Aktivistit kokevat sympatiaa isis-naisten puolesta, ei heidän uhriensa puolesta

2eef28f473379d8215ccf1ea84961629.jpg

Al-Holin leirillä olevat jihadistinaiset ja heidän lapsensa ovat herättäneet kiivasta keskustelua ympäri Eurooppaa. Suomi ja Ruotsi menevät suurinpiirtein samassa linjassa; ainakin osa leirilläolevista haetaan kotiin.

Kaikkein merkillisintä asiassa on turvapaikka-aktivistien, vasemmiston ja erilaisten rasisminvastaisten järjestöjen eli ”suvakkojen” suhtautuminen asiaan. Heidän suvaitsevaisuutensa on mennyt siihen pisteeseen, että he ymmärtävät ja kokevat sympatiaa terroristeja ja lahtareita vastaan.
Jokainen isikseen lähtenyt henkilö on tiennyt tasan tarkkaan minne on lähtenyt. Naiset eivät ehkä ole lähteneet varsinaisesti taistelijoiksi, mutta taistelijoiden huolto- ja tukijoukoiksi kyllä. He ovat lipastaneet rynnäkkökiväärien lippaita, putsanneet aseita ja levittäneet jalkojaan tulitaukojen aikana rakkaille jihadistipuolisoilleen. He ovat lähteneet kalifaattiin, muslimien valtakuntaan, jossa vääräuskoisilla ei ole sijaa. Heillä on ollut ideologia, jossa vääräuskoiset tapetaan, jonka jälkeen maan päällä alkaa paratiisiaika sharia-lakeineen ja muine islamilaisine tapoineen.
Isis-naiset ovat olleet tietoisia siitä, että vääräuskoisia jesidi-naisia on raiskattu systemaattisesti ja ihmisiltä on katkottu kauloja. Naiset ovat tasan tarkkaan tienneet häkeissä hukutetuista ihmisistä ja elävältä poltetuista vääräuskoisista. Naiset ovat olleet tukemassa kaikkea tätä toimintaa ilman minkäänlaista kritiikkiä. Ja yhä edelleen he kulkevat sotilasasuissaan, mustassa säkissä, josta ei silmiä näy.
Nyt tämä eurooppalaisten suvakkojen lauma haluaa nämä naiset takaisin kotiin. Suvakot tuntevat sympatiaa jihadisteja kohtaan. Se tarkoittaa sitä, että suvakit eivät pidä ongelmana sellaista pientä asiaa, että tuhansia jesidi-naisia on ollut seksiorjina. Suvakit viis veisaavat siitä, että tuhansilta ihmisiltä on katkottu kaula ja vääräuskoisia on tapettu mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla. Suvakot toisin sanoen hyväksyvät kaikki nämä teot, mitä jihadistit ovat isiksen mahtiaikoina tehneet toisille ihmisille.
 

”Suvakot hyväksyvät kaikki ne hirmuteot, mitä jihadistit ovat isiksen mahtiaikoina tehneet toisille ihmisille” 

 
Kannattaa lukea rasismivastusteluryhmä Rasmusta ja muita suvakkojen Facebook-keskustelupalstoja. Siellä ei mainita sanallakaan mistään murhahommista, jota nämä jihadistinaiset ovat olleet ylläpitämässä ja tukemassa. Ei tietenkään. Sen sijaan siellä itketään lämmintä itkua näiden naisten kotiinpaluun puolesta.
Kannattaa selata Rasmusta, useita aloituksia, joissa koetaan sympatiaa näiden naisten puolesta. Ja ne, jotka kehtaavat kyseenalaistaa, ovat – mitäpä muuta kuin ”rasistipersuja”.
https://www.facebook.com/groups/RASMUSGROUP/?epa=SEARCH_BOX
Aika hurjaa on suvaitsevaisuus.
al-hol-5-1170x610.jpeg
 

Mitä naisille ja lapsille pitäisi sitten tehdä?

