Voisiko Alternativ för Sverige olla vaihtoehto?

27cf87c0ba1ce9aaf47fb8b1e78627c3
Gustav Kasselstrand, Alternativ för Sverige.

Minua on aina haukuttu siitä kun en ole äänestänyt. Olen yrittänyt kertoa, että en tue politiikkaa oikealta enkä vasemmalta. Meikäläisen näkökulmasta sekä oikeisto- että vasemmisto on samaa kakeroa alusta loppuun.

Nyt olen hieman tullut vastaan. Olen liittynyt Alternativ för Sverige-puolueeseen. Syy on yksi simppeli. AfS ajaa asiaa, jota voin tukea. AfS:n ohjelma ”Återvandring” , eli suomeksi jotain sellaista kuin ”palautukset” on juuri sellainen ohjelma, jota haluan tukea.
AfS:n mukaan kaikki Ruotsin myöntämät oleskeluluvat alkaen jostain 2000 vuodesta on tutkittava uudestaan. Jos tulee ilmi, että henkilöllä ei ole enää turvapaikan tarvetta, silloin lupa on peruttava ja henkilö on palautettava takaisin kotimaahansa. Koskee myös henkilöitä, jotka ovat saaneet Ruotsin kansalaisuuden. Oikeat maahanmuuttajat ovat AfS:n mukaan eri asia. Jokainen ihminen on vapaa muuttamaan toiseen maahan kunhan sen tekee omalla kustannuksella eikä uuden maan veronmaksajien kustannuksella.
Ts. henkilö, joka muuttaa Ruotsiin omin avuin ilman mitään vipua, esim. turvapaikkaa, joka on nykyisen maahanmuuton suurin vetovoima, on tervetullut. Mutta vipuvoimalla muuttanut henkilö ei. Turvapaikkamaahanmuutto perustuu sataprosenttisesti vipuvoimaan ja turvapaikka-aktivistien hulluuteen.
Turvapaikanhakijoiksi luetaan kolmansista maista tulleet miehet. Voidaan kysyä, että miksi juuri miehet? Miksi turvaa eivät hae naiset? Tai vammaiset? Vanhukset, lapset? Missä ovat ne heikko-osaiset? Noh, me tiedämme, että heidät on tapettu lähtötohinassa Eurooppaan. On aika lopettaa jonninjoutava horina kovia kokevista miehistä. Me voimme auttaa oikeita lapsia ja vanhuksia lähettämällä heille tukea paikanpäälle. Mutta ihmisoikeudet pitää joka tapauksessa hoitaa kussakin maassa paikanpäällä. Me länsimaalaiset emme ole vastuussa islamin uskon tekemistä ihmisoikeustuhoista.

Me länsimaalaiset emme ole vastuussa islamin uskon tekemistä ihmisoikeustuhoista.

 
Siinäpä siis lyhyesti syyt miksi olen liittynyt Alternativ fö Sverigeen.
Olen miettinyt asioita monelta kantilta, esimerkiksi voinko tukea Perussuomalaisa tai Viron EKRE:ä. Olen suomalainen, ja ajattelen aina Suomen etua. Minun ensisijainen päämääräni koko Pt-median ylläpidossa on ajaa isänmaani Suomen etua. Olen asunut ulkomailla aikuisikäni ja osaan katsoa asioita ikään kuin ulkopuolisena. Suomen kannalta paras vaihtoehto on tukea Alternativ för Sverige-puoluetta.
Eli lyhyesti: tukemalla sellaista puoluetta, joka yrittää estää Ruotsin hirvittävää invaasiota, tuemme samalla Suomeen ja Viroon kohdistuvan invaasion estämistä. Invaasio tulee Ruotsin kautta.
 

Subscribe
Notify of
guest
87 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Kuulostaa hyvältä. Onko Paavolla äänioikeus Ruotsissa?

Ilmari

Kunnallisvaaleissa voit. Ilmeisesti myös eurovaaleissa? Ainakin jossain maassa on jokaisella EU-kansalaisella äänioikeus.

Anonymous

Kunnallispolitiikka on sitä että otetaanko naapuriisi somaleja vai ei. Esim Lieksa.

Kun Allah saapuu kaupunkiin

Joo mut kelpaavat musuille ponnistuslaudaksi jne.

