Rinkebyn suurmoskeijalle vihreää valoa, mutta ei mennyt kuin Strömsössä

moske-fr-gata-jpg
Havainnollisia kuvia moskeijasta.

Rinkeby on siinä mielessä jäljessä muita maahanmuuttajaläjiöitä, että siellä ei ole oikeaa moskeijalta näyttävää moskeijaa, joka seisoo paraatipaikalla. Rinkebyn suurin moskeija sijaitsee torin laidalla tavallisessa rakennuksessa eikä näytä ulospäin edes moskeijalta.

Rinkebyssä oli siis pari vuotta sitten täysi tohina päällänsä ja moskeijasuunnitelmat täydessä vauhdissa. Moskeijaa oltiin suunniteltu jo vuosia Rinkebyn paraatipaikalle. Moskeijan sijaintikin oli suunniteltu siinä määrin hyvin, että kaikki tuhannet autoilijat, jotka ajavat E18 moottoritietä saisivat näyttävän maistiaisen kuka käskee.

Rahoitus oli suurin este moskeijan rakentamiselle, sillä säätiö, joka kerää rahaa moskeijahankkeeseen kieltäytyy ottamasta vastaan Saudirahoutusta.

Talvella 2018 näytti siltä, että rahoitus alkaa pikkuhiljaa olemaan kasassa ja 5 000 neliön kiinteistöä aletaan valmistelemaan seuraavaan vaiheeseen. Urakoitsija näytti olevan NCC. Rakennus on kattava tapaamispaikka muslimeille, jossa tulee olemaan kirjasto, kuntosalia, ravintolaa ja sen sellaista pientä, mikä tekee ihmisen elämästä elämisen arvoisen.

Erikoista moskeijassa on se, että julkisivu on tarkoitus suunnata Mekkaa kohti.

Kuvahaun tulos: rinkeby moske

Sitten tapahtui jotain kummallista. NCC ilmoitti, että se ei lähde urakoitsijaksi. Ja poliisi kävi noukkimassa kaikki rakennushankkeen johtohenkilöt putkaan epäiltynä monenlaisista törkeistä talousrikoksista. Viisi miestä ja yksi nainen otettiin kiinni epäiltynä rikoksista.

Oli todella kummallista, että vaikka moskeijan johtohahmoilla oli yhteyksiä jo aiemmin Vällingbyn islamilaisen vapaakoulun johdon kanssa, joka sekin istui vangittuna talourikoksista niin vasta niinkin myöhään eri tahot kiinnostuivat moskeijan rahaveivauksista.

Nyt näyttää siltä, että moskeijaa ei ainakaan lähivuosina saada pystyyn. Rikosasia on edelleen vireillä Tukholman käräjäoikeudessa.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

28 thoughts on “Rinkebyn suurmoskeijalle vihreää valoa, mutta ei mennyt kuin Strömsössä

 1. Pitäisi varmaan tarjota urakointia. Sementti voisi olla samaa sekoitetta kuin ryskien hotelleissa 70-luvulla tai EU ja USAn nykyisissä lähetystöissä.

  Nato, EU ja ruskitrullit voi yhdessä taivastella että mitä tässä nyt haetaan takaa vai haetaanko mitään vai onko kyse vain monikultturismista?

  13
  5
  1. Mikromafooneja niin maan pirusti, ettei imaami pääse vihapuhumaan, taikka Koraaniopettaja sanomaan, ettei tiennyt 8-vuotiasta lapseksi. Myös asekätköt tulevat julki.

   10
 2. Voihan vittu, muuta tähän suuntaan Ruotsi on menossa kovalla vauhdilla. Muslimit ovat hallitsevia ja vallankahvassa jo 10 vuoden sisällä. Voi voi kuningaskuntaa kun se vaihtuu imaamien ohjaamaan valtaan. En ole koskaan ymmärtänyt Ruotsalaisia mutta nyt kyllä on meno on sitä luokkaa että oma identiteetti kouristelee viimeisiään.