No mitäpä esimerkiksi Norja teki toisen maailmansodan jälkeen kun saksalainen miehittäjä lähti maasta? Ne naiset, jotka olivat vehdanneet saksalaisten sotilaiden eli miehittäjän kanssa, nämä naiset karkoitettiin saksalaisten sotilaiden perässä Saksaan ja heiltä poistettiin Norjan kansalaisuus. Tällaisia naisia oli satoja. Ensimmäiset pääsivät käymään Norjassa karkoituksen jälkeen vasta 90-luvulla. Naisten mukana Saksaan lähetettiin lapset, joita naiset olivat tehneet saksalaisten sotilaiden kanssa.
Kannattaa huomata se, että Syyrian ja Irakin vankiloissa on tällä hetkellä myös tuhansia jihadisti-miehiä. Heistäkin moni on jonkun Euroopan maan kansalainen. Kaikki varmaan arvaavat, että heitä varsinkaan ei haluta Eurooppaan, joten jossain vaiheessa siellä alkaa kuukausia kestävät hirttäjäiset. Antaa näiden naisten mennä samoilla köysillä.
Lapsille siellä kyllä löytyy jonkinlaisia sijoitusperheitä, tuskinpa siellä kuitenkaan lapsia aletaan hirttämään.
Jos nämä naiset nyt kuitenkin on pakko saada Eurooppaan niin ainakin joitakin varotoimia on tehtävä. Naisilta on riisuttava muslimisäkit väkisin eivätkä he saa enää Euroopassa kulkea sotilasasuissaan. Sen lisäksi heiltä on kiellettävä islamin harjoittaminen, siitä puhuminen ja ”sanan” levittäminen.
Kuvitellaan toisenlainen tilanne. Jos Euroopasta lähtisi ihmisiä johonkin kuvitteelliseen natsivaltioon tekemään suurinpiirtein samaa kuin muslimijihadistit ovat tehneet isiksessä niin tuskinpa Eurooppa olisi niin innokkaasti vaatiamssa natsivaltion kukistumisen jälkeen natseja takaisin kotiin.

58 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Fatwantarkistaja

Voihan noille sijaisperheille maksaa Suomesta elatusapua, noin hyvä tahdon eleenä. Muuten mentävä noiden maiden lakien mukaan. Mitäpä se meille kuuluu, jos hirttävät.
Eiköhän Thaimaassa, entisessä Siamissa ole jokunen suomalainen istumassa huumetuomiotaan. Esimerkki: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/nuori-suomalaismies-istuu-thaimaassa-50-vuoden-tuomiota-sellissa-60-vankia-ruoaksi-kalanpaasoppaa/5209364 Et voi sille mitään, että lusittavaa nyt tuli, eikä kukaan muukaan oikein mahda minkään. Jutusta voi laskea, että noin 10 vuotta saat laskea kalanpäitä ennen toivoakaan vapautumisesta, eli Suomeen siirtämisestä. Silloinkin pitää olla nätisti.
Kun nyt puolta lukijakuntaa kiinnostaa mennä ulkomaille rötöstelemään, niin menkää nyt ainakin sitä ennen kirjastoon. Sieltä pyydätte tietomakoneen lainaan, jolla googletatte sen rikoksen seuraamukset, jonka aiotte suorittaa. Sitten hieman harkintaa, että kannattaako. (Tuttu poltteli kannabiksia Thaikkulassa katutyttöjen kanssa. Kuuli jälkeenpäin, jotta ei olisi kannattanut. Hänelle saman neuvon annoin, noin suunnilleen.)

Anonymous

Empä tunne sääliä oli rikollinen minkä maalainen tahansa.
Kuolkoot vaikka jokainen rikoliinen, iteppä ovat päättänee elämänsä suunnan ja maksakoot myös teoistaan.
Esim,nuo helvetin huumevälittäjät vois naulata suoraan elävänä seinään kiinni ja lusikalla kaivaa silmät päästä ja jättää kuolemaan siihen.