Kunnan asenne matuihin on tärkeä juttu

Kyllä kunta voi sumplia tärkeitä matupatujuttujakin eikä vain ratikkakiskoja. Esim. ottaa hyysäreiltä apurahat pois kuten Värmdössä:
https://mitti.se/nyheter/kommunen-forlanger-valkommen/?omrade=varmdo
Neljännesmiljoona vähemmän verorahoja afgaanien viihdyttämiseen!!!

Monessako kunnassa on AfS- edustaja? Ei missään

Kunnallisvaaleissa voit jos olet kirjoilla Ruotsissa, et muuten. Ja kirkollisvaaleissa vain jos kuulut kirkkoon.

Mitä virkaa pelkällä jäsenyydellä on?

Mikset ole hakenut kansalaisuutta?

Toi pitäis olla päivän selvää

Mies puhuu pelkkää asiaa!!!!

Silakoilla ei järki päätä pakota

Onko silakka käyny sipasemassa haisevalla evällään peukun alaspäin yllä olevaan kommenttiin.

Anonymous

Kyllä siltä tuoksahtaa.

Puolueeton

Kuvitellaanpa, turvapaikan hakija Suomessa maksaa miljoonasta yli 2 miljoonaan euroa, todellista lukua ei kerrota. Mitäpä, jos nämä rahat sijoitettaisiin näiden ihmisten hoivaamiseen kotimaassaan.
Luulisi puoluejohtajienkin tämän käsittävän, joten näillä on jokin muu mielessään. Ilmeisesti oma ja puolueen etu ja ideologia on epäterve preferenssi, eikä mieli voi olla terve. Samoilla puoluejohtajillahan on myös ilmastonlämpenemisuhkan pimentämä mieli.

Suomi Finland

Ei tuollainen hoivaaminen lähtömaissakaan olisi järkevää, ellei ensin pistettäisi väestönkasvun kuriin. Muuten kaikki apu vaan kiihdyttää väestönkasvua.

Ilmari

Jos nyt maksamme jonkun elättämisestä Suomessa miljoonan niin mitä järkeä olisi maksaa se jonkun täällä nyt olevan kotimaahan? Lopputuloshan olisi aivan sama.

E Heikkinen

Laittaisiko joku maa jostakin toiselta puolen maapalloa minunkin tilille 2 miljoonaa että en hakeutuisi sinne turvapaikka pakolaisena?

Ei synnytyskoneena oleminen ole ammatti

Nimenomaan. Synnytyskoneet säppiin, kunnon kengät jalkaan ja mars töihin!!!

Puhemies Ciao

Tavan tallaajilla syy on käsittääkseni pitkälle ns. hyvesingnalointia ja jotain henkilökohtaisen glorian ja hurmoshengen hakemista omassa viiteryhmässä (koetaan olevansa ”hyviksiä”), jossa ”ihmisoikeudet” (eli käytännössä turvapaikkashoppailu) menee ohi kaikista järjen ja käytännön asioista faktat mukaanlukien (eli vaikka näinä ilmastovouhotuksen aikoina se kehitysmaalaisen tänne tuomisen jälkeen 170-kertaistuva hiilijalanjälki). Puoluejohtajien suhmuroinneista en mene edes arvailemaan – paitsi luultavasti cuckoomuksen poroporvareilla ”arvopohja” on käytännössä halpatyövoiman saamista maahan silmät kiiluen ymmärtämättä sitä, että tämä sahaa koko maan työväestön oksaa pidemmällä aikavälillä. Vaan koskas se työväestö olisi oikeasti kokkareita kiinnostanutkaan.

Suomalaisten kansallismielisten on yhdistyttävä

Hoivaamisella on aina se paha puoli, että niin kauan kun hoivataan, ihminen ei ota vastuuta itsestään ja elatuksestaan. Suomessa esimerkkinä ovat sosialismia kannattavat nuoret vasemmasta laidasta, niin ja ne tulijat, jotka eivät todellakaan tunne sympatiaa maatamme kohtaan ja ovat ymmärtäneet, että höhlät suomalaiset kyllä maksavat.

Anonymous

Todella kunnioitettava veto Paavolta. Onnea matkaan ja kaikkea hyvää PT-medialle, teet tärkeää työtä Suomen eteen.

erkele111

Et ole äänestänytt, eli olet osasyyllinen tähän hulluuteen!!!
Juuri tuommoisten mulkkujen takia tämäkin maa on tässä jamassa.

