Britanniassa isonpuoleinen seksirikosvyyhti, useita kymmeniä tuomittu tähän mennessä

a man posing for the camera: From left to right: Usman Ali, Gul Riaz, Banaras Hussain, Abdul Majid
Usman, Gul, Banaras ja Abdul.

Britanniassa kuusi kolmansista maista  tullutta miestä on tuomittu pitkiin vankeusrangaistuksiin useista nuoriin tyttöihin kohdistuneista raiskauksista.

Keski-Britanniassa sijaitsevassa pikkukaupungissa Huddersfieldissä oikeues katsoi, että kuusikko oli tehtaillut vuosien 1995 ja 2011 aikana toteennäytetyksi yhdeksän raiskausta ja kaksi seksuaalista päällekarkausta. Uhrit olivat kaikissa tapauksissa 13-14-vuotiaita.
Raiskaukset kuuluvat itsessään vielä suurempaan seksuaalirikoskokonaisuuteen, todelliseen ryppääseen, jossa tähän mennessä on tuomittu 34 miestä yhteensä 377 vuoden vankeusrangaistuksiin.
Tuomarin mukaan miehet ovat käyttäneet hyväkseen uhrien heikkoa asemaa ja ”eläimellisesti tehneet seksuaalirikoksia tyydyttääkseen omia perversioitaan”. Suurin osa tekijöistä on aasialaisia miehiä.
Nyt tuomitut herrat ovat Usman Ali, 34, Gul Riaz, 43, Banaras Hussain, 39, Abdul Majid, 36 ja kaksi muuta, joiden nimiä ei jostakin ”laillisesta syystä” ilmoiteta.
Asiasta kirjoitti mm. msn.com.
Tuomiot Britanniassa ovat hieman kovemmat kuin Pohjolassa. Ei paljon, mutta kuitenkin. Esimerkiksi Usman Alin tuomio oli 8 vuotta kahdesta raiskauksesta. Ruotsissa vastaava olisi ollut kuusi ja suomessa viisi vuotta.