Kuvataiteilija Dan Park taas vapaa!

danp
Parkin ehkä tunnetuin työ.

Ruotsin tunnetuin vihahenkilö Dan Park on taas vapaa. Jäbä asteli eilen vapaalle Mariefredin vankilasta, Corona-viruksen tartuttamana.

 
 
 

86936783_213330666727018_3717378092579160064_o
Vapaaksipääsyä sumensi kädessäolevat Corona-virukset.
Aitomalmöläinen Dan Park lähti lusimishommiin viime syksynä pienen Unkarin reissun jälkeen. Hän ajatteli ensin, että karttaa tuomion, mutta suoraselkäisenä ruotsalaisena kuitenkin palasi kotimaahansa ja asteli vankilaan.
Tuomio koostuu useista kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Käytännössä itse teot ovat ”parkismia”. Katso kuvat.
 
Dan Park on joutunut toistuvasti vasemmiston häirinnän kohteeksi. Piiroksista voidaan olla montaa eri mieltä, mutta oikeuslaitos katsoi esimerkiksi tällä kertaa kuvat 4 kk vankeuden arvoiseksi. Dan park oli muutama vuosi sitten muslimien murhayrityksen kohteena samassa tilaisuudessa, jossa Lars Vilks yritettiin tappaa Kööpenhaminassa.
Pyritään saamaan Parkilta haastattelua kunhan hän (tai toimittaja) selviää. Skål på Dan Park.

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vårruset

Heja Dan! Stå på dig!
Danin vapautumisen kunniaksi pinkaisi myös kahdeksan matua karkuun Märstan säilöstä josta viimeksi syksyllä karkasi 12 muistaakseni.
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/flera-personer-har-rymt-fran-forvaret-i-marsta

Per Kele

En kyllä ottaisi edes puutarhatontuksi.
Muuten, Nyamko Sabunilla on muuten järkeä(kin) päässään, Expressenistä:
”När Nyamko Sabuni får frågan om vad hon anser om de övriga januaripartiernas politik just på integrationsområdet skakar hon på huvudet och suckar.
– Det är för många i detta samarbete som inte vill lyfta problemen och se problemen som de är. Och jag tror inte att man gör problemen en tjänst då, säger hon och fortsätter:
– Som Centerpartiets nyliberala tanke att etableringsersättningen ska bli ett lån. Man vill öppna gränserna och låta dem låna sig till en integration. Det är bara dumheter och kommer bli sämre. Och så har vi ju Miljöpartiet som varken vill erkänna att det finns några problem i våra utsatta områden eller de traditioner som kommer med invandring. Det är också bara dumt.”

allu

Rohkeaa ja ryhdikästä toimintaa. 👍
Paljon parempaa kuin ville rannan.

Ingen Gripen

Kiihottamisen kansanryhmää vastaan voi hyväksyä rikoksena, jos myös kantaväestö tai mikä muu enemmistö tai vähemmistö tahansa luetaan kansanryhmäksi. Muussa tapauksessa kansalaistottelemattomuutta tulee esiintymään runsain mitoin.

Sweden is an asshole country

Charlie Hebdon piirtäjiä ei vangittu.
Ruotsi siis vainoaa pilapiirtäjiä.

Tuumaaja

Se oli sitä parempaa piirtämistä, ei tämän kaltaista vihapiirtämistä. ;D

Terhomatti Hämeenkorpi

Voihan Vittulan väki elopellolla, sanoi entinen kurssikaverini ! Syystä tai syyyttä, mutta hyvin sanottu.
Pirulauta, sanoo härmänjätkä, on saatan hyvä, että Pate jatkaa:-))) Panen korteni kekoon, kunhan kuu vaihtuu ja tilille napsahtaa muutakin kuin laskuja…

Anonymous

Hienoo💪 tarjoon kaljan kun nähdään.

PastoriNikulainen

Ei paha. Pastori korkkaa juuri pullon koronaa jos toisenkin. Oiva olut pastorin makuhermoille!
Halleluujaa Dan Parkillekin vaan!!!!!!!! Corona on… Elämä on… Eläköön vapaus, saatana!
Aamen!

- Soomepois Eestist -

Heh joo, tämä juttu oli Paavolta suht’koht paha kuitti. Ennen kuin näin tuon kuvan niin luulin, että mies oli sairastunut k.o. tautiin. Näin sitä voi erehtyä 🙂
Hieman vakavammin puhuen, tarjoan pilapiirtäjälle oluet jos joskus ja jossain tavataan ja Paavollekin toki. Tässä sen näkee kuinka kynä on miekkaa mahtavampi….