Ruotsalainen nainen 15 vuoden vankeuteen Irakissa

Irakilainen oikeusistuin tuomitsi ruotsalaisen naisen 15 vuoden vankeuteen osallistumisesta isiksen toimintaan. Asiasta kertoo SVT:n uutiset.

29-vuotias ruotsalainen nainen tuomittiin Bagdadissa oikeusistunnossa 15 vuoden vankeuteen osallisuudesta isiksen toimintaan. Oikeuden mukaan nainen oli tietoinen isiksen toimista ja hän oli tietoinen, että kyseessä on terroristijärjestö.
Nainen kiistää syytteen. Hän kertoo lähteneensä isikseen sen jälkeen kun hänen puolisonsa lähti ensin Syyriaan ja otti yhteiset lapset mukaansa. Nainen väittää, että hän vihaa isistä. Hän on omien sanojensa mukaan syntynyt kristityksi eikä koe mitään sympatiaa isistä kohtaan.
Naisen puolison kerrotaan kuolleen kalifaatissa jo vuonna 2016 Mosulin lähellä tapahtuneessa pommituksessa.
Irakissa on menellään suuria oikeudenkäyntejä, joissa epäiltynä on tuhansia mm. Euroopasta isikseen matkustaneita jihadisteja.

24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jeppe Jöpöttäjä

pitikö aukasta haarat muslimille

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Siellä ei uskota satuihin ,kuten meillä.

anonymous racist

Paikallisen oikeuslaitoksen tietämys taqqiyasta on hieman paremmalla tolalla kuin Skandinavian käräjillä.

Urpo Petteri

Mitä! Onko Isis terroristijärjestö! Olen aina luullut että Isis on Rauhan Uskonnon pyhäkoulu.

Nike Lauta

Ylen mukaan ovat taistelijoita. Murhaajia ja terroristeja ne on. 🤬

Säkki-Alma

Yhyy ja nyyh. Mitäs valitat. Irakilainen ylläpito 15 vuotta kalifaatin esikartanossa. Ja hyvä jos aatesiskoja on säkki- ja sellikavereina (tai tuhansia ainakin tulossa).

Aappa

Meillä ei näistä onneksi ole huolta, koska Päivi Nerg tunsi jokaisen tulijan henkilökohtaisesti.

Leso

PT-media: ”[Nainen] on omien sanojensa mukaan syntynyt kristityksi eikä koe mitään sympatiaa isistä kohtaan.”
Tämä.
Tämä lause tulee sisäistää.
Nainen on tavan länsifemakko, mutta juuri näin nykylänsilehmät odottavat, että Joku Muu pelastaa heidät.
Nykyajan femakkokulttuurissa niin tapellaan sitä tosia juurisyytä vastaan, että nainen nyt vaan ei elä eikä pidä pentuja elossa ilman miestä.
Sain semmoista sisäpiirin tietoa, että on pakko jakaa se internetissä.
Yksityinen (siis yksityinen lääkärifirma) naispuolinen gynekologi lausui ääneen:
”Naisen kroppaa ei ole tehty elämään yli 40 vuotta. Naisen tehtävä on synnyttää. 40 vee on liikaa.”
Niin ertä mitenkä tämä aiheeseen liittyy? Totta vitussa on taas pakko selittää yksinkertaisuuksille.
Jutun nainen on saanut kaiken kiitos kristinuskon. Sitten se on saanut muka vapauden kiitos feminismin, jonka ainoa elintila on ylipäätään tullut kiitos kristinuskon, valistuksen ajan, maailmansotien ja sitä vitun rataa.
Eikä mikään, ei vittu yhtään mikään olisi ollut mahdollista ilman kristinuskoa.
Nyt nainen halajaa, että häntä pitää ymmärtää. Miksi pitäisi?
Naista tulee rangaista siitä, että se on tyhmä.
Myös naisen vanhemmille rangaistus, naisen lapsista puhumattakaan.
Huomatkaa, en edes maininnut kertaakaan ideologiaa tässä.
Aivan.
Älkää säälikö naista, joka halajaa anteeksiantoa vedoten teidän ”taustaan”, jonka hän hylkäsi kullin takia.

tarkkailija

hyvä ettei siellä tuhannen ja yhden yön tarinat mene todesta…….

Valtsu

Noh, siinähän oli samalla ratkaisu ISIS-Sannan (et al) ikävästi venyneeseen pakolaisleireilyyn!

Nestori Lundahl

Kovasti toivon, että Suomesta lähteneet Isis-ämmät saisivat vähintäänkin tuon 15 vuotta vankeutta kukin.
Se on kyllä liiankin lyhyt kakku tappohommiin lähteneelle terroristille, mutta kunhan sen istuu päivästä päivään irakilaisessa vankilassa, niin eiköhän pahin tappamisen hinku siinä karise.

Leso

Minkä vitun takia aina pitää heittäytyä tunteelliseksi?
Se kiinnostaa, että tulee 15 vuotta kakkua Irakissa. Se ei kiinnosta, miltä se kakku vittu maistuu.
Ihan itse ostivat kakkunsa.
Ja arvaa, mikä kiinnostaa lähinnä Seiskan Hjuumänintrest-tasolla?
Se, että niitten elämä on paskaa varsinkin sitten, kun pääsevät lusimasta.
Katos kun saattaa olla, että ajat on muuttunu….
Mulla on tässä 15 vuotta aikaa nukettaa Mekka Lasiaaviokoks.

kanander

Niin istuu kuin petaa. Myös suomalaiset Isis-patjat oikeuteen.

