Vasemmisto ja vihreät: kuinka laittomasti maassa olevien seksuaali- ja lisääntymisoikeuksia edistetään

couple-731890_960_720

Suomessa vihreiden ja vasemmiston kansanedustajat ovat tehneet kirjallisen kysymyksen kuinka paperittomien henkilöiden seksuaali- ja lisääntymisterveyspalveluita toteutetaan.

Kysymyksessä, jonka ovat allekirjoittaneet vasemmiston Veronika Honkasalo ja Merja Kyllönen sekä vihreiden Saara Hyrkkö, Satu Hassi ja Sofia Virta, kysytään, että mihin toimenpiteisiin hallitus ryhtyy, jotta paperittomien pääsy välttämättömien seksuaali- ja lisääntymisterveyden palveluihin turvataan ja kuinka paperittomien seksuaali- ja lisääntymisoikeuksia edistetään valtakunnallisesti?
Paperittomalla henkilöllä tässä tarkoitetaan ihmistä, jolla ei ole voimassa olevaa oleskelulupaa mm. kielteisen oleskelulupapäätöksen takia. Alustuksessa kerrotaan tällaisia henkilöitä Suomessa olevan arviolta 3 000.
Edustajat kertovat lausunnossaan, että ”Seksuaali- ja lisääntymisoikeudet ovat osa universaaleja ihmisoikeuksia, jotka kuuluvat jakamattomina kaikille. Oikeudet toteutuvat täydellisinä vain silloin, jos henkilöllä on pääsy seksuaali- ja lisääntymisterveyden palveluiden piiriin. Palvelut tarkoittavat esimerkiksi luottamuksellista, asiantuntevaa ja ajankohtaista seksuaalineuvontaa, seksitautien testausta, mahdollisuutta ehkäisymenetelmän käyttöön taloudellisesta tilanteesta ja asuinpaikasta riippumatta sekä oikeutta saada turvallinen raskaudenkeskeytys. Palvelut tulee olla saatavilla maksuttomasti tai edullisesti taustasta riippumatta.”
Epäkohdaksi nähdään se, että ”Vain harvat seksuaali- ja lisääntymisterveyteen liittyvät palvelut luokitellaan kiireellisiksi, joten paperittomalla henkilöllä ei useinkaan ole pääsyä palveluiden piiriin. Tämä loukkaa seksuaali- ja lisääntymisoikeuksien universaaliuden periaatetta. Lisäksi palveluita voi olla vaikeaa tai mahdotonta saada omalla äidinkielellä”.
https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Kysymys/Sivut
Seksuaali- ja lisääntymisterveyshoidolla tarkoitetaan mm. hedelmöityshoitoja, sukupuolitautien hoitoa ja kaikkea sen sellaista mitä pyörii lastenteon ympärillä.

Subscribe
Notify of
guest
49 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
hammasradio

Tuo esitys on ihan pelkkä provokaatio, koska on vaikea keksiä ehdotusta mikä suututtaisi veronmaksajia enempää.

Nestori Lundahl

Hyvä vaan kun suututtavat.
Veronmaksajat ovat äänestäjiä

Übersturm

Ei laittomasti maassa oleva tarvitse mitään seksuaali- eikä lisääntymispalveluita.
Palvelu, jota hän tarvitsee on ”koppiin” laittaminen ja maasta poistaminen nopealla aikataululla!!!

Pertti Grandell

toinen juttu mikä pistää veren kiehumaan on suuri pelko. kaksi asiaa….pientä palkkaa ja valomerkkiä, siinä seuraavat verenpainetta nostavat elementit….

Bar Baari

Tuo lausunto on tyypillinen esimerkki aatearroganssista, joka sisältää asenteen:
”voimme tehdä ja sanoa mitä vaan, koska olemme junttien yläpuolella”

Suomi Finland

Tjaa. Itse olin ajatellut ehdottaa heille lisääntymättömyys- ja aseksuaalisuuspalveluja ihan lähtökohtaisesti siten, että kukaan ei hässisi paperittomien kanssa. Veronmaksajat kiittäisivät.
He voivat lähteä kotimaahansa takaisin, jossa sitten voivat toteuttaa itseään parhaimmaksi katsomallaan tavalla.