KUOLEMA

Nämä naiset haluavat sinun, suvakin, kuolemaa. Nämä naiset haluavat sinun, suvakin, lasten kuolemaa. Sinä, suvakki, olet näitten naisten silmissä pelkkää paskaa. Nämä naiset ovat opettaneet lapsilleen että sinä, suvakki, ja lapsesi pitää tappaa. Ja nyt sinä, suvakki, haluat nämä naiset naapurustoosi ja heidän murhanhimoiset lapsensa sinun lastesi kanssa samaan kouluun. Mitä HELVETTIÄ sinun suvakkipäässäsi oikein liikkuu???

KUOLEMA

Kävi ilmi että valtaosa pakolaisista olivat valehtelijoita. Suvakin mieli ei muutu. Nämä samat muslimivalehtelijat ovat raiskanneet tuhansia naisia ja lapsia euroopassa. Suvakin mieli ei muutu. Suvakin majoittama muslimivalehtelija raiskaa suvakin tyttären suvakin omassa kodissa. Suvakin mieli ei muutu. Nämä samat muslimivalehtelijat ovat murhanneet satoja miehiä, naisia ja lapsia euroopassa Suvakin mieli ei muutu. Minä ihmettelen että MIKÄ HIRVEYS JA KAUHEUS näitten muslimivalehtelijoiten tekemänä olisi tarpeeksi että suvakin mieli KIRKASTUISI ja muuttuisi? Riittäisikö että saisivat käsiinsä atomipommin ja pamauttaisivat kertaheitolla puolet euroopasta helvettiin lapsineen naisineen? Vai näkisikö suvakki siinäkin jotain hyvää???? Sinä, suvaitsevainen, tekopyhän mukahyvyytesi/paremmuutesi sokaisema tyhmääkin tyhmempi idiootti, olet SAIRAS. Sinulla on vakava mielenterveysongelma.

PastoriNikulainen

Se oli erittäin viisaasti argfumentoitu nimim. ”KUOLEMA”:lta!
Pastori on avan täpinöissään sanomasi edessä ja 100% samaa mieltä.
Kauan eläköön nimin,”KUOLEMA”!!!
Aamen…

Jp

Liikkuu siellä välillä, miten nyt sanoisi kiltisti, kokkamikkeli

PastoriNikulainen

Mokkakikkeli, perkele!
Se siellä korvienvälissä pyörii, kunnes osoiteeseensa löytää.
Aamen…

Anonymous

Siis kikkamokkeli.

suvakkien pään sisällöstä

Suvakkiens päässä liikkuu pissaa ja kakka tekee patoja.

M

Martin Scheininin mielestä he eivät ole tehneet mitään rikoksia. Tai jos nyt jostain syystä joku olisikin jonkin rikoksen tehnyt, mitä Scheinin piti erittäin epätodennäköisenä, se arvioidaan Scheininin mukaan parhaiten Suomessa. Scheinin ei kyseisessä Twitter-kommentissaan tosin tarkentanut, mitä arvointi tarkoittaa. Tarkoittaisiko se esimerkiksi sitä, että Scheinin arvioi, että ”eihän tuo nyt niin vakavaa, kyllähän suomalaisetkin?” Scheininin arvio ei tosin edellytä, että naiset pitäisi hakea Suomeen, tai ainakaan hän ei niin sanonut. Sen hän tosin kyllä sanoi, että naiset pitää hakea Suomeen. Syy moiselle ei jäänyt mieleeni. Ehkä se liittyi jotenkin ihmisoikeuksiin tai jotain, onhan hän ihmisoikeusprofessori.

M

Scheinin ei vaatinut tutkimista eikä tuomitsemista vaan pelkästään ”arviointia” ja ”vastuuseen saattamista.” Toisin kuin äsken kirjoitin, hän ei myöskään vaatinut naisten vaan lasten hakemista. Pitää lukea tarkasti!

