Jyväskylässä menollaan jättimäinen raiskausrinki

Skärmbild (101)

Erittäin hyvän vihjeen mukaan Jyväskylässä ja naapurikunnissa on menossa vastaavankaltainen seksuaalirikosrypäs kuin Oulussa. Tietojen mukaan Keski-Suomen poliisi useita nuoriin tyttöihin kohdistunutta seksuaalirikosta. Tekijöinä kolmansista maista tulleita turvapaikanhakijamiehiä.

Jyväskylän tapaukset eivät ole tulleet esille lähinnä sen takia, että paikkakunnalla ei ole omaa Junes Lokkaa tai Tiina Wiikkiä, jotka pitäisivät asioita esillä kuten Oulun tapauksissa. Pt-median saamien hyvin konkreettisten tietojen mukaan Keski-Suomen poliisi tutkii useita seksuaalirikostapauksia. Rikosnimikkeinä on mm. törkeä raiskaus, raiskaus ja seksuaalinen häirintä.
Kaavoja on muutama; ensimmäinen ja yleisin on se, että kolmansista maista tulleet miehet ovat jäljestäneet kaupungilla humalaisia naisia, joille on tarjottu esimerkiksi autokyytiä. Kyydin päätteeksi nuorille naisille on annettu toisenlaista kyytiä. Lisäksi on joitakin yksittäistapauksia. Eli kaupungilla liikkuu ainakin muutama tekijä.
Meikäläisellä ei riitä kapasiteetti ja aikaa selvittää joka kylän tapahtumia, joten sälytän tässä asian Jyväskylän suuntaan.
Tarkennus ja korjaus: Poliisilla ei ole 130 avointa tapausta kuten aluksi kirjoitin vaan luku tarkoittaa tutkinnassa olleita juttua jostain vuoden 2016 alusta.

Notify of
guest
135 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Ite en tajua yhtä asiaa, miksi helvetissä suomalaiset tytöt ikähaarukassa 12-15 hakeutuu ählämeiden seuraan, on monesti tullut nähtyä miten keikistelevät kun jotkut kiimaisen kanat ählämeiden ympärillä minihameissaan kesällä, sitten ihmetellään ja itketään kun pahin tapahtuu.

ike

Kyllä siinä on suurena syynä se että kouluissa ei edes varoiteta näistä veikkosista. Sehän olisi rasismia. ( kuka olikaan se kokoomuspoliitikko joka sanoi että turvapaikanhakijoiden motiivien epäily on rasismia) Päinvastoin kouluissa kaiketi kannustetaan tutustumaan näihin tunkeutujiin vaikka kukaan ei tiedä mistä he noin tarkemmin ottaen tulevat. Onko suurempaa naiiviutta olemassa. Tämä kaikki on sitä lintukolon peruja. Ennen ihmisiin suomessa kyllä pystyi pääsääntöisesti luottamaan. Täytyisi nyt tyhmemmänkin tajuta että jos tässä suvaitsevuuden aallossa halutaan kaikki lähi-idän ingelmat tänne myös lapsia täytyy varoittaa että kaikki ihmiset eivät ole luotettavia. Kun koneistot aina laahaavat jäljessä tästä niin vastuu jää aina loppupeleissä vanhemmille. Varottakaa vakavasti lapsianne tästä “monikulttuurisuudesta” Älkää hyväksykö että patenttivastaus kaikeien ongelmien esiintuomiselle on rasismi.

Valtsu

Juuri näin, nämä asiat taotaan lapsille koulussa (ja kotona) päähän.
Tuli juuri tänään kaverin kanssa pukuhuoneessa juteltua, miten huono lähtökohta on, jos vanhemmat eivät osaa lukea – mikä tietysti on fakta. Paikalla sattumalta olleiden kantisnuorten kasvoilta oli selvästi luettavissa, että nyt oli loukattu tabua, menty sanomaan ikäviä juttuja. Puhuimme asiallisesti, mutta suoraan – nuoret, n. 16-vuotiat, oli aivan selvästi vain kasvatettu siihen, että multikultin ongelmista ei puhuta.

Anonymous

Kyllä niistä puhutaan. Ihan väärällä tavalla ja totuuksia vääristellen.

Anonymous

“jos vanhemmat eivät osaa lukea” Empä ole ikinä kuullut että kantavästöön kuuluvat vanhemmat ei osaisi lukea tai kirjoittaa, ennemminkin tuo kyllä on islamistien ja somalivirusten vakiota.

JK

Totuus on, että noista Lähi-Idän kulttuureista tulee omia tapojaan noudattavia ja niihin tapoihin kuuluu nuorten ja lasten seksuaalinen hyväksi käyttö. Tätä tosiasiaa ns. suvautsevaiset eivät halua/kykene myöntämään itselleen vaikka se on yhtä selvää kuin auringon nouseminen idästä.
YLE esitti eilen Ulkolinja dokumentin jossa käy varsin hyvin selville kuinka sairasta tämä islamilainen lapsiin kajoaminen on. Kyseinen ohjelma löytyy Areenasta (https://areena.yle.fi/1-50356302), kannattaa katsoa ja yrittää saada “suvaitseviakin” katsomaan kyseinen ohjelma, yksikin avautuva silmäpari on eteen päin totuuden voittamisen tiellä.
Tuossa ohjelmassa vanhat äijät kertovat avoimesti kuinka he haluavat 12-15 vuotiaita lapsia seksileluikseen, Kuinka ne tänne rynnivät siirtolaiset/pakolaiset tai mitä ne nyt ovat, luopuisivat tavoistaan kun se on heille yhtä normaalia kuin suomalaiselle hernekeitto.

Sami

Loppupelissä vastuu siirtyy äänestäjille.

Anonymous

Vanhemmat vastaavat ensisijaisesti lastensa kasvatuksesta ja informoinnista näistä asioista.
Eli kyllä mä sinne vanhempien suuntaan ensin katsoisin.

Anonymous

HALOO Onko sulla lapsia??
,

Anonymous

Minä voinen vastata omalta kohdalta että on.
Ja on opetettu tasan mitä nuo islamistit on, eikä mitään ongelmia.
Eli voinen todeta että siellä täysin osaamaton lapsien kanssa eläjä.

Mikä pykii?

“Onko sulla lapsia?`” Nyt on kyseessä muutkin kun omat lapset. Typerys, ajattele vähän!

Valtsu

Totta kai vanhemmat vastaavat, mutta jos koko yhteiskunta on viritetty etnopalvontaan, niin voiko asiaan enää vaikuttaa?

Morpho

Siis jos menen viekoittelemman lähisukulaistasi, lastasi tai pikkusiskoasi, jonkin koiranpennun avulla ja heitän pakettiauton taakse, niin vikä on siinä teinissä tai lapsessa?

Anonymous

Et sitten tajunnut sitten mitään.
Tiedätkö yleensä mitää lapsenkasvatuksesta, taidat hoidella vain nukkeja.
Jos lapselle opetetaan pinestä jo että viiraisiin ihmisiin ei oteta mitään yhteyttä vaikka houkuttelisivat millä tahansa.
Asista myös muistutellaan monta kertaa, selittäen mihin se voi johtaa, ja lapsesta kehittyy varovainen joka ei vieraisiin ihmisiin luota.

Huomatkaa tämä

Nyt täytyy huomata kaksi asiaa:
1. Läheskään kaikilla lapsilla ei ole sellaisia vanhempia, jotka viitsisivät tai haluaisivat näistä asioista kertoa ja varoittaa. Vanhemmat voivat olla kokoomuslaisia “uraihmisiä” jotka ovat keskittyneet vain omiin työkuvioihinsa ja uransa rakentamiseen, jolloin lastenkasvatus jää aivan retuperälle. Toinen iso ryhmä ovat ne vanhemmat, jotka itsekin ovat jotain vihervasemmistolaisia, ja ovat täten jo lähtökohtaisesti sitä mieltä, että näissä turvapaikanhakijoissa ei voi olla mitään pahaa eivätkä he täten muodosta minkäänlaista vaaraa kenellekään!
2. Iso osa opettajista tunnustaa tätä samaa vihervasemmistolaista ideologiaa. Samoin myös kaikki viralliset opetussuunnitelmat on laadittu tältä ideologiselta pohjalta. Niinpä nämä henkilöt pyrkivät tekemään kaikkensa lapsissa mahdollisesti esiintyvän luontaisen itsesuojeluvaiston tukahduttamiseksi. Ihanteenahan on saada lapset hyväksymään kaikki monikulttuurisuuteen liittyvät asiat mahdollisimman täysimääräisesti ja mitään kyseenalaistamatta.
Mikäli jonkun lapsen kohdalla nämä molemmat kohdat (siis välinpitämättömät tai vihervasemmistolaiset vanhemmat sekä vihervasemmistolaiset opettajat koulussa) toteutuvat, on kyseisellä lapsella todella heikot eväät tulevaisuutta varten. Tällainen lapsi on käytännössä erittäin helppo uhri näille ulkomaalaisille raiskaajille.

Katarina

Ja nehän nimenomaan etsii heikoilla olevia nuoria, juuri sellaisia, joiden kotona ei katsota perään, joiden perheessä voi olla psyykenongelmia, perheväkivaltaa, alkoholismia tai nuorella itsellään mielenterveysongelmia tai jälkeenjääneisyyttä. – Mutta hyvänkin perheen lapsi voi joutua uhriksi. Varmaan meistäkin jokainen on nuoruudessaan tehnyt jotain sellaista, mistä omat vanhemmat eivät olisi ilahtuneet tai mistä ovat kieltäneet. Kannattaa kuitenkin ottaa selvää, missä ja keiden seurassa lapsi liikkuu ja kertoa faktat, myös miten “paikan”hakijat nuoria jallittaa ja ettei heidän huomionsa ja kehunsa ole tarkoitettu juuri nuorelle itsellen, vaan ihan saman sanovat kaikille, joita aikovat käyttää hyväksi.

Eikö

Käsittääkseni Team Orpo kuuluu vihervasemmistoon.

Anonymous

Oliko jokunen vuosi sitten kun erään professorin mukaan kadulla (tiedätte minkä) pelkääminen on rasismia. Nuoret eivät sitten anna pelon voittaa. Voi jee.

Totuus

Kiitos näistä sanoista ja toivottavasti ne eivät kaiu vain kuuroille korville. Toivottavasti menevät perille myös opettajille jotka tuntuvat panevan päänsä puskiin vai ovatko jo aivopestyjä? Katsokaa ihmeessä uusin raportti miten esimerkiksi Irakissa uskonoppineet toimivat naisten parittajina. Tämä ei ole rasismia vaan totisinta totta. Ohjelma tuli ihan vasta televisiosta tämä tulisi näyttää kaikille opettajille kouluissa ja lapsillekin. Kyllä aivojen käyttö on sallittua.

kaltti.senja@gmail.com

Juuri niin vanhemmat ei välit ä lapsistaan.sitten poraa kun karvaranne on hyväks käyttänyt hyväksen lapsia.otakaa puheePUHEEKSI LAPSILE ETTEI LÄHETÄ ALASTON KUVIA MIHINKÄÄN.vietäkää aikaanne lasten kanssa.älkäkö antako yötä myöten juosta ulkona.

Juhani Koivunen

Kyseessä on ns. “Persian Prinssi” syndrooma. Ongelma vaan on siinä, että kukaan näistä ei ole Jake Gyllenhaal.

Huolestunut

Myös nykyisellä ulkomaisella räpillä ja R’n’B:lläkin voi olla kanssa vähän vaikutusta. Nykyinen musakulttuurikin saanut naiset enemmän ihailemaan mustia miehiä!

Anonymous

Johtuu siitä että suomalaiset vastaavanikäiset nuoret pojat ovat keskimäärin ujoja eivätkä lähesty näitä tyttöjä. Hakevat sitten huomion sieltä mistä sen saavat.

Anonymous

Nuoret uhrit ovat alaikäisiä eli laittomia ja kiinnostuneita itseään vanhemmista pojista/nuorista miehistä. Suomalaiset nuoret eivät laittomiin koske. Tästä tämä ongelma johtuu yhdistettynä avoimiin rajoihin.

xx

Varmaan siksi, että koulussa, mediassa ja joillakin myös kotona terotetaan, että nämä ovat parasta a-ryhmää, joille kuuluu olla ystävällinen. Tai muuten on rasisti. Pelko on rasismia, välttely on rasismia. Ovat vaan kivoja poikia. Ja juurikin suomalaiset ovat pelottavia ja vaarallisia. Tai vähintäänkin yhtä pelottavia ja vaarallisia. Joka koulussa on tällainen ope.

Nike Lauta

Eräs “munaton nillittäjähän” totesi, että: “Nyt tänne lintukotoomme on tullut myös muualta ihmisiä, mikä aiheuttaa sen, että myös toisista kulttuureista tulevat tutustuvat prinsessoihimme. Tähän myös heillä on oikeus.”
En tiedä onko tämä “vaitonaisten” yleinen mielipide.

Mikä pykii?