Anonymous

Vieläkö uskot että äänestämällä voi vaikuttaa? Älä katso enää YLEä äläkä kuuntele mitä äitimuori puhuu….

Puoluetukiraha ehkä nousee?

Mitä sillä AfS- jäsenyydellä meinaat sitten tehdä jos et kuitenkaan voi äänestää puoluetta Riksdaagiin?

HenkkaR

Eli symboliikka – joka sinun jäsenyytesi osalta on yhtä häviävän pientä kuin äänesikin vaikutus – on tärkeämpää kuin oikea vaikuttamispyrkimys?
helvetin hyvä homma toki jäsenyytesi on, ei pelkkää symboliikkaa. Mutta yhtä tärkeää olisi myös äänestyksesi, siellä missä oikeus on.
Todellisuudessa enemmistö kansasta olisi kansallismielisten puolueiden kannalla, mutta sekoomusvihervasemmisto on niskan päällä ainoastaan siksi kun suuri osa järkevästä kansasta nukkuu, jota edistää lietsomasi kyynisyys.
Täytyy muistaa, että 90-luvulla Virheät olivat dissattu marginaalipuolue, josta ensin nousivat vuosien saatossa nykypersujen tapaan suureksi sektoriksi, ja parinkymmenen vuoden aikana muut puolueet hyppäsivät heidän kelkkaan ja tekivät agendastaan yhdessä valtavirtaa. Sama tulee tapahtumaan persujenkin kanssa, eipä tainnut Virheät edes yltää kertaakaan toiseksi suurimpaan äänisaaliiseen kuten persut jo tekivät. Saati ykköseksi, johon ne nousevat ensi vaaleissa, sikäli mikäli kaltaisenne kyynikot ette onnistu myyräntyönänne lietsomaan kyynisyyttä.
Keskusta ja Sekoomus ovat jo tunnustaneet tosiasiat ja luopuneet yhteistyöstä kieltäytymisestä Persujen kanssa.

HenkkaR

Ja täydennän vielä itseäni, eli kun se symboliikka on Patellekin noin merkittävää, niin olisi syytä myös äänestää, se olisi myös symboliikkaa.
Ja ennenkaikkea täytyy muistaa, että mitään ei menetä äänestämällä, vaikkei saavuttaisikaan. Sen sijaan kyynisyyden lietsomisella menettää vääjäämättä, ja äänestämättä jättämisellä, tyhjällä äänellä, tai jonkun huuhaa-puolueen protestiäänestämisellä (sikäli kun reaalipoliittisia vaihtoehtoja on, kuten ruotsidemokraatit ja olkoonpa menneeksi myös AfS) ei ainakaan voi saavuttaa yhtään mitään.

Ja sdp oli niukasti suurin

Juuri noin punaviheroikeisto ja -vasemmisto haluaa sinun ajattelevankin ja jättävän äänestämättä.

Myyräntyötä

Katso vihreiden toimintaa ja mieti voiko äänestämällä vaikuttaa.

Ilmari

Totta kai äänestämällä voi vaikuttaa. Yleinen ja yhtäläinen äänioikeus on mahdollistanut demokratian ja se sekä tietenkin suomalaisten työ on luonut hyvinvointivaltion. Joku aina käyttää valtaa. Jos ei kansa niin sitten joku muu.

Anonymous

Missä suossa väki on elänyt, luulisi että jokainen olisi jo nähnyt että ”väärä” puolue ei voi päästä hallitukseen ikinä, kerro nyt toki sinäkin vastaus, eikä kelpaa että äänestämisellä voi vaikuttaa.
Kyllä toki, jos olet vihreiden, vasemmiston ja esimerkiksi keskustan äänestäjä.
Vetäkää pää sieltä toisesta päästänne jos vaikka näkisitte että demokratia on kuollut tässä maassa.

Kyllä voi

Kyllä se voi, se vaatii vain 50% kansasta. Jossain vaiheessa sekin saavutetaan, kun mitta täyttyy. Historialla on tapana toistaa itseään, toimintatavat vain muuttuvat.