  85
  1
 3. Eihän ne voimallisetkaan vihasaarnaukset kuullosta juuri miltään jollei puitteet ole juhlalliset ja ylevät. Kun perjantairukoushetkeen saapuvat musulmaanit kuulevat uudessa moskussa miten vääräuskoisille pitää oikeesti käydä niin aina siellä joukossa joku saa hurmoksen ja sitten alkaa tapahtua. Kunniakansalaiset saavat vihdoinkin arvoonsa sopivan paikan harjoittaa ainoaa oikeasta uskontoa. Insh Allah.

  52
  1
    1. Tarkoittanet, että osa siiderivalaista haluaa orjiksi. Hyvä huomio. Muslimien kulttuurissa mies määrää ja sehän sopii itseään feministeinä pitäville. Ehkä geelien eksoottinen ulkonäkö viehättää ja orjaksi ryhtynyt nousee arvoasteikolla muiden kaltaistensa silmissä.

     50
 4. 5000 neliötä arkkitehtoonisesti muotoiltua organisoitua vihaa valkoista rotua kohtaan kunnan omistamalla tontilla?

  83
 5. Tuollaisia ”helvetin esikartanoita” eivät tarvitse kuin kotoutumattomat muslimit. Kotoutuneet pärjäävät kaikilla niillä samoilla palveluilla kuin kantaruotsalaisetkin, eli käyvät esim kirkossa rukoilemassa Jeesusta. Kotoutumattomat pitäisi lähettää kotimatkalle. EU laajuisen ikuisen maahantulokiellon kera.

  67
  1. Mikä on vaihtoehto Ruotsissa. Feminististä miesvihaa julistava luterilainen hevosnaamainen lesbopappi.

   36
 6. Unohdit mainita Paavo että moskeija rakennetaan POLIISITALON VIEREEN! Mites ne poliisit sitten uskaltavat mennä töihin kun vieressä on 5000 neliötä täytettynä vihaa puhkuvilla ghettoasukkailla ja vastatulleilla kehitysmaalaisilla?

  56
  1. Helposti, maan kehitystä kun seuraa niin Rinkebyn suurmoskeijan valmistuessa poliisipäällikkönä toimii kyseisen moskeijan imaami.

   64
 7. Suoraan sanottuna olen iloinen tästä päätöksestä yhdistettynä noihin rukouskutsuihin.

  Täytyy vain toivoa että huudattavat niitä rukouskutsuja useita kertoja päivässä aivan kuten Lähi-idässä.

  Syy iloisuuteeni on seuraava:

  Mitä nopeammin Islamisaatio näkyy Ruotsissa katukuvassa ja yhteiskunnassa ja mitä voimakkaampana se näkyy. Niin sitä tehokkaammin sitä vastustetaan muissa maissa kuin Ruotsissa, koska Ruotsi on jo nyt varoittava esimerkki kaikille muille maille kansoineen. Ruotsin itsensä suhteen en jaksa uskoa enää muutokseen ilman verenvuodatusta ja siihen verenvuodatukseen nyt on vielä matkaa 10-15 vuotta ainakin ja eiköhän se lähde vyörymään ihan Islamistien itsensä toimesta.

  Kyllä ne ”Unelmat” haihtuvat kuin hiekka Saharaan kun noita mölypalatseja alkaa kunnolla tupsahtelemaan jokaiseen mahdolliseen kortteliin ja kaupunkiin…. Siinä kohtaa on pakko herätä kaikista vaikeimmin aivopestyjenkin kun noiden lähellä alkaa roikkumaan Sharia-poliisit kuten Britanniassa, Ranskassa ja Belgiassa.

  Siinä vaiheessa kun moskeijan lieppeillä sille ruotsalaiselle suvakki ämmälle sanotaan suoraan ”Peitä itsesi h…ra!” ja sitä käskyä tehostetaan vielä lievällä pahoinpitelyllä niin johan on kumma jos ei ala muuttumaan mielipide?

