Teinitytön isä: "Koulu leikkii tyttäriemme kanssa monikulttuurisuusleikkejä"

integration-2489607_960_720

(Suosittu artikkeli vuoden takaa:)

Mitä tapahtuu kun yläasteikäisten lapsien kouluun tuodaan aikuisia kolmansista maista tulleita miehiä? No ainakin se, että tytöt joutuvat systemaattisen seksuaalisen ahdistelun kohteeksi ja opettajiston mielestä siihen puuttuminen on rasismia.

Muuan Tukholmassa asuva suomalaistaustainen perhe otti yhteyttä Pt-mediaan. Perheen tytär on viimeistä vuotta yläasteella. Tyttären koko yläasteaika kolme vuotta on mennyt taiteillessa pitää kolmansista maista tulleiden miesten jatkuvat ahdistelut kauempana ja olla leimaantumatta rasistiksi.
– Tytön koulunumerot ovat surkeita, sillä hän menee kouluun vain pakosta. Ihan kuin johonkin rangaistusleirille. Hän ei mene sinne oppimaan vaan välttelemään kehitysmaista tulleiden miesten jatkuvia ahdisteluja. Eikä kyse ole mistään leikkimielisestä poikamaisesta kujeilusta vaan aikuisten miesten seksuaalisesta ahdisteluista, isä kertoo.
Tyttö oli normaali kiltti ja avoin lapsi vielä ala-asteikäisenä. Kaikki muuttui kuin yläaste alkoi. Kaupunki päätti noihin aikoihin, että niihin kouluihin, joissa ei ollut tarpeeksi monikulttuurisuutta, se sisällytetään koulusuunnitelmaan. Käytännössä se tarkoitti sitä, että kolmansista maista tulleita nuorukaisia alettiin kuskaamaan ongelmalähiöistä busseilla sellaisiin kouluihin, joissa valkoisten lasten osuus oli liian suuri.
Kaupungin opetustoimi siis yksinkertaisesti päätti, että ruotsalaiset lapset eivät saa käydä koulua keskenään vaan joukkoon on saatava kehitysmaista tulleita itsensä turvapaikanhakijoiksi esitteleviä miehiä.
– Kun tytön seiskaluokka sitten alkoi syksyllä niin luokkaan tuotiin kymmenkunta yksintullutta sotalasta. Ihmettelin hiukan kun tyttö kertoi kotona, että luokassa oli miehiä. En tajunnut heti mitä hän tarkoittaa. Kerran kävin sitten koululla ja jumalauta, luokassa istui aikuisia reilu parikymppisiä miehiä. Ne eivät olleet mitään hyvinkehittyneitä teinejä vaan nuoria raavaita aikuisia miehiä. Jätkillä parhaat päällä ja tukat tällätty kuin discoon lähdössä. Olemus niin maailman omistava, että alkoi vituttamaan, isä kertoo.
– Kannattaa huomata siis, että koulun tyttö (ja poika-) oppilaat olivat tuolloin 13-vuotiaita ja siihen joukkoon oli tuotu ilmiselviä aikuisia miehiä. Pojat varsinkin näyttivät aivan lapsilta niiden rinnalla.
Isä sanoo, että soitti siltä istumalta koulun rehtorille. Puhelu ei johtanut mihinkään. Rehtori veti telat tönköksi ja syytteli isää rasistiksi. Kun rasistikortti vedetään esiin niin asiat eivät sen jälkeen etene mihinkään. Se on vähän kuin asemasota, joka jämähtää määräämättömäksi ajaksi asemiinsa.
– Sitten tytär kertoi, että luokissa leikitään jotain deitti-leikkejä. Tytöt istutetaan selät vastakkain rinkiin ja miehet siirtyvät tytön luota tytön luokse. He saivat aina pari minuuttia aikaa keskustella kohdalla olevan miehen kanssa. Sinänsä tässä ei kai olisi mitään pahaa jos kaikki osallistujat olisivat lapsia. Mutta kun luokassa oli siis se 10 aikuista miestä, ruotsalaisia pikkupoikia oli 5 ja loput tyttöjä, isä kertoo.
Isä otti tämän jälkeen yhteyttä tyttärensä kaverien vanhempiin ja kaikki olivat samaa mieltä. Ei ollut oikein, että kolmansista maista tulleita miehiä leikitettiin koulussa pikkutyttöjen kanssa. Niin ikään alkoi selvitä, että jokainen tyttö koki seksuaalista ahdistelua. Tämä asia sai ihon todella kananlihalle, isä sanoo.
– Aloin aavistamaan, että nyt on tulossa kylmää kyytiä. Asia otettiin esille muutaman vanhemman kanssa koulun vanhempainillassa. Kerroimme mitä tyttäremme kertovat kokevansa koulussa. He ovat systemaattisen ja jokapäiväisen seksuaalisen ahdistelun kohteena. Lievimmillään se on sellaista kielellä ylähuulen nuolemista tai nylkytystä kuten kiimainen koira tekee. Pahimmillaan tyttöihin käydään käsiksi joukolla. Esimerkiksi kaksi miestä pitää tyttöä käsistä kiinni kun kolmas avaa tämän housun napit ja vetää housut alas.
– Sellainen on myös yleistä, että kun tyttö istuutuu penkille niin mies laittaa nopeasti kätensä penkille ja tyttö istuu käden päälle. Sen jälkeen mies haistelee sormiaan ihan kuin siihen olisi tarttunut jotain hajua. Kättä haistatellaan wouwou-huudoin toisille kehitysmaiden miehille ja nämä innostuvat mielikuvasta, että sormessa olisi jotain hajua. Alkaa järjetön mölinä ja tyttöä on tietenkin nöyryytetty olan takaa.
– Mutta koko asia esille ottaminen kaatui riitaan. Opettajisto oli yksimielisesti sotapakolaisten puolella. Me olimme rasisteja, jotka “uivat sakeassa vedessä”. Alettiin kyselemään olemmeko jotain sverigedemokraatteja ja sellaista. Tajusin, että tyttäremme olivat heille vain materiaalia monikulttuurisuusleikissä.
truemulti
 
