Tuonen Joutsen: Oulun raiskauskriisi: avoin kirje Oulun päättäjille ja Maria Ohisalolle

Kuvakaappaus 2020-02-28 23-06-00
Tiina Wiik kirjoittaa Oulun suvakkotanssin tiimoilta:

Koska puolisoni ja minä olemme voimakkaan kansallismielisinä profiloituneita aktivisteja ja kuntapoliitikkoja, kaupunkilaiset lähestyvät meitä usein koskevien huoltensa kanssa. Jotkut puhuvat asioista yleisellä tasolla, mutta toisten kertomukset ovat omakohtaisuudessaan traagisen mieleenpainuvia. 

Vuoden 2017 kuntavaalien alla teini-ikäinen poika tuli kysymään minulta Rotuaarin vaalikylässä, olenko vielä myöhemmin päivällä tavattavissa. Sanoin, että tottahan toki, ja poika palasikin myöhemmin piskuinen tyttö vanavedessään. Poika esitteli ujon oloisen tytön siskokseen ja kertoi, miten tyttö oli joutunut raiskausyrityksen kohteeksi kauppakeskus Valkeassa. Oli ollut ilta, ja tytön ollessa kotimatkalla oli kesäkadun sisäänkäynnin luona hyvin pitkäksi, laihaksi ja mustaihoiseksi pojan kuvailema mies käynyt tyttöön käsiksi ja painanut hänet seinää vasten. Tyttö oli yrittänyt paeta siinä onnistumatta, mutta ohikulkijan osuminen paikalle oli saanut hyökkääjän pakenemaan. Vasta tarinan alettua huomasin katsoa tyttöä tarkemmin. Olin ensivilkaisulla luullut häntä korkeintaan 9-vuotiaaksi, koska hän oli hyvin lyhyt ja siro, mutta tarkemmin katsoessa huomasin, että hän oli kai noin 13-vuotias. Tämä teki tarinasta entistäkin karumpaa kuultavaa, enkä voinut olla ajattelematta, olisiko tyttö edes selvinnyt hengissä, mikäli raiskausyritys ei olisi keskeytynyt.
Näitä tarinoita on paljon, ja omalla tavallaan järkyttävintä niissä on huomata, kuinka tottuneita tytöt ovat ahdisteluun. Edes vakavista teoista ei jakseta ilmoittaa poliisille, koska ne ovat niin arkipäiväisiä – puhumattakaan lievemmistä teoista, kuten seksuaalissävytteisistä lähestymisistä somessa tai julkisissa tiloissa. Kun grooming-skandaalin tultua julki haastattelimme teinityttöjä Valkean kesäkadulla ja kysyimme, ovatko he joutuneet lähestymisten kohteeksi, vastaukset olivat samanlaisia: ”Koko ajan. Joka päivä tulee viestejä. Aina englanniksi.” Löysin vain yhden tytön, joka sanoi, että häntä ei ole ahdisteltu.
Tämän takia Oulun karua kieltään kertovat rikostilastot hirvittävät minua. Luvutkin ovat kammottavia – vuoden 2019 aikana ulkomaalaisten tekemien raiskausten määrä nousi edelliseen vuoteen nähden 157% – mutta tämä on vain jäävuoren huippu. Tytöille häirinnästä on tullut jo niin arkista, etteivät he siitä ilmoita, ellei kyseessä ole todella vakava tapaus, eikä aina silloinkaan. Siksi ulkomaalaisten tekemiä raiskauksia raportoitiin Oulussa 54 mutta seksuaalisia ahdisteluja vain 3. Kun ahdistelluksi joutuu useita kertoja viikossa, ei sitä enää katso ilmoituksen väärtiksi asiaksi.
Myös grooming-skandaali lähti purkautumaan kaupunkilaisen omakohtaisesta kertomuksesta, kun paikallinen mies kertoi tyttärensä 98joutuneen raiskatuksi. Tälle tapaukselle taustatietoja etsiessämme törmäsimme siihen tietoon, että kahden päivän aikana Oulussa oli vangittu kymmenkunta muslimimiestä vakavista seksuaalirikoksista. Poliisi ja media olivat vaienneet tilanteesta. Ryhdyimme vaatimaan tietoa asiasta somessa, ja koska asia meni viraaliksi, se myös tuotti tulosta: poliisin oli pakko tiedottaa asiasta kesken viikonlopun, koska somessa tieto oli jo levinnyt. Valehtelu ja pimitys tosin jatkui senkin jälkeen. Valtamedian kysellessä poliisilta, pitävätkö huhut itsemurhan tehneestä teini-ikäisestä raiskausuhrista paikkansa, Markus Kiiskinen Oulun poliisista väitti, että he eivät tiedä mitään sellaisesta. Kyllä he tiesivät: tapaus oli tutkittu jo kuukausia sitten. Junes Lokka soitti Kiiskiselle ja sanoi, että ellei tämä lakkaa valehtelemasta, Junes paljastaa jutun seuraavassa valtuuston kokouksessa. Se tepsi, ja Kiiskinen tunnusti lopulta medialle, että yksi uhri on todella riistänyt henkensä.

