Lesboksella saarelaiset estivät tunkeilijoiden maihinnousun

Skärmbild (136)

Monien eurooppalaisten eri medioiden mukaan Turkista Kreikan puolelle vimmatusti yrittävät miehet ovat pääasiassa afgaaneista, iranilaisista, pakistanilaisista ja afrikkalaisista koostuvia miehiä.

Tunkeilijat ovat kahakoineet Turkin ja Kreikan maarajalla, jonne on kertynyt kymmeniä tuhansia henkilöitä pyrkimään rajan yli Eurooppaan. Kreikka on laittanut rajalle satoja poliiseja, jotka vastaavat tunkeutumisyritykseen kyynelkaasulla. Myös armeija on jalkautunut rajalle.
Lesboksen saarella taas paikalliset ovat estäneet Turkin puolelta tulleiden vihollisjoukkojen rantautumisen saarelle. Kymmenet vihaiset kreikkalaiset ovat seisoneet rannoilla ja laitureilla ja huutaneet tulijoille, että he eivät saa tulla rantaan.

Kannattaa ymmärtää taas seuraava: Eurooppaan ei tule pakolaiskriisiä Turkin toimien takia. Turkki ei siis ole se, joka aiheuttaa pakolaiskriisiin vaan Eurooppa itse. Niin kauan kun Euroopalla ei ole mitään yhtenäistä linjaa maahantunkeutumisen suhteen  niin ongelman aiheuttaa vain ja ainoastaan eurooppalaiset itse.
Tällä hetkellä Kreikka yrittää pitää tunkeilijat rajan toisella puolella, mutta kesään mennessä tilanne muuttuu. Kreikka pyytää EU:lta sotilaallista apua pitääkseen tunkeilijat loitolla, mutta läntiset EU-maat riitelevät keskenään lähinnä siitä pitäisikö ”pakolaisia” ottaa kuinka paljon vastaan.
Lopulta Kreikka tekee kuten 2015 ja avaa rajansa ja antaa tunkeilijoiden jatkaa matkaa edelleen Eurooppaan Saksaan, Ruotsiin ja Suomeen. Kreikka yrittää loppuun asti pidätellä tulijoita, mutta koska muu Eurooppa ei auta niin lopulta Kreikka nostaa kädet pystyyn. Ainoa pieni toivon hiven tässä on Bulgaria ja Unkari sekä Makedonia, jotka saattavat auttaa Kreikkaa rajavartioinnissa ikään kuin ohi EU:n. Nämä maat kuitenkin joka tapauksessa pitävät rajansa, joten tunkeilijat eivät pääse näiden maiden kautta Eurooppaan.

 
 
 

70 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vihapuhetta vanhempaa polvea kohtaan
Vihapuhetta vanhempaa polvea kohtaan
3.3.2020 06:10

”Ruotsi on vanhainkoti! 20% ruotsalaisista on yli 65- vuotiaita!”
Tätä toitottaa media juuri nyt. Olkoon vaan vaikka 100- vuotiaita mutta he ovat rakentaneet maan jota perkele ei anneta pois sossuloisille!
https://www.svd.se/aldersbomben-har-exploderat

GLGL
GLGL
3.3.2020 13:13

Hyvä pointti. Jos Ruotsi olisi samanlaisen kehitystason maa, kuin Orientin helmi Afghanistan, niin Ruotsissa ei olisi yhtään yli 65-vuotiasta. Kohta siellä niin käykin.

Pannumyssy täynnä coronaa
Pannumyssy täynnä coronaa
3.3.2020 05:57

Ruotsin Transportstyrelsen pisti viimeinkin välittömän täysstopin Iran Airin lentokoneille koska Iran ei pysty käsittelemään epidemiaa ja pimittää todellisia sairaslukumääriä.
Tähän mennessä Iran Airillä on ollut KUUSI edestakaista lentoa viikossa! Eli asylantit ovat rampanneet lomilla veronmaksajien piikkiin päivittäin ja kuskanneet tautia tännä.
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/folkhalsomyndigheten-vill-fa-iranskt-flygbolag-provat

Tappohommia tiedossa
Tappohommia tiedossa
3.3.2020 05:18

Eurooppaan uusi aalto potentiaalisia terroristeja ja niiden soluja. Suomen akkahallitus on suurin uhka Suomen turvallisuudelle. Ammattisotilaat varoittavat liiallisesta sinisilmäisyydsestä, josta tosin varoitettiin jo 2015 mutta varoitukset menivät kuuroille korville. Nyt tuleva vyöry on massiivinen ja 2015 oli lastenleikkiä.
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/8765f497-60c8-4e55-bdf7-916fd971e31c

