Tulevan invaasion luonne on erilainen kuin 2015, jolloin Unkari pelasti Euroopan

Kuvakaappaus 2020-02-28 18-45-12

Aina silloin tällöin on hyvä pitää karttasulkeiset, jotta ymmärtää mitä reittiä tulijat tällä kertaa tulevat. Nyt mahdollinen tuleva invaasio poikkeaa aivan merkittävästi syksyn 2015 invaasiosta.

Jos Unkari olisi kuin joku Länsi-Euroopan vässykkävaltio; Saksa, Ruotsi, Ranska tms niin koko Eurooppa olisi romahtanut talveen 2016 mennessä. Jos Unkari ei olisi saanut rajaansa kiinni niin vyöry olisi vain pahentunut ja lopulta Afrikasta ja Lähi-Idästä olisi ollut suora avoin reitti Euroopan Unionin alueelle.
EU ei olisi itse saanut mitään aikaan vyöryn lopettamiseksi. Ajatusleikitellään, että Unkari olisi vaikkapa Ruotsi niin varsinkaan silloin rajalle ei olisi ikinä laitettu mitään stoppia. Nyt neljän vuoden jälkeen tilanne olisi kaikissa Länsi-Euroopan maissa täysin katastrofaalinen. Unkari siis kirjaimellisesti pelasti Euroopan tuolloin totaaliselta romahdukselta.
Nyt mahdollisen uuden invaasion luonne on erilainen. Klikkaa yllä kartta isommaksi.
Tulijat tulevat siis käytännössä esimerkiksi Lesboksen saarelle, jonne on Turkin rannikolta matkaa reilu 10 kilometriä. Tulijat eivät siis pulikoi mantereelle Kreikkaan vaan siis Turkkia lähellä oleville Kreikan saarille, jotka ovat jo EU-aluetta.
Kreikka kuskaa sitten tulijoita mantereelle miten kuskaa. Osa tulijoista ostaa omatoimisesti matkan, ovathan he jo EU-alueella, joten saarilta on vapaa matkustusoikeus edelleen Kreikkaan vaikkapa veneillä.
Syksyllä 2015 matka jatkui Kreikasta Balkanin kautta Makedonian ja Serbian läpi edelleen Unkariin (kartta alla). Kun Unkari löi aidan rajalleen niin vyöry loppui kuin seinään. Niin ikään kannattaa huomata, että Bulgarian ja Turkin välinen raja on aidattu Bulgarian toimesta ja rajalla partioi todella kovapäinen rajapoliisi. Joten sitä kautta Eurooppaan ei myöskään tulla.
Kuvakaappaus 2020-02-28 19-01-15
 
Unkari on eri yhteyksissä kertonut, että se auttaa Kroatiaa ja mahdollisesti Sloveniaa rajan valvonnassa. Näin ollen voidaan olla melko varmoja, että Balkanin reitti on nyt kiinni. Sitä kautta ei yksinkertaisesti enää pääse lihapatojen ääreen.
Kreikasta muualle Eurooppaan jää käytännössä jäljelle vain kaksi reittiä:
A) Kreikasta edelleen meren yli Italiaan. Tämä on mahdollista, mutta ei niin mahdollista, että se olisi hyvin todennäköistä.
B) Todennäköisin reitti on se, että kun Kreikka alkaa olemaan täynnä niin jäsenvaltiot aloittavat kehitysmaiden miesten lennättämisen omiin maihinsa. Ruotsissa on tällä hetkellä sellainen hallitus, että kaikki vapaallaolevat charterkoneet valjastetaan lennättämään miehiä Ruotsiin. Suomella sama tilanne.
Näin ollen kuluvan vuonna tuskin nähdään sellaista invaasiota Haaparannasta Tornioon kuin takavuosina.

Subscribe
Notify of
guest
42 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Mieluummin otan juutalaisen maailmanjärjestyksen kuin tuollaisen massavaelluksen mikä on tulossa.

Anonymous

Sionistit ei ensisijaisesti Juutalaiset…

Luusalmi Q

Sitähän tämä massavaellus on, nimenomaan juutalaisten järjestämää.. Hajoita ja hallitse..

Deep Purple

Paavo sinä kun sitä Deep Statea fundeerasit, tämän sain kaveriltani, koskee Turkin rajanaukaisua:
”Allt enligt Deep States plan. Deep State = Soros, Rothchild etc. I Sverige har vi lakejer som Bildt, Reinfeldt och Wallenberg för att nämna några.”

Ruotsiksi mutta menköön

I Sverige finns bara Dum State: Svetsaren, Yxeman, Tucanen(Lövin), Vansinnige Annie och Lille Falske Uffe. Landet fullt av corona tack vare asylinvandrare och deras anhöriga som i skytteltrafik åker på semester till det forna ”hemska” hemlandet (på svennebananens bekostnad givetvis).