  61
  1. Eisiiderivalailla muutu mieli läpsykkäistä vaikka tekisivät mitä, onhan siitä näyttöjä jo Suomestakia, vaikka ottava siiderivalaat läpsyn komajoitukseen ei niitä haittaa yhtään vaikka tuo raiskaa joka lapsen joka hällä on.

   47
 8. Pitäs tehdä tosissaan tarjous rakentaa moskeija. Työmaa hyvin peitellyksi että kukaan sivullinen ei näe mitään.
  Laittasi semmottiset 1000 kiloa dnt:tä rakennuksen puitteisiin ja avauspäivänä kun läpsykkäät innoissaan menis tupaan niin ampus tuon paskan läpsykkäisineen taivaalle.

  39
  1
  1. Ajattelin itse, että jos ja kun rakennustyöt on jossain päin juuri aloitettu, niin käydään kuseksimassa kaikki paikat täyteen, ja siitä tietysti ilmoitus kuvineen imaameille. Bonuslisänä olisi hienoa levittää runsain litroin sianverta ympäri työmaata.

  1. No ei, se on ”natsien” propagandaa että muslimi muka syö kuormasta tai vetää välistä, hui pois se meistä ja heistä…

   29
 9. Tuommoiseen isoon moskeijaan on hyvä piilottaa aseita, huumeita, macheteja jne. Sitten siellä on hyvä poikien kesken jutella ja analysoida miten vaimoa onkuritettu ja laitettu ruotuun. Lapsetkin on piiskattu, erityisesti tyttölapset on piiskattu oppimaan peittämään naama ettei seksuaalinen hätätila iske päälle isukkiin ja sen kavereihin.

  40
 10. Voi harmi. Kyllä nyt ihmisoikeksia taas loukataan kun pikku vikojrn vuoksi islamistinen elämyskeskus ei vieläkään ole toteutunu. Ja nyt on kuitenkin jo vuosi 2020.

  10
 11. Alistuskulttuurien rantautuminen suvaisevaisiin yhteiskuntiin aiheuttaa tietenkin vastarintaa, sillä onhan suvaitsevaisuus silloin ennen pitkää uhattuna. Mikäli päättäjät sallivat tuon kehityksen, niin sen seurauksena osa ihmisistä ryhtyy kannattamaan äärioikeistoa. Ja poliitikot vielä kehtaavat ihmetellä asiaa.

  20
 12. Muistaakseni Göteborgin suurmoskeijassa on tilaa 5400 kävijälle. Se on aika paljon.

  Globenistakin voisi tehdä moskeijan, se ottaa noin 16.000 jeppeä laakista.

  ”Näin kaiken kuuluukin mennä”

  10
  1. Gluubeni aika saastainen paikka. Luultavasti jopa naisurheilijoita siellä häväissyt tätä suurenmoista palleroa. Täysremontti ja lehtikultaus ulkopuolelle, niin ehkä tuo moskeijasta kävisi. Joku 500 metrinen masto pihalle, josta vinguttaa uliulia kyläläisille.

   11
 13. Olen joskus miettinyt että länsimaissa aina vedotaan uskonnonvapauteen.

  Entä jos uskonto on vihamielinen ja haitallinen?

  Onko se edelleen ok?

  Entä jos herätän uudelleen henkiin azteekki uskonnon rituaaleineen.

  Hierooko suvaitsevaisto edelleen hyväksyväisiä kämmeniään yhteen kun sydämmiä irroitellaan?

  Mielestäni täytyy rajansa olla uskonnonvapaudellakin, mutta sitä ei nykyään ole.

  Tämäkin naisvihamielinen ja väkivaltainen ismi on ok suvaitsevaistolle.

  Erikoista.

 14. Islam ja moskeijat eivät kuulu Ruotsiin, Pohjolaan eikä Eurooppaan. Muslimi siellä toinen täällä, ihan sama. Mutta suuremmat yhteisöt, kaupunginosat ja lopulta kokonaiset kaupungit ovat uhka kantaväestön turvallisuudelle, vapaudelle, koko elämäntavalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.