Turvallinen Oulu-hankkeessa lapsia opetetaan mm. piirtämään sukuelimiä

Luin läpi Turvallinen Oulu-hankkeen materiaalin. Siellä oli paljon hyviä huomioita esimerkiksi groomin-jengeistä ja miten vanhempi voi mahdollisesti huomata lapsen joutuneen tällaisen rikoksen kohteeksi.

Mutta jotain en ymmärrä. Miksi lapsille pitää seksuaalirikosten estämistä edistävän projektin yhteydessä tunkea oppimateriaaliksi jotain aivan käsittämättömiä työapajoja pilluista ja mulkuista? Mitä jotakin lisäarvoa seksirikosten torjuntaa tuo taidepläjäys, jossa ”tarkoituksena on lähestyä sukupuolielimiä taiteen kautta”? Alla oleva esimerkki on 5-6 luokkalaisille naperoille tarkoitettu kuvataiteen oppitunnin aihe, jossa lapset piirtävät pilluja tai muotoilevat seisovia mulkkuja paperimassasta.
”Tämä tukee osaltaan lapsen kasvua kokonaiseksi ihmiseksi…”. Tukeeko? Ollaanko tästä asiasta nyt aivan varmoja? (Klikkaa kuva isommaksi)
ESDrblzXkAIjhHH
 
Myös alla oleva taidepaja on tarkoitettu koulutunnille. Opettaja näyttää lapsille erilaisia mulkeroita ja pimperoita, joista lapset sitten saavat inspiraation piirtää oman tulkintansa sukuelimistä. Ovatko kaikki nyt varmoja, että lapset inspiroituvat tällaisesta piirtämisestä?
Kun pillut ja mulkut on piirretty oppitunti lopetetaan kertomalla ”Miltä minusta nyt tuntuu”. Ja taas ollaan vähennetty maailmassa seksuaalirikoksia. (Klikkaa kuva isommaksi)
Skärmbild (134)
 
 

80 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
4.3.2020 09:50

Jos itse oisin tuon ikäisenä saanut vastavan tehtävän koulussa , mitenhän mun ois käynyt ????

Anonymous
Anonymous
4.3.2020 01:44

Vähän enemmän tuohon Turvallinen Oulu hankkeen materiaaliin -tutustuttua, niin sama huomio kuin Paavolla, että tarkoitus on, että ei tehdä yhtään mitään raiskausongelmalle, mutta sen varjolla edistetään kulttuurimarxismin tavoitetta, lasten seksualisointia.
Omaa aiempaa viestiäni lainaten Frankfurtin koulukunnasta ja kulttuurimarxismista:
”3. Seksin ja homoseksuaalisuuden opettaminen lapsille”

RIP
RIP
3.3.2020 23:20

RIKOSILMOITUS!!!!!!!!

Kilttimies
Kilttimies
3.3.2020 21:07

Tasa-arvon nimissä noihin pillukuviin olisi pitänyt panna myös silvottu värkki, koska kullikuvissa näkyy olevan sportmallisia eli ympärileikattuja. Kuvan naisen tavaroissa näkyy olevan kaikki liikkuvat osat paikoillaan.
Apropoo, tsiigasin sitä hulluinhuone Oulun turvallinen-oulu-hanketta, joka polkaistiin maahantulijoiden keppostelujen vanavedessä, tai siis sen jälkeen, kun J. Lokka nosti kissan pöydälle. Tyypillistä byrokraattidiipadaapaa, jota ei viihdekäyttöön ole tarkoitettu, mutta suosittelen. Lätkäisen tähän keräämäni otoksen noin kolmekymmensivuisesta asiakirjasta:
Oulun pilottihakemus ja toimintasuunnitelma alaikäisiin kohdistuvien seksuaalirikosten ehkäisemiseksi 2019-2020 (https://www.ouka.fi/documents/64277/104164/Turvallinen+Oulu_hankesuunnitelma.pdf/e6ff679e-5787-4883-9cc2-886da9cf295f)
Yhteenveto:….Seksuaalirikoksiin syyllistymistä ehkäistään vahvistamalla monialaista viranomaisyhteistyötä ja tehostamalla kotoutumista tukevia toimia. Toimenpiteillä pyritään ehkäisemään sekä kantasuomalaisten että maahanmuuttajien tekemiä seksuaalirikoksia. 4.6 Seksuaalirikoksiin syyllistymisen ehkäisy
– Seksuaalirikoskäyttäytymistä ehkäisevät toimenpiteet
– Kotouttamista tukevat toimenpiteet
– Maahanmuuttotyön koordinaation järjestäminen Oulun kaupungissa
– Aikuisten perusopetus
– Koulun toiminta-aikojen ulkopuolella olevan vapaa-ajantoiminnan järjestäminen
– Kuntouttavaa tytötoimintaa vastaavan toiminnan järjestäminen
– Mielenterveyspalveluihin ohjautuminen maahanmuuttajapalveluista
– Kidutettujen kuntoutuskeskustoiminnan vahventaminen (ODL)
– Maahanmuuttajien ja turvapaikan saaneiden kuolutusmahdollisuuksien, työllistymisen ja yritystoiminnan tukeminen osana kotouttamistoimenpiteitä
Heti hankeasiakirjan yhteenvedossa mainitaan yllätys yllätys mamut:…”tehostamalla kotoutumista…pyritään ehkäisemään sekä kantasuomalaisten että maahanmuuttajien tekemiä seksuaalirikoksia.”
Varsinainen pommi on asiakirjan lopussa luvussa 4.6. Nyt ei enää kaunistella tai loivennella, vaan seksuaalirikoksiin syyllistymisen ehkäisy suuntautuu yksinomaan mamuihin ja turhapaikkaisiin, kuten koostamistani otsikoista jokainen voi todeta. Mitäpä voimmekaan päätellä mainitusta tosiseikasta?
PS. tämä sama pläjäys on myös toisen jutun kommentissa, mutta kertaus on opintojen äiti. Sori jos jotakuta vituttaa…