Kilttimies
Kilttimies
3.3.2020 21:36

Suomen rauhanturvaajaliiton puheenjohtaja, prikaatikenraali, evp. Mauri Koskela varmaankin vihapuhuu vasemmiston mielestä. Merkille pantavaa on, että tuollaisia puhuvat herrat ovat evp. sitä tai tätä; virassa ollessaan eivät uskalla suutaan juuri avata.

Kilttimies
Kilttimies
3.3.2020 01:04

”Taisin sitä silloin kutsua hallitsemattomaksi kansainvaellukseksi, ja tämä on nyt sitten toinen aalto”
”ihmiset, jotka Turkissa ovat odotelleet ilmeisen pitkään mahdollisuutta päästä Eurooppaan, nyt käyttävät sitä mahdollisuutta, kun Turkki ei enää estä heitä saapumasta rajalle”
Eivät muuten ole Paavo T:n sanoja, vaan tasavallan presidentti Sauli Niinistön. Ukko ei mainitse halastua sanaa pakoloisista, mikä vahvasti viittaa salanuivuuteen. Millä siitä kaivettaisiin lopullisesti esiin aitosuomalainen r****ti, tarkoitan siis realisti?

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
6.3.2020 01:27
Vastaa...  Kilttimies

Se pyytää taas anteeksi sanojaan, eli tuskin millään.

Aappa
Aappa
2.3.2020 20:11

Katsoin IS:n uutista aiheesta. Sana ”siirtolainen” (mukaan lukien yhdyssanat siirtolaisvene, siirtolaismies ja siirtolaiskriisi) mainittiin jutussa vaatimattomat 19 kertaa. Siirtolais-termi onkin siitä kätevä, että siirtolaiset eivät tarvitse turvapaikka-statusta: pelkkä tänne siirtäminen riittää, koska siirtolaisuus on päivän sana ja monimuotoisen ihanneyhteiskunnan välttämätön rakennuspalikka. 😉

Syrjään siirretty
Syrjään siirretty
2.3.2020 20:40
Vastaa...  Aappa

Siirtyvät sosiaalietuuksien piiriin. Helppoa ja lipevää siirtymistä.

Anonymous
Anonymous
2.3.2020 22:01
Vastaa...  Aappa

Ja nyt YLEn uutissivuilla ja ilta-paskan ja sen toisen ilta-paskan kuvissa on aina lapsia ja ehka nainen lapsineen yhyy…

Nyrok Siti
Nyrok Siti
2.3.2020 19:01

Tässä on nyt vasemmisto mokannut totaalisesti. Oikeaoppinen pakolaisinvaasio aloitetaan näyttämällä kuvia hukkuneesta lapsesta. Nyt se jäi tekemättä ja sympatiapisteet jää tällä kertaa keräämättä. Nyt on vaan jotkut onnettomat kuvat jossa pari lasta vanhempiensa seurassa, ja vielä perkele elossakin..ei näin! Voi saakuti sentään niitä vihaisia panomiehiä jotka eivät nyt pääsekään helposti eurooppaan panemaan ja loisimaan. Uusi yritys ensi vuonna, silloin on iso läjä kuvia kuolleista lapsista valmiina.

Mikä pykii?
Mikä pykii?
2.3.2020 19:00

Kreikkalaisia pitää auttaa sotilaallisesti. se ei ole mitään, että sanotaan vaan, että Kreikan on pidettävä ulkoraja kiinni. No, niin onkin, mutta ei yksin. Kreikka tarvitsee armeijalleen apua EU:lta. Nuo islamistit on pidettävä pois Euroopasta. On se saatana, ettei sitä tajuta. mikä on EU-armeija? Spice-girls paskaa ei ählyt pelkää. Pitää antaa kova kovaa vastaan. Ei kysymyksessä ole ihmisistä, vaan pelkästä politiikasta. Islam ei kuulu Eurooppaan. Erdokan, Putin, Kiina ja ählyt vihavat kaikki Eurooppaa ja sen kansoja, tietämättä edes niistä mitään. Heille se on vain Eurooppa. Eurooppa ei ole koskaan ”kansa”.