Koko kolme vuotta, jonka ajan tyttö on ollut yläasteella, isä kertoo olleensa 24/7 puhelimen ääressä.
– Kun tyttö soittaa niin vedän takin päälle ja lähden apuun. Kaksi kertaa hän on soittanut koulun vessasta, jonne on päässyt karkuun ahdistelijoita. Molemmilla kerroilla jätin työt niille sijoille ja kaahasin kaasu pohjassa koululle. Lisäksi tyttö on soittanut koulumatkalta kymmeniä kertoja, että mieslauma seuraa häntä. Näissäkin tapauksissa olen heti lähtenyt apuun.
– Olen yrittänyt ottaa näitä asioita koulun johdon kanssa esille, mutta se on mahdotonta. Kun he tajuavat mitä olen kertomassa nousee väliin punainen muuri, jossa lukee “Olet rasisti”. Sen jälkeen he eivät kuuntele eivätkä noteeraa mitenkään ongelmaa. Monet opettajista kuuluvat erilaisiin turvapaikka-aktivistien ryhmittymiin kuten “Stoppa utvisningar till Afganistan”, “Vi står inte” ym (Vrt. Refugees hospitality Club, Stop Deportation, Rasmus ym). Heidän agendansa on yksinkertaisesti niin suuri, että sinne väliin ei voi järkipuheen kanssa mennä, isä sanoo.
– Tyttö on lintsannut joka syksy pitkiä aikoja koulusta. Hän kertoo, että syksyllä kun koulut alkavat tilanne on pahin. En tiedä mitä olisin niissä tilanteissa tehnyt. Olen antanut hänen olla kotona ja pyrkinyt vähän katsomaan mitä koulukirjoissa on esillä ja itse opettamaan hänelle niitä asioita. En ole pakottanut häntä kouluun, sillä ymmärrän tilanteen. Se olisi kuin ajaisi häntä suoraan suden suuhun.
Isä kertoo, että teinitytöt ovat tässä monikulttuurihulluudessa se kaikista eniten kärsivä osapuoli.
– Kukaan ei uskalla käydä tällaisen satakiloisen järkäleen päälle. Samoin kuin aikuiset naiset osaavat puolustaa itseään. Mutta miten tuollainen herkkä ja kasvava, epävarma teinityttö osaa mitään puolustaa itseään. Varsinkin kun koko koulusysteemi pelaa heitä vastaan. Koen toisinaan kauheaa häpeää, että miten meidän aikuisten yhteiskunta voikin uhrata pikkutyttöjä tällä tavalla.


 
Näin siis Ruotsissa. Jokainen vanhempi, joilla on tyttölapsia, on samassa tilanteessa. Teinipojat taas ovat pelkkiä ryöstökohteita. Heiltä on helppo ryöstää kännykkä ja toppatakki. Sama asia tulee muutaman vuoden viiveellä Suomeen.
Sinä suomalainen, jonka lapsi on tällä hetkellä 4-5 vuotias! Yläasteiässä lapsesi on täyden terrorin kohteena.

Subscribe
Notify of
guest
107 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kukkiva Tölli

hulluja nuo hurrit

T

Suurin osa suomalaisista äänesti saadakseen tämän hulluuden myös suomeen. Ikävä kyllä. Ateismissa ei ole mitään vikaa, mutta ongelmana on jos elämän tarkoituksen puuttuminen korvataan uudella uskonnolla eli suvaitsevaisuudella. Täällä Helsingin suunnalla monen ihmisen elämän sisältö on raha, työ ja hedonismi. Jossain kohtaa jokaiselle ihmiselle tulee selväksi näiden elämänsisältöjen arvotyhjyys. Tällöin moni valitsee elämän suunnaksi joko CO2 -uskonnon tai suvaitsemis-uskonnon.

Anonymous

Tänään uutisoitiin että syntyvyys laskee suomessa yhä edelleen. Asia korjattaneen uudella invaasiolla. Rinne jo kyselikin hallitustunnusteluissa mielipiteitä siihen suuntaan.

Kaksi pahinta asiaa

CO2 – ja suvaitsevaisuususkonto kulkevat käsi kädessä. Kumpikin ovat vihervammaiston lempilapsia.

Ystävällinen Aulis

CO2 pitoisuus hengitysilmassa on 0,054 PROMILLEA. Suomen osuus siitä ehkä sadasosa tai tuhannesosa.

Tahallista sabotointia

Kantisnuorten koulunkäynti halutaan TAHALLAAN pilata. HALUTAAN että kantisnuoret voivat psyykkisesti huonosti ja siinä on nyt onnistuttu:
Koulumatkalla ryöstetään takki, kännykkä, pankkikortti, bussikortti, avaimet, kengät ja pusero. Annetaan tappouhkaus. Koulussa ahdistellaan sekä seksuaalisesti että muutenkin, opiskelurauhaa ei ole ja yleinen älämölö on jokapäiväistä. Joka päivä saa pelätä.
Jos ei tämä ole lapsen kiduttamista niin mikä sitten on?

Suomi Finland

Mitä sanoo paikallinen Mannerheimin lastensuojeluliitto? Suojelee varmaan aikuisten miesten oikeuksia?

Asko Liukkonen

Jos nämä lapset tullessaan äänestysikään, äänestävät Ruotsissa nykyisiä valtapuolueita, ovat he täysin hulluja. Veikkaan, että 10-15 vuoden kuluttua poliittiset valtasuhteet muuttuvat. Tietysti siinä vaiheessa ählyjen määrä on jo niin suuri, että heidän äänestäessä omiaan ( jos yleensäkään äänestävät ), peli on menetetty.

K.L.

Tai sitten noille nuorille kehittyy Tukholma-syndrooma eli käy kuten Patty Hearstille.Lienee tarkoituskin ,ei vain Ruotsissa.Järkyttävää,sairasta touhua.Mikä helv vaivaa aikuisia ihmisiä kun pitää lapset pilata???

Herätys nyt

Aivan sairasta toimintaa mitä tänne ei todellakaan tarvitse tuoda, tuo kaikki paska mitä siitä seuraa vielä kun, ei itse pysty opiskelemaan niin johan siinäkin pilataan nuoren elämä, puhumattakaan siitä kun raiskaavat ja hakkaavat vielä päälle, kaikki suvaitsevaiset, laittakaa ne omat lapset opiskelemaan niiden kanssa mutta ne jotka eivät halua tulevaisuuttaan uhrata niin älkää sitä niiltä vaatiko.

Paavo Pökäle

Ei pelkästäöän hurrit, riittää noita kaheleita Suomeenkin. Mielestäni nuo kaikki geelitukat saisi viedä jonnekin suolle ja jättää sinne. Hyttyset kyllä ne söisivät ja yöllä pimeässä katoaisivat rimpeen!

Terhomatti Hämeenkorpi

Voi helevetin saatana ! Muutaman vuoden päästä täällä on sama meininki ja satavarmasti !
Yks´ jumalan onni, että omat lapset ovat jo pois koulusta. Helevetin helevetti, en muuta osaa sanoa, no vielä saatana päälle!

