Ruotsin turvapaikka-aktivistit vaativat: Avatkaa sydämenne-avatkaa rajat! Haluamme 2015 uudestaan!

Ruotsissa kovimmat turvapaikka-aktivistit ovat aloittaneet rummutuksen vuoden 2015 tapaan, että Ruotsin on nyt avattava rajat, jotta kovia kokeneet pakolaiset pääsevät vapaasti lonnimaan pitkin Eurooppaa.

Esimerkiksi keskustapuolueen nuorisojärjestä vaatii rajoja auki. Vihaisen näköinen puheenjohtaja Ida Alterå vaatii rajoja auki:

”Rajat auki, systeemi uusiksi. Moderaatttien Ulf Kristersson haluaa auttaa pakolaisia pysäyttämällä heidät Kreikan rajalle. Korkeammat aidat on se mitä he haluavat.
Keskustan nuorisojärjestö haluaa humaania siirtolaispolitiikkaa. Haluamme systeemin, jossa ihmiset voivat tulla tänne osaksi yhteiskuntaamme. Avatkaa sydämenne – ja rajanne!”.

 
 
Feministipuolue vaatii niin ikään rajoja auki sloganilla #2015 taas, avatkaa rajat! Femakot kirjoittaa:

”Me sanomme, että 2015 uudestaan. Vuosi 2015 oli vuosi, josta Ruotsi voi olla ylpeä. Tuolloin iso osa kansasta ja siviiliyhteiskunnasta yhdistyi maan juna-asemille auttamaan pakenevia ihmisiä.
Olitko sinä laittamassa ja jakamassa ruokaa heille? Olitko sinä tarjoamassa heille kodissasi yöpaikkaa? Jaa tässä muistosi ja ajatuksesi hashtägillä #2015igen (2015 taas).
Ruotsin rajat olivat aiemmin suljetut. Holokaustin aikaan Ruotsi valitsi avata rajansa auttaakseen natsi-Saksan vainoamia ihmisiä. Älkää antako historian toistua. Avatkaa rajat ja poistakaa kaikki rajatarkastukset. Toivottakaa ihmiset tervetulleiksi ja kantakaamme vastuumme”.


 
Hallituspuolue Ruotsin vihreät Miljööpuolue kirjoittaa:
”Meillä oli juuri pakolaiskriisi 2015. Ihmiset pakotettiin jättämään kaikki mitä heillä oli ja lähtemään pakoon etsimään uutta elämää. Ja nyt puhutaan taas, että rajat kiinni nopeasti. Mitä vastaan meidän muka pitää suojautua? Ihmisiä vastaan, jotka pakenevat? Miehiä, naisia ja lapsia, jotka pakenevat mielipuolista sotaa?
Ihmiset ovat pakon edessä jättäneet kotinsa ja elämänsä ja kun he tulevat Eurooppaan niin heitä ammutaan kyynelkaasulla ja lapset kuolevat kylmyyteen.
Tämä on täysin epäinhimillistä. Meidän pitää pitää huoli, että EU:ssa tehdään yhteistyötä näiden ihmisten auttamiseksi. Turvapaikkaoikeus pitää pitää ja ihmisarvo pitää olla”.

 
Huomenna keskiviikkona Tukholmassa pidetään iso mielenosoitus, jossa vaaditaan pakolaisia tervetulleiksi. Turvapaikka-aktivistit ovat nyt paremmin järjestäytyneet kuin 2015. Soppatykit on valmiina, naisten kolmiot on huoliteltu, kaikki on valmiina tuhansia joutomiehiä varten. Punainen matto on rullattu auki.

Subscribe
Notify of
guest
59 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Painuisivat hiiteen

Voi vitalis noi on sairaita.

Übersturm

Kuka maksaa tulevan loisväen elättämisen? Ei varmaan ainakaan nuo punikkityttöset. Ainakaan minä en halua enää yhtään lisää veroja ja maksuja. Nykyisetkin palvelut ja eläkkeet ovat katoamassa ulkomaisen ja kotimaisen loisväen elättämiseen, niin ei enää yhtään elätettävää tänne lisää.
Avataan rajalla varmistimet, pistimet kiinni/paikoilleen ja sen jälkeen tulen avaaminen on paras tapa hoitaa asia. KRH ja KT antaa tulitukea ja hoitaa isommat ryntäysyritykset, ettei tarvitse itse käsiä liata.