pöh
pöh
3.3.2020 17:48

Toivottavasti moni laittaa ”turvallinenn oulu” tyypeille ASIALLISTA palautetta.
Toi on aivan saatanan sairasta, mutta vain asiallinen palaute voi vaikuttaa

Roikkale
Roikkale
3.3.2020 09:42

Toi on jo sairasta, jotkut pedofiilit innoissaan äänestänyt että tollasia värkkejä lasten pitää askarrella, sairasta! Ottaisin lapseni pois koulusta

Juhana julin
Juhana julin
2.3.2020 22:36

Mitä ihmeellistä tuossa nyt on! Hitler kielsi nämä ja oli Euroopan viimeinen toivo!
http://der-stuermer.org/finnisch/Vapaamuurarius-Ideologia.htm

Anonymous
Anonymous
2.3.2020 20:03

Entäs tämä: Oulun lapsille on palkattu 7 seksuaaliterveysmentoria. Kuva: https://i.imgur.com/7AoGa7S.png
Mihin lapset tarvitsevat seksuaaliterveysmentoreita? Rahat lienee käytette turvapaikanhakijoiden palkkaamiseen jotta oleskeluluvan ehdot saadaan taytettyä?
https://www.ouka.fi/documents/6593335/20064831/Tyopaja_Monikulttuurisuus_ja_seksuaalisuus.pdf/09cc7d5c-d278-407d-9b4f-e2c6f3b96a32

Anonymous
Anonymous
2.3.2020 20:51
Vastaa...  Anonymous

Kokoonpano on mielenkiintoinen:
3 muslimimiestä
2 musliminaista
1 aasialainen nainen
1 länsimainen nainen

Aappa
Aappa
2.3.2020 21:10
Vastaa...  Anonymous

Lapsia pitäisi neuvoa juoksemaan karkuun ja huutamaan apua, jos joku noista lähestyy.

Suomi Finland
Suomi Finland
2.3.2020 16:19

On ihan eri asia esittää nuorille no-no square videoita kuin se, että asiat tapahtuvat käytännössä. Kyllä sitä voi tietysti tulla nuorelle itsevarma olo, kun aikuiset kertovat no-no squaresta ja että siihen ei saa kenenkään ilman lupaa koskea, mutta kun se raavaan miehen karvainen käsi oikeasti työntyy sinne squareen, niin minkäs teet? Silloin itsevarmuus lapselta on tiessään ja karvakäsi voi operoida squaressa täsmälleen suunnitelmien mukaan.

Suomi Finland
Suomi Finland
2.3.2020 16:00

Ja lyön vaikka vetoa, että Tiinan avoimeen kirjeeseen päättäjille ei suvakkimediassa viitata koskaan. Siitä ei puhuta halaistua sanaa. Tietenkin sanat ’rasismi’, ’kuolemanpartiot’ ja ’äärioikeisto’ tulevat näissä jutuissa toistumaan vähintään tuhat kertaa.
Millään muotoa ei tuoda esiin sitä, mikä on Tiinan ja Juneksen huoli lapsista. Mutta toki jaksetaan jauhaa siitä, että näihin ’äärioikeistomedioihin’ lainataan aineistoa vain osasta Turvallinen Oulu- kampanjasta. Eivät siinä sitten huomaa, etteivät itsekään tee mitään sellaista jutuntynkää, jossa Juneksen ja Tiinan inhimillisyys tulisi esille. Inhimillisyyden tulee aivan ensiksi kohdistua lapsiin ja nuoriin. Itse groomaajat tulevat siellä listan häntäpäässä. Vai onko tässäkin jotain epäselvää?