Sapelinkallistaja

Mieti kun lapsesi saa lapsia, ne tytöt eivät astu ulos kotiovesta jos ei ole burkhaa päällä. Tämän verran on varmaa nykymenon jatkuessa.

Anonymous

Miten olisi hieman päinvastainen suhtatuminen ongelmaan… Kaikki tytöt harjoittelemaan itsepuolustusta aseellisesti ja aseettomasti heti pienestä pitäen.

fatwantarkistaja

Muuten hyvä, mutta ei mene kuten Strömssöössä. Onhan noita lähi-idän pätkiä, joissa 400 mekkoukkoa kiduttaa yhden naisen hengiltä, eikä muutama poliisi mahda niille mitään, elleivät halua samaa kohtaloa.
Muslimimiesten murhakiima on niin vahva, että joka helkutin luukusta niitä sitten syöksyy, kun allahu akbaari kajahtaa. (Eivät kuitenkaan kaikki muslimimiehet, ei saa yleistää. Postiluukusta ei tiedetä muslimeja syöksyneen.)
Tällä hetkellä yksittäismuslimitapauksia kuuluu p****a munil**, mutta jatkossa ei saa ulos mennä ollenkaan ilman perhettä. Ei sille mitään enää voi tehdä.

Jorma Lindroos

mitä säkin jauhat? niin että tytöt opetetaan puolustautuun aikuisia miehiä vastaan. ei tasaarvo tarkoita sitä että fyysisesti nainen on yhtä vahva. IKÄVÄ KYLLÄ NÄINHÄN TE LUULETTE!!!

Anonymous

Joopa joo, Vaikka joitakin irtautumistemppuja osaisitkin, mutta kun niitä tulee ryhmä päälle. Niihin pitäis laskea lippaallinen.

Anonymous

Onko ruotsalaiset Isät miehet ???

Huru-ukko

Tuollahan sanottiin, että suomalainen ruåttisa asuva. Eli ei ole ruåtsalainen isä mies, korkeintaan miesoletettu, eikä sekään ole varmaa että on edes isä.

Allu

Mutta minäpä muutin pois Ruotsista siinä vaiheessa kun lapset tuli kouluikään.

Aikki.

Ei suomalainenmies taida olla sen parempi. Missä te olitte, kun 2015 huusimme rajat kiinni Narinkkatorilla. Kun “Meillä on unelmaporukkaa” oli tuhat määrin puolustamassa monikulttuurisuuden mukanaan tuomaa sekasorto, tuolloin ei yksikään maahanmuuttovastainen ollut vastustamassa tuota hulluutta. Sen sijaan rajat kiinni mielenosoitusta häirittiin vihervasureiden toimesta rummutuksella ja huudoilla.

Esa

Itse en ollut Narinkkatorilla vaan Ruotsin rajalla

Jari-P

Nuo ns suvakkihuorat jotka tätä ajavat haluvat nimenomaan että nuo apinat lisääntyvät ruotsalaistyttöjen kanssa. Heille on ihan samantekevää tapahtuuko tämä vapaaehtoisesti vai ei.

rtellinen

Parantuminen alkaa totuuden lausumisesta. Sen minkä sanomiselle näyttää olevan erittäin korkea kynnys. Jostain kumman syystä. Pelkoako, raukkamaisuutta, selkärangatonta mielistelyn haluako, vaiko jotain muuta? Polpoloisten vaikutustako? Onko totuus liian hirveä ymmärrettäväksi? Eli. Kgb-terrori ruotsissa pyörii, ryssänlöyhkä ruotsinmaallakin suvakkien kautta vapaasti hyörii.

Musta makkara

Tänään on ollut varsin huono päivä. Kuin luin tämän, ymmärsin, että ongelmani ovat tänään olleet sangen pieniä. Vitutuskäyrä kyllä kohosi tappiin ja raivostuttaa, etten voi tehdä mitään auttaakseni ketään noista tytöistä. Eihän tuossa vanhemmilla ole paljon vaihtoehtoja. Jaloillaan äänestäminen on varmaan ainoa, mitä voi tehdä, jos siihen suinkin on mahdollisuus.
Noiden opettajien täytyy olla hulluja. Kertakaikkisen pimeitä päästään.

T

Pari pientä juttua millä voit olla estämässä tämän hulluuden tuloa Suomeen.
1. Kerro tutuillesi tästä mediasta(Ja miksei myös Oikeasta Mediasta)
2. Äänestä Lokkaa vaaleissa ja kerro myös tutuillesi
3. Lopeta valtamedian rahoitus.

Multikultti Oy Ab

Ennen kakkoskohtaa kannattaisi tutustua vaalijärjestelmään ja miettiä meneekö ääni hukkaan tai onko se vähintäänkin pois persuilta äänestämällä sitoutumatonta, joka sitoutumattomana saa sen verran pienen vertausluvun, että ääniä pitäisi saada enemmän kuin viime eurovaalien äänikuningas sai.

T

Ihan hyvä huomio. Jos taas Lokka pääsee läpi, hänestä on enemmän hyötyä kuin PS-puolueesta, joka on turhan kesy.

Sakke

Jakakaa tätä linkkiä, ja vaatikaa tubettajia keskustelemaan asiasta, myös myllärin, Perkele.
Ruotsi on suomen VAARALLISIN naapurimaa.
(ajattelin olla viikonloppuna selvinpäin, ja juoda vasta Vappuna, mutta nyt alkoi vituttaa)

Säkki

Miksi sinä juot etkä mene salille?
Muslimit treenaavat kokoajan kuntosaleilla johon sossu maksaa niille ilmaiset pääsyliput jotta ne voisivat tappaa sinut mahdollisimman tehokkaasti samalla kun sinä löhöät sohvalla ja vedät itsesi viinalla rapakuntoon.
Nettikirjoittelijoista ei ole mitään vastusta jihadisteille.

Islam on syöpä

Ruudinkeksimisen jälkeen lihaksilla ei ole ollut mitään tekemistä

Anonymous

Niin on 357 on ainakin riittävä mille lihaksille tahansa

fatwantarkistaja

Hehee, 155K83 pysäyttää bussillisen pakolaisia, hähää. Tuskin te saatte edes sitä ruutia ostaa, ainakaan noiden kirjoitusten jälkeen…

Pitäkää järki mukana vappunakin!