On muuten äärimmäisen vaarallista, että juuri kouluissa opetetaan tällaista “tietynlaista ajattelutapaa”. Opinahjo, jonka pitäisi ohjata lapsia ajattelemaan itse mikä on oikein ja mikä väärin, sekä siinä samassa humanismia. Miten käy demokratian, jos ja kun opetetaan ajattelemaan vain ja ainoastaan pelkkää “yhtä totuutta”.

marja

Kouluissa opittu on nykyään jotakin täysin outoa. Osa vanhemmistakaan ei sitä ymmärrä. Nyt opittu kouluissa on jotakin koodaamisen ja luontoaktivismin väliltä. Matematiikkaan on sentään perehdytty, mutta äidinkieli, historia, yhteiskuntaoppi, ja kaikki muutkin opetukset, jotka liittyvät osaamiseen, yhteiskuntaan tai yhteiskunnan rakenteeseen, sen ylläpitoon, on jätetty taka-alalle. Niiden arvoa ei saisi väheksyä. Lasten olisi opittava oman yhteiskuntansa politiikka ja yhteiskunnan toimivuus ja mistä se lähtee. Kouluissa opetetaan vieraita kieliä, mutta ei omaa kieltä kunnolla. Jos ei opi äidinkieltään ja kielioppia, ei osaa muuta kuin huonoa amerikan englantia. Nykyään on nähtävissä lähes kaikissa lehdissä erittäin huonosti suomenkieltä osaavia suomalaisten toimittajien kirjoitelmia. Jos ammattini olisi toimittaja, yrittäisin pitää huolen siitä, että saisin palkkani hyvästä työstä, enkä jostakin puoli englannin sanoista koostuvista artikkeleista. En voi käsittää, että nykyään kouluissa ei enää opita lukemaan!!!

Anonymous

Valtamedia, poliitikot, poliisit ja opettajat kehottavat naiiveja, kaikesta hyvää uskovia tyttöjä (lapsia) tutustumaan noihin eläimiin, siinä syy pääsääntöisesti. Lapsihan ei vielä tajua että Afrikassa ja Lähi-idässä oleviin primitiivisiin kulttuureihin kuuluu alhaisen ÄO:n mukaiset tavat kuten raiskaaminen, pedofilia, eläinten nussiminen, murhaaminen, päiden leikkaaminen ym touhu. Rotujen, kulttuurien ja ÄO:n eroavaisuuksista vaietaan. Toki myös aina muutamia jännitystä hakevia pissiksiä hakeutuu noiden seuraan.

Arska

Syy siihen miksi tytöt eivät osaa varoa on se kun heidät aivopestään joka taholla uskomaan että turvapaikanhakijat ovat ihania luotettavia kumppaneita joiden taholta ei koskaan voi tapahtya mitään pahaa. Varsinkin koulu toimii näin ja lisäksi erilaiset julkista tukea saavat turvapaikanhakijoita voimakkaasti tukevat järjestöt ja yhteisöt. Tämähän on tietenkin väärin, mutta näin nykyinen yhteiskunta nuoriaan kohtaan toimii. Tuhoavasti.

Anonymous

Anteeksi nyt vain. Hyvä kommentti. Mutta minua ärsyttää se, että puhutaan turvapaikan hakijoista. Suoraan sanoen niitähän suurin osa ei ole. Vaan siirtolaisia, jotka on tänne kutsuttu. Siis kyllä. Kutsu on käynyt.

Anonymous

Eivät ole siirtolaisiakaan, koska eivät ole töissä. Paappani oli siirtolainen mutta kuoli “Ameriikoissa” jo kauan sitten. Timpurina siellä.

Anonymous

Eivät nämä ole edes siirtolaisia, vaan laittomasti maahamme tunkeutuneita.Eivät edes suostu lähtemään. Ja valtio maksaa heille lääkärit, hammaslääkärit ja antaa pankkikortit!!! Väärennetyillä papereilla on tunkeuduttu jo vuosia ja täyttäen koko Eurooppa tarkoitushakuisesti. Kummallista, että vieläkään euroopan hölmöläiset eivät ole avanneet silmiään, vaikka 80 % “pakolaisista” oli nuoria miehiä tietyistä maista. Osa heistä on jo osoittanut rikoksista kärynneenä, mitä ovat miehiään. Kuvottavaa touhua Euroopan päättäjiltä, että oman maan kansalaiset ovat nykyään vain uhrilampaita. Muista maista tulleille annetaan kaikki, oma kansa ajetaan tunkiolle! Kun tämä on ohi, olisi pidettävä uusi Nyrdbergin oikeudenkäynti! Syytettyinä kaikki EU:n vasemmisto, kommunisti, vihreät ja mitä näitä sossu poliitikkoja Euroopassa onkaan. Tuomittava koko Euroopan maiden tarkoituksellisesta tuhoamisesta ja vakaiden euroopan maiden alasajosta omien etujen tavoittelun vuoksi.

Anonymous

Jos vallassa olisi sukupolvi joka taisteli Suomen, Isänmaansa, puolesta henkensäkin valmiina uhraamaan, niin ei Suomea annettaisi raiskattavaksi, murhattavaksi, turvallisuutta ja yhteiskuntarauhaa ja taloutta tuhottavaksi, hyväksikäytettäväksi, huijjattavaksi! Laittomat pysyisivät muualla ja Suomea hyväksikäyttämään ja tuhoamaan pyrkivät ideologiat lähtömaissaan.. Mutta nyt ei ole miehiä puolustamaan isänmaata, uskontoa, kotia. Surullista.

marja

En voi käsittää, että tällainen on annettu maallemme tapahtua. Olen enää tyytyväinen siihen, että sain olla suomalainen silloin, kun Suomi oli olemassa. Kiitollinen on oltava myöskin siitä, että evakko äitini, joka menetti neljä veljeä, isänsä ja kotinsa sodassa, ei ole tätä paskaa näkemässä. Ei myöskään 19 vuotiaana sotaan joutunut viisi vuotta rintamalla ollut isäni onneksi koskaan nähnyt, minkä paskan vuoksi taisteli ja loppuikänsä työssä raataen valtiolle rahaa keräsi!!!

Vajarix

Samoilla linjoilla. Tätä kaikkea tehdään mielestäni tahallaan. Olen myös evakon lapsi. Uhkaan lapsiani perinnöttömyydellä, kunhan kasvavat, jos jäävät tänne opiskelujen jälkeen.

Anonyymi

Olisikohan vika vanhemmissa ja opettajissa, jotka valistavat tyttöjä, että ihmiset ovat kaikkialla maailmassa ihan samanlaisia. Kulttuurilliset erot tuntuvat ainakin vihervasemmistolaisille olevan liian vaikeat ymmärtää.
Asun itse Jyväskylässä ja olen kuullut, että kaupungin keskustassa jo alkuillasta nuoret tytöt myyvät itseään. Tummempaa sulhaskandidaattia pyörii ympärillä ja peli on todella avointa. Poliiseja ei tietenkään näy missään.

Anonymous

Asun myös Jyväskylässä ja tyttöjä myy itseään kyllä, sekä kaupungilla että netin kautta.
Useinmiten seksiä ostaa alaikäiseltä suomalainen mies.

Anonymous

Suomalainen maksaa, mutta tytöt maksaa matuille?

Teinix

Ok boomer

Mikä pykii?

Kun nuot saatanan järvi-suomalaiset “äidit” sanoo, ettei pidä olla natseja. Täytyy olla “toukoja” ja muita jytykylän huoria. Niin tyttäret kuin äiditkin. Isiltä ei edes kysytä. Vitun makean veden merirosvot.

marja

Outoa toimintaa poliisilta, vanhemmilta, sosiaalihuollolta ja oikeastaan koko yhteiskunnalta. Jos alaikäinen myy itseään kadulla, missä hänen vanhempansa ovat? Miksi poliisi ei puutu, jos on yleisönkin tiedossa?

Veijo Kare

Tätä samaa olen ihmetellyt jo 1980-luvun lopulta asti. Imatralle alkoi silloin tulla Rauhan asemalle eli keskukseen pakolaisia. Heti rupesi sinne tunkemaan nuoria tyttösiä. Silloin sai sellaisen käsityksen, että nämä pakolaismiehet olivat haluttuja vieraita. Homma on vaan jatkunut. Uskon, että suomalaisia naisia ei varsinaisesti tarvitse raiskata tai ahdistella. Jos näin olisi, olisi ilmoitusten määrä ja melske asian kohdalla huomattavasti isompi. Ehkäpä jopa nykyinen hallitus ottaisi kantaa asiaan, jos siis nämä huhut seksuaalisesta häirinnästä olisivat tosia tai epätoivottuja. Toisaalta olen kyllä sitäkin mieltä, että Tapola pitäisi erottaa puheittensa vuoksi poliisista ja Keijo Kaarisade ottaa hänen tilalleen.

Anonymous

onhan se jännittävää kun joku komea, tumma kaveri kehuu ja antaa huomiota. jos vielä löytyy viinaa ja tupakkaa niin kivahan se on lähteä seikkailemaan. varsinkin jos vanhemmat ovat varoitelleet niin vielä se teinin kapinallisuus, että tehäänpä jotain mistä on varoiteltu

Puolueeton

Aivan yksinkertaista: Kaikilla on biologinen viettinsä. Tytöt täällä ovat tottuneet suomalaiseen kultuuriin tulijat omaan kultuuriinsa. Kulttuurierot ovat syynä ikävyyksiin. Lopullinen syyllinen on silloinen sisäministeri Petteri, jolla oli vastuu ja joka salli tapahtuman, vaikka jo silloin tuleva kulttuuriongelma oli yleisessä tiedossa.

Leena fossiili Vantaalta

Ovat hinkuna viinaan ja tupakkaan / huumeisiin. Siinä sitä on houkutusta tarpeeksi. Ihmettelen jos ihan selvin päin riskeeraavaat terveytensä.

Anonymous

Valistuksen antama väärä kuva kultuurista?

Yle

Sekä se, ettei ole ohjeiden mukaisesti toimittu.
Avainnippu ja taikalapanen jääneet kotiin.

paolo

Itse kuulin taannoin bussipysäkillä näiltä kuinka ne on niin ihquja ruskeine nappisilmineen ja pukeutuu niin hyvin verrattuna suomipoikiin. Että sillee se eksoottisuus vie jalat alta.
Eipä siinä mitään toinen tykkää hernekeitosta ja toinen mustekalasta mutta ilmeisesti kotona ollaan myös niin suvaitsevaisia että varoituksen sanaa siitä millä asteikolla nainen menee ei uskalleta sanoa juuta eikä jaata.

Sirpa-Tuula Riku Rantala Juha Sipilä

KYLLÄ SUOMALAISETKIN RAISKAA !!!!!!
MUT NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!
Olen shokissa.

Ansku

..jos haluaa kebabia ym. mistä voi löytää lisukkeena vaikka räkää.. 🤮

Raiskaahan ne

Ja YLE, muistakaa myös kivoja ruoanlaittohetkiä. Jyväskylä oli jo 90-luvulla lupaava matukaupunki.
https://www.youtube.com/watch?v=0NayL_hf3nE

Ruplapete

Mestari haluaa pakolaisia Suomeen, Ei sovi unohtaa sitä.
Jos tämä julkisen sektorin porsas joutuisI hetkeksi leipäjonooon, mieli varmaan muuttuisi.

Ruplapete

Onko PT Pro refugee sivusto, kun tuli noin paljon alapeukkuja? Refugee hospitality 2.0?
MESTARI kannattaa taakanjakoa, ja vuosittaista allokaatiota, tosin tiukkaa sellaista.
Laiva on täysi, kotiin ne tulee laittaa.
MESTARI on kansanpetturi, niinkuin koko se persupuoluekin.

Leena fossiili Vantaalta

Ketkä tekee siistii safkaa, kultapallerotko? Turha puhua, että suomalaisetkin raiskaa, raiskaavathan he, mutta jos tapaukset suhteutetaan kuinka paljon kutakin ryhmää on ja lasketaan siitä prosentteina , niin siinä suomalaiset jäävät hännille ilman muuta.

Acc358

“… miksi helvetissä suomalaiset tytöt ikähaarukassa 12-15 hakeutuu ählämeiden seuraan, on monesti tullut nähtyä miten … ”
Kyseessä lienee ihmislajin naaraspuolisilla esiintyvä lajityypillinen ominaisuus, jota esiintyy heistä osalla. Tarvitaan 200.000 vuotta evoluutiota, niin tuo typeryys poistuu. Odotellessa vaihtoehdoiksi jää moniosaajien poistuminen keskuudestamme, tyttöjen pitäminen ählämityyliin tarkoin vartioituina tai tyttöjen ajatteluun vaikuttaminen viestinnän keinoin.
Tässä tilanteessa tehokkaalla viestinnällä voidaan vaikuttaa osaan typeryyteen erityisen alttiita. Ehkä voisi tehdä verkkopelejä, jotka opettaisivat tyttöjä ja samalla myös palkitsisivat heitä antamalla heille mielihyvää pelaamisesta.
Hyviä esimerkkeja mielihyvän tuottamisesta on musikiissa. On videoita tilanteista, joissa laulaja suorastaan villitsee naispuolisen yleisön. Jos tällaisessa tilanteessa tuotettuun supermielihyvään yhdistetään jokin sanoma, niin se voi mennä automaattisesti läpi kuulijan aivoihin pysyväksi perusoletukseksi.
https://www.youtube.com/watch?v=6jZjis-skxA

marja

Koulussa ja jopa lastentarhassa on opetettu näin toimimaan, jotta ei ole rasisti ja tulevaisuudessa kaikkien hylkimä äärivasemmistolainen. tämä on tätä nykysuomea. Kyllä vanhemmilla pitäisi jo pikkihiljaa ruveta hälytyskellot soimaan! Jos minulla olisi tänä päivänä nuori tyttö koulussa, en koskaan päästäisi häntä yksin koulumatkalle mennen enkä tullen.

ike

Tuo peli-idea oli kyllä hyvä. Kenellä löytyisi riittävästi ammattitaitoa ja halua sekä näkemystä tehdä tietokonepeli noiden matujen käyttäytymisestä ja miten siihen tulee suhtautua. Pelastaisi monen tytön tulevaisuuden. Uskoisi että olisi hitti.