Acc358
Acc358
2.3.2020 15:56

Ilta-Sanomat julkaisi ma 2.3.2020 uutisen ”Hollywood-tähti valjastettiin ivaamaan oululaisten turvallisuustanssia – videolla esiintyviä hanketyöntekijöitä häiriköity”.
https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000006425407.html
Uskomatonta luettavaa. Jo otsikossaan IS käyttää sanaa ”turvallisuustanssi”. Miten turvallisuus lisääntyy, jos suomalaiset keskenään tanssivat? Toimittaja on Oulusta. Jokin vastaisku lienee sieltä luvassa. Tutkivat mahdollisuuksia tehdä rikosilmoituksia.
Oulussa ”hyvät ihmiset” siis käyvät tiheällä kammalla läpi nettiä, jotta voisivat tuhota lastensa turvallisuudesta huolestuneita ihmisiä. Olisiko nyt hyvä oululaisittain ”ölövinä” ruveta ”kehumaan” Turvallinen Oulu-hanketta taustahenkilöineen.

Tapiola
Tapiola
2.3.2020 16:55
Vastaa...  Acc358

Vittu Mitä Paskaa tuo Iltas. juttu.
Tätä renkutustahan on retorisesti kuvattu sanoilla ”rahaa palanut”. Rahaa ei ole palanut, vaan tosiaanko nämä Idiootit ovat käyttäneet rahaa tähän huijaukseen 2,8milj euroa?
Rahaa ei ole palanut vaan kaikki on mennyt joidenkin taskuun!
Jutussa vihjataan, täyttyykö rikoksen tunnusmerkit? Ne on pakko täyttyä, jos aletaan tutkia, minne on valuneet nuo 2,8milj. euroa. Satasen tarkkuudella pitäisi tutkia, minne Idiiootit ovat rahat kylväneet.

Trampas
Trampas
2.3.2020 21:49
Vastaa...  Acc358

En tiennytkään olevani äärioikeistolainen.
Onneksi Mirja Rintala selvitti senkin asian minulle.

Pirkko
Pirkko
2.3.2020 15:27

Suomalainen lapsi pannaan katsomaan ruskeiden ja mustien ukkojen elimiä!
Jo on pimiää !!

Suomi Finland
Suomi Finland
2.3.2020 15:10

”Kolmevuotisen hankkeen julkinen mollaus huipentui viime viikolla, kun Oulun kaupunginvaltuuston Aidon suomalaisen yhteislistan (Asyl) valtuutettu tyrmäsi valtuuston kokouksessa koko hankkeen ja heitti puhujapöntöstä, että rahat pitää käyttää äärioikeistolaisiin kuolemanpartioihin.”
Ja tässä Junes ja Tiina eittämättä ovat täysin tosissaan esittämässä, että ’kuolemanpartioiden pitäisi käydä listimässä siirtolaiset’. Epäilen vahvasti, että nyt vääristellään Juneksen ja Tiinan puheita urakalla, kuten sopii suvakkomedialta odottaakin.
”Kati Kaarlejärvi pitää viikonlopun somemylläkkää tahallisena häiritsemisenä.”
Suvakkojen tuottama paska on tietysti kaiken arvostelun yläpuolella. Sekin on täysin odotettavissa oleva suvakkimielipide.
Suvaitsevaiset tekevät kaikkensa, ettei asioista tarvitsisi puhua niiden oikeilla nimillä. Koko kampanja näköjään suuntautuu lasten ja nuorten valistamiseen, mutta ei itse ongelman aiheuttajien toimintaan puuttumiseen.

Tissis hjuumor
Tissis hjuumor
2.3.2020 14:01

Tuliko nyt varmasti kaikenväriset värkit esimerkkikuviin? Taitaa ainakin harmaantuneet lerppaversiot puuttua. 😃

Yks vaan
Yks vaan
2.3.2020 14:00

Kuvataiteen tuntien sijaan tuo voitaisiin toteuttaa käsityön tunneilla. Tekstiilityössä virkattaisiin vittuja, ja puukäsityössä veisteltäisiin kyrpiä. Ne saisi sitten valmistuttua viedä kotiin vanhempien ihailtaviksi.
Omilta kouluajoilta jäänyt mieleen, kun naureskeltiin yhden löylykauhan varren puuosaa, joka oli tahattomasti sorvattu muistuttamaan miehen sukupuolielintä.

Kariluoto
Kariluoto
2.3.2020 13:27

Tämä alapääprojekti johtuu Sipilän maahan päästämistä sotilaskarkureista, joista Seta ottaa kaiken hyödyn irti läväyttämällä setalaisen maailmankuvan hölmöläisten naamaalle. Projekti on kaikkea muuta kuin ”turvallinen”, lähinnä irvikuva suomalaisesta kouluopetuksesta ja verovarojen käytöstä. Suomessa pitäisi keskustella vasemmistoliiton kieltämistä puolueena tai ainakin saada puolue pois hallituksesta, koska Li Anderssonin lähipiiri on nyt poliisitutkinnassa. Ohisalon vihreät ovat hankkeessa mukana, vaikka sisäministeriökin pitäisi muistuttaa sisäministeriä, että sukupuolisiveellisyyden julkinen loukkaaminen on rikos esim.laitetaan alaikäiset lapset arkartelemaan sukupuolielimiä ja keskustelemaan niistä.