HenkkaR

Missähän tynnyrissä olet itse elänyt? Jokainen puolue on ollut syntyessään ”väärä”, kunnes saavuttanut kriittisen suosion (näkyvästi siis, ÄÄNESTYKSESSÄ, gallupeja ja mediahuomiotahan rujataan niin ettei asia pääse niissä ilmentymään, äänestystuloksissa se tapahtuu).
Jokainen ei-tynnyrissä-kasvanut muistaa, että esim. Virheä liitto oli pitkän aikaa marginaalipuolue, jota kaikki vanhat puolueet leimasivat kaikin keinoin milloin minkäkinlaisiksi ekonatseiksi javiherhörhöiksi ym. joilla ei olisi pitänyt olla mitään asiaa politiikan kentälle. Sitten kun tietyt äänimäärät alkoivat paukkua, niin ne saivat siivun valtaa mutta edelleen niitä pidettiin jonkunlaisina ”marginaalikapinallisina”, radikaaleina, ja kaiketi sellaisina ”joille ei korvaa lotkauteta”. Mutta kun äänimäärät nousivat edelleen, niin alkoivatkin muut puolueet taipua heidän tahtoonsa ja tekemään kaikkensa saadakseen äänet heiltä, ja yhteistyö alkoikin kukoistamaan, aina nykyiseen, valitettavaan tilanteeseen äityen.
AIVAN samanlainen, oikeastaan vielä kovempi dissaus liittyi vuosikymmeniä aikaisemmin Sekoomukseen.
Persujen kanssa tulee käymään aivan samoin, linja on pehmentynyt monilla kiivailla persujen haukkujilla, mm. Keskusta jo Sipilän viimeisinä kuukausina alkoi ”jeesustelemaan persublokkauksen vaarallisuudesta”, Kulmuni on ollut sitäkin avoimempi Persuyhteistyölle, ja sittemmin myös Sekoomus on tunnustanut tosiasian ettei Persuja voida poissulkea yhteistyöstä.
Pitää muistaa, ettei Persujen yli 50% äänisaalis ole täydestä mahdollisuudestaan (kansan heräämisen myötä siihen ollaan hyvää vauhtia menossa jos eivät muut valtapuolueet muuta linjaansa) huolimatta ainoa asia joka pakottaa muut puolueet miettimään hallitusyhteistyötä persujen kanssa. Nimittäin, ajaessaan tavoitetta pitää persut poissa hallituksesta, ovat muut puolueet joutuneet pakottamaan itsensä väkisin yhteistyöhon toistensa kanssa, mikä on kaikkea muuta kuin ongelmatonta, mm. laitimmaiset vasemmisto- ja oikeistopuolueet yhteistyössä, ei oikein elinkelpoista. Tässä ovat nimittäin joutuneet ”myymään omat sielunsa” toisilleen ja näin karkottamaan omiin sieluihinsa perustuneen äänestäjäkuntansa. Niin monessa asiassa paremmat/pienempipahaiset kompromissit ja lehmänkaupat olisivat syntyneet Persujen kanssa, ja tilanne menee yhä pahemmaksi entisten valtapuolueiden äänestäjien kaikotessa. Siksi ne joutuvat ensi kaudella tarjoutumaan yhteistyöhön Persujen kanssa ja ottamaan entistä Persumaisempaa maahanmuuttopolitiikkaakin agendalleen, välttääkseen lopullisen äänestäjäkadon.

Anonymous

Kerro nyt miten se äänestämien auttaa,
Esimerkiksi jos äänestät persuja ja he saisivat vaikka jopa 80% äänistä, siltikään eivät pääse hallitukseen sillä siellä olevat mulkerot ovat kuin pikkukersoja ”ei me noiden kanssa aleta” ja näin äänestäjät saa kusta niskaan ja äänet valui viemäriin, johan tuo on nähty, ei ole kauaa.
Vai etkö muista?
Tässä maassa ei demokratiaa tunneta jokainen hernettä isommat aivot omistava on tuon nähnyt jo kauan.

Anonymous

Höpöhöpö. Hallitus tarvitsee yli 50% kannatuksen eli silloin persut voisivat yksin muodostaa hallituksen mikä olisi tietystä parhautta.

Anonymous

Esim. Itävalta, Australia, Norja ja Tanska ovat tehneet täyskäännöksen maahanmuuton suhteen. ÄÄNESTÄMÄLLÄ. Persut oli muutaman tuhannen äänen päässä suurimman puolueen paikasta ja Jussi voisi olla nyt pääministeri. Ei tulisi matuja.

HenkkaR

Ei nyt täyskäännöstä, mutta kyllä noilla aivan konkreettinen vaikutus oli, toisin väittäminen on vähättelyä!
Ja pienikin muutos on tärkeää!

