Oulussa ei haluta tosiasiassa puuttua ongelmaan mitenkään

girl-1712825_960_720

Oulun suvakkitanssi on saanut suurta huomiota maailmalla. Tanskalaisissa FB-ryhmissä ollaan kyselty onko filmi joku vitsi, joka menee heiltä ohi. Ruotsalaiset tuttavani ovat riekkuneet, että vaikka ruotsalaisilta batiikkinoidilta voi odottaa mitä tahansa niin oululaiset turvapaikka-aktivistit vetivät pajatson tyhjäksi.

Kirjoitin turvapaikka-aktivistit, koska sitä he ovat. Useimmat Turvallinen Oulu-hankkeessa mukana olevat henkilöt ovat profiloituneet enempi tai vähempi erilaisiksi turvapaikkapuuhastelijoiksi.
On äärimmäisen tärkeää huomata Turvallinen Oulu-hankkeesta muutama aivan oleellinen seikka. Kun nämä asiat ymmärtää, niin Asylille on taas töitä: hankkia potkut näille pölkkypäille.
Ensinnäkin tähän Turvallinen Oulu-hankkeeseen on upotettu monenlaista suvakkoagendaa kylkiäisenä. Vähän samaan tapaan kuin puhelinmyyjällä Hesarin kestotilaajalle taskulamppu. Kun koneisto piti virittää tulille auttamaan seksuaalisen ahdistelun kohteeksi joutuneita pikkutyttöjä ja yrittää jotenkin hillitä menollaan olevaan raiskausepidemiaa niin mitäpä tekevät suvakot?
Ensinnäkin Turvallinen Oulu-hankkeen NOPSA-tiimi jakaa nuorille koululaisille monenlaista seksuaalikasvatusta, jossa kehotetaan nuoria tulemaan kaapista, jos siihen on tarvetta. On tietenkin hyvä asia, että jokainen nuori ihminen voi olla sinut seksuaalisuutensa kanssa, MUTTA Turvallinen Oulu-hanke perustettiin tekemään jotakin konkreettista pohjois-pohjanmaalaisten tyttöjen hyväksi, jotka ovat jatkuvien kolmansista maista tulleiden miesten seksuaalisten ahdistelujen kohteena. Nuoret saavat kyllä seksuaalikasvatusta nykypäivänä ihan riittämiin, eikä sitä tarvitse viritellä sellaisen projektin kylkiäisiksi, jossa piti varoitella pikkutyttöjä kehitysmaista tulleista joutomiehistä.
Toiseksi, Turvallinen Oulu-hankkeeseen on upotettu sellainen asia kuin: MAAHANMUUTTAJIEN KOTOUTTAMINEN!! Mitä helvetin tekemistä kolmansista maista tulleiden joutomiesten kotouttamisella on oululaisten pikkutyttöjen turvallisuuden kanssa? Tyttöjä olisi pitänyt varoittaa vakavasta vaarasta, aikuisista kehitysmaista tulleista miehistä, mutta ei. Projektiin piti veivata mukaan näiden miesten kotouttaminen.
 

Tiedättekö mistä tässä oikeasti on kyse?