Tornio on Suomen lukko

Tykistön ampumasektorit nimetään ”Mekka I” ja ”Mekka II”. Kun käsketään ”Mekka kaikki ampukaa”, niin ammutaan koko sektorille (Elokuvasta Tali-Ihantala muistinvaraisesti)

Eikka

Taitaa olla aika nimetä ’Tukholma-syndrooma’ uudestaan ’Ruotsi-syndroomaksi’. Sen verran käsittämätöntä on tuo naapureiden meno. Laajuuskin taitaa johtua siitä, että koko kansa on maassaan panttivankina.

Übersturm

Kohta perus-svenssonit hakee Suomesta turvapaikkaa.
Itse olen vakavasti harkinnut siirtymistä itärajan toiselle puolelle. Siellä ei viherpunikit, matuttajat eikä LGBT-posse hillu . Ilmaston muutostakaan ei ole siellä olemassa…

hieno homma

Totta kirjoitat, itsekkin olen muuttamassa tosin Unkariin jossa en todennäköisesti törmäile näihin kehitysmaaelukoihin…..

Anonymous

Unkariin jos halajat niin ei kannata yrittää ennen kun olet varmistanut sieltä itellesi työpaikan ja todistanut että pystyt elättämään ittesi ja mahdollisen perheesi.

hieno homma

Työpaikka on ja kieli on hallussa…..

hieno homma

Laitan, vaimoni erikoistuminen kirurgiaan on vielä työnalla vaan Unkarilaisena hänellä on hyviä yhteyksiä….

hieno homma

Laitoin meiliä vaan tulikohan perille?

hieno homma

Vaimoni on unkarista ja ammatiltaan lääkäri, tosin nyt Suomessa vaan olemme vakavasti lähtöä harkinneet jo pelkästään lapsiemme takia……

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Hieno homma. Voisin jopa sanoa kadehtivan tilannettasi.Tuossa tilanteessa jättäisin tämän uppoavan laivan. Itselläni liian monta ankkuria pitää purteni täällä.

hieno homma

Tehdäänkehitysmaayhdessä. Olemme vaimoni ja lastemme kanssa kypsytelleet ajatusta vuoden verran ja nyt alkaa tuo femakkohallitus tekemään liikaa ylilyöntejä…. toki palkat ovat siellä alemmat vaan olemme laskeskelleet notta tullaan toimeen.

hieno homma

Siinäkin mielessä unkari on mainio maa kun sinne ei lompsita kuten Suomeen.. Nämä tummat tuliaiset kun marssivat tänne ilman dokumentteja…..

Olavi Nissinen

Venäjällä ei suvakit juhli! Venäjällä on nämä asiat oikein järjestetty.

Anonymous

Mutta pääseekö sinne täältä tavalliset tallaajat, esim työttömätkin ja eläkeläiset?? Miten Venäjä suhtautuisi suomalaisiin tulijoihin? Pitääkö olla jotain todistetta että pärjää omillaan, ja kai se Suomi maksaa korvaukset ja etuudet vaikka muuttaisi Venäjälle?
Nämä kun vielä saisi selville, niin etsisin suvun vanhan asuinpaikan ja menisin sinne vaikka telttaan asumaan loppuelämäkseni.

Catilina

Muuttaneita on. Ovat yleensä tyytyväisiä. Elämä on erilaista.

Rtellinen

Eipä tietenkään ryssä tuholaistoimintaansa omassa maassaan harjoita.

FSB - Nice Guys

Itärajan toisella puolella riehuu pahempaa, siellä riehuu FSB. Ne eivät ole nice guys, tarjoilevat vaihdellen vahvasti terästettyä teetä, lyijyä, yliajoja ja muuta mukavaa ja mielikuvitusrikasta. Myös parvekkeiden kaiteet joustavat, erityisesti ylimmissä kerroksissa. FSB tappaa tehokkaasti talossa ja puutarhassa, vanhaa Raid-mainosta lainaten. Kannattaa pysyä väleissä tai pärjäillä täällä.

