Turkki avasi reitin Eurooppaan, miljoonia pakolaisia odotettavissa

Skärmbild (132)

Turkki ei aio enää estää syyrialaisia pakolaisia matkaamasta Eurooppaan, sanoo turkkilainen viranomainen sen jälkeen kun 33 turkkilaista sotilasta sai surmansa taisteluissa Pohjois-Syyriassa Idlibin alueella.

Turkkilaiset sotilaat kuolivat aivan Syyrian rajalla käydyssä taistelussa. Tästä seurasi kostoisku, jossa Turkki aloitti massiiviset ilma- ja tykistötulen ”kaikkia tunnettuja” Syyrian hallituksen kohteita vastaan. Käytännössä tämä kai tarkoitti summittaista tulitusta, jossa siviilit ovat pommitusten kohteena.

Luonnollisesti pommituksista on seurannut valtava pakolaisten liikkeellelähtö. Turkin poliisia, rannikkovartiostoa ja rajapoliiseja on määrätty ohjaamaan pakolaisia Länsi-Turkkiin meriylitysreiteille kohti Eurooppaa. Virkamies kertoo mm. France24.com:issa, että Turkki on päättänyt olla estämästä syyrialaisia pakolaisia pääsemästä meriteitse Eurooppaan.

– Kaikki pakolaiset ovat nyt tervetulleita lähtemään Eurooppaan.

Turkki perustelee asiaa sillä, että yksi maa ei yksin pysty kantamaan vastuuta pakolaisista. Tässä tilanteessa kannattaa kuitenkin muistaa, että Turkki on sotaa käyvä maa ja siten yksin vastuussa sen sotatoimista seuraavista pakolaisista.

Turkissa arvellaan olevan 3,7 miljoonaa yksin syyrialaista.

Turkki on niin ikään kehottanut EU:ta tekemän enemmän Idblisin tilanteen helpottamiseksi.

Käytännössä syyrialaisten pakolaisten lisäksi siinä sivussa tulee toiset miljoona afgaania sekä afrikkalaisia, jotka käyttävät uutta avautuvaa reittiä hyväkseen. Voidaan siis olettaa, että pikkuhiljaa kesää kohti on koronavirus pieni ongelma.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

52 thoughts on “Turkki avasi reitin Eurooppaan, miljoonia pakolaisia odotettavissa

 1. On se nyt perkele ettei niitä rajoja voida valvoa!
  Ei Suomeen voi tulla pakolaisia kuin Ruotsista, joka tosin alkaa ollakin jo maailman vaarallisimpia maita.

  Kohta on taas 100 000 raiskattua lasta Suomessa

  71
   1. Ne tekee niin ihqua safkaa, saa suomalainen ruokadna uutta perimaa ainaisen possulihalla varustetun hernekeiton ja nakkileivan sijaan, tusin maltamme odottaa etta paasemme kantamaan reppujanne ja kannykoitanne, ihanaa…

    17
    2
  1. Euroopassa olevat turkkilaiset on siirrettävä leireille, turkkilaiset diplomaatit ajettava ulos Euroopasta, turkkilaiset varat on jäädytettäva, kaupankäynti lopetettava, turkki poistettava swit-järuestelnästä ja aloitettava massiivinen pommitus kampanja ankaraa kohtaan.

   64
  2. Juuri nyt koronaviruksen alkaessa riehua Euroopassa tänne saapuu massainvaasio.

   24
  3. Ei niitä rajoja voi loputtomasti valvoa jos Turkki ajautuu tosissaan sotaan. Eikä ihmiset halua istua teltoissa sodan keskellä. Sinne pitäisi saada rauha. Jos ihmiset pelkäävät koko ajan ohjuksia ja tulitusta, ei ole ihme jos he haluavat mihin tahansa muualle. Mitä EU voisi tehdä muuta kuin hymistä että jatkakaa vain, ei me haluta sekaantua teidän kahinoihin. Voimme lennättää joitakin turvaan ja sopeuttaa yhteiskuntaan mutta pitäkää ne rajat kiinni. Eivät ne pakolaiset oikeasti haluaisi asua Suomessa jos he voisivat saada yhtä turvallista arkea kotikonnuillaan. EUn pitäisi tarjota vain kaurapuuroa ja tilapäis asuntoloita vaikka vuosiksi. Työnteko voitaisiin sallia ja jos henkilö oppii kielen ja pystyy elättämään itsensä ja perheensä, eikä jälkikasvun integroituminen paikallisiin ole surman paikka. Muuten pitäisi pyrkiä tilanteeseen jossa palaaminen takaisin on oikeasti järkevää ja turvallista. Jos sota laajenee ja kiihtyy. Ei ole ihme jos ihmiset pakenevat, kuin rotat uppoavasta laivasta.