Oulu tosiasiassa hyvin suvakkoidealismin täyttämä kaupunki, ainakin mitä tulee siellä poliittisilla palleilla istuviin henkilöihin. Suvakkoja on kaupungin sosiaalitoimessa, koulutoimessa, päiväkotitoiminnassa jne. Kaikki nämä kunnalliset ”humanistiset yhteiskunnan alueet” on miehitetty suvakoilla. Lisäksi Ouluun on pesiytynyt monenlaista projektia, joissa taputellaan päähän turvapaikanhakijoina tulleita aikuisia miehiä. On SPR:ää, Vuolle Setlementtiä ja sen seitsemää Kotoumaa.
Suvakot ovat toisin sanoen tehneet idealismistaan työtä. Ne saavat rahapalkkaa näistä kaikista idioottimaisista kotouttamis- ja paijaamisohjelmista. Sitten siellä kaupungin rahakirstunvartijoina on ollut vuosikymmeniä samanlaisia tolvanoita. Kun joku suvakkolauma keksii jonkun kuningasidean miten kotoutetaan aikuisia miehiä, niin ”hyväveli”-kerho on siunannut projektin rahoituksen.
Ne eivät tee sitä ilkeyttään vaan pelkästään siksi, että ovat idiootteja. Eivät ne saa siitä mitenkään erityisen suurta rahakorvausta, ainakaan sellaisia summia, joilla olisi jotain merkitystä. Sillä apurahalla tehdään yhteisiä Nallikarin reissuja kolmansista maista tulleiden miesten kanssa ja kuskataan miehiä kouluille leikkimään teinityttöjen kanssa.
Näin on siis toimittu vuosikausia. Turvapaikka-aktivistien kohdalla vanha vitsi ei ole ainakaan kovin kaukana: olo kuin omenalla, sisus siemeniä täynnä.
Sitten tulee Asyl; Junes ja Tiina. Kaksikko lyö koko tämän suvakkolauman ällikältä. He ovat kaikesta eri mieltä. Mitä mitä? Eikö muka pikkutyttöihin tutustuttaminen edistä kotoutumista? Mitä mitä? Eikö muka Nallikarin hiekoille järjestetyt lämpimät makkaranpaistoillat pikkutyttöjen ja kehitysmaista tulleiden miesten kanssa edistä kotoutumista? Mitä mitä? Eikö muka teinityttöjen koululuokissa vierailu edistä näiden miesten kotoutumista ja mitä mitä, eikö muka ole kaksisuuntaista kotoutumista. Koko Oulun valtuusto ajautuu ”tulehtuneeseen tilaan”.
No voi helvetin kuustoista, ei edistä, sanoo Asyl.  Sitten tapahtuukin se pahin skenaario: kymmenet naiset pikkutytöistä vanhoihin mummoihin joutuvat seksuaalisten rikosten kohteeksi. Eikä siinä vielä kaikki, Asylin kautta tulee esille, että lähes jokainen raiskari on ollut mukana näissä turvapaikka-aktivistien kotouttamisprojekteissa.
Tilanne on käytännössä siis se, että suvakkojen kaikki kotouttamis- ja puuhaprojektit ovat menneet niin pieleen kuin ikinä vaan voi mennä. Koko idealismi on saanut täystyrmäyksen. Se ei ole edes lyöntityrmäys vaan vastustaja itse juoksi nyrkkiin ja tuupertui siihen.


 

Kaikki kiistetään

Kun tässä tilanteessa normaali ihminen olisi myöntänyt olleensa väärässä ja eronnut tehtävästään niin mitä tekevät idealistit? Tyttöjen ahdistelukokemukset ja raiskaukset vedetään vessanpöntöstä alas. Koska ei ole miestä myöntää, että Asyl on saattanut sittenkin olla oikeassa. Keksitään joku aivan umpitollo idea jostain tiktok-tanssista, jolle nauraa variksenpelättimetkin.
Kyse tässä Turvallinen Oulu-hankkeessa EI tosiasiassa siis ollutkaan auttaa mitään tyttöjä yhtään missään vaan yrittää todistaa valtakunnallisesti ihmisille, että Asyl ja sen rasistiset kannattajat ovat väärässä.
Nuo suvakkoämmät pitäisi oikeasti potkia viroistaan, he ovat nyt todistaneet sen, että he eivät tosiasiassa aja kenenkään nuoren asiaa vaan ovat tällä hetkellä puhtaasti mukana siksi, että yrittävät todistaa ihmisille, että rasistit olivat väärässä.
Jos he ajattelisivat nuoria niin Turvallinen Oulu-hankkeessa puhuttaisiin mm. sellaisia asioita kuin, että kehitysmaista tulleelle miehelle ei saa vastata, jos tämä yrittää puhekontaktia. Miestä ei saa katsoa silmiin eikä varsinkaan hymyillä hänelle. Tytöille pitäisi opettaa sellaisia esimerkiksi Ruotsissa hyväksi havaittuja keinoja seuraamistilanteessa. Kun joutomies lähtee seuraamaan iltatuimaan niin tytöllä on kännykässä jokin tietty numero, johon soittaa. Seuraaja huomaa näin, että tyttö puhuu puhelimeen ja samalla luurin toisessa päässä oleva aikuinen rauhoittaa tyttöä. Jos tilanne näyttää kiristyvän niin joku on nopeasti autolla paikalla.
Joutomiehille on turha kertoa yhtään mitään. Ne eivät ymmärrä edes mitään sellaista kieltä, mitä Oulussa puhutaan.
 
 
 
 
 

Subscribe
Notify of
guest
35 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
marko
marko
1.3.2020 01:26

Kyllähän tuossa vähän räsähti se, että monet nuista ei ois halunnu minkäänlaista jatkoselvitystä projektin kulusta. Onneksi en asu oulussa..

