Sunnuntain kolumni: Vastauksia tärkeisiin kysymyksiin

sun-1332319_960_720
Trigger-varoitus: niin syvälliset setit, että!

K: Miksi maailmassa on sotaa, vihaa, terrorismia jne jos Jumala on olemassa ja rakastaa meitä? Miksi Hän sallii kaiken tämän?
V: Koska ihmisille on annettu vapaa tahto. Maailmassa on 50% pahaa ja 50% hyvää ihmisen vapaan tahdon toteutumisen edellytyksenä. Kaikki pahat asiat tapahtuvat, jotta oppisimme ja kehittyisimme sieluina näissä maallisissa tomumajoissamme.
K: Rakkaani kuoli ja on kai nyt sitten mennyt taivaaseen. Hirveä ikävä! Ikävöikö rakkaani myös minua siellä taivaassa?
V: Ei ikävöi. Tuonpuoleisessa aika koetaan eri tavalla kuin täällä maan päällä. Se mikä sinulle on 40 pitkää, piinaavaa vuotta ikävöintiä, on kuolleelle rakkaallesi vain sadasosasekunti siellä taivaassa. Aikaa tutussa lineaarisessa mielessä ei ole olemassa tuonpuoleisessa.
Kuolleilla yleensäkin on parempi diili kuin meillä elävillä, sillä he voivat reaaliajassa seurata elämäämme maan päällä ja olla tavallaan koko ajan kanssamme.
He voivat myös halutessaan tulla moikkaamaan ja vaikkapa lohduttamaan surevaa. Tämä saattaa tuntua outona läsnäolon tunteena ja eräänlaisena sielunhalauksena. Tiedät kun tunnet sen. Se on kuolleen tapa sanoa ”Hei, olen aina luonasi ja pian nähdään taas!”
K: Mikä on sielunsopimus?
V: Sielunsopimus on diili jonka teit ennen syntymistä maan päälle. Vähän tarkennettuna: Maallinen minäsi ei tietenkään diiliä tehnyt, vaan korkeampi minäsi, sielusi sen teki.
Diilissä on sovittu yleiset suuntaviivat elämällesi ja esimerkiksi tietyt tehtävät ja kokemukset, jotka sinun pitäisi tehdä ja kokea.
Olet myös sopinut ketkä ovat vanhempasi, perheesi sekä suunnitellut millaisella geeniperimällä aiot elämääsi elää.
K: Eli onko kaikki siis päätetty etukäteen? Onko kyse kohtalosta? Miten vapaa tahto tähän kuvioon sopii?
V: Tavallaan kyse on kohtalosta. Esim. kokemasi syöpätaistelu on mitä todennäköisimmin itse suunnittelemasi kärsimysnäytelmä, jonka olet halunnut kokea kehittyäksesi ihmisenä ja sieluna.
Tiettyjä ihmisiä et suinkaan tapaa sattumalta.
Sinua myös johdatellaan jos sielunsopimuksesi ei meinaa täyttyä, mutta tämäkin on etukäteen sovittua ja tapahtuu kaikella kunnioituksella vapaata tahtoasi kohtaan.
Täytyy nyt muistaa, että olet tehnyt diilin kokeaksesi tiettyjä asioita ja todella haluat tuon diilin toteutuvan, joten kaverit tulevat apuun. Koska täällä maan päällä et muista mitään näistä sopimuksistasi, niin ystäväsi henkiolennot taivaassa puuttuvat asioiden kulkuun ja pyrkivät tuuppimaan sinua oikealle polulle.
Aina tämäkään ei auta, koska meillä todellakin on vapaa tahto. Tämä tarkoittaa sitä, että sielunsopimus ei välttämättä täyty ollenkaan, vaan päädyt tekemään ihan eri asioita täällä maan päällä kun alunperin oli tarkoitus — kaikenmaailman johdatteluistakin huolimatta.
Esimerkiksi jos sinun on tarkoitettu olevan tässä elämässä työskentelevän automeekaanikkona ja systemaattisesti kieltäydyt opiskelemaan amiksessa ja haluat sen sijaan opiskella ranskaa yliopistossa, niin se on sitten voi voi.
Se ettei sopimus täytykään, ei ole mikään vakava asia. Sinulla on ikuisuus aikaa.
clouds-2709662_960_720
 