 2. Se taisi olla siinä sitten. Kuka viitsii enää käydä töissä, kun verot tulee menemään tähän pohjattomaan kaivoon.

  97
  1. niin tekevät, törkeetä sceidaa, eihän sitä saakeli soikoon syö edes pottunokkien siat….haisee jalkahielle ja kaikennäköisille ötököille, uskomatonta sekameteli sosetta…ei voita finskien mummon perunamuussille ja keitetyille nakeille, tai keitteyjä uusia pottuja sekä savustettua ahventa, ei mikään karvakämmenien ihmesekoitukset….ihan oikeessa oot etää törkeetä safkaa, siisti sana vain välistä pois, vai oliko siisti tarkoitettukin satiiriksi?…nyt tekeemieli muussia ja knakei……

   22
   1
 3. Tuo tarkoittaa käytännössä sitä, että eurooppaan suuntaan useita kymmeniä jopa satoja miljoonia elintasopakolaisia elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä euroopassa. Siitä tulee Suomeenkin helposti satoja tuhansia jopa muutama miljoona. Ei huolta hallituspuolueet ottavat kaikki tulijat vaikka niitä olisi 20 miljoonaa.

  35
  1. Mut samalla ne sosiaalietuudet lakkaa, koska seurauksena on kaaos ja lama. Eurojen painamisella ei ikuisesti voi mennä, koska siinä tilanteessa etenkin Eurooppa kuluttaa paljon enemmän kuin tienaa ja tekee.

   Kiina ja USA tuskin rahoitaa, joten Eurooppa tulee tuota myötä vajoamaan pysyvästi sontaan.

   Kurjuus, puute ja väkivalta ovat tuon skenaarion tulevaisuus, sillä tuo jengi ei yhteiskuntaa pysty kelvollisesti pyörittämään ja kantiksilta on viety kaikki.

   42
    1. Ja lakkaa sosiaalituet, ei tarvita sosiaalipolitiikkaa. Yhteiskunnan rakenteet romahtaa.

     Sanoisin että anarkistitkaan ei tykkää siitä, koska ei saa enää sossutukia ja ei voi enää vähän rettelöidä turvallisesti.

     37
   1. ”Ei se ole keneltäkään pois, jos valtio maksaa”
    – Vassarilta kuultu kommentti 2015 tulvan jälkimainingeissa.

    Ja kyllä, näin ne todella ajattelevat.

    36
  2. Sehän on jo laskettu, että vauraan maan Suomen kantokyky on 62 miljoonaa pakolaista. Että kyllä hommia on tiedossa.

   16
 4. Stalin olisi voinut kesällä 1939 lähettää kymmeniä tuhansia aseettomia miehiä Suomen rajalle vainoja pakoon. Olisko ne laskettu tänne ja kotoutettu kaakkois-Suomeen ?

  34
  1. Ei olisi laskettu maahan vaan ammuttu heti rajan tälle puolelle, jos eivät olisi pysähtyneet ja kääntyneet takaisin. On meillä vieläkin puolustusvoimat.

  2. -39 ajateltiin asioista ihan eri tavalla, ei silloin ollut monikulttuuri ideologiaa, ihmisoikeuksia eikä kansainvälisiä sopimuksia, mitkä tänäpäivänä tuhoaa läntisen euroopan. Niin ne ajat muuttuu ja maailma sen mukana, ehkä tämä oli todellakin tässä..

 5. Tällä kertaa olen valmis itsekin lähtemään ihmismuuriksi Tornioon. Nyt vaan perkeleesti sanaa liikkeelle, jos porukkaa alkaa taas tulemaan Kreikkaan miljoonittain. Vuosi 2015 ei saa toistua.