Luusalmi Q

Mitä harhaista siinä on? Kuka omistaa rahan ja median se hallitsee myös muita vai?

Arja

Todella kuvottavaa tekstiä toi edellinen. Zonbio kansa, nimimerkin takaa suoltaa aivan pimeitä.
Jeesus Kristus on minun Pelastajani, niinkuin koko maailman. Kaikkien, jotka ottavat Hänet vastaan Hän antaa voiman tulla Jumalan lapseksi. Jeesus on juutalainen ja pelastus on juutalaisista. Rakastan sitä kansaa ja rakastan Israelia joka on kuin toinen kotimaani.
Toivottavasti noi harhat, että tavalliset juutalaiset ovat joku paha, haihtuvat. Israelista on tullut Eurooppaan viestiä, että muslimien kanssa pitäisi olla jämäkämpi- siis varoituksia.
Eri asia on sitten, että rahamaailman huipulla on myös juutalaisia ja kaikilla ei ilmeisesti ole puhtaat jauhot pussissa, näin varmaan on. Rahalla ja vallalla on taipumus turmella ihminen kuuluipa mihin kastiin tahansa.
Jumalan siunausta tämän lukijalle. Nyt mennään läpi myllerrysten, mutta loppu on hyvä, sanoo Raamattu.

Tapiola

Arja kirjoittaa varmaan ihan vilpittömästi ja osan hyväksyn täysin. Onhan tässä kyllä ristiriitoja ihan Suomessakin erilaisten uskontokuntien ym välillä silti. Ei liikaa kannata sitä juutalaisuutta mielestäni painottaa Jeeskusen suhteen, vaikka tosiaan moni niin tekee. Hänhän syntyi juutalaiseen kulttuuriin. Äitä Maria toki oli juutalainen Daavidin sukua ja sopii minulle oikein hyvin. Hänen isänsä noh, Pyhästä hengestä.
Eivät juutalaiset pidä Jeesusta messiaana, vaan profeettana. On siinä ristiriitaa, kuten jo aik. sanoin ihan täällä Suomessakin. Oikein hyvin sanottu, kaikki jotka haluavat Hänet ottaa vastaan.
Niitä ei kuitenkaan ole lainkaan paljon vaikka nykymaailmassa. Jos vaihtoehtona on Jeesus Kristus tai Ottoautomaatti, jossa sisällä voisi arvata olevan edes pari satasta niin suuri joukko pulloposkien maahan tunkeutumaan hallituksen ym idioottien toimesta sallittujen vastenmielisten keharien lisäksi myös suuri osa suomalaisista valitsisi sen rupisen taikaseinän.
Hyvin sanot juutalaisista. Älkäämme laput silmillä kaikkia samaan niputtako. Raha ja valta turmelevat kuten kirjoitit. Kyllä niitä kabinettisuhmuroijia löytyy vähän joka puolelta ristiin rastiin kytköksissä sinne tänne.

peräpää

Älä nyt Pate ole niin varma. 2015 oli meillä teoreettisesti vastuullinen hallitus, nyt on wellcome refugees- hallitus.

Anonymous

Finnairin matuilmasiltaa Italiasta, Kreikasta ja Al Holista suunnitellaan ja rahoitetaan hallituksessa molemmat päät märkänä.
Ajankohta ei voisi olla sopivampi, Finnairilla on runsaasti vapaata kapasiteettia Kiinasta ja muualta ja hallitus päästää koronaräkäisen naurun jos patriootit vartioivat pelkästään maarajoja.
Yön pimeydessä lennetään ja tarvittaessa pikkukentillekin josta horjahtelevat ohituskaista-bussit kuskaavat poliisisaattueessa rikkaudet hellästi halaavaan hoivaan.

Tapiola

Hyvin puet sanoiksi. Tuolla hekumalla ei ole rajoja.

Anonymous

Mitenkäs minä yöllä olin kuulevinani matalalla lentävän suihkukoneen äänen? Ihmettelinkin siiinä, että mitä sellainen kone oikein täällä lentelee yöaikaan… Hyvinkään kenttä on tuossa vieressä. Tästä menee kyllä matkustajakoneita ylitse, mutta ei niiden ääni edes kuulu, korkealla menevät.

Samperi

Miksei noi kävele miljoonan ihmisten jonossa Kapikülestä Bulgariaan? Jos niitä on tarpeeksi monta Bulgariassa ja he pyytävät Brysselistä apua sitä saamatta, eroaa Bulgaria EU:sta ja liittoutuu Turkin kanssa.

allu

Nyt vain pitää avata lailliset reitit Gröönlantiin, jossa on takuu varmasti turvallista. Sieltä ei tarvitse ihan heti lähteä edes ilmastopakolaiseksikaan.