Anonymous
Anonymous
1.3.2020 02:14

Viimeistään siinä vaiheessa kun kehitysmaamuslimi osallistuu johonkin noiden suvakkien kotouttamisprojektiin ja näkee omin silmin (esim pää olkapää peppu) miten idiootteje nuo ovat kehitysmaamuslimi tajuaa että täällä voi käyttäytyä miten huvittaa ja tehdä mitä huvittaa. Tiedä sitten onko juuri se noiden projektien tarkoituskin.

hieno homma
hieno homma
1.3.2020 07:35
Vastaa...  Anonymous

Suvakit eivät ymmärrä laulavansa itseään ”suohon” ja saatanat tekevät projektiaan meidän verorahoilla. Muniaan hipeltävät kehitysmaalaiset lähinnä kuolevat nauruun, ymmärtääkseni noiden ämmien tarkoitus on saada pippeliä näiltä elintasoloisilta mutta nuoria tyttäriämme tuo esitys ei tule suojelemaan näiltä barbaareilta…..

karri
karri
1.3.2020 15:34
Vastaa...  Anonymous

On.

Nygänen
Nygänen
2.3.2020 23:38
Vastaa...  Anonymous

Mitäpä jos tyttö kaunis kävelee Oulun katua yksin. Matu lyöttäytyy seuraan ja tyttö hymyillen hyväksyy hänet seuraan. Tyttö kuitenkin signaloi puhelun ja matun hämmästykseksi raiskauskujalle ilmestyykin paketti auto. Autosta nousee kasa tummia hahmoja. Matu laitetaan konttiin. Auto karauttaa kujalle toisaalle. Matu täällä kotoutetaan isännän talon tavoille. Läps läps au au. Tyttö jälleen kävellä rauhassa saa. Kotoutuminen onnistui ja matun koko heimolle viesti perille!

Minä
Minä
1.3.2020 02:45

Turvapaikka-aktivistien ja muiden suvakkien touhut ovat poliittisesti korrektin ajattelun mukaan hyvien ihmisten touhuja. Muutama vuosikymmen sitten tuollaista olisi pidetty mielenvikaisuutena ja harkittu pakkohoitoa.

hieno homma
hieno homma
1.3.2020 07:50
Vastaa...  Minä

Psyyken arviointiin ja lopputulemana pakkohoitoon kuuluisivat nämä noidat vieläkin, ei tuollaisella toiminnalla näitä matujen pikkupippeleitä rauhoiteta. Kemiallinen kastraatio saattaisi toimia, vaan siitäkin nämä suvakkinoidat tekisivät ”hittivideon”……

karri
karri
1.3.2020 15:39
Vastaa...  Minä

Itse pidän tuota touhua mielenvikaisuutena yhä edelleen.

Oi miksi näin
Oi miksi näin
1.3.2020 05:21

Mistähän syystä lähes kaikki ”turvapaikka-aktivistit” ovat keski-ikää lähenteleviä rumia akkoja.

Minä
Minä
1.3.2020 09:36
Vastaa...  Oi miksi näin

Ehkä kysynnän ja tarjonnan laki ohjailee.

hieno homma
hieno homma
1.3.2020 20:03
Vastaa...  Oi miksi näin

Niillä lienee geeniperimässä mutaatioita….

paatunut
paatunut
2.3.2020 19:18
Vastaa...  Oi miksi näin

siks varmaan kun ne on jääny ilman miestä , ja siks niillä kutkuttaa jalkovälissä niin että ei aivot toimi, ollaan hullaantuneita kun mitkäkin teinit kevät heinikossa ..

hammasradio
hammasradio
1.3.2020 07:56

Missähän mitassa samanhenkistä menoa on ja on ollut muiden Suomen kuntien ja kaupunkien kirjoituspöytien takana ?
Pienenä esimerkkinä eräs eteläsuomalainen kunta:
”…Tiedotteessa kunta painottaa, että maahanmuuttajataustaisiin kohdistuvat yhteenotot ovat maan laajuinen ongelma…”

Tollo-Hilppa
Tollo-Hilppa
1.3.2020 08:43

Noitapiiri esittää irvokkaan tanssin – mainiota. Joko tuo on puhdasta vittuilua, tai sitten noidat ovat vaan umpihulluja ja/tai idiootteja. Tuohon ”projektiin” voisi varmaan upottaa vielä toiset 2,5 miljoonaa… Sillä rahalla voisi vaikka tehdä toisen videon, johon olisi saatu muumiämmä hakkaamaan tamburiinia.