Vexi

Mä näkisin tän kalifaattitouhun 100% murhaamisena ja silloin jokainen siihen, sen suunnittelemiseen tai avunantoon on tuomittava elinkautiseen. Piste. Eli jos läksi sinne kalifaattiin tekemään ihan mitä tahansa, niin se tarkoittaa osallisuutta murhaan tai joukkotuhontaan ja palaajan rangaistus pitää olla sen mukainen: elinkautinen. He eivät antaneet mitään armoa tappamilleen ihmisille, niin miksi meidän pitäisi kohdella heitä armeliaasti? Ei ollut edes sota, koska ei ollut mitään valtiota, joka olisi sodan julistanut, joten he ovat täysin massamurhaajia ja murhien avustajia. Ei ole muuta vaihtoehtoa kuin elinkautinen ja sen jälkeen pakkohoitolähete koko loppuiäksi, koska he ovat vaarallisia ympäristölleen, jos heitä tänne kyörätään.

Anonymous

Hitler oli oikeassa.

Anonymous

Hitler oli kylläkin muslimien ystävä. Ja kasvissyöjä sekä muutenkin varsinainen viherpiiperö.

Ajat oli toiset

joo mut silloin musut ei ollu uhka ja ongelma. Aatteles jos ois tullu samanlainen joukkovaellus niin ss tai wehrmacht ois hoitanu sen tuosta noin – ei ois ollu mikään ongelma.

Kommenttisi on vähän huti

..ja mitä silläkään väliä sinänsä vaikka oli kasvissyöjä. En ole mikään Hitler fani, mutta hän oli siinä mielessä fiksu kasvissyöjä, että ei vaatinut samaa muilta.
Nykyisin kasvissyöjäpimikset vaatii kaikilta rehujen syöntiä. Mielestäni jokainen saa syödä mitä haluaa, muita ei pidä siihen pakottaa ja Hitler ei pakottanut siihen muita.

Puolueeton

Mikä on Suomen hallituksen jäsenten motiivi, sitä voi vain ihmetellä. Hallituksen tulisi puolustaa omaa kansaa, se kai on lain velvoite. Kuitenkin suunitellaan sellaisten ihmisten palauttamista Suomeen, jotka eivät oppimansa kultuurin vuoksi sovi tänne ja sopimattomina aiheuttavat vähintäänkin suurta haittaa kuluttaessan oman maan kansalaisten hyvinvoinin rajallisia varoja. Mahdollisesti näiden jälkeläisistä syntyy häikäilemättömiä rikollisia, gangstereita, kun eivät osaa sopeutua uuteen kulttuuriin.
Kuvitteleeko hallityksen ministeri olevansa laupias samarilainen? Tuskin tai voisiko sittenkin?
Kuvitteleeko näin saamansa äänestäjien tuen? Todella hyvä tavoite vallanhaluiselle muutoin järjetön.
Vai onko mielessä EU-hillotolppa? Todennäköisesti. Tämä lienee ollut monen hallituksen jäsenen mielessä ennenkin. Soinia lukuunottamatta onkin muilla mennyt kohtalaisen mukavasti.

KUOLEMA

Suomen naishallitus ei ajattele tässä tapauksessa aivoillaan, ainoastaan äidinvaistoillaan. Hoivavietti jyllää. Voi lapsiressukoita, tulkaa Suomeen, hallituksen kiltit ministeritädit antavat teille turvaa ja IMETTÄVÄT teitä!!! ..voi vooooi pikku nassuleita sentääääään.

Puolueeton

En oikein usko, että poliitikoksi ryhtyneellä naisella äidinvaisto olisi määräävin tunne. Eiköhän niillä suurin motiivi ole seurausta vallan himoisesta luonteesta ja sen tunteen tyydyttämisestä. Tunteethan määräävät miestä enemmän naisen käyttäytymistä.

KUOLEMA

Tarkoitatko tässä tapauksessa miesoletettua Haavistoa? Siitä olen samaa mieltä. Tasavallan härskein homppelipariskunta varmaan haluaisivat adoptoida noi kaikki aavikkokakarat. Eiköhän Haavisto ole jo tehnyt suomelle ja kansalleen tarpeeksi pahaa, voisi jo eläköityä ja muuttaa Antonionsa kanssa paratiisisaarelle rahojaan laskemaan.

