Onko olemassa parempaa vihaa?

recycle-29227_960_720

Maahanmuuton ympärillä on joitakin hyvin mielenkiintoisia ilmiöitä, jotka koskevat ”kaikkia osapuolia”. Ilmiön nimi on: joidenkin viha on parempaa vihaa kuin toisten.

Kolmansista islamilaisista tulleet muslimit vihaavat lähtökohtaisesti kaikkea sellaista, joka ei tule heidän piiristään. He ovat avoimen homovihamielisiä, vihaavat juutalaisia ja ovat ylpeän rasistisia muita etnisyyksiä kohtaan. Arabit halveksivat afrikaanoja, lähi-idän etnisyyksien kesken on avointa silmitöntä vihaa afgaanien ja irakiaanojen välillä. Eritreaanot vihaavat egyptiaanoja. Ja heitä kaikkia yhdistää, että he liittoutuvat keskenään vihaamaan länsimaalaisia.
Mutta kun ruotsalainen avoimesti vihaa juutalaisia hän on uuninluukkuja kolisteleva natsi ja fasisti ja Hitlerin sekasikiö. Some huutaa kuumana ruotsalaisen inhottavaa antisemitisti. Muita etnisyyksiä vihaava on kammottava rasisti. Mutta muslimi saa vihata ihan vapaasti eikä kukaan puutu siihen.
Kun oikeisto vihaa kaikkea Pride-juhlintaa sydämensä pohjasta ja haluaisi heitellä homoja katolta ja hirttää heitä nosturiin niin asiasta käydään pitkiä ajankohtaisohjelman keskusteluja. SETA:n edustaja analysoi. Tilanne on vakava. Mutta SETA:n edustaja ei ole osallistunut yhteenkään ajankohtaisohjelmaan analysoimaan muslimien homofobiaa. Seksuaalivähemmistöjen mielestä muslimien homoviha on ok.
Sama asia naisasia-asioissa. Mitäpä tapahtuisi jos Lars-Håkan kertoisi, että vaimolla ei ole mitään oikeutta kieltäytyä seksistä eikä akka saa syödä samassa ruokapöydässä kun hänellä on kuukautiset. Vaimon pitäisi kävellä kaksi askelta miehen perässä eikä nainen saa käydä kaveriensa kanssa kahvilassa. Asia nousisi valtakunnan ykkösaiheeksi ja erilaiset naisasiafeministit huutaisivat hoosiannaa. Mutta kun samaa tekee muslimimies – feministit ovat hiljaa. Ja jopa asettuvat muslimimiehen puolelle.
Musliminuorukaiset saavat harjoittaa systemaattista ruotsalaisten nuorukaisten ryöstelyä, kusta heidän suuhunsa ja puhua somessa aivan vapaasti halventavasti ”svennestä” (= halveksiva sanonta, vrt. esim svedupetteri tms) ja ”svennehuorasta”.
Jos ruotsalaiset nuorukaiset lähtisivät Rinkebyhyn ryöstöretkelle niin Stefan Löfven ei selittäisi asiaa ”14-vuoden takaisilla veronalennuksilla” eikä nuorisopoliisi analysoisi asiaa kovilla kokeneilla nuorilla. Ehei, kyseessä olisi rasismi ja siihen pitää puuttua kovalla kädellä. Sama homma somekommentoinnissa. Svenne on ihan ok Facebookillekin, mutta auta armias jos 75-vuotias Monica erehtyy tekemään Faboon päivityksen jostain maahanmuuttajan raiskauksesta kommentilla ”Pakkopalautus!” niin koko oikeussysteemi pyöräytetään käyntiin. Poliisi kuulustelee, syyttäjä syyttää ja oikeus tuomitsee mummon koviin sakkoihin kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.
Miksi asia on näin? En osaa selittää. Haluaisin ymmärtää, mutta en osaa. Kaupanpäälle muslimit vihaavat meitä sydämensä pohjasta eikä heillä ei ole aikomustakaan sopeutua yhteiskuntaamme vaan elävät kuin siinä sekasortoisessa maassa, josta ovat tulleet.
 
hdfhdfhdf