K: Milloin ihminen kuolee?
V: Ihminen kuolee sitten kun on aika kuolla. Kukaan ei kuole väärään aikaan tai liian aikaisin. Kuolema tapahtuu yleensä sitten, kun sielunsopimus on täytetty ja olet kokenut ne asiat jotka Jumala ja sielusi halusivat sinun kokevan maan päällä.
ihminen voi myös jatkaa maallista elämäänsä sielunsopimuksen täytyttyäkin, näin halutessaan. Mikään ei ole kiveen kirjoitettua ja kaikki elämään ja kuolemaan liittyvät asiat ovat aina neuvoteltavissa ja sovittavissa korkeamman voiman kanssa.
Kuolema voi tapahtua myös sellaisessa tilanteessa, jossa vaikuttaa siltä, että väärien valintojen vuoksi mikään ennalta sovitusta elämänkokemuksesta ei ole lähimainkaan toteutumassa.
K: Miltä kuoleminen tuntuu?
V: Kivalta. Kun kuolet, niin sielusi erkaantuu kärsivästä kehostasi ja kaikki kipu on poissa. Olet yhä oma itsesi ja voit vaikkapa heittää pari tsoukkia jos siltä tuntuu.
Välittömästi kuolinhetken jälkeen hylkäät henkisellä tasolla kaiken maallisen ja katsot jälkeesi jäävää kehoa kuin se olisi vain vanha takki, jonka olet riisunut. Menet kirkkaaseen valoon ja tunnet valtavan rakkauden voiman.
Huomaat nyt olevasi eräänlaisessa hypertodellisuudessa, johon verrattuna elämä maan päällä tuntuu unenomaiselta tilalta.
Tapaat kaikki vanhat rakkaasi ja tunnet saapuneesi kotiin pitkän, raskaan matkan jälkeen.
K: Vai niin. No mitäs sitten tapahtuu?
V: Eletty elämäsi arvoidaan eräänlaisessa arviointitilaisuudessa, jossa katsotte yhdessä isomman jengin kanssa elämäsi tapahtumat ”valkokankaalta” ja siinä sitten samalla arvioidaan miten olet kehittynyt, missä olet epäonnistunut ja missä onnistunut.
Elämän arvioinnissa ei ainoastaan katsella elämäsi tapahtumia, vaan tunnet kaikki tunteet läpi uudestaan sillä erolla, että tällä kertaa et tunne vain omia tunteitasi, vaan tunnet myös kaikkien elämääsi kuuluneiden ihmisten ja eläinten tunteet sellaisina kuin he elämänsä aikana ne seurassasi tai tekojesi seurauksena ne tunsivat.
K: Tapaanko edesmenneen Puppe-koirani taivaassa?
V: Tapaat. Ja mikä parasta, voit keskustella Pupen kanssa tavalla, joka ei maan päällä ollut mahdollista! Tämä johtuu siitä, että tuonpuoleisessa keskustellaan telepaattisesti, eikä suuta, kurkkua, äänhuulia tai mitään ihmisen keksimää kieltä tarvita.
K: Harmittaa ku on kauhee sää, kauhee ilmastonmuutos, nyt vielä Corona-virus tulee ja tappaa, puhumattakaan sarjamurhaajista ja tsunameista. Miksi maailma on niin kauhea paikka ja järkyttävässä kaaoksen tilassa?
V: Kaaos on totta vain huolestuneiden ihmisaivojen sopukoissa. Maailma pyörii täydellisessä harmoniassa. Kaikki se tapahtuu, mitä kuuluukin tapahtua. Mikään ei ole sekaisin tai menossa vikaan. Näin tämän kaiken kuuluukin mennä.
K: Voiko taivaassa syödä pitsaa?
V: Kyllä voi. Voi myös juoda kaljaa, katsella Netflixiä, kutoa sukkia, pelata fudista… Kirjaimellisesti näitä asiota ei tietenkään voi tehdä fyysisen maailman ulkopuolella ja ilman kehoa, mutta voit voimakkaasti kuvitella tekeväsi näitä asioita, niin että ne tuntuvat aidoilta.
– Jenni Toivonen –
(Faktat tähän juttuun on kerätty lukuisista NDE-tutkimuksista sekä yksilöllisistä rajatila-kokemuksista)