Tommy the Who
Tommy the Who
2.3.2020 13:09

Täällä elellään nykyään ihan niinku kaikilla olis mulkku ottas. Jopa kiihkofemakoilla.

TUHONTIE
TUHONTIE
2.3.2020 12:54

Oulun insesti päättäjät pääsevät toteuttaa fantasiaansa katsomalla kun pikkulapset hiplaa paperimassa elimiä.

Anonymous
Anonymous
2.3.2020 12:25

Joidenkin Setalaisten ja demareiden mielisairasosaston kehittelema projekti jolla sotketaan lisaa seksuaalisuuden kehittymista terveeksi…

Kurtti
Kurtti
2.3.2020 11:54

Menikö se 2,5 miljoonaa € siihen Ti-Tok flossaus videoon ja mulkkujen & pillujen piirtelyyn?

Oikein on oikein
Oikein on oikein
2.3.2020 13:25
Vastaa...  Kurtti

Siihen tais mennä se luvattu eläkeläisten vappusatanen, suvakkipelleilyyn ja lapsille muslimilerssin piirtelyopetukseen ettei pelottaisi kun lapselle koittaa vuoro sellaiseen väkisin tutustua. KIITOS VASEMMISTOLLE TÄSTÄKIN !

Särmääjä
Särmääjä
2.3.2020 11:47

Tää näiden hanke on kyllä jo vitun rautasen sairasta suvakki ja femakkopaskaa. Tämän arkkitehdit ja tukijat ja vakavasti mielisairaita.

Valtsu
Valtsu
2.3.2020 11:18

Mitä vittua!? Tai siis juuri sitä. Voihan kyrpä. Äh, se myös.

Piikki lihassa
Piikki lihassa
2.3.2020 11:17

Yleensähän noita koululaisten taidepläjäyksiä laitetaan luokkatilojen seinille esille. On siinä näky.

Oloneuvos
Oloneuvos
2.3.2020 11:00

Nuorta sukupolvea,varsinkin tyttölapsia aivopestään elämään tulevaisuudessa islamisaation alla. Muslimeille jo 9 vuotias kun on sopiva avioliittoon. On tämä sairasta kehitystä.

Niin se sitten vaan Suomikin...
Niin se sitten vaan Suomikin...
2.3.2020 10:56

Ruotsi alkaa jo tervehtyä kun taas Suomen sairastuminen on vasta aluillaan.
Pohjamutiin on päästävä ja ennen ei huilata ennenkuin ollaan yhteisessä, suuressa mokughetossa.

Anonymous
Anonymous
2.3.2020 17:17

Vai ruotsi alkaa tervehtyä, tuo oli varmaan vitsi.

Suomi suomalaisille
Suomi suomalaisille
2.3.2020 10:01

Semmosta. Ennen jotkut piirtelivät kirkkoveneitä pulpettiin, nyt siitä on tehty oikein projekti.

Anonymous
Anonymous
2.3.2020 09:38

Harva kantasuomalainen varmaan joutuu tekemisiin noiden pillujen kanssa varsinkaan ahdisteluyhteyksissä, mutta onhan se yleissivistystä tuokin… Viidesluokkalaisille…

pöh
pöh
2.3.2020 09:17

Seuraavaksi luokkaan tuodaan varmaan juhlapaikanhakijoita mulkut pystyssä, niistä sitten valitsee mieluisan piirrettävän, ja eiköhän opettajallekin pari jää…

Skeptikko
Skeptikko
2.3.2020 07:44

Vaikka pt-media eitietääkseni ole julkaissut yhtäkään paikkansapitämätöntä juttua, nyt on jo niin paksua settiä etten usko ennen kuin näen. Mistä tuo alkuperäinen materiaali löytyy?

Anonymous
Anonymous
2.3.2020 09:08
Vastaa...  Skeptikko

Tuolla sitä: https://www.ouka.fi/turvallinen-oulu-materiaalit
Poimintana: Elinan päiväkirjasta -sarjakuvassa rintoihin tarttuva seksuaalinen ahdistelija toki kantasuomalainen Juho ja sitten se kuunteleva ja auttava opettaja tummaihoinen maahanmuuttaja, kuinkas muutenkaan.

