Onko olemassa parempaa vihaa?

recycle-29227_960_720

Maahanmuuton ympärillä on joitakin hyvin mielenkiintoisia ilmiöitä, jotka koskevat ”kaikkia osapuolia”. Ilmiön nimi on: joidenkin viha on parempaa vihaa kuin toisten.

Kolmansista islamilaisista tulleet muslimit vihaavat lähtökohtaisesti kaikkea sellaista, joka ei tule heidän piiristään. He ovat avoimen homovihamielisiä, vihaavat juutalaisia ja ovat ylpeän rasistisia muita etnisyyksiä kohtaan. Arabit halveksivat afrikaanoja, lähi-idän etnisyyksien kesken on avointa silmitöntä vihaa afgaanien ja irakiaanojen välillä. Eritreaanot vihaavat egyptiaanoja. Ja heitä kaikkia yhdistää, että he liittoutuvat keskenään vihaamaan länsimaalaisia.
Mutta kun ruotsalainen avoimesti vihaa juutalaisia hän on uuninluukkuja kolisteleva natsi ja fasisti ja Hitlerin sekasikiö. Some huutaa kuumana ruotsalaisen inhottavaa antisemitisti. Muita etnisyyksiä vihaava on kammottava rasisti. Mutta muslimi saa vihata ihan vapaasti eikä kukaan puutu siihen.
Kun oikeisto vihaa kaikkea Pride-juhlintaa sydämensä pohjasta ja haluaisi heitellä homoja katolta ja hirttää heitä nosturiin niin asiasta käydään pitkiä ajankohtaisohjelman keskusteluja. SETA:n edustaja analysoi. Tilanne on vakava. Mutta SETA:n edustaja ei ole osallistunut yhteenkään ajankohtaisohjelmaan analysoimaan muslimien homofobiaa. Seksuaalivähemmistöjen mielestä muslimien homoviha on ok.
Sama asia naisasia-asioissa. Mitäpä tapahtuisi jos Lars-Håkan kertoisi, että vaimolla ei ole mitään oikeutta kieltäytyä seksistä eikä akka saa syödä samassa ruokapöydässä kun hänellä on kuukautiset. Vaimon pitäisi kävellä kaksi askelta miehen perässä eikä nainen saa käydä kaveriensa kanssa kahvilassa. Asia nousisi valtakunnan ykkösaiheeksi ja erilaiset naisasiafeministit huutaisivat hoosiannaa. Mutta kun samaa tekee muslimimies – feministit ovat hiljaa. Ja jopa asettuvat muslimimiehen puolelle.
Musliminuorukaiset saavat harjoittaa systemaattista ruotsalaisten nuorukaisten ryöstelyä, kusta heidän suuhunsa ja puhua somessa aivan vapaasti halventavasti ”svennestä” (= halveksiva sanonta, vrt. esim svedupetteri tms) ja ”svennehuorasta”.
Jos ruotsalaiset nuorukaiset lähtisivät Rinkebyhyn ryöstöretkelle niin Stefan Löfven ei selittäisi asiaa ”14-vuoden takaisilla veronalennuksilla” eikä nuorisopoliisi analysoisi asiaa kovilla kokeneilla nuorilla. Ehei, kyseessä olisi rasismi ja siihen pitää puuttua kovalla kädellä. Sama homma somekommentoinnissa. Svenne on ihan ok Facebookillekin, mutta auta armias jos 75-vuotias Monica erehtyy tekemään Faboon päivityksen jostain maahanmuuttajan raiskauksesta kommentilla ”Pakkopalautus!” niin koko oikeussysteemi pyöräytetään käyntiin. Poliisi kuulustelee, syyttäjä syyttää ja oikeus tuomitsee mummon koviin sakkoihin kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.
Miksi asia on näin? En osaa selittää. Haluaisin ymmärtää, mutta en osaa. Kaupanpäälle muslimit vihaavat meitä sydämensä pohjasta eikä heillä ei ole aikomustakaan sopeutua yhteiskuntaamme vaan elävät kuin siinä sekasortoisessa maassa, josta ovat tulleet.
 
hdfhdfhdf

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Übersturm
26.2.2020 10:11

Työssä käyvään, valkoiseen, (noin) kristillisen arvomaailman omaavaan hetero mieheen kohdistuva viha on aina oikeaa ja sitä parempaa vihaa. Sitä voidaan harjoittaa valtion ja valtiollisen propaganda koneiston (tv + lehdistö) toimesta veronmaksajien maksamana. Siitä tehdään turhake-tutkijoiden toimesta nolla-tutkimuksia, joilla rakennetaan totuus tuosta vihattavasta valkoisesta ’paska-sakista’.
Ihmetellään vaan, kun ”ansaitsevan kansan osan” syntyvyys menee nollaan ja työssä käyvien ihmisten into tehdä työtä, rakentaa ja kuluttaa loppuu. Talous kaatuu, mutta vielähän voidaan sosialisoida loputkin palkasta ja kertyneestä omaisuudesta. Mitäs tehdään kun nekin on sosialisoitu? Pakkotyö ja työleiritkö valkoihoisille, (noin) kristillisen arvomaailman omaaville heteroille?