  36
  1. Miljoona kehitysmaalaista miestä, kun marssii rajan yli Suomi ei ole koskaan enää sen jälkeen sama maa mikä nyt.

   28
   1. Miten miljoona kehitysmaalaista miestä saadaan Suomesta pois? Lennättäminen maksaa miljardeja. Laivoihihn ahtaminen maksaa sekin useita satoja miljoonia. Halvin vaihtoehtoa on selvästi käyttää lyijyä. Miljoona kehitysmaalaista miestä eivät tule lähtemään Suomesta vapaaehtoisesti vaan tulevat taistelemaan vastaan. Siinä samalla raiskaavat lapsia ja naisia, tappavat ja ryöstävät, polttavat kaikki autot, asunnot ja muut. Tulee olemaan rumaa jälkeä.

    41
    1. Eihän täältä saada ulos edes muutamaa tuhatta laittomasti maassa olevaa, maasta poistamisen varaan ei olisi koskaan pitänyt mitään edes laskea. Järjestelmä on täydellisen toimimaton.

 6. Se on kaikkein pahinta edes korkealla tasolla ei tiedetä mitä Syyriassa tapahtuu esim.
  ”Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg tuomitsi ”umpimähkäiset” ilmaisku”
  Iskuhan tapahtui kun Turkin sotilaat kapinallisten kanssa yrittivät ottaa takaisin alueita ja Venäjä tuhosi kalustoa ilmaiskuilla. Venäjän Turkin välillä on sopimus siitä, että Turkki ilmoittaa aina missä heidän joukkonsa on. Nyt venäläisillä ollut lainkaan tietoa, että turkkilaiset oli mukana hyökkäyksessä.
  Aluksi Turkki ilmoitti isku tapahtui tarkkailu pisteeseen, ensin ihmeteltiin kuka iskun on tehnyt kun Syyrian ja Venäjän koneet eivät olleet siellä.
  Syyria Venäjän tuella tulee pitämään moottoritiet M4 ja M5, sillä ne elintärkeät Syyrialle, vaikka Turkki uhoaa, että Syyrian pitäisi poistua näiltä alueilta, ilmeisesti täysi sota on tulossa.
  Suurin osa ko. alueella alueella haluaisi pois Syyrian laillisen hallituksen alueelle, mutta kapinalliset estävät ja ajavat heitä Turkin rajaa kohti, sitäkin epäillään onko heitä lähes miljoona mitä läntiselle medialle kerrotaan.

  1. Varmasti oikea luku on vähintään kymmeniä miljoonia, koska oikeita lukuja tietoisesti lasketaan moninkertaisesti pienemmiksi, jotta kukaan ei pystyisi varautumaan, kun vyöry alkaa. Aivan kuten 2015.

   16
 7. Onko kellään tietoa miten EU on valmistautunut mahdolliseen uuteen invaasioon 2015 jälkeen?
  Itse veikkaa että ei yhtään mitenkään.

  17
  1. On tietoa, EU antaa rajojen olla auki ja kantaa tarvittaessa laukut ja reput jos ne painaa liikaa. Kannykkaa elintasopummi ei anna kenenkaan koskettaa saati kantaa koska siina on se kaikkein arvoikkain eli kaulankatkomisvideot ja pikkutyttojen kuvat ja videoclipit.

   36
  2. EU ainoa varautuminen on ottaa kaikki tulijat vastaan. Aivan kuten 2015. EU tarkoitus on ottaa kaikki tulijat.

   17
   1
   1. Kreikka on ainakin pysäyttänyt 300 muslimin retkueen Turkista. Se oli kai tänään.

 8. Ajoitus viittaa siihen että Turkki käyttää samalla Corona-virusta biologisena aseena. Jos se pääsee noiden mukana leviämään valtoimenaan kymmeniä-satoja tuhansia eurooppalaisia kuolee.