Gripenberg
Gripenberg
2.3.2020 11:48
Vastaa...  Anonymous

Löytyyköhän Elinan päiväkirjasta jatkoa, jossa pelastaja maahanmuuttaja-ope kutsu Elinan kotiinsa koulun jälkeen keskustelemaan Elinan kärsimästä vääryydestä..? Ope sitten näyttää kikkeliään jotta Elina voisi sen piirtää oikeaoppisesti. Voimme vain arvailla saako Elina pitää päänsä tarinan lopussa.
Tämä vasemmiston MÄDÄTTÄMINEN on mielisairasta hommaa, vähänku olisivat menneet Auschwitziin opettamaan juutalaisille että natsit on superkivoja, mutta heidänkin joukossaan voi olla yksi tai korkeintaan kaksi jotka eivät vielä osaa käyttäytyä jolloinka on sellaisessa tilanteessa vaan tanssia ja sheikata että nou nou gaschamber is my nou nou place.
Vasemmisto on SAIRAS.

Anonymous
Anonymous
2.3.2020 09:24
Vastaa...  Skeptikko

Täältä voit kysyä ja saat tiedon, ite kysyin mutta en tänne linkitä sillä suo suvaakipersereiät vetää siitä herneet reikiinsä.
etunimi.sukunimi[at]ouka.fi
Voin taata että Paven kirjoittama pitää 100% paikkansa.

Anonymous
Anonymous
2.3.2020 07:37

Onhan tuo hyvä osata kertoa poliisille, minkä näköinen mulkku iski tai tungettiin naamaan, että sikäli…

Jorma Pitkänen
Jorma Pitkänen
3.3.2020 00:43
Vastaa...  Anonymous

Poliisi: No, kerropa nyt minkänäköinen mulkkut sut raiskasi
Tyttö: Se oli musta
Poliisi: Hyi hyi, ei noin saa sanoa! Soitankin tästä heti valtakunnansyyttäjä Toiviaiselle niin saadaan sinut syytteeseen rasistisesta kiihottamisesta

Anonymous
Anonymous
2.3.2020 06:37

Olisi tuo aiheena lukioonkin ollut vähintäänkin outo ja 10-13-vuotiaille suunnattuna nyt ainakin perverssi. Ettei tämän ideoijien taka-ajatuksena eri ihonväreineen olisi jotain sellaista, mitä ei suoraan voi sanoa?
Tuli tästä myös mieleen Kummeleiden sketsi: https://www.youtube.com/watch?v=63oYtEO04G0

Goyim
Goyim
2.3.2020 05:51

Juutalaiset ja Muurarit ne vaa jaksaa mädättää! Vahvasti sitä mieltä että Paavo ja nämä kommentoijat ovat totaalisen menetettyjä aivokuollut zombi/gojimi lauma!

Kysymys
Kysymys
2.3.2020 10:47
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Entäs Rotaryt ja Lions- klubi? Ovatko ne ihan syyttömiä?

Joku
Joku
4.3.2020 23:54
Vastaa...  Kysymys

Googlaile Aatami & Eeva suomenaro oli lions clubin ritari listassa vuosia tuomionsa jälkeen..

Pelle Hemppainen
Pelle Hemppainen
2.3.2020 13:09
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Vapaamuurarit ovat kuitenkin vain yksi proxy muiden joukossa. On loosseja, joiden jäseneksi ei pääse kuin määrätystä porukasta, mutta kyseisen porukan jäsenet voivat itse kyllä hakeutua minkä tahansa loossin jäseneksi.
Kun tuota johtolankaa lähtee selvittämään, on syytä pitää mielessä tämä:
Löydetyt totuudet eivät anna aihetta äkkivääriin päätelmiin kuten antisemitismiin. Asia on nimittäin monimutkaisempi. Tulee tuntea myös evankeliumi ja ottaa se vastaan, koska Raamatun totuuksien valossa voi ymmärtää, että Raamatun aikoina juutalaisuus määrittyi isälinjaa pitkin, mutta nykyään äitilinjaa pitkin. Kun tähän yhdistää mm. sen, että Raamatussa puhutaan saatanan synagogasta ja toisaalta niistä jotka väittävät olevansa juutalaisia vaikka eivät ole, niin vaikka ei ymmärtäisikään ketkä varmuudella ovat juutalaisia ja ketkä eivät, niin ainakin pitäisi ymmärtää tämä: Me emme saa syyllistyä mihinkään äkkiväärään toimintaan, joka edes mahdollistaisi syyttömien vaarantumisen. Esimerkiksi, olisi jokseenkin ironista, jos valejuutalaisten metkujen takia alettaisiin vainoamaan juutalaisia.