Suomi Finland
Suomi Finland
2.3.2020 18:09

”Kreikan merivartiosto ajoi siirtolaisia täynnä olleen kumiveneen takaisin Turkin rannikolle kovia otteita käyttämällä. Turkin viranomaisten kuvaamalla ja uutistoimisto Reutersin julkaisemalla videolla näkyy, kuinka merivartioston partiovene ja kumivene kaartelevat siirtolaisten kumiveneen vieressä.
Merivartijat huitovat venettä ja sen kyydissä olevia siirtolaisia venehaalla ja ampuvat laukauksia veteen sen viereen. Turkkilaisen viranomaisen mukaan Kreikkaan pyrkinyt vene pakotettiin kääntymään takaisin Turkin rannikolle.”
Kreikan tukeminen ei ollutkaan aivan turhaa! Viimeinkin siirtolaisille uskalletaan sanoa kiitos kun kävitte mutta vielä parempi kuin menette.
Ehkäpä Katainen ja Vanhanen aikoinaan ennakoivat tulevan ja siinä tunnetussa lehtikuvassa hymyilivätkin sen vuoksi että olivat tajunneet Kreikan pelastamisen pelastaneen samalla Kreikan rajavartioinnin. Me tollot vain haukuimme heitä kun emme tienneet, että he oikeasti tiesivät että tulemme tienaamaan tällä.

Mikä pykii?
Mikä pykii?
2.3.2020 19:16
Vastaa...  Suomi Finland

Omituista, ettei ”kiiltopää-Katainen” ja Forssiuksen perässä juokseva ”lautakasa-Masa” ole saaneet vieläkään heille kuuluvaa kunnioitusta, kuten valtakunnan syvintä halveksuntaa. Sama koskee myös monta muutakin, kuten joht. poliitikkojamme Kekkosen jälkeen. Maanpettureita kaikki. Miettikää kaikkia nk. ex-kommareita, Ahoa, Halosta, Koivistoa, nato-Ahtisaarta, Stubbia, kaikkia ministereitä Kalevi Sorsasta lähtien. Hyi helvetti. Holkeria, Reeniä, Rehniä, RKP:n kaikki ”edustajat”, ym, ym. Braxit, Suurpäät, Tiitiset ja muut. Pääasiassa SDP:n ja muiden vasemmiston edustajat. Ei helvetti, nyt pitää lopettaa tää lista tai en nuku ensi yönä. Kaikki matut yms. Arja Alhot, Al-taeet ja ”lelu-ramit”, unohtamatta muita rikastajia. Nazimat, Viljaset ja Suomen Pankin pohaatat. Hyi, nyt on lopetettava. Ja Lisko kaupan päälle.

Kreikkaaja
Kreikkaaja
2.3.2020 19:20
Vastaa...  Suomi Finland

”asyl asyl, kela kela, huora nussia allah akbar asyl asyl!” Airoilla ympäri korvia: painu sinä asyyl helvettiin!

Suomi suomalaisille
Suomi suomalaisille
2.3.2020 22:22
Vastaa...  Suomi Finland

Tuo video tulee olemaan hyysäreiden tärkeä ase mielipiteen muokkauksessa lähipäivinä! Ei sivistysvaltiot saa kohdella siirtolaisia näin, jakamaton ihmisarvo, hädänalaisia tulee auttaa jaadijaadijaa.

Anonymous
Anonymous
2.3.2020 22:34

Suomen TV-uutisiin on aina kaivettu joku pikkulapsi eturiviin antamaan vaikutelmaa, että niitä on paljon. 90 prosenttia on miehiä parhaassa tappelu- ja raiskausiässä.

acc358
acc358
3.3.2020 00:15
Vastaa...  Suomi Finland

Valtamedia käyttää EU:hun pyrkijöistä sanaa ”siirtolainen”. Tähän sanaan liittyy laillisuuden leima monien mielissä. Laittomasti ja väkisin EU:hun yrittävät eivät ole siirtolaisia. He ovat maahantunkeutujia.

Moonman
Moonman
2.3.2020 15:28

Tietenkään EU ei auta Kreikkaa koska EUssa nimenomaan halutaan tunkeutujat terrorisoimaan ja tappamaan eurooppalaisia. Asia tietenkin muotoillaan siten että ihmisoikeudet ja työvoimapula yms. Olisi hienoa jos sen sijaan Visegrad-maat tulisivat sotilaallisesti joukolla tukemaan Kreikkaa ja ne yhdessä osoittaisivat että invaasio voidaan estää kovin ja päättäväisin ottein. Samalla menisivät viemäriin EU:n sössötykset että ”ihmisiä ei voida estää tulemasta koska ihmisoikeudet” ja jotain.