Älä sääli vihollista
Älä sääli vihollista
1.3.2020 09:24

Ai nämä suvakit eivät muka ilkeyttään tee tätä? Ovat vain ”idiootteja”?
Kun tarkemmin tutkii näitä suvakkeja, huomaa heti että ne ovat vasemmistolaisia. Juuri niitä samoja vasemmistolaisia jotka sata vuotta sitten itse tarttuivat aseisiin ja alkoivat tappamaan viattomia suomalaisia ja pyrkivät siihen että Suomi liitettäisiin Neuvostoliittoon ja suomalaiset kansana hävitettäisiin sekoittamalla meidät venäläisten kanssa.
Nyt kaikki väkivalta on kierosti ulkoistettu tunkeutujille ja vasemmistolaiset voivatkin nyt hyvällä tekosyyllä leveillä kuinka ”kaikki väkivalta tulee oikeistosta, vasemmistolaiset ovat vain poltelleet muutamia autoja” samalla kun niiden suojatit hoitavat kaiken raiskaamisen ja tappamisen.
Aikuisten äijien vieminen suomalaisten lasten sekaan on tarkoituksellista. Ei kukaan voi muka olla niin idiootti että pyrkii jatkuvasti viemään aikuisia miehiä pikkutyttöjen luokse jopa senkin jälkeen kun julkisuuteen on jo lipsahtanut tietoja alaikäisten raiskaamisista. Ne eivät ole idiootteja, vaan katkeria kommunisteja jotka haluavat tuhota kaikki terveet suomalaiset iskemällä oikein raukkamaisesti lapsia vastaan. Vasemmiston valtti on aina ollut raukkamaisuus koska sillä saadaan viholliselle aiheutettua kaikista tuntuvinta vahinkoa.
Sille on syynsä miksi vasemmistolaiset ovat käyttäneet runsaasti aikaa ja vaivaa vallatakseen juuri kaikki ne yhteiskunnan tärkeimmät paikat joissa voi käyttää valtaa suomalaisia vastaan. Ihan sattumaltako nämä ”hullut” ovat sinne päätyneet vai?
Vasemmisto on muuttanut taktiikkaansa entistä kierommaksi, mutta tarkoitus on edelleen sama —> suomalaisten tuhoaminen.

Anonymous
Anonymous
1.3.2020 12:03

Sata vuotta vanhan sisällissodan vetäminen tähän keskusteluun on typerää.
Suomen köyhät eivät silloin edes tienneet mistään Neuvostoliitosta. Suomen köyhät silloin kärsivät nälkää ja puutetta, eikä hallitus yrittänytkään mitään tehdä. Siitä alkoi kapina.
Nykyiset ongelmat tulevat islamin alueilta. Mieti sitä.

Rtellinen
Rtellinen
1.3.2020 12:17
Vastaa...  Anonymous

Islam-aseella länsi polvilleen ja hautaan tuumasi punakaarti, neuvostoimperiumin romahtamisesta ja kylmänsodan nöyryytyksestä katkeroituneena.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
2.3.2020 04:59
Vastaa...  Anonymous

Neuvostoliitto perustettiin 1922 Vanhan liiton kommari kysyi toissa kesänä, olisinko ollut punainen, vai valkoinen. En ole vieläkään keksinyt sille vastausta. Riippuu taustasta, ootko työläinen, vai maanomistaja. Kommunismista useimmat punaiset tuskin olivat mitään googlettaneet.

Rtellinen
Rtellinen
1.3.2020 12:03

Ryssän kommareitten harjoittamaa, sukupolvien mittaisesta kaunasta ja neuvostoimperiumin ulkoisen romahtamisen aiheuttamasta katkeruudesta kumpuavaa rottailua. Sitä on mokutus, mamutus ja muu suvakkisairaus. Räähkä ukkoja etelästä länteen ja hametta länsimaalaisten miesten päälle. Kaikki muut selitykset ovat paskaa ja tarkoituksellista asian vierestä lässyttämistä. Totuuden peittelyä ja pelokasta itään päin vilkuilua. Mahdottomaksi kyseisen tuholoisuuden torjumisen tekee se, että näiden tuholaisten selän takana, tukena ja turvana, muskeleina röhnöttävät länsimaiden omat poliisi ja vakoiluorganisaatiot. Marxilaisten työkaluiksi ajautuneina. Poliisin virkamerkki kourassa kekkuloivana roskasakkina, joka aallon harjalla, etukeulassa hämmentää nuivien ja kansallismielisten länsimaalaisten joukkoja värväämiensä nilkkien kautta. Riidankylväjänä, huijarina ja pilalle paskojana. Tekopersuna persujen housuihin paskomassa. Porvareita ja talonpoikia punikkien aisankantajiksi loukuttamassa. Siionisteja, vapaamuurareita, deep stateja ym syytettyjen penkille asettelemassa. Suvaitsevais tiedostavais glopalisti höpinöillä ryssänkommareitten löyhkää peittelemässä.