Moonman
Moonman
2.3.2020 16:01
Vastaa...  Pelle Hemppainen

Tuskin tuollaisten projektien taustalla on mitään vapaamuurareita yms. salaliitto-aineksia. Sen sijaan opetushallituksessa yms. opetuksesta päättävissä tahoissa on tiettyjä (((henkilöitä))). Eivät hekään silti suoraan sanele missään salaisissa kokouksissa että nyt toteutetaan Oulussa tällainen. Sen sijaan he ovat vuosikymmeniä tehneet puheenavauksia, yliopiston”tutkimuksia” ja kirjallisuutta joissa käsitellään ”rasismia”, seksiä sekä patologisoidaan suomalaisten kulttuurityypillistä käyttäytymistä, eli sitä mitä me pidämme oikeana ja vääränä. (esim. on yleisesti suomalaisittain tiedettyä ettei ole OK esitellä muniaan lapsille, mutta heidän mielestään se saattaa olla.) Heillä sitten on vasemmistoon ja marxismiin kallellaan oleva seuraajakuntansa, joista tulee opettajia ja valtion työntekijöitä jotka keksivät tällaista opetusmateriaalia. Raskaaksi ja vaikeaksi on muuttunut elämä, kun ennen riitti jos vanhemmat varoittivat lapsiaan hämäristä hiippareista ja puhumasta vieraille. Nyt lapsia pitää varoittaa koulustakin.

Moonman
Moonman
2.3.2020 18:00
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

”tietyt” henkilöt kyllä löytyvät pienellä hakemisella, nimeltä ei kannata mainita ettei tule maalittamis-syytöksiä yms. Oulun tapauksen taustalla eivät ole juutalaiset, sellaisen väittäminen olisi sitä vapaamuurari-foliohattuilua. Kyse on siitä, että vasemmistolaisella diskurssilla on täysi sanavalta yliopistoissa ja kouluissa näihin opetukseen liittyvissä asioissa ja se käyttää materiaalinaan frankfurtin koulukunnan opetuksia. Mikä tällainen koulukunta on, ja keitä siellä hääräsi? jokainen voi helposti lukaista vaikka wikipediasta.

Pelle Hemppainen
Pelle Hemppainen
2.3.2020 17:51
Vastaa...  Moonman

Megatrendien käyntiin polkaisun jälkeen ei välttämättä tarvita mikromanagerointia rappareiden vetämänä. Se homma jätetään hyödyllisille idiooteille; valtuustoryhmille, komiteoille jne. Eihän kaduilla meuhkaavat naamioidut anarkistitkaan ole mitään vapaamuurareita, vaan aatteeseensa uskovia palavasydämisiä kirkasotsia, jotka nyt vain innoissaan eivät tajua touhunsa typeryyttä.

Minä
Minä
3.3.2020 02:37
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Vapaamuurareista löytää infoa, jos kiinnostaa. Niin niiden omaa kuin toistenkin.
Jos googlailee ”ex vapaamuurari”, saa videoita, joissa suomalaiset entiset vapaamuurarit kertovat omista käsityksistään ja kokemuksistaan.
Vapaamuurarien omaa infoa löytyy helposti googlailen.

Kalervo Salomaa
Kalervo Salomaa
2.3.2020 20:35
Vastaa...  Goyim

Juutalaisuus taitaa kuulua harvinaisen vähän tähän asiayhteyteen.

John MacMunne
John MacMunne
2.3.2020 05:40

Hyvä juttu, munat ja vittu…

Tietämätön
Tietämätön
2.3.2020 05:09

Eihän tää oo totta? Jos tollasta tekisi ns. normaali-ihminen niin tutkittaisiin asiaa vähintään lapsen hyväksikäyttönä.

Äityk
Äityk
2.3.2020 09:45
Vastaa...  Tietämätön

Käräjille vaan tuo on henkistä pahoinpitelyä.

Seppo
Seppo
2.3.2020 04:07

Päättäjät aivan pihalla.
Jos ei väkivalta korjaa ongelmaa, niin sitä ei ole käytetty tarpeeksi.
Tehdään ympäristöteko ja laitetaan raiskarit puskemaan horsmaa, antifanarkit saastuttaa maan joten heidän sijoituspaikka ei voi olla maan alla, ehkä saastunein meremme auttaa asiassa!!
Kommarit haluaa tappa meidät kaikki kuten tapoihinsa kuluu, joten ei muuta kuin perusasiat kuntoon…eli kevlaria iholle niin ei ihan kaikki mene luuhun asti ja reipasta mieltä
Treenatkaa ettei (Isis) lapset ja lapsenmieliset tapa teitä liian helpolla.

Acc358
Acc358
2.3.2020 03:40

Sukuelinten piirtämiseen pakottaminen on 12-13 vuotiaiden koululaisten henkistä raiskausta.
Oulun koulut alistavat lapset henkisellä tasolla ja jotkut muut viimeistelevät työn fyysisesti. Kyse on suomalaisten alistamisesta. Mikä olikaan se myrkkyaate, joka tähtää koko maailman alistamiseen.
Suvakit ovat heikkoluonteisia ihmisiä, joista ei ole puolustamaan itseään ja lapsiaan. He kyllä hyökkäävät suomalaisia vastaan kiivastikin, mutta raakalaisväkivallan edessä ovat hyväksyvästi hiljaa.

Ilmari
Ilmari
2.3.2020 11:23
Vastaa...  Acc358

Monet pojat ajattelevat, että onko minulla oikean muotoinen ja oikean kokoinen. Vasta aikuisena moni osaa olla luontevasti alasti muiden miesten kanssa. Jokainen meistä on elänyt murrosiän ja tietää että tuo on aivan sairasta touhua?

