Antti Kangas ja Mauri Peltokangas Lakasen maitotilan avajaisissa Sievin Annalankylällä

Siinäpä sitä oikeita perussuomalaisia. Kankaan tilan kunniaksi lupaan lisätä suomalaisen maitolitran juonnin kahteen per päivä. Mauri Peltokangas ja tilallinen Antti Kangas, molemmat aitoja keski-pohjalaisia.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

5 thoughts on “Antti Kangas ja Mauri Peltokangas Lakasen maitotilan avajaisissa Sievin Annalankylällä

 1. Joishan tuota itekkin mutta vanhana ukkona iski laktoosi-intoleranssi, jos juo puolilasiakin maitoa niin voi olla varma että viikko menee joutuisasti paskahuusissa istuen.

  11
 2. Oli kyllä hyvä haastattelu.
  Sitä olen vaan aina ihmetellyt miksi Suomen päättäjien pitää ihan joka asiassa kiristää esim juuri yrittäjien tilannetta ylimääräisillä säännöksillä vaikka EU:n yhteiset pelisäännöt toisin määräisivät?
  Sitten maksellaan joka vuosi sakkoja EU:lle kun ei mennä määräysten mukaan ja ns. potkitaan kansalaisia. Kaikki paskantärkeä otetaan heti vastaan ja noudatetaan pilkulleen (esim. aikoinaan kurkun käyryys, ei saanut laittaa myyntiin kurkkua joka oli liian käyrä??)
  EU-säännöksistä on suuri osa vain suuntaa antavia joita voisi soveltaa mutta Suomi saatana noudattaa niitä,-juurikin niitä mitkä tekevät Suomalaisten arjesta vaikeampaa.

  26
  1. ”Sitä olen vaan aina ihmetellyt miksi Suomen päättäjien…”

   Yksinkertaista:

   ”Kun hallintokoneisto paisuu, se muodostaa yhteiskuntaluokan. Se ei enää palvele kansaa eikä siihen pyrikään. Virkakoneisto elää omaa elämäänsä ja kansan on palveltava sitä.”
   – Erno Paasilinna

   Tämä on yksi niistä perusongelmista, joka aiheuttaa koko joukon muita ongelmia. Byrokratiaa, veroja, sanelua/simputusta, oikeudenkäyntejä, ajanhukkaa… Kun hallintokoneiston kokoa ei ole rajoitettu esim. perustuslailla on sen aiheuttamien ongelmien korjaaminen pelkkää näpertelyä.

   23
   1. Administratium
    New chemical Element Discovered

    The heaviest element known to science was recently discovered by investigators at a major U.S. research university. The element, tentatively named administratium, has no protons or electrons and thus has an atomic number of 0. However, it does have one neutron, 125 assistant neutrons, 75 vice neutrons and 111 assistant vice neutrons, which gives it an atomic mass of 312. These 312 particles are held together by a force that involves the continuous exchange of meson-like particles called morons.

    Since it has no electrons, administratium is inert. However, it can be detected chemically as it impedes every reaction it comes in contact with. According to the discoverers, a minute amount of administratium causes one reaction to take over four days to complete when it would have normally occurred in less than a second.

    Administratium has a normal half-life of approximately three years, at which time it does not decay, but instead undergoes a reorganization in which assistant neutrons, vice neutrons and assistant vice neutrons exchange places. Some studies have shown that the atomic mass actually increases after each reorganization.

    Research at other laboratories indicates that administratium occurs naturally in the atmosphere. It tends to concentrate at certain points such as government agencies, large corporations, and universities. It can usually be found in the newest, best appointed, and best maintained buildings.

    Scientists point out that administratium is known to be toxic at any level of concentration and can easily destroy any productive reaction where it is allowed to accumulate. Attempts are being made to determine how administratium can be controlled to prevent irreversible damage, but results to date are not promising.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.