Venäjä rocks

….Kannattaa lukea Venäjän tilanteeseen liittyen Luke Hardingin kirja Mafiavaltio.

Hutisalo

Ruåttisa yhdistyi kansa (suvakit) juna-asemille auttamaan pakoloisia pohjoiseen meneviin juniin ja jatkamaan sieltä suomalaisten riesaksi, kas kun täällä utaremaisteri tunsi jokaisen ja urpopetturi kielsi arvostelemasta tulijoiden motiivia. Koska se on rasismia ja haittaa petturin muijan bisneksiä.

(Pekka) Kosma Repo

Joko Pika-Junat ja Dösät ovat tilanneet Tornioon – etc . . . <3

T

Mahtaisiko Ruotsi enää kestää toista 2015 katastrofia.

Anonymous

Ei. Sitähän noi haluaa. Jotain politiikkan soluttautuneita anarkisteja jotka haluaa pistää kaiken paskaksi.

Anonymous

Ruotsiin tulevat irakilaiset rahdataan Haaparantaan ja Tornioon, jossa armeijamme valmiina kantamaan kapsäkkejä.

Patriootti

Olen ainakin itse henkilökohtaisesti estämässä sitä kapsäkkien kantamista ja läpsyttelijöiden tulemista!!!!
Kantakoot vaikka vankilaan, mutta voinpahan sanoa lapsilleni puhtaalla omalla tunnolla, etten ollut ainakaan hyysäämässä loiseläjiä tänne Suomeen, vaan yrittämässä estää sitä

Anonymous

Vuosi 2015 oli vuosi, josta Ruotsi voi olla ylpeä. Tuolloin iso osa (moskeijoista ja virkahenkilöistä) kansasta ja siviiliyhteiskunnasta yhdistyi maan juna-asemille auttamaan pakenevia ihmisiä (Tornion kautta Suomeen elätettäväksi).
Että sillälailla, siinä sitä on aihetta ylpeilyyn…

Ain Stain

Mites se menikään se tyhmyyden määritelmä.. Toista samat virheet ja odota eri lopputulosta? Tässä tapauksessa tietenkin tyhmyys kerrataan biljoonalla, sillä lopputulos on tiedossa ja se ei todellakaan ole mikään menestystarina. Ehdotan suvakeille massamielenosoitusta jossa tekevät kaikki polttoitsemurhan protestiksi.

Missä matu luuraa?

Miksi sitten ruotsalaiset laittoivat suuren osan matuista junilla tänne Suomeen? Olisivat pitäneet kultamunansa ihan kokonaan itsellään. Ei me niitä tänne haluttaisi.
Nytkin jos toi onnistuu niin ruotsalaiset haluaa täyttää Suomen matuilla. Ei ne niitä Ruotsiin ota. Tänne ne
ne tunkee. Jostain syystä ne haluaa että Suomi ja suomalaiset tuhoutuvat ja että ne selviää iman sotaa tälläkin kertaa. Paitsi että onhan sielä ollut sisällissota jo monta vuotta.
Muta todellakin, ei niiden tarkotus ole ottaa matuja maahansa vaan tyrkätä naapurimaihin että niissäkin olisi yhtä kurjaa.

Kreivi Kalergi

On tämä kyllä sellaista psykoottista sirkusta ettei paremmasta väliä!
Itse olen välillä kirjoitellut sarkastisena provona noita ’avatkaa rajanne, sydämenne, kotinne, lompakkonne ja haaranne, ME olemme tulossa isolla porukalla!’ tyyppisiä läppiä keskustelupalstoille..
..mutta noi luupää-aktivistit ovat ihan oikeasti tosissaan juttujensa kanssa!!
Mitään ei ole opittu 2015 seurauksena.. kantapää ei heitä kouluta, Siperiakaan ei opeta…
Mikään määrä raiskauksia, seksuaalista ahdistelua, kurkun leikkaamista, autojen polttelua, pommien paukutta, väkivaltaisia nuorisojengejä, kaiken paskomista ja sanoinkuvaamatonta röyhkeyttä ja muuta kepposta musulmaanimiesten taholta ei avaa tuon porukan silmiä!
Hiljaiseksi vetää vaikka tottakai pitäsi vaan huutaa entistä kovempaa.