Subscribe
Notify of
guest
34 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Arto Multisilta
Arto Multisilta
23.2.2020 16:03

Onko joku kirjoittanut edellisen ns. tosissaan, vaiko ihan vitsinä??

Qroquius Kad
Qroquius Kad
23.2.2020 18:31
Vastaa...  Arto Multisilta

Selkeästi vitsinä.

Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
23.2.2020 16:25

Joo, hyvä logiikka ja kronologisesti etenevä kuvaus kuin myös teologisesti allright ! Näillä mennään ”tikapuita pitkin taivaaseen”!

Mito Islam
Mito Islam
23.2.2020 16:44

Jos tälläiset jorinat antavat lohtua joillekin ihmisille, joita nykyinen maailmanmeno huolestuttaa, niin suotakoon se heille. Kyseessä ei kumminkaan ole kuin uusi keino työntää päänsä pensaaseen.
Yleisellä tasolla tämän laatuinen fatalismi ruokkii apatiaa, vittuako tässä mitään yrittämään, kaikkihan on jo päätetty, keskitytään puhaltelemaan muniimme ja katsellaan kun maailma sortuu kaaokseen. Suuhun kustu nuorukainen ja pyykkituvassa raiskattu mummo voivat olla asioista toista mieltä. Yhtä kaikki, jokainen taaplaa tyylillään.

Anonymous
Anonymous
23.2.2020 17:14

Tuo oli pelkkää utopiaa, vitsiä josta just uskonnot on keksitty, eli heikkojen kuolemanpelosta.
Sitten rehellisen oikeasti, minuakaan ei haittaa vaikka joku uskoisi lentäviin pultsareihin tai jiisuksiin, kunhan ei siitä ala paasaamaan totuutena muille.

Anonymous
Anonymous
23.2.2020 18:21

Kyllä oli omituinen kirjoitus. Menin ihan sanattomaksi.

Heaven shall burn...
Heaven shall burn...
23.2.2020 19:01

Onko tämä se sama Jenni joka joku aikaa sitten kirjoitti tänne useampiakin artikkeleita ja viimeisessä jutussaan mainitsi että ”on se Sipilä vaan isänmaallinen mies” ja sen jälkeen lopetti kirjoittelut?