Suomi Finland
Suomi Finland
2.3.2020 15:17

Migri selvittää 175:n leireiltä tulevan taustat Supon kanssa – ”Jos henkilöllä on perhettä, niin perheenjäsenellä on mahdollisuus jättää myöhemmin perhesidehakemus”
Voi itku. Tämä näyttää taas siltä, että ei sieltä ole tulossa mitään lapsia, vaan asekuntoisia nuoria miehiä. Miksi pikkulasten taustoja pitäisi tutkia? Ei miksikään.

Aappa
Aappa
2.3.2020 16:27
Vastaa...  Suomi Finland

Taitaa olla vielä edellistenkin tulijoiden henkilöllisyydet selvittämättä.

pöh
pöh
2.3.2020 19:44
Vastaa...  Suomi Finland

Selvittävät 17-vuotiaiden lapsosten edelliset 17-vuotta, mutta jää selvittämättä ne 20-vuotta ennen kuin täyttivät 17v..

pöh
pöh
2.3.2020 14:42

Syyrian sodalla perustellaan sitä että allahua huutavia ukkoja afgaaneita iranista, marokkolaisia ym tunkeutuu väkivalloin eurooppaan, ja media näyttää jotain lasten kuvia ja kehittelee säälitarinoita.
Voihan nyt vihtu taas tätä touhua!

Riku Rantala
Riku Rantala
2.3.2020 13:26

MUT NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!!!!!!

Anonymous
Anonymous
2.3.2020 19:15
Vastaa...  Riku Rantala

Ja kaarnalaivoja! Ja nauraen pankkiin.

Anonymous
Anonymous
2.3.2020 21:58
Vastaa...  Riku Rantala

Niin ja kayvat parturissa joka toinen paiva mamuveljen hipeloitavana joka leikkaa kaiken ylimaaraisen hiuspituuden pois etta ananas on kuten muhammedin persekarvat.

Valtsu
Valtsu
2.3.2020 13:25

Yksi ulottuvuus, joka kannattaa huomioida, on Kreikan turismi. Se on Kreikalle ja Kreikan saarille elintärkeää. Noh, eihän Turkin rajan läheisille saarille kukaan enää varaa matkaa, jollei tykkää extreme-lomailusta. Eipä ole ihme, jos mm. lesboslaiset ovat saaneet kerta kaikkiaan tarpeekseen.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
6.3.2020 01:14
Vastaa...  Valtsu

Se saattaa olla ainoa hyvä asia. Meinaan jos pakolaiset ajelisivat tyynesti bussikyydillä seuraavaan turvalliseen maahan, kreikkalaisilla ei olisi kummempaa tarvetta estää niitä.

Särmääjä
Särmääjä
2.3.2020 13:22

EU ei liity tähän mitenkään eikä sitä tarvitsisi olla edes olwmassa. Kun valtioon koitetaan tunkeutua niin valtio panee armeijan rajalle puolustamaan ja voi tarvittaessa pyytä muilta mailta tukea.

Anonymous
Anonymous
2.3.2020 12:58

Tuo turkki on kokonaan islamimaa ja voi luokitella täysin terrorimaaksi.
Se että joku tuota paskamaata väittää syyttömäksi, on kyllä saakelin ulalla oleva henkilö.
Eihän sitä varmaan kukaan muista miten tuon maan johtaja on kiristänyt eu maita mättämään rahaa että ählämeitä ei eurooppaan päästetä, tuokin on satavarma näyte terroristin toiminnasta.
Se että joku nykyinen mv ryssälehti ylistää turkkia ei tee maasta pyhimystä.
Tuo lehti on nykyään ihan sitä itseään, ryssän ylistystä ja monen islamimaan kehumista.

G. Reetta
G. Reetta
2.3.2020 15:42
Vastaa...  Anonymous

Turkki on U$raelin ja Saudin jälkeen yhdessä Qatarin kanssa pahin terroristien, islamistien ystävä.
Olet täysin oikeassa että jotkut ovat saakelin ulalla. Taustalla voi olla että on kielitaidoton, itsekin hyväuskoinen (ideologisille) auktoriteeteille jne. vaikka olisikin matukriittinen sun muuta.