Hauki

Vahinko ettei hirtetä.

Barbamama

”ruotsalainen” aika laaja käsite nykyään. Veikkaan että kyseinen leidi ei näytä Agnetha Fältskogilta yhtään. Ja sitten vielä: ISIS terroristi, kalifaatin jakorasia, julistaa vastuusta lukertaen että ”vihaa ISIStä” =) Normi-muslimitoimintaa. Valehtele, tapa, valehtele lisää, valehtele islamin vuoksi, valehtele Allahia kunnioittaen. Kyllä nyt Ruotsi saa kärsiä kun tämä VOIMAVARA ei pääse ihan heti takaisin Ruotsiin rikastuttamaan ja maksamaan veroja. Ihan itku tulee.

petterinen

Niin. Ruotsalainen on nykyään fifty-sixty arabialainen kehitysmaalainen. Samapa tuo mitä hälle käypi…

Acc358

Siis istuu 15 vuotta, joten pääsee vapaaksi 44 vuotiaana. Jos elää. Ehkä Irakissa 15 vuotta on 15 vuotta eikä jotain muuta. On mahdollista, että hallinto vaihtuu jossain vaiheessa ja uusi hallinto suosiota kerätäkseen armahtaa vankeja.

Ilmari

Oli hän sitten kantaruotsalainen tai ei, näin sen kuuluu mennä. Irak tuomitsee omat rikollisensa niin kuin muutkin maat. Kun minkä tahansa maan kansalainen tekee jossain maassa rikoksen, hänet tuomitaan tekomaassa. Koskaan ei vaadita, että hänet pitäisi tuoda kotimaahansa tuomittavaksi.

fatwantarkistaja

Televisiossa oli täyssäkkimuslimeja muistaakseni kolme kappaletta. Joltain leiriltä niitä oli media etsimällä etsinyt ja löytänyt. Olivat vaarassa ja kaikkea, omiensa joukossa. Terroristit kovasti olivat uhmakkaita edelleen, vaativat päästä Suomeen kesä-heinäkuun vaihteessa, varmaankin aktiviteetit vähissä ja alkaa loma tympimään jo. Selittäminen oli samanlaista nopeaa kimitystä kuin teinitytön valehtelu, ei me mitään olla tehty, ei suurinpiirtein olla oltu koko kalifaatissa. Sitä samaa roskaa, jota niin usein kuulee noiden pussien uumenista.
Kun nuo pakkopalautetaan, he jatkavat muslimoimista synnytyskoneina ja kertoilevatpa he jälkikasvulleen sankaritarinoita urheista sotureista, jotka raiskasivat lapsia ylväästi ja repivät päitä irti mitä hauskimmilla innovaatioilla, mitä nyt rauhanuskontoon kuuluu. Lapset haikailevat saman toiminnan ääreen, eivät keskity opiskeluun ja työntekoon, kalifaatti on ainoa tavoiteltava asia. Kierre jatkuu.
Parasta olisi, että noiden lapset otetaan pois ja annetaan niin pitkä vankeusrangaistus, ettei lapsista ole enää toivoakaan, ei myöskään kasvattilapsista. Terroristeja ne yhä ovat palatessaan, mutta hylkiöitä muidenkin terroristien silmissä, koska eivät lisäänny ja ovat täten kauhtuneen kaapunsa arvoisia, ilman aviomiehiä. Se on paikallisten viranomaisten käsissä, onneksi.
Suomessa noille annetaan kaikki, mitä älyävät vaatia, ovathan he uhreja, sillä eihän mitään voida todistaa. Sankareita ne ovat jo nyt, ei niitä muuten kaivettaisi suurella rahalla ja vaivalla kameroiden eteen valehtelemaan. Onko jotain ulkomailla tuomittua fillarivarasta haastateltu viime aikoina? No ei ole, se oli joku vääräuskoinen.

Pinlaareni

Ikävä, mutta kerrassaan osuva näkemys viherpunikkien maailmaan imho. Nykyisen politiikan mukaan näyttää siltä, että meidän, kaltaisteni tavallisten pottunokkien, ja meidän lapsiemme (jne) tulisi elää viherpunikkien petaamassa helvetissä.

Anonymous

Saisi olla pitempikin tuomio.

PastoriNikulainen

Ei tuo nainen ole ruotsalaista naista huntunsa läpi kuunaan nähnytkään.
Täysi hullu-pelle koko ämmä. Ei jatkoon, vaan narunjatkoon, kiitos.
Aamen…

kanander

Joko Ylen Isis-toimittaja on pirauttanut tuomiosta itkut? Noille luvuille pitäisi saada tuomiot Al-Holin suomalaisillekin.

Tigrit

Oletan, että tuolla isis muijalla on lapsia. Joutuuko myös isis lapset lusimaan.? Ei kuitenkaan tule olemaan naisella helpot olot Irakilaisessa vankilassa se on varma.
Jää vain nähtäväksi mikä on ruotsalaisten feministi / kommunistien tuleva veto. Sehän on varma, että ruotsissa tullaan protestoimaan tuomiosta, kun otetaan huomioon isis lasten kohtalo.