uskova-make
uskova-make
23.2.2020 20:08

Kuolleet eivät todellakaan voi olla tekemisissä elävien kanssa. Aivan huuhaata, että ihmiset keskustelevat tms. kuolleiden omaistensa kanssa.
Ne ovat pimeyden henkivaltoja, jotka uskottelevat ihmisille olevansa kuolleita omaisia. Nämä demonit tietävät ihmisistä kaiken ja uskottelevat että kaikki on kuoleman jälkeen hyvin. Elä vaan elämääsi ja kuoleman jälkeen tavataan… Tavataan kyllä, mutta helvetissä.
Saatana ja demonit on jo tuomittu ikuiseen kadotukseen. Yrittävät vain saada mukaansa mahdollisimman monta ihmissielua. Henkivaltojen kanssa ei pidä olla missään tekemisissä. Eikä nillä olekaan ihmisiin mitään asiaa kajota, niin kauan kun ei itse kiinnostu ko. asioista ja avaa portteja henkivalloille. Spiritismi, ouija-lauta, huumeet, noituus, saatananpalvonta, meditointi, päihteet jopa jooga yms. avaavat näitä portteja. Kun noita harjoitat niin takuulla alkaa tapahtua. Luepa Päivi Niemen kokemuksista saatananpalvonnasta. Tämä maailma on Raamatun mukaan annettu saatanan hallintaan Herran paluuseen saakka.
Ei ole kuin yksi Tie ja Totuus ja Elämä. Ainoastaan usko Herraan Jeesukseen voi ihmisen pelastaa kadotukselta. Usko on Jumalan lahja – ei tarvitse kuin vastaanottaa. Ei tarvita mitään omia hyviä tekoja, kuten kaikki uskonnot vaativat. Kaikki uskonnot johtavat saman jumalan, saatanan syliin. Ainoastaan usko Jeesukseen palastaa!
Uskoon tuloa voisi verrata siihen kun joku heittää hukkuvalle pelastusrenkaan – hukkuva ottaa sen kiitollisena vastaan, eikä kersku yhtään teollaan. Samoin uskoon tulo on Jumalan teko ja lahja – ihmisen osa on ottaa vastaan kiitollisena.
Minä, entinen juoppo, peluri ja huoraaja, sain Jumalan armosta tulla uskoon Herraan Jeesukseen jo yhdeksän vuotta sitten. Nyt tiedän olevani matkalla Taivaan kotiin. Uskovalle kuolema on voitto. joten ei pelota kuolema,
Suosittelen! Ei maksa mitään eikä vaadi mitään tekoja. Saat rauhan sydämeen ja elämälle tarkoituksen.
Jokaisen ihmisen pitää itse tehdä valinta, tämän meille annetun elämän aikana. Kuoleman jälkeen on myöhäistä. Kun Jumala kutsuu sinua, niin ota vastaan Jeesus elämäsi Herraksi ja Pelastajaksi.
Monet sanovat että kristinuskon nimissä on tehty paljon väkivaltaa ja tapettu ihmisiä. Kyllä näin on, mutta tuon kaiken takana on ollut Rooman katolinen kirkko, jolla ei ole mitään tekemistä raamatullisen uskon kanssa. Katolinen kirkko on antikristillinen lahko, joka vihaa Jeesukseen uskovia. Katolinen kirkko on täynnä murhaa, pedofiliaa ja valhetta. Marian palvonta ja paavius ovat saatanasta. Maria on tavallinen ihminen ja Marian palvonta ja paavin palvonta on epäjumalanpalvelusta. Hedelmistään puu tunnetaan. Jeesus kehottaa rakastamaan ja rukoilemaan vihollisen puolesta.
Rakas ystävä, valitse oikein jo tänään, valitse Jeesus.

Anonymous
Anonymous
23.2.2020 20:30
Vastaa...  uskova-make

Tuosta just kerroin että milloin alkaa oma pinna kiristymään, eli joku hihhuli alakaa paasaamaan muille omaa satuaan, eikö se ole parempi vain pitää hiljaisesti oman päänsä sisällä.
Ite en usko mihinkään uskontoihin, mutta paasaanko siitä jossain ääneen tai kirjoitanko pitkin erillaisia foorumeita omaa sanomaani. no en, toivon myös että uskovat tekisi saman.

Pelle Hemppainen
Pelle Hemppainen
23.2.2020 20:49
Vastaa...  Anonymous

Raamatun mukaan saatanan vallassa olevat eivät yleensäkään kärsi kuulla evankeliumia, vaan vihastuvat.
Näin kirjoitit:
”kirjoitanko pitkin erillaisia foorumeita omaa sanomaani. no en”

Anonymous
Anonymous
23.2.2020 21:46
Vastaa...  Pelle Hemppainen

Voin vain nauraa satukirjallesi, en voi tajuta miten joku pitää mitään totena mitä se sisälttää.
Mutta senkun uskot mitä uskot, mutta lopeta paasaamisesi.
Ei uskovat muuten eivät ole minkään vallassa vaan ovat nimenomaan vapaita.

