Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Onnea Vorolle!
Onnea Vorolle!
24.2.2020 12:11

Koska Viro järjestää ananaksenmuotoilukoulutusta:
https://m.youtube.com/channel/UClLk3Iq2ywKmUihTCE-4tog

Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
24.2.2020 16:46

Haa, lycka till Virolle ! Viro (samoin kuin Latvia ja Liettua) käytti hyväkseen sen yhden hetken 80-90-lukujen taitteessa, kun ikkuna oli auki ja pujahti vapaaksi. Samantien EY:hun ja – mikä tärkeintä – NATOon! Suomi (Koivisto ja muut kuhnurit) ei uskaltanut sitä tehdä. Jäljet näkyvät…

Ilmari
Ilmari
24.2.2020 20:34

Katson aina Viron itsenäisyyspäivän paraatin. Joka kerta torilla on myös Naton edustajia ja joka kerta Viron puolustusvoimain komentaja toteaa puheessaan, että Natossa on Viron turva.
Tänään hän mainitsi, että kriisitilanteessa Viro saa reservit liikkeelle kahdessa päivässä ja sitten liittolaiset ehtivät apuun. Suomikin varmaan saisi, mutta erona on se, että meille ei tule kukaan apuun. EU ei ole sotilasliitto, eikä sillä ole armeijaa.

Anonymous
Anonymous
24.2.2020 21:19

Suomessa usanatsinatot ei tule ikinä olemaan, kansa ei niitä halua, mutta väkisin sinne paskaan lykätään kuten eurostoliittoon.

Vittuuntunut Stadilainen
Vittuuntunut Stadilainen
25.2.2020 14:00

Kyllä ne perusteet olivat ihan erilaiset silloin EU-liittymiskampanjan aikaan.
Ei ollut puhettakaan: yhteisvaluuttaan liittymisestä (pakosta, ilman äänestystä), maahanmuuttovirroista ja taakanjaosta, Kreikka-takuutuksista ja mahdollisesta yhteisestä verotuksesta jne…
Kyseessä piti olla kauppaliitto ja ihmisten vapaa liikkuvuus. Halpa viina ja autot.

Vittuuntunu Stadilaine
Vittuuntunu Stadilaine
25.2.2020 19:50

EU on vastuussa rajapolitiikkansa johdosta. Schengenin sopimus on täysi katastrofi, jonka seurauksia tullaan vielä maksamaan verellä.
Voisin lässyttää pitkällisesti asiasta, mutta todella hienoa, jos paikallisena osaat olla noin positiivinen. Ehkä minä vain olen turhan pessimistinen tässäkin.
Jokatapauksessa vastapuolella on käytössään käytännössä rajattomat resurssit mädättää myös Baltian maat ja olen varma, että siihen varautuminen on ainakin jollain tasolla jo aloitettu. Mahdollisesti mielipidemittauksien ja vastaavien tunnustelujen keinoin.
Ei Neuvostoliitossakaan ollut mitään neuvostovapaita suoja-alueita köyhille väestönosille. Toivon että optimismisi on aiheellista!
Muistetaanpa esim. tämä: https://fi.wikipedia.org/wiki/GCM-sopimus -Uskon, että Suomen nykyhallitus yrittää käynnistää tuon sopimuksen täytäntöönpanon kautensa aikana.
Ilmarille: kiitos korjauksesta. Pointtini kuitenkin pysyy, ei suomalaiset tällaiseen suostuneet.

Ilmari
Ilmari
25.2.2020 17:22

Yhteisvaluutasta sovittiin jo liittymissopimuksessa. Ruotsi teki varauman, mutta Suomi ei.

Ilmari
Ilmari
24.2.2020 21:27

Oli hienoa. Siellä oli myös taas itsenäisyyspäivän kynttiläkulkue, johon otti osaa ihan tavallisia ihmisiä . Kukaan ei huutanut natsia kadun varrella.