G. Reetta
G. Reetta
2.3.2020 17:12

Vain itsensä vuoksi kirjan kokoisten kommenttien perääminen kommenttikenttiin, kun tietoa on yllinkyllin jo olemassa – kunhan osaa tarpeeksi englantia – ei ole realistista.
Lisäksi kommentoin nyt kauppareissulla.
Aluksi, on kiistatonta ja Israelin omissa medioissakin se, kuinka he ovat auttaneet ISIS:tä hoitamalla heitä lääkinnällisesti ym. Raportit (vaikkapa Haarez) kertovat että he ovat auttaneet ainakin viittä kapinallis-/terroriryhmittymää näin sekä myös antamalla ruokaa ja rahaa (menee aseisiin). Itse en tiedä onko Mossad henkilöt heitä kouluttaneet kuten USA:n toimijat ovat, mutta täysin mahdollistahan se on. Israel käy Syyrian vastaista sotaa vastoin kansainvälisiä sopimuksia (tämä olisi pitänyt olla yksinkertaisimmankin jampan tiedossa jo pitkän ainaa) – ja niin EU, Venäjä ja liuta kansainvälistä yhteisöä tuomitsee tämän – koska se on terroria ja auttaa nimenomaan terroristeja ennen kaikkea.
Kiinnostuneet, jatkakaa ihmeessä siitä. Duckduckgo .com hakukenttään hyvät hakusanayhdistelmät niin siitä se alkaa.
Ei ole pakko kävellä laput silmillä koko elämänsä, mutta sekin on monen valinta, sekä kansallisen että koko kansainvälisen yhteisön harmiksi.

Anonymous
Anonymous
2.3.2020 20:22
Vastaa...  G. Reetta

Da, Pjotr!

Vanhan kierrätys noteetattu
Vanhan kierrätys noteetattu
2.3.2020 20:53
Vastaa...  Anonymous

Loukkaantuneen Jessikka Aron taattua huipputrollausta ja sait uskollisen siskon Pipsankin peukuttamaan, mahtavaa. xD

Anonymous
Anonymous
2.3.2020 23:09

Päivystävä kotiryssä antoi vielä oikein lisävarmistuksen paikalla olostaan. Kenellä muulla tulisi edes mieleen joku Jessikka?

Heh
Heh
2.3.2020 23:26

Niinhän se menee ettei peräkammarin hikijormilla ole argumenttia mutta ymmärtävät sentään ettei kannata esittää tietävää. Ei ole tiedossa edes Birobidzhanin vertaa sekä puttejen yleinen pikkulakkimaan myönteisyys sekä hyvät välit. Siksi parempi huudella puskasta typeriä välihuutoja kun ei osaaminen muuhun riitä. Aika olkiukkomainen perusmeininki.

T
T
3.3.2020 09:46

Syyria on Israelin vihollinen. ISIS on Syyrian vihollinen. Auttaessaan ISIS:iä Israel heikentää vihollistaan. ISIS:in heikentyminen on geopoliittisesti haitallista USA:lle ja Israelille, jotka kummatkin näkevät Assadin Syyrian vastapuolena. Tämän vuoksi USA ei ole erityisen innokkaasti käynyt ISIS:iä vastaan.

Väärin ymmärretty
Väärin ymmärretty
2.3.2020 12:44

Kyllä se on Turkki joka sen nykyisen kriisin on aikaansaanut. Jos se ei olisi tukenut ISIS joukkoja ja jos se ei olisi ampunut Syyriyn ilmatilassa jo kolmea suihkaria alas, niin emme olisi tässä.
Ne jotka tuolta tänne pyrkivät ovat niitä jotka haluavat oman maansa tuomioistuimia paeta. Ei sieltä tavallista ihmistä tule. Ja Turkin tukemana USA:n rahoilla on ollut hyvä kiristää EU:ta ja muita maita.
Erdogan sattuu ole maan lähi-idän Väyrynen. Sekoittaa pakkaa, makeillee ja kiristä kaikkia. Ja loppujen lopuksi riitaantuu vielä omiensakkin kanssa.
Ei EU ole mitään pakolaiskriisia aiheuttanut. Sen ovat aiheuttaneet lähi-idän maat jatkuvalla nahistelullaan. Kriisi on sielä ja sikäläisten toimesta aloitettu. Paitsi Syyrian, Palestiinan tai Iranin. Ne kun ovat kautta aikojen pysyneet omilla maillaan eivätkä ole hyökänneet rajojensa ulkopuolelle.
EU:n syyllisyydeksi tässä voidaan lukea se että sillä ei ole yhteistä ulkopolitiikkaa. Ja että se ei noudata edes itse omia lakejaan. Mutta kriisiä se ei ole aloittanut eikä ylläpitänyt. Jos ei NATO-maita lasketa.