Tuo ei pidä oikeastaan paikkaansa, aseisiin tarttuminen ei ole hyödyllistä ennen virallista sotatilaa. Työssä käyvä, hyvin hankkiva ja virallisesti aselupia omistavan ei kannata kantaa aseita kadulla itsepuolustustarpeen varalta. Tilanteen kohdalle osuessa menettää aseluvat ja aseet valtiolle ja voi joutua koviin sakkoihin tai jopa vankilaan riippuen aseellisen puolustuksen tuloksesta.
Itsepuolustusta syynä aseen kannolle ja varsinkaan ikään kuin ennakkoon käyttämistä ei hyväksytä syynä. Joka tapauksessa pitäisi ensin antaa hakata itseään tai läheistä, mutta siinäkin tilanteessa aseen käytöstä tuomittaisiin, kun se ei saa olla taviksella mukana kadulla.
Treenaamis- ja kuntoiluneuvo on kyllä ihan hyvä. Paras olisi myös kasvattaa porukkahenkeä. Ählyjengit liikkuvat 5-10 hengen porukoissa kaupungeissa, siksi niiden on helppo ryöstää ja raiskata yksittäin ja kaksittain kulkevia kanttiksia – varsinkin, jos kanttikset eivät ole edes selvin päin.

Patriootti

Vituttaa minuakin jo valmiiksi KAIKKI se paska mikä on pölähtänyt tänne Pohjolaan ja Suomeen, mutta en aijo suruuni ryypätä. Ennemminkin mietin, ja jokaisen pitäisi näin tehdä, kuinka saataisiin ihmiset ymmärtämään ja organisoitumaan yhteen rintamaan, että tämä monikulttuurisuus syöpä saadaan tuhottua. Ryyppäämisessä menee taas.vk.loppu hukkaan ja maanantaina vituttaa entistä enemmän, vaikka kieltämättä ryyppääminenkin on hauskaa, mutta sillä ei edistä mitään.

zz

Hienoa että alkaa tahtoa löytymään edes yhdeltä! Asiat ovat siksi niin huonosti kun “meidän” puoli mököttää kaljaa laträtessä eikä varmasti äänestä kun siitä ei ole mitää hyötyä ja soveltaa tätä kaikkeen muuhunkin!
Verkostoutuminen ja yhteistyö on erittäin tärkeää ja kaikkeen pitää käyttää aivoja. Eikö kansallismieliset ole jo riittävästi nahistelleet keskenään?

peräpää

Mikä voi olla tuon järjettömyyden selitys? Ei se, että kuuluu johonkin supersuvakkiryhmään selitä vaan on seuraus, syy on syvemmällä. Miksi liittyivät noihin ryhmiin? Miksi alunperin sekosivat tai heidät pantiin sekoamaan?
Arvelisin, että syy on huumeet. Nuo matalapalkkaiset opettajat nauttivat luontaisetuhuumeita. Nuo “nuorukaisten” kotimaat ovat Euroopan huumeaitta ja heillähän on sitten sitä mömmöä käytössään . Ja voipi olla, että muslimivalloittajat ovat niin strategisesti ajattelevia, että satsaavat tuohon huumeilla opettajien suosion ostamiseen.

rtellinen

Kgb-terrori ruotsissa pyörii, ryssänlöyhkä suvakkimafian keskellä päänäpäsmärinä hyörii. Niin säpot kuin supotkin apuna pyörii. Suvakkipolpotkin mahorkan löyhkää kätköön laittaa ja ruotsinmaata hautaan kantaa. Joskus totuus on monin verroin tarua ihmeellisempää.

fatwantarkistaja

Syyllinen on tietenkin se, jota ei näy ikinä missään. Milloin juutalainen, milloin ryssä, joskus jopa CIA, NWO ja deep state. Kai ne ny liskodemonitkin osansa tekevät.
Kannattaisi sen sijaan miettiä yksinkertaisinta mahdollista selitystä. Muslimi raplaa lasta, kuka sitä lasta siis raplaa?

rtellinen

Oletko supon äpärä? Onko supon reklaatti taskussa? Supolainen ryssänlöyhkä kauas kantaa.

rtellinen

Kannattaisi sen sijaan miettiä sitä, mikä näille muslimeille ja kaikelle länsimaita hävittävälle hulluudelle on ovet avannut. Jopa pikkutyttöjen housuihin.

Pois Ruotsista!

Olen ymmärtänyt, että Ruotsissa on kaiken lisäksi koulupakko, ei siis oppivelvollisuus kuten esimerkiksi Suomessa. Suomessa voi sentään itse opettaa lasta laillisesti kotona, jos tilanne vaatii. Mitä ruotsalaisessa koulussa muutenkaan oppii, jos kaikki opettajat ovat suvakkeja ja turvapaikka-aktivisteja. Ilmeisesti “opetus” on pelkkää aivopesua. Parempi tuolle suomalaisperheelle olisi muuttaa Ruotsista mihin tahansa edes hiukan järkevämpään paikkaan. Ruotsissa kun ovat yhtä ala-arvoisia sekä kehitysmaiden matut että systeemin suvakit opettajineen kaikkineen. Molemmat ryhmät ovat yhtä sairaita eivätkä he tule parantumaan tai muuttumaan koskaan. On turha jäädä kärsityttämään omia lapsiaan ja odotella jotain parempaa päivää, joka ei koskaan tule. Muuttosuunnitelmat liikkeelle samantien!

Suvakkikultti mädättää

Tuohon voisi vielä lisätä, että suomalaisena Ruotsissa et tule koskaan oikeutta saamaan. Ruotsalainen ylimystö ei sitä sinulle anna. Valkoihoiset ihmiset eivät saa nykyään omissakaan maissaan oikeutta, puhumattakaan lapsipuolen asemassa oleva suomalainen Ruotsissa.

”Housut ylös ja heti!”

Ei hätää! Malmön poliisi saa nyt oman minareetin eli tehokkaan kaiuttimen Möllevångstorgille voidakseen sillä huudella kehoituksia rötöstelijöille (SVT tänään).
Samaa tekniikkaa voisi käyttää Ruotsin kouluissakin:
”Lopeta Tahmatti se tissien leipominen ja palaa pulpettiisi!”
”Housut jalkaan, Ahmatti! Jo kolmas kerta kun yllätämme sinut tänään tositoimissa!”

Roskat roskiin

Vasemmistolaiset eivät voi olla ihmisiä.
Jos sinä pidät vasemmistolaista monikulttuurifanaatikkoa ihmisenä, sinä olet jo hävinnyt tulevan sisällissodan.