Vittuuntunut Stadilainen
Vittuuntunut Stadilainen
24.2.2020 18:16

Toivottavasti virolaiset ja muutkin baltit ovat varuillaan, sillä:
https://www.breitbart.com/europe/2020/02/20/bosnian-minister-warns-100k-strong-migrant-wave-heading-eu/
..Heille saatetaan tehdä ”3:n vuoden tukitemppu” ja houkutella heidät ottamaan ”tilapäisesti, tuettuna, vain kolmeksi vuodeksi” kulttuurinrikastajia. Minusta on aivan selvää, että taakanjako tulee jossain vaiheessa suuntautumaan myös etelänaapureihin. EU-rahalla pönkitettynä, luultavasti.
Toivottavasti tämä kaveri on nyt taas hereillä (alkaen 01:43):
https://dlive.tv/p/vihapuhefm+hHJHruQWg
Huipputyyppi – eurooppalainen sankari!

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
25.2.2020 01:21

Ilmastorahalla – jota toki ilolla maksamme – maksetaan ehkä pakolaiset noihinkin maihin. Tosin eivät he siitä kauaa kärsi. Kolmen vuoden ilmaisrahojen loputtua pakolaiset ryntäävät lähimpiin maihin, joissa saa kaiken haluamansa mitään tekemättä. Sitten voi ottaa lisää pakolaisia, taas kolmen vuoden takuutaikaseinällä. Ikiliikkuja on keksitty. Eesti voi ottaa vaikka miljuuna muslimia, mihinkäs ne sieltä laivalla karkaisivat sotaa pakoon? Latviastakin nykyään pääsee kidutusta karkuun. Ellei muuten kiinnosta, ehkä EU asettaa kivasanktioita ja antaa lisää mietintäaikaa. Noin itse tuhoaisin Suomen, jos olisin Junckerssin seuraaja.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
24.2.2020 21:12

Head iseseisvuspäeva

Margit
Margit
24.2.2020 22:18

Suomessa uutisoidaan, että ekre puolue ei osallistunut itsenäisyyspäivä juhlaan, vaan pitivät oman Soihtu kulkueen. Siitä näytettiin vain välähdys.

isästä perkeleestä
isästä perkeleestä
24.2.2020 23:03

Mutta miettikääs vähän…
1. joulukuuta 2006 Sosiaalipsykologi Jukka S. Lahti surmataan 69 veitseniskulla kotonaan
2. joulukuusa 2006 Jukan opiskelukaveri sosiaalityöntekijä Pekka Puputti katosi firmansa pikkujoulujen jälkeen ja löytyi Töölöläisen kanoottistadionin läheisestä rannasta hukkuneena… Hukkumispaikka on aivan eri suunnassa jossa hän asui.
Mitä Puputti teki Töölöläisen rajasaaren rannassa tuollaiseen aikaan…
Jo sokea Reetakin näkee, että nämä kaksi kuolemaa liittyvät selvästi toisiinsa.
No sosiaalityöntekijöitä olivat molemmat ja mitähän asioita ne sosiaalityöntekijät joutuvat ammattiinsa liittyen kohtaamaan ?
Esim. insestiperheitä, pedofiileja, jotka hyväksikäyttävät nuoria lapsia.
Olen aika varma, että Jukka S. Lahti oli jonkin suuremman pedofiiliringin jäljillä ja se olisi mielenkiintoista, että liittyikö tämä jotenkin hänen lapsiinsa, koska miksi hän olisi muuten Porvooseen asti soittanut poliisille puheluita.
Jari Aarniohan asui tuolloin Porvoossa.
KRP:n poliisijohtajissa on pedofiileja, jotka kuuluvat yhteen isokenkäisten pedofiilirinkiin, joihin kuuluu myös muitakin virkamiehiä sekä julkisuudenhenkilöitä.
Tämä kyseinen KRP:n päällikkö on pystynyt myös Ulvilan murhamysteerissä jarruttamaan, ettei totuus tule ilmi missään vaiheessa, että mikä oli Ulvilan surman motiivi, kun sillä on oma lehmä ojassa myös.
Tämä nyt vaan on karu fakta, mutta tuolla vallan huipulla Suomessa pätee yhteinen nimittäjä = PEDOFIILEJA OLEMME KAIKKI, OLEMME KAIKKI KAIKKI, SINÄ JA MINÄ..
Se on todella karu lauma arkitodellisuudesta vieraantuneita psykopaatteja, joista melkein nää kaikki ovat lapsena joutuneet myös pedofiilien kynsiin ja sellaisen kun joku kokee, niin yleensä heistä tulee aikuisena samanlaisia alaikäisten seksuaalisia hyväksikäyttäjiä. Mutta tämä valtatahojen pedofiilikerhot ovat kuitenkin sellaisia klubeja, että jos joku niiden jäsen alkaa niitä vuotamaan, niin siinä taisi tälle Jukka S. Lahdelle sekä hänen opiskelukolleegalleen Pekka Puputille käydä huonosti, koska he tiesivät näistä kuvioista liikaa.
Koska jos näiden poliitikkojen ja virkamiesten pedofiiliringit uhkaavat paljastua, niin niiden paljastuttua siinä palaa hillotolppa ura jos toinenkin ja niistä poliitikoista tulee se POLIITTINEN RUUMIS, jolla Timo Soini aikanaan uhkaili muutamia Persu jäseniään, jotka eivät suostuneet pysymään ryhmäkurissa.
Soini tarkoitti kuitenkin tuolla sanonnalla sitä, että hillotolpat paloivat ja kävi potkut politiikasta.