Juhani Koivunen

Koodaajat on kaikki suvakkeja, joten ei….

Turhautunut Kansalainen

Ongelmaksi muodostuisi myös se että valtakunnan syyttäjä järkkäisi noiden pelien tekijöille ja levittäjille välittömästi syytteet kansanryhmää vastaan kiihotuksesta ja valtakunnanpetoksesta. Kuulustelut taas suorittaisi Jari Taponen ja oikeidenkäynnit se tuomari joka tuomitsi Junes Lokan tekstitysrikoksesta.
Joten tuomiota iskisi. Ja tuossa tapauksessa kun rikos olisi näiden tahojen mielestä paljon silkkaa tekstitystä pahempi (eli nuoriin yritettäisiin vaikuttaa heidän keskuudessaan mahd. jopa viraaliksi menävällä tavalla) niin tuomioksi tulisi ehdotonta rasismipykälän voimistama.
Eli istumista ainakin 10v.
Ilman mahdollisuutta ehdonalaiseen.
Näin se vaan Suomessa menisi – ja menee… 🤬

Acc358

Kannattaa siis toimia anonyymisti ja sijoittaa palvelimet kauas.
Olemme koko ajan vaikuttamisen kohteena. Jokainenhan tietää, mikä on elokuvissa ja tv-sarjoissa keskeisin ominaisuus Jumalalla, tuomareilla, poliisipäälliköillä ja elokuvan hahmoista kaikkein järkevimmällä.
Luultavasti vaikeissa olosuhteissa asioita ei voi kertoa suoraan. Ratkaisu voisi olla, että syötetään neutraaleja ydinajatuksia eri kanavien kautta eri aikaisesti kohdeyleisölle, joka sitten yhdistää mielissään ajatukset yhdeksi oivallukseksi. Tällaiseen oivallukseen sitoudutaan voimakkaasti, koska se koetaan oman älyn tuotokseksi.
Peli, jossa lapsi voisi harjoitella selviytymistä vaaralliseksi muuttuneessa ympäristössä, olisi taivaan lahja. Nykyiset vallalla olevat ennakkokäsitykset ja odotukset muita kulttuureja edustavien ihmisten käytöksestä eivät ole ajan tasalla.

takapassi920

Niin ja Junes olis taas syytettynä, vaikka ei olis mitenkään asiaan liittyvä… 🤣

Jorma X.

Ei varmasti ole, mutta olen niin vanha koodaaja että en osaa Windows:lle koodata enkä ainakaan pelejä. Kunnon pc-pelin tekeminen kestää ainakin vuoden ja siinä on useampi henkilö tekemässä.
Olen nyt ollut vähän aikaa eläkkeellä. En kuitenkaan ole vielä 65 vuotias …

GLGL

Pelejä voi koodata jollakin skriptikielellä, jolloin ei tarvitse tietää Windows-ohjelmoinnista mitään. Katso vaikka Roblox tai LÖVE, joita voi käskyttää Lua-kielellä.
https://developer.roblox.com/en-us/articles/Creating-Your-First-Game
https://love2d.org/wiki/Main_Page

Pinlaareni

Olen koodaaja, enkä todellakaan mikään suvakki/suvakko. Nykyinen matumeno, ja sitä edistämään pyrkivä viherpunikkien politiikka ja journalismi on sanoinkuvaamatonta. Pakko sanoa, että olen erittäin huolissani jälkikasvuni vuoksi.

Suojellaan kaikkia lapsia

Saisikohan siihen valtiontukea?
Palkkaisi koodaajat kuuluisalta Afrikan koodaribussi kiertueelta ja tukien tuloa ei voisi estää. Tulisi ovista ja ikkunoista.
Tosin peliin olisi hyvä sujauttaa muutama kotimainen Jammukin, että pelaaja ymmärtää, että varovaisuus kannattaa kaikkien kohdalla. Tosin tilastoprosenttien mukaisesti pelissä vahinko tapahtuu todennäköisemmin tietyillä spekseillä, jolloi viesti menee pelaajalle paremmin perille.

Suomi hjuva maa

Niinpä niin. Listaan voi lisätä kaipungit tampere, turku, helsinki, espoo, vantaa. Ihan takuulla. Fakta on se , että ne tulivat tänne nussimaan. Toki joitain poikkeuksiakin saattaa olla.

ike

Ja KELA:n perään. Kyllä siellä ollaaan tarkoin perillä eri eurooppalaisten maiden etujen “tarjonnasta”. Kiitos vaan Sipilä. Jos Sipilä ei riitä niin kyllä ne kokemukset leviävät reaaliajassa maailmalle. Kokemuksesta.

Mikä pykii?

Joo, ja nää meidän päättäjätkin tietää sen, mut ei välitä kansastaan mitään. Vitun sosialistisiat.

Kiinnostunut

Onko Jyväskylässä sellaista porukkaa joka olisi kiinnostunut saamaan nämä henkilöt kiinni?

Valtsu

Jyväskylä on Suomen viherkeskus, joten aika vähän, mutta eiköhän sieltäkin tolkuissaan olevia löydy.

Anonymous

Varmasti löytyy. Mutta pitävät turpansa kiinni. Koska leipää on pöytään saatava.

Mikä pykii?

Ikävä kyllä, ei taida olla. En ainakaan itse tunne ketään “järväriä”, joka tajuaisi ko. asian. No, aikansa kutakin.

Repe Sorsa

Kyllä täällä on näiden raiskareiden vastustajia ja jopa SKE puheenjohtaja on Jyväskylästä. Ison kirkon miehien kannattaisi keskittyä mukden haukkumisrn sijaan oman pesän putsaamiseen, kun siellä sitä vasta nuorta lihaa liikkuukin ja hiekka….kerit tykkää.

Sam Colt

Pojat ovat lähteneet hiekka-aavikolta länsimaisten pornovideoiden innoittamana. Yksinkertaisina ja kouluttamattomina he pitävät niitä täytenä totena ja sitten kun totuus ei olekaan niin auvoisa, pojat ottavat sen mitä saavat. Varsinkin kun tiedossa on että rangaistukset ovat vertauskuvallisia, eikä karkotusta tule. Ja jos tuleekin, niin sitä ei toimeenpanna.
Suomen lainsäätäjällä ja oikeuslaitoksella ei ole aikomustakaan suojella suomalaisia tyttöjä (ja poikia) pahansuopien musujen hyökkäyksiltä.
Meidän käy noitten kanssa huonosti. Suomalaisia lapsia on niin vähän, että jokaisen pitäisi turvallisesti saada kasvaa aikuiseksi ja hyödylliseksi suomalaiseksi.

Ide amin

Niin miksi pyöriä tollasten roska säkin joukossa.varsinki ählämien kanssa,missä kulttuurissa nainen ei ole minkään Arvonen.

Suomi suomalaisille

Jyväskylä ottaa joka vuosi kotoutettavaksi 250 turvista plus tietysti niiden perheet ja onhan täällä vielä vastaanottokeskuksiakin. Ilmankos keskustassa joka neljäs vastaantulija on nykyään värittynyt. Vihreät on olleet täällä pitkään vahva puolue ja tämä raiskuukeissi on nyt sen satoa.

He ovat tulleet turvaan ym paskaa

Niinpä. Kuka muistaa nämä tempaukset kuinka näitä partalapsia vietiin nuorten tyttöjen pariin. On ihan kuvia missä tytöt siinä trikoissa ja partalapset vieressä muna kovana. Ja silloin kukasn ei näiden taustoja tiennyt. Minusta tuollaisesta toiminnasta pitäisi alkaa nostelrmasn syytteitä. Mutta ai niin. Luultavasti joudun itse syytteeseen kun tälläisiä totuuksia latelen.

Anonymous

Siihen vielä “jyvätyskylän” ainoa kaupunkina ja ainoana koko maailmassa laittomillekin maahantulijoille tarjoama titteli: Maahanmuutonasiantuntija, josta palkaa saavat jopa 6000€ kuussa, että ei jumalauta voi sairaampaa paikkaa maapallolta löyty, mainittakoon vielä ko paskakylästä, että siellä on myös kallein vesimaksu koko maapallolla, ei edes austraaliassa joudu vedestä maksamaan yhtä paljon.