Anonymous

Suomeen rynni islamisteja semmottiset 35 tuhatatta vuonna 2015, kuten todettiin jo täällä, jos nuo ruotsin suvakit niitä haluaa maahansa lisää, oikeus olisi että laitetaan suomesta kaikki nuo takaisin ruotsiin mitkä suomeen änkivät, näin ei tarvitte enää rahdata kreikan suunnalta lisää vaan ne voi käännyttää takaisin sinne mistä tulivat ja kaikki voitti tilanne on syntynyt.

Anonymous

Hieno ehdotus, joka Orpolapsosen olisi jo Dublin-sopimuksenkin mukaan pitänyt toteuttaa.
Kaikki matut vaan Suomesta Ruotsiin, sieltä lähes kaikki tulivatkin.

Suomi Finland

Naisia ja lapsia on vain lehtikuvissa. Oikeasti ne ovat asekuntoisia miehiä valloitusretkellä.
Soliaalisen median profiilit on jo luotu ja nyt on kova hinku groomaamaan. Siksi rajojen kiinni pitäminen on härskiä rasismia, kun toisilla on pakottava tarve päästä kulkemaan.

Piikki lihassa

Sanon tämän naisena raskain sydämin mutta on tiettyjä politiikan alueita mihin meitä ei olisi pitänyt päästää ollenkaan päättämään ja hääräämään. Ulkopolitiikka, puolustus, rajat, maahanmuutto, nämä ainakin.

Normitila

Ehkä naisten olisi ollut syytä aktivoitua politiikassa kokonaisvaltaisemmin. Nyt tolkun naiset ovat imeneet urakeskeisyyden feministeiltä, ovat siis suurpääoman valjastamia resursseja eikä nykyisessä hyperkilpailuyhteiskunnassa riitä jaksaminen perheen perustamiseen. Vihervasemmiston naiset taas ovat keskittyneet poliitisiin tehtäviin ja soluttamaan koulujärjestelmän, lastensuojelun ja oikeuslaitoksen demlan tukemana.
On yksinkertaisesti muutettava toimintaa. Naisten tulisi tajuta laajalla rintamalla alkaa äänestää nuivia. On pyrittävä politiikkaan sillä se vetää puoleensa muita naisia. On ajettava miehiä opettajiksi ja otettava takaisin lastensuojelu sekä oikeuslaitos.
Mutta koska patriarkaatti ja epätasa-arvo, kulttuurimarxismin eli kommunismin syöpä on imetty aika kokonaisvaltaisesti, en odottele muutosta kovin toiveikkaana. Päin vastoin, olen myös luopunut koko perheen ajatuksesta ja parisuhteesta ylipäätään. Ei tällaiseen toxisen feminiinisyyden täyttämään valtioon voi orjiksi lapsia tuottaa. Kääräisen säästöni ja elän sitten vain itselleni. Sekin sopii kun muuta ei ole järkeä yrittää. Ensimmäinen kysymykseni deittaillessa on nykyään aina puoluekanta ja feminismin käsite. 90% vastauksen saatuani deitti päättyy heti, ja kyytiä kotiin on minulta turha ruinata. En tarkoita ilkeyttäni mutta en tuhlaa yhtään ylimääräistä resurssia ihmiseen joka on yhteiskunnalle haitallinen.
Feminismin seurauksen huomaa erittäin hyvin deittaillessa; 9/10 naisesta vetää masennuslääkkeitä. Tilanne on epätoivoinen enkä voi asiaan vaikuttaa, olenhan valkoinen heteromies joka eriarvoisuuden mukamas aiheuttaa aina ja kaikkialla. Nautitaan nyt mokutuksesta hetki, ehkä järki palaa naisille ennen kuin on liian myöhäistä kuten länsinaapurissa.

Anonymous

Johtuuko se masennuslääkkeiden vetäminen siitä, että naiset ovat huomanneet feminismin olevankin täydellinen väärennös? Raskain sydämin itsekin naisena näin ajattelen, kuten tuo aikaisempi kirjoittaja. Olen sen verran vanhempaa väestöä, että kuulun isänmaallisiin oikeasti, ja kärsin yhteiskunnan rappiotilasta. Jos olisin kouluttautunut korkeammalle, koettaisin mennä vaikuttamaan, mutta enää se ei ole mahdollista.

