Britanniassa isonpuoleinen seksirikosvyyhti, useita kymmeniä tuomittu tähän mennessä

a man posing for the camera: From left to right: Usman Ali, Gul Riaz, Banaras Hussain, Abdul Majid
Usman, Gul, Banaras ja Abdul.

Britanniassa kuusi kolmansista maista  tullutta miestä on tuomittu pitkiin vankeusrangaistuksiin useista nuoriin tyttöihin kohdistuneista raiskauksista.

Keski-Britanniassa sijaitsevassa pikkukaupungissa Huddersfieldissä oikeues katsoi, että kuusikko oli tehtaillut vuosien 1995 ja 2011 aikana toteennäytetyksi yhdeksän raiskausta ja kaksi seksuaalista päällekarkausta. Uhrit olivat kaikissa tapauksissa 13-14-vuotiaita.

Raiskaukset kuuluvat itsessään vielä suurempaan seksuaalirikoskokonaisuuteen, todelliseen ryppääseen, jossa tähän mennessä on tuomittu 34 miestä yhteensä 377 vuoden vankeusrangaistuksiin.

Tuomarin mukaan miehet ovat käyttäneet hyväkseen uhrien heikkoa asemaa ja ”eläimellisesti tehneet seksuaalirikoksia tyydyttääkseen omia perversioitaan”. Suurin osa tekijöistä on aasialaisia miehiä.

Nyt tuomitut herrat ovat Usman Ali, 34, Gul Riaz, 43, Banaras Hussain, 39, Abdul Majid, 36 ja kaksi muuta, joiden nimiä ei jostakin ”laillisesta syystä” ilmoiteta.

Asiasta kirjoitti mm. msn.com.

Tuomiot Britanniassa ovat hieman kovemmat kuin Pohjolassa. Ei paljon, mutta kuitenkin. Esimerkiksi Usman Alin tuomio oli 8 vuotta kahdesta raiskauksesta. Ruotsissa vastaava olisi ollut kuusi ja suomessa viisi vuotta.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

19 thoughts on “Britanniassa isonpuoleinen seksirikosvyyhti, useita kymmeniä tuomittu tähän mennessä

  1. Hitto kun taas korpeaa. ”Olin jo unohtanut tuon pedoselittelyn. Tietenkin raiskaus on tuomitttavaa ja meillä siitä saa kuolemanrangaistuksen, mutta kun ei niitä koskaan tapahdu, eikä tapahdu Suomessakaan. Joku voi raiskata, mutta pakolainen ei koskaan. Joku ei-muslimi voi raiskata, mutta muslimi on yli-ihminen ja hyvä.”

   P.S. Uuninluukut jo kolisee, kuuletko sen, oi Zälehälehälähässääjä?

 1. Isis terroristit olivat kuuluisia omien kotiorjiensa raiskailuista.

  Heidän Isis mammat tukivat toimintaa.

  Nyt Suomessa on ulko- ja sisäministeri, jotka haikailevat tälläisiä ihmisiä Suomeen…

  Aika pelottavaa miettiä kuinka sairaita ihmisiä meillä on päättäjinä.

  Suomalaisen nuoren veroja maksavan miehen annettiin jäädä Thaimaahan kuolemaan.

  Viherperkeleitä ei kiinnostanut suomalainen lihaa syövä hetero.

  Samaan aikaan maailmalta tulvii jatkuvana syöttönä tietyn ryhmittymän tekemät järkyttävät rikokset, mutta niistä ei oteta opiksi.

  Miksi Suomessa ei aleta pisteyttämään maahantulevia, että saisimme siivilöityä rikolliset vähemmälle/pois?

  59
  1. Ai miksi suomi ei pisteytä? No siksi koska ihmisoikeudet. Täällä on sellaisia mulqvisteja vallassa eduskunnasta pikkuvirkamiehiin, oikeussaleista sossutoimistoihin, että helvetti on vasta tuloillaan lastemme kouluihin jne. Onhan sitä ihanuutta jo mutta tämä on vasta alkua.

   49
   1. Eikun: Matti, älä hengitä liian äänekkäästi, se häiritsee Ahmedia. Vai ollaanko teillä kotona RASISTEJA?! Kuuluuko isä ja äiti perussuomalaisiin?!? Älä sure Matti, järjestämme huostaanoton Husseinin perheeseen. Tästä eteenpäin vastuuntuntoiset aikuiset ottavat tilanteen haltuun! Nyt Matti kumartaa Ahmedille ja pyytää kauniisti ja nöyrästi anteeksi rasismia.

  2. Tavallaanhan pisteytetäänkin:
   jos on kyseessä niin paha rikollinen, että hänet voitaisiin tuomita kotimaassaan kuolemaan, hän saa jäädä Suomeen, eläkepaperit kouraan plus asunnon.
   Äskettäin irakilaiskaksoset saivat jäädä maahan, vaikka oli videotodiste siitä, että toinen heistä tappoi 11 ihmistä. Siten heitä ei voitu karkottaa kotimaahansa.

   Mitä raaempi rikollinen, sitä varmemmin Suomi ottaa suojiinsa. Tämä on tietysti maailmalla tiedossa. Suomi on johtavia terrorismin tukijoita, sekä taloudellisesti että tukialueena.

   40
   1. Käänteistä pisteytystä eli mitä pahempi rikollinen sitä varmempi on Suomeen jääminen.

    29
   2. Puutun vain tähän irakilaiskaksosten tapaukseen. Todettiin, että toinen heistä on tappanut ne ihmiset, mutta ei saatu selvää kumpi, koska he ovat samannäköisiä. Silloin on pakko vapauttaa.

    17
    1. Silti terroristit saivat jäädä. Ei Irak olisi pystynyt erottamaan kaksosista sitä kujeilijaa sen kummemmin. Palautukseen vaan, kerran viattomia ovat, meillä tarvitaan osaavia päiväkotiraiskaajia, eikä mitään fakin luusereita, jotka eivät erota toisiaan itsestään.

 2. On sen näköisiä raiskaajia että uhrien pitäisi saada extrarahaa pelkästään jo ulkomuodon aiheuttamasta traumasta.

  32
 3. Ei ole sellaisella kansakunnalla tulevaisuutta joka ei pysty suojelemaan lapsiaan. Sama homma ruotsissa. Tai no varmaan halutessaan pystyisi, mutta niin ei tehdä koska kyse on arvopohjasta, jonka mukaan kuvissa näkyvät keski-ikäiset nuorukaiset ovat tärkeämpiä kuin valkoiset englantilais-tai ruotsalaislapset.

  24
 4. Mikä helvetti noissa apinoissa vetää puoleensa. Nuo sekasikiöt on kuin jostain kauhuelokuvasta, ei mitenkään puoleensavetävän näköisiä. Rahan voimallako ne tekevät tätä, koska nuorten kulutushysteria vie kyllä järjen , ei oiken muuta selitystä voi olla.

  10
 5. Valokuvien perusteella sukurutsan tuottamia työvoimapulan paikkaajia tällä kertaa ”Lontooseen”….

 6. Juuri niin – tällaisia tarvitaan on kenossa se huoltosuhde ja syntyvyyskin alhaalla. Kyllä se siitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.