Leena fossiili Vantaalta

*Monikulttuurisuusasiantuntija, Maahanmuuttokoordinaattori, Tulkkipalvelukoordinaattori, Asioimistulkki, Kulttuuriluotsi, Vertaisosaaja, Maahanmuuttajien erityisryhmän linjavastaava, Päivähoidon maahanmuuttajakoordinaattori, Sopeuttamistyöntekijä, Kotoutussihteeri, Monikulttuurisen varhaiskasvatuksen suunnittelija, Monikulttuurisen opetuksen suunnittelija, Suomen askeleet -linjan opettaja, Lyhytkurssivastaava, Aikuisperuskoulun linjavastaava, Alaikäisten turvapaikanhakijoiden ryhmäkodin vastaava ohjaaja, Monikulttuurisuusaktivisti, Aktivistimaahanmuuttajakouluttaja, Monikulttuurisuuskoulutusmateriaalivastaava, Maahanmuuttoviraston tulosalueen johtaja, Sosiokulttuurinen tasapainottaja, Pakolaisneuvonantaja, Vähemmistöoikeuksien valvoja, Avustusanomusten esitäyttäjä, Maahanmuuttajien asunto-oloja pohtiva virkamies, Maahanmuuttajapalveluiden päällikkö, Maahanmuuttoneuvoston puheenjohtaja, Monikulttuurikonsultti, Romanityöryhmä, Kerjäläistyöryhmä, Maahanmuuttajien rekrytoinnin helpottamista pohtiva työryhmä, Maahanmuuttoyksikön terveydenhuollon konsultti, Maahanmuuttoyksikön psykologi, Maahanmuuttoyksikön sosiaalityöntekijä, Maahanmuuttoyksikön sosiaaliohjaaja, Maahanmuuttoyksikön etuuskäsittelijä, Maahanmuuttajalasten varhaiskasvattaja, Sisäasiainministeriön maahanmuutto-osaston ylitarkastaja, Siirtolaisinstituutin johtaja, Vastaanottokeskuksen apulaisjohtaja,JOKO
Maahanmuuttajaneuvoston puheenjohtaja, Naapuruussovittelija, Kotouttamisohjaaja, Avustamistulkki, Aputulkki, Romaniasioidenhoitaja, Kunniaan liittyvien konfliktien asiantuntija, Maahanmuuttoasioiden johtaja, Sisäasianministeriön maahanmuutto-osaston oikeusyksikön yhdenvertaisuusvastuualueen johtaja, Maahanmuuttaja- ja kotouttamisasioiden neuvottelukunta, Maahanmuuttotyön päällikkö, Maahanmuutto- ja kotouttamisasioiden yhteistyöryhmä, Maahanmuuttopolitiikkastrategi, Kehitysmaatutkimuksen professori, lehtori, tuntiopettaja ja tutkija, Maailmanpolitiikan professori, lehtori, tuntiopettaja ja tutkija, Kehitysyhteistyön palvelukeskuksen asiantuntija, Monialaisen romanityöryhmän puheenjohtaja, Monikulttuurisen maahanmuuttajatyön päällikkö, Maahanmuuttajien henkisestä sopeutumisesta vastaava asiantuntija, Sopeutumiskonsultti, Maahanmuuttajajärjestöjen toimintaedellytyksiä voimaannuttavan projektin johtaja, Maahanmuuttajajärjestöjen mielenterveysosaamista pohtiva projektisuunnittelija, Maahanmuuttajien työllistämisyhdistyksen asianajaja, Maahanmuuttajien neuvontapisteen ohjaaja, Pakolaisavun vertaisryhmätoiminnan koordinaattori, Monikulttuurisen tietopalvelukeskuksen asiantuntija, Maahanmuuttajien kansalaistoiminnan kehittämisestä vastaava virkamies, Väkivaltarikoksiin syyllistyneiden maahanmuuttajanuorten valvoja, Maahanmuuttovastaava, Ikääntyneiden somalinaisten kotoutustyöntekijä, Monikulttuurisuuden johtava asiantuntija, Pakolaiskoordinaattori, Pakolaisvähemmistövastaava, Maahanmuuttoviraston turvapaikkayksikön johtaja, Romanien päiväkeskuksen työntekijä, Romaniyhdyshenkilö, Vähemmistövaltuutetun ylitarkastaja, Romanipoliittisen työryhmän puheenjohtaja, Maahanmuuton erikoistutkija, Ihmisoikeustyönjohtaja, Sisäasiainministeriön maahanmuuttojohtaja, Monikulttuurisuustaitojen kehittäjä, Monikulttuurisuuskampanja suunnittelija, Ulkomaalaisasioiden valmistelija, Romanien päiväkeskuksen johtaja, Monikulttuurisuustyön suunnittelija, Maahanmuuttajien kansalaistoiminnan kehittäminen -projektin johtokunta, Monikulttuuripedagogi, Pakolaisoikeutta tutkiva oikeustieteilijä, Ulkomaalaisoikeuden asiantuntija, Maahanmuuttopolitiikan tutkija, Maahanmuuttoviraston tutkija, Turvapaikkalautakunnan sihteeri, Sisäasiainministeriön somaliyhteisön kotoutumista edistävä asiantuntijaryhmä, Kansainvälisen siirtolaisjärjestön projektikoordinaattori, Syrjintälautakunnan johtaja, Sisäasiainministeriön maahanmuutto-osaston päällikkö, Monikulttuurisuustoiminnan kehittäjä, Sisäasiainministeriön kotouttamisyksikön johtaja, Pakolaisneuvonnan tiedottaja, Maahanmuuttajien asumisneuvoja, Maahanmuuttajien henkilökohtainen palveluohjaaja, Monikulttuuristen naisjärjestöjen kattojärjestön johtaja, Maahanmuuttajien tukijärjestön johtaja, Ulkomaalaisille maksettavan toimeentulotuen käsittelyä koskevien menettelytapojen selkeyttäminen -työryhmä, Kehitysyhteistyön palvelukeskuksen hankeneuvoja ja taloussuunnittelija, Kehitysyhteistyön palvelukeskuksen kehityspoliittinen asiantuntija, Monikulttuurinen osaaja, Suomen Somalia-verkoston toiminnanjohtaja, Maahanmuuttajapoikatyön johtaja, Maahanmuuttajien yhteispalvelutoimiston johtaja, Maahanmuuttajataustainen kokemusasiantuntija, Maahanmuuttajanaisten kulttuuriohjelman johtaja, Etnisten suhteiden neuvottelukunta, Työelämävalmiuksien kartoittaja maahanmuuttajille, Syrjintää epäilevien neuvontapisteen johtaja, Syrjinnänvastaisesta toiminnasta vastaava viranomainen, Syrjintäilmiöiden analysoija, Maahanmuuttajien koulutuksen kehittäjä, Pakolais- ja maahanmuuttotyön päällikkö, Maahanmuuttopolitiikan asiantuntija, Konsultoiva uskonnon ja somalin kielen opettaja, Somaliperheiden ja koulun välisen yhteistyön tutkija, Monikulttuurisen asumisen aluevastaava, Monikulttuurisen kasvatustyön, kotoutumisen ja opetuksen kehittäminen -hankkeen johtaja, Romanilasten oppivelvollisuutta selvittävä työryhmä, Kiertävä maahanmuuttajaneuvoja, Maahanmuuttajat-konsulttiryhmä, Maahanmuuttajatyön koordinaattori, Maahanmuuttajien yritysneuvoja, Maahanmuuttaja-asiakkaiden kanssa työskentelevien asiantuntijoiden ryhmä, Maahanmuuttaja-aikuisten oppimisen ohjauksen suunnittelijaopettaja, Maahanmuuttajaopettaja, Maahanmuuttajaopetuksen erityisosaamis- ja ohjausryhmä, Maahanmuuttajatyttötyön ohjaaja, Maahanmuuttajien toiminnallisen opetuksen ja ohjauksen projektikoordinaattori, Maahanmuuttajien järjestökonsultti, Maahanmuuttajien psykiatrian poliklinikan sosiaalityöntekijä, Maahanmuuttajuuden psykologisen prosessin tutkija, Romanit työelämään -hankkeen johtaja, Maahanmuuttoviraston turvapaikkayksikön tulosalueen johtaja, Maahanmuuttoasioiden asiantuntija, Sisäasiainministeriön maahanmuutto-osaston kotouttamisyksikön projektikoordinaattori, Maahanmuuttajataustainen kulttuurimentori, Pakolaistyön ohjaaja, Kulttuuritulkki, Maahanmuuttajakouluttajien resurssirenkaan puheenjohtaja, Kieliavustaja, Maahanmuuttajien asunto-oloja pohtivan toimenpideohjelman johtaja, Maahanmuuttajien vastaanottohenkilö, Syrjinnän ehkäisyyn keskittyvän ryhmän johtaja, Maahanmuuttajien preppausluokan opettaja, Asioimistulkkikeskuksen johtaja, Maahanmuuttotyöryhmän johtaja, Monikulttuurisuusyhdistyksen tiedottaja, Maahanmuuttoviraston vastaanottokeskusten johtaja, ELY-keskuksen maahanmuuttopäällikkö, Maahanmuuttoviraston alaikäisyksiköiden johtaja, Pakolaistyönohjaaja, Omakielineuvoja, Monikulttuurijärjestöjen yhteistyöverkoston tutkija, Maahanmuuttajakoulutuksen koordinaattori, Monikulttuuristen yhdistysten liiton puheenjohtaja, Monikulttuurisen liikuntaliiton puheenjohtaja, Pakolais- ja siirtolaisuusasiain neuvottelukunnan johtaja, Maahanmuuttokonsultti, Integraatiopoliittisen neuvottelukunnan puheenjohtaja, Monikulttuuristen perheiden liiton puheenjohtaja, Maahanmuuttajien ohjaus- ja neuvontapisteen hoitaja, Maahanmuuttajien valmistavan ryhmän johtaja, Etnisten suhteiden neuvottelukunnan hyvän tahdon lähettiläs, Maahanmuuttajakonsultti, Maahanmuuttajien alkuvaiheen ohjaus- ja neuvontapalveluiden johtaja, Maahanmuuttajatoimittaja, Maahanmuuttoviraston neuvottelukunnan puheenjohtaja, Maahanmuuttoviraston ylijohtaja, Turvapaikkahakemusten käsittelyä tutkiva työryhmä, Kotoutumis- ja maahanmuuttopoliittinen ministeriryhmä, Haavoittuvassa asemassa olevien kiintiöpakolaisten kuntiin sijoittamisen edistämishankkeen projektipäällikkö, Maahanmuutto-ohjelmien tukirakenteen johtaja, Kotouttamisen ja etnisten suhteiden seurantajärjestelmän johtaja, Pakolaisten vuorovaikutussuhteiden tutkija, Kotoutumisen alkuvaiheen palveluiden yhdenmukaistaja, Kotoutumisen alkuvaiheen palveluiden asiantuntijaverkosto, Monikulttuurisuuden erityisasiantuntija, Maahanmuuttajien alkuvaiheen ohjauspalvelujen ja osaamisen kehittämisen projektipäällikkö, Maahanmuuttokriittisen/rasistisen keskustelun rakennetta pohtiva asiantuntijafoorumi, Maahanmuuttajien kielikoulutuksen kehittämishankkeiden projektipäällikkö, Maahanmuuttoasioiden kehittämispäällikkö, Alueellisen maahanmuuton kehittämishankkeen projektipäällikkö, Maahanmuuttaja-asiamies, Maahanmuuttajaneuvonta ja -opastusjärjestelmän kehittämisen projektipäällikkö, Maahanmuuttajien kotitalousneuvoja, Maahanmuuttajat aktiiviseksi osaksi yhteiskuntaa -hankkeen projektipäällikkö, Monikulttuurisen tyttötyön johtaja, Maahanmuuttajaväestön aktiivinen työllistyminen -hankkeen projektipäällikkö, Maahanmuuttajien ohjausverkoston johtaja, Aikuisten maahanmuuttajien alkuvaiheen arviointi- ja koulutushankkeen projektipäällikkö, Maahanmuuttaja-asiamiestoiminnan käynnistämishankeen projektipäällikkö, Maahanmuuttajien kotoutumisprojektin päällikkö, Maahanmuuttajien ohjaus- ja työnhakupalvelujen projektipäällikkö, Maahanmuuttajien ohjauskeskusohjelman projektipäällikkö, Maahanmuuttajien palveluohjauksen kumppanuusprojektin päällikkö, Maahanmuuttajanuorten ohjaushankkeen projektipäällikkö, Maahanmuuttajat työvoimaksi -projektin päällikkö, Aikuisten maahanmuuttajien kielitaidon arviointikeskuksen päällikkö, Vaikuttavuutta kotouttamiseen monialaisena yhteistyönä -hankkeen pr
ojektipäällikkö, Suomen kielen opetukseen ohjaamisen kehittämisprojektin päällikkö, Maahanmuuttajien tukiasumisyksikön ohjaaja, Maahanmuuttajataustaisten lasten sosiaaliohjaaja, Monikulttuurisen mediatoimituksen johtaja, Maahanmuuttajanuorten oppimisvaikeuksien ehkäisyprojektin johtaja, Monikulttuurisen hiv-työprojektin johtaja, Maahanmuuttajalasten ja -nuorten kotoutumisen ohjaaja, Maahanmuuttajanuorten tukiasumistoiminnan tutkija, Elämänhallinnan ja voimavaraistamisen kehittämisprojektin maahanmuuttajalapsille ja -nuorille johtaja, Ikääntyvien maahanmuuttajien kotoutumista edistävän projektin johtaja, Maahanmuuttajien turvaverkkotoiminnan ohjaaja, Monikulttuurisen sosiaalisen nuorisotyön ohjaaja, Maahanmuuttajamiesten tukiprojektin päällikkö, Maahanmuuttajataustaisten lasten sijais- ja tukiperhetoiminnan tutkija, Maahanmuuttajajärjestöjen toiminnan kehittäjä, Maahanmuuttajanuorten ongelmapelaamista ehkäisevän projektin päällikkö, Maahanmuuttajien vertaistukitoiminnan ohjaaja, Maahanmuuttajien kansalaistoiminnan kehittäminen hankkeen johtaja, Monikulttuurisuuskouluttajaverkoston kouluttaja, Monikulttuurisuus nuorisotyön voimavarana -projektin projektityöntekijä, Monikulttuurisen voimavarakeskuksen johtaja, Pakolais- ja maahanmuuttajajärjestöjen voimavaraistamisprojektin päällikkö, Maahanmuuttoyhdyshenkilö, Maahanmuuttajien asumisneuvonnan kehittämisprojektin päällikkö, Maahanmuuttajatyön kehittämisprojektin johtaja, Maahanmuuttajien konfliktien ehkäisy- ja sovittelutyön neuvoja, Maahanmuuttajanuorten syrjäytymisen ehkäisyn tutkija, Ulkomaalaistaustaisten rikoksen uhrien tukityönprojektin johtaja, Monikulttuurisuusläänintaiteilija, Monikulttuurisen resurssi- ja osaamiskeskuksen johtaja, Maahanmuuttajaperhetyön ja avohuollon kehittämisen tutkija, Maahanmuuttajavanhusten tukipysäkki -projektin vastaava, Maahanmuuttajanuorten huumeiden käytön ennaltaehkäisyn tutkija, Monikulttuurijärjestöjen yhteistyöverkoston järjestökoordinaattori, Maahanmuuttajien kuntoutusluotsi, Etnisten suhteiden ja kansainvälisen muuttoliikkeen tutkimuksen seuran puheenjohtaja, Kotikielenavustaja, Maahanmuuttajien perhesidehaastattelija, Maahanmuuttajien hakemustallentaja, Monikulttuurisuusasioiden päällikkö, Maahanmuuttajanuorten pelaaminen hallintaan -projektin projektikoordinaattori, Monikulttuuritulkki, Maahanmuuttoyhdyshenkilöverkoston ylitarkastaja, Maahanmuuttohallinnon johtaja, Monikulttuurikouluttaja, Maahanmuuton ja kotoutuksen valmisteluryhmä ylijohtaja, Kulttuurivälittäjä, Maahanmuutto-osaston suunnittelija, Maahanmuuttajien asuntoalueille kotouttamista selvittävä yleissuunnitteluarkkitehti, Pakolaisneuvonnan juristi, Evankelisluterilaisen kirkon maahanmuuttajatyön sihteeri, Monikulttuurisen toiminnan koordinaattori, Varhaiskasvatuspalvelujen monikulttuuriosaaja, Maahanmuutosta vastaava apulaiskaupunginjohtaja, Positiivisen diskriminaation johtaja, Monikulttuurisuusasiain päällikkö, Maahanmuuttajien seutuohjaaja, Rasismin vastaisen työn asiantuntija, Maahanmuuttopolitiikkaa tutkiva kulttuurintutkija, Maahanmuutto-osaston osastopäällikkö, Kotoutumisvalmentaja, Maahanmuuttoneuvottelukunnan puheenjohtaja, Taiteen keskustoimikunnan monikulttuurisuusjaoston puheenjohtaja, Konsultoiva psykiatrinen maahanmuuttajatyöryhmä, Pelastakaa Lapset ry:n rasismin vastaisen työn asiantuntija, Kehitysmaatutkimuksen opintoasiainsuunnittelija, Maahanmuuttajien omakielisen neuvontapalvelun koordinaattori, Omakielinen kotoutumisvalmentaja, Rasismintutkija, Maahanmuuttajien syrjintä- ja rasistisia kokemuksia kartoittava työryhmä, Rasismin vastainen työryhmä, Positiivinen erityiskohtelu paluumuuttoprosessissa työryhmä, Pakolaisneuvonnan paperittomat-hankkeen koordinaattori, Maahanmuuttajanuorten koulutuskysymyksiä pohtiva työryhmä…*
Tässä maahanmuutajille keksittyjä työpaikkoja.