Jakkel

Eikös tyttöjen isät voisi pimeillä kujilla leipoa noita mesitassuja pesismailalla turpaan? Menisi jokapäiväisen jengisodan piikkiin.

Anonymous

Iskeä kuin kaukopartiomiehet aikinaan. Kova häikäilemätön isku ja sitten pois.

”Islam skall vara en självklar del av Sverige”

Perjantairukous alkaa kl. 13. Mitähän siellä sanotaan muuta kuin että ”Islam on itsestäänselvä osa Ruotsia” kuten kotisivulla lukee:
https://www.stockholmsmoske.se/ar/

Islam on syöpä

Onneksi Suomessa kotiopetus on laillista (vielä). Jos siihen tulee muutos ja lapset pakotetaan näitten kanssa samaan luokkaan, en perkele lähetä lasta kouluun. Sen jälkeen jos viranomaiset puuttuvat asiaan, katsotaan kumpi on suurempi voima, työntekijä jolle työ on velvollisuus vai isä joka suojelee lastaan pedofiileiltä.

Pessimisti

Kauhea maa tuo ruotsi. Miten ovatkaan tuhonneet oman maansa, en jaksa edes toivoa heille enää mitään hyvää. Jeesus tule pian lopettamaan tämä hulluus.

Patriootti

Tulee Hän tai oikeastaan Hän on jo täällä. Hän ilmestyy vasta silloin, kun ihmiset ovat valmiita siihen ja hulluus on tapissaan. Tällainen paska mikä maailmaa kohtaa erottaa jyvät akanoista ja Jeesus voi koota vähäisen mutta sitäkin voimallisemman armeijansa lopettamaan pahuuden maanpäältä.

Acc

Olisikohan tuolle perheelle parasta muuttaa pois Ruotsista. Suomi on luisumassa samaan, mutta ehkä viiden vuoden viiveellä. Tyttö pelastuisi. Tietysti on vaikeaa luopua mahdollisista hyvistä työpaikoista ja jo vakiintuneesta elämästä Ruotsissa. Mutta toinen vaihtoehto on, että isä saa käydä tunnistamassa tyttärensä ruumiin patologian laitoksella.
Tilanne vain pahenee. Ei tule muutosta parempaan, ennenkuin sairauden syyt poistetaan. Niistä toinen on suvakit.

peräpää

Kannattaisi muuttaa Saudeihin tai Irakiin. Siellä Alan Salehzadehin mukaan ei raiskata ollenkaan.

Sirpa-Tuula

Niin mutta tuo on RUOTSISSA, kateellinen Suomalainen siellä syytää valheita!!!!!! Suomessa ei ole yhtäkään aikuista miestä kouluissa ja KAIKKI Suomeen tulleet muslimit ovat upeasti, kunniallisesti ja kohteliaasti käyttäytyviä TÄYSPÄIVÄTÖISSÄ olevia AITOJA pakolaisia. Kaikki vapaa-aika heillä menee ahkeraan Suomenkielen oppimiseen sekä Suomen tapojen omaksumiseen!!!!!!! MEIDÄN MUSLIMIT OVAT 100% ERILAISIA!!!!!!! SITÄPAITSI KAIKKI ULKOMAILLA OLEVAT MUSLIMIPOLOISET OVAT RASISMIN UHREJA!!!! OIKEISTO ON ALENTUNUT VALEPUKUISINA TEKEMÄÄN TERRORITEKOJA JA SYYTTÄVÄT SITTEN VIATTOMIA MUSLIMEITA!!!!!!! SUOMESSAKIN KATEELLISET SUOMALAISMIEHET JOUKKORAISKAAVAT LAPSIA JA KÄSKEVÄT LASTEN SYYTTÄÄ VIATTOMIA IHANANTUOKSUISIA KAUNIITA MUSLIMIMIEHIÄ!!!!!! HÄPEÄ SUOMI!!!!!

Islam on syöpä

Hyvä vitsi. Sinusta tulee vielä hyvä koomikko. Turun terroristikin on oppikirja esimerkki arjalaisesta natsista.

Kalle

On aika (tai on tulossa aika)suomalaisten perustaa yksityiskouluja pahimmille paikkakunnille.Aluksi tietysti varakkaimmilla on varaa tähän mutta kun homma lähtee käyntiin niin rahoituskin alkaisi toimimaan esim.lahjoituksin ym.
Lakikaan ainakaan vielä ei ole esteenä.
Vanhoja kouluja on tyhjillään ym.soveltuvia tiloja.
“Vääräuskoisia”opettajia alkaa kohta löytymään kortistosta,materiaali ei paljon maksa,siis kaikkea opetusvälinettä löytyy käytetty ä pilvin pimein,lähes ilmaiseksi.Puitteet olisivat ainakin aluksi vaatimattomat mutta se opetustilanteen henki olisi varmasti eritasolla johonkin multikulti luokkaan verrattuna.
Jos minä olisin ko. koulun rexi,vanhat opetusmetodit palautettasiin kunniaan,ope olisi luokan kingi ja vastaukset kerrottaisiin seisaaltaan!
No,punavirhernössöt,masentakaa minut!

zz

Juuri näin! On kertakaikkiaan käsittämätöntä, että tälläistä ei saada aikaan! Toinen konsti on muuttaa suomen maaseudulle. Kyllä oman lapsen takia pitää tehdä uhrauksia.

h44

Suomen ja Ruotsin koulujen käytännöt ovat erilaisia ja suomalaiset ovat hyvässä mielessä primitiivisempiä t.s. vähemmän veltostuneita kuin ruotsalaiset. Täällä tuollainen peli ei vaan tule innistumaan. Yritystä toki on, mutta vielä toistaiseksi esim. Tampereella on löytynyt keinot mullilaumojen hhillitsemiseksi. Ruotsalaiset ovat tässä suhteessa kädettömiä suomalaisiin verrattuna. Jotain hyötyä metsäläisyydestä sentään on.

Katri

Toivon kaikesta sydämestäni että oot oikeassa. Tuo tarina oli todella ahdistava, ja kyllä löytyy Suomenkin koululaitoksesta näitä elukoita jotka antaisivat mielellään saman tapahtua Suomessa, mutta se onkin meistä isistä ja äideistä kiinni mitä täällä siedetään ja mitä ei.

