Illan live: Ruotsi-Kehitysmaa maaottelu

1534301_936709516423640_8132170636957064448_n

Tänä iltana taas tapahtuu Trollhättanin onglema-alueella Kronogårdenissa. Livelähetykset tulevat Facebookissa Joakim Lamotten sivulla. Laitan tänne myöhemmin illalla erikseen linkin, että ne, jotka eivät ole Facebookissa, voivat seurata tapahtumaa.

Jutun tausta on se, että Lamotte oli sopinut aiemmin SVT:n ajankohtaisohjelman kanssa haastattelun, joka oli tarkoitus lähettää livenä Kronogårdenista. SVT kuitenkin ilmoitti alkuviikosta, että se perääntyy ohjelman teosta. Syy: Liian vaarallista.
SVT:n peruuntumiseen vaikutti mm. Trollhättanin kunta, joka on ollut yhteydessä yleisradioyhtiö SVT:hen ja kertonut, että Kronogårdenissa leimahtaa mellakka jos Lamotte ilmestyy sinne. Vaikka aikaisempien mellakoiden yhteydessä totesivat, että Kronogården on turvallinen.
Joakim Lamotte on nyt päättänyt, että menee Kronogårdeniin vaikka yksin. Lamotten mukaan kriminellit eivät sanele kuka ja mitä tavalliset ihmiset saavat tässä maassa tehdä.
– Muut toimittajat ja journalistit voidaan hiljentää, minua ei, Lamotte sanoo.
Nyt monissa Facebook-ryhmissä kerätään tavallisia ihmisiä, jotka lähtevät mukaan Kronogårdeniin ikään kuin turvaamaan Lamotten selustaa. Jonkinlainen pieni taustatuki ollaan tähän mennessä jo saatu kokoon.
Livelähetys alkaa siis tänä iltana keskiviikkona klo 19.30 (Suomen aikaa 20.30) Kronogårdenista ja näkyy: https://www.facebook.com/joakim.lamotte/
Kannattaa ehdottomasti seurata. Tiedossa Ruotsi-Kehitysmaa maaottelu.
Lisäys: SVT:n mukaan Kronogårdenista tulee live heidänkin kanavaltaan.
 

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Fatwantarkistaja

Hurja tilanne.

T

Toivottavasti pääsee ehjänä takaisin…

PastoriNikulainen

Siisti juttu, että panit linkkiä, niin ei tarvitse jutskubuukkiin siksi liittyä.
Aamenta vaan kaikille muillekin ”penkkiurheilijoille” pastorin puolesta!
Tuosta tulee enemminkin gladiaattorien rähinää kuin mitään aikuisen oikeaa urheilua nääs.

Ruplapete

Joakimilla on musta vyö judossa – kai ne Matut laitetaan ojaan tarvittaessa

Sam Colt

Jihadisteilla on huomattava ylivoima. Todennäköisesti vielä pataljoona suvakkiämmiä tukena rääkymässä.
Poliisien rohkeus ja kyky on nyt puntarissa.

Anonymous

Suomen poliisi osaisi hoitaa homman uskottavasti, mutta ruotsin poliisit ovat täysin 🤡

Heja Joakim
Anonymous

Toivottavasti ruotsalaiset löytävät joskus vielä turvapaikan tässä turvattomassa maailmassa. Siihen asti pitää hiipiä hiljaa kusi sukassa…

Anonymous

Olenkin miettinyt että Suomen pitäisi oikeasti stopata haitallinen kela maahanmuutto, koska 10-20 vuoden päästä valkoiset eurooppalaiset alkavat etsiä uutta turvallista paikkaa asua.
Suomi hyötyisi tästä, mutta hallituksellamme on kova kiima pilata myös Suomen turvallisuus.

T

Katsoinko oikean videon? Kesto 3:20.

Videon kesto 59 min.
Irmeli

Eipä tosta muuta voi sanoa että Ruotsi on ansainnut kohtalonsa, kyllä oli niin kuvottavia suvakki puheenvuoroja että YÄK…Antakaa vaan matujen riehua, alistaa ja raiskata ja vaikka tappaa ja niinhän te annattekin suvakkiämmät suojelee, tekee ne lemmikit mitä hyvään, kaikkihan on aina muiden syytä… Kaikki sympatiani on Joakim Lamotten puolella….

M

Nuoriso™ ei tainnut uskaltautua paikalle. Lamottella oli jonkinkokoinen tukijoukko, jossa oli vissiin poliisejakin. SVT ei tullut.

Nike Lauta

Jälkipuinti ja DEBATTEN kertoo taas sen, ettei todellisista keinoista puhuta vieläkään.
https://www.youtube.com/watch?v=acCMFGNr3-E
Ei enempää eikä vähempää kuin UT VISNING eli karkoitus rikollisille. Jos vanhemmat ei saa jälkikasvua kuriin niin ulos kaikki vaan.

Anonymous

Svt panikoi, eihän ruotsissa ole mitään väkivaltaa ministerikin sanoi taannoin että ruotsi on turvallisempi kun koskaan aikaisemmin.