Esa

Oliko nämä valtakunnallisesti vai pelkästään Jyväskylässä?

Anonymous

Valtakunnallisesti.
Mutta jyvätyskylässä isis paskatkin saa heti oman tittelin kun saapuvat ja rikkaudet alkaa valumaan heti taskuun.

Suomi suomalaisille

Liittyyköhän se muuten tähän tapaukseen kun viime vuonna uutisoitiin maamujen hyväksikäyttäneen jyväskyläläisiä tyttöjä, jotka olivat “haavoittuvassa asemassa”?

PastoriNikulainen

Jyväkylä on suomen peräsuoli numero 2 turun ja oulun vanavedessä.
Aamen.

Anonymous

Älä nyt, kyllä jyvätyskylä on numero 1 mitä tulee karvamullien hellimiseen.
Heille on myös tarjottu ko paskakylässä kaikista kalleimmat ja parhaimmat asunnot lutakossa.
Tuolla ylempänä oli myös ko kylän tarjoamia karvaisille apinoille ainoana koko maailmassa.

Piikki lihassa

No, ilmankos. Olenkin huomannut, että heitä tulee bussin kyytiin/jää pois paljon Lutakossa.

Anonymous

Ymmärrän pastorin kiihtyneisyyden asian tiimoilta. Mutta väittäisin että tällä hetkellä pori pitää kärkisijaa. Perustelut: kaksi paremman uskon uhria brutaalilla tavalla. Lisäksi useita raiskauksia. Yms. Tämä siis pelkästään julki tulleiden tietojen perusteella.

Pinlaareni

Minäkin ymmärrän pastorin närkästyneisyyden. Mutta Pori on osittain ihan kiva kaupunki. Kävin tässä parina päivänä Mikkolan Prismassa, ja siellä ei kulttuurin rikastuttajia tai karjuvan työvoimapulan paikkaajia näkynyt – ovat pesiytyneet keskustan kauppakeskuksiin.
Ainoa juttu mikä pisti silmään, oli paikallisten avuttomuus itsepalvelukassoilla. Tuosta tuli ajatus, että ovatko Porissa asuvat vaan tyhmiä, kun sallivat nykyisen mädätyksen?
Porista, kuten muistakin Suomen kaupungeista pitäisi luutia kunniakansaloiset pääkaupunikkikiseudulle keppostelemaan. Ja jopa sieltä eteenpäin ruåtsiin tai täti-perkelin kainaloon.

kanander

Ihan tässä helmikuussa perustettiin Jyväskylässä Silakka-liike. Se sakki voisi nyt yllättää ja lähteä tytönpölvästien puolustajiksi. Vihreät on kaupungin suurin puolue.
Jyväskylän keskustassa pyörii tuhottoman paljon matuja. Puskaraiskauksia ei tarvita, kun kaupunki on luovuttanut elintasoturisteille panokämpät käyttöön.

Leena fossiili Vantaalta

Vai tytönpölvästien puolustajiksia. Kaikkea sitä kuulee kun vanhaksi elää. Katiskoilla pyytävät tarjolle?

murmeli

Hassuinta tässä on minusta se, että kun suvaitsevaisen lapsi saa suvaitsevaista aukontarkastusta joka aukkoon, niin suvaitsevaisen vanhemman ensimäinen huoli on se, että ei saa kertoa kenellekään, koska maine menee suvaitsevaisten kavereiden joukossa. Toisena tulee ajatus, että sekin ressukka on kokenut kovia, joten joutui minun oman tyttöni aukkoja aukomaan kavereidensa kanssa väkisin.
Harva näistä vanhemmista tukee omaa aukotettua tyttöään, vaan heillä on suurin huoli aukkojen tarkastajista, etteivät ne ressukat nyt joudu kokemaan rasismia.

Eino Heikkinen

Lähtökohta pitäää olla se, että nämä tytöt eivät ole syyllisiä!!! Syyllisiä ovat heidän hyväuskoisuuttaan häikäilemättömästi hyväksikäyttävät miehet!
Panin muuten asian merkille joku vuosi sitten ollessani työkomennuksella Jykylässä. Iltaisin kaupungilla oli kuin olisi ollut ulkomailla. Nuorta komiaa tummaa miestä notkui puitkin bulevardeja . Jos minulla olisi tytär , olisin kauhuissani jos hän liikkuisi kaupungilla iltaisin.
Olin myös vielä moia vuosia aiemmin töissä Jykylässä , silloin se vielä näytti paljon kotimaalta, tuo ilmiö on viime vuosien satoa.
Ihmettelisin enemmän jos näitä ongelmia ei olisi kuin että niitä on.
Kyllä tämmöiseen pitäisi herätä jo ennen kuin tilanne kehittyy sellaiseksi . Järjetöntä ja edesvastuutonta valtion hallintaa !
Minulla itsellä on hyviä ystäviä eri maalaisten kanssa, venäläisiä,virolaisia ,joku afgaani ja joitakin Afrikkalaisia , kiinalainen ja intialainen adobtiolapsi mm. He taitaa olla kaikki olla kristittyjä ja heidän kanssaan ei ole ongelmia .
Minua huolestuttaakin se, että syyttömät ihan kunnolliset ulkomaalaistaustaiset joilla ei ole mitään tekemistä em rikollisuuden kanssa joutuu kärsimään yleisesti leviävästä epäluulosta yms ikävästä.
Tällä haluan sanoa ja painottaa:
Kun puhutte näistä mamu ongelmista, joissa todellakin on aihetta puhuakin, niin samalla tiedostakaa se, että on paljon myös kunnollisia mamuja , eikä naaman väri tms ole mikään selvä merkki siitä että kyseinen henkilö olisi rikollinen tms.
Ja mielestäni suurimmat ongelmat istuu argadian mäellä hallituksen puikoissa, sinne kritiikin kärki tulee suunnata . He ovat tämän sopan varsinaiset kokit. On ihan selvää että jos vastikkeetonta rahaa jaetaan jossain kutsukorttien kera , niin ottajiahan löytyy .

Järki päähän tässäkin

Erittäin tärkeä huomio ja olen kanssasi 100% samaa mieltä.

Gerbiili

Ollaankohan tässä #%&%%#en invaasiossa kyse Richard Nicolaus Coudenhove-Kalergin suunnitelmasta.
http://kalergisuunnitelma.blogspot.com/2009/11/kreivi-kalergin-suunnitelma.html

Ruplapete

Kalergi oli paneurooppalaisuuden liikkeen, eu idean perustaja.
Eun tarkoituksena oli alusta tuhota eurooppa.

Sini Karjalainen

Minäpä vastaan nyt tuohon teidän kyselyyn miksi naiset ylipäätään lähtee ”ählämeiden” matkaan.
Syy näkyy jo erittäin hyvin näissä kommenteissa. Suomalaisilta miehiltä puuttuu usein alkeellisimmatkin käytöstavat. Näissä kommenteissa on myös nähtävissä suoranainen naisviha.
Jos suomalaiset miehet opettelisivat kunnioittamaan naisia, kohtelemaan hyvin ja ennen kaikkea naisena, ei olisi tarvetta hakeutua sellaisten miesten seuraan jotka nämä taidot osaavat. Vaikka sitten vain valheellisesti. Luulisi miesten heräävän toimimaan toisella tavalla, jos suomalaisten miesten seuraa ei juurikaan etsitä. Lienee useimpien naisten kokemus suomalaisesta miehestä se, että kaadutaan räkäkännissä rinnuksille ja heitetään joku typerä pillujuttu ja kun sitten saa pakit, niin koko repertuaari naista halventavia termejä suolletaan suusta. Ikäänkuin se jotenkin auttaisi tilannetta.
Hyvät herrat! Menkää itsenne ja miettikää hetki miten itse kohtelette tyttöjä ja naisia.

Äijä Äijänen

Muslimipakolaisten suorittamat raiskaukset ovat siis pohjimmiltaan suomalaismiesten syytä. Sori kun ei ehdi hempeilemään, jalkoja hieromaan ja ruusunlehtiä sirottelemaan kun OLEN TÖISSÄ jotta someriippuvaisella akalla olisi katto pään päällä ja saatanasti turhaa, kallista tavaraa!

Ex-jyväskyläläinen

Lokakuussa on ollut lapsenraiskaus käsittelyssä Jyväskylän käräjäoikeudessa.Onko näitä tapahtunut mahdollisesti enemmän?
“Oikeuden mukaan tekoaikaan 21-vuotias mies oli ottanut tyttöä ranteesta kiinni kadulla ja vienyt tämän kädestä kiinni pitäen väkisin kerrostaloasuntoon. Tyttö oli yrittänyt päästä pakoon asunnosta, mutta hän ei saanut ulko-oven lukitusta auki.Mies löi pakoon yrittänyttä tyttöä kädellä tai jollain esineellä päähän. Tämän jälkeen mies riisui uhrin housut ja pakotti kanssaan sukupuoliyhteyteen. Tyttö koetti vastustella sanallisesti ja tekemällä fyysistä vastarintaa, mutta mies jatkoi rikosta.Uhrille aiheutui raiskauksesta kipua, särkyä, voimakasta ahdistusta ja traumaperäinen stressihäiriö, jota joudutaan hoitamaan viikoittain.Käräjäoikeus piti miehen tekemää rikosta törkeänä. Raiskauksen kohteena oli lapsi. Teon osapuolten iässä sekä henkisessä ja ruumiillisessa kypsyydessä oli suuri ero.Oikeuden mukaan mies loukkasi vakavalla tavalla uhrin ihmisarvoa, vapautta, kunniaa ja seksuaalista itsemääräämisoikeutta.”
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/5c8d7fd4-67ba-4cb9-a684-079c9fe88709

Anonymous

Ja sini karjalinen puolustaa tälläisiä taitoja osaavia matuja.
“…. ei olisi tarvetta hakeutua sellaisten miesten seuraan jotka nämä taidot osaavat”.

sleepy

Eipä Sini tuossa näitä ulkomaalaisia varsinaisesti puolustanut.
Tuossa on ihan totuusperää, että suomalaisia vaivaa aika kova alkoholismi ja huonot käytöstavat. Mistä sitten johtuu? Huonosta itsetunnosta? Alkoholi juurtunut liian kovasti kulttuuriin? Sotien traumoista? Kylmästä ja pimeästä pohjolasta?
Ihan vaikka Paavo, Junes ja Tiinakaan eivät tunnu näkevän isompaa ongelmaa esiintyä umpikännissä julkisesti. Kaikki on tainnut sammua alkoholin vaikutuksesta vähintään kerran kesken lähetyksen. Ja tämä on Suomen mittapuulla vielä aika hyvää käytöstä, jos verrataan vielä kovempiin alkoholisteihin.

Reetu Minkkinen

Älä sössötä soopaa. Nuoret tytöt pyörii ikäistensä kanssa eikä ainakaan alkoholisoituneiden vanhojen miesten kanssa. Tuskin nämä tutyöjen ikätoveri pojat nyt niin huonosti käyttäytyvät.
Päin vastoin nämä mamut on niin helvetin lipeviä ja kauheita valehtelemaan, että pihuvat nuoria tyttöjä ihan hyväksikäyttö tarkoituksessa ympäri. Ja kaiken lisäksi ovat vanhempia mitä nämä tytöt, eli eivät edes hae ikäistään seuraa toisin, kun suomalaiset.

Voi jessus

Sinä puhut tai kirjoitat ihan paskaa. Oletko joku naiivi teini joka puhuu katkeran äitinsä suulla? Siltä tuo kuullostaa. Vittuako iniset? Jos vituttaa, ota se perkeleen muslimi. Siinähän sitten saat sitä huomiotasi ennenpitkää. Lyön vetoa siitä.

Anonymous

Olemme kerran ystäväni kanssa puuttuneet tilanteeseen, jossa vietiin humalaista nuorta naista yökorhosta autoon. Kyseessä oli matut. Tyttö vastusteli. No. Mehän menimme. Siknä ssi turpaansa muutama koukkunokka. Mutta se oli viimeinen kerta. Tästä lähtien emme liity asiaan millään tavalla.

Kilttimies

Tässä ei kylläkään ole kysymys hyvien herrojen aukottamisesta, vaan naispuolisten suomalaisten. Suomalaiset naiset ovat olleet läpeensä kiinnostuneita vierasmaalaisista alkaen sakemannisotilaat ja päätyen nyt maahantulevat sulhaspojat. 1980-luvulta alkaen olen saanut ihailla suomineitojen (iästä riippumatta) tinkimätöntä pyrkimystä kellistyä karvaranteen patjaksi. Tietäisittepä miten näitä sinisilmiä pikapannaan etelän silkinpehmeässä yössä lentsikan lähtöhetkelle saakka; tämmöisiä nämä hupakot ovat. Eikä hedelmä puusta etäälle puto, mitä äidit edeltä, sitä tyttöret perästä.