Ilkka

Voisitko kertoa millaisia keinoja tamperelaiset ovat löytäneet tällaisten ongelmien ratkaisemiseksi?

h44

Jälki-istuntoja, rehtorin puhuttelua, poliisi jos ei muu auta. Koko homma on aika pitkälle tiukan ja johdonmukaisen kurinpidon varassa. Lisäksi Tampereella on muitakin kuin musulmaaninuoria valmistavilla luokilla, ei pääse syntymään mullilauma-efektiä. Hyvä indikaattori koulun tilasta on kevätjuhla, jos ei suvivirttä veisata, tiedossa on ongelmia t.s. rehtori antanut periksi tai sitä mieltä että Suomessa ei tarvitse noudattaa suomalaisten sääntöjä.
Tärkeä tekijä yhtälössä on myös koulujen etninen jakauma, somaleja ei ole kovinkaan paljon, ovat muuttaneet PK -seudulle ja Turkuun. Ratkaisevaa on kuitenkin ulkomaalaisten pieni määrä, alle 10%.

Patrick

Tuohan on tavallaan jo Suomessakin….ainakin Helsingissä roudataan kehitysmaalaisia vähän kauemmaksi kouluihin, joissa ei ole “tarpeeksi” väriä. Meidän pojan luokalla on nyt 60% muita kuin suomea tai ruotsia puhuvia. Olen havainnut, että opettajat ovat laskeneet rimaa opetuksessa todella alas. Onneksi nuo ovat kuitenkin vielä lapsia eikä yli-ikäisiä sentään luokalla ole.

Ilkka

Tuo riman alas laskeminen on todellinen ongelma, olen kuullut/lukenut siitä muiltakin. Ensinnäkään suomalaiset lapset eivät opi sen paremmin opiskeltavia asioita kuin tekemään töitä oppimisen eteen. Saavat kuitenkin kiitettäviä arvosanoja koska luokan parhaiten osaaville ne kuitenkin pitää jakaa.
Toiseksi tällä hetkellä tuntuu jatko-opiskelupaikkojen jaossa olevan menossa suuntaus kohti koulutodistusten painottamista pääsy- ja soveltuvuuskokeiden kustannuksella. Sellaisessa systeemissä kantis- tai mamulapsi voi helposti saada päästötodistuksen perusteella opiskelupaikan sellaisiin opintoihin joihin hänellä ei ole tiedollisia tai välttämättä muitakaan edellytyksiä. Ihan vaan sillä perusteella että on peruskoulussa ollut monikulttuurisen luokkansa kehnoista paras.

Anonymous

Tässä mennään samaan ajatteluun kuin aikoinaan koulukiusaamisessa: uhri joutuu vaihtamaan koulua kiusatulle sanotaan vain ”soo soo”. Jos olisin itse vanhempi ko. tilanteessa ottaisin lapseni pois koulusta. Tavalla tai toisella järjestäisin kotiopetuksen ja samaa aikaa tappelisin koulutahojen kanssa tosta hulluudesta (hyöty tuskinpa olisi mikään). Oppivelvollisuus on, mutta ketään ei voida pakottaa jatkuvaan piinaan ja pelkoon milloin joutuu raiskatuksi. Ei saata mitä touhua.

Kokenut Mies

Suosittelen tutustumaan Turner diaries kirjaan, joka on kirjoitettu vuonna 1978. Siinä on kuvattu tämäkin ilmiö tarkoin ja moni muuta mikä on myöhemmin toteutunut. Valitettavasti kirjan esittelemä ratkaisumalli taitaa olla ainut ratkaisu ongelmaan?

Ennustukset kohdallaan

On jännä, että jotkut ovat osanneet ennustaa jo 1970-luvun lopulla asioita, joita me nyt joudumme kokemaan. Esimerkiksi kirjassa mainittu kohta, jossa valkoiset eivät saa puolustaa itseään ei-valkoisten hyökkäyksiltä ja termi “viharikos”.

Viherpaskarit

Ajatteluun kykenemättömän vihervassarit siis kopioivat eri lähteistä ideansa ja toteuttavat kansalaisiin?

Pinlaareni

Sanoinkuvaamatonta… ruåtsalaisten opettajien täytyy olla jonkinasteisia sosiopaatteja, koska viisveisaavat lapsille aiheuttamistaan kärsimyksistä. Ja tännekin halutaan samaa. Odotan kauhulla, millaisen kauhukabinetin rinne saa kasaan.

Moonman

Jos Ruotsissa on lain mukaan ns. koulupakko eikä kotiopetus ole laillista kuten (vielä toistaiseksi) Suomessa, Olisi mielenkiintoista kuulla mitä tapahtuu käytännössä kun valkoiset ruotsalais-vanhemmat eivät päästä lastaan enää kouluun ahdisteltavaksi ja terrorisoitavaksi? Tuleeko poliisi hakemaan kotoa? Välillä on stooreja kuinka kehitysmaalaisille on tavanomaista, että lomaillaan kotimaassa kuukausikaupalla koko perheen voimin, vaikka koulussa on lukukausi päällä, tai mustalaisten tapauksessa kierretään autolla ympäri eurooppaa lapset mukana. Ei näihin ole kukaan ikinä puuttunut, paitsi korkeintaan erottamalla koulusta. Jos taas sitten ruotsalaisen tytön kouluun pakottamiseksi ei säästelläkään viranomais-resursseja, mitä johtopäätöksiä tästä pitäisi vetää? valkoiset nuoret tyttölapset pakolla altistettava kehitysmaalaisten miesten seuraan?

Putte

Kyllä. Tässähän vähän haiskahtaa sellainen, että nuo ruottalaiset opettajat ikäänkuin parittavat muiden lapsia aikuisille ukoille.

SOITANKO LIITTOON

Soitanko imaamille saatte kiviä päällenne. Taisi olla hupiohjelmassa liittoon soitto uhkaus.
Periaatteessa sitä voisi käyttää, mitenköhän reagoisivat.

Minä

Vaikuttaa aika pahalta. Paikkakunnan muutos jonnekin, missä ei ole noita “yksintulleita lapsukaisia” suvakkien lemmikkejä kouluissa pilaamassa nuoria, voisi auttaa. Puhuminen asiasta ei näköjään toimi. Pitäisikö vaatia valkoisten kolmekymppisten “lasten” vierailuja muslimienemmistöisiin kouluihin “pitämään seuraa” teinitytöille? Tuo olisi varmaan myös kamalaa rasismia, vaikka se on ihan sama asia.

Anonymous

Ruotsillahan ei ilmeisesti ole kovin kummoisia puolustusvoimia, joten ei muuta kuin keskitetään valkoisten muuttoliike johonkin/joihinkin strategisesti tärkeisiin kuntiin/alueisiin, seuraavaksi kaikki ählyt ulos niiltä alueilta, irtautuminen Ruotsista ja julistautuminen itsenäiseksi valtioksi. Sitten ei muuta kuin tyhjentämään seuraavia alueita haitallisesta tuontitavarasta.

