Kansanedustaja Junnila: Kommunisti-Kontulan rajaloukkaus oli ”kirjakoijaus”

Kansanedustaja Anna Kontula (vas) julkaisee tänään kirjan vain kuukausi sen jälkeen, kun hänet pidätettiin aikeistaan tunkeutua Israelin raja-aidan läpi Gazaan.

Perussuomalaisten kansanedustaja Vilhelm Junnila paheksuu Kontulan rajaselkkausta, joka näyttää olleen etukäteen suunniteltu julkisuustemppu kirjaprojektin edistämiseksi.
– Kirjan pikainen julkaisu vahvistaa epäilyä, että kyseessä oli vain Kommunisti-Kontulan ”kirjakoijaus” pitkittyneen konfliktin kustannuksella, kansanedustaja Junnila paheksuu.
Kontula pidätettiin Israelissa 13. tammikuuta pyrkiessään Gazaan, jota hallitsee islamistinen terroristijärjestö Hamas. Kontula on julkisesti luonnehtinut itseään kommunistiksi.
 
Ei ulkoparlamentarismille: ”Keskittyisi päätöksentekoon”
Vilhelm Junnila toivoo Kontulan keskittyvän päätöksentekoon ja hylkäävän ulkoparlamentaristisen aktivismin. Myös Juutalaisten maailmankongressi kritisoi Kontulan toimintaa, jota hän perusteli Suomen ja Israelin välisillä asekaupoilla. Asekaupat kuitenkin tehtiin nykyisen hallituksen toimesta.
– Länsimaisia arvoja murentanut Berliniin muuri rakennettiin Kontulan kannattamien kommunistien toimesta, joten on irvokasta jeesustella Israelin ja Gazan välisestä raja-aidasta. Keskittyisi päätöksentekoon, jos asekaupat harmittavat, Junnila jyrähtää.
 
Vilhelm Junnila
Kansanedustaja / Member of Parliament

Subscribe
Notify of
guest
5 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ilmari
Ilmari
25.2.2020 17:59

Ainoa kohta missä Israelin viranomaiset töppäsivät tässä asiassa, oli se, että he päästivät Kontulan vapaaksi.

John MacMunne
John MacMunne
26.2.2020 08:02
Vastaa...  Ilmari

Eivät töpänneet; halusivat päästä eroon idiootista (sen, mikä näyttää idiootilta ja kuulostaa idiootilta, täytyy olla IDIOOTTI). Israelilaiset ovat mukavaa porukkaa, paitsi raha-asioissa. Jerusalemissa on muuten uskomaton yöelämä ja baarimeininki, suosittelen.

Berliner maur
Berliner maur
25.2.2020 19:58

Näille nuorille kommunisteille pitäisi järjestää luento, ja kertoa mikä Berliinin muuri todella oli, ja mikä sen tarkoitus oli. Tämäkin kommunisti oli 12v kun Berliinin muuri alkoi rapisemaan. Toinen kommunisti, Li Andersson on syntynyt kun Berliinin muuria alkoivat purkamaan.
Kuitenkin tuo Kontulan operaatio oli aivan järjetön. Kävi kommunistilla tuuri, että ei saanut nallia niskaan.

Pate Teikka
Pate Teikka
25.2.2020 20:26

Onkohan siina kirjasessa ohjeita kuinka turvapaikkapummeja piilotellaan ja kuinka kasvetaan kommunistiksi vaikka aiemmin on ollut aarioikeistolainen.

Klarsyn
Klarsyn
25.2.2020 20:44

Ahaa, totuus tuli ilmi – julkisuustemppu. Kummallista ettei tällainen herätä negatiivista assosiaatiota YLE:n toimituskunnassa, mutta kun joku joka ei missään nimessä halua olla antifasisti, kutsuu itseään fasistiksi, huutaa koko toimituskunta yhden sanan tuomiota. Fasisti saa olla kunhan ei sitä tunnusta, fasistisella tavalla voi hoitaa ilmastoasioita, ja yliopistokoulutusta, mutta kutsua touhua antifasistiseksi, ja saada taputuksia. Mutta pitäisi kuitenkin jo tähän päivään olla ainakin muille kuin valtamedialle selvää, että todellisia aitoja fasisteja ovat antifantit. Kommunisti kerää kiitokset eikä uusmarxilainen enemmistöjä sortava politiikka herätä minkäänlaista kritiikkiä.