Anonymous

Mene sinä nyt itseesi. En tiedä missä piireissä pyörit, mutta kirjoitat ihan paskaa.

Ruplapete

Nyanssejakin on olemassa, mutta en ainakaan itse ottaisi alkoholistin.
Suomalaiset ovat aina olleet alistettuja, mutta Ei Junes & Tiina tajua suomalaista historiallista konteksialisuuttani niin paljon, että se keitto tosiaankin pysyy privaattina asiana, ei julkisena.
Poliitikot ovat iskeneet arkaan paikkaan, ja massiivinen white guilt kampanja tuottaa tulosta. Emme mahda mitään, kun koko arkadian porukkaa kumartaa viholliselle.

Vihreä vino logiikka?

Öö raiskaus ei ole naisen kunnioittamista!
Kaikenlaisia puupäitä se leipä elättää.

Klarsyn

Osuin vahingossa tänään katsomaan (aikomus oli ampumahiihto) Jälkiviisaat YLEn propaganda-kanavalta, Saarikivi-Karvala-Abdulkarim panivat parastaan – lapsia on saatava Kreikan pakolaisleireiltä, ei mitään hätää, pieni joukko tulossa, hyvin kotoutuneet entisetkin, kyllä oltiin huolissaan Lähi-idän “palleroista” – kulttuuri huiviin sonnustautuneena istui vastapäätä – muka kotoutunut, kun ei ole päässyt edes huivista; muka feministi, kun palvoo ideologiaa, joka halveksii naista.
Kun meidän sivistyneistömme puhuu noin löysiä puheita maahanmuutosta, alkaa tajuta, ettei toivoa paljon ole. Koulutetut kantasuomalaiset elävät uskomattoman kaukana siitä todellisuudesta, missä tavallinen syrjäytynyt tai sosiaalinen helposti mukaan vedettävä nuori tyttö elää paikkakunnilla, joihin näitä miespuolisia Afrikan ja Lähi-idän ihmeitä on sijoitettuna ns. turvapaikkaan, josta muodostuu pelon ja turvattomuuden ympäristö kaikkein hyväuskoisimmille nuorille naisille.
Nuoret naiset, lapset ja vanhukset maksavat kovan hinnan näiden miesten turvapaikasta.
Kun sivistynyt hurahtaa idealismiin ja uusmarxilaisuuteen: alkaa houria ihmisoikeuksista, LGBT-ihmisten tasa-arvosta, ilmastokriisin ratkaisemisesta heinää syöden ja valmiudesta ottaa vastaan talouspakolaisia islamilaisista maista ymmärtämättä kulttuurieroja, jää vaan kummastelemaan, kuinka yhtenäinen vahva informaatiotulva valtamediassa ja koulutuksessa sokeuttaa myös kielitaitoiset koulutetut ihmiset, joilla luulisi olevan valmiuksia ajatella itsenäisesti.

Piikki lihassa

Hyh, Jälkiviisaita en ole pystynyt katsomaan sen jälkeen kun Kalle Isokallio lopetti. Välillä olen kokeillut mutta oksennusrefleksi on liian vahva.

Anonymous

Mulla loppu kans katsominen, kun Kalle Isokallio lähti. Varmaan heitettiin ulos, koska oli usein ainoa järkevä.

Jones

Eipä mikään ihme, kun kulttuurikin on määrätynlaista heidän maissaan. Ja näitä viedään päiväkoteihin. Suomen valtio toimii siis eräänlaisena parittajana, kenenkään virkamiehen joutumatta vastuuseen.
https://twitter.com/BlogistiJones/status/1227624564986982404

Pekka Kemppainen

Jyväskylästä oli puhetta julkisilla alustoilla jo Oulun-tapausten tullessa julki. Jotkut kyselivät, miksei JKL:n jutuista puhuta, kun siellä on paljpn stydimpi tilanne? Kaupungista puuttui se vihjeiden antaja, tai yliopistopaikkakuntana JKL on liian vasemmistolainen.

Klarsyn

Jyväskylän valtuustossa ovat suurimmat puolueet Vihreät ja SDP, vasemmistoliiton kannatus 10%:n luokkaa, kaupungissa yliopisto, opiskelijat hyvin usein vihervasemmistolaisia, vihreiden valittu kansanedustaja Bella Forsgren… Touko Aaltokin oli Jyväskylästä valittu. Jyväskylän nuoret kokee ilmastoahdistusta, jota lievitetään veganismilla…
En väitä tietäväni, miksi Jyväskylän raiskaukset pysyvät piilossa, mutta arvelen, että poliittisilla intohimoilla on tekemistä asian kanssa. Avoimia rajoja kannattavat ns. liberaalit vihervasemmistolaiset ovat liitossa islamin kanssa, heille maahanmuuttajien rikokset ovat ensisijassa kantaväestön rasismista jne. johtuvia, rikoksilta suljetaan silmät, eikä niistä lähdetä eteenpäin huutelemaan, koska raiskaavathan suomalaisetkin.
Mieluummin valehdellaan, ollaan hiljaa, ei olla tietävinäänkään, ei voida nousta oman ryhmän ihanteita vastaan ja annetaan pahan tapahtua. Joka kaupunkiin tarvittaisiin omat Junes ja Tiina, pelottomat lasten raiskarien paljastajat.

Anonymous

Vieraskieliset terrorisoivat suomalaisissa kouluissa ja viranomaiset eivät tee yhtään mitään.
Useissa Helsingin kouluissa, joissa on ulkomaalaisia lapsia tilanne on tosi paha. Nämä ulkomaalaiset lapset ryöstävät ja pahoinpitelevät muita lapsia. Häiritsevät opetusta mölyämällä ja rikkomalla kaiken mahdollisen mitä voi luokkahuoneessa rikkoa. Nämä ulkomaalaiset lapset eivät kunnoita opettajia ja haukkuvat ja pilkkaavat naisopettajia huoriksi. Käyvät käsiksi opettajiin ja ovat raiskanneet naisopettajia ja ahdistelleet seksuaalisesti nuoria työttöjä ja raiskanneet joitakin. Suuri määrä näistä ulkomaalaisista lapsista on partalapsia eli ovat valehdelleet ikänsä alle 15 vuotiaiksi, vaikka ovat todellisuudessa 20-40 vuotiaita. Nämä häirikkö ja ongelma lapset ovat kaikki lähes poikkeuksetta islaminuskoisia.
Mitä tekevät poliisi ja opettajat ja rehtori. Eivät yhtään mitään, vaikka nämä ulkomaalaiset lapset tekevät selviä rikoksia raiskauksia, seksuualista ahdestelua, varastelua, rikkovat muiden lasten ja koulun omaisuutta. Poliisi, opettajat ja rehtori suojelevat näitä ulkomaalaisia lapsia ja uhkailevat kaikkia niitä suomalaisia lapsia, jotka joutuvat näiden rikosten uhreiksi. Yhä useampi näiden rikosten uhreiksi joutunut suomalainen lapsi. Syyllistetään opettajien ja rehtorin ja poliisin toimesta ja pelottelevat ja uhkailevat suomalaisia lapsi uhreja, että asiasta ei saa puhua kenellekkään, eikä koskaan. Muuten koulu rankaisee näitä suomalaisia lapsi uhreja erinlaisilla keinoilla. Poliisit uhkailevat näiden suomalaisten lapsi uhrien ja vanhempien voivan syyllistyä laittomaan vihapuheeseen, jos kertovat asiasta eteenpäin kenellekkään.
Kouluissa siis suojellaan näitä ulkomalaisia ”lapsia” ja pimitetään kaikki näiden ulkomalaisten lasten tekemät ongelmat ja rikokset. Poliisi ei edes ala tutkimaan suurinta osaa rikosilmoituksista, mutta poliisi muistaa tehdä huostaanotto ilmoituksen kaikista lapsien vanhemmista, jotka uskaltavat kertoa asiasta julkisuudessa tai tehdä rikosilmoituksia.
Tilanne on pahentunut koko ajan, koska ulkomaalaisten määrä kasvaa jatkuvasti. Ovat myös ongelmat kasvaneet ja pahentuneet. Poliisin, rehtorin ja opettajien tämän ongelman salailu ja ongelmien pimittäminen ovat myös valtavasti lisääntyneet. Poliisin, rehtorin, ja opettajien otteet ja pelottelu ovat koventuneet rikoksen uhreiksi, joutuneita lapsia ja vanhempia kohtaan, jotta nämä eivät uskaltaisi puhua asiasta julkisuuteen, eikä tehdä rikosilmoituksia. Asiat yritetään pimittää ja salata viimeiseen asti. Jokainen opettaja tietää, että asian paljastaminen johtaa irtisanomiseen ja uran loppumiseen. Näistä syistä opettajat, lapset ja vanhemmat ovat hiljaa ja vaikenevat näistä valtavista ongelmista ja valtavasta rikollisuudesta, jota nämä ulkomaalaiset lapset tekevät kouluissa. Nämä ulkomaalaiset lapset avoimesti terrorisoivat suomalaista koulujärjestelmää, suomalaisia lapsia, opettajia vastaan. Siksi suuri määrä perheitä joutuu tämän tilanteen takia vaihtamaan koulua ja jopa useastu, koska tilanne on kestämätön ja pahenee jatkuvasti.
Tilanne pahenee kaikissa kouluissa missä ulkomaalaisten islamin uskoisten lapsien määrä kasvaa. On havaittu, että näiden aiheuttamat ongelmat kasvavat ja myös rikosten tekeminen lisääntyy. Koko järjestelmä kuitenkin suojelee näitä ulkomaalaisia lapsia, että he voivat tehdä mitä vain ilman mitään seurauksia. Opiskelu on käynyt lähes mahdottomaksi useissa luokissa näiden ulkomaalaisten lapsien terrorin takia. Tyttöjä ja naisopettajia nämä ulkomaalaiset lapset, joista suurin osa on oikeasti aikuisia ahdistelevat seksuaalisesti ja raiskaavat. Hyvät ihmiset herätkää ja vaihtakaa koulua, jos siellä on islaminuskoisia lapsia. Sellaisiin kouluihin, joissa ei ole islaminuskoisia lapsia tai hyvin vähän. Monelle vanhemmalla herätys on karu, kun nämä ulkomaalaiset lapset ovat ahdistelleet seksuaalisesti tai raiskanneet juuri heidän lapsensa. Silloin, kun he heräävät ja yrittävät saada oikeutta, koko järjestelmä on heitä vastaan. Poliisi, opettajat ja rehtorit ovat silloin kyllä heti tekemässä yhteistyössä lasten huostaanotto ilmoituksia sosiaaliviranomaisille. Jos vanhemmat uskaltavat puhua asiasta julkisuuteen tai tehdä rikosilmoituksia asiasta. Tätä valtavaa salailua mitä kouluissa nyt tapahtuu ympäri koko Suomen tulisi saada paljastettua paljon enemmän, koska uhreja on useita tuhansia jopa yli 10 000 vuodessa.
Suomalaiset viranomaiset suojelevat kaikin keinoin jopa isis-terroristien lapsia. Tämä asiahan paljastui monelle, kun terroristien lapset tuotiin Suomeen. Kuinka paljon enemmän nämä kaikki viranomaiset, opettajat, rehtorit suojelevat sitten islaminuskoisten lapsia kouluissa. Herätkää nyt ja alkakaa toimimaan ja ottakaa ne lapset pois monikulttuurisista kouluista.
Ulkomaalaiset lapset tekevät paljon pahempia asioita, kuin koulukiusaaminen oli joskus Suomessa. Koulun omaisuuden tuhoaminen, tyttöjen ja naisopettajien seksuualinen ahdistelu ja raiskaaminen. Muiden oppilaiden omaisuuden tuhoaminen ja pahoinpiteleminen. Ulkomaalaiset lapset siis tekevät koulussa sellaisia asioita, jotka ovat rikoslaissa määritelty eli ne rikkovat lakia melkein joka päivä. Mikä pahinta ulkomaalaisten lapset tai vanhemmat eivät joudu minkäänlaiseen vastuuseen teoistaan. Eivät joudu maksamaan mitään korvauksia ja eivät saa mitään tuomioita vaikka moni partalapsi on selvästi aikuinen, mutta on valehdellut olevansa alaikäinen. Yhteistä näille ulkomaalaisille partalapsille on islamin uskonto.
– kirjoittanut ulkomaalaisten lasten terrorisoimiksi joutuneet suomalaisten lapsien vanhemmat, jotka joutuivat vaihtamaan koulua useasti saman asian takia.

