Tilanne Kreikan saarilla pahenee, tulijoita lappaa venekaupalla Turkista Lesbokselle

Skärmbild (131)

Tilanne Kreikassa alkaa taas olemaan siinä määrin kriittinen, että voidaan hyvällä syyllä odottaa kesää kohti mentäessä ympäri Eurooppaa lisää turvapaikanhakijoita. Nimittäin Kreikka ei selviä taaskaan yksin.

Lesboksella, josta ollaan oltu suhteellisen hiljaa viime aikoina, Morian pakolaisleirillä on yli 15 000 henkilöä, jotka pyrkivät edelleen eteenpäin Eurooppaan. Väkeä tulee jatkuvasti lisää. Saarella on todella rauhatonta. Sekä pakolaiset mellakoivat, että saaren asukkaat, jotka ovat kritisoineet uuden pakolaiskeskuksen avaamista vastaan. (https://www.handelsblatt.com)
Kannattaa huomata pari seikkaa, joilla on merkitystä. Leireillä olevista ihmisistä iso osa on muualta kuin Syyriasta, afgaaneja Iranista, pakistaanoja sekä afrikaanoja. Heillä ei ole mitään tarvetta turvapaikalle.
Mutta porukkaa on myös Syyriasta, joiden voidaan katsoa olevan pakolaisia. Mutta miksi he tulevat Turkista? Ensinnäkin Turkki on tällä hetkellä sotaretkellä Syyriassa joten syyrialaiset ovat vain ja ainoastaan Turkin vastuulla. Toiseksi, EU on maksanut Turkille, jotta se pitää oman rajansa kiinni, että Eurooppaan ei pääse tulijoita.
Milloinkahan Kreikka tekee velvollisuutensa ja alkaa ampumaan varoituslaukauksia EU:n puolelle tulevia veneitä kohtaan.
moriaenaeria--2-thumb-large-thumb-large

Subscribe
Notify of
guest
33 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Tervetulloo, meillä on tilloo ja erityisesti meillä on rahhoo niin paljon ettei paskalle taivu, voi että…

Goobeli

Ihan kevyt-kk:han pysäyttäisi tulijat ja veneet todella tehokkaasti. Jos ei sillä hoidu, niin ihan pikkupurtiloissa olevat konetykit ja tarvittaessa rannikkotykistö käyttöön. Papu-ukkot kurvaa nopeasti kotia kohti…

Acc358

Tuo on ainoa toimiva ratkaisu. Tosin tulijat yrittänevät katsoa kortit ja ainakin aluksi heille pitää näyttää että kohti ammutaan ja kovilla. Kuljetuspalvelun myyjä ei välitä pätkääkään, jos lasti kuolee tai hukkuu. Siksi voivat yrittää ajaa tulta vastaan.
Turkki on ihan turvallinen maa. Pitäisi kelvata. Siellähän käydään lomillakin lännestä.

Anonymous

“Broadsword calling Danny boy, Broadsword calling Danny boy” Lähettäkää tänne mahdollisiman monta pummia niin me tienataan sillä kuten sähkön myynnillä….

Terhomatti Hämeenkorpi

Kyllähän tämä tiedetään, että Turkki vain kliristää ja rahastaa ja kiristää taas jne… Kreikka taas ei tee mitään, muuta kuin oottaa “taakanjakoa”. Voi perkele tätä hulluutta!
“Pakolais”aaltoa ootellessa…

M

Varmaankin jokin kansainvälinen sopimus vaatii, että turvapaikkaa on voitava hakea vaikka kumiveneestä. Mutta miksi mikään kansainvälinen sopimus ei estä Euroopan Unionia maksamasta Turkille, jotta se estää ihmisiä matkustamasta Kreikkaan? Mikä kansainvälinen sopimus sallii matkustuksen estämisen rahalla? Mielenkiintoisia kyllä nämä kansainväliset sopimukset, joissa ei ole minkäänlaista harkintavaltaa selvän väärinkäytön varalta. Miksi kreikkalaiset eivät vain totea, että Turkki on turvallinen maa eikä sieltä tulevien afgaanien turvapaikkahakemuksia käsitellä? Varmaan Turkissa on oikeasti turvapaikkaa tarvitsevia toisinajattelijoitakin, miten heidän oikeutensa hakea turvapaikkaa toteutuu, jos väärinkäytön vuoksi joudutaan kaikki tulijat käännyttämään takaisin?

Onneks olkoon

Eestikin on saanut ensimmäisen coronansa jonka toi iranilainen läpsy (loma)matkaltaan.
Eikö tämä ole vähänniinkuin ”ödets ironi”?

Mia-Petri Natrium-Tumppula

Lienee kuitenkin Suomessa elätettävä läpsy, harvemmin nuo Virossa viihtyvät? Ottanut vain lomalennot Viron puolelta Teheraniin, kun saanut halvemmalla?

Matkustus jatkuu

Tukholmankin ensimmäinen coronatapaus on nyt saatu, myös iranilainen.