Anonymous

Persuista on tehty väkisinkin valeoppositio, onhan siellä oikeasti isänmaallisia ja tervejärkisiäkin mutta kun ei niin ei

Anonymous

Valeoppositio on se joka pitaa melua mutta ei kuitenkaan saa mitaan aikaan. Sen ns. jasenet ovat joko tietoisia etta ovat vain vetamassa roolia saadakseen pitaa ison palkan ja muut edut. Sitten on se surkimusten joukko, joka toivon mukaan on pieni, joka ei edes tajua olevansa hyodyllinen idiootti ts. ei ymmarra etta hanet tai me on huijattu jne. pitamaan melua missa milloinkin mutta tassa tapauksessa tietenkin Parlamentissa. Tuliko selvyytta maaritelmaan Valeoppositio. Muistan usein kun Olavi Maenpaa-vainaa sanoi Soinia huijariksi, ei nyt talla sanalla mutta jollakin vastaavalla, ja oikeassa oli. Pitkalti samaa mielta oli myos Jussi Halla-Ahosta jonka moni uskoo olevan Suomen Valeopposition veturi. Aika nayttaa taas kerran…

Fatwantarkistaja

Äänestän sitten vihreitä jatkossa. Mitä väliä sillä on, jos maa täytetään kehareilla, eihän äänestäminen vaikuta mitään mihinkään.

Ruplapete

Niin, kannattaa tsekkailla mitä nappia herrat painaa. Halla-aho painoi globalistinappia europarlamentissa, persutkin painaa globalistinappia – ei vain Soinin aikana, vaan myöskin Halla-ahon aikana (esim tiedustelulaki) – joten persut ei ne ainakaan eduskunnassa ole ”hirveen patrioottista”
Halla-aho kannattaa taakanjakoa ja vuosittaista allokaatiota, ja kaikenmaailman muita hulluuksia.
Persut nimenomaan vastustaa nationalismia Halla-ahon johdolla, samoin ruotsidemokraatit.

Anonymous

Esim, minä kerroin että jos äänestää pissis puolueita kuten vaikka vihreitä, niin tottakai silloin äänet menee perille, mutta kun siellä ei oikein tajuta että luuleko tosissaa, alkaa kyllästyttää muuten, olet kuin pikkukersa, saman jankaaja. Ei hallitus TOIMI yhdellä puolueella jos sinne ei kiukuttelevat suvakismipuolueet tule, näytäppä yksikin maa missä ei ole kun yksi puolue hallituksessa, ei muita puolueita.. voi joutua hiukan ettimään.
Nyt minulle on yksi helkkarin sama mitä suhmuroitte, ei jaksa enää lapsen tasoisille koittaa selittää miten se demokratia ei suomessa toimi kuten te luulette.

Kansallismielinen

AfS on ruotsin paras puolue.

kanander

Ruotsin Siniset. Edessä Soinin Sinisten ja Lahden Sinisen kohtalo.

Anonymous

Taitaa olla jo useampi uusi puolue luvannut laittaa mamutus-asian oikeille raiteille, joo. Vuosien takaisia päätöksiä ja niihin mahdollisesti perustuvia palautuksiaei voi toteuttaa sodan kaltaisissa oloissa ts. Saksan aikoinaan, tiedätte mitä tarkoitan, järjestämissä junakuljetuksien kaltaisilla tavoilla. Ei niitä voi toteuttaa länsimaisen oikeuskäsitteen mukaan koska se sallii nykyään melkein kaiken pedofiliaan asti. Murha on toistaiseksi se mistä Lännessäkin ”jää kiinni” yhä. Hoh hoijaa syökää soijaa, soijapojat…

Anonymous

”Ei voi toteuttaa KUIN sodan kaltaisissa oloissa” pitää siis olla…

Sam Colt

Kun Sverigedemokraterna on tehnyt vuosia demokratian sääntöjen mukaan työtä Ruotsin pelastamiseksi, niin tuntuu turhalta uuden organisaation väsääminen siihen kupeeseen.
Tällä menolla ruotsalaiset saavat tarpeekseen tuholaisistaan ja se voima olisi hyvä kanavoida yhteen puolueeseen, jonka kannatus seuraavien vaalien edellä voi olla yli 30 prosenttia.
Ymmärrän kyllä turhautumisen, kun riksdagin enemmistö rähmii lövenistien suossa.