Särmääjä

Sama on Suomessakin käynnissä kokoajan pitkälti varmaankin Sipilän hallituksen alottamana. Edes matujen lasten raiskausten ilmituleminen ei valtuustojen tai eduskunnan psykopaattien suunnitelmia hätkäytä.

Martti Manninen

Kyse ei ole vain monikulttuurisuusopetuksesta vaan aikuistumassa olevat lapset kasvatetaan orjayhteiskuntaan, jossa orjalla ei ole mitään oikeuksia, ei edes seksuaalisia, ja hallitsevan luokan tehtävä on käyttää hyväksi orjaluokkaa.

hemis

Naapurikaupungin pojat voisivat tuntemattomina käydä leipomassa reksiä kärsään. Sehän ei olisi rasismia.
Suomeen taitaa tulla vuotavan rajavalvonnan sini-punahallitus, jos väsyneestä Antti Rinteestä on sen vetäjäksi.

Haarakohnaaja

Iranilainen kähmijä sai tuomionsa tänään:
UPPSALA TINGSRÄTT
2019-04-26
Mål nr: B 1067-19

Pinlaareni

Ehdonalaista ja yhteiskuntapalvelua, eikä tietenkään karkoitusta.

VS mies

Paavo voisi alkaa markkinoimaan esim. Varsinais-Suomen pieniä paikkakuntia siellä Ruotsissa. Täältä Tutku, Tampere ja Helsinki kolmion keskeltä löytyy mukavia, turvallisia, aktiivisia, ja ennen kaikkia matu/monikultturismi/suvakki vapaita pikkukaupunkeja, joista kuitenkin on kohtuu lyhyt n. 1h auto, juna tai bussimatka edellä mainittuihin kasvukeskuksiin.
Tervetuloa viihtymään ja kasvattamaan lapset turvalliseen ja matuvapaaseen ympäristöön.
Hintataso ja asuntojen hinnat ovat myös varsin kohtuulliset.

Anonymous

Suomen maaseutua ennemminkin suosittelisin, esim. juurikin nyt ainoat ylimääräiset älämölöt on tämän läppärin puhallin, rauhallisesti tuhiseva kersa ja ulkonakin vain viereiseltä lammelta kuuluva muuttolintujen sävelmä. Hermo lepää ja tarvittaessa data kulkee kohtuullisesti. Niistä asuntojen hinnoista tuskin edes tarvitsee mainita, eikä katupöly saatikka valaistus häiritse. Tunnissa pääsee täältäkin “kirkonkylälle” ja monia töitä voi tehdä verkon yli etänä..

Marko Haatainen

Ruotsalaiset vanhemmat ovat tyhmempiä kuin olisin kuvitellut. Tuommosessa tilanteessa ei enään leikitä. Otetaan siitä jokasen lapsen perheen pää ja rehtori takahuoneeseen vähän keskustelemaan asioita uudestaan. Rasistikorttia jos koittaa joku edes heilutella, niin pannaan rehtori nielemään se porukalla. Ihan sama vaikka ilmottaisi poliisille, kuka sitä uskoo kun kaikki pysyy samassa tarinassa. Toisekseen, Yksinkin ahdisteluepäily ja tyttö pois koulusta, kunta maksakoon vaikka yksityisopettajat, jos opettajat syyllistyvät siihen etteivät kuuntele mitä oppilaat sanovat ja kokevat. Koulun laskuun voi tilata henkilöturvasuojaajan joka lapselle, jos koulunkäyntiä pitäisi jatkaa samassa koulussa.

Freya Snow

Mitä tapahtui miituulle?
Kaikkein veemäisintä on, että Suomessa sitten varmaan lastensuojelu tulee pöllimään sinun lapsesi mikäli vastustat sitä, että tyttäresi pakotetaan muslimien seksiorjaksi.

Kovat piippuun

Huhhuh. Aina ajattelee, että eiköhän ne pahimmat ole jo kuultu. Mutta EI. Sanattomaksi vetää. Vanhempien kannattaa ottaa yhteyttä johonkin asiantuntevaan firmaan, ja varustaa tyttö kavereineen pienilllä kameroilla, joita toimittajat ym. käyttävät salakuvaamiseen. Sitten suuri määrä kuvaa sisään eri tilanteista ja kaikki eetteriin eri kanavien kautta samaan aikaan eri kielillä ja tipsata medioita. Ja esiin tietenkin missä koulussa ja missä kaupungissa on kuvattu. Nostaa kunnon haloo Ruotsissa ja toivottavasti myös Ruotsin rajojen ulkopuolella. Ei tällaisen sairaan setin edessä voi taipua!!

fatwantarkistaja

Ihan ekaksi täytyy kertoa, että kolmessa osassa piti lukea uutinen, tuli joka kerta paha olo. Onneksi se loppui. Jokainen tyttö laskee päiviä siihen, milloin helvetti loppuu, se ei tule loppumaan. Ei löydy edes yhtä lohduttavaa sanaa.
Pedofiilit opettajina, mikä voisikaan mennä vikaan. Pedofiilit? te kysytte. Kyllä, pedofiilit. Jos nuo pääsevät päiväkotiin töihin, ne sairaat kuvatukset tuovat muslimimiehet sinnekin ja antavan niille vapaat kädet ja muut ulkonevat ruumiinosat.
Noille irvokkaille lastenraiskuuttajille ei muka mitään voi. Itse puhuisin rehtorille tasan kerran, sen jälkeen alkaisivat toiset toimet. Tekisin rehtorin elämästä yhtä kärsimystä. Sairas mieli keksii kivoja kepposia. Siinähän pelkäät nukkumaan menoa, ei kiinnosta. Seuraava rehtori tarttuu toimeen, tai vaihtoon menee sekin.

Roope

Rehtori pitäsi saada virkarikoksesta syytteeseen, mikäli suomessa.

Tero

Tytöille kamerat ja mikit paidannappiin tms. Tai vaikka kännykästä nauhoitus paremman puutteessa. Tapaukset nettiin jakoon jonnekin, mistä niitä ei voi sensuroida. Kun massa kasvaa tarpeeksi suureksi, sitä ei voi enää ohittaa.