Anonyymi
Anonyymi
3.3.2020 08:22
Vastaa...  Acc358

”Henkinen raiskaus” osui kyllä suoraan häränsilmään. Lastensuojelu, herätys! Li Andersson, herätys!

Anonymous
Anonymous
3.3.2020 21:29
Vastaa...  Acc358

Eikös pimppien ja mulkkujen kuvien näyttäminen 12-13 vuotiaille lapsille aikuisten opettajien toimesta täytä jo lapsen seksuaalisen hyväksikäytön syytteen kriteerit? Poliisille vaan ilmoitusta näistä ”opettajista”.

Anonymous
Anonymous
2.3.2020 03:17

Mitä helvettiä nyt taas kerran ?…Onpa tullut hyvä idea. Mikä ihme tuolla Oulussa on.

Kilttimies
Kilttimies
2.3.2020 02:26

Oulun juomavedessä täytyy olla jotakin opioidia tms., koska jengi on noin kuutamolla.
Junes ja Tiinahan eivät tunnetusti hanavedellä hyvää janoaan sammuta ja ovat onnistuneet välttymään oireilta.

Kirjapaino Kursiivin tsuppari
Kirjapaino Kursiivin tsuppari
2.3.2020 04:40
Vastaa...  Kilttimies

Ei voi olla vedessä. Jospa suvakkien käyttämässä kirjapainossa paperi käsitellään jollain alkaloidella tms.

Niin oululaista
Niin oululaista
3.3.2020 11:22
Vastaa...  Kilttimies

Oulun juomavesi otetaan Oulujoesta, joten kyllähän siihen kaikenlaista ehtii kertymään matkalla Kainuun perukoilta tänne Perämeren suulle. Oulujoen vesistön jokien ja järvien rantamilla on mm. monenlaista maataloutta. Oulun muslimit eivät ehkä tiedäkään, että juomalla Oulun vettä saa samalla väistämättä annoksen sian kusta ja paskaa. Vedenottamon rakentaminen Ouluun ei mennyt läpi, koska valtuuston päätöksen mukaan olisi väärin kuivuudesta, saastumisesta jne. kärsiviä kehitysmaita kohtaan käyttää pohjavettä suihkussa käyntiin ja vessan huuhteluun.

Acc358
Acc358
2.3.2020 02:25

Siis sukuelimiä piirtämään joutuu 12-13 vuotiaita. Luulisi, että jokin suojaikäraja estäisi moisen opetuksen.

Minä
Minä
2.3.2020 03:59
Vastaa...  Acc358

Jokin tavoite kaikella toiminnalla on aina. Usein tavoitteeksi sanotaan jotain ihan muuta kuin mikä tavoite on.
Suvakkien tavoitteena saattaisi olla, että kun suvakkien lemmikki näyttää omaansa, lapset eivät säikähdä, vaan suhtautuvat suopeasti. Näin oululainen ongelma pehmenee.
Seksuaalirikoksiahan tuo ei estä, että uhreja valmennetaan. Ei sitä tekijää sillä hillitä.

allu
allu
2.3.2020 12:25
Vastaa...  Minä

No niin, nyt lapset ei pelkää mustia mulkkuja ja tee ”turhia” raiskausilmoituksia. Nuo pilluthan siinä on vain tasa-arvon vuoksi.

Tapani
Tapani
2.3.2020 13:06
Vastaa...  Minä

Sinä olet oikeassa minä. On hyvin vaikea kuvitella kuinka sukupuolielinten piirteleminen estäisi satakiloista kiimaista sekä päättäväistä murjaania raiskaamasta 40-kiloista lasta. Minä muistan vielä senkin aikakauden kun ihmiset olivat vielä kutakuinkin järjissään. Tätä nykyajan mielipuolisuutta minä en enään ymmärrä enkä haluakaan ymmärtää.

Anonymous
Anonymous
2.3.2020 08:34
Vastaa...  Acc358

Rikosilmoituksia vaan vanhemmilta kehiin, eihän tuo ole normaalia opetusta pienille lapsille. Siellä on varmaan pedofiileja vetämässä Turvallinen Oulu -hanketta.

Anonyymi
Anonyymi
3.3.2020 08:19
Vastaa...  Acc358

Taitaa olla tämä ”taide” tarkoitettu maahanmuuttajapojille, jotka koskaan eivät ole sitä toisen sukupuolen ”laitetta” nähneet. Oletetaanko, että nyt lakkaa poikia kiinnostamasta? Vanhempien olisi aika herätä ja tehdä loppu tuosta älyttömyydestä. Kaikkeen sitä rahaa riittää!!!