Anonymous

Sama se suomessakin vaikka moni luulee että persut pääsisi hallitukseen kun saavat tarpeeksi ääniä, miten se voi onnistua kun siellä savustetaan niin kauan että tippuu vaikka ite jiisus olisi ollut antamassa persuille äänensä.
Vaikka tulisi 50% äänistä, luuleeko tosissaan että perust olisi yksin hallituksessa eikä olisi muita puolueita, sillä nuo tekee sen että liittouvat jos persut näyttää heille voitto menevän, ja se on varmaa että kun yksikään muu puolue persujen kanssa hallitustovereiksi tule, koko vaalitt tullaan uusimaan, tosin äänestäjät ei sitä tee, vaan se päätetään nilittäjä hävinneiden poliitiikkojen tekemänä.
Ehkä pitäsi monen täällä tutustua poliikan koukeroihin.

Fatwantarkistaja

Joo joo, juutalaiset nollaavat Perussuomalaisten äänet ja mitä kaikkea. Kannattaa äänestää Emma Karia, hän pystyy tekemään maahanmuutto-ongelmalle ihmeitä.
Noilla ohjeilla tämä maa tuhotaan, jos niitä kylvätte riittävän laajalti. Itse aion olla kehityksen kärjessä ja menen pitämään kurdien kanssa ilmastomiekkaria Edarin portaille.

Anonymous

Saivartele miten haluat.
Minä en usko mihinkään salaliittoteoriohin vaan minä uskon ainostaan silkkaan totuuteen.
On ihan turha väittää että mikää puolue voi olla yksin hallituksessa jos sinne muut ei halua tulla kun dissaavat niin kauan että hallitus murenee.
Mitä helvettiä sinäkin iniset kun tietämyksesi on Soinin tasoa joka jauhoi paskaa eikä edes ite tiennyt mitä puhui.
Nimimerkkisi on muuten erittäin nolo kun ottaa huomioon mitä kirjoitat. ”Fatwantarkistaja”.

Ruplapete

Afs Ei vaadi pankkireformia, vaikka Kasselstrand kyllä tietää mitä se tarkoittaa.
Taitaa olla samanlainen valeoppositio kuin perussuomalaiset ja sionistdemokraterna.

Ruplapete

Taloudellinen suvereniteetti on prio yksi, mutta et ymmärrä aihetta koska et koskaan keskustele siitä, niin kö?

Ruplapete

Tuo kommentti osoittaa, ettet oikeasti anna arvo sille.
Pankit ovat olleet ongelmana Euroopassa satoja vuosia, Jeesus Nasaretilainen puhui jo miten rahanvaihtajat tulee laittaa vekka. Ei asia ole muuttunut.
Nykysysteemi on toimimaton, feikki, se ei voi toimia.

John MacMunne

Viimeinen lause oli täyttä totta.
Jos invaasio tulisi idästä, alkasivat keharit jo hyvissä ajoin virrata takaisin länteen.

Anonymous

Ja vihreät, vasemmisto, rkp tai sanotaan suorasn että koko prkln vallassa oleva eliitti painuisi tilauslennoilla itkemään brysseliin. Jättäen savuavat helsingin jne rauniot taakseen.

Anonymous

KYSYMYS Oli Notta Mita Tarkoittaa Kun Yhdessa Huoneistossa Asuu 100-Ihmista.
No Sehan Meinaa Sita Notta Vessapaperi On Aina Lopussa.
Ja Sitte Paskaasella Sormella On Kirijootettu Vessan Seinaan Textia, Notta ” Mita Tyota Mina Voisin Tehera Siuomes Ku Mina En Osaa Mitaan Tyota Tehera”.

Pate Teikka

Paskapaperi on loppu jees mutta aina myos haisee paska siina huoneistossa. SItten 85 polttaa tupakkaa ja 100 piereskelee ja kaivaa nenaa niin avot…

Puosuvaari

Kun kaikki asujat saavat asumistukea, niin kyllä siinä joku sivussa rikastuu. Se on kai sitä maahanmuuton rikastuttamista?

Seitan

Ei liity aiheeseen mutta. Voi kun corona viirus saataisiin nyt heti kreikan leireille.

Fatwantarkistaja

Ja ilmasilta Suomeen, että saadaan ihanat pikku taaperot hyvään hoitoon. Ei kannata aliarvioida Ohisalon ”hulluutta”. Näkee sen ilmeestäkin sen, ettei siellä ketään ole.