Urho Kepponen

“Sairas mieli keksii kivoja kepposia.”
Noh, noh, olet turhan ankara itsellesi. Itse käyttäisin termiä “vilkas mielikuvitus”, jollainen itsellänikin on. Siitä syystä en esim. kirjoita suvakkiparodioita tänne, enkä muuallekaan – joku suvakki kun saattaaisi ottaa parodiat todesta, ja alkaa toteuttamaan niitä.
Mitä tulee tarkoittamaasi kepposteluun, itsellänikin (vilkkaan mielikuvitukseni ansiosta) on kaikenlaisia hupaisia ideoita.

Eloveena

Ruotsin tilanne on tosi ikävä. Umpisuomalaisen, joka ei ole lähivuosina aktiivisesti oleillut Ruotsissa eikä ole seurannut riikinruotsalaista mediaa, on varmasti vaikea ymmärtää maan tilaa. Kertomuksen suomalaistaustainen isä on harvinaisen sitkeä ja rohkea, kun ylipäätään on rehtorin ja toisten vanhempien kanssa keskustellut ja on myös lähtenyt useasti kesken työpäivänsä tytärtään auttamaan.
Joukkopainostus tyypilliseen ruotsalaispolitiikkaan taipumiseen on Ruotsissa todella kova, mikä tarkoittaa rasismikortin ja -leiman ahkeraa käyttöä kaikkia poliittisia vastustajia kohtaan, jopa somalinaisen suusta lähtevä islamkritiikki yritetään Ruotsissa hiljentää rasistileimalla. Rasistileimatulta voidaan viedä työpaikka ja syrjiä yhteiskunnassa muutenkin ilman mitään oikeussuojaa. Ruotsissa rasistileimattu tavallaan menettää ihmisoikeutensa.
Siksi yleensä opettajat ovat ihan kädettömiä auttamaan kanttisten lapsia mamujen kiusaa/häirintää ym. vastaan, ja samasta syystä kanttisvanhemmat eivät yleensä edes kovin paljon sekaannu koulun asioihin näissä tapauksissa.
Ikävä asia on myös se, että ilmeisesti kautta aikojen ruotsalaiset ovat todellisuudessa aina pitäneet suomalaisia itseään huonompina ihmisinä, vaikka eivät toki yleensä koskaan tätäkään sano ääneen. Kaikkia itseä idemmästä tulevia kansoja ruotsalaiset todellisuudessa halveksivat ihan yhtenä ryppäänä. Nyt kun rasismi on vuosia ollut Ruotsissa se suurin rikos, voi siellä toki avoimesti arvostella suomalaisia, venäläisiä tai puolalaisia jne. mutta yhtenä ryppäänä ei voi kritisoida mitenkään tiettyjä muita kansoja.
Sekin on jännä, että miehiä voi toki Ruotsissa miehinä syyttää yleistäen kaikki samaan kasaan, kunhan ei ota tiettyjä etnisiä taustoja ollenkaan yleistyksissään esille.

pirjor

Kauheeta ja järkyttävää että ruotsissa koulu sallii tällaista kidutusta , ettei vaan olisi suomalaisia lapsia . Viktoria ja Silviako ei ole tietävinään. Tuonne olisi heti poliisin mentävä paikalle.

Anonymous

Olette lukeneet sen uutisen että on todennäköisempää että elämme simulaatiossa kuin se että emme elä?
Vaikea enää kuvitella muuta kuin että tämä olisi muuta kuin kuin jokin sairas simulaatio.
Valitettavasti sillä ei kuitenkaan meidän kannalta ole juuri mitää merkitystä.

Anonymous

Sama on Suomessakin osassa kouluissa ja koulujen määrä vain kasvaa jatkuvasti.

Hade Aning

Kyllähän monikulttuurinen yhteiskunta voidaan toki runnoa läpi.
Silloin pitää kuitenkin tiedostaa, että jos merkittävä osa maahanmuuttajista tulee kovia kokeneista alistuskulttuureista, niin syntyy rinnakkaisyhteiskuntia ja koko yhteiskunta tulee kokemaan kovia.
Ei synny mitään monikulttuurista harmoniaa vaan äänekkäitä riitasointuja.

Moonman

Monikulttuurinen yhteiskunta voi toimia ainoastaan jos se on äärimmilleen viritetty poliisivaltio kuten Singapore. kameroita joka kulmassa ja jos erehtyy vaikka sylkemään kadulle niin heti 200 e sakot.

Aappa

Lapsiasiavaltuutettua kiinnostaa nykyään lähinnä epämääräisten partalapsien ja pakoloisten turvallisuus.

Irmeli

Olen katsellut Joakim Lamotten striimejä ja siellä on tullut esille tämä sama. Ruotsalaiset työt kertoivat etteivät uskalla aina edes mennä kouluun, kun uhkaillaan raiskata, hakata, kouritaan ja huoritellaan ihan päivittäin. Suvakkihulluja opettajia ei kiinnosta. Nehän oli jättänyt jossain koulussa pahpitelyn (varmaan muulloinkin) ilmoittamatta poliisille, vaikka tytön vanhemmille sanoivat että poliisille on ilmoitettu, että näin. Sama on tännekkin tulossa. Olen sitä mieltä että jos ei länsimaalainen elämä kiinnosta voi poistua maasta, mitä täällä tekee ihmiset jotka halveksivat yhteiskuntaamme ja meitä. Ventovieraat ihmiset, tulee ja kukkoilee kaduillamme, minusta se on törkeyden huippu. Omissa maissaan ei ole muutakun tapeltu ja sodittu, saman yrittävät tuoda tänne, meidän hyviin ja ennen niin turvallisiin maihimme. Ruotsalainen kansankoti on raiskattu…Kohta on Suomineidon vuoro….

Pitäisi lisätä lakiin

Israelissa saa asekoulutuksen saanut nainen kantaa asetta

Anonymous

Voisko joku neuvoa tytön isää ottamaan yhteyttä swebbtv?

suomi on tuhottu

Politikoiden päitä seipääseen. Poliisi on syyllinen myös. Vitutus ja viha kasvaa joka päivä ja joskus jotain tapahtuu.

Lukija Pohjanmaalta

Mitä hyötyä sitten oli ollenkaan siitä Me Too -kampanjasta? Ei sillä näytä ainakaan Ruotsissa olevan ollenkaan merkitystä teinityttöjen kannalta. Ja niinhän ne on täälläkin olleet vain aikuisia naisia, jotka valittavat tulleensa lääpityiksi.
Pitää luoda toinen kampanja pikkutyttöjen ja teinityttöjen turvaksi.

Virastoämmä

Kyllä vihreet osaa hommat, karkotuspäätöksen saaneet jonon ohi asumaan ja halpaduuniin.
Herää kysymys on kyseessä lahjonta vai typeryys vai kumpaakin?