PS vastusti turvapaikanhakijoiden meritaksia

Eduskunnan ulkoasiainvaliokunta käsitteli tänään 14.2. kokouksessaan EU:n kriisinhallintaoperaatiota Välimerellä (EUNAVFOR MED SOPHIA).

Perussuomalaiset esittivät laivojen käytön lopettamista operaatiossa, koska ihmissalakuljettajat käyttävät aluksia hyväkseen turvapaikanhakijoiden meritakseina. Kyseessä on lain porsaanreikä, koska alukset ottavat siirtolaiset kyytiin merihätään vedoten Libyan rannikolta ja antavat heille samalla kyydin Eurooppaan.
– Kyseessä on merkittävä laittoman maahantulon väylä, joka pitää mielestämme tukkia täysin, kansanedustaja Ville Tavio (ps.) sanoo.
– Kyse on ihmishengistä, sillä siirtolaiset eivät enää lähde vaaralliselle kumivenematkalle Libyasta, kun laivat eivät ole heitä vastassa. Jos taas EU pitää laivojaan Välimerellä, se houkuttelee siirtolaisia ottamaan riskin, joka johtaa hukkumisiin jatkossakin, kansanedustaja Tom Packalén (ps.) kertoo.
Perussuomalaisten ehdotus lopettaa merellinen toiminta kokonaan ei saanut muilta puolueilta kannatusta, vaan hävisi ulkoasiainvaliokunnan äänestyksessä äänin 2–12.
Ville Tavio, kansanedustaja

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
14.2.2020 20:05

Suomen hallitus on pelkkiä terroristeja on käynyt jo kiistatta selväksi.

Anonymous
Anonymous
14.2.2020 20:09

Olemmeko kertaakaan kuulleet tämän ” sisäministerin ” lausunnoissa tälläistä lausetta: ” olen huolissani tyttöjen ja naisten turvsllisuudesta. ” . Siis suomessa. Kaikki poliitikot ovat mielestäni perseestä. Kukaan ei ota vsstuuta tai uskalla ottaa vastuuta. Ihan selvää, että suomi on entinen. Raiskaukset jne tulevat ns arkipäiväistymään. Niitä on niin paljon, että kukasn ei enää välitä. Mutta feministit. Spermapankki on heidän graalun malja. Ja jos joku kantasuomalainen tyttö joukkoraiskataan. Niin hiljaisuus.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
14.2.2020 20:28

Tavion puheissa on kyllä pallia kuin laakerikuuliissa konsanaan, mutta kaikuuko ns. ”kovat” puheet tyhjien päiden korvien läpi vai kääntyykö rotsi soinityyliin kun hillotolppa on millin päässä nenänpäästä?
Vai onko enää missään puheissa ylipäätään mitään merkitystä, koska juutalaisten eu määrää?
Aaamen…

Mikä pykii?
Mikä pykii?
15.2.2020 02:13

Joo, mä olen kans miettinyt, ett se saatanan Soros miljardeineen ajaa tätä paskaa, niin miksei kukaan ”torppaa” sitä. Jos judet on tän kansanvaihdon takana, niin miksei mitään tapahdu? Kyllä mä tajuun, että judet tahtoo maailman itselleen, mut sodan kauttako taas? Nää geelipäät (arabit ja muut ählämit) eivät tajuu, et heitä käytetään vaan ”työkaluina”, mut luulis eurooppalaisten tajuuvan. Jos judet ovat USA:n omistajia, niin miksei Trump pistä stoppia ko. asialle? Trump on järki mies, niin missä pykii? Tässä on joku saatanan juoni. Niin oli myös toisessa maailmansodassakin. Jenkit pelastivat ryssät. No bullshit.

Seppo
Seppo
15.2.2020 08:05
Vastaa...  Mikä pykii?

Koska Trump on Jude, meneehän hänen tyttärensäkin naimisiin israelin viimeisen rabbin kanssa.
Sitä en tiedä miksi häntä sanotaan viimeiseksi rabbiksi, voi olla että he paljastavat pian palvovansa saatanaa, niinkiun ovat aina tehneetkin

Sairasta touhua
Sairasta touhua
15.2.2020 10:21
Vastaa...  Mikä pykii?

Mut kyllä se geelipäälle työkaluna olo sopii, kun pääsee lihapatojen ääreen ja tuet rullaa sekä kieroutuneet suvakkiämmät jakaa tavaraa.

Looginen selitys
Looginen selitys
15.2.2020 18:12
Vastaa...  Mikä pykii?