Saatana

Ratkaisu on helppoakin helpompi: Länsimaat yhdessä ilmoittavat että sosiaalituet ovat loppu. Samalla sekunnilla maagisesti ei ole ainuttakaan pakolaista tulemassa enää. Tämän KAIKKI jo tietävät, mistä vitun syystä sitä teeskennellään että nuo eivät ole ilmaisen ylläpidon perässä..? Eurooppa on kuolemassa syöpään mutta lisää syöpäsoluja haalitaan vaan, ikäänkuin se asiaa auttaisi. Tämä loppuu joka maissa sotiin joissa miljoonia syöpäläisiä tuhotaan. Ja hyvä niin, sen jälkeen saadaan ehkä muutama kymmenen vuotta rauhaa kunnes seuraava sama ruljanssi alkaa. Meitä on liikaa, ja se on lapsia tehtailevien kulttuureiden vika.

Anonymous

Monet ulkomaalaiset ovat kuulleet tyhmistä euroopan maista, jotka takavat koko elämän kestävän ilmaisen elämän sosiaalietuuksilla ja mitään työtä ei tarvitse tehdä. Tämä houkuttaa ihmisiä lähtemään eurooppaan.
Jokaisen tulisi nähdä alla oleva video ja levittää sitä somessa kaikille.
SYRJITYT Leo Mannermaa
Maahanmuuttajat saavat moninkertaiset tuet verrattuna kantaväestöön. (Kesto 3½ min)
https://vk.com/video353410894_456239345?list=98b548cd1f6a69c541

Piikki lihassa

Mä en jaksaisi tätä enää. Tekisi mieli ostaa halpa tönö maaseudulta ja erakoitua sinne ilman mitään medioita tai yhteyttä nyky-yhteiskuntaan.

Maukka

Me tehtiin se jo vaimon kanssa kun työt loppuivat. Mutta eihän noista pääse eroon kun kunta keksi ottaa pakoloisia jo toiseen kertaan kun ensimmäinen porukka häipyi alta vuoden lähi-itä-helsinkiin omiensa pariin.

Pää

“Kolme kuukautta sitten kadonneen Wilma Anderssonin, 17, etsinnät on lopetettu Ruotsin Uddevallassa. Tytöstä on tähän mennessä löydetty ainoastaan yksi ruumiinosa.”

pöh

Tottakai lappaa kun ovat kuulleet että huulipunahallitus jakaa lottokuponkeja hölmölään monen sukupolven ilmaiseen elämään.

Janis Petke

Tarvitaanko kk:n taakse väkeä?

Qroquius Kad

Kyllä tarvittaisiin, mutta kun ei ole eikä tule.

Aappa

On se kuitenkin aika rankkaa uida koko matka yksin Turkista Kreikkaan.

Anneli

Turkki ne sieltä lähettää, joku maksaa, Soros? Eivät nuo itse mitään maksa, persaukista porukkaa. Joku iphone ei kerro varakkuudesta, vaatteet ovat kuin 80-luvulta, ehkä avustusvaatteita lännestä.
Olen boikotoinut Turkkia koko aikuisikäni eli aika kauan. En edes turkkilaisten ravintoloihin mene Suomessakaan syömään. #Ihmisoikeudet #Naisten_oikeudet #Islam #Häikäilemätön_maa

Annette

Tänne vaan, kyllä meillä tilaa on. Mulla on sohva, jolle voin siirtyä, kun kommarit vaatii mut luovuttamaan sänkyni. Tai tokihan mä voin antaa lisää tilaa ja käpertyä kissan koriin, jos niin kerran vaaditaan. Kissa joutaa ulkomajoitukseen, kun se on alempiarvoisempi, kuin nainen. Vai miten se meni?

Siellä mutkuttaa lujaa

Värmdön batiikkinoidat naispappia myöten ovat nyt täysin hormonaalisesti seonneet ja piilottelevat afgaanipippelipokia jopa matkalaukkuihin ettei heitä vaan saataisi lempattua ulos maasta.
Pojat on konverteerattu sekä kristityiksi että rattopojiksi?
https://samnytt.se/avslojar-svenska-kyrkans-prast-misstanks-ha-smugglat-en-afghan-i-resvaska/

Särmääjä

Olisivat äänestäneet Kultasen aamunkoiton valtaan niin eipä tulisi yhden ainutta matua enään Kreikkaan. Ensin siellä oli se paikallinen vasemmistoliitto, joka päästi kaikki tulemaan ja nyt samaa tekee paikallinen kokoomus joka on alkanut myös rakentamaan niille vastaanottokeskuksia ja kuskaamaan mellakkapoliiseja tukahduttamaan kreikkalaisten protestit.
Ja siitä mahtavasta EU:sta ei tietenkään ole mitään hyötyä taas tossakaan asiassa vaan nää tietyt maat kuristuu hirveisiin pakolaismassoihin, jos niissä on Brysselin omat huorat pönöttämässä maan hallituksessa ja sitten jotkut Suomen kaltaset hyödylliset idiootit alkaa itkemään että siellä on ihmisiä kamalissa oloissa ja niitä pitää tuoda tänne. Siis EU-maassa sama meininki kun jossain sotaa käyvän maan pakolaisleirillä lähi-idässä.

