Oulussa ei haluta tosiasiassa puuttua ongelmaan mitenkään

girl-1712825_960_720

Oulun suvakkitanssi on saanut suurta huomiota maailmalla. Tanskalaisissa FB-ryhmissä ollaan kyselty onko filmi joku vitsi, joka menee heiltä ohi. Ruotsalaiset tuttavani ovat riekkuneet, että vaikka ruotsalaisilta batiikkinoidilta voi odottaa mitä tahansa niin oululaiset turvapaikka-aktivistit vetivät pajatson tyhjäksi.

Kirjoitin turvapaikka-aktivistit, koska sitä he ovat. Useimmat Turvallinen Oulu-hankkeessa mukana olevat henkilöt ovat profiloituneet enempi tai vähempi erilaisiksi turvapaikkapuuhastelijoiksi.
On äärimmäisen tärkeää huomata Turvallinen Oulu-hankkeesta muutama aivan oleellinen seikka. Kun nämä asiat ymmärtää, niin Asylille on taas töitä: hankkia potkut näille pölkkypäille.
Ensinnäkin tähän Turvallinen Oulu-hankkeeseen on upotettu monenlaista suvakkoagendaa kylkiäisenä. Vähän samaan tapaan kuin puhelinmyyjällä Hesarin kestotilaajalle taskulamppu. Kun koneisto piti virittää tulille auttamaan seksuaalisen ahdistelun kohteeksi joutuneita pikkutyttöjä ja yrittää jotenkin hillitä menollaan olevaan raiskausepidemiaa niin mitäpä tekevät suvakot?
Ensinnäkin Turvallinen Oulu-hankkeen NOPSA-tiimi jakaa nuorille koululaisille monenlaista seksuaalikasvatusta, jossa kehotetaan nuoria tulemaan kaapista, jos siihen on tarvetta. On tietenkin hyvä asia, että jokainen nuori ihminen voi olla sinut seksuaalisuutensa kanssa, MUTTA Turvallinen Oulu-hanke perustettiin tekemään jotakin konkreettista pohjois-pohjanmaalaisten tyttöjen hyväksi, jotka ovat jatkuvien kolmansista maista tulleiden miesten seksuaalisten ahdistelujen kohteena. Nuoret saavat kyllä seksuaalikasvatusta nykypäivänä ihan riittämiin, eikä sitä tarvitse viritellä sellaisen projektin kylkiäisiksi, jossa piti varoitella pikkutyttöjä kehitysmaista tulleista joutomiehistä.
Toiseksi, Turvallinen Oulu-hankkeeseen on upotettu sellainen asia kuin: MAAHANMUUTTAJIEN KOTOUTTAMINEN!! Mitä helvetin tekemistä kolmansista maista tulleiden joutomiesten kotouttamisella on oululaisten pikkutyttöjen turvallisuuden kanssa? Tyttöjä olisi pitänyt varoittaa vakavasta vaarasta, aikuisista kehitysmaista tulleista miehistä, mutta ei. Projektiin piti veivata mukaan näiden miesten kotouttaminen.
 

Tiedättekö mistä tässä oikeasti on kyse?