Jälkipolvi
Jälkipolvi
1.3.2020 09:37

Homma menee pieleen, koska lähtökohta on väärä:
Alistuskulttuurissa varttuneet testosteroniterot pitävät sovinnollisuutta ja diskuteerausta vastapuolen heikkoutena.
Niiden hyväksymistä teeskennellään, mutta niitä käytetään häikäilemättömästi hyväksi tilanteen tullen.

Typerys- ja matuallergia
Typerys- ja matuallergia
1.3.2020 09:56

Tuon rillipäisen kaltaiset akat ovat nimenomaan syynä siihen miksi aikoinaan jätin Suomen.
PS Botkyrka haluaa kieltää EBOn:
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/s-i-botkyrka-vill-ha-farre-asylsokande-till-kommunen

Tapiola
Tapiola
1.3.2020 10:17

Idiootteja ei saisi päästää uuteen valtuustoon enää, Oulussakaan. He eivät välitä, kuten Junes tuo asian esille Tiinan kanssa. Uskomattoman huonokäytöksistä ja ylimielistä porukkaa, jotka eivät anna yhden kuntalaisten edustajan puhua ilman häirintää. Ihan turha pitää jostain Somehäirinnästä meteliä, ellei näitä mölyäjiä saada käyttäytymään.
Kuntavaalit tulossa pian.
”Rahaa palanut” lukee toisessa jutussa samasta asiasta. Ne rahavirrat pitäisi selvittää, aivan kuten kaarnavenehuijareiden saamat ansiottomat ansiot. Nythän on julkisuudessa ollut mölyä kuntien pakkolunastuksista yleisen tarpeen ja edun nimissä. Koko maa täynnä piilokorruption siivellä eläviä huijareita.

M
M
1.3.2020 22:39
Vastaa...  Tapiola

Enpä tohtisi lyödä vetoa sen puolesta, että turvapaikka-aktivistit saavat potkut, olipa kyse luottamustehtävistä tai viroista. En ainakaan kovin isolla panoksella.

pöh
pöh
1.3.2020 10:53

Kohta saa naiset ja tytöt tanssia tota tanssia aina ulkona liikkuessaan, kunhan ne miljoonat juhlapaikanhakijat pääsee tänne asti.
Iltaläpyskässäkin kerrottiin egyptiläisestä joka pakenee Syyrian sotaa Turkista eurooppaan.
Joku voisi miettiä kuulostaa hieman oudolta..

Anonymous
Anonymous
1.3.2020 11:48

Päinvastoin, nyt näyti oulun suvakit että haluavat vain lisätä islamistien mahdollisuutta raiskauksiin.

Suomi Finland
Suomi Finland
1.3.2020 11:57

EU:ssakaan ei haluta puuttua ongelmaan mitenkään.
”– Tärkein prioriteettimme tässä vaiheessa on varmistaa, että Kreikalla ja Bulgarialla on tukemme. Olemme valmiina tarjoamaan lisätukea Euroopan raja- ja merivartiovirasto Frontexin välityksellä, puheenjohtaja kirjoitti Twitterissä.”
Tuo pitää lukea: ” Tarjoamme rajamiehiä kantamaan siirtolaisten laukkuja ja laivoja ja veneitä poimimaan siirtolaisia kumiveneistä. Ja sen jälkeen siirtolaiset tuodaan Turkista EU:een viranomaisvoimin ja perustetaan jättiläismäisiä vastaanottokeskuksia, jotka EU kansalaiset ilolla maksavat.”
”EU-komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen sanoi lauantaina, että EU seuraa huolestuneena siirtolaisten kerääntymistä Kreikan ja Bulgarian Turkin-vastaisille rajoille. ”
Ovat huolestuneita korkeintaan siitä, kuinka siirtolaiset saataisiin turvallisesti Turkin puolelta EU:hun. Kenttäkeittiöiden lihapadat jo porisevat herkullista sotilaita ravitsevaa ruokaa. Ravintolat ja hotellit valjastetaan siirtolaisten vastaanottoon ja suvakot tanssivat kiihkeinä tik tok tansseja nuoria miehiä odotellessaan.