Anonymous
Anonymous
2.3.2020 02:05

Miksi? Koska Suomen ja päättävät elimet ja yleisen mielipiteen on vallanneet vitunvirkkaajat, transsekasikiöt, radikaalifeministit ja punavihernatsit?
Hyviä esimerkkejä ovat mm. opetusministeri ja sisäministeri.
Voisiko myös välillä tolkun ihmiset hakeutua politiikkaan ja päättäviin elimiin?
Miettikääpä muuten miten esim. kaikki toimittajat ja mediat voivat olla niin hellyyttävän yksimielisiä esim. multikultin ihanuudesta. Missä vaiheessa esim. Ylellä kaikki toimittajat velvoitetaan tähän yksimielisyyteen?
Katsotaanko puoluekirja työhaastattelussa vai velvoitetaanko työntekijä agendan mukaiseen journalismiin työpaikan menetyksen uhalla? Jos joku tietää miten ne tekee homman niin kertokoon. Muutenhan tuollainen täydellinen yksimielisyys ei mitenkään voisi olla mahdollista.

hieno homma
hieno homma
2.3.2020 07:33
Vastaa...  Anonymous

Samaa mieltä olen, maamme lähestulkoon jokaiseen vaikuttavaan ”elimeen” on tungettu virkoihin näitä viher sekä punapiiperöitä ja lopputulos on päivittäin nähtävissä…..

Anonymous
Anonymous
2.3.2020 09:34
Vastaa...  Anonymous

Suomen päättävät elimet. Tosiaan. Elimet. Elimet päättää.

Pelle Hemppainen
Pelle Hemppainen
2.3.2020 11:49
Vastaa...  Anonymous

”Voisiko myös välillä tolkun ihmiset hakeutua politiikkaan ja päättäviin elimiin?”
Valitettavasti epärehellinen (rahaa tyhjästä luova) rahajärjestelmä ei rahoita heitä, koska heidät ymmärretään sille vaaraksi. Siksi rahaa syydetään roskaviihteeseen sekä ääliötaiteeseen ja nostetaan alakvartiilin älykkyydellä olevat nukkehallitsijoiksi. Nämä tietenkin itse kuvittelevat saavuttaneen asemansa älykkyytensä ja kyvykkyytensä turvin. Itsepetoksen ja ymmärtämättömyyden varaan rakentuva omahyväisyytensä sekä asemiensa suomien etujen menettämisen pelko takaavat sen että he eivät kuuntele niitä jotka kertovat järjestelmän petoksellisuudesta.
On tosin myönnettävä, että osa heistä on jopa yksinkertaisesti niin tyhmiä, että heillä ei kertakaikkisesti ole älyllisiä edellytyksiä edes ymmärtää rahajärjestelmää, sen suvereenia määräysvaltaa eli kytköksiä politiikkaan, saati sitä mitkä tahot ja ketkä ovat järjestelmän tosiasiallisia omistajia lukuisten välikäsien kautta.
Tästä syystä jopa valtion korkein johto syyllistyy useisiin maanpetos- ja valtiopetosrikoksiin, ja valtakunnansyyttäjä usutetaan oikeiden rikollisten sijaan niiden kimppuun jotka ovat uhaksi vääryyden sementoimiselle. Ruohonjuuritasolla homma menee puolestaan niin, että kansa tyhmistetään paitsi mainitun viihteen ja taiteen avulla, myös tunkemalla kouluihin idioottimaisuuksia moraalin korvikkeeksi, kuten ilmaisemalla itseä piirtelemällä vittuja ja kyrpiä. Koululaiset piirsivät niitä ennenkin ja vieläpä oma-aloitteisesti, mutta silloin moisesta touhusta seurasi asiaankuuluva rangaistus.

Tapiola
Tapiola
2.3.2020 13:21
Vastaa...  Pelle Hemppainen

Hyviä pointteja sinulla siellä täällä. Miten pitäisi luonnehtia kipalakkista arvopresidenttiä, joka puhuu julki… vapaasti lainaten ” emmehän me voi rajoja sulkea sitten jäisimme tänne pussin perälle umpioon” Onhan se kauheaa jos kansa jäisi umpioon tänne Impivaaraan ja kuolisi hapen puutteeseen. Ketä tälläinen arvopresidentti kuvittelee tyhmäksi?

Anonymous
Anonymous
2.3.2020 14:28
Vastaa...  Pelle Hemppainen

Paholainen painaa päälle kasvavalla voimalla. Mielenkiintoista seurata mitä tästä oikein seuraa.

Anonymous
Anonymous
2.3.2020 15:34
Vastaa...  Pelle Hemppainen

Veitte sanat suustani mutta silti kiitän…

Hade Aning
Hade Aning
3.3.2020 09:21
Vastaa...  Anonymous

Historiasta tiedetään että kadonneiden yltäkylläisyyskulttuurien puuhastelu keskittyi ennenpitkää kaikenlaiseen absurdiin, kunnes luonnonvoimat tai arojen kansat palauttivat pelon ja nälän niiden arkeen. Taasko mennään ?