Anonymous
Anonymous
26.2.2020 10:15

Yksi selitys on pelko. Ei kasvojen menettämisen pelko vaan koko pään menettämisen pelko.
https://ibnmatti.blogspot.com/p/jihadin-saannot.html
Jihadin säännöt
”1) Allah on pyhittänyt jihadin. Korkeampaa auktoriteettia ei ole, joten se on aina sallittua.
2) Älä kunnioita mitään sääntöä tai rajoitusta, päämäärä pyhittää minkä tahansa keinon – vaikka kuinka järkyttävän. Jihad voi olla mitä tahansa, mikä edistää islamia tai heikentää kafireita, joko yksilöä tai ryhmää. Jopa rahan lahjoittaminen jonkun toisen suorittaman jihadin tukemiseksi on eräs jihadin muoto.
3) Esitä aina uhria. Muhammed käänsi tilanteensa ympäri. Vaikka hän hyökkäsi viattomia ihmisiä vastaan ilman mitään syytä, hän syytti heitä siitä, että ”he olivat estäneet muita tulemasta muslimeiksi” ja olivat harjoittaneet kuvainpalvontaa. Hyökkäys oli uhrien syytä ja muslimit olivat uhreja, eivät vääräuskoiset (kafirit).
4) Toista tätä niin kauan, että ihmiset alkavat lopulta uskoa siihen. Jos saat uhrin hyväksymään syytökset, olet voittanut, koska kosto vaatii kokemusta epäoikeudenmukaisuudesta.
Lue lisää: http://ibnmatti.blogspot.fi/2015/01/muhammedin-tarina-pyha-sota-alkaa.html
5) Kannusta seuraajiasi fanaattisiin itsemurhatehtäviin.
Lue lisää: http://ibnmatti.blogspot.fi/2015/01/muhammedin-tarina-badrin-taistelu.html
6) Harhauta vihollista (kafireja) aina kun mahdollista varmistaaksesi voittosi.
Lue lisää: http://ibnmatti.blogspot.fi/2015/01/muhammedin-tarina-sota-on-petosta.html
7) Älä koskaan anna periksi, älä edes silloin, kun olet jo lyöty.
Lue lisää: http://ibnmatti.blogspot.fi/2015/01/muhammedin-tarina-uhudin-taistelu.html
8) Älä koskaan salli Muhammedin, Allahin tai islamin kritiikkiä. Tuhoa sananvapaus.
Lue lisää: http://ibnmatti.blogspot.fi/2015/02/muhammedin-tarina-runoilijan-kuolema.html
https://www.americanthinker.com/articles/2014/05/the_greatest_murder_machine_in_history.html
https://thedailycoin.org/2018/11/26/the-4-stages-of-islamic-conquest/

Minä
Minä
26.2.2020 10:28

Itseään suvaisevaisina pitävien ideologia on erinomaisen epälooginen ja valheellinen täysjärkisen mielestä, mutta heille itselleen se on korkeinta tietoa, totuutta ja oikeudenmukaisuutta. Aiemmin sellaista pidettiin mielenvikaisena, mutta nykyään poliittisesti korrektina, ihanteellisena ja hyvänä ihmisenä.

Pöljämystö
Pöljämystö
26.2.2020 10:35

Feministit ja vasemmistosuvakit ovat keisareita ja muslimit heidän vaattureitaan.

Savon Sulttaani
Savon Sulttaani
26.2.2020 12:32
Vastaa...  Pöljämystö

Hyvä kirjoitus. Noita asioita itsekin ihmettelen.
Kuka julkisuushakuinen reportteri saattaisi samaan studioon parit imaamit
ja näitä SETA:n ja feminismin edustajia. Saataisiin laatuviihdettä 😉
(Ei kai nykyoikeisto noin jyrkästi homoja vihaa.
Ei vain haluta, että sitä tuputetaan joka tuutista ja pakkosyötetään lapsille.)