Piikki lihassa
Piikki lihassa
1.3.2020 13:59
Vastaa...  Suomi Finland

Frontex ainoastaan raportoi kuinka paljon lössiä on tulossa. Ketuttaa, että rahaa pistetään tuollaiseen munattomaan organisaatioon.

Eikö kuski osaa lukea/tiedä korkeutta?
Eikö kuski osaa lukea/tiedä korkeutta?
1.3.2020 13:08

Onhan se hienoa että saadaan uusia bussikuskeja, katso kuvat:
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/buss-korde-in-i-bro-overvaningen-kapad

MIES
MIES
1.3.2020 13:38

Voi kunpa olisivat tehneet tuon tanssivideon aikaisemmin niin se yksi muslimien raiskaama lapsi ei olisi tehnyt itsemurhaa. Samperi sentään kun on harmillista. Ymmärrättekö ihmiset, kiimaiset muslimimiehet, mukapakolaiset, seksihullut loiset, raiskaavat lapsiamme ja naisiamme VUODESTA TOISEEN. LAKKAAMATTA!! Katkovat heiltä päitäkin, kuten on jo muutaman kerran käynyt. Polttavat naisiamme elävältä, hakkaavat ja kiduttavat, häiriköivät ja terrorisoivat. Ja te vaan SAATANA TANSSITTE!
KAIKKI MUSLIMIT HELVETTIIN SUOMESTA!!!
JOKAINEN PAKOLAINEN TAKAISIN KOTIINSA!
EI ENÄÄ YHTÄÄN MUSLIMIMIESTÄ TÄNNE!!!

Klarsyn
Klarsyn
1.3.2020 14:29

Onpa herkullisen suorasanainen kirjoitus, ja niin totta. Eivät nämä asian ympärillä puuhastelijat suomalaissuvakit tajua edes halventavansa itseään, olevansa jatkuvasti nuorten muslimimiesten nöyryyttämiä, mitättömällä korvauksella ja ilosta saada tehdä ”ihmisoikeustyötä kaikkein heikoimmassa asemassa olevien” hyväksi. Eivät nämä aktivistit näe edes sitä ketkä tässä invaasiossa heikoilla ovat. Vastustajan ja vihollisen he löytävät niistä, jotka aidosti ajavat näiden raiskattujen tyttöjen, poikien ja naisten asiaa. Kollaboraattori ottaa hyödyn itselleen valloittajaa palvellessaan.

Catilina
1.3.2020 18:34

No sehän menee niin, että batiikkilehmät (En siedä noitien enkä huorien halventamista. Molemmat ovat kovaa työtä tekeviä ammattilaisia.) kuulevat, että nyt on tilattu proggis maahanmuuttajien ongelmista. Sen jälkeen kaikki menee tutulla painollaan. Tarvitsee vain vähän muistella jotain, mitä Tiedostavan ilmaisuartesaanin AMK:ssa opetettiin. Tilinnumeron muistaminen on se tärkein kohta, että saadaan rahat proggiksesta. Taas on tiedossa pari vuotta tiedostavaa ilmastoelämää muutama vuosi siskojen kanssa.

Särmääjä
Särmääjä
1.3.2020 19:30

Poliittiset toimijat niinkuin kaupunginvaltuutetut ja tämä demarisanna on harvoin mitään idiootteja vaan ne toimivat aina poliittisen agendansa mukaan. Nämä on oikeesti psykopaattisia ihmisiä, joita vastaan pitää taistella sillä Oulun kaupunki on poliittinen toimija näiden ansiosta ja koostua näistä niinkun muutkin kunnat ja kaupungit. Siellä on mukana niitä hyödyllisiä idioottejakin, mutta kaikki langat on aina poliittisten toimijoiden käsissä ja ne toimivat kun Suomen hallitus eli oman agendansa mukaan ei kansalaisten parhaaksi.

Juha Raahela
Juha Raahela
2.3.2020 08:53

Laulu on monta vuotta vanha sarjasta Awkward. Tik Tok on täynnä näitä esityksiä, löytyy myös Youtuubasta.

Juuso Karhu
Juuso Karhu
3.3.2020 14:12

No voi voi sentään, nuo naisparat ovat käsittäneet ”TurvallinenOulu” hankkeen väärinpäin. Raukat luulivat sen tarkoittavan turvallista Oulua matuille, jossa heidän ei tarvitse pelätä pahan polliisin kuskaavan raiskauksesta vankilaan.