Acc358

IS 28.2.20202
“Turkkilainen viranomainen Reutersille: syyrialaispakolaisten pyrkimistä Eurooppaan ei aiota enää estää”
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006421737.html
Turkin sijasta Kreikan tulisi itse estää luvaton maahanpyrkiminen alueelleen. Tämän seurauksena Kreikkaan pyrkijät omaksuisivat uuden taktiikan ja säilyttäisivät passinsa ja yrittäisivät tulla raja-asemien kautta vedoten pakolaisuuteen. Tässä tilanteessa kreikkalaisten tulisi ymmärtää käännyttää pyrkijät, koska Turkki on turvallinen maa ja lomaparatiisi, joten pakolaisuuden tarvetta ei tarvitse tutkia.
Pakolaisina esiintyvät seuraavaksi yrittäisivät todistella, kuinka turvaton Turkki on heille. Turkki kohtelee kaltoin, rääkkää ja vainoaa. Tästä EU saisi syyn laittaa Turkille pakotteita ja asettaa maa liikennesaartoon. Matkustaja- ja tavaraliikenne loppuisivat. Ei vientiä, ei tuontia. Turkin kansalaiset voitaisiin karkoittaa EU:sta. Se olisikin lottovoitto Saksalle. Puhelinliikenne poikki, vaikka se onkin netin aikana symbolinen ja tehoton toimenpide. Tietysti diplomaattisuhteet tulisi katkaista saarron ajaksi.
Mitä Turkin eristämisestä seuraisi. Istanbulissa osa kansasta menisi mellakoimaan kaduille hallituksen puolesta ja sitä vastaan. Ehkä valta vaihtuisi maassa.

Sitä saa mitä tilaa

Koron alkaa levitä tehokkaasti näillä leireillä ja poks. Suomi taivastelee, hyssyttelee ja suunnittelee ihmisten kuljettamista näistä taudin pesistä. Helsinki saa ensimmäisenä tuta kun se leviää etelä-suomeen.Toivoisin muutaman poliitikon saavan tuntumaa siihen.

murre riepunen

Ärdyaani on luvan antanut partalapsille poistua Kreikkaan ja siitä peremmälle Eurooppaan, käsien peseminen ja yskiminen hihaan ovat murheita pienimpiä, joskin meillä hallitus hätäkokouksessa käsidesin loppumisen vuoksi.

Helvetti tätä touhuu

Ei vittu me vajotaan paskaan.

Oi ihanuutta!

Nyt tulee taas LÄÄKÄREITÄ JA AVARUUSINSINÖÖREJÄ https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/4d347a6e-e449-45bd-8e50-6c4938aedc19
ONNEA EUROOPPA! ONNEA SUOMI! AVATKAA KOTINNE, AVATKAA LOMPAKKONNE! Ja jos teillä on vagina, AVATKAA JALKOVÄLINNE!

Oi ihanuutta!
Mielenkiintoinen kysymys

SVT kertoo samaa. Sieltä alkaa nyt 3,7 miljoonaa musuläpsyä läpsimään tänne ja mitä tekevät heppatytöt ja dementti hitsari?
https://www.svt.se/nyheter/utrikes/kalla-turkiet-oppnar-eu-grans-for-migranter

Maan pörssi ja talous romahti kiitos maahanmuuton

Nyt sen todella huomaa miten valtava rasite ja riski immigraatio on. Ruotsin matut ovat levitelleet coronaa pitkin ja poikin matkustaessaan jojona Paskanistanin ja Ruotsin väliä.
Eräskin tartuttaja lähti Milanosta lentokoneella Tukholmaan ja sieltä junalla Göteborgiin. Tällainen yksi ainoa reisaaja pystyy tartuttamaan satoja jotka edelleen tartuttavat satoja jne.

Anonymous

Turkissa varmaan järjestetään ilmaisia juna- ja bussikuljetuksia rajalle, viranomaiset, imaamit ja moskeijat organisoimassa touhua kuin Ruotsissa konsanaan.
Luvassa uusinta vuoden 2015 ruljanssista Suomen rajoilla, sisäministerikin varmaan taas kyselee rajavartijalta saako sitä puomia laskea eli täysin kädetöntä ja munatonta touhua kun pitäisi puhdistaa konekiväärit varastorasvasta ja pysäyttää maahantunkeutujat.
Finnairin lennotkin voi käännyttää suoraan Istanbuliin.

Seitan

Ohisalomatkat laitetaan pian kuntoon.
Kyllä meillä osataan.

Anonymous

Miksi Suomi houkuttelee maailman parhaalla ja maailman suurimmilla sosiaalietuuksilla vain ulkomaalaisille.
SYRJITYT
Maahanmuuttajat saavat moninkertaiset tuet verrattuna kantaväestöön. (Kesto 3½ min)
https://vk.com/video353410894_456239345