John MacMunne
John MacMunne
26.2.2020 18:57
Vastaa...  Pöljämystö

MUSTALAISET OVAT KUNINGAITA!
(Tällainen teksti oli joskus spreijattuna Kouvostoliitossa ja huomatkaa kirjoitusvirhe.)

pöh
pöh
26.2.2020 10:35

Ihan sama pätee kaikkeen tiettyjä ihmisiä saa vihata ja herjata, toisista ei saa totuuttakaan sanoa.
Lehdet ollut täynnä jotain hölmöä persunuorta joka sanoi olevansa fasisti, ei siis tehnyt mitään rikosta oli vain tyhmä.
Samaan aikaan on lähes täysi hiljaisuus että pitkäaikainen kokoomusvaikuttaja on syytteessä lahjuksen ottamisesta, tai että demareiden piirijohtaja somali on syytteessä petoksesta kun huijannut kelaa, ja valehteli vielä kaupunkilehden toimittajalle, taisi olla ainoa lehti joka asiasta on kirjoittanut?
Mellunmäen moskeijan imaami sanoi ylen suorassa lähetyksessä että tuomio homoseksuaalisuudesta on kuolema, siitä ei kiihottunut valtakunnansyyttäjä tai kukaan muukaan.
Räsänen siteerasi (15-vuotta sitten?) raamattua ja jotain mölisi että homoseksuaalisuus on syntiä.
Valtakunnansyyttäjä kiihottui ja poliisi kuulustelee tuntitolkulla..
On nämä länsimaat mennyt aivan ihmeellisiksi.

Kommentoija
Kommentoija
27.2.2020 12:44
Vastaa...  pöh

”Lehdet ollut täynnä jotain hölmöä persunuorta joka sanoi olevansa fasisti, ei siis tehnyt mitään rikosta oli vain tyhmä.”
En minä usko, että se hölmöyttään mitään sanoi. Se oli valmistellussa puheessa, jota jäbä oli työstänyt ja valmistellut ehkä viikkoja. Se oli täysin tarkoituksellinen haasto. Jäbä tiesi vielä, että Junes Lokka striimaa sen ja suvakit Suomessa katsovat silmä tapilla, etsien jotakin, mihin tarttua. Oletettavasti hän haluaa haastaa persujen linjan ja katsoa, mihin se johtaa. Ehkä hän oli alkanut miettiä, onko persut sittenkään hänen puolueensa, vai onko se hänelle liian nössö.

Pakana uskonnot
Pakana uskonnot
26.2.2020 11:04

Sanoisin että oikeisto ei vihaan kaikkea Pridea, halua heitellä homoja katoilta alas ja hirttää niitä nostureihin. Ellei tässä tapauksessa tarkoiteta muslimi-oikeistoa. Mutta Suomen valtamediassa oleva ”äärioikeisto” ei ole tätä mieltä. Väittäisin että ne vain halveksii tätä pride-meininkiä. Mutta niin sitä halveksii Hankamäkikin, tai niin olen tulkinnut hänen kirjoituksistaan.
Mutta vielä tuohon sanaan juutalainen… Kauan on sitä aikaa kun Jeesus suututti juutalaiset teoillaan ja saarnoillaan. Aika oli toinen ja tavat olivat toiset. Niimpä se ristiinnaulittiin ja Barabbas vapautettiin. Voidaanko sitä kutsua silloisessa yhteiskunnassa vihaksi? Minä sanoisin että voidaan.
Ja kun tullaan tähän päivään niin nykyisinkin noilla seuduilla tapellaan enemmän tai vähemmän. Voidaanko sitä kutsua vhanpidoksi? Kuka sitä pitää ja kuka sitä lietsoo? Mitä yhteistä sillä on menneisiin päiviin?
Kuka muuten muistaa että maapallolla oli noin 300 vuotinen aika jolloin ei sodittu lainkaan? Ja kuka muistaa minä aikana tämä oli? Niin että sitä minä vaan ettei yksikään kristilliseksi seurakunnaksi itseään kutsuva tuo tuota ajankohtaa esille. Silloin ei ollut parempaa vihaa eikä huonompaa vihaa.

Huh Huh
Huh Huh
26.2.2020 11:32

Parempaa vihaa on olemassa tietenkin niille, jotka sellaisesta puhuvat. Onneksi muiden ei tarvitse uskoa heitä.

M
M
26.2.2020 13:10

Eikös näitä muoti-ilmiöitä ole ollut lähes aina? Keskiajalla vainottiin heliosentristejä, 1900-luvulla vainottiin neuvostovastaisia ja kommunisteja, nyt vainotaan rasisteja. Jokaisessa ajassa on ollut omat eriarvoisuusasiantuntijansa, jotka ovat keskenään kilpailleet, kuka uskaltaa toteuttaa seuraavaksi hullumman asteen hullutuksen. Ja toteuttava koneisto kuuntelee ja tottelee nöyrästi asiantuntijoiden mielipiteitä. Tämä on sama asia kuin muurahais- tai lammaspyörre. Jokainen vain sokeasti seuraa toisia ja apinoi. Se on sosiaalisuuden nurja puoli. Ei osata tai haluta ajatella itse, koska on mukavampaa vain sopeutua joukkoon.

Jarno Lehmussalo
Jarno Lehmussalo
26.2.2020 13:41

Jostain kuuluu kaiku, ”Ei Ne Kaikki….”