Juha

Vitun hyvä idea. Tämä kannattaa lähettää Jan Vapaavuorelle (@helsinki.fi) joka maksaa miljoona euroo kaikista hyvistä ideoista.. Gröönlannista ja Antarktikselta vapautuu valtavasti asumatonta lääniä nyt juuri.

Jälkipolvi

Unkarin päättäjät osaavat arvostaa itsenäisyyttä, koska maalla on kosolti kokemusta siitä toisesta vaihtoehdosta. Pohjolassa taas oikea itsenäisyys oli vähitellen myyty 80%:sti rahasta ja 20%:sti hyväuskoisuudesta.

Aappa

Historia ei ole käytännössä kovin pitkäikäistä: tämänkö takia tuli painettua töitä vuosikymmeniä tms., saattaa joku satunnainen havainnoija ihmetellä. (lisää mietelauseita voi tilata osoitteesta…no ei kun vitsillä heitin 😉 )

helena

Pakkaa sekoittaa vielä corona-virus. JIIHAA!!!

pöh

Jihadi-virus on pahempi, siinä taudissa lähtee koko pää irti.

Anonymous

Nyt pelottaa nykyinen hallitus enemmän.Kuin RUTTO.

Juha

Nii-In. Onneksi yhdellä promillella suomalaisista on vielä järkitallella (heh). Eli kannattaa varautua siihen ruttoon.. Jännä nähdä kumpi kerkee ensin tekemään tuhojaan.. Korona vai matu invaasio. Ehkäpä tämä kansa ansaitsee molemmat.. ja pula-aika ja nälänhätä siihen päälle. Itse ainakin linnoittaudun tänne maaseudulle kaapit täynnä säilykepurkkeja ja 38 kaliiperin ammuksia.

Luusalmi Q

Aika moni lapsi voi vastata tuohon jo nyt Suomessa et kumpi pystyy tekee tuhoja, ensinäkään coronassa ei ole mitään vaaraa perus jampalle, vain ikäloput ja vakavasti sairaat ovat vaarassa..

Pirtsakka

Minullakin on ammuksia, vaan kun ei oo pyssyä…
”Voi kun olis viulu – ja voi kuin osais soittaa”.

jassoo

Pelottaa enemmän nykyinen hallitus, ku corona.

juu

onko teillä tietoo miten sais sterilisoitua matkan päästä porukkaa, sais näitten lisääntyminen lopetettua?

John MacMunne

Hyvin organisoitu viherfeministinen kampanja toksista maskuliinisuutta ja perhearvoja vastaan on tähän mennessä saanut syntyvyyden laskemaan, kuin lehmänhäntä…
Tätä voi vielä tehostaa ilmastopropagandalla, jolloin porukka on jo kauhusta kankeana.
AI VITTU, EIHÄN TÄÄ TOIMI LUKUTAIDOTTOMIIN DEBIILEIHIN!

Anonymous

Miksi Suomi houkuttelee maailman parhaalla ja maailman suurimmilla sosiaalietuuksilla vain ulkomaalaisille. Tämä on se syy miksi miljoonat ihmiset haluavat tulla Suomeen. Katso alla oleva video se selittää kaiken.
SYRJITYT
Maahanmuuttajat saavat moninkertaiset tuet verrattuna kantaväestöön. (Kesto 3½ min)
https://vk.com/video353410894_456239345

Särmääjä

Onhan tänne kuluneen viiden vuoden aikana kokoaika lapannu lentokoneilla porukkaa perheenyhdistämisinä, vähän taakanjakoina ja länsirajankin yli hiljakseen tasasesti plus että täällä jo oleva populaatio lisääntyy voimakkaasti. Näin tapahtu on tapahtunu ennen invaasiota aina 90-luvun alusta lähtien ja näin tulee tapahtumaan jatkossakin ja se jos mikä kasvattaa kaikkein eniten Suomen väestönvaihtoa, mutta joillekin merkittävin ajankohta olisi vasta se että Tornion rajan yli lappaisi taas porukkaa sata määrin päivässä että voisi mennä sinne seisomaan riviin, huutamaan ja sitten vietäisiin putkaan. Sillä ei vpaljon Suomea pelasteta kun sellasta juurikin tuskin edes tulee tapahtumaan enää ja toinen huima ryhmä on ne sohvasoturit jotka kuulemma herää vasta sitten alkaa sisällissota, kaduilla jaetaan aseita ja joku suuri johtaja johdattaa kapinalliset vallankumoukseen. Muuten se on perjantaikaljan paikka ja kesälomalla voi sitten käydä Tornion rajalla mittaileen kuinka leveen rivin sinne tarvitaan.

Anonymous

Kyllä sieltä haaparannalta on iso lauma jossain vaiheessa tulossa ei lentokoneeseen mahdu ku 200+ ihmistä.

pöh

Sori Itiksen kahvilat on jo täynnä somaleita ei mahdu enempää, menkää sinne Saksaan.

