan ATM nostoja, vaikka mukana olisi selviä kiristäjiä. No ne ovat varmasti tallentuneet kameraan.
Tiedänpä tapauksen, missä uussuomalaiset ovat pakottaneet 35-vuotiaan normaalin ihmisen ostamaan heille kaksi autoa ja ottamaan pikavippejä niin paljon, että sillä on mennyt luottotiedot. He olivat pakottaneet sen myymään huumausaineita ja hormoneja.
Jotkut ovat syntyneet lampaiksi.

Anonymous

Lopuksi laitoit víelä tekstin, ”Jotkut ovat syntyneet lampaiksi”
Edellä kerroit näkeneesi kiristystilanteen kuten myös toisenkin vielä törkeämmän kiristyksen, etkä tehnyt mitään, joten lammas olet sinä.
Ei ole omalle kohdalle vielä tullut tilannetta, mutta jos tulee niin takuulla en ole sormi perseessä tekemättä mitään, oli sitten tekijänä mulliturpa tai suomalainen.
Minua ei seuraukset kiinnosta kun tiedän itse tekeväni oikein se riittää.

KJ

Enpä väittäisi itseäni lampaaksi. Kysymys on yksinkertaisesti siitä että jalkani ja selkäni on rikki kauan sitten tapahtuneen kolarin jäljiltä eikä ne parane tässä iässä kovin hyvin. Olen kuitenkin joutunut ottamaan kantaa eri asioiden vuoksi matujen kanssa ja olen antanut turpaan sekä saanut turpaan. Mulla on kaikista näistä mustaa valkoisella jos olen saanut syytteen. On myös turhanpäiväisiä kuulustelupöytäkirjoja. Nämä ovat yleensä ihan hissukseen tatuointieni ja skinhead-tyylisen ulkonäköni takia.

Lampaista raivostuneita leijonia

Ei mitään lampaita, vaan leijonia nyt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vaakunassakin on leijona. Suomalaiset puolustamaan itseään ja toisiaan. Jos menestyksellä puolustimme maatamme venäläisiä vastaan, pystymme puolustamaan Suomea myös näitä maahantunkeutujia vastaan. Se mitä nyt valitsemme, määrittää sen, mitä Suomi on 50 vuoden päästä. Ei anneta periksi!! Mikään ei muutu paremmaksi siitä.

Kusi noro

https://firearms-united.com/fi/ammoban-arguments/
Saulille ja muille maanpettureille esinahattomille juutalaisten huorille!
Kyrpänaamarunkku
Riisimulkku
Kyrvänsyylä
Herpesperse

Anonymous

Tässä tilanteessa ei auttaisi enää mikään muu, kuin että kantaväestöön kuuluvat nuoret jengiytyisivät samalla tavalla kuin matut. Heitä on kuitenkin vielä, yksittäisiä ”monikulttuurilla rikastettuja” alueita lukuun ottamatta, enemmistö. Pitäisi panna kova kovaa vastaan ja käyttäytyä vielä matuja raaemmin. Mutta kun ovat surkeita nössöpettereitä kaikki, ei minkäänlaista ryhmähenkeä, ei solidaarisuutta, ei halua kostaa kaverin puolesta.
Matuihin ei tehoa kuin kovuus, tieto siitä, että jokainen pahoipitely kostetaan vielä rajummin.
Sama juttu se on poliisin kanssa, matuthan halveksivat täkäläisiä poliiseja. Eikä mikään ihme, kotimaissaan ovat oppineet pienestä pitäen siihen, että siellä poliisille ei vittuilla. Poliisi vie putkaan vaikka ilman syytä ja kiduttaa siellä viikkokausia, joskus kuukausia ihan mielensä mukaan. Joskus poliisin kanssa tekemisiin joutunut katoaa lopullisesti. Kun matut sitten näkevät täällä paikallisten poliisinkuvatusten nössöyden, ne nauravat persettään repien heille.
Se, mitä me länsimaissa pidämme sivistyneenä käytöksenä, on matuille pelkkä heikkouden ja alistumisen osoitus. Niin se vaan on.

Anonymous

Suojeluskunnille tulee tarvetta tulevassa (olevassa) monikyltyyri-Suomessa.

Katarina

Mutta matut kulkevat raukkamaisesti aina laumoina. Mikäli kulkisivat yksin, olisi suomalaisten helppo käydä opettamassa yhdelle kerrallaan tapoja, miten täällä kuuluu elää.

Acc358

Laumakävely voi joissakin tilanteissa olla laumaan kuuluville huono juttu. Aavikkoihmiset hakevat turvaa toisistaan laumoittumalla. Laumalla on toinenkin merkitys. Se poistaa jäseniltään yksilöllisen ajattelun.
Parisataa vuotta sitten sotilaat laitettiin taisteluissa tiiviisiin ryhmiin. Olkapää lähes kosketti vierustoveriin. Edessä olevaan oli matkaa ehkä kaksi jalkaa. Heti takana oli toinen sotilas ja hänen takanaan oli sotilas ja niin edelleen. Lauman perässä kulki keppimies, joka tökki liian hitaasti eteneviä takariviläisiä. Eturivin edessä käveli upseeri rohkaisemassa taaempana tulevia etenemään.
Jos satuit olemaan lauman keskellä, mitä teet. Ei voi sanoa, että ”sori kaverit… mulla on kusihätä… mä en jaksa tätä paskaa… mä lähen nyt”. Keskellä oleva uskoi, että nuo muut olivat tosissaan, joten hänen epäröinnissään oli jotain vikaa. Parasta siis mennä mukana. Kaikki uskoivat, että toiset olivat tosissaan.
Siinä sitten mentiin mukana. Kuset ja paskat housuissa. Ja kun haavoitut, jäit makaamaan maahaan. Pimeän laskeuduttua tulivat paikalliset ryöstämään uniformusi olitpa elossa tai et. Aamulla kenttä oli täynnä alastomia ruumiita. Valkoisena kuin vasta satanut lumi.
Kenttää ei välttämättä siivottu. Niistä tuli luurankonkenttiä.

Ruplapete

Sionistisen eliitin – eli vihollisemme – painajainen, on se, että mamut, Muslimit, ja kaikki muut eurooppalaiset tulevat yhteen samaan katon alle. Niinkuin esim Ranskassa keltaliivit, tai Ruotsissa oli tapaus Bechir Rabani joka mystisesti kuoli kun oli vieraillut juutalaisen Ashbergin ovella.
Polarisoimalla mamuja ja kantiksia Ei saada mitään aikaan, se on valeopposition missio.

kello

Tämä herättää halun käydä ulkomaalaisten päälle! Suomalainen poliisi ei tee mitään! Kaduilla tavataan ja ulkomaalainen kun tulee vastaan, niin se saa huomata sen. Pientä vittuilua koko ajan jokaisen ulkomaalaisen suuntaa!

M

”eivät osaa sanoa mitään vastaan”
Onko kukaan rohjennut sanoa mitään vastaan? Onko näyttöä että siitä olisi hyötyä? Miten nuorukaisten joukko suostutellaan luopumaan hauskasta pelihetkestä?
Sillit ja heitä seuraavat voinevat kertoa, miten nämäkin pelihetket ovat uhrien vika. Jään odottamaan tarkempia tietoja.

Jaska

Oisko tosta espoo hommasta heittää jotain ihan faktaa pöytään? Tää on kuitenkin ainoa media jossa asia mainitaan, joten….?