Anonymous

Kun vieraskielinen mies raiskaa Suomessa koko yhteiskunta suojelee vieraskielistä ja raiskauksen uhri ei saa oikeutta.
Suomessa on useita kymmeniätuhansia vieraskielisten raiskaamia naisia ja lapsia. Määrät kasvavat jatkuvasti koska Suomeen tulee jatkuvasti lisää vieraskielisiä turvapaikanhakijoina ja pakolaisina. Monikulttuurisuuden ja avoimien rajojen hinta on ollut kova. Vieraskieliset ovat tappaneet Suomessa 80- luvulta alkaen yhteensä satoja kantaväestön miehiä, lapsia ja naisia. Kymmenet tuhannet naiset ja lapset ovat joutuneet raiskatuksi vieraskielisten toimesta 40 vuodessa. Vieraskielisten rikollisuuden, kustannusten ja kaikkien ongelmien paljastaminen on laitonta vihapuhetta, maalittamista, kiihottamista kansanryhmää vastaan, kunnianloukkaamista, yksityiselämän tiedon levittämistä. Koko oikeusjärjestelmä korruptoituneista suvakki syyttäjistä, tuomareista ja poliiseista suojelee vieraskielisten rikollisuutta. Oikeusjärjestelmään ja poliisiin ei voi kukaan kansalainen enää luottaa. Siksi yhä useampi kansalainen ottaa oikeuden omiin käsiinsä ja ohittaa korruptoituneet suvakki poliisit, tuomarit ja syyttäjät.
Susannalla oli edessään 24 tunnin työvuoro. Ihan perusarkea ensihoitajalle.
Elettiin vuotta 2016 . Susanna oli työskennellyt ambulanssissa sijaisena jo jonkin aikaa, mutta tänään hän sai uuden työparin, noin 30-vuotiaan muslimimiehen.
– Muslimimies vaikutti aluksi oikein mukavalta, puheliaalta, Susanna kuvailee.
Koska kaksikko ei entuudestaan tuntenut toisiaan, vuoron ensimmäiset tunnit sujuivat leppoisan jutustelun ja tutustumisen merkeissä töiden ohella. Iltaa kohden tilanne ja keskustelujen sävy alkoi kuitenkin muuttua suuntaan, jota Susanna yritti epätoivoisesti kääntää entiselleen.
– Hän alkoi käydä läpi hyvin henkilökohtaisia asioita ja tivata minulta omistani. Vastailin melko vaisusti, mutta en uskaltanut hänelle kuitenkaan sanoa, että en halua kuulla enkä keskustella tällaisista.
Mitä pidemmälle vuoro eteni, sitä pidemmälle menivät myös jutut.
– Keskustelu oli hyvin seksuaalissävytteistä. Koetin antaa mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, vaikka tilanne olikin melko ahdistava.
Kohta muslimimies lähestyi Susanna fyysisesti.
”Sanoin, etten halua”
Pelastuslaitoksen pienessä taukohuoneessa oli kaksi sänkyä vastakkaisilla seinustoilla. Aamukahdeksalta alkaneeseen 24 tunnin vuoroon sisältyi myös yölepo.
Susanna vaipui nopeasti uneen.
Puolen yön aikaan hän hätkähti hereille. Työpari tarttui häneen.
– Kielsin häntä, sanoin etten halua. Yritin työntää häntä pois, tuloksetta.
Muslimimies raiskasi Susannan useita kertoja yön aikana. Hän ei muista, miten kauan painajaismainen tilanne kesti. Hän lamaantui täysin.
– Koko tilanne kesti useita tunteja. En osaa varmasti sanoa. Tuntui aivan siltä kuin olisin ollut ruumiini ulkopuolella katsomassa tapahtumaa.
Raiskauksen jälkeen muslimimies siirtyi takaisin omalle vuoteelleen. Susanna jäi makaamaan paikoilleen liikkumatta.
– Jossain vaiheessa nousin itse ja menin parvekkeelle istumaan. Muslimimies tuli sinne ja yritti selittää minulle jotain. Olin kuitenkin niin shokissa, etten kovin hyvin muista keskustelua.
Susannalla oli enää yksi toive: ettei vuoron aikana tulisi enää yhtäkään keikkaa, jolle hänen pitäisi miehen kanssa lähteä.
Vasta jälkikäteen hän ymmärsi, ettei hän ollut työkunnossa ollenkaan. Hänen olisi pitänyt olla heti yhteydessä johonkin auttavaan tahoon, mutta sinä hetkenä hän ei tiennyt, mitä tehdä.
– Tuijotin vain kelloa ja odotin, että tulisi aamu.
Ja kun aamu valkeni, työpari käyttäytyi kuin mitään ei olisi tapahtunut. Oli olevinaan se sama mukava ja leppoisa kaveri kuin 24 tuntia aiemmin.
Aamuvuoroon tullut työtoveri huomasi heti, ettei Susanna ollut kunnossa. Hän yritti kysyä, mikä oli vialla.
– En muista osasinko sanoa oikein mitään. En varmaan.
”Se oli nöyryyttävää”
Susanna sinnitteli kotiin asti, sitten hän romahti.
Hän kertoi avopuolisolleen, mitä oli tapahtunut. Tämä patisti Susannan sairaalaan. Hän suostui lähtemään vasta parin tunnin kuluttua.
– Ajattelin, etten halua tehdä rikosilmoitusta. Halusin vain unohtaa, koska oikeus ja yhteiskunta suojelee muslimeita.
Kun Susanna saapui sairaalaan, häntä vastassa olivat jo poliisit. Avopuoliso oli kertonut raiskauksesta viranomaisille. Poliisit kirjasivat rikosilmoituksen, ja Susanna ohjattiin tutkimuksiin.
– Raiskaustutkimus jäi mieleen, se oli sellaista haparoivaa harjoittelua. Poliisi ei olisi halunnut tutkia asiaa ja yritti hidastella ja vaikeuttaa tutkintaa kaikin tavoin. Poliisi yritti myös saada uhrin luopumaan rikosilmoituksesta, koska se lisää rasismia ja vihapuhetta somessa muslimeita vastaan.
Seuraavaksi Susanna soitti esimiehelleen, joka ohjeisti häntä tekemään kirjallisen selvityksen. Seurasi epävirallinen kuuleminen työpaikalla, jossa esimiehet keskustelivat ensin tekijän kanssa.
Kun tuli Susannan vuoro puhua, hänestä tuntui, että suvakki esimiehet olivat jo mielipiteensä muodostaneet.
– Jouduin selittämään tapahtumat juurta jaksain monelle suvakki miehelle ja sen jälkeen kuuntelemaan heidän näkemyksensä siitä, miksi asiat eivät nyt olleet voineet mennä kertomallani tavalla. Muslimit ovat kuulemma Suomessa rasismin uhreja ja vaikka he raiskaisivatkin on se aina uhrien oma syy.
– Se oli nöyryyttävää. Jos itsensä syyllistäminen oli jo muutenkin läsnä, muiden taholta tullut syyllistäminen ei varsinaisesti helpottanut sitä.
Jälkikäteen Susanna tajusi, että hänellä olisi pitänyt olla kuulemisissa mukana tukihenkilö.
Pian kuulemisen jälkeen muslimi raiskaaja otti suoraan yhteyttä Susannaan.
– Hän uhkaili joukkoraiskauksella, jos en luovu syytteestä ja hän tietää, että suomalaisen yhteiskunnan suojelevan muslimeita , Puhelu oli todella omituinen. En tiedä, eikö hän todella käsittänyt tekonsa vakavuutta.
”Koko yhteiskunta suojelee muslimeita ja oikeus antaa monikertaisesti alempia tuomioita muslimeille, kuin kantaväestölle on annettu. Poliisi ei edes ala tutkimaan, kuin alle 10% muslimien tekemistä kaikista rikoksista. ”
Pian Susanna sai sähköpostiinsa ilmoituksen, jonka mukaan hänen tulisi palauttaa kaikki työvaatteensa ja kulkulupansa.
– Viesti kummastutti, sillä aiemmin minulle oli luvattu keikkatyötä vielä syksylle.
Muilta sijaisuuksia tehneiltä keikkalaisilta ei ollut pyydetty varusteiden palautusta. Susanna penäsi selitystä asiaan. Vastaus löi ällikällä.
– Sain suoran vastauksen, että tapahtuneen johdosta on parempi, ettet työskentele täällä enää.
Sen sijaan muslimiraiskaaja oli Susanna mukaan tervetullut takaisin töihin hyvinkin nopeasti.
– Raiskaajani hyllytettiin tapauksen johdosta kahden viikon ajaksi, jonka jälkeen hän sai jatkaa töitä muina miehinä. Minua ei uhrina uskottu, ja asiasta haluttiin pitää mahdollisimman pientä meteliä, Susanna harmittelee.
– Suomalainen koko yhteiskunta suojelee muslimirikollisia.
Selvisi ehdollisella
Rikostutkinta tuntui loputtoman pitkältä. Yli kaksi vuotta teon jälkeen koitti vihdoin oikeudenkäynti, jossa Susanna joutui kohtaamaan raiskaajansa silmästä silmään.
Muslimimies tuomittiin sekä käräjä- että hovioikeudessa raiskauksesta ja virkavelvollisuuden rikkomisesta yhteensä 1,5 vuoden ehdolliseen vankeuteen. Oikeus katsoi tuomiota alentaviksi seikoiksi muslimin kokeman rasismin Suomessa, joka oli aiheuttanut raiskauksen. Muslimit joutuvat aina julkisuudessa rasismin uhriksi sekin katsottiin tuomiota alentavaksi. Muslimeille annetaan alennuksien takia lähes poikkeuksetta alle 2 vuoden ehdollisia tuomioita eli muslimirikolliset voivat jatkaa rikollista toimintaansa normaalisti.
– Eli ei käytännössä mitään, Susanna kommentoi tuomiota.
– Minulta hänen tekonsa sen sijaan vei lähes kaiken.
Ennen työsuhteensa menetystä Susannalla oli ymmärrettävästi vaikeuksia suoriutua töissä. Esimerkiksi yövuoroja hän ei pystynyt tekemään enää ollenkaan. Työpaikka itsessään toi mieleen raiskauksen.
Lopulta myös avoliitto päättyi eroon. Suvakit erityisesti silakkaliikkeen jäsenet huorittelivat somessa raiskauksen uhria ja rasistinen uhri kuulemma sai ansionsa mukaan. Suvakit ja silakkaliikkeen jäsenet toivoivat somessa raiskauksen uhriksi joutuneen joutuvan useiden joukkoraiskausten kohteeksi. Suvakkien ja silakkaliikkeen jäsenien mukaan kukaan muslimien rikosten uhriksi joutunut ei saisi koskaan tehdä rikosilmoituksia muslimeista, koska heidän mukaansa on rasistista ja vihapuhetta tehdä rikosilmoituksia muslimeista.
– On tietenkin mahdollista että olisimme myöhemmin eronneet muutenkin, mutta tuolloin ero johtui ainoastaan siitä, mitä kävin läpi. En kyennyt käsittelemään kokemaani, ja lopulta koko elämä piti pala palalta rakentaa uudestaan.
”Katkeruus ei kannata”
Eron jälkeen Susanna oli pitkään yksin. Uusiin ihmisiin tutustuminen tuntuu edelleenkin vaikealta. Vuosia kestänyt henkinen kärsimys on aiheuttanut myös fyysisiä oireita: kipuja, vatsavaivoja ja uniongelmia.
Pahimpina aikoina jo pelkästään kodista ulos lähteminen tuntui mahdottomalta. Itsetuhoisetkin ajatuksen ovat tulleet valitettavan tutuiksi.
Nyt yli neljä vuotta raiskauksen jälkeen Susanna kuitenkin tietää, että hänen elämänsä jatkuu.
– Ilman läheisiä tämä ei olisi ikinä onnistunut enkä todennäköisesti olisi enää tässä, hän sanoo.
– Vaikka näen rangaistuksen lievänä suhteutettuna omaan kärsimykseeni, tiedän, ettei katkeruus kannata.
Susanna uskoo siihen, että jokainen joutuu lopulta kärsimään tekojensa seuraukset – jos ei virallisten seuraamusten kautta, niin edes sisäisesti.
– Itseään kun ei kukaan pääse karkuun. Suvakit ja silakkaliike jatkavat monikulttuurisuuden ja avoimien rajojen unelmaansa. He eivät välitä yhtään kenestäkään kantaväestön ihmisestä, joka on joutunut monikulttuurisuuden ja avoimien rajojen rikollisuuden vuoksi raiskatuksi tai tapetuksi tai ryöstetyksi.
Yhä useampi ihminen joutuu kärsimään täydellisesti epäonnistuneesta monikulttuurisuus ja avoimien rajojen unelmasta. Koko suomalainen yhteiskunta vaikenee muslimien tekemistä rikoksista ja niiden uhreista. Poliisi ja valtamedia valehtelee ja salaa muslimien valtavaa rikollisuutta, jossa etninen tausta salataan aina julkisuudessa, kun kyseessä on muslimi. Kaikki ne kansalaiset, jotka eivät osaa tehdä anonyymejä profiileja ja kertovat totuuden muslimeista joutuvat tuomiolle kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.
Näin koko suomalainen korruptoitunut yhteiskunta yrittää vaientaa niiden ihmisten, jotka kertovat totuuden muslimeista monikulttuurisuudesta ja avoimista rajoista. Poliittisella pelle poliisilla on tutkimatta yli 4000 ulkomaalaisten tekemää lastenhyväksikäyttö tapausta koko Suomessa. Polpo ei halua alkaa tutkimaan näitä, koska ulkomaalaisten rikollisuustilastot räjähtäisivät käsiin. Polpo eli poliittinen poliisi käyttää suurimman osan resurseistaan kantaväestön, joka kertoo totuuden ulkomaalaisista vainoamiseen. Poliisi ei tutki suurinta osaa ulkomaalaisten valtavasta rikollisuudesta, jotta totuus ei paljastuisi kansalle. Poliisi tutkii ulkomaalaisten rikollisuudesta noin 10%, kun 90% jää tutkimatta.
Suomeen tulevista siirtolaisista, pakolaisista ja turvapaikanhakijoista 92,9% pysyy työttömänä koko elämänsä ja tulee elää sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Vain 6,1% työllistyy oikeisiin töihin, joista maksetaan palkkaa, jolla elää ja palkka ei ole veronmaksajien rahaa. Suomessa sosiaalietuuksilla elävien ulkomaalaisten on laskettu aiheuttavan kunnille, kaupungeilla ja valtiolle yhteensä 15,6 miljardin euron menot vuodessa. Nämä jatkuvasti kasvavat ulkomaalaisten menot on tarkoitus rahoittaa ilmastonmuutos valheen avulla, jotta pelokas ja tyhmä kansa rahoittaa kaikkien tänne tulevien ulkomaalaisten, jotka elävät sosiaalietuuksilla. Suomi toimii koko maailman sosiaalitoimistona ja kuka tahansa rikollinen, elintasopakolainen, terroristi, siirtolainen, laittomasti maassa oleva ja tuleva, pakolainen ja turvapaikanhakija voi tulla Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä ja olla tekemättä mitään työtä koskaan. Ulkomaalaisten sosiaalietuuksilla elävien määrä kasvaa jatkuvasti ja siksi myös kustannukset kasvavat jatkuvasti. Se rahoitetaan aina jatkuvilla verojen kiristämisella, jatkuvalla leikkaamisella ja jatkuvalla lainanottamisella. Näin siis toimivat aina Suomessa valtio, kunnat ja kaupungit. Ilmastonmuutosvalheen ainoa tarkoitus on rahoittaa sosiaalietuuksilla elävien ulkomaalaisten jatkuvasti kasvavat kulut. Lisäksi tarkoitus ilmastonmuutosvalheella jatkuvasti kiristää verotusta.
Hieman mietittävää.. 🤔.. Maahanmuuttovirasto saa turvapaikka- ja oleskelulupien käsittelyyn 13 miljoonan euron lisärahan ensi vuodelle. Turvapaikanhakijoiden oikeusturvaan ehdotetaan hallintotuomioistuimille ja oikeusavulle 1,8 miljoonaa euron lisäystä kuluvan vuoden tasoon verrattuna. Maahanmuuttajien kotoutumisen ja työllistymisen edistämiseen on tulossa 12,6 miljoonaa euroa. Kehitysyhteistyön määrärahat kasvavat ensi vuodelle noin 100 miljoonalla eurolla vuodesta 2019.> tämänvuotiset kehitysyhteistyön määrärahat (989 miljoonaa euroa)>siihen ++ 100 milj. >> Iltalehti uutisoi > Pauli Vahteran laskelmasta, jonka mukaan humanitäärinen maahanmuutto maksaa Suomelle 3,2 miljardia euroa vuodessa. Näitä rahoitetaan veroja kiristämällä mm. Liikennepolttoaineiden verotusta korotetaan ensi vuonna 250 miljoonalla eurolla. Korotus tulee voimaan 1. elokuuta 2020. Veronmaksajain keskusliiton arvion mukaan 250 miljoonan euron liikennepolttoaineiden veronkorotuksen vaikutus bensiinin litrahintaan on 6,3 senttiä ja dieselin litrahintaan 6,9 senttiä sekä valtion omaisuutta myymällä. Hallituksen päättämistä tulevaisuusinvestoinneista 750 miljoonaa euroa ajoittuu vuodelle 2020. Ne rahoitetaan pääosin valtion omaisuutta myymällä.. Nämä on kerrottu budjetin esittelyssä. Suomessa sosiaalietuuksilla elävien ulkomaalaisten on laskettu aiheuttavan kunnille, kaupungeilla ja valtiolle yhteensä 15,6 miljardin euron menot vuodessa.
https://kantasuomalainen.net/2020/02/05/kun-muslimimies-raiskaa-suomessa-koko-yhteiskunta-suojelee-muslimia-ja-raiskauksen-uhri-ei-saa-oikeutta/