Ihmisoikeuksia ei ole enää

Suvakit ovat tuhonneet kantisten ihmisoikeudet.

Debis

Eikös suvakkien mielestä naiset ole ihan yhtä päteviä kaikessa, kuten ISIS terroristeina? Tasa-arvo?
Nyt yhtäkkiä naiset ovatkin kykenemättömiä..vaikka taisteluun? tai päiden leikkuuseeen, muutenkin kuin tukan osalta?
entäs nämä ”suomalaislapset”? Ulkonäkö muistuttaa ikävästi arabia tai sonppulia. Plus..onko nämä ”lapset” vastaavia partalapsia mitä esim. 2015 rynnäkön aikoina..eli todellisuudessa aina viattomia tuonne nelikymppiseen asti mitä?

Anonymous

Joo ei nämä tänne nyt haalittavat mitään suomalaisia ole. Oikea osoite olisi joku islam valtio mihin ne pitäisi viedä. Mutta se on varmaa, että nyt kun suvakit tämän operaation saivat aikaiseksi, niin jatkoa seuraa.

Sam Colt

Suomen juristit odottavat vesi kielellä isisnaisten tuloa Suomeen.
Aukeaa loputon piikki oikeusoppineiden väittelyyn näytöistä ja syyllisyydestä.
Tulkeista tulee uusia etuoikeutettuja ja kaikki jutut venytetään kohon jälkeen vielä kansainväliseen käsittelyyn.
Peter Orpokin voi jäädä töistä pois kun eukko vuolee kultaa musujen juristina.
Suomalainen on sellainen, että sen pitää aina olla oikeassa. Ja vaikka ei niin oikeassakaan, niin ainakin saada tahtonsa läpi. Maksoi mitä maksoi. Varsinkin jos valtio maksaa.

Moni Tuli Jo

Entäs ne kaikki jotka ji ovat sieltä vähin äänin hipsineet takaisin Ruotsiin ja Suomeen?

tämä on nähty jo aikaisemmin

on todella huolestutavaa kun suvakien viher vasureiden suvaitsevaisuus
suvaitsee jo ääri islamistisen terrorimin ja siihen kuuluvat terroristit
ehkä he eivät oikeasti tajua mitä suvaitsevat
vähän kun homo klubin murhatut asiakaat usasa
ja voin kertoa kysessä ei ollut uusio nazi
vaan juuri sen alan miehiä joita nämä
isis sympatioita osoitavat Rasmus nallet paapovat
omituisinta tässä on että he paapovat oman ideologiansa pahinta vihollista
tai hetkinen olisko anifat sittenkin ISISIN Liitolainen ota siitä nyt selvää
Kummatkin peittävät räteillä naamansa
ja uhkailevat järjestäytynyttä demokraatista
suluissa tällä hetkellä suomalaista yhteiskuntaa
esim poliiseja kuolemalla
siis ensin top1 kuolema nazeile
sitten heti perään poliisit ovat seuraavana anifojen tappo listassa
mutta isis terroristeja ei mainita viholisiksi ääri vasureiden elämän filosofian
omissa antifanttien koraaneissa tai mitä pitäisi vastustaa tai vihata
The Left & Islam: Unholy Alliance
https://www.youtube.com/watch?v=r3NDeyR_1-U

Jesse

…….eeiiiii terroristeja Tuuurkuuun, eeeeiiiii terroristeja minnekkääään……. ja kaikki mukaan …… !!!

Elämme jännittäviä aikoja

Myöhäistä, Turussa on jo paljon potentiaalisia terroristeja. Laillisesti ja laittomasti maassa olevia. Lisää potentiaalisia terroristeja tulee kätevästi laivalla Tukholmasta. Helsinki, Turku ja Tampere ovat todennäköisimmät terrori-iskujen kohteet. On ajan kysymys, milloin tapahtuu ja mitä tapahtuu. Miten suojelupoliisi ennättää juosta tarkkailussa olevien henkilöiden perässä, puhumattakaan niistä, jotka eivät vielä tarkkailussa ole. Puukosta voi tulla junassa, bussissa, kadulla, ostoskeskuksessa, kirkossa, koulussa, ihan missä vain. To begin with.