Oulu tosiasiassa hyvin suvakkoidealismin täyttämä kaupunki, ainakin mitä tulee siellä poliittisilla palleilla istuviin henkilöihin. Suvakkoja on kaupungin sosiaalitoimessa, koulutoimessa, päiväkotitoiminnassa jne. Kaikki nämä kunnalliset ”humanistiset yhteiskunnan alueet” on miehitetty suvakoilla. Lisäksi Ouluun on pesiytynyt monenlaista projektia, joissa taputellaan päähän turvapaikanhakijoina tulleita aikuisia miehiä. On SPR:ää, Vuolle Setlementtiä ja sen seitsemää Kotoumaa.
Suvakot ovat toisin sanoen tehneet idealismistaan työtä. Ne saavat rahapalkkaa näistä kaikista idioottimaisista kotouttamis- ja paijaamisohjelmista. Sitten siellä kaupungin rahakirstunvartijoina on ollut vuosikymmeniä samanlaisia tolvanoita. Kun joku suvakkolauma keksii jonkun kuningasidean miten kotoutetaan aikuisia miehiä, niin ”hyväveli”-kerho on siunannut projektin rahoituksen.
Ne eivät tee sitä ilkeyttään vaan pelkästään siksi, että ovat idiootteja. Eivät ne saa siitä mitenkään erityisen suurta rahakorvausta, ainakaan sellaisia summia, joilla olisi jotain merkitystä. Sillä apurahalla tehdään yhteisiä Nallikarin reissuja kolmansista maista tulleiden miesten kanssa ja kuskataan miehiä kouluille leikkimään teinityttöjen kanssa.
Näin on siis toimittu vuosikausia. Turvapaikka-aktivistien kohdalla vanha vitsi ei ole ainakaan kovin kaukana: olo kuin omenalla, sisus siemeniä täynnä.
Sitten tulee Asyl; Junes ja Tiina. Kaksikko lyö koko tämän suvakkolauman ällikältä. He ovat kaikesta eri mieltä. Mitä mitä? Eikö muka pikkutyttöihin tutustuttaminen edistä kotoutumista? Mitä mitä? Eikö muka Nallikarin hiekoille järjestetyt lämpimät makkaranpaistoillat pikkutyttöjen ja kehitysmaista tulleiden miesten kanssa edistä kotoutumista? Mitä mitä? Eikö muka teinityttöjen koululuokissa vierailu edistä näiden miesten kotoutumista ja mitä mitä, eikö muka ole kaksisuuntaista kotoutumista. Koko Oulun valtuusto ajautuu ”tulehtuneeseen tilaan”.
No voi helvetin kuustoista, ei edistä, sanoo Asyl.  Sitten tapahtuukin se pahin skenaario: kymmenet naiset pikkutytöistä vanhoihin mummoihin joutuvat seksuaalisten rikosten kohteeksi. Eikä siinä vielä kaikki, Asylin kautta tulee esille, että lähes jokainen raiskari on ollut mukana näissä turvapaikka-aktivistien kotouttamisprojekteissa.
Tilanne on käytännössä siis se, että suvakkojen kaikki kotouttamis- ja puuhaprojektit ovat menneet niin pieleen kuin ikinä vaan voi mennä. Koko idealismi on saanut täystyrmäyksen. Se ei ole edes lyöntityrmäys vaan vastustaja itse juoksi nyrkkiin ja tuupertui siihen.


 

Kaikki kiistetään

Kun tässä tilanteessa normaali ihminen olisi myöntänyt olleensa väärässä ja eronnut tehtävästään niin mitä tekevät idealistit? Tyttöjen ahdistelukokemukset ja raiskaukset vedetään vessanpöntöstä alas. Koska ei ole miestä myöntää, että Asyl on saattanut sittenkin olla oikeassa. Keksitään joku aivan umpitollo idea jostain tiktok-tanssista, jolle nauraa variksenpelättimetkin.
Kyse tässä Turvallinen Oulu-hankkeessa EI tosiasiassa siis ollutkaan auttaa mitään tyttöjä yhtään missään vaan yrittää todistaa valtakunnallisesti ihmisille, että Asyl ja sen rasistiset kannattajat ovat väärässä.
Nuo suvakkoämmät pitäisi oikeasti potkia viroistaan, he ovat nyt todistaneet sen, että he eivät tosiasiassa aja kenenkään nuoren asiaa vaan ovat tällä hetkellä puhtaasti mukana siksi, että yrittävät todistaa ihmisille, että rasistit olivat väärässä.
Jos he ajattelisivat nuoria niin Turvallinen Oulu-hankkeessa puhuttaisiin mm. sellaisia asioita kuin, että kehitysmaista tulleelle miehelle ei saa vastata, jos tämä yrittää puhekontaktia. Miestä ei saa katsoa silmiin eikä varsinkaan hymyillä hänelle. Tytöille pitäisi opettaa sellaisia esimerkiksi Ruotsissa hyväksi havaittuja keinoja seuraamistilanteessa. Kun joutomies lähtee seuraamaan iltatuimaan niin tytöllä on kännykässä jokin tietty numero, johon soittaa. Seuraaja huomaa näin, että tyttö puhuu puhelimeen ja samalla luurin toisessa päässä oleva aikuinen rauhoittaa tyttöä. Jos tilanne näyttää kiristyvän niin joku on nopeasti autolla paikalla.
Joutomiehille on turha kertoa yhtään mitään. Ne eivät ymmärrä edes mitään sellaista kieltä, mitä Oulussa puhutaan.
 
 
 
 
 

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.