Minä

Juuri, kun uskoo vihervassujen tavoittaneen tyhmyyden nhuipun, he panevat vielä paremmaksi.

nygänen

Kulli pölkylle ja poikki! Mies koneeseen ja kotiin!

ro

Nuo kyselevät Akanmärännöt ei kelpaa yhdellekään normaalille valkoiselle miehelle, sokeille mutiaisille ehkä. Voihan haiseva föösa, mitä kaikkea ääliösuvakki lauma vielä keksiikään.( Pordelli vissinkin seuraavaksi veronmaksajie piikkiin tietysti,täytyyhän mustin ja karvakädenkin saada piparia, kun wemputtaminen on niin tylsää välillä.

hieno homma

Voi helevata, vieläkö nämä vihervassarit haluavat näiden laittomien loisin lisääntyvän? Ehdoittaisin näille perkeleille ”jarrua” ja jos sekään ei tehoa niin kastraatio olisi mielestäni oikea vaihtoehto…. ps. myöskin sama toimisi suvakkisaatanoille…..

Pate Teikka

Veronika H ja Satu Hässii voisivat tehdä TikTokiin oman lisääntymisvideon missä yksi muslimi polkee vanhaa vasemmistolaista eukkoo ja 5 musua katsoo ja vemputtaa.

Mobilaattia saa apteekista

TÄH? Eli vaativat laittomille maassa loisiville ilmaisia SUKUPUOLITAUTIHOITOjA! Varmaankin raiskaaja-Ahmedin pitää päästä saastaisen pikku kikkelinsä kanssa tohtorille jonon ohi..
Tämmöstä tulee kun äänestää vasemmalle…

Kyllä matu osaa

Uskon että matut lisääntyvät erinomaisesti ilman suomalaisten neuvoja.

Anonymous

Nuo Veronika Honkasalo ja Merja Kyllönen sekä vihreiden Saara Hyrkkö, Satu Hassi ja Sofia Virta voisivat ainakin toteuttaa matujen seksuaalitarpeita menemällä vokin eteen kontilleen perät pystyssä. Tosin Hassin ainakin pitäisi laittaa säkki päähänsä.

Anonymous

Jättäisin tuosta listasta Veronikan ja Sofian pois. Haluttu tulos voisi kumoutua.

Hutisalo

Se olisi kuule syrjintää se. Kaikki mainitut naikkoset reva levällään vokin eteen, ja jos ei ota eteen ammutaan viagrapaukulla perseelle niin kyllä se siitä. Ja toisaalta, kun kerran kamelille, aasille jaakbaarille seisoo niin kai se sadullekin, sen kun hässii vaan.

Anonymous

Homo-Haavisto voisi meikata ja mennä pyllistämään matujen telttaan.

Hutisalo

Miksi sen pekan pitää meikata? Eiköhän se riitä, että pyllistää, ainakin afgaanien teltalla. Niillähän on ne tanssipojat. No pekka on vähän vanhempaa vuosikertaa, mutta samahan se afgaaneillakin. Sanovat olevansa 12 v ja parta niin pitkä, että suuhen kompastuu. Voihan pekkakin sanoo et on vaan 10v, mutta hyvin kehittynyt…

Anonymous

Kyllä se haavisto taitaa katella niitä afgaaneja ”sillä silmällä”.

Hyvä idea

Voisi olla tehokas palautuskeino matuille. Pakensivat kauhuissaan Ruotsiin ja kertoisivat Suomen epäinhimillisistä kidutuskeinoista josta Ruotsin hallitus ottaisi välittömästi kopin. Antaisivat turvapaikan kaikille vihervasemmiston seksuaallisen väkivallan uhreille. Vaatisi kuitenkin vuosien terapian vaikeiden traumojen hoitoon ja työkyvyttömyys eläke olisi tosiasia.

Anonymous

Miksi laittomasti maassa olevat tarvitsisivat muuta palvelua kun matkan lentokentälle.

Juha Raahela

Soutuvenheellä Kiinaan…

Anonymous

”Lisäksi palveluita voi olla vaikeaa tai mahdotonta saada omalla äidinkielellä”.
– Jep, arabia ja somalia ruotsin ohelle virallisiksi kieliksi… voi jeesus.

Anonymous

Kotimaassaan saavat palveluita omalla kielellään, ei kun kyyditykset lähimpään suurlähetystöönsä laskun ja maastapoistamisukaasin kera.

Timperi

Eikös voitaisi aloittaa kuohitsemis- ja kastrointipalveluista (kemiallisena tai mekaanisena) laittomille maassaolijoille, jos haluavat vapaasti läpsytellä..? Pakko ei ole, mutta sitten ilmoittautuvat suljettuihin oloihin odottamaan karkoitusta.