PastoriNikulainen

Tässä se hulluus juuri seisoo ja jopöttää.
Ihmisiä saadaan laumoittain toimimaan jonkin tahon tavotteiden ääri-kiihkeinä ajajina, eli toimimaan
täysin terveen järjen tuonpuolen, naps. (koska isonenäisten banxterien väestönvaihto elää ja voi hyvin Euroopassa).
Mitähän tuo lauma aivopestyjä sitten touhuaa kun ollaan siirrytty älyluureista tulossa oleviin ihmisten pakkosirutus-perseilyihin?
Silloin(kaan) tuskin kysytään: ”tahdothan ottaa tämän sirun…”…,- vaan se on tekokiva ja kaikki sen ”haluaa”.
Aamen ja isänmaallista joulua kaikille, jotka sitä enää tajuavat arvostaa ja joille rajat vielä merkitsee.
Pastorista siis tuo valtava lauma aktivisteja on jonkin vallan-ahneen tahon tarkoituksenmukainen luomus.
Ja sitähän se on.
Aamen.

PastoriNikulainen

Aktivistit nyt yleensä ei käy täysillä.
Amen.

pöh

Juuri mitä olen koko ajan ihmetellyt.
Ketään ei kiinnosta ne uhrit, mm jesidit. Siellä syyriassa on hirmuinen määrä jesidi lapsia joiden vanhemmat on murhannut isis terroristit, joita puolestaan säälitään.
isis myös julisti sodan myös Suomelle.
Väkisin tulee mieleen että se islam, mikä ei tietenkään liity mihinkään… on erityissuojelussa..
Uhreista ei mitään väliä..

KJ

Suvakit on todellakin mielenkiintoinen ihmisryhmä. Ne kieltää terroristien tekevän mitään pahaa. Sekin kun marokkolaiset irroittivat pään näiltä kahdelta skandi-suvakilta, niin eräässä ulkomaisessa ketjussa keksittiin vaikka minkälaisia syitä suklaasilmien hyväksi.
Kuulemma sama juttu myös Suomessa jossain Facebookissa salaisessa ryhmässä. Itselläni ei enää Facebook-tiliä ole, kun sen käyttäminen on nykyään niin hankalaa ja kiihotus-oikeudenkäynnit ärsyttivät.
Olen joskus haastatellut suvakkia ja olen päässyt soluttautumaan piffeihin ja rasmuksiin. Kun mä erään kerran esitin hardcore faktaa, niin nämä alkoi haukkumaan ja natsittelemaan. Ne ei kertakaikkiaan pysty depattiin.
Jos itse olisin suvakki, niin luovuttaisin aivoni tieteelle, jotta he voisivat katsoa mikä vika aivoissani on ollut.

Klarsyn

Suvakeille on turha syöttää punapillereitä niin vahva on heidän uskonsa omaan kulttiinsa. Thomas Sowell: Lähes aina on toivotonta yrittää keskustella analyyttisesti tosiasiat edellä sellaisten ihmisten kanssa, jotka nauttivat moraalisesta ylemmyydestä omassa tietämättömyydessään. ( It is usually futile to try to talk facts and analysis to people who are enjoying a sense of moral superiority in their ignorance).
Silti pitää aina tilaisuuden tullen yrittää puhua vaikka islamin naisia sortavasta ideologiasta. Ongelma on siinä, etteivät jihadistit koe tekevänsä pahaa vaikka kivittäisivät avionrikkojan hengiltä, pyhät kirjoitukset antavat luvan, suorastaan käskevät tuhoamaan synnintekijän.