Kohun noustua kaupunginvaltuustossa ja virkamieskunnassa voivoteltiin ja pyöriteltiin päätä. Harmillisia juttuja, todella harmillisia. Mutta ei nyt tietenkään niin harmillisia, että niiden vuoksi mitään todellisia toimia tehtäisiin – saati muutoksia kaupungin monikulttuurifantasiaa tavoittelevaan politiikkaan, joka tämän tuhon oli tuottanut.
Valtio antoi Oululle ylimääräisen 2 miljoonan euron määrärahan seksuaalirikosten torjuntaan, ja sillä saatiin aikaan Turvallinen Oulu -hanke. Ja mitä tämä hanke pitää sisällään? Ei mitään, mikä todella torjuisi rikoksia. Valistusta nuorille ja vanhemmille asioista, jotka he jo tietävät. Voin kuvitella, miltä tuntuu ahdistelua jo vuosia arkipäiväisesti sietämään joutuneilta tytöiltä, kun kunnan kukkahatut tulevat heille kertomaan, että hei, tiesittekö, että pitää sanoa ei jos joku yrittää koskea. Tai miltä tuntuu vanhemmista, joita on vuosikaudet haukuttu rasisteiksi ja pelonlietsojiksi, jos he ovat uskaltautuneet vastustamaan aikuisten turvapaikanhakijamiesten väkisin tutustuttamista lapsiinsa koulussa ja harrastuksissa, kun kaupunki ylimalkaisesti toteaa heille, että olisitte ottaneet vastuun lastenne turvallisuudesta.
http://tuonenjoutsen.blogspot.com/2020/02/oulun-raiskauskriisi-avoin-kirje-oulun.html?m=1
Turvallinen Oulu -hanke on märkä rätti kaupunkilaisten kasvoille – varsinkin heidän, joita raiskauskriisi on omakohtaisesti koskettanut. Hankkeeseen sisältyy mm. ”hassunhauskoja” TikTok-videoita, joissa nuorisotyöntekijät eli Nopsa-tiimi tanssivat jonkinlaisen raiskaus-macarenan ja laulavat: ”Ei, älä koske minua sinne, tämä on minun ei-ei-neliöni” sekä video, jossa ”Nopsa-Sanna” laulaa ilveillen, että ei saa koskea vieraaseen hanuriin.


Ymmärrettävästi ihmiset ovat raivoissaan. Puhumme sanoinkuvaamattoman kammottavista rikoksista, ja kaupunkilaisille luvattiin toimia. Jotkut ehtivät jo luulla, että heidän hätänsä otetaan vakavasti. Sitten kaupunki käytännössä nauraa päin heidän kasvojaan ja heittää heille tällaista pelleilyä, että siinä on teidän turvallisuustoimenne. Hähä. Voitteko kuvitellakaan, että hanketta ylistävät feministitädit pitäisivät oman hankkeensa tuotantoa hyväksyttävänä tapana toimia esim. työpaikoilla tapahtuvaa seksuaalista häirintää vastaan? Kelpaisiko heille, että metoota valittaville näyttelijöille annetaan pari tanssivideota ja hieman kurssitusta siihen, että ei tarvi antaa miesten koskea jalkoväliin? He eivät koskaan hyväksyisi tällaista ratkaisuksi tilanteeseen, jossa raiskaajina ja ahdistelijoina ovat valkoiset miehet.