Piikki lihassa

Kai se täytyy persuja äänestää, kun ei parempaakaan ole tarjolla. Se vaan tarkoittaa sitten kovia aikoja köyhille suomalaisille. Suo siellä vetelä täällä. Tavan talliainen ei muuta voi kuin suhtautua ynseästi tulijoihin, että ymmärtäisivät vaihtaa maata.

Hauki

Virolaisia on ollut pohjoismaissa sen verran paljon siirtotyöläisinä ja nähnyt kehitysmaainvaasiota oman kimppakämpän rappukäytävässä että tuskin ovat hyysäämistä ihan heti aloittamassa.

Anonymous

Voihan ne vesipiiput mennä pirstaleiksi Ruotsissakin.

Keke
Särmääjä

Suomessa ei käytännössä ole persujen ja vastarinnan välillä mitään toimivaa keskiryhmää, jota Ruotsissa varmaan parhaiten edustaa toi Afs. Persuilla on siis monopoliasema määrittää linja kun seuraavana listalla päädytään pohkoismaiseen kansallissosialistiseen vallankumoukseen ja kaikki siltä väliltä on sekavaa, epämäärästä ja rikkirevittyä viritystä.

Haaraliike

No siinä tapauksessa teidän pitää perustaa AfS!

Catilina

Persuthan syntyivät Suomen Sisun työstä. Kun oli muutaman kerran turhaan yritetty kerätä kannattajakortteja ja rakentaa ja käynnistää uutta puoluetta, oli varsin selvää, että ainoa toimiva vaihtoehto oli kaapata joku henkitoreissaan oleva pikkupuolue ja käyttää sitä. Siinä mielessä Soini oli oikeassa, että puolue todella kaapattiin, mutta se oli tapahtunut jo paljon aikaisemmin kuin hän osasi kuvitellakaan. Minua ihmetyttää loputtomasti, että hän mitenkään saattoi edes kuvitella itsellään ja SMP:n aatteen vetovoimalla olleen mitään osuutta asiaan. Hänen on täytynyt olla täysin sokea.
Persujen johto tietää aivan hyvin, mistä heidän peruskannatuksensa tulee. En ole yhtään varma, että Halla-ahokaan on itse Eu:ssa pysymisen kannalla. Hän vain tietää, että avoin vastustus tässä vaiheessa on hyödytöntä ja ehkä tuhoisaakin. Persut kuitenkin saavat huomattavan osan ääniä siltä pukuväeltä, joka haluaa kovasti olla salonkikelpoista katkeraan loppuun asti.
Olenhan minäkin jäsen, vaikka ihan avoimesti _olen_ putinisti ja Venäjä-mielinen, eikä minua ainakaan vielä ole sen takia erotettu. Olen jopa äänestänyt Halla-ahoa siitä huolimatta. Minusta meidän ei kannata perustaa jokaiselle juuri oman maun mukaista puoluetta.

Anonymous

Soini todella luuli, että persukannatus nousi hänen viehätysvoimallaan, vaikka kuka tahansa saattoi nähdä, että väki tuli nuivan ajatusmaailman takia. Ja sitä rakensi JHA.
Omituinen on Putinin ihailusi. Hänestä ei ole Suomelle mitään apua. Toisaalta ei Venäjän kansoillekaan, koska idea on pelkkä narsistinen vallan hankinta. Miten käy Putinin sitten, kun huomaa Venäjällä olevan enemmän kiinalaisia kuin venäläisiä? Uho loppuu.
Maailma muuttuu nopeasti. On vain viisisataa vuotta ensimmäisten eurooppalaisten tunkeutumisesta Amerikan mantereille ja nyt on siellä väki vaihtunut. Alkuperäisille kävi huonosti.

Catilina

Kerro minulle _minkälaisen_ Putinin pitäisi olla, että hän kelpaisi sinulle? Vastaa muodossa: Kenen kaltaisen? Joku todella elänyt valtion johtaja.
Vastaa myös, _minkälaisen_ Venäjän pitäisi olla, että se kelpaisi sinulle? Anna esimerkki jostain todella olevasta tai olleesta valtiosta.
Syytät Putinia vallanhalusta. Pitäisikö joku siis _pakottaa_ väkisin valtaan? Edes Marcus Aureliusta ei kukaan _pakottanut_ olemaan keisari.