Ilmari
Ilmari
2.3.2020 13:16

Näinhän on tähänkin asti menetelty. Kun joku yrittää tunkeutua maahan, jokainen normaali maa estää sen tarvittavin keinoin. Ei sillä ole merkitystä, ovatko tulijat aseettomia.

Fasisteja ollaan
Fasisteja ollaan
2.3.2020 13:31
Vastaa...  Ilmari

Eivät he ole aseettomia.
Heillä on ideologia eli uskonto.
Ne ovat aseista kaikkein vaarallisimmat.
Josef Stalin

Anonymous
Anonymous
2.3.2020 22:29
Vastaa...  Fasisteja ollaan

Stalin kysyi piruuttaan montako divisioonaa paavilla on.

Mikä pykii?
Mikä pykii?
2.3.2020 18:35

Vois sen tehdä niinkin, että ja jos maiden hallituksia huolestuttaa ja pelottaa kuten Suomessa, niin joku taho voisi kysäistä eurooppalaisilta normaaleilta ihmisiltä, että kuka haluaa lähteä puolustamaan omaa maataan ja nk. EU:ta sotilaallisin keinoin ja vapaaehtoisesti. Kuka haluaa pelastaa kansansa ja maansa, vaikkapa asein? Veikkanpa, että muutama miljoona vapaaehtoista löytyisi ja vaikka heti. Ja nyt alkaa olla kiire, sillä en usko, että kaikki ovat valmiita odottamaan kansansa ja maansa tuhoamista maailman tappiin. Ei kreikkalaisia patriootteja saa jättää yksin. Ja tämä ei tarkoita mitään ”taakanjakoa”, vaan ulkorajojen torppaamista barbaareilta. Itse olisin valmis lähtemään pysäyttämään nämä barbaarit asein. Nyt tarvitaan sitä yhteishenkeä EU:lta.

Väärin ymmärretty
Väärin ymmärretty
2.3.2020 15:42

Kyse oli kriisin aiheuttamisesta, ei siitä miten se jatkuu ja missä. Ne ovat kaksi eri asiaa. Tämän Turkin kriisin ovat aiheuttaneet Turkkilaiset unelmoimalla islamilaisesta valtiosta. Ja sen vuoksi on pelattu upporikasta ja rutiköyhää. Ja rutiköyhä jäi käteen.
Käytännössä kriisin ovat aiheuttaneet amerikkalaiset, mutta turkkilaiset ovat olleet niin tyhmiä että menivät peliin mukaan. Siis, kuten sanoin, EU:lla ei ole tässä mitään osaa eikä arpaa. Ellei lueta että osa EU:n päättäjistä kannattaa Amerikan agendaa lähi-idässä.
Europassa tämä pakolaisten maahanpyrkiminen on hoidettu huonosti. Silloin siitä tulee maakohtainen kriisi. Mutta se johtuu vain maakohtaisten politikkojen kyvyttömyydestä hoitaa asioita.
Nyt pitää ymmärtää että EU:n tarkoitus liittovaltiona on tuhota maakohtaiset rajat ja sekoittaa rodut keskenään. Sen jälkeen meillä on euroopassa ihmisiä jotka eivät kuulu mihinkään rotuu eikä heillä ole kotimaata. Ja sitä porukkaa on helpompi hallita ja käskyttää. Eikä se porukka ole lojaali toisilleen tai puolusta toisiaan.
Tämä ei siis todellakaan ole EU:n kriisi, vaan sen tahtotila. Kriisi se voi olla yksittäisille henkilöille tai maille. Mutta ei EU:lle. Ja huomiona kaikille Persujen äänestäjille: Persut ajavat EU:n liittovaltion ratifioimista sekä kansallisten rajojen poistamista. Ja jos ette usko niin katsokaa Soinin ajoista lähtien miten MEP:imme ovat Timon ja Jussin esimerkillä äänestäneet. Puheet on toista. äänestys paljastaa.