Olen vilpittömästi niin vihainen tästä, että sitä on vaikea pukea sanoiksi. Olen niin monta kertaa joutunut puremaan hammasta itkua pidätelläkseni kuunnellessani ihmisten kertomuksia siitä, millaisia hirveyksiä seksuaalirikollisten käsissä on koettu, koska minun itkuni ei auta. Eivät ihmiset kerro näitä asioita minulle saadakseen teetä ja sympatiaa. He haluavat, että asioille tehdään jotain. Ja kun ihmiset ovat kysyneet, että kai päättäjien on nyt pakko tehdä jotain, kun asia on noussut uutisiinkin, olisin niin mielelläni halunnut sanoa, että kyllä – nyt asioille tehdään jotain eikä suomalaisten tarvitse enää murehtia tästä. Mutta kun se ei ole totta, niin en voi niin sanoa.
Tiesin koko ajan, mitä tulee tapahtumaan: ensimmäiset julkisuuteen nousevat grooming-tapaukset tulevat nostattamaan kohun, mutta sitten kiinnostus aiheeseen hälvenee. Raiskauskriisi lakkaa olemasta kriisi, ja siitä tulee raiskausarkea. Niin kävi Ruotsissakin. Enää poikkeuksellisen törkeät ja raa’at teot edes ylittävät uutiskynnyksen siellä, vaikka Ruotsin kaupungeissa eletään paljon Suomen tilannetta vakavampaa raiskauskriisiä joka päivä, ja rikosten selvitysprosentit ovat surkeat. Päättäjät eivät tee mitään. Tytöt ja naiset muuttavat omaa käytöstään. Ei liikuta enää yksin. Ei liikuta iltaisin. Ei käytetä paljastavia vaatteita kesälläkään. Peitellään itseä. Peitellään vaaleita hiuksia. Ja miehet kääntävät katseen pois. Ei tullut poliittisia toimia. Ei tullut kansannousua. Kansa alistui hiljaa eläimellisten hirmuvallalle.

Joten Oulun päättäjät, virkamiehet, Nopsa-tiimi ja Turvallinen Oulu -hanketta jo valmiiksi ylistänyt Maria Ohisalo: kehtaisitteko oikeasti esitellä hankkeenne kriisin uhreille kasvotusten? Näyttäisittekö heille ”älä koske vieraaseen hanuriin” -videon, ja sanoisitte kirkkain silmin, että olkaa hyvät, tässä on se, mihin olemme valmiit vaivautumaan sinun tähtesi? Joo-o, aha, ikäviä juttujahan nämä. Todella traagista. Surullinen case. Mutta ei nyt tietenkään niin kauheaa, että lakkaisimme vaikkapa noita raiskaajia tänne tuomasta. Tietenkään ei. Älä nyt ole naurettava.

Minä olen täysin väsynyt siihen, että joudun selittämään teidän tekemisiänne suomalaisille. Selittäkää ja oikeuttakaa te tämä heille. Näyttäkää saatanan hanurivideonne 10-vuotiaalle joukkoraiskauksen uhrille ja muistuttakaa häntä, että jatkossa pitää vain sanoa ei jos hänen ei-ei-neliöönsä kosketaan. Minä en jaksa enää selittää teidän paskaanne hätääntyneille ihmisille.
http://tuonenjoutsen.blogspot.com/2020/02/oulun-raiskauskriisi-avoin-kirje-oulun.html?m=1

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Älä koske mun ei-neliöön

Suvakkius on mielisairaus – ihan kuten islamkin.

Timo H

Hyvä Tiina! Tseppiä jaksamiseen!

Boikotoin Kebabbia

Jos asuisin Oulussa , niin äänestäisin Asylia. Ei epäilystäkään. Muut siellä näyttää olevan täysin sekaisin paitsi muutama persu.

Tappernoje

Hyvä Tiina – Mielenkiintoista kuinka kauan vanhemmat vaikenee. Tiedän Pohjanmaalta isän ja äidin jotka eivät antaneet julkisuuteen tietoa kun heidän neljä vuotiasta tyttöä suuteli 50-vuotias matumies NEUVOLAN ODOTUSHUONEESSA.

Särmääjä

Vihreitten kalmaämmä tai Oulun nopsasannat on pelkkiä kylmiä virkoja. Ne kuuntelee vain omaa lähipiiriä ja miettivät kuinka voivat maksimoida tulonsa.