Raamattunsa lukeva
Raamattunsa lukeva
24.2.2020 16:01

Psa. 50:15 on puhelinnumero.

Nudead
Nudead
24.2.2020 11:00
Vastaa...  uskova-make

”Kuolleet eivät todellakaan voi olla tekemisissä elävien kanssa. Aivan huuhaata, että ihmiset keskustelevat tms. kuolleiden omaistensa kanssa.”
Tuohan ei pidä paikkaansa, olen tästä kuollut esimerkki.

Maukka
Maukka
25.2.2020 15:55
Vastaa...  uskova-make

Niin, Martti Luther julisti aikanaan, että ” paavi on antikristuksen äpärälapsen Muhamedin kaksoisveli”. Tämä luki Suomen Kuvalehdessä protestanttista kirkkoa käsittelevässä artikkelissa.

Kalle
Kalle
23.2.2020 20:22

Ymmärtääkseni jotain kuvatun kaltaisia kokemuksia tavoitellaan mm. kabbalan, joogan ja muiden itsesuggestioiden avulla, ehkä jopa muidenkin hypnotisoimana. Hommaa on kuitenkin harjoitettu varmasti tuhansia vuosia joten kai siinä jokin totuus saattaa myös olla. En tiedä, voiko asian tutkimatta kuitata huuhaana jos ei vaan itse pidä jotain todellisena? Me länsimaalaiset ollaan itse erkaannuttu/erkaannutettu oman kulttuurimme juurilta. Meille konkretia on totuus ja usein se on viisasta, mutta ”henkinen tajunnan laajentuminen” on jotain muuta, eteerinen ei fyysinen minä. Me ei esim. uskota noituuteen, silti sitä laajasti harjoitetaan, jotkut taas on uskovia ja niille nauretaan. Onko he muut vaan tyhmiä vai enkö itse ymmärrä? Siihen on hyvä etsiä vastaus.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
24.2.2020 02:04

Kesällä tuli vastaan ehkä ihan aito viidakon asukki (luultavasti entinen). Heitteli joitain mustia juttuja asfaltille, katseli niitä, keräsi kouriinsa, otti pari askelta, mutisi jonkun loitsun ja taas viskasi ne kappaleet käsistään. En oikeasti tiedä, mistä oli kyse, jotain taikoja siinä kai tehtiin. Kelaonnea, tai puolisoa varmaan manattiin tulevaksi.

Juju = voodoo
Juju = voodoo
24.2.2020 12:08

Nysy Juju- jätkiltä.

....
....
23.2.2020 22:15

https://www.hs.fi/nyt/art-2000006309110.html
Eikö siellä Ruotsissakin ole ”batiikkinoitia”?
Ottamatta kantaa toimiiko se tai onks siinä mitään todellista jotkut sitäkin tykkää. Sitten ku miettii ketkä eniten muslimeja tännekin haluu niin väkisin tulee mieleen et täs jotain muutakin.

H. Elvete
H. Elvete
23.2.2020 23:18

Miksei kysytty niistä 72 neitsyestä että saako niitä vai ei?
Koskeeko tämä juttu vain kristittyjen taivasta? Entäs kaikki muut uskonnot- sinne lämpimään paikkaan?

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
24.2.2020 02:09
Vastaa...  H. Elvete

72 neitsyttä himoavat nyt ainakin menevät sinne.