  20
 9. 13.2. ””Ohisalo toisi perheettömiä lapsia Kreikan leireiltä: Yli 90 prosenttia heistä on 14–17-vuotiaita””

  Muslimin naimaikä on moin 14. Sehän pakko ottaa niitä 50 000 ja Suomi on sivistysvaltio ja EU:ssa ytimessä. Tämä on kai koko ajan selvä niille, jotka äänestivät seiskaa, sketä, sinisiä ja muita hajottajia, jotka tuottivat yhden paikan enemmistön Kom Marinille

  Me toimimme kuin sivistyneet ihmiset

  Huomatkaa, että Eurooppaan ajettavat eivät ole yksinomaan syyrialaisia, vaan eri osastoilta valmistuneita koneinsinöörejä, joiden todistukset vain ovat jääneet kotiin Iraniin, Irakiin, Pakistaniin, Marokkoon, Syyriaan, … viite Englannin media
  https://www.suomenuutiset.fi/turkki-kiristaa-natoa-joko-sotilaallista-tukea-tai-pakolaisille-portit-auki-eurooppaan/ … viite Englannin media group included nationals from a number of countries including Syrians, Iranians, Iraqis, Pakistanis and Moroccans

  Sanokaa nyt kavereille, että jos kuitenkin alkaa kyllästyttää tämä näytelmä, niin lääke löytyy: perussuomalaiset

  14
  1. Perussuomalaiset, joo! Mita Halla-Aho on saanut aikaan matutusta koskien, aanta ja viela kerran aanta. Iso palkka ja muut edut taitaa olla Halla-Ahon motiivi olla oppositiossa. Halla-Ahosta pitaisi paasta eroon ennenkuin pilaa saamattomuudellaan Persut kuten se valehteleva lihapulla Soini teki….

 10. Suomen hallituksen tyttöministereillä housut jo märkänä. Ohisalo ei saa edes nukuttu märiltä uniltaan. Nyt EU jumalauta pää pois perseestä ja kunnon pakotteet tuolle häirikölle. Veronmaksajien rahaa on lapioitu ihan tarpeeksi turkin sultaanille.Sota Syyriaa ja Venäjää vastaan on tuon äijän loppu. Nato on täysin munaton vaikka Turkki onkin nato maa.

  14
  1. Erdogan on uskomaton reppana ja lusmu, toivottavasti viela vetavat sita niljaketta auton perassa pitkin Ankaraa

 11. Turkki pitäs upottaa 100 ydinpommilla helvetiin tältä tellukselta, mutta eihän toki.. eu haluaa liittää ko maa itteensä.
  Kukas se kertoi että ei eu ole syypää mihinkään suomessa eikä ole mitään pakotteita..

  13
 12. Mikä mahtaa olla Naton yhteispuolustuksen laukaiseva tapahtuma? Olisi aika kumma, että jos natomaa lähtee itse hyökkäämään ja saa sitten vastahyökkäyksen niskaansa, pitäisi muiden natomaiden lähteä tuollaisessa tapauksessa sotimaan itse varta vasten hyökänneen osapuolen tueksi.

  Luulisi, että yhteisen puolustuksen kriteerit täyttyisivät vain siinä tapauksessa, että rauhallinen maa joutuu tahtomattaan hyökkäyksen kohteeksi. Eihän siinä olisi mitään järkeä, että Erdogan voisi lähteä hosumaan Venäjää vastaan oman etunsa nimissä ja sitten kun paskat tulevat housuun, joutuisivat muut maat sotimaan Turkin puolesta.

  11
 13. ”Kreikan pääministeri: Laitonta maahantuloa Turkista ei tulla sallimaan”

  Katsopas kreikkalaisia. Ovat tainneet itse aitiopaikalta nähdä, millaista rikkautta nämä monikulttuuriset moniosaajat ovat. Nyt on mielenkiintoista seurata, millaisiin toimiin kreikkalaiset ovat valmiita ryhtymään.

  EU:n kädettömyys pakolaisasiassa on suureksi hyödyksi. Kreikka ei voi luottaa muun Euroopan tukeen ja siksi heidän on estettävä pakolaisten pääsy maahan. Muuten he ovat erittäin syvällä paskassa.

  18
 14. Tämä sinetöi persujen vaali-murskavoiton. Kirjaimellisesti munaton, mielenvikainen terveysside-hallitus päästää Suomeen +100.000 himonussijaa loisimaan ja rellestämään. Tämä tulee olemaan myös katkeraa myrkkyä jo täällä loisiville muslimeille. Kansa nousee. Kansa kostaa.

  12
 15. Turkki avasi juuri peräpäänsä.
  Ei kiitos jatkoon.
  Ertokan on mulkku mies.
  Aaamen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.