Acc358
Acc358
2.3.2020 23:58

”Persut ajavat EU:n liittovaltion ratifioimista sekä kansallisten rajojen poistamista.”
Huhtasaari on videoillaan sanonut, että EU pitäisi muuttaa vapaakauppa-alueeksi.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
6.3.2020 01:00

Vain SKE voi pelastaa, vai äänestänkö Vihreitä? Voin tietysti jättää äänestämättä ja jättää päätäntävallan pedareille. Mitään vaihtoehtoja ei ole olemassa.

Anonymous
Anonymous
2.3.2020 12:21

Ei taida olla tulossa Niiniston toivomia tyttoja, allahia huutavia debiileja haisevine kaluineen ja pyyhkimattomine perseineen, TikTok, Tik Tok…

kanander
kanander
2.3.2020 12:17

Kreikan armeijan pitäisi ampua maahantunkeutujia kumiluodeilla.
Mikä on Suomen hallituksen kanta EU:n ulkorajojen suojeluun? Selvä kanta julkisuuteen heti.

T
T
2.3.2020 12:50
Vastaa...  kanander

Miksi kumisilla luodeilla..? Kovat ammukset olisivat riittävä pelote lopettamaan koko matuvyöryn heti alkuunsa.

Anonymous
Anonymous
2.3.2020 18:40
Vastaa...  T

Jep. Ja kun ilmoitus siitä, että kela cold card jne on mennyttä, niin saisitte nähdä miten kiinnostus oy suomi finland ab:n osalta loppuisi kuin seinään. Muiden kiristysten lisäksi. Eaim jos raiskaat tms, niin videota al jazeeraan, miten partaheikkiä viedään niskaperse otteella karkoitukseen. Mutta tämähän on vain unelmaa.

Übersturm
2.3.2020 12:56
Vastaa...  kanander

Keppihevostyttöjä ei rajat kiinnosta. Nyt on saatava iiha-haa ääniset keppihevoset koko tyttöporukalla, joten rajoihin eikä muihinkaan asioihin ei riitä aikaa. Eikä heistä kenelläkään ole edes ymmärrystä sellaisiin asioihin.
Hallitus haluaa MaTu:t tänne kun jokainen hallituspuolue tekee niillä satojen miljoonien tulot ja tulijoista saadaan itselle äänestäjiä. Tiedetään, että kyllä suomalaiset maksaa, niin silloin rahat heiltä otetaan. Ja onhan vielä monella omaisuutta jäljellä, se voidaan sosialisoida eliitin taskuihin.

G. Reetta
G. Reetta
2.3.2020 15:36
Vastaa...  kanander

Ei tarttis edes olla kumiluoteja. Mitkä tahansa kudit ilmapaine-aseilla voisi toimia ensi-varoituksina. Myös vaikkapa suola haulipyssyillä. Tämä myös totuttaisi rajavartiat siihen mitä on lopulta pakko tehdä jossain kohtaa.

GLGL
GLGL
3.3.2020 03:14
Vastaa...  G. Reetta

Sian verta vesitykillä.

Anonymous
Anonymous
2.3.2020 21:59
Vastaa...  kanander

Ohisalon kanta Suomen rajojen suojeluun tulee selväksi tästä Ilta-Sanomien haastattelusta:
https://www.is.fi/politiikka/art-2000006425746.html
”– Meillä on totta kai suunnitelmat siitä, jos ihmisiä tulee enemmän, että miten vaikka perustetaan järjestelykeskuksia eri puolille maata ja miten se prosessi on mahdollisimman jouheva ja toisaalta laadukas, että jokaisen turvapaikkaprosessi käsitellään hyvin, Ohisalo sanoo.”
Eli sisäisestä turvallisuudesta vastaavan Ohisalon mielestä KAIKKI turvapaikkaa hakevat (esim vaikka 100 000 Tornion rajalle tulevaa) pitää ensin päästää maahan ”järjestelykeskuksiin” ja sitten aletaan vasta katsella onko heillä kenties oikeus edes hakea turvapaikkaa ja olla maassa. Ei hyvältä näytä touhu.

kanander
kanander
2.3.2020 22:27
Vastaa...  Anonymous

Eipä kannata hakata 10 mrd euroa hävittäjähankintoihin, jos kutsumattomat maahantunkeutujat jätetään jo maanpinnalla torjumatta.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
6.3.2020 00:50
Vastaa...  kanander

2015 laitettiin pedofiliaan ehkä 200 000 000 000€, joten hävittäjät ovat käytännössä ilmaisia. Ohisalo haluaa laittaa Ameriikan valtionvelan verran rahaa pedofiliaan, eli vallattaisiin Venäjä jo sillä summalla.