Anna kaikkien ananaksien kukkia!
Anna kaikkien ananaksien kukkia!
23.2.2020 23:27

”V: Kaaos on totta vain huolestuneiden ihmisaivojen sopukoissa. Maailma pyörii täydellisessä harmoniassa. Kaikki se tapahtuu, mitä kuuluukin tapahtua. Mikään ei ole sekaisin tai menossa vikaan. Näin tämän kaiken kuuluukin mennä.”
Eli Paavo ja me siis aivan turhaan jauhamme tätä matu- ja migraatioasiaa koska näin sen kaiken kuuluukin mennä. Eheheheeee….
Ajöökken då.

T
T
23.2.2020 23:30

Kuolemanjälkeiset jutut taitavat jäädä hämärän peittoon, sillä rajan toiselta puolelta ei ole vielä kukaan tullut kertomaan miten asiat ovat, mutta pitää toivoa että mikäli taivas on olemassa, niin siellä olisi asiat sentään sen verran hyvin että lentoveroa ei tarvitsisi maksaa.

Jenni
Jenni
24.2.2020 17:52
Vastaa...  T

Juttu on nimenomaan kirjoitettu kuoleman rajatila-kokemusten pohjalta, eli infoa niiltä, jotka todella ovat käyneet tuonpuoleisessa (tai sitten eivät?). Kyse ei ole omista henkilökohtaisista uskomuksistani tai mistään uskonnosta, saarnaamisesta ja paasaamisesta, vaan vastauksista kysymyksiin joihin minä ja moni muu haluasi saada vastauksia.
Onko teksti kirjoitettu huumorimielessä? Joo, tavallaan. Kirjoitan usein kevytmielisesti eli samalla positiviisella tavalla kuin suhtaudun elämään, kuolemaan tai ihan mihin tahansa muutenkin. Sen voi ottaa huumorina, tai sitten tekstin voi ottaa ajatusten ja keskustelun herättäjänä. Jumalaa koskeva kirjoitus ateistin toimesta tilattiin ja tämän toimitin.
Olen lukenut näistä NDE-kokemuksista ja tutkimuksista vuositolkulla, joten tämä oli eräänlainen yhteenveto asioista, joita tällaisia kokeneet ihmiset ovat kertoneet.
Netti on pullollaan tätä NDE-tietoa ja aloittelijoille voisin suositella vaikkapa neurokirurgi Eben Alexanderin kirjaa Totuus taivaasta.

T
T
24.2.2020 21:12
Vastaa...  Jenni

NDE on aiheena kiehtova ja asiaan pitäisi perehtyä enemmän. Tämän aiheen tieteellinen tutkimus taitaa olla vielä alkutekijöissään. Eben A. nimi on tuttu, mutta kirjaa en ole vielä ehtinyt lukaisemaan, sillä vuorokaudessa on harmillisesti vain 24 tuntia.
Filosofisessa mielessä on olemassa 3 elämänkatsomusta: Fatalismi, sattumanvaraisuus ja ihminen luo itse oman kohtalonsa. Hyvin mielenkiintoista että rajalla käyneet ihmiset kallistuvat fatalismin kannalle. Itse tuppaan ajattelemaan että asioita vain tapahtuu sattumanvaraisesti ilman mitään syytä tai tarkoitusta, mutta aina on hyvä kuulla omista poikkeavia näkemyksiä.

Jussi
Jussi
23.2.2020 23:53

Make puhuu asiaa, mutta ehkä liian suurella paatoksella.
Ei uskova halua pitää asiaa sisällään, vaan lähimmäisenrakkaudesta kertoo totuuden myös muille.
Ihan sama jos joku on menossa heikoille jäille, niin tottahan häntä pitää varoittaa.

