Yksi alistusryöstön tekijöistä huostaanotettiin

Ruotsissa suurta valtakunnanjulkisuutta saaneessa alistusryöstössä on tapahtunut jotain. Ainakin yksi tekoon osallistuneista nuorukaisista on otettu sosiaaliviranomaisten toimesta huostaan.

Alla esittelyssä kaksi tekoon osallistunutta nuorukaista: 16-vuotiaat afrikkalaiset Edris M**** , joka asuu Kistassa sekä Prince K****, joka asuu Skarpnäckissä. Siis Tukholmassa. Edris on eritreaano.

Prince Kadjo 1

Eritreaanon vanhemmat ovat tulleet julkisuuteen ja paheksuvat poikansa tekoa. Eivät hyväksyisi jos omalle pojalle tehtäisiin samoin. SVT:n haastattelussa pojan vanhemmat kertovat, että ovat tulleet Ruotsiin kuusi vuotta sitten. Vanhemmat käyvät osa-aikatöissä ja isä opiskelee kieltä. Äiti opiskelee hoitoalalle. Vanhemmat kertovat SVT:lle, että poika on saanut mitä haluaa; merkkivaatteita ja rahaa. Perheellä ei ole kertoman mukaan taloushuolia.

Vanhempien mukaan poika on ollut kiltti koulupoika, mutta alkanut liikkumaan viime aikoina rikollispiireissä ja lintsannut koulusta. Poika on nyt otettu vanhempien tahdosta huostaan.

Kyse on siis tapauksesta, jossa muutama afrikkalainen alistusryösti ruotsalaisen nuorukaisen. Teko filmattiin, uhrilta vietiin vaatteetkin päältä ja lopuksi kustiin suuhun.

____________________

Kannattaa katsoa kuvia hyvin tarkkaan. Tuon näköiset jätkät kusevat teidän lastenne suihin.

_____________________

Ruotsin pääministeri on antanut asiasta oman lausuntonsa. Stefan Löfvenin mukaan tällaisia ryöstöjä tapahtuu ”oikeiston” (eli vuosien 2006-2014 Allianssihallituksen) veronalennusten takia. Löfven jorisee valtamedioille, että edellisten hallitusten leikkaukset hyvinvoinnista on syypää alistusryöstöihin.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

23 thoughts on “Yksi alistusryöstön tekijöistä huostaanotettiin

 1. Ja media ja punavihernatsit jotka näkevät haamunatseja joka paikassa ja paasaavat rasismista lietsovat vihaa näihin matuihin.

  45
 2. Yhden tekijän huostaanotto väliaikainen, uhrin arvet elinikäiset. Uhri joutuu luultavasti oireiluiden takia aluksi sairaalaan ja lopulta itsekin huostaanotetuksi (mitättömät korvausrahat menevät edunvalvojan taakse,kunnes uhri täyttää 21v), sitten potkaistaan täysikäisenä ulos ja työttömyyteen, ruotsi aktiivimaalitusta(aktiivimallia tai vastaavaa), koska uhri ei eläkkeelle pääse,vaikka kuinka yrittää.

  Kiitos Paavo, että pyörität tätä pt-mediaa

  68
 3. Ymmärrän kun sanotaan että kustaan silmään, mutta tämä suuhun kuseminen on ihan uutta kulttuuria, joten täytyy sanoa että monikulttuurisuus rikastaa.

  52
   1. Sitä alkaa tapahtua sitten kun tietyt piirit oppivat kieltä. Ottavat kuulemansa tietty kirjaimellisesti.

 4. Kyllä löveeni tietää asioiden taustat: se oli se oikeiston antama verohelpotus 14 vuotta sitten joka nyt pakottaa murjaanit kusemaan kantisten suuhun kun ei ole tarpeeksi julkisia vessoja.

  50
 5. Pissapojat ovat nyt ylpeitä. Heille on luvattu kalifaatista pääkusijan virat!

  43
 6. Joku on varmaan kussut myös Löfvenin suuhun kun ukko täysi idiootti, naamasta päätellen myös kromosoni vajavainen.

  39
 7. Löfven on aivovammainen. Selvästi ajattelukyvytön. En ymmärrä millä meriiteillä on noussut tuohon asemaan ja vielä pysynyt siinä. Onko menossa kisa kuka päästää siirimpia sammakoita suustaan.

  34
  1. Vastaus on demokratia. Demokratian kääntöpuoli on se että jos suurin osa asukkaista/äänestäjistä ovat idiootteja niin sitä ovat heidän johtajansakin. Selväjärkiset saavat kärsiä, idiootit eivät osaa/tajua sitäkään.

   26
  1. Joo kannattaa huomata, että ruotsalaiset ovat kusseet suihin jo vuosikymmeniöä.

   20
 8. Ehkä kohta talousvaikeuksissa oleva SAS voisi ryhtyä vaikkapa hammastahnabisnekseen? Vaatii meinaan aika tujua tahnaa että saa sossukeenerin kusen maut suusta pois. SAS tahnaa ja SAS suuvettä kehiin!

  20
 9. Minun huomioiden mukaan, nämä tummemmat liikkuvat lähi-itäläisten kanssa, jotka tuntuvat jollakintavalla yllyttävän heitä halveksimaan meitä vielä enemmän.

 10. ”Vanhemmat kertovat SVT:lle, että poika on saanut mitä haluaa; merkkivaatteita ja rahaa. Perheellä ei ole kertoman mukaan taloushuolia.”

  Kysehän onkin rasistisesta rikoksesta.

 11. Ullatus, ullatus, *ee*ereitä jälleen.
  Pastori ei ottaisi moista ihmis-saastyaa taloonsa, vaikka eu niin pakoittaisikin.
  Tulisi tulta munille ja monttunokoset afrikan pojille.
  Aamen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.