Piikki lihassa

Onpa taas rasittavan näköinen pikkutanttara. Samanlainen tuima tuijotus kuin Gretalla.

Anonymous

”Lapset kuolevat kylmyyteen” ? No ei kuole kun se yksikin ählämi lämmitti kakaraa nuotion yllä ja se vielä kuvattiin, kyllä ne lämmössä pysyy…

Anonymous

Tuokin naurattaa ”kuolevat kylmyyteen” nuo samat feministit ja suvakit on myös ilmastohulluja jotka huutaa että maapallo kuolee kuumuuteen, noille voikin sanoa että eihän ne kylmyyteen silloin voi kuolla.

Aappa

”Vihaisen näköinen puheenjohtaja Ida Alterå vaatii rajoja auki”
Tuotakaan tytteliä, ja Suomen vastaavia, on vaikea selittää muulla kuin psykopatialla (tms. mielisairaudella), johon politiikka tarjoaa oivallisen toimintaympäristön. Näille kaikki on narsistista peliä, missä ei ole mukana tippaakaan todellista empatiaa, vaan pelkkää näyttelemistä – tässäkin elehditään tyypillisen suureellisesti ”ihmisoikeuksilla”, mutta ilmekään ei värähdä matujen brutaalien rikosten edessä.

Anonymous

Ruotsihan voi ottaa vaikka miljoona muslimia lisää ovat nopeemmin islamilainen maa. Mutta Suomeen ei niitä tarvi/saa lähettää, eikä Suomen pidä ottaa vastaan yhään muslimiäijää, koska Ruotsissa ei ole sotaa (mitä nyt ruotsalaisa kohtaan) ja on turvallinen (muslimeille) maa, joten länsiraja KIINNI….

Valtsu

Onkohan koskaan ennen edeltävät sukupolvet tehneet omille lapsilleen mitään tällaista kuin nyt Ruotsissa? Demografinen vallankumous, täysin sopeutumatonta sakkia maa puolilleen, lasku taloudellisesti ja inhimillisesti hirvittävä, virheet eivät ole korjattavissa – ja koko paska kaatuu mainitusti tulevien sukupolvien niskaan.
Mutta Tukholman-syndrooma on viety koko maan kattavaksi ja vielä haudastakin – jonne Ahmed on Lisbet-Ulrikan työntänyt – huudetaan monikulttuurisuutta.
Mutta itse uskon, että Suomi vielä panee rajansa kiinni. En tiedä ruotsalaisista, kun tuntuvat olevan aivan sekaisin, mutta aika vahva tunne on, että suomalaisenemmistö on saanut tarpeekseen. Toivottavasti olen oikeassa.

Shinta

Hmm… ilmeisesti ruotsalaisia ei ole vielä tarpeeksi kustu silmään… nenään… suuhun… Mutta ei hätää, kyllä se lakipiste tällä menolla vielä saavutetaan. Suurella sydämellä ja avoimin raajoin ja lompakoin kohti humanitaarista supersuurvaltaa!

juku

Ottakoon vaikka kaikki edellisessä kaaoksessa tulleet takasin,sieltähän ne suurimmaks osaks tulivatkin,kaikenlisäks turvallisesta maasta.

Minä

Siinähän viheriäiset ja muut onnettomat valehtelevat tulijoiden pakenevan sotaa. Eivät ne pakene sotaa. Kaikki eivät suinkaan ole edes Syyriasta. Erdokaani painostaa niitä lähtemään, vaikka ne olisivat tehneet töitä Turkissa vuosikausia ja avanneet omia puotejaan sekä ostaneet asuntoja. Osa toki on leireiltä, mutta ei siellä sotaa ole.
Lisävalhe: ”Holokaustin aikaan Ruotsi valitsi avata rajansa auttaakseen natsi-Saksan vainoamia ihmisiä”
Ei suinkaan. Ruotsi ei laskenut maahan juutalaisia lainkaan ennen kuin sotien loppupuolella, kun oli sevää, että Saksa häviää. Silloinkin vain ammattiliittoihin kuuluvia juutalaisia.