Ja kosto, se on sosialismi. (Yrjö Sirola)

Näiden naisten elämän tragedia on, että he eivät ole koskaan kelvanneet sen tasoisille suomalaisille miehille kuin omasta mielestään hyvinkin olisivat ansainneet. Korvikkeeksi on täytynyt ottaa joku nuutunut sosiologi, henkilökohtaisesta hygieniastaan huolehtimaton ituhippi, viinaan menevä umpimielinen pösilö jne. Jälkikasvua ei ole saatu aikaiseksi, syystä tai toisesta…
Kuten muillekin batiikkinoidille veronmaksajien rahoilla ostettavien nuorten miesten maahanvyöry avaa mahdollisuuden uuteen elämään. Ja joka tapauksessa pääsee jotensakin kostamaan omat koetut tappiot ja nöyryytykset.

Shinta

Jutun kuvassa aito, oikea nykyajan seksuaalivähemmistö: valkoinen heteropari!

Aappa

Näin Suomen raiskauspääkaupungissa Oulussa – istupa alas ja vedä hieman happea ennenkuin avaat Pohjois-Suomen seksuaalineuvontakeskus Tietoiseksi-hankkeen esittelyn:
https://www.ouka.fi/documents/6593335/20064831/Tyopaja_Monikulttuurisuus_ja_seksuaalisuus.pdf/09cc7d5c-d278-407d-9b4f-e2c6f3b96a32
https://www.tietoiseksihanke.fi/
Sitten vaan onnea nuorille tytölle sen oikean musukumppanin löytämiseksi!

Klarsyn

Hankkeen tarkoitus on arkipäiväistää seksuaalinen kanssakäyminen myös lasten maailmassa. Kun opit jo hyvin nuorena miten seksuaalisuus sallii kaikenlaisen pervoilun, niin pedofiliasta et osaa edes ilmoittaa, kun se kohdallesi sattuu. Sopii oikein hyvin kulttuureihin, missä lasten kanssa avioituminenkin on laillista.
Yhteiskuntamme on muuttunut sairaaksi. LGTB-yhteisöt ja identiteettipolitiikka hallitsevat kaikkia instituutioita, myös kirkkoa. Hyvin harvalla on rohkeutta nousta vastaan. Kauheinta tässä kaikessa on, että nimenomaan globalistiset ja avoimia rajoja kannattavat naiset ajavat näitä tyttöjen seksuaalivalistuskampanjoita. Ja rajat tulvivat seksuaalista turhautumistaan valittavia nuoria miehiä.

Klarsyn

”Seksuaali- ja lisääntymisoikeudet ovat osa universaaleja ihmisoikeuksia, jotka kuuluvat jakamattomina kaikille”. Laittomasti maassa oleskelu on näiden rouvien (huom. kaikki naisia) mielestä myös universaali ihmisoikeus. Universaali ihmisoikeus on myös tulla elätetyksi kantaväestön veroilla kansallisvaltioissa, jonka on universaalin ihmisoikeuden oikeuttamana saanut valita parhainta sosiaaliturvaa tarjoavien maiden joukosta. Universaali ihmisoikeus on olla lähtemättä maasta kielteisen turvapaikka-ilmoituksen jälkeen, ja saada universaalin ihmisoikeuden turvin maksuttoman valituskäsittelyn veronmaksajien kustantamana, ei vain kerran, vaan useampi kerta.
Universaalit ihmisoikeudet ovat ihmisoikeusfanaatikkojen työkalu väestönvaihdossa, islamin aatteen edistämisessä ja länsimaiden vapausoikeuksien tuhoamisessa.

Anonymous

Ei tuollaisia ihmisoikeuksia ole kirjattu mihinkään kuten ei oikeutta raiskaukseenkaan.
Kyllä on jumaliste tyhmiä ämmiä. Käyttäkää Husua.

Anonyymi

Luulin jo tähän ikään nähneeni ja lukeneeni kaiken, mutta vihreät jaksavat aina yllättää ja aina negatiivisesti. Eikö kukaan edustaja ajattele tavallisia suomalaisia, siis laskun maksajia? Oulussa laittavat 12-vuotiaat lapset piirtelemään sukupuolielinten kuvia, tekevät naurettavan videon ja kuvittelevat siten estävänsä arabipoikien raiskausintoa, kun eivät ymmärrä heidän kulttuuristaan yhtään mitään! Rahaa palaa tähänkin projektiin, mutta onhan meillä varaa! Sitä rahaa löytyy juuri siihen, mihin halutaan. Suomalaiset vanhukset, sairaat, vammaiset, köyhät eläkeläiset ja lapsiperheet, syrjäytyneet nuoret, siirtykää jonon hännille. Laittomasti maassa oleville täytyy saada lisää seksuaalipalveluja, ehkä ilmainen ilotalokin, he ovat prioriteetti nro 1! Milloin tämä lammasmainen kansa nousee kapinaan?
Ä

Anonymous

Laittomien seksuaalipalveluja tarjoavat ilmaiset ilotalot on jo järjestetty veronmaksajien rahoilla, niitä kutsutaan VOKeiksi.