Kansallismielinen

Tiukkaa asiaa alusta loppuun.Hyvä Tiina.

Hade Aning

Alistus- ja voimakultuurissa varttuneet lentojätkät eivät pohjoismaisten pehmokeinoyhteiskuntien sossutätien ja femisetien toruista paljoa perusta.
Tarvitaan kova pöytä ja virkapukuisia sen toiselle puolelle.

Särmääjä

Tarvitaan massapalautukset ja kyynelkaasua perään. Ja nämä demarisannat sinne perässä morsiammiksi.

MSK

Vihreän liikkeen aatteelliset juuret ovat Saksan kansallissosialistisessa työväenpuolueessa. Eipä siinä paljon muuta selitystä vihreän sisäministerimme käytökselle tarvita. Ei hän tietenkään natsi ole. Natsit on maatuneet mullaksi jo aikaa sitten. Ammentaapahan vain samasta ”uskonnollisesta” lähteestä.

Piikki lihassa

10/10 teksti Tiinalta. 👏

Apuva

Mielestäni kunnallisveron pitäisi olla vapaaehtoinen

Riku Rantala

MUT NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!!!!!

Anonymous

Niin ja ovat huippukoodareita ja Jammu-sedän reinkarnastioita.

C++

main
{
CMatu* pSiirtolainen = NULL;
for (nIndex = 0; nIndex SetColor(0, 0, 0);
pSiirtolainen->SetLanguage(”Arabic”);
pSiirtolainen->ModeHalutaNussi(true);
pSiirtolainen->ValitaKohde(”pikkutyttö”);
pSiirtolainen->Nussi(”edestä”);
pSiirtolainen->Nussi(”takaa”);
pSiirtolainen->Suihinotto(”pikkutyttö”);
pSiirtolainen->Uhkaile(”pikkutyttö”);
}
// impossible to handle memory leaks
}
// exit, leave the memory and fear for the infection spreading

C++

Onneksi koodissa on bugi ja se ei toimi, mutta kunhan huippuosaaja löytää vian ja ajaa koodin, niin huonosti käy.

GLGL

Joo, kyllä matuloinen null-pointterin oivaltaa, jos on piparia tarjolla. Puuttuvat sulkumerkitkin osannee korjata. 🙂

C++

osaakos joku koodaamista tuntematon ihan esimerkistä sanoa, mitä tekee seuraava rivi koodissa:
pSiirtolainen->SetColor(0, 0, 0);
?
Kuvankäsittelytietämys voi olla suureksi avuksi. Rasistinen SetSkinColor metodi on tässä vain SetColor, mutta se tekee silti tehtävänsä.

KJ

Kiitos Tiina. Olet jo niin kuuluisa, että luulisin ja toivoisin saavasi edes jonkunlaista puhetta aikaan. Nostettua siis hiukan verran edes aiheesta keskustelua takaisin yleisemmälle tasolle. Sensorit eivät kyllä pidä lainkaan.
Ihmiset tosiaan ovat alkaneet pitämään sitä normaalina ja siitä se lähtee. Alistuminen ja mielistely sairaan ideologian sairaaseen haaraan.
Tässä vanha linkki Iltalehteen (2016 missä kerrotaan Tahursh Gamaesta):
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2016011220945592

Kilttimies

Panisin Silakoiden parveilukutsuksi, mutta antoivat kolmipäiväisen jäsenyyden jälkeen monoo…
Hyvä Tiina.

Tollo-Hilppa

Kiitos tekstistä. Sinä ja puolisosi teette todella tärkeää työtä – samoin kuin Paavo.

Tommy the Who

Tuonen Joutsen toi asian tyhjentävästi julki.

Kohta Pannaan Kunnolla

Tästä Ouluun seuraava raiskaaja-aalto, saadaan lapsillemme oikein kunnon RAKKAUDEN KESÄ 2020! https://petterssonsblogg.se/2020/03/01/har-kommer-islamisternas-arme/
Lapsia ja naisia NOLLA! Valehtelijoita, mukapakolaisia TAAS 100%!