Katso ketä äänestät

Mielenkiintoisia kommentteja. Mutta annan hyvän vihjeen teille aikuisille. Eli, kannattaa miettiä ketä äänestää tulevissa eduskuntavaaleissa.! Asia on niin, että sinä äänestäjänä olet itse tuhoamassa oman asuinmaasi, eikä mitkään uskonnolliset kommentit voi asiaa muuttaa. Meissä jokaisessa ihmisessä asuu pienipiru.

Nysse Alako

Poliisi ampuu tunkijoita kyynelkaasulla Kreikan rajalla:
https://www.expressen.se/nyheter/tusentals-migranter-fast-vid-gransen-mot-grekland/

Jones

Ja luultavasti pohjoisen germaaniset kansat jopa kustantavat näiden siirtolaisten matkat. Propagandalla annetaan vain sellainen kuva, että heidän matkansa ovat muka kärsimystä. Vaikka tosiasiassa he matkustavat mukavasti. Taukoja pidetään ja hotelleissa yövytään, sekä ravintoloissa tietenkin syödään. Tämä kaikki tehdään suomalaistenkin veronmaksajien rahoilla, jos Suomen valtio antaa veronmaksajien rahoja HIAS:kselle, kuten vahvasti epäilen.
http://www.jchelsinki.fi/sites/default/files/Hakehila_2_2015_web%20sivut%201%2C%203%2C%204.pdf
-Tultaessa 2000-luvulle HIAS laajensi avustustoimintaansa koskemaan muitakin kuin vain juutalaisia pakolaisia. Hätää kärsiviä ja hengenhädässä olevia ihmisiä on autettu uuden elämän alkuun ympäri maailmaa, ja muun muassa Syyrian ja Afrikan pakolaiset ovat viime vuosina tulleet HIASin tuen piiriin. Apu ei rajoitu vain maasta poispääsyyn, vaan se sisältää myös uuteen maahan kotoutumiseen liittyvää laajaa avustus- ja tukitoimintaa. Kaiken kaikkiaan HIAS on vuosien varrella ojentanut auttavan kätensä noin 4,5 miljoonalle pakolaiselle.

Ei corona haittaa kunhan rahat saadaan

Isällä tupakka suussa, lapsi vaunuissa, äidillä lapsi molemmissa käsissä ja taatusti yksi mahassa. Katso SVTn video:
https://www.svt.se/nyheter/utrikes/turkiet-oppnar-gransen-mot-europa-for-flyktingar

Suomi Finland

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006423802.html
”Erdogan: 18 000 ihmistä ylittänyt rajan – Kreikan poliisi ampunut pakolaisia kyynelkaasulla
”Hallitus on valmis tekemään mitä vaan suojellakseen rajojaan”, Kreikan hallituksen edustaja Stelios Petsas kertoi toimittajille.”
Katsokaapas noita kuvia! Tuttu näky: nuoret sotaikäiset miehet siellä taas kärkkyvät niin kuin aina aikaisemminkin. Yhtä naista ja yhtä lasta kohti on tulossa varmaan tuhat sotilasta.
Jos Kreikka antautuu aseettoman valloittajan edessä, niin koko Eurooppa on kusessa. Toivon Kreikan johtajien ja rajamiesten olevan päättäväisiä ja estävän noiden invaasioon, vaikka se merkitsisi äärimmäisien keinojen käyttämistä. Turvallisesta maasta tulevia ihmisiä ei voi pitää turvapaikanhakijoina. Lihapatojen äärelle nuo haluavat.

Evplasse

Erdokan on julistanut sodan Euroopalle, veti juuri vessanpöntön paska virtaa vapaasti Eurooppaan. Tämän jälkeen en enää käy kebab ravintoloissa.

PastoriNikulainen

Miten olisi jos vain ei oteta?
”Miltäs kuulostaa” -Mampa.
Aamen…

MuoriX

Kerro Paavo miksi rikkaat öljyvaltiot kuten Saudi-Arabia ja Dubai eivät järjestä uskonveljilleen turvapaikkaa. Yhteinen uskonto, kieli ja parempi ruoka – luultavasti ihan miehillekin sopivaa.

Suomi Finland

”Turkin ja Kreikan rajalla on lauantaina ollut rajuja yhteenottoja siirtolaisten ja Kreikan poliisin välillä.”
Kyllähän se vitutti kun Kreikkaan lapattiin EU:n ja siinä ohessa Suomenkin rahoja miljarditolkulla. Toivottavasti kreikkalaiset maksavat nyt hieman velkojaan pitämällä siirtolaiset rajansa ulkopuolella.
Näyttäkää helleenit niille hieman kuria!