Ruplapete

Niin, persut ovat populisteja, eli takkia heiluttamalla politikoidaan. Tuuliviiripuolueeksi voisi kutsua.
Puolue on ilman ideologiaa, ja kansallinen suvereniteetti ei merkitse mitään persuille. Toisin sanoen – orjuus (Eu) ja vapaus (kansallismielisyys) on heille sama asia. Molempien kannalla ollaan, riippuen onko keskiviikko vai torstai. Enempi kuitenkin orjuuden kannalla.
Joku kannattaa joku ei. Oppositiossa eri politiikka kuin hallituksessa. Tukipaketteja, juu ja ei. Ensin on Ei takseille, sitten kyllä. Sama linja tiedustelulakien suhteen. Linjaton linja.
On kuin narkkarin tai alkoholistin kanssa tekisi pisnestä.

Ruplapete

Soini edusti tyranniaa, puolueessa Soini määräsi mitä mieltä saa olla asioista, siinä mielessä puolue kaapattiin. Sitten kun Soini saatiin pois, niin tuli uusi hallitsija tilalle, ja sama soinilainen tyrannia jatkuu. Nyt uskotaan ilmastonmuutokseen (ilmastobluffiin) ja avoimeen suomalaisuuteen koska Halla-aho niin haluaa. Puolue on siis – taas kerran – kaapattu.
Halla-ahohan erikseen teroitti, että jos Ei usko avoimeen suomalaisuuteen niin silloin ollaan väärässä puolueessa. Ensin sai olla toista mieltä, vuotta myöhemmin Ei enää saanut. Niin se menee.
Hang on guys, lisää draamaa on luvassa persuteatterissa. Muistakaa kun Torssoset, Vahvelaiset jne savustetaan puolueesta, niin se kokonaisharkinta. Kokonaisharkinta.

Anonymous

Sua ei sitten ne äärihörhöt tällaisissa puolueissa pelota?
Palauttelemisia tänään 2000 -luvulla tulleille, ja kun oikein kiihotutaan niin jatkossa kyydityksiä 70- luvulla Ruotsissa syntyneille? Hyvä meininki?
Kyllä pitää myöntää virheet (liiallinen maahanmuutto) mutta ottaa
vastuu siitä myös. Ei aikuisia kaksikymmentä vuotta elämäänsä maassa rakentaneita voida mihinkään heittää. Rajoitukset pitää asettaa tulevaisuuteen, ei menneisyyteen.
Ensimmäinen todella älyvapaa ajatus.

Ruplapete

Ske, ipu ja kansalaispuolue ovat ainoat puolueet jotka kelpaavat kansallismielisille Suomessa. Suorademokratia, suvereniteetti, kansanvalta.
Suomen Eduskunnassa kaikki puolueet ovat vihervasemmistolaisia globalisteja. Samoin Ruotsin eduskunnassa. Afs taitaa olla valeoppositio sekin.

Anonymous

Ja mitä ideaa sitten kannattaa tällaista? Lisää vain hajontaa tärkeän asian kohdalla.

Catilina

Tämä asia tulee ratkaistuksi, ihan siinä sivussa ja ikäänkuin sattumalta. Mikä se ratkaisu sitten onkin, sen kirjoittaa historian käsi verellä. Mikä on muodollinen syy, on pelkkä nyanssi. Ei USA:n sisällissotaakaan minkään orjuuden vuoksi käyty.

Catilina

Itse asiassa kyllä voidaan. Algeriassa tehtiin näin 60-luvun alussa. Ulosheitettyjä oli kaksi miljoonaa. Se on teknisesti aivan helppoa. Jos päätös tehdään, niin toteuttaminen on aivan pinatsia.

Catilina

Persujen, kuten ei SD:kaan parlamentaarinen voima, ei tule koskaan merkitsemään mitään. Sen sijaan jo sen, ja varsinkin sen äänestäjien pelkkä olemassaolo varteenotettavana tekijänä riittää polarisoimaan yhteiskunnan ja provosoimaan eliitin voimatoimiin ja pakkovaltaan. Persut ovat symboli, ja sellaisena hyvin tärkeä, lähes välttämätön. Ratkaisu on kuitenkin oleva aseellinen, ja sisällissota pakostakin koko läänsimaailman laajuinen. Joka muuta kuvittelee, on naivi typerys.