Anonymous
Anonymous
2.3.2020 12:07

Oon aina sanonut, että ne jotka haluaa ottaa ”pakolaisia”, en nyt siis tarkoita suojelun tarpeessa olevia, joita heitäkin on toki liikaa. Niin voisivat tehdä sen omilla rahoillaan.
Tässä on kohde jota vastaavasti voisin itse tukea rahallisesti jos siihen vain olisi mahdollisuus. Palkkaa sotilaille, uusia varusteita jne.

Anonymous
Anonymous
2.3.2020 12:04

Totta.
Ei olisi uhkaa 3 maailman loisista jos maa pitäsi rajansa tiukasti hallinnassa.
Mutta taas päästiin siihen että eu syöpä säätää sen että paskat vain, rajat on oltava euroopan maissa auki kun 70 vuotiaan huoran jalkoväli.

G. Reetta
G. Reetta
2.3.2020 15:29

”Vapaa liikkuvuus” pitäisi vain tarkoittaa viisumivapautta. Siihen pitäisi sisältyä passintarkistusta ja myös käännytyksiä.
Nyt kun Eurooppa on läpeensä mutatettu ja muutenkin kaikenlainen roskasakki liikkuu sunne missä pääsee apajille (laittomuudet sekä orjatyövoima jne.) Schengen joutaa lopullisesti romukoppaan. Samoin joutaa se Geneven sopimus, EU- ja Eurosopimuksetkin, jotka eivät muutenkaan päde koska ne toteutettiin laittomasti. Kaiken kaikkiaan Suomi on laittomassa ja kaaoksen partaan tilassa.

G. Reetta
G. Reetta
2.3.2020 17:17

Mutta tuohan oli itsestäänselvyys!
Sen sijaan itsestäänselvyys ei ole se tieto, että turkkilaiset aktiivisesti järjestävät kuljetuksia rajoille, eli yhtenä ketjun lenkkinä järjestävät tätä invaasiota.

G. Reetta
G. Reetta
2.3.2020 19:32

Juuri niin, olemme samaa mieltä PT.
Otan tilaisuuden myös lisätä tähän kiitokseni siviilirohkeudestasi ja kansalle merkityksellisistä teoista jota tämäkin alusta edustaa.

Piikki lihassa
Piikki lihassa
2.3.2020 12:01

Kyllä on tavallisia kreikkalaisia koeteltu viimeiset kymmenen vuotta. 🙁

Anonymous
Anonymous
2.3.2020 13:17
Vastaa...  Piikki lihassa

Päivän hyvä uutinen jos pitää paikkansa: Kreikan rajavartiosto ampui ensimmäisen maahantulijan.
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/93560cd0-cea5-4da7-a46c-27cf93a0d13a
Noin pitäisi Suomessakin toimia mutta EU:ta kumartelevat vässykkä poliitikot eivät uskalla.

Übersturm
2.3.2020 13:51
Vastaa...  Anonymous

Tosiaan, itsekin iloitsin tästä uutisesta!!!
Jos/kun muuten tunkeutujat eivät pysähdy niin sitten vaan kuulaa kohti varoituslaukausten jälkeen. Heittimillä ja tykistöllä tulitukea, jos kevyet aseet ei riitä.
Aletaanko keräämään vapaaehtoisten joukkoa Kreikkalaisten avuksi? Viikon-kaksi voisi hyvin laittaa lomista hyvään tarkoitukseen.

Minä
Minä
3.3.2020 02:55
Vastaa...  Anonymous

Jospa olisi ampunut. Uutinen on vähän epävarma, mutta ampumista ei pidä sulkea pois estämisen välineistä.
Ei passaa olla pehmo, koska sitä ne tunkeutujat eivät kunnioita pätkääkään. Varsinaista pehmoilua oli Espanjassa, kun vasurit halusivat, että Melillassa ja Ceutalla pitää ottaa piikkilangat pois rajoilta, koska joku voi niiden vuoksi satuttaa itsensä.