Suomi suomalaisille

Tulee mieleen jokusen viikon takainen Viiden jälkeen-ohjelma, jossa käsiteltiin naisten ympärileikkauksia. Vieraana ollut lääkäri(?) totesi, että TIETENKIN he saavat Suomessa korjausleikkauksen! Ei tarvi mitään säästämisiä tai budjetteja miettiä näiden kohdalla… kuulemma joskus se klitoriskin löytyy sieltä alta vielä ehjänä että jihuu. Ja kannattaa ajoissa hakeutua avausoperaatioon, jotta synnytyksessä ei tarvi sitten ekaksi paikkoja aukoa. Tämmöstä Suomessa 2020.

Realisti.

On se veikeä periaate;
seksuaali- ja lisääntymisoikeuksien universaaliuden periaate
”Seksuaali- ja lisääntymisoikeudet ovat osa universaaleja ihmisoikeuksia, jotka kuuluvat jakamattomina kaikille. Oikeudet toteutuvat täydellisinä vain silloin, jos henkilöllä on pääsy seksuaali- ja lisääntymisterveyden palveluiden piiriin.”
Yrittävätkö vihervasemmiston naiset nyt ennaltaehkäistä itseensä mahdollisesti tarttuvia sukupuolitauteja ja raskauksia, kun ovat noin innostuneet tuollaisten laittomasti maassa olevien eli ”maan alla elävien” ulkomaalaisten oikeuksista?
Ne täytyy varmistaa terveiksi ettei vaan joku tippuri tai kuppa pääse hypäämään vihervasemmiston seurapiireihin.
Niin oletetusti ettei siellä jo ole em. tauteja. Oma lehmä niillä on nyt ojassa.
Olisi huomattavasti inhimillisempää, jos vihervasemmiston naisväki vaatisi suojateilleen leipää.

Särmääjä

Laittomia matuja ei vois vähempää kiinnostaa edes tommoset touhut ja ne on vastoin niiden kulttuuria, mutta suvakkien mieliksi suomalaisten pitäisi pyörittää tommostakin roskaa taas, jotta kansanedustajien kavereille satuliinalle ja hermiinalle saisi matupatjailun ja lasten kanssa pillujen askartelun lisäksi taas uutta puuhastelua.

pöh

voihan nyt helvetin vittu
Aina luulen ettei hullummaks voi mennä, mutta aina vaan menee

Ali Kessu

aikanaan, kun Aleksis Kivenkatu oli venäläisiä huoria täynnä, eduskunnassa paheksuttiin.( naiset ) Eli siinä se jakamaton oikeus sitten on.

J. Jörgensen

Aina ne pystyvät yllättämään nämä riemuidioottivihervassarit. Että laittomasti maassa oleskeleville ei-kiireellisiä seksuaali- ja lisääntymisterveyspalveluja veronmaksajien piikkiin! Tuo vaatii jo poikkeuksellista kekseliäisyyttä verovarojen täysin vastuuttomaksi haaskaamiseksi. No, tuskinpa sentään menee läpi eduskunnassa.