Tähän ei nyt tarvita mitään salaliittoteorioita juutalaisiin liittyen. Sellaisten höpöjuttujen levittäminen vain nakertaa omaa uskottavuuttamme.
Mitä varsinaiseen asiaan tulee, niin syy siihen, miksi näille Soroksen ja kumppaneiden hankkeille ei meinaa löytyä tarpeeksi laajaa vastusta, on yksinkertaisesti raha. Kylmä tosiasia on se, että moni taho hyötyy – tai ainakin kuvittelee hyötyvänsä – taloudellisesti siitä, että Suomeen (ja muuallekin Eurooppaan) rahdataan miljoonia arabeja ja afrikkalaisia.
Juuri tämä selittää sen, miksi myös kokoomus on niin vahvasti tämän matu-homman takana. Kokoomuslaiset yritysjohtajat laskevat, että laajamittainen matujen rahtaaminen hyödyttää heitä ja heidän firmojaan taloudellisesti. Tämä siksi, koska:
a) Matuille tarkoitettujen palvelujen myyminen tuottaa kivasti rahaa, ja kaiken lisäksi maksut tulevat aina ajallaan ja varmasti, koska Kela ja muut yhteiskunnan instituutiot toimivat maksajina.
b) Matujen avulla voidaan painaa palkkatasoa entistä alemmas, jolloin firmat säästävät työvoimakustannuksissa.
Kun tämän lisäksi muistetaan, että vasemmisto kannattaa laajamittaista matujen tuomista maahan jo pelkästään ideologisista syistä, alkaa kuvio täydentyä. Vasemmisto ja kokoomus ajavat siis käytännössä samaa asiaa, vaikka heidän motiivinsa poikkeavatkin toisistaan.

Orvas Vesterbäri
Orvas Vesterbäri
16.2.2020 15:09
Vastaa...  Mikä pykii?

…”niin miksei kukaan ”torppaa” sitä. ”
9mm torppaus.
Ei mulla muuta.

Anonymous
Anonymous
15.2.2020 18:22

Juutalaisten eu? Kaikkea potaskaa sitä saa lukea.
EU:han on muutamia Itä-Euroopan maita lukuun ottamatta aina nuolemassa ”palestiinalaisten” ja Iranin persettä, tai heristelemässä sormea Israelille.

Puolueeton
Puolueeton
15.2.2020 09:51

Lautakunnan enemmistön päätöksiin vaikuttaa eniten tunteen määräämä mielikuva ei ihmisen kyky (vaativiin, pitkäjännitteisiin) älyllisiin toimintoihin, ajattelu-, käsityskyky lyhyesti järki.
Tuneteissa päällimmäisena on; mitä muut etenkin ystäväni ajattelevat, mitä EUssa ajatellaan, säilyykö kannatukseni, saako puolueeni tulevaisuudessa kannatusta. Toissijaiseksi jää muiden ihmisten elämisen hyödyt ta menetykset mihin lautakunnan päätökset johtavat. Postmodernissa kulttuurissa on syrjäytynyt järkevä ajattelu, järjellisyys, järkevyys, tervejärkisyys, mieli, tolkku.

Tuumaaja
Tuumaaja
15.2.2020 10:57
Vastaa...  Puolueeton

Ja kaikkein suurimpana syynä se, että kun asia ei omaan elämään vaikuta millään tavoin, ei siitä tarvitse välittää.
Niin kauan kun on Nimby tilanne päättäjillä ja eliitillä ei ole odotettavissa mitään muutosta, tämä on optimi tilanne jakaa myös verorahoja mitä ihmeellisimpiin ”kulttuuri”projekteihin.
Muutenkin pakolais-ja turvapaikkabusines on kova sana tänä päivänä, tuolla aiemmassa artikkelin kommenttiosiossa oli mainiot luettelot siitä minkälaisia haamutyöpaikkoja busines on luonut, monessa pääsee humanistit pätemään kongon ja afganistanin miehille knowhowllaan.

Särmääjä
Särmääjä
15.2.2020 19:13

Salvini ton paskan ajo jo alas aikanansa siellä Välimerellä, mutta nyt sitä sitten yritetään saada vuosikausiksi vankilaan ja poliittiseen toimintakieltoon siitä hyvästä ettei päästäny yhtä helvetin meritaksilastia maihin. Venäläisten oppositiopoliikkojen tuomiotkin hyvin pientä verrattuna siihen miten Salvini yritetään tuhota.

pöh
pöh
15.2.2020 23:12

Koko ”pelastus” on täysin naurettavaa, mitään tekemistä pelastamisen kanssa, haluavat vaan täyttää euroopan afrikkalaisilla ja lähi-itäläisillä.
Ja aina vaan annetaan väärinkäyttää turvapaikkajärjestelmää.
Mikä kansanryhmä muuten on turvapaikanhakijat? Heitähän on kymmenistä eri maista, eri uskonnoista, eri värisiä jne..
Samalla periaatteella toimeentulotuen hakijat on kansanryhmä.