Anonymous
Anonymous
24.2.2020 17:58
Vastaa...  Jussi

Tietona sille, se mitä joku uskova pitää omana totuutena, ei sitä ole oman päänsä ulkopuolella.
Uskonnot on helppo kertoa mistä ne kehitettiin, ainostaan yhdestä syystä ja se on heikkojen ihmisten potema kuolemanpelko.
Ja uskontoja joku pitää totena, eli kun luet vaikka dekkarikirjaa se on samanlailla ”totta”,
Joka elokuva mitä katsot on ”totta”, mutta tiedätkö mitä, se ei ole totta.

meikäpoika
meikäpoika
24.2.2020 00:11

Mitäs ootte mieltä tästä? Raamatun viimeisessä kirjassa, Johanneksen ilmestyksessä, sanotaan näin:
Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku, ( Ilm 13:16,17.)
Mikrosiru on jo olemassa. Sinne mahtuu kaikki tarvittava tieto: terveystiedot, pankki-asiat, paikannus jne. Tuota kun on kehitelty, niin on huomattu että paras paikka sirun sijoittamiselle on otsa, hiusraja tai oikea kämmenselkä. Tämä johtuu siitä, että siru toimii pienellä lithium-paristolla, joka saa parhaiten energiaa noissa paikoissa,
Aika hurjaa, että Raamatussa on tuo kerrottu jo pari tuhatta vuotta sitten…

Anonymous
Anonymous
24.2.2020 18:00
Vastaa...  meikäpoika

Jiisus.. ja tietenkinhän houru pitää tuota kirjoítusta viestinä mikrosirusta.

Anonymous
Anonymous
24.2.2020 18:10
Vastaa...  Anonymous

Niin tuo pedonmerkki-asia on Ilmestyskirjassa, jossa kerrotaan maailman asioista viimeisinä päivinä. Juuri ennen Jeesuksen paluuta.
Käteisestä rahasta ollaan kovaa vauhtia luopumassa. Mikä tulee sen tilalle?

Oraakkeli
Oraakkeli
24.2.2020 05:26

Kirkkojen Jumala on bullshittiä, joskin johonkin suurempaan kaiken luojan energiaan uskon ja ettei tietoisuus häviä mihinkään kuollessa. Ihmisruumis on vain väliaikainen tukikohta tietoisuudelle. Kirkkojen suoltama uskonoppi, olkoon krstitty tai muslimi, on tehty ihmisten pitämiseksi nöyrinä kuolemanpelolla ja sillä on vuosisatoja saatu hallittua kansakuntia, joko hyvällä tai sitten pahalla. Keskiajan polttoroviot ovat katolisen kirkon huipenteuma siitä miten ihmistä ja ihmismassoja hallitaan.Ilman uskontoja ihmiskunta olisi kehityksessä sen 500 vuotta edellä nykyistä kehitystä. Myös uskontojen tuoma tyhjäkäynti on taannuttanut mm. muslimimaailman ja monet tuon uskonnon alla olevat valtiot eivät ole kehittyneet juurikaan 700-500 vuoden aikana tai ovat tulleet länsimaiden siivellä.Noissa nykyisissä muslimimaissa oli ennen korekakultuuria, mutta ne taantuivat islmin tullessa valatuskonnoksi ja sen alisteinen valta on tuhonnut mm. naisten aseman täysin. Nyt tuota brutaalia ja sairasta uskontoa ollaan tuomassa sivistyneisiin länsimaihin vauhdilla ja siitä on seurauksena joko sivistyneen maailman taantuminen tai lopullinen tuho.

Anonymous
Anonymous
24.2.2020 18:13
Vastaa...  Oraakkeli

Aito raamatullinen kristinusko ei pelottele kuolemalla. Sillä elämä jatkuu kuoleman jälkeen ja kuolema
on uskovalle voitto.
Tämä maanpäällinen elämä on vain pisara – ikuisuus on siihen verrattuna kuin valtameri.
Missä sinä haluat viettää ikuisuutesi?

K. Vantti
K. Vantti
24.2.2020 21:56

Tässä olisi monta hyvää aihetta joita voisi keskustella rakettitutkijoiden ja astrofyysikkojen kanssa joita maamme ovat pullollaan mutta ei se vaan onnistu. Miksiköhän ei?