Kuvataiteilija Dan Park taas vapaa!

danp
Parkin ehkä tunnetuin työ.

Ruotsin tunnetuin vihahenkilö Dan Park on taas vapaa. Jäbä asteli eilen vapaalle Mariefredin vankilasta, Corona-viruksen tartuttamana.

 
 
 

86936783_213330666727018_3717378092579160064_o
Vapaaksipääsyä sumensi kädessäolevat Corona-virukset.
Aitomalmöläinen Dan Park lähti lusimishommiin viime syksynä pienen Unkarin reissun jälkeen. Hän ajatteli ensin, että karttaa tuomion, mutta suoraselkäisenä ruotsalaisena kuitenkin palasi kotimaahansa ja asteli vankilaan.
Tuomio koostuu useista kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Käytännössä itse teot ovat ”parkismia”. Katso kuvat.
 
Dan Park on joutunut toistuvasti vasemmiston häirinnän kohteeksi. Piiroksista voidaan olla montaa eri mieltä, mutta oikeuslaitos katsoi esimerkiksi tällä kertaa kuvat 4 kk vankeuden arvoiseksi. Dan park oli muutama vuosi sitten muslimien murhayrityksen kohteena samassa tilaisuudessa, jossa Lars Vilks yritettiin tappaa Kööpenhaminassa.
Pyritään saamaan Parkilta haastattelua kunhan hän (tai toimittaja) selviää. Skål på Dan Park.