Yksi alistusryöstön tekijöistä huostaanotettiin

Ruotsissa suurta valtakunnanjulkisuutta saaneessa alistusryöstössä on tapahtunut jotain. Ainakin yksi tekoon osallistuneista nuorukaisista on otettu sosiaaliviranomaisten toimesta huostaan.

Alla esittelyssä kaksi tekoon osallistunutta nuorukaista: 16-vuotiaat afrikkalaiset Edris M**** , joka asuu Kistassa sekä Prince K****, joka asuu Skarpnäckissä. Siis Tukholmassa. Edris on eritreaano.
Prince Kadjo 1
Eritreaanon vanhemmat ovat tulleet julkisuuteen ja paheksuvat poikansa tekoa. Eivät hyväksyisi jos omalle pojalle tehtäisiin samoin. SVT:n haastattelussa pojan vanhemmat kertovat, että ovat tulleet Ruotsiin kuusi vuotta sitten. Vanhemmat käyvät osa-aikatöissä ja isä opiskelee kieltä. Äiti opiskelee hoitoalalle. Vanhemmat kertovat SVT:lle, että poika on saanut mitä haluaa; merkkivaatteita ja rahaa. Perheellä ei ole kertoman mukaan taloushuolia.
Vanhempien mukaan poika on ollut kiltti koulupoika, mutta alkanut liikkumaan viime aikoina rikollispiireissä ja lintsannut koulusta. Poika on nyt otettu vanhempien tahdosta huostaan.
Kyse on siis tapauksesta, jossa muutama afrikkalainen alistusryösti ruotsalaisen nuorukaisen. Teko filmattiin, uhrilta vietiin vaatteetkin päältä ja lopuksi kustiin suuhun.
____________________

Kannattaa katsoa kuvia hyvin tarkkaan. Tuon näköiset jätkät kusevat teidän lastenne suihin.

_____________________
Ruotsin pääministeri on antanut asiasta oman lausuntonsa. Stefan Löfvenin mukaan tällaisia ryöstöjä tapahtuu “oikeiston” (eli vuosien 2006-2014 Allianssihallituksen) veronalennusten takia. Löfven jorisee valtamedioille, että edellisten hallitusten leikkaukset hyvinvoinnista on syypää alistusryöstöihin.

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
rocky

Edris Mulkku ja Prince Kyrpä?

Anonymous

Ja media ja punavihernatsit jotka näkevät haamunatseja joka paikassa ja paasaavat rasismista lietsovat vihaa näihin matuihin.

Kohtuus kaikessa

Rikoksentekovehkeet valtiolle.

Anonymous

Yhden tekijän huostaanotto väliaikainen, uhrin arvet elinikäiset. Uhri joutuu luultavasti oireiluiden takia aluksi sairaalaan ja lopulta itsekin huostaanotetuksi (mitättömät korvausrahat menevät edunvalvojan taakse,kunnes uhri täyttää 21v), sitten potkaistaan täysikäisenä ulos ja työttömyyteen, ruotsi aktiivimaalitusta(aktiivimallia tai vastaavaa), koska uhri ei eläkkeelle pääse,vaikka kuinka yrittää.
Kiitos Paavo, että pyörität tätä pt-mediaa

Hähhähhäääääääää

Ymmärrän kun sanotaan että kustaan silmään, mutta tämä suuhun kuseminen on ihan uutta kulttuuria, joten täytyy sanoa että monikulttuurisuus rikastaa.

Suomi Finland

Sitä alkaa tapahtua sitten kun tietyt piirit oppivat kieltä. Ottavat kuulemansa tietty kirjaimellisesti.

Sorsapullot matuille!

Kyllä löveeni tietää asioiden taustat: se oli se oikeiston antama verohelpotus 14 vuotta sitten joka nyt pakottaa murjaanit kusemaan kantisten suuhun kun ei ole tarpeeksi julkisia vessoja.

IQ 50 mutta kusirakko toimii

Pissapojat ovat nyt ylpeitä. Heille on luvattu kalifaatista pääkusijan virat!

TUHONTIE

Joku on varmaan kussut myös Löfvenin suuhun kun ukko täysi idiootti, naamasta päätellen myös kromosoni vajavainen.

En ihmettelisi vaikka olisi

Varmaan Gretan sukulainen.

ike

Löfven on aivovammainen. Selvästi ajattelukyvytön. En ymmärrä millä meriiteillä on noussut tuohon asemaan ja vielä pysynyt siinä. Onko menossa kisa kuka päästää siirimpia sammakoita suustaan.

Faktus Palmu

Vastaus on demokratia. Demokratian kääntöpuoli on se että jos suurin osa asukkaista/äänestäjistä ovat idiootteja niin sitä ovat heidän johtajansakin. Selväjärkiset saavat kärsiä, idiootit eivät osaa/tajua sitäkään.

ike

Kiitos. Selvennit asiaa. Olen pitkään epäillyt juuri tuota.

Sirpa-Tuula

KYLLÄ RUOTSALAISETKIN KUSEVAT SUUHUN !!!!!!!!

Pissadent

Ehkä kohta talousvaikeuksissa oleva SAS voisi ryhtyä vaikkapa hammastahnabisnekseen? Vaatii meinaan aika tujua tahnaa että saa sossukeenerin kusen maut suusta pois. SAS tahnaa ja SAS suuvettä kehiin!

Anonymous

Löfven on todella vajaaälyinen.

Jones

Minun huomioiden mukaan, nämä tummemmat liikkuvat lähi-itäläisten kanssa, jotka tuntuvat jollakintavalla yllyttävän heitä halveksimaan meitä vielä enemmän.

uktur

onkos tästä Prince Kadjosta mitään enempää tietoa/videoo missään?

pöh

“Vanhemmat kertovat SVT:lle, että poika on saanut mitä haluaa; merkkivaatteita ja rahaa. Perheellä ei ole kertoman mukaan taloushuolia.”
Kysehän onkin rasistisesta rikoksesta.

PastoriNikulainen

Ullatus, ullatus, *ee*ereitä jälleen.
Pastori ei ottaisi moista ihmis-saastyaa taloonsa, vaikka eu niin pakoittaisikin.
Tulisi tulta munille ja monttunokoset afrikan pojille.
Aamen…