Suomi suomalaisille

Voi vain kuvitella mitä tuollainen ensihoitajan irvikuva tekee ambulanssin takaboksissa tajuttomille naispotilaille! 😨

Anonymous

Mitä ne tekevät alaikäisille lapsille ambulanssin takaosassa. Hirvittää ajatellakin.

polpo

Poliisi on suomalaisten lasten murhaaja. Suomalainen keskiluokka joutuu uhraamaan lapset ulkomaalaisille. Poliisi ei suojele lapsia. Poliisi on turha poliittinen poliisi joka tutkii vain vihapuhetta jota määrittelee vain poliittinen tuomari. Poliisin kaikki resurssit ovat kiinni Kristinuskon oppien tutkimisessa ja poliittisten puheiden sensuroinnissa. Poliisin mielesrä kaikki jotka tuovat totuuden ilmi ovat vihapuhujia ja kansanvihollisia.
Vittu että vituttaa taas!

J.P

Humanitaarinen maahanmuutto täytyy lopettaa, se olisi pitänyt pysäyttää kuin seinään jo 90-luvun alussa kun ensimmäinen suomalainen tyttö raiskattiin ja tapettiin erään kehitysmaalaisen toimesta. Kyseessä on valtava turvallisuusriski vastaanotettujen miesten kohdalla. Ulkomaalaiset, usein juuri kehitysmaista tulleet, ovat tappaneet ja raiskanneet suomalaisia kuin kärpäsiä, milloin kirveellä, milloin veitsellä.
Seksuaalirikosepidemioiden ja kantasuomalaisiin kohdistuvien tappojen sekä väkivaltarikosten lisäksi päitäkin on irroitettu jo kahteen kertaan muutamaan viime vuoteen, joten meno on raaistumaan päin. Surkuhupaisinta koko asiassa on, että pakolaisstatuksen tai turvapaikan saatuaan he ovat ovat oikeutettuja oleskelulupaan, jonka saatuaan nämä kaverit pääsevät samalle minimiturvalle kuin suomalainen elämänsä töitä tehnyt ja ansiosidonnaiselta tippunut kansalainen, eli vuokra maksetaan ja 497 eur/kk tilille.
Apua tarvitsevia täytyy auttaa. Tämä on kuitenkin jotain aivan muuta. Täytyisi ottaa pelkästään naisia ja päiväkoti-ikäisiä lapsia. Tämä onnistuisi, jos turvapaikanhaun vetovoimatekijät poistettaisiin, eli maahamme ei matkaisi Euroopan läpi sosiaaliturvaetuuksien perässä laumoja kulttuurillisesti, uskonnollisesti ja etnisesti vieraita miehiä. Tällöin voisimme valikoida YK-pakolaisia leireiltä, juurikin naisia ja lapsia.
Nykyaikana asiat alkavat olla niin komplekseja, että poliitikoiden hahmotus- ja käsityskyky ei riitä käsittelemään näitä asioita tarpeeksi syvällisesti, kuten ei monia muitakaan päivän kuumia aiheita. Poliitikkojen sijasta tarvitsisimme asiansa tuntevista mm. erityisaloille erikoistuneista virkamiehistä koostuvia asiantuntijahallituksia.

Vihreet on sairaita

Jyväskylä on “vihreä” kaupunki ja toi on vaan vihreetä menoo.

en kerro

Päättäjät niitä tuo vaikka kuinka monta tappaisit.

Acc358

Tulit kertoneeksi ratkaisun.

GLGL

Vau! Onkohan tässä Pt-median kommenttiketjuennätys?
Hienoa, että keskustelua syntyy.
Yritetään tukea näitä vaihtoehtomedioita myös taloudellisesti,
jotta asioiden pimittäminen kansalta vaikeutuu.

Anonymous

Kannatetaan!

Petturit kiinni

Hyödyllisiä hölmöjä käytetään seksuaalisen tarpeen tyydyttämisen lisäksi rikollisen toiminnan tukemiseen, on kuvioita joissa esim. joku varastaa tavaraa ja sitä varastoidaan hyödyllisen hölmön asuntoon, joka siis toimii varastetun tavaran varastona kun tavaraa myydään vaikkapa webissä.
Lisäksi hyödyllisen hölmön asunnolla voidaan säilyttää myös huumeita ja aseita.
Näitä paikallisiin ivallisen ylimielisesti suhtautuvien naikkosten tekemisiä olisi syytä alkaa tarkkailla ja tehdä ilmoituksia viranomaisille.
Asumiskuviotkin saattavat olla sellaisia että eivät kestä päivänvaloa esim. Kelan maksaman asumistuen osalta, tuollaiselta naikkoselta voisi helposti mennä asumistukia liikamaksun perusteella takaisinperintään, mikä olisi tietenkin oikeinkin.
Tuollainen hyödyllinen hölmö on usein selkeästi valinnut puolensa ja kääntynyt paikallisia ns . omia porukoitaan vastaan, olisi ihan kohtuullista lisätä heihin kohdistuvaa valvontaa ja saattaa heitä tuomiolle rikoksien avunannoista.
(Ja näitä naikkosia löytyy myös virasta, mikä on todella hälyttävää.)

Pää oli sentään kiinni kropassa

Ja Flempassa löydettiin raiskattu, päähän lyöty nainen ojasta!
https://www.expressen.se/nyheter/overfallsvaldtakt-garningsman-jagas/
Vieläkö uskomme parempaan tulevaisuuteen?

Acc358

Suomalainen yhteiskunta on mitä ilmeisimmin puolustuskyvytön. Tilanne tulee pahenemaan nykyisestä. Tulijat koettelevat rajojaan. Suomalaiset eivät niitä pystyne asettamaan. Vältellään konfliktia konfliktihakuisen, muiden alistamiseen perustuvan kulttuurin kanssa.

kanander

Olet valitettavasti oikeassa. Lälly-Suomi poljetaan matujen jalkoihin; naiset ensin. Pormestari Vapaavuosi, entinen katutappelija, on nykyään Suomen “ykköskotouttaja”. Ei se mikään porvari ole enää vaan suvakki.

Anonymous

Sanna Marin ja valtioneuvoston orkesteri esittää jenkan: Kusessa ollaan!

Anonymous
Lerpputissi

Suomessa on naisia joilta pitäisi poistaa kansalaisuus ja potkia kehitysmaahan ukkonsa kera.

Särmääjä

Eikö vaikka Jyväskylässä ole yhtään persuvaltuutettua tai vaikka varavaltuutettua, jotka sais tommosia asioita tietoonsa paikkakuntalaisilta ja voisi käsitellä asiaa? Eikö niille kukaan siellä kerro mitään vai eivätkö paljasta julkisuuteen? Polpohan tommosia pimittää viimeseen asti että niiden taakse on ihan turha kenenkään mennä raukkamaisesti piiloon.

Piikki lihassa

Teemu Torssonenhan yritti laittaa aloitetta, että Jyväskylän tilanne tällaisten tapausten osalta olisi selvitetty, kukaan persuista ei kannattanut. Kukaan ei kannattanut myöskään sitä, että Jyväskylä olisi ottanut vastaan 0 kpl turviksia. Okei, Torssonen on kiistanalainen persoona mutta olisi luullut, että edes joku persu olisi ajatellut nuoria ja kaupungin parasta. Sittemminhän Torssonen erotettiin persuista johonkin imagosyihin vedoten. Eli ainakin nämä nykyiset persuvaltuutetut täällä Jyväskylässä on täysin yhdentekevää sakkia.

Reetu Minkkinen

Älä sössötä soopaa. Nuoret tytöt pyörii ikäistensä kanssa, eikä ainakaan alkoholisoituneiden vanhojen miesten kanssa. Tuskin nämä tyttöjen ikätoveri pojat nyt niin huonosti käyttäytyvät.
Päin vastoin nämä mamut on niin helvetin lipeviä ja kauheita valehtelemaan, että puhuvat nuoria tyttöjä ihan hyväksikäyttö tarkoituksessa ympäri. Ja kaiken lisäksi ovat vanhempia mitä nämä tytöt, eli eivät edes hae ikäistään seuraa toisin, kun suomalaiset pojat.

Anonymous

Ja selvää groomingia harrastavat siellä maaseutukaupungeissakin. Ihmettelen, eikö kukaan kerro asioista, mitä esim. omalle lapselle tai sukulaisen lapselle on käynyt.
Jatkavatko nuo tytöt edelleen sinisilmäisenä kaduilla, vai pysyvätkö kotona kun tuollainen teko on tapahtunut?
Kohtahan on kaikki Jyväkylän tytöt käyty läpi, luulisi katujen tyhjenevän, vai menevätkö ensimmäiset jo takaisin hillumaan, kun paikat on parantuneet.
Miksi pitää olla tuollainen viinanhimo, että huijarigroomaajat pääsevät päämääräänsä??