Särmääjä

Kaikkien maiden pitäisi matakalla ensin heittäytyä yhtä itsetuhoseksi kun noi sekopäät niin sitten vasta Ruotsin suvakit saisi palkintonsa kun ei ne sinne Ruotsin avoimille rajoille tyhjästä ilmesty elleivät sitten ala Suomen kanssa hakemaan niitä.

pöh

Avatkoon hurrit rajansa, Suomen pitää sulkea omat rajansa.
Pitäkää raiskarit omassa maassanne!

Gulfstream

Pitää, mutta ne on leveästi auki kaikille halukkaille. Ei mitään muutosta vuodesta 2015.

pöh

”naisten kolmiot on huoliteltu, ”
Tätä ei oikeesti kestä enää kun nauramalla 😀

PastoriNikulainen

Hullu, hullumpi, hulluin.
Aamen…

Anonymous

Kyllähän moni yhdistyi tuolloin Ruotsalaistyttöihin eikä lupaa kyselty

Catilina

Tuollaiset nopeasti esiin polkaistut ”kansan spontaanit suurmielenosoitukset” ovat helvetin vaikeita ja kalliita järjestää. Logistiikka, rekvisiitta, mahdolliset esiintyjät, huolto yms. eivät ole mikään pikku juttu. Siinä tarvitaan rahaa ja paljon. Samoin tarvitaan paljon huoltamaan vain jonnekin Kreikan rajalle leiriytyneet ihmismassat. Kuka ne huoltaa sinne, ja kuka maksaa huollon?
Jos paskavanan jälkeensä jättävä muutaman tuhannen hengen ihmiskäärme kiemurtelee tuhansia kilometrejä läpi Euroopan, se on valtava huollollinen ja logistinen suoritus. Kuka maksaa? Kuka toteuttaa?

hieno homma

Catilina, olet oikeassa sillä se tarvitsee suuren organisoidun operaation. Soros ja nämä maailmanparantajat kyllä näitä osaavat järjestellä. Jutta hoitaa fyffeä Afrikkaan vaan lopputulos on väestöräjähdys ja loputon invaasio Eurooppaan…..

Hurmaava joukkoitsemurha

Ruotsi ilmesesti vaatimalla vaatii sitä viimeistä iskua sille sivistyneelle yhteiskunnalle joka sillä on ollut.On tosiasia että joukkoitsemurhaa noin vakavasti suunnittelevat tahot tahtovat sen pyyteettömästi. Ei riitä että itse menevät lopulliseen tuhoon kuin kulttiuskonnolliset hörhöt, vaan mukaan on saatava kaikki. Ja hallitushan komppaa hitsari Löfvenin johdolla tätä.

Nygänen

Miettikää!.. kuinka paljon 2015 tulleet MATUT on ryöstänyt, raiskannut, tappanut ja räjäyttänyt ja nyt nämä IMBESILLIT haluaa uuden kierroksen tätä paskaa!
Mielenvikaista touhua…

2900 ei ole 10 miljoonaa

”Hulluja noi ruotsalaiset!”
Siis tämä neitokainen on Keskustanuorten liiton puheenjohtaja ja tässä liitossa on jäseniä vajaa 2900 kpl jotka tuskin kaikki ovat edes samaa mieltä (2017).

pöh

”Me sanomme, että 2015 uudestaan. Vuosi 2015 oli vuosi, josta Ruotsi voi olla ylpeä. Tuolloin iso osa kansasta ja siviiliyhteiskunnasta yhdistyi maan juna-asemille auttamaan pakenevia ihmisiä.”
Saatanan hurrit ohjasi ne tekopakolaiset Suomeen!
Pitäkää ihan itellänne vaan ne ählynne!

Supersotku

Unbeliveable. Eikö niitä päitä ole jo irroitettu riittävästi? Tyttöjä raiskattu, tapettu ja viipaloitu? Ym. Missä todellisuudessa nämä ihmiset oikein elävät. Nyt ei voi kuin toivoa runsaasti monikulttuurisia kohtaamisia suomalaisille poliitikoille, virkamiehille ja toimittajille perheineen, ovista ja ikkunoista. Että ihmiset tulevat järkiinsä, eikä päädytä samaan supersotkuun kuin länsinaapuri.