Hähhähhäääääääää

Kannattaisi oikeastaan tehdä tutkimus suvakkien tavasta ajatella. Luulisin että tutkimus tulisi siihen tulokseen että esimerkiksi suvakkien logiikan puute yhtälössä ”raiskatut/tapetut jesidinaiset – jihukat” johtuu siitä että suvakin aivoissa syylliset ovat aina rasistifasistinatsit ja tällaista, sanoisinko radikalisoituneen suvakin ajatuskiemuroita, ei saa muutettua edes sähköllä.

rasistinen, kelvoton nazi

Eikö juuri tullutkin uutinen, jossa vihreät :–) ja muut virheät uskovat helpoimmin diipadaapa feikkitieteeseen.
Olisiko HS tällaista uutisoinut, pari päivää sitten.
Ei, en noita raivosuvaitsevaisia henkilöitä mitenkään ymmärrä.
Aloitanko luettelemaan taas… Aino seisoo pennanen, Sunniva Drake…
Naisia kaikki. Ihan omilla nimillä, naamoilla.
Tyhmyys.

Islam on syöpä

En helvetissä rupea lukemaan rasmuksen julkaisuja. Sen verran hyvin tunnen itseni, että siinä vaiheessa ota nimiä ylös, etsin osoitteet ja lähden kertomaan oman mielipiteeni asiasta kättä pidemmän kera.

jylppy

al-holi vai alkoholi ? molemmista tulee krapula ja yliannos vie jopa hengen

Anonymous

Maailman yleisin mielisairaus: islam
Toiseksi yleisin mielisairaus: suvakkius

Havukka-ahon ihmettelijä

Aktivisteista suuri osa on naisia. Naisten stategiaksi on kehittynyt aikojen kuluessa se, että he lyöttäytyvät röyhkeiden ja väkivaltaisten, hallitsevien urosten kylkeen. Se on taannut naisille turvaa, korkean sosiaalisen aseman ja resursseja, jotka on saatu vaikka varastamalla. Tämä kuvio ilmenee karrikoituna esimerkiksi siitä, että gangstereilla on ympärillään kauniiden naisten haaremi. Räppivideoissa gangstapäälliköt alistavat häntä palvovaa naislaumaa.
Naisia kiehtoo väkivallan uhka ja alistetuksi joutuminen. Miehet taas koettavat puolustaa reviiriään. Sen menettäminen on merkinnyt miehille naisten ja hengen menettämistä.
Reino Helismaan mainiossa laulussa ”Meksikon pikajuna” urhea herrasmies vastustaa junarosvoja, jotka suunnittelevat naisten ryöstämistä pesäpaikkaansa. Silloin vanhapiika huutaa kiireesti, että ”tehdään niin kuin rosvot määräilee!”

Anonymous

Olikos ne junarosvot pikku-Pete ja iso-Bat? Nehän on jenkkinimiä. Tuliko Repelle lipsahdus?

Särmääjä

Jihadistinaisia ei ole tietenkään pakko tuoda muissa kuin suvakkien mielikuvituksissa tänne. Eikä ne ole todellakaan mitään taloudenhoitajia tai tarpeen tyydyttäjiä siellä ollu pelkästään vaan rynkyt kädessä itsekin lahdannu vääräuskosia vankeja. Muslimimaailmaan epätyypisellisesti Isiksessä on naisille myös niiden isoissa kaupungeissa toiminut naisista koostuva prikaati Al-Khansaa Brigade, jossa naiset toimii sharia-poliiseina ja yleisesti eurooppalaiset naiset ihan ”taistelijoinakin” ”rintamalla”. Se on yhä edelleen olemassa jossain muodossa.
Ja kun taas Paavo tässäkin puhuu natseista, niin mielummin vertaisin kyllä näitä islamistielukoita partisaaneihin.

Joulurauhaa

Kommunismi on sairaus. ”Koti, uskonto ja isänmaa” ovat kirosanoja näille pölvästeille.
https://www.aamulehti.fi/a/a0c0fc5a-9310-48ab-987a-814a6d490eca?c=1522737894164

Mito Islam

Ei tarvitse kauaa odotella, 20.57 laskeutuu kone Erbilistä Helsinki-Vantaalle ,kaikki vaan jaxuhaleja antamaan, toivottavasti villasukat on jo kudottu , pullat ehtii vielä paistamaan.