ike
ike
25.2.2020 05:35

Näitä pedofiilirinkejä on myös maailmalla vaikea jäljittää koska siellä on mukana niin uskomattoman rikkaita ja kuuluisia, vaikutusvaltaisia henkilöitä. Niin politiikasta kuin muualtakin. Miksi Suomi olisi poikkeus.

Pedofiilirinkejä on ollut jo ainakin 50 vuotta
Pedofiilirinkejä on ollut jo ainakin 50 vuotta
25.2.2020 11:26

Entäs tapaus Jeffrey Epstein (((niitä))), Englannin prinnssi Andrew etc.?
Onhan niitä pedofiilirinkejä ja niistä on kirjoitettu useampia kirjojakin, uhrit ovat kirjoittaneet. On lapsia joita ovat sekä omat vanhemmat että isovanhemmat käyttäneet hyväkseen sekä ulkopuoliset:
https://www.bokus.com/bok/9789186675042/hur-kunde-hon/
Karmea mutta hyvä kirja ruotsalaisesta tytöstä jota isä nussi vuosikausia on
https://www.bokus.com/bok/9789137148571/den-tusende-gangen-en-berattelse-om-sexuellt-utnyttjande/

Ilmari
Ilmari
25.2.2020 17:27

Marco de Witin Maidanfilmit olivat parasta viihdettä mitä netistä löytyy. Olisiko hän löytänyt töitä?
Tällä hetkellä parasta viihdettä edustas Reformistudio. Kaikki asiatiedot päin persettä mutta show jatkuu! ”Toimittajat” vauhdissa!

Ryssän elinikä
Ryssän elinikä
25.2.2020 11:29

Venäläisten miesten keskimääräinen elinikä on noussut 10 vuotta, 58sta (2003) 68aan (nyt) kiitos vähemmän ryyppäämisen. Aika kehno kuitenkin: Ruotsissa keskimääräinen elinikä on 81 vuotta miehillä ja 84 naisilla.
https://www.svt.se/nyheter/ryska-man-dricker-mindre-och-lever-allt-langre

valo tunnelissa
valo tunnelissa
25.2.2020 13:06

Viro osaa arvostaa itsenäisyyttään koska oli niin pitkään osa jättivaltiota.
Suomi ja eritysesti Ruotsi eivät enää oikein osaa, sillä ne laskevat maahan suuria määriä komentokulttuureista tulevia ihmisiä.