Kilttimies

”…sekä oikeutta saada turvallinen raskaudenkeskeytys.” Tätä universaalioikeutta laittomat karvaranteet tarvitsevat just yhtä paljon, kuin Haaviston Pekka…
Apropoo, tsiigasin sitä hulluinhuone Oulun turvallinen-oulu-hanketta, joka polkaistiin maahantulijoiden keppostelujen vanavedessä, tai siis sen jälkeen, kun J. Lokka nosti kissan pöydälle. Tyypillistä byrokraattidiipadaapaa, jota ei viihdekäyttöön ole tarkoitettu, mutta suosittelen. Lätkäisen tähän keräämäni otoksen noin kolmekymmensivuisesta asiakirjasta:
Oulun pilottihakemus ja toimintasuunnitelma alaikäisiin kohdistuvien seksuaalirikosten ehkäisemiseksi 2019-2020 (https://www.ouka.fi/documents/64277/104164/Turvallinen+Oulu_hankesuunnitelma.pdf/e6ff679e-5787-4883-9cc2-886da9cf295f)
Yhteenveto:….Seksuaalirikoksiin syyllistymistä ehkäistään vahvistamalla monialaista viranomaisyhteistyötä ja tehostamalla kotoutumista tukevia toimia. Toimenpiteillä pyritään ehkäisemään sekä kantasuomalaisten että maahanmuuttajien tekemiä seksuaalirikoksia.
4.6 Seksuaalirikoksiin syyllistymisen ehkäisy
– Seksuaalirikoskäyttäytymistä ehkäisevät toimenpiteet
– Kotouttamista tukevat toimenpiteet
– Maahanmuuttotyön koordinaation järjestäminen Oulun kaupungissa
– Aikuisten perusopetus
– Koulun toiminta-aikojen ulkopuolella olevan vapaa-ajantoiminnan järjestäminen
– Kuntouttavaa tytötoimintaa vastaavan toiminnan järjestäminen
– Mielenterveyspalveluihin ohjautuminen maahanmuuttajapalveluista
– Kidutettujen kuntoutuskeskustoiminnan vahventaminen (ODL)
– Maahanmuuttajien ja turvapaikan saaneiden kuolutusmahdollisuuksien, työllistymisen ja yritystoiminnan tukeminen osana kotouttamistoimenpiteitä
Heti hankeasiakirjan yhteenvedossa mainitaan yllätys yllätys mamut:…”tehostamalla kotoutumista…pyritään ehkäisemään sekä kantasuomalaisten että maahanmuuttajien tekemiä seksuaalirikoksia.”
Varsinainen pommi on asiakirjan lopussa luvussa 4.6. Nyt ei enää kaunistella tai loivennella, vaan seksuaalirikoksiin syyllistymisen ehkäisy suuntautuu yksinomaan mamuihin ja turhapaikkaisiin, kuten koostamistani otsikoista jokainen voi todeta. Mitäpä voimmekaan päätellä mainitusta tosiseikasta?
Ystävällisesti pyydän Paavosetää välittämään havaintoni Tiinalle ja Junesille mahdollisia jatkopäätelmiä silmällä pitäen.

Kainuunkonkari

Prostituoimalla kaikki maahantulijat, voimme auttaa heitä työllistämään itsensä julkisen sektorin homoseksuaalien tuella. Veronmaksajat ja julkinen sektori voittavat kummatkin.

Anonymous

Siis onko tässä jokin huoli Helsingin arabiperseenmyyjien tautien tarttumisesta vai onko vokeissa saatu iloisten kokkailu- ja pelihetkien lisänä yllätyssukupuolitauteja.
Sitä saa mitä tilaa, hoitakaa tautinne ihan omasta lompsasta.

Anonymous

Terveisiä nukkuvien puolueelle.

Tuumaaja

Laittomasti maasaolevilla ei ole kuin perusoikeudet jotka kansainvälinen oikeus on ilmoittanut. Tällaiset lisääntymiset yms. vasemmistohömpät eivät kuulu siihen kategoriaan, se kuuluu heidän kotimaansa hoitaa.
Heillä on ainoastaan oikeus poistua maasta kun oikeus on näin käskenyt päätöksellään.
Israelissa tällaiset olisi jo pakkosteriloitu jos aikovat maahan jäädä, niin toimii ”demokratia” siellä.

Anonymous

Voi wittu! Alan purkamaan ja kasaamaan Suomi-konepistoolia ja lipastamaan. Samalla muistelen kuinka ryhmä etenee hyökkäyksessä. Verta pakkiin!

Anonymous

Suomelle nauraa jo koko maailma, sen fiksun Oulu tik-tok videon takia ja nyt tämä lisäksi.😂
Kuka näitä oikeasti äänestää ja miksi ?😵

MallasS

Suomessa keskiluokkainen duunari on universaalisti verotettu.

Irina

Seksuaali- ja lisääntymisoikeudet eivät ole universaaleja ihmisoikeuksia, jotka kuuluvat jakamattomina kaikille.
Kuka tuollaisen aivopierun on edes keksinyt.

Sam Colt

Luulin ensin että juttu on synkkää sarkasmia, johon syyttäjän on heti reagoitava.
Mutta linkki näytti sitten ihan oikealta.
Tämä on kaiketi jihadistien masinoima aloite, jolla halutaan tehdä raiskauksista ja seksihäirinnästä laillista.
Sehän on jo sharia-laillista.