Mito Islam

Lento näkyy flightradarissa ei Finavian sivuilla?

Anonymous

Suomi vastakkoon nyt omista kansalaisistaan.

El Comandante Cero

Kaikki eukot ja soijapojat ovat olleet vain töpinässä valmistamassa vegaaneina falafel-pullia ja parsimassa sotureiden housujen persauksia. Taistelut, olen kuullut on kaupunki tuolla missä uskonsoturikin saa kuolla ja päästä paratiisiin 77 kpl gasellinsilmäisen neitsyeen kera. Eipä tarvi katsella ja kuunnella suomalaista käännynnäis fundamentalisti eukkoa.

Kilttimies

”…Jos Euroopasta lähtisi ihmisiä johonkin kuvitteelliseen natsivaltioon tekemään suurinpiirtein samaa kuin muslimijihadistit ovat tehneet isiksessä niin…”
Mahtaisikohan mahtisonni Haavistolla eväkään värähtää suomalaisten tai näiden siittämien kotiin kuljettamiseksi? Täsmälleen tuota rataa on kiltti ajatus jollotellut, samoin kuin Paavolla.
Yksi juttu tässä asiakokonaisuudessa on katsomatta. Nimittäin Suomen rikoslain lukua 34a on syytä tsiigata kokonaisuudessaan ja arvioida, onko jihadismin työrukkaseksi perustettu ISIS-kalifaatti luvun määritelmän mukainen terroristiryhmä ja onko sen tekemisissä terroristinen tarkoitus. Voi jopa olla, että nämä tavjat ja tuijat ovat tietoisesti kirjoittaneet pykälät suojelemaan muslimien uskonelämää, johon jihad kaikessa tappavassa karuudessaan kuuluu.
Ei siitä normieläjä mihinkään pääse, että mikäli Suomessa joku intoutuu jihadiaan toteuttamaan sanan varsinaisessa ja alkuperäisesssä tarkoituksessa, kohteeksi olisi suotavaa valikoitua suvakiston terävintä kärkeä. Amen ja Joulurauhaa.

El Comandante Cero

Muistaakseni maanpetokseksi taidetaan katsoa toimiminen kolmannen laskuun vehkeilystä hyvissä ja ystävällisissä suhteissa Suomeen olevaa valtioita vastaan kuten Syyria ja Irak tai Israel sekä Turkki ovat tietääkseni.

Kilttimies

Muistaaksen ja muistaakseni. Rikoslaki luku 12.
Mitäpä vi***a näitä nuivepäällä muistelemaan, kun ei hommaa voi tämän helpommaksi tehdä: https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001?search%5Btype%5D=pika&search%5Bpika%5D=rikoslaki%2024#L1
Linkki auki ja lukemaan. Sivun oikeaan laitaan ilmestyy sisällysluettelo, josta on suurta hyötyä jokanuivalle. Harvempi meistä on sentään työkseen lakia lukenut, tiilenpäiden lukeminen taitaa olla tutumpaa ajanvietettä.

Korpilaki

Ceterium censeo…
Sipilä ja Orpo saatettava vastuuseen syksyn 2015 tapahtumista…

Kumpi valinta

Jesidi nainen sanoi haastattelussa että päivällä kiduttivat Isis naiset ja yöllä miehet. Yhdeltäkään koko aikana ei saanut yhtään myötätuntoa ei yhdeltäkään .Parempi terroristi sulkea lopuniäkseen vankilaan tai pahimmille kuolemantuomio jos on toista mieltä antaa kuolematuomion heidän tuleville uusille uhreilleen .Jos valitset ensimmäisen olet paha suvaisematon huono ihminen.

Hade Aning

Mitä äärimmäisempi liike, sitä enemmän äärimmäisten keinojen kannattajia.
Nykyisellä äärioikealla asiaa hillitsevät muistutukset kolmannen valtakunnan hirmuteoista, mutta äärivasemmalla ei taida olla vastaavaa rajoitinta. Stalinin pahuus kun mainitaan yleensä jossakin sivulauseessa.