Kohta Pannaan Kunnolla

https://petterssonsblogg.se/2020/03/01/serbien-overvager-att-utlysa-krigstillstand/ Serbiassa huomattu että kukaan noista ei ole pakolainen: Agressiivisia, väkivaltaisia aikuisia muslimimiehiä huutamassa allah akbar ja tunkeutumassa väkisin Eurooppaan sossuilemaan pakolaisstatuksella, TAAS. Invaasio, ei mikään muu. HERÄTYS NYT! RAJAT KIINNI. Ilmeisesti sossumuslimit haluavat sotaa. Okei, hyvä niin. Onnea teille jotka olette Suomeen jo tulleet, pärjäätte satavarmasti kotijoukkuetta vastaan vieraskentällä. Juu, kylläkyllä…

Anonymous

Kumpa kaikki naiset olisi kuten, -wiik.

ARRGH

Oli kyllä järkyttävää tekstiä tämä. Toivoisi, että näkisi painajaista ja heräisi takaisin siihen Suomeen, jossa itse sai kasvaa lapsena ja nuorena. Mutta ei. Ei mitään mahdollisuutta enää. Ainoa mitä voi yrittää tehdä, on laittaa kapuloita rattaisiin ja yrittää hillitä syöksykierteen vauhtia. Kiitos, että tuot nämä asiat julkisuuteen. Toivottavasti teksti päätyy valtamedian toimittajien sähköposteihin runsaslukuisena! Tärkeä oli tuoda poliisin toiminta nimellä esiin. Ihmisillä on oikeus tietää TOTUUS, oli se millainen tahansa ja ketä tahansa se koskee. Itsemurhan tehneen tytön vanhemmat kun saisi asian kipeydestä huolimatta kasvoilla ja nimillä ja tytön kuvilla julkisuuteen kertomaan lapsensa elämänkohtalosta. Se olisi mitä nyt tarvittaisiin. Se olisi hyytävä veto. Nyt täytyy takoa, sieltä on seuraava maahanvyöry miehiä tulossa, jotka odottavat turvapaikkaa Palvelulla. Ja he tulevat Palvelun ottamaan, kuten Oulun vuoden 2019 tilasto kertoo, jos vain seisomme tumput suorina. Vaaravyöhykkeessä ovat ne suojattomimmat lapset ja nuoret, joilla ei ole turvallista ja hyvää kotia. Se tässä on se hirvein asia. Nämä ovat ne lapset, jotka ovat kuin tarjottimella hyväksikäytölle. Keep on going!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hannes

Olisi mukava vaihteeksi tietää kuinka monta maahanmuuttajalasta on viimeisen kymmenen vuoden aikana raiskattu tai hyväksikäytetty kantasuomalaisten miesten toimesta. Vaikka taidankin jo arvata vastauksen. Siitä mitä ne omilleen tekee on kyllä jo jotakin näyttöä yhden jäävuorihuipun verran. Mutta tiettyjen maahanmuuttajaryhmien seksistinen väkivalta oman suvun ulkopuolelle vaikuttaa olevan vain rikastuttava ja kasvattava kokemus jonka pelossa suomalaisten lasten on vain nyt pakko selviytyä älä – koske – mun – neliöön tansseineen.

Jonne

Yritin jakaa alkuperäisen tekstin Tuonen joutsen-blogista. Se ei ollut sallittua yhteisönormien vuoksi. En taida uskaltaa julkaista sitten tätä PT-versiotakaan, kun olen jo varatilillä sos mediassa. Perkele, ne saivat minut…

ZzZ

PS saisi kiittää suosiostaan Wiikkiä ja Lokkaa. Heidän tulos olisi paljon laihempi ilman oulun julkisuutta…
Asyl ryhmä saisi kertoa kongreettisia ohjeita kuten että vain laaja äänestyskäyttäytymisen muutos voi parantaa tilanteen, pelkkä sympatia ja keskustan edelleen äänestäminen ei muuta mitään. Ja kaikki kärsineet voisivat tehdä vaalityötä lähipiirissään. Hyvä vinkki on myös lopettaa suvakkimedialle maksamisen.

Suur-Britannia on ykkönen!

Olen persuna onnesta soikea, kun on tällaisia kansalaisjournalisteja, jotka oikeasti puhuvat asiat halki poikki ja pinoon. Olisi jokin keräystili, niin voisi kukin lahjoittaa siivunsa Tiinalle ja Junekselle?